Jag ska fånga en ängel. Vill du vara min ängel?

Hej finingar! Kom hem för inte alls länge sedan, har nämligen varit med pappa och Thea inne i stan och varit uppe på globen. Vi åkte den där hissen, höll ju på att dö där uppe! Jag är inte den som är höjd rädd, men jävlar vad högt upp vi var.

Imorgon är det tisdag och en kort dag! Hur skönt som helst ju! Börjar åtta och slutar klockan två :) Vill ha fredag! Vettefan vad jag ska hitt på, blir nog en lugn helg eftersom jag går på tabletter just nu. Fast jag vill inte! Åh... Jag fallar i depp, fuck också! Nää då, ska nog hitt på någe skoj :)

Jag älskar dig och din sjuka humor!

Jag ska ta tag i det!

Jag ska ta tag i skiten och göra mig en ny design och skaffa mig en ny blogg. Det är massvis med skit i denna blogg, så tänkte börja om som jag pratat om ett tag nu.. Ska bara fixa bilder och grejer sen är jag redo för en ny läcker start haha!

Har iallafall haft en jätte trevlig helg med trevliga människor! Sanne har varit mitt sällskap hela helgen också, vi har haft det såå trevligt :) Igår tex var vi i Skarpnäck hos Daniel och sjöng och dansa som bara den! Sluta med att vi stod på stolar och i soffan och skaka lite rumpa, haha!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig, känner mig en aning ofräsh efter gårdagen! Vi hörs! Puss

Im back!

Hej på er! Ett under att jag skriver blogg va? Har låtit bli den helt enkelt pga mitt dåliga humör, skulle bara blivit massa trams i bloggen då!
Kan berätta lite om min mysiga onsdag! Dagen började klockan åtta med nationella i engelska, skrev tre och en halv A4 på uppsatsen! Är riktigt stolt över mig själv eftersom jag inte är så duktig på att skriva på engelska. Men efter skolan så följde jag med Sanne till farsta, gick kanon bra, och sedan fortsatte jag in till stan där jag mötte upp min kära kusin Charlina. Vi tog oss en liten fika och prata lite skit, var mysigt!

Gud.. känns som jag har glömt bort hur man skriver blogg! Kanske dags att starta ny blogg som jag pratat om ett tag nu? Vill bara fixa en snygg design som jag blir nöjd med, är så trött på den jag har nu. Någon som skulle kunna göra en riktigt snygg design till mig? Bilder finns ju här i bloggen, och vill man ha andra bilder så är det bara att skriva en kommentar så fixar vi det!

Jag hatar att jag saknar dig.

Blir en lugn kväll

Blir hämtad kvart i åtta så ska vi åka in till stan och gå på bio. Innan ska vi dra en fika som vanligt också :)
Har egentligen inte tid att skriva just nu för tillfället eftersom jag ska hinna äta och byta kläder och jag har ingenaning om vad jag ska ha på mig.. Inte det här iallafall!

Imorgon fyller Malin 20 också! Så det kommer folk hit och ska fira henne, sen ska dom ut :) Meeeeen jag har inte tid sa jag ju! Vi hörs sen.

Inge tid som vanligt!

Sitter och äter lite mat, var ju så hungrig så jag värme på lite middag som jag åt igår haha!
Idag är det torsdag, en lång dag. Börjar tidigt och slutar sent. Ska även till farsta kl 10 idag. Tur att Sanna följer med mig och är mitt moraliska stöd ;)

Jag har ju ingen tid att sitta här och skriva och äta egentligen, men jag var bara tvungen. Nu ska jag äta upp och sedan sminka mig! Puss

Pyttipanna och jag!

Pyttipanna och jag ska ut och möta upp min hemliga beundare. MIIIIIIIIIIIIH, hej då. Jag är på så skratthumör, jag dör. Pyttipanna á la Lina är konstig...... Puss!

Natt

Trött.. Tänkte slänga på mig lite kläder och sedan krypa ner i sängen och läsa en bok jag precis börjat på, Vår lilla hemlighet heter den. Har bara läst någon sida men den verkar riktigt bra!
Har lite sovmorgon imorgon också så det är ju kalas skönt.

Har haft en mysig dag idag också, var inne i stan och fika igen haha. Känns som jag bara fikar :) Men det är ju så himla mysigt när man har mysigt sällskap också!
Fröken Sanna följde med mig hem efter skolan också, vi käka lite och sedan blev det bara att vi spana och speja :) Men nu ska lilla jag krypa ner i sängen med mitt blöta hår.. Gissa vem som kommer ha mega krull imorgon?

Seg dag

Åkte till farsta idag med Pyttipanna och kolla skor, och dom jag ville ha kosta självklart 1200... Great liksom!
Hade även nationella idag, gick helt okey. Fixade det iallafall. Och imorgon är det skriftligt, håller tummarna på att det kommer funka!

Helt ärligt så orkar jag inte skriva, ska torka mitt hår sedan lägga mig i säääääängen. Imorgon tänkte jag städa upp lite här i rummet, ser förfärligt ut!

Puss!


God morgon!

God morgon!

Lite morgontrött är jag, men det är helt okey! Har iallafall duschat, nu ska jag bara få på mig kläder, sminka mig och sedan föna håret sedan är jag redo. Men det går så fort! Funderar på att ha skinnpaj på mig idag, ska kolla hur många grader det är ute så vi får se!

Igår blev det iallafall en jätte mysig söndag! Blev fika och sedan bio med min hemliga beundrare kan man säga, haha :) Kom hem runt halv tio tiden, då ringde mammsen och vi pratade lite och vi bestämde även att vi ska simma i veckan!

Nu råkade jag slänga ett öga på klockan och såg att det är dags att börja göra sig iordning... Tror jag går tio över åtta eftersom att jag inte möter någon idag vad jag vet, kanske jag får ett sms från Sanne eller någon lite senare :) Vi hörs iallafall senare! Puss!

<3


Härlig bild!


Jag, Sanna och Magnus fick komma med i bilden! Haha! Nu ska jag göra mig iordning! Puss

Söndag

Jag hinner egentligen inte skriva eftersom att jag blir hämtad kvart i två.
Igår blev det en jätte mysig kväll! Blev en kvällsfika inne i stan och sedan en film hemma hos mig :) Somna inte fören runt 4, sedan kom Sandra och Malin hem runt 6 imorse men det vakna inte jag utav eftersom jag sov så djuptm vilket var riktigt skönt! Har inte gjort det på ett tag.
Men nu ska jag hopp in i duschen och fixa till mig lite! Puss

Det sög ju kattpung!

Kom hem för en liten stund sedan, var och handla med pappa och Thea lite grann. Blev mycket gott eftersom att jag var med och fick bestämma, haha! Funderar faktiskt på att hoppa in i duschen och göra mig iordning lite grann eftersom att jag ska iväg senare. Vet inte riktigt vilken tid men det märker vi! Tror att jag blir hämtad så det är skönt.

Igår blev det en lugn och tidig kväll! Var på bio och såg Alice i underlandet i 3D, första gången jag såg det och fy fan vad häftig det var! Höll på att skita på mig när det kom vatten flygande på reklamen, haha! Kom hem vid tio tiden har jag för mig, då blev det lite food och sen slog jag mig ned framför tvn med datorn i knät och telefonen i handen, haha.

Men nu ska jag nog hopp in i duschen för jag tänkte hinna fixa mina naglar också. Så vi hörs! Puss

Skönhetssömn

Ska snart krypa ner i sängen, försöka sova lite även fast jag inte är trött. Men det är en dag imorgon också! En lång dag.. Börjar klockan åtta och slutar vid fyra. Men det är bara köra! Tror jag har rätt sköna lektioner ändå :)
Men men! Hörs imorgon bitti om jag hinner!

Och hur glad var man inte här? Haha!

Bild från kryssningen


Kommer komma en bild lite då och då i varje inlägg tänkte jag! Här har vi iallafall en bild på mig och min sköna böna då vi sitter och sjunger för full hals, tog en liten paus för bildens skull ;-)

Mot gymmet

Ska börja sätta på mig alldeles strax och börja röra mig mot tunnelbanan. Ska möta upp mamma i Skanstull så åker vi och gymmar tillsammans! Vet inte om jag kommer uppdatera senare, beror helt på om jag orkar! Men vi hörs så småning om iallafall. Puss

-

Nu ska jag föna håret sedan lägga mig i sängen och kolla på tv. Eller först kanske jag ska kolla vad jag ska ha på mig imorgon? Om jag orkar såklart! Vi får se. Tänkte iallafall ge mig själv lite sovmorgon, om jag själv tillåter mig själv. Haft lite svårt att sova den sista tiden, även fast jag är hur trött som helst. Och det slutar alltid med att jag råkar slumra till i skolan vilket inte är så bra. Även fast jag hatar Hökarängsskolan så känns det som en trygghet att få somna där, haha kanske låter mysko men jag vet att jag inte är ensam där. Det är alltid någon där när jag vaknar..

Trodde det skulle bli en bra dag

Men jag hade tydligen fel. Mitt dåliga humör bröt ut och jag börja bråka med min mentor, och inte nog med det, det blev två läkarbesök idag också och ska tillbaka nästa vecka! Men tillslut så kom jag iväg hem till mammsen där jag är just nu. Jag har ingen ork att gå ut igen och ta mig till VH, så åker dit imorgon eller i övermorgon igen. Har pratat med mamma en hel del nu också, och det sluta med att jag börja gråta i mammas famn! Hade så mycket känslor inom mig som kom ut nu..
Men imorgon ska mamma och jag åka och träna har vi bestämt, sen tänkte jag kolla om jag får låna Malins kamra någon dag och gå ut och fota lite. Behöver rensa tankarna känner jag!

Har bildbrist ännu en gång, känns lite tråkigt att inte ha någon kamra och inte kunna sätta in nya roliga bilder i bloggen! Men jag ska ta mig i kragen och köpa en. Puss!

Enkelt men snyggt

Ska börja röra mig mot pendeln alldeles strax. Men hade såpass mycket tid över att jag hann slå mig ner här en stund :) Ska försöka pallra mitt arsle hem till mammsen idag och säga hej och hämta min skåpnyckel. Igår hade varken Sanne eller jag nyckel. Men jag slängde iväg ett sms till Sanne och bad henne ta med min nyckel som hon också har som tur är!
Men ska gå och borsta tänderna nu, vi hörs senare under dagen! Puss

Måste försöka sova

Ligger i sängen med datorn i knät, tankarna flyger omkring. Jag kan inte slappna av, ligger och lyssnar på lugn och fin musik som jag och en viss herre somna till hur många gånger som helst utan problem! Det är som en vaggvisa, fast jag somnar inte. Är inne i en sån där period när jag aldrig vill vara ensam, speicellt inte på kvällarna. Jag vill ha sov sällskap!
Jag har en fråga, varför går alltid tankarna igång på kvällarna när man ska försöka sova? När jag har det så att tankarna bara rullar på så fort jag ska sova, så vill jag somna framför tvn eller något. Bara somna på plats, ni vet att bli så där trött att man inte orkar hålla ögonen öppna? Men eftersom jag helst är vaken så är det svårt vissa gånger! Kanske blir lite extra svårt nu när jag vänt på dygnet också.

Hmm... hur ska detta gå? Kanske ska upp och ta en glass istället för att försöka sova? Jag älskar ju glass..

Simon och jag för länge sedan! :)

Måndags mys

Känns som att det ända jag gör är att myser. Men känner att jag behöver ta det lugn.. Är så lätt irriterad nu för tiden.

Idag har jag inte alls gjort mycket, kom upp i tid imorse. Eller jag slet mig ur sängen, blev inte mycket sömn inatt inte! Men Sanne och jag låg och pratade i några timmar och sluta med att vi låg och asgarva i sängen! Råka slumra till på läsningen som vanligt, men vakna till liv när Anno kom in rusandes..
Kom hem runt halv 5, pappa hämta mig nästan när jag var hemma. Men det var skönt att få skjuts sista biten eftersom jag hade så ont i fötterna och var trött. Sandra var hemma också när vi kom hem, och det slutade med att jag la mig i soffan och kolla på tv med henne och pappa gick ner och jobba lite. Och jag bestämde mig för att inte somna, utan jag ville vänta på att pappa skulle komma upp igen så vi kunde ringa och beställa/hämta maten. Men jag somna, haha! Det blev en liten filtfälla.. Låg i soffan med en filt och sen total däcka jag.

Nu har jag iallafall fått i mig mat, sitter och äter pizzasallad nu och dricker cola. Kanon gott! Ska strax hopp in i duschen och göra mig redo för sängen. Men lägger mig väl med datorn i sängen och försöker bli trött igen :)
Imorgon är det tisdag, vilket betyder ny dag med nya tag! Har ingen idrott på morgonen heller så det är skönt! Min pendel går tjugo i nio, så går kvart över åtta eftersom det tar sin tid att gå. Men hoppas på att det är lika fint väder imorgon som det var idag! Var ju riktigt härligt att vara ute och gå i det här vädret.

Nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och hopp in i duschen.. Eller snart! Haha. Har lite bildbrist nu också men slänger in en gammal bild. Vi hörs kanske senare. Puss!

*Flirt flirt!* ;-)

Nu blir det läggdags!

Sanne och jag sitter med en varsin datorn och tittar på tv, ska alldeles strax gå och lägga oss. Ska bara föna håret och smörja in mig sen blir det sängen. Ska upp vid halv sju imorgon, pendeln går fem i åtta... Fy så tidigt! Men det är bara att köra helt enkelt. Hoppas på en lugn och skön dag imorgon!
Men nu blir det sängen, god natt!

Mys framför tvn!

Sanne sitter och äter upp mina natchos som jag inte orkade och jag sitter med pappas goda glass, haha! Vi sitter just nu och tittar på gossip girl, fattar absolut ingenting eftersom jag inte brukar titta på det men Sanne förklarar för mig som tur är :)

Vi var ute och gick en promenad till centrum och köpte lite gott också, hur skönt som helst :) Men nu ska jag försöka titta lite, bjuder på två bilder från oss nyss!

.. Nu är pappas glass snart slut.. Förlåt pappa! Kan köpa ny, haha! :*

7/3

Sitter hemma hos pappa i VH med Sanne. Vi kom hit igår kväll och bara haft det mysigt, satt och åt glass och alldeles för mycket mat. Vi tänkte knata ner till centrum och köpa lite gott eller något annat att äta på, haha! Pappa kommer hem imorgon, och vi får se om vi sover här i natt igen. Vi har ju lite sov morgon imorgon så det gör ingenting! Tog lite bilder igår med webben som jag kan slänga in, haha fast jag kan ju tala om för er att dom är inte speciellt vackra!
Men nu ska vi dra på oss lite mer kläder och sedan gå den långa promenaden till centrum, vi hörs senare! Puss

Fixa naglarna!

God morgon! Gud så tidigt jag vakna även fast jag la mig så sent, och jag har inte Thea idag. Så det är skönt! Jag är ensam hemma och tänkte slå mig ner och fixa mina naglar :) Sedan blir det väl duschen och sätta på sig något bekvämt. Fixar mig lite mer på båten, känner inte alls föra tt gå i klackar den långa vägen till pendeln haha. Men nu måste jag fixa naglarna. Puss!

Nu blir det sängen

Ska försöka att inte tänka allt för mycket.. Men kanske sitter uppe en stund till framför datorn, ska iallafall tvätta bort sminket och borsta tänderna osv. Ser inte alls fram emot att lägga mig själv. Fan! Att skiten alltid ska hända mig, jag menar varför ska jag alltid hitta någon som inte vill samma som mig? Jag slutar nu, jag tänker inte ens leta längre.

Imorgon ska jag leva loppan, ska ju på kryssning. Jag ska ha så jävla trevligt att ni inte anar. Det ska jag ha i helgen också. Sen på måndag börjar skolan igen och då tänker jag köra!

Sitter och lyssnar på en låt, Caribbean Blue heter den. Just den låten påminner om dig. Blir förbannad, och framför allt besviken på mig själv. Varför kan inte jag inte öppna mina små söta ögon och se? Är jag blind på något vis? Jag är så trött på alla människor som ska kommentera all skit också, det gör ju inte saken bättre. Varför får jag inte umgås med dom jag vill utan att jag ska få en kommentar att jag inte ska göra det eller varför jag gör det? Ja varför jag gör det är för att jag vill, annars skulle jag väl aldrig gjort det. Jävla pappskallar... Vad tänker folk med nu för tiden? Hatar när folk ska kommentera åldersskilladen. Det ändå jag begär är att jag ska få vara med den jag vill utan att få höra massa neg om att jag inte ska vara med honom eller att han inte är bra för mig. Im done, jag går nu, jag vänder ryggen till och låsas som att jag inte hör. Får man göra så ibland? Ni kanske inte förstår vad jag menar eller hur jag menar, men det är knappt så jag vet själv. Jag behöver bara skriva, jag har så mycket känslor inom mig. Skulle behöva en boxningssäck och slå på, få ur all ilska. Skulle behöva en människa som jag kan ge min kärlek till.

Kanske jag behöver tid för mig själv och tänka på mig själv. Vad gör vill göra - jag vill och jag ska köra mitt race.

Så här ser jag ut idag


God morgon!

God morgon! Gud vilken morgon det har varit. Telefonen har legat och viberat sen klockan åtta imorse. Verkar som att folk ville att jag skulle kliva upp! Men vid halv elva tog jag mig i kragen och slet mig upp, trodde att Thea var uppe och inte hade ätit frukost så jag gick upp men ingen var uppe. Ungen låg fortfarande i sängen och halv sov! Haha, lill skiten är 7 år och sover lika länge som jag?! Men jag gick och la mig bredvid henne och så låg vi och prata lite grann innan vi gick upp och duka fram frukost. Det blev macka med oboy, jätte gott! Sedan knacka det på dörren, och pappa hade inte sagt någonting om att det skulle komma någon hit och fixa något så jag antog att det var elektrikern från igår men inte, det var någon Tomas från securitas som trodde att vi var ett företag. Fast det är dom en trappa ner så jag skicka ner han dit! Men jag fick hans kort och han skulle komma tillbaka runt 4-5.

Som ni kanske har märkt har jag Thea idag med. Så när pappa kommer hem ska jag pallra mig till Hökarängen och hämta lite kläder. Kanske träffa Sanna och sedan dra tillbaka hit! Om jag inte ska hem till en vän det vill säga :)
Imorgon drar jag på kryssning också! Får hoppas att Sanna mår bättre imorgon det vill säga!

Slänger in bilder sen när jag har gjort mig iordning, vi hörs då! Puss

Två bilder plus min piercing


Im only gonna break your heart!

Har haft en mysig dag med min äldsta och minsta syster! Det blev inte så att vi åkte och bowla, utan vi drog till Handen och mötte upp Sandras kompis och hennes lilla bebis. Vi åt lunch tillsammans och bara gick runt och kolla i lite affärer. Sandra var go och köpte ett par örhängen till mig, jätte söta!
Kom hem för inte alls länge sen, pappa hämta oss vid pendeln så vi slapp gå den långa biten :)

Imorse halv elva så vaknade jag, Sandra och Thea. Exakt samtidigt, alla öppnar dörrarna samtidigt och möts liksom i korridoren mellan vardagsrummet och hallen, haha! Lite roligt faktiskt!
Sen sprang en elektriker in och ut här hela tiden så man fick inte byta om i fred, haha!

Ber om ursäkt för dåligt med bilder men jag har inga bilder jag kan sätta in. Ska låna pappas eller Sandras dator så får ni lite bilder :) Puss!

Morgon mys framför nickelodeon

Thea och jag har ätit frukost framför tvn och nu har vi borstat tänderna och jag har duschat. Ska alldeles strax få på mig lite smink och vakna till.
Ska hem till en kompis och prata lite grann och bara ha det trevligt!
Men nu ska jag slänga på mig lite smink och sen leka med Thea. Vi hörs senare! Pusss

Natt inlägg

Har haft en tuff kväll kan man säga. Tårarna bara spruta, men nu är det helt okey. Prata en del med pappa och det var skönt. Har känt att jag har haft så mycket ilska i kroppen och idag kom nästan allt ur, jag satt och skaka för jag var så förbannad! Tårarna spruta bara för all ilska, jag var inte så ledsen.

Men men! Nog med det. Det gick inte som jag ville helt enkelt.
På torsdag ska jag på kryssing med Sanna, ska bli så jävla roligt! Bilder ska tas och gud vad jag ska dansa! Kommer bara köra! Ska dansa med allt och alla, allt som rör på sig! Hahaha... Sen i helgen ska jag vara med Sanne, ska bli så kalas kul! På tisdag ska jag bowla med min äldsta syster och min yngsta syster. Sen imorgon ska jag hem till en vän och fika, sen ska jag fika med en till kompis i veckan är tanken :) Så jag har ju nästan hela veckan planerad, känns bra att vara sysselsatt!
Ska alldeles strax gå och lägga mig tänkte jag, ska ju faktiskt umgås med lill skiten imorgon! Vi får se vad vi hittar på, kanske bakar en kaka? Vi hörs imorgon, puss!


RSS 2.0