28 november

hej mina vänner.
nu sitter jag här igen. kom hem för ett tag sen, va i farsta med yodit och sanne. jag och sanne skulle kolla lite och jag hittade en tröja från gina, kände mig så lättad när jag köpte den för den är så fin och jag har inte så mycket tjocktröjor ! och sen hittade jag ett par örhängen där också för 59 spen , men de är de värt. dom var så fina. tröjan va ganska billing , 149 kr , och den va snygg också ! :) sen hittade jag två diadem på h&m för 29 kr. så jag är nöjd. fast jag behöver ientligen ett linne också. kanske tar de i stan imoron, ska dit med yodit och sanne, jag ska kolla på julklappar. jag har ingenaing vad jag ska köpa till alla. faaast jag vet vad jag ska köpa till mamma, fast de kan jag inte skriva för jag vet inte ifall hon läser min blogg :) ´hahah.
är fortfarande avstängd från pa , får tillbaka den dagen innan julafton :) hahaha. orka anmäla mig. ajaa. har iallafall en ny pa ; glamuuuz @ hahh .
nej men nu mina käära ska jag va inne på pa och lyssa på musik och prata lite med nike och janette :)
pusspuss

24 november

hej alla mina vänner :)
idag har min dag varit ganska seg. vaknade vid tio . herregud trodde aldrig att jag skulle göra de så trött som jag var. men jag gjorde de :) de var ganska skönt att vaka så tidigt för då kunde jag ta de lugnt hela dan. vid två - halv tre började jag göra mig iordning :) . sannes morbror Dennis fyller år idag så jag ska dit och gratta honom :) .
hade ingeaning om vad jag skulle göra med mitt hår , först skulle jag ha mitt ockiga men de blev helt misslyckat och då plattade jag de ist. de blev mycket bättre. men sen visste jag inte ifall jag skulle ha utsläppt elr uppsatt, jag frågade pappa och malin , malin sa uppsatt och pappa sa utsläppt. thahah ! men de blev utsläppt :) , får se om jag sätter upp de ikväll.
ska snart dra te hökarängen hem te sanne och kolla vad hon ska ha på sig och jag kanske snor nån tröja (a) hahaha ! <3 . väntar på att pappa och thea ska bli klara så dom kan skjusa mig. jag sa att vi skulle åka vid fem och nu är ju klockan de och pappa dricker kaffe och thea äter glass. hahah , men ajg sitter ju här så dom väntar nog på mig också ;) ahaha .
ajaa . nu jag dra te hökarängen.
meen jag skriver imoron elr ngt :)
puusspuss

skolan

helu alla söta.
nu sitter ajg här igen i skolan, har skirivit klar de där cacket som jag berättade om förut. skönt att de är klart så jag slipper de där. slutar on 20 minuter, ganska skönt :) . då ska sanne och jag hem och plugga engelska trorjag ? :O vi skulle igentligen te farsta med så blev de inte. ska dit imoron ist med pappa och köpta tröjor te mig. hahah entligen så får jag som jag vill :)
asså nej de blev lite knas hemma igår, låg och grät i sängen och tänkte.asså usch , visste inte vart jag skulle ta vägen då, jag bara låg där och kollade upp i taket och tänkte. mamma sa att hon skulle snacka med skolan om allting, för asså allting är svårt och allting men jag vne. palalr inte tänkte på de längre. jag tror att mamma och jag ska snacka ut om allting idag, asså vad som händer i skolna och allting. kanske kan byta skola ? fast nej har redan bytt skola typ 6 gånger. så nej inte en gång till, neeeeeeej tack !. men asså nej men mamma ska ju snacka med alla lärarä och så , och om dom inte gör nånting så kommer jag lacka ;O . asså tro mig , jag kommer skita i skolan och bara va hemma , elr så får dom göra nåt åt saken så att jagfattar nånting av skolfan.

haha . asså sanne min bästavän. du är så söööööööt ! <3 , asså vi är så bäst när vi är tsm , vi tänker likadant och du förstår percis vad jag menar :) jaaaaag äääälskar dig ! <33

har inte så mkt att skriva längre, slutar om 10 miunet , såå skönt :) ska hem och käka pizza trorjag ;D . hahaha tjoockis jag är (a) hahah ! brandalarmet gick idag också , vi satt på spanskan och jobbade i grupper så när larmet går blir de knäpptyst och nilab ba ; JAAA ! hahahahah ! (: gumman , de kunde blicit innebrända ;) HAHAH ! asså nej man fick inte gå och ta sin jacka så jag stog när ute och frös arslet av mig , haha nej men jag stog och kramades med sanna :) sen kom nilab bakom oss så stog jag i mitten och kramades med alla :D hahah då blev de varmt :) , fast vi fick stå där ute i typ en kvart sen fick vi gå in och käka. de blev kycklingwok med ris , asså de va kallt ;O shiit . fast jag åt iaf (a) hahah . jag va så hungrig (: så va skulle jag göra ? vi slutar liksom 15.10 och jag ska gå runt och va hungrig i en evighet ? ;O aaaaldrig . jag skulle aldrig hinna hem och käka , hade ingen håltimma elr nånting , lunchen var ju typ bara 40 minuter lång och de tar typ en kvart att gå hem te mig ifall man går snabbt, fast de skulle vi aaaaaldrig göra ;) hahahaha vi är ju typ långsammast , fast vi kunde ju gå hem te sanne och käka också . haha sanne ba ; jag tänker inte ääääta ! jag cleisi och yodit ba ; JOOOO ! DU SKA VISST ÄTA HÄÄÄR ! hahahah :) , du åt ditt ris och kyckling ;) feeett gott jööööö :D , snodde en kyckling bit av dig (a) haha förlåt :)
hahah sen på matten , misha dampade som vanligt , han tog en lapp av mig som cleisi hade skcikat te mig och läste den ;O fast inte högt (a) hahahah tur för han. asså nej ag tänkte gå ut där ifrån för att jag blev så arg på honom. lackade så mkt asså ;O . damp lärare. men mamma har ju skciat in massa cack te typ rektorn om att han sticker ifrån lektionerna och allting . men han ska ändå sluta efter jul och då ska vi få nån roger ? ingeaning vem de är.
nej men nu slutar jag. kanske skriver hemma elr ngt :) .
puss ääälskar eeer ! <3

haha ?

DIN OMGIVNING
1. Hur många är det i din klass? runt 20 ? varför ska jag ha koll för ?
2. Känner du några som röker? yes
3. Hur många är ni i eran familj? åtta stycken (a)
4. Har ni några husdjur? En hund
5. Känner du någon som knarkar/knarkat? naj


OM DINA VÄNNER
1. Har du någon riktig vän? ohja
2. Hur många vänner har du? vääldigt många :)
3. Vilket kön är oftast snällast? de beror på
4. Hur ser dina bästa vänner ut? värsta hetingar ;)
5. Vem är din bästa vän utav de andra könet? Eric Lennholm :)<3

MUSIK
1. Vad är musik? allt
2. Vad lyssnar du på? oooolika :)
3. Vad är dålig musik? hårdrock in my as ;O
4. Har du någon favoritartist? mig själv (a)

TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös? aaaaldrig :)
2. Har du någon gång försökt begå självmord? naaaje
3. Känner du någon som begått självmord? nej ,
4. Känner du någon som tänkt begå självmord? men nej
5. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? ah (a)
6. Har du någon gång prövat alkohol? yes
7. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? ööh , nej ?
8. Är det någon som har sålt alkohol till dig? nej

OM KÄRLEK
1. Är du kär? aaah
2. Vad tycker du om kärlek? underbar
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? har jag sääkert
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? jag vne
5. Är du homosexuell? HAHA ! nej !
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? jag tänker gifta mig rik ;D

tahaha . stämmer de ? (;

L. Alla älskar dig
I. Helt underbar i sängen
N. Du kan behålla hemligheter
A. Gillar att dricka/festa

Ditt namn :
A. Gillar att dricka/festa
B. Alla vill ha dig
C. Riktigt barnslig
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jätte bra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Helt underbar i sängen
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Alla älskar dig
M. Har dom vackraste ögonen
N. Du kan behålla hemligheter
O. As sexig..
P. populär bland alla
Q. Mindre snygg
R. Helt galen
S. lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Kung på att bara ta't lungt
V. Alltid lika glad
W. Otur i kärlek
X. Inte alls duktigt skolan
Y. Bästa pojk/flickvännen som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Ruskigt smart

19 november

shalalala sötnoooooooosar ! ;D
så här har min dag sätt ut ;
jag har ingenaning när jag gick upp men trött var jag. jag började åtta så jag va kanske uppe vid halv sju elr nåt. jag tvättade mitt hår och sen sminkade jag mig. på med fönen och jag fönade mitt hår , sen skulle jag platta de. jag kände mig lite stressad och jag är ju sån som inte gillar att stressa men ah. så jag plattångade de lite snabb och de blev helt misslyckad men asså palla bry sig ? jag skulle ju bara te skolan :) taahaha.
asså cleisi din sköning. hahahah du fick västa dampen på NO , haha ! och du råkade stoppa din hand i tuggumi ! HAHAHAH ! uuuusch asså , ahahaha !
och yodit ditt dampbarn , hahaha , på spanskan så sitter vi och skrattar åt den där tjejen när jag ba ; FUSKAR DU ELLER !?
hon ba ; nej asså nej. jag kollar bara dit bort bara ..
HAHAHAHAH ! asså shit va jag skrattade där , vi ba kollar på varndra och sen dog vi av skratt . hahahahahh !
sen på NO så skulle vi gå te korren och teo din tjuv , du baxade en choklad :) hahahh ! <3
tahaha. skön dag asså. jag slutade vid fyra och misha dampade på oss som vanligt för att vi snackade så mkt så han släppte oss tio minuter tidigare. hahaha !
nej men nu ska jag gå och plugga elr nåt. vi ses imoron elr senare ikväll.
puss , jag älskar er <3

hemma ,

helu älsklingar :)
kom hem idag , skiitskönt. har ju varit ute i skogen hela helgen med familjen. aasså naej , jag gillar inte skogen och kommer aaaldrg att göra. när dom berättade att vi skulle dit så sa jag jsälvklar ; åh , va kul.
hahaha . men nej de tyckte jag inte. men asså de va ingen ide att kämpa imot , visste ändå att jag va tvungen att följa med för att mamma gjorde de ;) ahaha . måste mamma måste jag. nej usch. har inte duschat sen i fredags ;S känner mig sååå ofrääsch.
ikväll blir de att sitta hemma och plugga sönder mig. har prov i SO imoron , asså de är nåt lagcack. sen kommer sandra idag också , hon ska sova inne hos mig. hoppas intr ehon ska upp vid typ fyra. fast jag tror att hon ska de faktist , för hon ska upp och jobba , i think.
jau, imoron börjar jag 8.00 , och slutar runt 16.00. men jag får träffa cleisi och alla mina vänner :)
hoppas inte alla är typ sjuka ;O men då kan jag va med elin och matilda.
asså shiit vad hungrig jag är ;O
och nu pallar jag inte skriva mer. vi hörs imoron elr jag kanske skriver mer ikväll
puss <3

fredag (:

idag är de fredag gott folk ! :D , fast inte den bästa , för imoron ska jag te Katrineholm i skogen ;O måste upp vid sju ! ohherregud . trodde att jag entligen fick sova uut , men nejnej , här ska man upp vid sju och åka dit ;) haha . har ingen mottagning elr nånting ädr borta . eler på nåra ställen kanske jag har de :), vet ett ställe fast de är ute och nu är de ju snö och allting ;O men jag tror att de finns de i köket och , i typ mitten av allting ;) hahah ! de ligger juuu mitt ute i skogen liksom (: ofta de finns mottagning där ;) hahah ! asså naej . jag är sjuukt trött asså ;O har varit de hela veckan faktist.
men jag får iaf sova ut på söndag , trorjag :)
hahaha meeeen jag oorkar inte ksirva mer. har inte hänt så mkt idag.
meeeeen vi ses på söndag elr nåt , kanske hinner att logga in i moron lite snabbt och skriva nån rad ? :)
puss , Lina

16 november

nu sitter jag här i skolan och lökar, håller på med ett arbete och dom dampar ifall man är inne på pa elr på internet i huvetagen (a) haha men jag orkar verkligen inte by mig :) haha de är inte spec kul att skriva på sånt där cack sååå jag sätter mig ochs skriver här :)
asså shit jag fick lite panik nyss , trodde jag hade tagit bort allting som jag hade skrivit fast jag hade bar gjort nåt annat ;D
hahah shit va rädd jag blev (a)
nej men snart jag kääka :) är skit hungrig och nu står alla här bakom mig och läser allt jag läser ;D
haha men jag skriver sen när jag kommer hem.
puss / Lina

bajs i röven :)

shaaa sötbarn !
ganska nice idag. började tjugo över åtta och jag ägde på musiken ;) haha vi spelade trummor och jag va ju sjäälvklart bäst (a) sen hade vi typ so elr nåt cack , vi skulle spela upp en rättegång ;) haha . cleisi och jag va juryn, haha vi ääägde sönder ;) Sanne din sköning , va advokat :D hahahahah ! du ba ; ööh ? va ska jag säga råå ?
HAHHAHA ! :)
elevensval va jö bäst :) Yodit och jag asså. haahah , vi tog en kvarts rast fast uffe the man sa att vi skulle ta ti minuter , men vi gick te korren och köpte två red bull och en klubba var ;D , sen gick vi luugnt och rå tebaka te matten (: sen stack uffe ut , han skulle upp te data salen där de satt nåra och höll på me datan , så Yodit och jag såg inga problem och öppnade våra red bull :) . hahahah ! vi började asgarva. jag höll på att spotta ut allting över min mattebok för att jag skrattade så mkt ! (a) hahaha !
och sen blev jag magpumpan idag av cleisi , yodit och janette ;) hahah . jag la mig ner på senen och chillade lite . så fört kommer janette och flyger över mig och jag hålle rpå att dö , hahaha . sen börjar yodit och magpumpa mig (fast inte så hårt) sen kommer janette och kör lite hårade än yodit , sen kommer cleisi , ohherregud ! ;) HAHAHAH ! asså där fick jag vääärsta magpumpningen ;) HAHAHAHAH ! (: iihih.
sen blev jag nästan mulad av pontus idag ! hahah . han ba ; men vi mular Lina ! jag ba ; NEJ PONTUS ! du får inte mula mig.
men sen gick jag och yodit in te kiosken och köpte lite cack :) sen när vi kom ut igen , asså shit . jag trodde verkligen att dom skulle mula mig . hahaha . men han gick emot mig och sen sa han; jag tar dig imoron Lina ! vänta bara.
jag ba ; ooj (a)
hahaha . jo men jag får väl se vad som händer ;) ifall jag blir mulad , jag kommer sääkert bli utsläpad av dom ;) hahah fast ifall jag ser dom springer jag bara (a) hahah fast dom kommer väl ikapp mig , lätt ;)
nej men jag hoppas att dom inte gör de (a) för då kommer mitt hår bli lockigt , fast jag kan bara sätta upp de då :)
tss.
och sen ska jag ut i skogen på lördag moron ;O ska te katrineholm te sjöstugan , och jag kommer sääkert ha ett par sexiga gömmistövlar ! ;D HAHAHAH ! skit hett jöö ! (: kan ta med mig kamran och ta lite kort kanske :) ifall jag orkar (a) . hahaha .
nej men nu ska jag gå och färga håret på malin :)
vi ses . puss löf u ! / Lina


10 november

helu sötisar.
nu sitter jag här igen , klockan är 23.34. asså seegaste dagen eever. jag vaknade vid halv tolv , och då går jag upp och käkar frukost. sen lägger jag mig i soffan och snackar med sandra och malin. sen så skulle jag med pappa och thea och handla , ahmen så va jag tvungen att göra mig iornding. håret blev en katastof (a) . hahah , jag satte bara upp de i en knut. nej men iaf. när vi kom hem så skulle jag käkade köttfärs på burk med malin :) , haha asså de är skit gott. och seeeen gick jag och la mig i soffan igen :) hahah , en riktig soft dag idag :) , och imoron , ja, va händer då ? kanske träffa sanne och janette ? :)
ääh. lök också ;)
jag pallar inte skriva , jag bara skiter i de (a)
pusssaaaar ! <3 / Lina

8 november

sshasha sötnöötar !
asså ah. ganska seg dag men rolig. första lektionen var musik , inte de roligaste direkt, cleisi och jag bara satt där och chilla. sen efre musiken blev de lite bättre iaf. vi hade typ so torjag ? haha där va de lite kul (: , jag skulle säga de sanne sa , men så började anno snacka med mig och jag hörde inte att hon snackade med mig för jag lkyssnade på musik och konstentrerade mig på att upprepa de sanne sa (a) . hahaha , cleisi och jag började skratta mkt ! ;D , sen började dagen flyta på :) . haha , på spanskan , petra och jag satt och skrattade åt värsta orden ;) , och jag satt och garvade åt simon och hans miner ! hahaha ! han kan verkligen fula sig ordentligt så att man börjar skratta vääldigt mycket ;) . hahahah .  sen på gympan ! HAHAHAHAH ! jag dansade och cleisi filmade med montys mobil och nu ska han sätta in den på pa , hahaha ;) fast jag vne ifall han gör de (: gör han de ska jag lätt ta den och också ha den ;D HAHAHA ! teo bara satt och skrattade åt mig när han fick se den (a) tss , bara för att vi har rolig i omklädningrummet ;D HAHAH ! (: sen på elevensval, yodit satt och skrattade åt mig när jag sa ; väääaa ? hahah , elr när jag satt och sjöng och hade pennan som mick ;) HAHAHHA !  (:
sen när vi va påväg hem , hahaha . nilab kastade apelsin på mig och mariam ! hahahah , sen så började jag springa efter henne och skulle spotta på henne , sen när sarah och mariam kom ifatt oss så sa vi att jag hade stpottat på henne fast jag inte hade de ;D haha. men iaf kom jag hem , och jag käkade och nu sitter jag här :)
löööööööööök ;D
imoron är de frdag och jag ska hem te min pappa :)
men vi hörs imoron elr nåt ! pusspuss , alla sötisar <3

7 november

helu babys.
idag va jag hemma ifrån skolan, mådde inte super bra. men nu mår jag iaf lite bättre. är bara lite trött och ont i magen. men imoronb ska jag te skolan och träffa flickorna och pojkarna :D haha , ska ta med kamran och jaga folk med den (a) haha. aja, ska köpa ett par nya skor med mams , elr jag tror de iaf :) dom kostar 500, men de är de värt :)
ska te morfar idag också , han fyller år. så vi ska hem te honom ooch fika , fast de är inte säkert att jag ska me för jocke kanske inte hinner och skjusa mig och jag pallar inte ta bussen.
nej men faktist , nu måste de ske lite ändringar i mitt liv. asså jag tänkte vbörja sköta skolan bättre och typ byta stil och skaffa nya vänner. köpa lite nya grejer till mitt rum och kanske klippa mig och massa cack :) , kanske permaneta håret mega krullit ? de är fint tycker jag,
men nej nu ska jag gå och plugga.
pusspuss ! , Lina

5 november

halu babys .
assåjaa. de finns inte så mycket att skriva , har inte gjort så mycket idag. höll på att somna på no;n (a) . haha men de va inte med meningen ;) . jag va så trött och jag fattade inte så mycket ? sen så fick jag reda på att vi har prov på fredag och kanske på torsdag ? jag kommer inte ihåg ;O. asså jag sitter här och halv sover och funderar på vad ja ska ha på mig imoron , har inte så mycket kläder ;/ . får åka och köpa lite tröjor nästa månad om jag inte får pengar av mamma. för de börjar bli lite panik med tröjor ;O. jag har ju skit många byxor , men trööjor , ajajaj "/ får väl ta och snacka lite med mamma om att åka te farsta elr stan och kolla lite. ganska nice ifall vi skulle göra de för hon och jag umgås inte spec mycket ;/ . elr ah , vi snackar och så men de är inte så att vi gör så mycket tsm , vi typ käkar och sånt cack tsm. men vi åker aldrig på bio elr åker aldrig te farsta bara hon och jag ? ifall vi ska te farsta åker antingen mamma själv elr så åker mamma , jocke , jag , charlie och vincent. aah kul ! asså biland är de lite mysigt , men inte alltid ;O . jag måste verkligen snacka med henne om att bara hon och jag ska åka nånstanns ! , asså typ bara gå på bio och kolla lite i stan :). elr pappa och jag ? , vi gör inte heller så mycket tsm. carro kommer alltid hem te oss och då gör inte pappa och jag så mycket , vi träffas aldrig på veckodagarna. bara på helger och då har han thea och då kommer carro elr så åker vi te henne i uppsala , men jag gillar inte så mycket att va där , ah jag vet att jag bara har varit där en gång men asså nej , jag gillar inte placet ;S asså ska jag säga de te honom ? men då kommer han bara undra varför och jag vet nite varför jag inte gillar att va där. jag känner mig inte riktigt hemma. de är inte som hos hans förra tjej , henne tyckte jag om och jag älskade att va hemma hos henne , för hennes ungar va snälla , asså jag säger inte att carros ungar är dumma . men jag gillade dom lite mer eftersom dom va lite äldre än carros. men va ska jag göra liksom ? huvudsaken är ju att pappa tycker om henne och är lycklig. jag träffar inte henne spec ofta , men jag vill inte att hon ska flytta te oss elr vi te henne. glöm de ! ,
visst att ni träffas såhär som ni gör nu men jag vill inte att ni flyttar ihop ;/
asså ååh. är trött och sliten , har inte sovit så mycket på dom två senaste nätterna. får väl hoppas att de blir bättre. annars får jag väl ta de lugnt en dag. fast va är de för dag ? , de är måndag , snart tisdag. jag måste klara den här veckan sen i helgen ska jag te pappa, hoppas vi inte åker te uppsala elr att hon kommer te oss elr nåt cack, för jag orkar inte.
asså jag har hittat en jätte bra låt som verkligen får mig att tänka till.

you try to change me, but you don't succed. I hate you, and do you know why ? becuse you let me do things i never do before. i dont wanted so. it was the last i want to do whit you. but is was one thing u got me to realize, it was to hate a person i have love. it very hard to do that. but u secceed. congratalulations ! u secceed ! your ashole ! u got me so mad that i dont know what a supose to do. tanks alot !
kände för att få ut mig dedär ..
[ vet inte ifall jag har stavat rätt på allt , men jag försökte ]

en lyckad kväll .

shashasha söötisar !
nu ska ni få höra hur min helg har sätt ut ;
Fredag
I fredags träffade jag min kära kusin :) . och vi åkte te farsta och kollade lite. ingen av oss köpte nåning men de va mysit att gå runt och chilla där :) , när vi kom hem satte vi oss vid datan och kollade lite, elr vi va mest inne på pa och kollade massa cack :) . sen berättade hon om en fest som skulle va på lördag och frågade ifall jag skulle me, och självklart så missar man inte de :) så vi snackade med min mamma och med henne mamma och så skulle jag sova hos dig på lördag te söndag.

Lördag
Ah men så va de lördag och jag skulle träffa Charlina i gullmars. dagen gick lite segt men tillslut så kom jag te gullmars och vi drog hem te henne och käkade kina mat :) . skiiiiiitgott (: klockan blev fem och vi började göra oss iordning. de tog ungefär en timma sen va vi klara och vi väntade på att becci skulle ringa när hon satt på bussen :) sen när hon entligen ringde så skulle vi möta henne i tyresö centrum , sen skulle vi vänta på lissie också (: ,
men tiiiillsluuut så va vi alla samlade :) , Lissie hade en kompis med sig som också hade en kompis :)
men sen så stack vi te festen , och i början va de lite lökit , alla bara satt och kollade :O
men sen blev de fart på alla :) , becci och jag va ju väärsta bästa danspartnerna ;) haha . men sen blev klockan 10 trorjag , och de kom fram två killar fram te mig och becci och frågade ifall vi skulle dansa. och vi började dansa med dom :) , asså dom va ryggigt fuula (a) . hahah , seiöst , uusch dom va verkligen fula (:
haha men sen så dissade jag min snubbe och stack upp te Charlina och Lissie :) , dom satt och asgrva för att dom va såå fuula ;D hahaha ! men sen så gick becci och jag ut och chillade en stund , och sen kommer Charlina och Lissie ut och asgarvar ! och vi ba ; va ääääre !?
dom ba ; HAHAH ! samma killar som ni dansade med frågade ifall vi ville dansa !
vi ba ; DANSADE NI MED DOM !?
dom ba ; AHAHAHAH ! jaa !
hahahahaha ! charlina fick dansa med samma snubbe som jag dansade med och Lissie fick dansa med snubben som Becci dansade med ;)
hahaha ! asså där dog jag av skratt ;)
aaahjuuuuste ! becci började ju dansa med en japan också ! HAHAHAHAHAHA !! där skrattade vi såå oootroolig mycket (;
haha , men sen så va de en annan snubbe som ville bjuda upp mig men som inte vågade ;) , jag såg att han ville för han stog och kollade på mig hela tiden och gick lite närmre och sen tillbaka te sin japan kompis ;)
men sen gick charlina och jag ut och luftade oss , och SJÄLVKLART kom dom också uut ;) hahaha . men han va iaf sötare än den första snubben jag dansade med ;) haha , sen va de en kille som hette Pontus trorjag ? som satt på bänken , och jag såååg nooog att han ville dansa ;) hahaha . så becci och jag försökte få upp han och dansa med oss men nej han ville sitta där och kolla ist ;D
haha . sen när vi skulle gå så skulle Pontus och gå och jag ropar ; HEEEJDÅ POONTUS ! :D
och han ba ; hur fan vet du vad jag heter ? :O
jag ba ; jaadu , jag vet allt :)
becci ba ; asså hallåå ! min jessica är min syster !
men så kom han fram te oss och vi snackade lite :) sen så skulle vi hem , och vi fick skjus av Camilla (min moster) och vi skulle trycka in oss i blombilrn ! HAHAHAHAH ! jag skulle sitta i beccis knä och Lissie skulle sitta i Charlinas knä (: , hahha ah lite trångt va de ;) de fanns två platser oc vi skulle sitta 4 stycken däär :D
hahaha , men sen kom vi hem runt ett och vi skulle kolla på film , men de gick nite ? , så vi stängde av tvn och Lissie och Charlina somnade typ ? :O
jag och becci satt och snackade :) , sen så somnade jag i två timmar och vaknade vid fyra av att becci gick upp , sen när hon kom tebaka så låg hon och jag och snackade om festen. sen så började charlina snarka och vi dog av skratt ! :D hahaha , de va så gulligt så de inte är sant :) jag skulle försöka att spela in de men de gick inte så bra för jag råkade väcka henne (a) haha förlååt (a) .

Söndag
Vaknade vid tolv och vi låg och snackade lite. sen vid ett gick vi upp och käkade frukost och snackade. jag becci och lissie fasnade vid tvn ; Säg inte till mamma att barnvakten är död.
ahmen så gick lissie upp te charlina och satt vid datan och chillade :)
sen så hoppade jag in i duschen och gjorde mig iornding :)
viiiiid fyra så stack becci och lissie hem och jag va kvar och gjort mig iordning , sen kollade vi när min buss gick . den gick 37 , så ah . jag hade 50 minuter på mig . perfekt tid för att bli klar :)
Charlina följde mig te bussen och jag tog bussen te gullmars och sen tåget mot farsta strand och hoppade av i hökarängen och ssseeen va jag hemma :)
och nu sitter jag här och väntar på maten. har bara käkat tre mackor idag ;O
ohherregud vad hungrig jag är :O
menmen , nu tänkte jag gå och kolla ifall maten är klar. vi hörs / puss lina

3 november

gomoron sötisar !
klockan är nu 11.12 , min kära kusin ska ringa snart :) . då ska jag hoppa in i duschen och sen på med lite smink sen drar jag te gullmars och där väntar hon , baaaara på mig (a). haha , va lite seg i morse , ville inte riktigt kliva upp ur sängen , de va sååå vaaarmt och mysigt :)
men sen när jag väl kom upp , asså vart va alla ? ;O de va helt tomt här hemma , men sen kom alla hem igen :) dom hade varit ute och dått medans jag låg och sov (:
aahjuste , första snön kom i natt också. haha sanne skickade sms te mig ; Lina de snöar !!
och så va jag tvungen att resa mig upp ur sängen och kolla , och de snöade ! :) haha och de första jag tänkte på va pulka och va jag skulle ha för skor idag ;D hahaha , man är ju som man är (a)
asså jag är huuungrig ;O , och chaarlina har inte ringt än ? , haha , hon som är en morronmänniska måste väl ändå va uppe före självaste mig ? ;) alla klagar juu på att jag sover bort hela dagarna och nu tog jag mig ändå upp vid 11 ? haha och då är hon inte vaken ! ;D
hahahaha ! ohherregud asså :) nej men hon riiinger vääl snart.
ojojo , på mååndag blir de en liten spec dag (a) , haha natha , uuu knoooooooow ;D
haha men gud , ifall du gör natha göör jag :) ! jag lovar !
asså shit , de är värsta röran i mitt rum ;S , måste plocka upp lite. de ligger kläder öööööverallt ;O
cack asså. men ja gör de imoron när jag kommer hem , ifall jag orkar (a)
haha jo men de är klaart jag orkar , jag orkar juu allt *hosthosthost*
nej men nu kan jag inte skriva mer , elr rättare sagt ; jag orkar inte skriva mer (a) .
men vi höööööörs söötisaar ! / puss lina

ooohyeah.

shuue sööötisar :)
en lyckad dag med kusinen. vi drog te farsta och kolla lite :) . de blev ingen jacka för hennes del. hon skulle köpa den i Tyresö C ist , haha vi pallade inte gå dit hennes jacka va (a). haha , jaja jag vet att vi är lata , men vi är ju som du är. men vi gick och käkade på mc ist (: . tjoooockis baarn (a) haha jo tack vi vet :) . men ingen av oss hade ju ätit frukost och båda va skit hungriga ? så va hade vi för val ? - jo att äääääta på mmmmc :D ohherregud , de va lite lite gott de där :) , haha , sen när vi stog i kön HAHAH ! så ett par killar framför oss ,dom kanske va runt 20 ? dom sträcker fram en skiiiitful mobil te oss och ba ; tjejeeer ! vill ni köpa en mobil för 50 spen ? ;)
vi ba ; öööh ? nej den är ful .. sen när han vände sig om så kommer charlina och säger ; Precis som han ! :D
HAHAHAHAH ! asså den där va kloooockreeen asså ! (: . hahahaha , du är så söt kusin ! :D
ja men imoron ska man hem te kusinen och träffa henne och becci och kanske Lissie :) . vi ska iväg på kvällen på nåt cack. asså de är massa som typ ska sjunga :) . ganska kul faktist. så jag och becci ska sova hos kusinen min :) , haha . asså jag är såå glaaaad ! :D , jag längtar faktist te imoron. vi kommer ha skit kul och jag vill faktist träffa eer , tjejjuuur ! :)<3 ,
asså chuukläääd . är inte riktigt säker på vad ja ska ha på mig imoron , men jag tror jag vet :)
1. Only jeans.
2. Ett svart linne - h&m
3. En lång vit tröja - Gina
4. Ett svart skärp - Glitter
men vad ja jag ha för skor ? :O , asså jag har ingenaing . får väl kolla de ikväll :)
för asså , har inte så mycket tid imoron , ska bara upp och duscha och göra mig lite halft iornding sen drar jag te gullmars , och där möter min kära kusin mig :) . sen så drar vi hem te henne och käkar och gör oss iornding så jag slipper stressa söder här hemma :) . ganska nice.
aahjuuuste ! jag måste messa sanne också och säga att jag inte kan komma te henne imoron . hade nästan glömt de asså . tur att ajg satt och tänkte på henne just nu :) TUUURIIJUUL :D
haha , äääh . jag börjar bli hungrig IGEN ;O . shit , jag käkade för inte så länge sen och ajg är hungrig IGEN !? haha tjooockisvaaarning ;) haha nej jag skoja :D
oohherregud vad trött jag är ;O . får väl hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och slå på en film :) . fast jag har ingenaing vilken ? ;S har inte spec bra filmer , meeeen jag får väl hitta nån :) . elr så får jag gå ner och hyra nån ifall jag orkar :) . fast jag tror ine att jag gör de , haha så trött som jag är (a) asså jag blev väckt vid 10 idag av min söta lillesyster :)
asså såå söt hon är !  när jag kom hem så springer hon emt mig och skriker ; LINAA ! JAG HAR SAKNAT DIIG ! OCH VET DU !? JAG HAR BAKAT BULLAR !!! . haha , hur söt får man va  ? :) / stoltstoresyster / haha (a)
nej men jag tror att jag ska sätta mig och sjunga elr lägga mig i badet och bara chilla gaaalet :) , fast då somnar jag vääl , så trött som jag är :)
puuuuuss Linaaw <3


2 november

helu babys.
ja ni undrar säkert varför jag är uppe såhär tidigt , men de är så att jag ska möta min kusin Charlina(pussgurkan-93@pa )  vid tolv :). vi ska dra te farsta och hon ska köpa en jacka. sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra , kanske träffa nån elr nåt :) . är sjukt trött asså. har sovit jätte dåligt inatt. vaknade när nån kom in i mitt rum ? tror att de va Sandra som skulle hämta nåt. sen kunde jag inte somna om ;O , asså usch . jag hatar att inte kunna sova. men tillslut så somnade jag om , och jag blev väckt av min Thea ( min lillesyster som är 4år ) hon kom in te mig och sa ; Lina , du måste gå upp och duscha.
haha , så gölli :)
men nu måste jag gå och göra mig iordning ifall jag ska hinna. / puss lina [ typlinaa@pa ]

idag ska jag ha på mig ;
Ett vitt linne från Gina
Ett skärp från glitter.
Ett par only-jeans.
Och mina fina örhängen från glitter.

:D

shashasha söötisaar !
idag vaknade jag av att jag fick ett sms , då va klockan runt 11 trorjag. va helt död då ;) . haha , orkade knappt ta mig upp (: . men tillslut så kom jag upp och satte mig vid datan och chillaade. sen messade sanne tyypsanne@pa mig och fråga massa cack :) . men sen vid si sådär ett så kom jag in i duschen iaf . sen vid fyra trorjag , börjar sanne och jag snacka på pa :) , OCH HON HADE INTE ENS DUSCHAT !? . hahahah , men sen så hoppade hon in i duschen och vi bestämde att vi skulle mötas vid Odin och träffa han och Jonas :) . så vi stack te odin , sen så gick vi te skolgården och bara chillade gaalet där :) , sen va vi däär ett tag , sen började jag frysa som vanligt så jag stack hem och skulle käka  , men när jag kom hem så fanns de inte spec mycket mat kvar så jag sket i och äta och satte mig vid datan . sen efter typ 5 minuter kom mamma in och frågade om hon skulle göra mat te mig och och jag sa ah :) . sen så fick jag äckel korv , inte spec god men jag åt. och nu sitter jag här och tjockar mig :) haha . jag tror att sanne ska ringa mig ikväll nångång ? , fast jag vet inte ;)  vi hörs sen / puss lina ,odin och jag :) jag och sanne , bäästisar :)<3

RSS 2.0