Måndag

Godmorgon. 
Klockan börjar närma sig åtta och jag borde egentligen resa på mig och börja packa ihop mina grejer, men jag har ingen ork! Jag hatar verkligen måndagar.. Det är absolut inte okej! 
Känner mig trött i hela kroppen, ont i huvudet.. Mycket klagande på mig nu känner jag! Men jag ska göra mitt bästa för att klara denna skoldag.
Puss!

En riktigt gammal men härlig bild!

Uppe med tuppen!

Godmorgon! Idag är det lördag och jag är uppe kl nio?! Haha jag hade ställt klockan :) Det är så att jag och mamma ska alldeles strax röra oss mot centralen för att sedan ta tåget till Katrineholm där Jocke hämtar oss.
Så jag tänkte bara säga att jag inte har någon tillgång till dator fören imorgon, men det ska nog inte bli några problem! 

Det ser ut att bli fint väder idag så det är bra! Kanske badar på landet om det är varmt? Vi får se!

Igår blev det en väldigt tidig kväll för mig! Kom hem redan vid tio! Kände inte alls för att vara ute igår. Men den tiden jag var där hade jag roligt. Det började hemma hos Danne där vi satt och snacka lite skit och bara umgicks, sen rörde vi oss utåt och mötte upp någon annan grabb som tydligen börja bråka med Viktor.. Men som jag sa till Sanna, tur att vi drog innan all skit hände! 
Men när jag väl kom hem så gjorde jag mig lite nudlar och satt och drack multivitamin. Sedan så smsar Jeppe mig och skrämmer livet ur mig!
Men jag får fortsätta att berätta imorgon när jag kommer hem, måste börja röra på oss nu. 
Men hoppas ni får en kalas bra dag!

Fredag!

Hello! 
Idag är det fredag, hur skönt som helst! Dagens planer är att vi ska hem till Danne och bara ta det lugnt. 
Har varit i skolan hela dagen, somna på första lektionen.. Riktigt duktigt av mig! Nej men skönt var det iallafall!
Sen rulla dagen bara på, var hos kuratorn idag och kom fram till en hel del! 

Nej fy, har verkligen ingen lust att skriva. Måste få någonting i magen sedan måste jag duscha, är varm som en jag vet inte vad! 
Puss!


Tuffa dagar

Minns nästan inte ens hur jag ska börja inlägget. Det var allt för länge sedan jag tog mig tid och skrev lite! Nu kände jag att jag kunde skriva ett litet inlägg eftersom att jag redan sitter vid datorn. 

Idag åkte jag, Sanna och Ronja till farsta och kolla runt lite. Träffa Sanne, Sofie och Lydia en snabbis men sen drog Sanna och jag hem. Jag som vanligt somna i soffan, att jag alltid ska lyckas somna så fort jag lägger mig! Jag vakna iallafall någon timma senare av att Sanna ringer och väcker mig och säger att det är dags att gå upp, haha! Men jag fick slita mig upp ur soffan, satte mig vid datorn en stund och det sluta med att Sanna och jag börja prata på facebook, haha.. 
Tillslut så fick jag slita mig från datorn också, byta om till lite bättre kläder. Har nämligen sprungit runt i mjukisar hela dagen, haha. Riktigt skönt! Men nu på kvällen blev det jeans, ett vitt linne och en gräddvit kofta. Toffsen mitt på huvudet som vanligt! 
Jag tog mig iallafall till Sanna, hjälpte henne att plugga lite sedan drog vi vidare till sköndal och mötte upp Robban, Mp, Danne, Clai och Cuse. Vi satt mest och snacka lite skit, berätta vad som hänt under sommaren. 
Tjugo över nio fick vi reda på att våran buss gick tjugotre över så det var bara att springa. Jag tror jag aldrig sprungit så fort i hela mitt liv! Av alla dom gångerna Sanna och jag har varit tvunga att springa till bussen så var nog den här gången den värsta.

Hade sån jävla tuff dag i skolan också. Vet inte riktigt vad som hände, blev så förbannad! Är så förbannat skoltrött också! Hur ska detta gå? Jag har tre år kvar och jag känner så här? Det är inte okej! Vet inte alls vad jag ska göra för att klara av dom här åren. Hoppas verkligen på en stor förändring i gymnasiet! Nytt folk är vad jag behöver, nya människor som får mig inspirerad på nytt! 
Fan vad arg jag blir när allt är så tufft!
 
Jag måste verkligen gå och lägga mig, ska upp halv sju imorgon.. Att gå upp tidigt är inte min starka sida! 



Come away with me

Jag gör allt jag kan för att få det att funka igen..


Sena bilder

Malin som har fixat innan Sanna och jag kom hem!
Jag själv mitt i efterrätten, haha :)
Jag, Sanna och Sanne. Mina fina tjejer!
Inga kommentarer.. haha
Alla mina fina tjejer!

Gästbloggning

HejHej Sanna här!

Har sett att Lina är lite dålig på att uppdatera. Så jag hjälper henne lite :)

I går var det ju första skol dagen. Det var chill, slutade efter en timme. Så det var skönt. När jag hade slutat så möte jag upp Lina i stora hallen. Sen gick vi hem till mig och satt vid datan och så sminkade Lina mig. Lina la sig i min säng och sen somnade hon. Hon är en tråkig typ ibland. haha. Men sen väckte jag henne och vi gick hem till henne och åt. Efter det gick vi ut och träffade ***** & *****. Så det var mysigt. Vid halv 11 åkte jag och Lina hem. När jag kom hem åt jag lite och sen gick jag och la mig. Somnade ganska fort.

Vid halv 8 gick jag upp och duschade och sen började jag att fixa mig, och nu ångrar jag mig att jag gick upp då för det var för tidigt +Nu jag har jag inget att göra :/ Men ska gå upp och kolla på TV och sen ska jag möta Ronja. Efter skolan ska jag och Lina kanske baka kladdis ! Vi gjorde aldrig det i går som vi skulle. Det var bara för att jag inte hade något hemma. Men i dag ska vi kolla hemma hos Lina om hon har något :) Hoppas att hon har det.

Jag ska be Lin att uppdatera mycket mer ! För jag vet att hon vill ha kvar alla sina glada läsare !


Ett litet smakprov från igår


Vi ska göra staden osäker ikväll!

Man kan säga att Sanna och jag har sovit bort hela dagen, haha. Vi gick och la oss runt tre tiden igår natt, och vi vaknade tio över tre idag av att Sannas telefon ringde. Men det var grymt skönt att sova ut! 

Dagens planer är att åka in till stan, vilka vi ska åka med har jag ingenaning om. Vi blir ganska många tror jag. 
Bilderna från igår har kommit upp på facebook också, eller några har det! :) Ska fixa in dom i bloggen senare ikväll, om jag orkar såklart! Haha, kommer antagligen inte vara hemma ikväll. 
Men nu ska jag kolla lite på bilderna och ropa på Sanna :) Puss!

Nu ropar sängen!

Ska gå och lägga mig nu efter en lång och härlig dag! Bilder kommer så fort som möjligt, hoppas ni har haft en toppen kväll som jag har haft. 
Ingen är hemma nu iallafall, det är bara Sanna och jag. Konstigt att vi alltid ska vara hel släckt hemma varje kväll vi kommer hem, haha! 
Nu går ögonen i kors också, och nu ropar sängen på mig haha! Sov gott!

Snart drar vi!

Nu har Sanna och jag planer inför kväll, vi ska nämligen träffa en vän till mig i Gubbängen med hans vän/vänner? Vet inte riktigt ännu. 
Morgondagen är också planerad, nu ska vi bara bestämma tid! Men det blir nog inte problem ska ni se! 
Men nu ska jag vänta på att M ska ringa mig så vi kan börja röra på oss, hörs!


Planera planera planera!

Kom ut ur duschen för ca kvart sen. Det blev en lång dusch.. som vanligt! 
Iallafall, måste ringa Sanna snart och kolla om hon kunde komma över och hjälpa mig att planera lite inför imorgon! Det är nämligen så att jag har fyllt år, så nu har jag bjudit över tjejerna för lite middag! Så det ska bli mysigt! Ska kolla om jag kan låna Malins kamra och ta lite bilder så kan jag sätta in imorgon! Eller så får Sanna sätta in lite bilder, haha. 

Igår så tog jag och Sanna väldigt fina bilder när vi var ute! Kan be henne sätta in dom i bloggen så jag kan sno dom ;) 
Hehe. Slängde precis iväg ett sms till Sanna och kolla om hon kunde komma över så fort hon är klar och hjälpa mig inför morgondagen! 
Mamma och Jocke ska iväg kväll också på middag, och jag får inte följa med! Haha fast det gör ingenting, jag har ju Sanna och alla tjejer! Kanske Sanna och jag kan laga något här hemma och planera lite och sedan dra ut? Jag tycker det låter som en strålande idee! 

Usch! Nu åskar det också.. Tur att mamma kom hem nyss! Det åskade som fasen när jag duscha också, jag blir ju lite skakis! Berätta jag när det åska och det bara var jag, Malin och Dino hemma? Mamma och Jocke var på landet. Så börja det regna, åska och blixtra! Jag blev så jäkla rädd! Haha, tänkte bannemig sova mellan Malin och Dino för att jag verkligen inte ville sova själv! Ja jag vet, jag är lite mesig när det gället åska och blixtrar! 

Sanna svara på mitt sms, och hon kommer så fort hon har spelat klart den försvunna diamandet med Julia, haha! Tur det! Så slipper jag vara ensam idag.. Fast det skulle jag inte varit iallafall. Sanna och jag skulle träffats i vilket fall som helst :) 
Nu ska jag leta kläder och fixa till mig lite, kan ju inte sitta i handduk hela dagen?! Haha. 
Jag ska försöka skriva innan vi drar ut! Puss!

Efter regn kommer solsken!

Det bara regna och regna och regna, men nu helt plötsligt så lyser solen! Underbart om du frågar mig! 
Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen ska jag kolla om mitt nya simkort fungerar. Det är så att vi har fixat så jag ska ha abonnemang men nu så behövs simkortet bara aktiveras och det skulle göra det idag men än så länge har det inte gjort det. 

Jag ska väl hoppa in i duschen så jag piggnar till lite grann och sen ska jag ringa Sanna och kolla hur det går för henne! Puss!

Jag mår så jäkla bra!

Ja, jag mår så sjukt bra idag! Sanna och jag har legat och skrattat i sängen hela morgonen åt
"Jag är en humla.."
"Jag kissar på mig när som helst!"
Hahaha! Men nu ska jag gå,
hörs!


Åh polly vad gott!


Min Sanna är bäst!

Vet ni vad jag vakna av imorse? Jo att min lilla gulliga Sanna ringer mig, även fast vi är i samma hus så ringer hon mig och säger "Kom ut på baksidan!"
Och det första som kom upp i min tankar när hon ringde var att hon var på vägen till akuten för hon hade brutit benet när hon var ute med hunden eller något, haha! Att jag alltid ska tro det värsta..
Men så jag kliver upp ur sängen och går ut på baksidan, vet ni vad hon har gjort då? Hon hade gjort frukost till mig! Gissa om jag blev glad?! Haha :) Så nu har vi suttit ute på baksidan och snackat lite skit, jag berätta vad jag drömde och Sanna berätta att jag hade legat och kramats med henne i natt, haha! Helt omedvetet! Men vadå, jag drömde! Hahaha ;) Vad mer kan jag säga? Jag drömde om någon helt annan person!

Igår hade vi det mysigt iallafall, satt nere vid vattnet med *****och *****. Det blev en donken också, haha :) Inte en gång, utan två gånger! Någon var lite hungrig?! ;) Gissa vem? ;)



let's go!

Nu drar vi vidare, hörs!

Vi bjuder verkligen på denna bild!

Bloggtorka

Hej min kära blogg! Sitter just nu med Sanna och äter lite hemma hos henne.
Har varit jätte dålig på att upptadera eftersom jag knappt suttit vid datorn någonting, men det är bara skönt att slippa burkarna ibland!
Dagens planer är iallafall att kanske träffa ***** och *****. Det beror helt på dom, men vi får se vad vi hittar på annars. Vi kanske drar och badar eller någonting skoj. Bada skulle vi iallafall göra igår men istället så kom ***** och ***** så vi var med dom istället. Men en mysigt kväll blev det iallafall.

Sanna kom hem igår också så blev hur glad som helst när jag såg henne hoppa ut ur bilen! Haha, min lilla skruttunge fick mig nästan att börja grina! Men nu ska jag kolla runt lite här på datorn, puss!

Jag är rik på kärlek

Nej nu tänker jag krypa ner i sängen och drömma mig bort om en fin människa!

Måste göra mig iordning!

Måste göra mig iordning nu sedan möta upp Sanna.

Det har gått jätte bra idag med att vara barnvakt till tjejerna. Vi åkte och bada, sen blev det att åka till farsta och äta. Mötte även mamma där, så vi stanna en stund och prata med henne. Sen fortsatte vi hem till Sanna, och när vi väl kom dit så uppetäckte vi att vi inte hade några nycklar, haha! Andra dagen i rad vi glömmer nycklar! Men vi ringde till Magnus och han skulle ändå hem så vi hoppa lite studsmatta och sen satte vi på vattenspridaren, haha jag måste erkänna att jag hade riktig kul även fast det inte var jag som sprang i vattenspridaren. Jag satt vid slangen och böjde den så att vattnet sluta rinna, och Thea och Julia fatta inte vad som hände så dom kollar på vattenspridare och då satte jag igång den igen så det bara spruta vatten! Hahaha :) Thea börja skratta som bara den!
Men nu måste jag göra mig iordning, puss!

Nattblogga

Godkväll alla nattugglor!

Haft en trevlig kväll? Jag har tagit det väldigt lugnt, glidit runt lite grann ute med Sanna. Mötte upp Sanne och samtidigt så mötte vi Daniel som vi mött varenda dag nu i tre dagar! Haha, jag förstår inte hur vi lyckas vara på samma ställa vid samma tidpunkt tre dagar i rad? Haha :)

Kom hem strax innan tolv, sen dess har jag väl suttit här och inte gjort någonting. Nu kollar vi på paradise hotell, haha! Men det är väl helt okej om man är rastlös!
Ska väl alldeles strax gå och lägga oss, vi har en lång dag framför oss imorgon. Vi ska nämligen vara barnvakt till Thea och Julia, så om det blir fint väder ska vi åka och bada! :) Lite kul så där!
Nu tänkte jag även sätta in en låt som Sanna och Albin har fått mig att älska, haha!

2 bilder från pride (mer kommer när jag får alla bilder)


dålig uppdatering

Hello!

Det har blivit skit dålig med uppdatering nu dem senaste två dagarna. Har inte direkt haft lust att sätta mig vid datorn men nu när Sanna gör sig iordning så passar jag på. Vi ska alldeles strax röra oss utåt, kanske träffa alla grabbar. Men ingenting är säkert. Ut ska vi iallafall.
Blir inte värsta inlägget nu, är lite smått irriterad. Men men, ska försöka bli på bättre humör när vi ska ut! Puss!
Våran otroliga snygga sminkning på pride, haha!

RSS 2.0