Helvete

Fan.. Fan fan fan fan! Helvete, vad är det som händer!? Jag pallar inte!

Utgång

Nu blir det utgång. Ska till Hökarängsbadet med Albins vänner och Sanna, men nu måste jag rusa! Skriver mera när jag kommer hem, puss!

i want to tell you

Kom precis hem till Sanna, fast Sanna är inte här nu heller. Haha, hon är nämligen och köper skor med sin pappa och hon blev hämtad vid badet så Simon och jag stanna kvar en stund till. Tog ett till dop och sedan börja i röra oss hemåt.
Tänkte bara berätta att vecka 28-29 kommer jag och Sanna åka bort. Vecka 28 kommer vi vara på mitt landställe, och vecka 29 drar vi till Robban på gotland! Riktigt härligt om du frågar mig! Sen vet jag inte om Sanna tar sin dator med sig till gotland, annars blir det lite svårt att blogga, men vi får hoppas på det bästa :)

Igår blev det är trevlig kväll också, vi drog till donken och åt lite :) Sen behöver vi inte ta upp resten, haha.
Men men, nu tänkte jag hoppa in i duschen och vänta på Sanna, pusss!

Haha den bilden har Sanna gjort :)

Nyduschad och snart redo för utgång

Sitter fortfarnade hemma hos Sanna, men nu är Sanna hemma :) Vi båda har precis duschat och fräschat till oss efter allt badande och vi ska alldeles strax börja röra oss utåt.
Cuse och Robban sitter här hemma hos Sanna och väntar på att vi ska bli klara, och nu är det bara Sanna kvar :) Tänkte sno en tjocktröja av henne också eftersom jag inte har så många med mig, höhö. Har bara Mr.Ps tjocktröja som är hur jävla stor som helst, haha! Men den är mysig :)

Hade ett litet snack med Alex också, och jag ville bara tacka dig för att du lyssnar på mig och ger mig råd :)


Har inte så mycket mer att skriva, kanske tar lite bilder ikväll så ni har något att glo på ikväll/imorgon.
Nu väntar vi bara på Sanna ska bli klar, hörs!

Sol och bad / Bilder

Hej alla glada!
Sitter just nu hemma hos Sanna, fast hon är inte hemma utan hon är på Hammarby match, och jag har inga nyklar så jag kommer inte in. Men det gör ju inget, jag får ju vara här :) Sanna kommer hem lite senare så jag får vara med hennes broder och glo på när han spelar, fast det gör jag senare. Orkar inte gå in i hans rum nu :)

Vet ni vad? Vi har ju varit ute i solen verkligen hela veckan, från kl 12 typ till klockan 4-5. Och var lite dålig att smörja in mig i början av veckan så jag har fått brännskador. Men nu har dom gått ner så det är alldeles prima med mig!
Tänkte slänga in några bilder också som är tagna under som här dagarna :)

Får tyvärr inte upp mer bilder just nu, det kanske kommer lite senare. Pusss! :)

en riktig snorunge

Hej alla glada! Kom hem för någon timma sedan, har varit ute med Sanna, Simon (Sannas bror), Robban och Cuse :) Vi har badat i stort sätt hela dagen, hur härligt som helst! 
Åkte hem runt fyra tiden för att äta och göra mig iordning inför ikväll, vi ska ju på bio. Så det ska bli trevligt :) Minns inte riktigt vad filmen heter men kika in i Sannas blogg så stårt det någonstans :) www.sanroja.blogg.se 

Ni kanske undrar vad jag menar med rubriken, men det är så att när vi var på badet så var det två barn som simmade runt jätte mycket, jag hade absolut inga problem med det tills ena ungen ramla bredvid mig när jag satt på bryggan och ramlar så hon tar tag i min axel. Själva grejen var att innan hon ramla så nös hon så att hela snoret rann ut och hon torka bort det med handen som hon tog tag i min axel! Inte okej! Så man kan säga att jag blev skit arg rent ut sagt.. Haha, så då var jag tvungen att hoppa i vattnet när jag var varm och helst inte ville bada. Men vad ska man göra? Jag vill ju inte gå runt med snor på ryggen hela dagen.. euw.. Torkat snor... USCH! FYYY!!

Men men, nu ska jag alldels strax börja röra mig mot Sanna :) Pöss pöss!

jag glömde..

Jag glömde nästan det viktigaste, min underbara vän Robban skjusa  hem mig idag! :D

sola och bada

Kom precis hem från en härlig dag, har solat och badat i stort sätt hela dagen :) 
Ska alldeles strax slå mig ner och äta, jag är så grymt hungrig! Men tänkte bara skriva ett litet inlägg så att ni vet att jag lever för nu ska jag alldeles strax äta och sen måste jag göra mig iordning :) Puss!

nattuggla

Sitter uppe med Malin och Dino och läser lite bloggar, haha! Jag vet att det är sent men jösses vad vi skrattar :) Jag fick inte fortsätta att läsa utan Malin, det ända hon sa var "Lina, du får inte fortsätta att läsa utan mig. Vi måste läsa tillsammans, haha!" sen gick hon och borsta tänderna, så det jag sitter och väntar på nu är att hon ska komma så vi kan fortsätta att läsa, haha! 

Medans jag väntar jag kan berätta lite om vad vi har gjort idag. 
Vi har varit nere med torpet och solat och badat, jätte skönt! Eller badat och badat, jag blev nerskvätt.. Haha, men det var skönt :) Får hoppas att jag fick lite färg på mig. 
Morgonens planer är att åka och bada om det är lika fint väder, så det ska bli skönt!
Men nu ska jag gå och dricka något varmt, har så otroligt ont i halsen! Puss!

solen skiner

Jösses vad dåligt jag har skrivit nu på sommarlovet! Jag får ta och försöka bättra mig helt enkelt. 

Jag tänkte berätta lite om mina dagar nu här på sommarlovet. Igår var jag med Sofie hela dagen, vi låg och sola lite och sedan var vi barnvakt till hennes lillebror Sebbe. Han var med oss ute i stort sätt hela kvällen och åkte på sin sparkcykel medans våra planer var att bada, men icke. Det satt folk där som ALLA irriterade sig på för dom satt och snacka massa skit så då blev det att man höll sig på det torra :) 
Träffa Jill också, det var ett bra tag sen man såg henne! Så det var trevligt att träffa henne :) 
Satt och prata lite med henne eftersom att hon inte heller skulle bada. 

För några dagar sedan blev det att jag och *hemlig* hade vattenkrig inomhus, haha. Vet ni hur blöt jag blev?! Haha, men det var roligt :) 
Nej men nu har jag inte så mycket mer att skriva, eller rättare sagt - jag orkar inte skriva. Hostar som en tok! SANNA HAR SMITTAT MIG, IGEN! ;) Haha. 
Nej men nu ska jag sluta skriva, vi hörs. Puss!


Glad midsommar!

Sitter just nu hemma hos pappa och lyssnar på massvis med musik medans som andra är ute på tomten och gör en midsommarstång, haha :)
Tänkte bara skriva ett litet inlägg så att ni vet att jag lever, haha. Har inte alls lust att skriva blogg just nu så vi hörs senare. Puss påre!

godnatt

Tänkte bara skriva god natt innan jag kryper till sängs, eller snarare soffan :) Haha. Vi hörs imorgon, puss!


tjejerna

Ska alldeles strax möta upp alla tjejer, så nu ska jag göra mig klar och sedan börja röra mig utåt. Vet inte om jag kommer hem förens ikväll, men jag finns på telefonen hela kvällen! Puss!

Solen skiner i Stockholm idag!

Solen skiner! Det känns så grymt skönt att se att det är blå himmel än bara regn regn regn. Jag älskar verkligen Stockholm när solen skiner :) 
Så.. Vad ska ni göra idag? Kanske bada? :) Grilla? JA VAD MYSIGT DET LÅTER! 
Fast.. Jag funderar på ifall jag ska bada ikväll i poolen :) Höhö. Jag ska iallafall träffa *hemlig*, eller det är vad jag tror iallafall. Skulle träffat han igår också fast det blev att jag fick träffa hans vän Robin ist. Haha, Fast det gjorde ju inget, han är snäll han med :)

Jag kom precis ut ur duschen, har bara fått på mig mjukisbyxor. Ska alldeles fundera på vad jag ska ha på mig idag, det blir nog taighst och sen tar jag med mig jeans eller mjukisar ifall det skulle bli kallt :) Ska försöka komma ut lite tidigare idag så man får vara ute i solen också. 
Skriver lite senare tror jag, puss på er!

tvätt tvätt tvätt

.. Snart klar! Ska bara springa ner om.. jäklar! Jag glömde kolla klockan när jag stoppa in maskinen! Så typiskt mig. Men jag går ner ungefär fem över halv :) 
Men men, ska bara slänga in dom två sista maskinerna i torkskåpet och i torktumlaren, sen är jag klar :) 
Sen är det bara att vänta på mamma som har mitt busskort och sedan blir det att möta upp Sofie, får se om jag ska träffa *hemlig* också :) Vi får se. 
Men men, nu ska jag fixa mitt smink och fixa håret lite! Vet inte om jag ska ha krull eller platt *ångest..* men men, vi får se vad Malin säger. Puss!

tvättis

Hejdär! Kom hem för ca halv timma sedan och då blev det att rusa ner i tvättis och slänga i två maskiner som är klara om ca 15 minuter. Så det blir att rusa ner i tvättis alldeles strax igen. Men först blir det ett litet inlägg :) 
10 minuter innan tvätttiden började så smsa Sanna mig och sa att hon hade börjat gått till tunnelbanan så det var bara för mig att springa till tunnelbanan för att hinna möta henne och ta mina grejer och sen springa hem igen för att hinna. 
Pappa och Malin har försökt låsa upp våra cyklar i en halv timma nu typ och dom fick upp låset nu tror jag. Det ser iallafall ut som det här ifrån. 
Men men, snart måste jag springa ner i tvättis. Vi hörs!


godmorgon

Det blev senare än vad jag hade tänkt igår, somna inte fören halv fyra eller något och så vakna jag nu. Eller för ca 40 minuter sedan, fast jag vakna innan det också av att Malin kom in och prata med mig eller något men jag kommer inte ihåg vad hon sa, minns bara att jag bad henne att gå ut. 

Dagens planer: För det första så ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Sen blir det väl att möta upp Sanna runt fyra och sedan blir det tvättis. Måste börja tvätta eftersom ingen är hemma, fast jag drar nog med mig Malin ner :). Hatar att stå där nere själv, så blir det jätte mörkt när lampan släcks. Usch.. 
Lite senare ikväll när jag har fått mitt busskort så ska jag åka och träffa Sofie tror jag :) Alla andra har planer och tur att lilla Sofie vill träffa mig lite senare :)
Men men, nu måste jag hoppa in i duschen. Vi hörs, puss!

'Hilf mir fliegen'

Ser du vem jag är
om en vind för mig till dig?
Finns vår kärlek där
om ditt ljus för mig till dig?

Jag måste tro
Det finns en bro
Jag kan gå
För att nå
- Bortom himlen

Håller du min hand
när jag känner din värme
Stilla i min famn
är du plötsligt allt närmre

Det finns en kraft
I allt vi haft
Det vi har 
Finns alltid kvar
- Bortom himlen

Tid kan bryta ner
tid kan slita ut
Tid kan krossa drömmar
tiden kan ta slut ..till slut

Ser du vem jag är
om en vind för mig till dig?
Finns vår kärlek där
om ditt ljus för mig tilll dig?

I nästa sfär
Förbi det här
Ändlös frid
Jag går ur tid
- Bortom himlen

'take my hand and walk with me'

Jo jag sitter uppe fortfarande, nu när jag egentligen bör ligga och sova. Men jag kan inte, det är för mycket tankar i mitt huvud nu så jag sitter uppe en stund till. Försöker komma på något bra för att få allt jag trasslat till bra igen. 
Anyway, idag har jag inte gjort något speciellt. Var ute i regnet med Sanne en stund, sen gick vi förbi ica och köpte lite gott och fortsatte hem till henne. Då blev det att lägga sig i sängen och titta på tv och äta lite gott :).
Började röra mig hemåt runt 20 i nio sen så självklart hamna i soffan när jag kom hem igen, höhö. Då blev det en film som gick på feman, den var faktiskt bra! Och till det blev det lite pizza, haha! Malin hade köpt med sig en pizza så jag åt lite med henne :).
Sen har jag bara suttit här och pratat med folket, fått ut lite aggressioner så det var skönt! Slippa bära med så mycket ilska som jag har gjort dom senaste dagarna, det borde inte vara tillåtet att vara så arg som jag har varit! Tur att jag har vänner som får mig på bra humör när jag är som argast :). 

Imorgon vet jag inte riktigt vad som ska hända, måste iallafall möta Sanna en snabbis och ta mina grejer. Sen vid fem tiden måste jag börja tvätta eftersom ingenannan är hemma tror jag. Lite senare mot kvällen blir det väl att träffa *hemlig* :). 
Men nu ska jag göra ett nytt försök med att sova, puss! ♥
På bilden är det är mycket underbar vän till mig som heter Robban :) Där har vi nog världens härligaste grabb! Står med mina vantar och leker grym. Känns som det var ett tag sen vi sågs nu. Pöss pårej!

bloggtorka

Jag har faktiskt ingen ork alls att skriva blogg och jag har inte haft det på hela dagen eftersom jag har varit på så dåligt humör. Vi hörs imorgon istället, puss!

och nu..

Och nu.. frukost!

here you are

Hej bloggen! Sitter fortfarande i täcke och funderar faktiskt på att hoppa in i duschen, det funkar inte att sitta så här hela dagen, höhö! 
Vad har ni haft för er dom senaste dagarna? Jag har ju inte skrivit så mycket så jag kan väl berätta lite om mina dagar på sommarlovet. 
Igår så badade faktiskt jag och Sanna, haha. Grymt skönt var det i vattnet, det var varmt! Fast vi bada ju i pool, haha. Hade det jätte mysigt hela kvällen, bara att det blev svin kallt när man skulle gå upp! 
Tänkte bada i förrgår också men jag höll mig på det torra med Robin och prata lite istället :) 

Dagens planer är väl att dra ut om det blir lite solsken?! Blir ju tokig på det här vädret! Men men, det regnar ju iallafall inte. Så det är ett plus i kanten. 
Men nu tänkte jag hoppa in i duschen och prata lite med Sanna :) Pöss påre.


bilder

Bilder kommer alldeles strax!

lyckad kväll igår.

Godmorgon, eller man kanske ska säga godeftermiddag? Haha, jag ligger iallafall kvar i sängen, har försökt få in Sanna i duschen i någon timma nu och det har inte alls gått bra! Nu står hon iallafall och borstar tänderna tack och lov, haha. Långsammare människa får man faktiskt leta efter ;)

Kvällensplaner är att dra ut och umgås med alla som vanligt, så det ska bli trevligt. Men nu ska jag peppa Sanna lite till så vi kommer iväg någongång :) Puss påre!

Bild 1. Jag innan vi sprang till bussen
Bild 2. Min underbara bästa vän hippipower Sanna :)

sommarlov

Ligger just nu i sängen med Sanna helt nyvaken, haha. Vi var så trötta när vi kom hem från skolavslutningen så när vi kom hem så åt vi och sov, haha.

Idag har vi väl inga speciella planer, kanske blir att åka till sköndal och träffa alla. Jag ska antagligen träffa *hemlig*. Så det ska bli mysigt.
Det är inläggte blir lite långsamt eftersom jag ligger och sover, mina ögon vill bara fortsätt blunda och sova en stund till. Men Sanna håller mig vaken, haha :)

Juste, mina betyg i år var betydligt bättre än förra året. Fick till och med VG i historia! Duktig jag är, haha. Historia kanske ska bli mitt ämne? :)
Men nu ska jag sova vidare.. om jag får för Sanna, puss!

dagen innan skolavslutningen

Imorgon blir det skolavslutning, så skönt!
Jag tänkte bara skriva att jag ska ta en powernap en stund och sedan blir det väl utgång, puss!

igårkväll

Hejsan hoppsan lillebror! Sitter just nu hemma och Sanna och väntar på att Sanna ska bli klar så ska vi hem till hennes far och äta lite där, sen ska vi ut och möta upp folket :)
Har inte alls skrivit mycket i helgen men jag har haft fullt upp! Kommer inte ens ihåg ifall jag skrev igår men jag tror att jag gjorde det.

Iallafall, igår så var vi ute - kan sätta in några bilder i slutet av inlägget. Vi satt vid handikapp och tog det lugnt, Sofie och hennes två vänner badade, haha. Jag och Sanna satt och prata med Adam i telefon, haha! Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Den liraren är verkligen hur rolig som helst att prata i telefon med! (Snart växer hornen i pannan på mig som Sanna och jag brukar säga ;))
Sofie och jag kom hem runt tolv igår kväll, och vi hade grymt kul! Fick höra att jag lät som en gotlänning, haha?! Sen satt vi i stort sätt och skratta åt Kennyboy :) Sofie vet precis hur man uttalar det, haha!
Men nu ska vi alldeles strax börja gå, puss!

'i know that he love me cuz he told me so'

Hej där! Sitter just nu alldeles ensam hemma, alla drog precis. Så nu väntar på bara på att få ett svar från Sanne så jag vet vilken buss vi ska ta :) 
Det blir att vi ska grilla idag och fira Sanne eftersom vi knappt gjorde det igår, det blev bara att vi satt och snacka, haha. 
Men men, det blir inte alls ett långt inlägg nu, tänkte bara skriva ett inlägg innan jag drar mig utåt. 

Rubriken har iallafall ingenting med inlägget att göra, bara att låten neranför går så, haha! Jag älskar verkligen den :) Tycker den är jätte fin! Eller vad tycker ni? :)

Nu ska jag iallafall få tag i Sanne, puss!

Bild 1. Min älskade pappa :)
Bild 2. Min Malin som precis sprungit ut, jag älskar dig gullan!

musik


Fastna helt för den här låten!

godmorgon!

Sitter just nu med en liten hund i knät som heter Nelly, jätte söt! 
Vi har just nu tre hundar hemma eftersom att vi är hundvakt också, haha. Malin och Dino sa att hon skulle bli jätte jobbig, men inte! Hon har varit hur lugn och fin som helst och jag tror att hon tycker om mig, höhö. Hon ligger ju just nu i mitt knä och det verkar som hon känner sig som hemma :) Så det är bara bra!

Går dagen blev en lyckad kväll, satt nere vid scoutstugan med allihoppa och tog det lugnt. Lite senare så drog alla hemåt och det var bara jag, Sofie och Sanne kvar. Och tur som vi hade så kom fältarna, så vi åkte med dom till donken och sen skjutsa dom hem oss, så himla skönt att slippa ta bussen!
Dagens planer är väl att göra något liknande, sitta ute och ta det lugnt skulle jag gissa. 
Men men, snart ska jag göra mig iordning :) Vi hörs, puss!
Det är bara Skruttan som fattas på bilderna. 
Bild 1. Nelly som ligger i mitt knä
Bild 2. Boris och Nelly som ligger i sängen tillsammans

hos sanne

Halloj halloj!
Sitter just nu hemma hos Sanne och väntar på att hon ska bli klar så vi kan börja röra oss utåt :)
Har blivit jätte dåligt med skrivande idag men jag har inte haft tid att sitta vid datan eftersom min syster har tagit studenten. Tro det eller ej, men jag stod och stor böla! Min lilla gulliga tönt Malin har blivit stor nu.
Men men, hon förblir nog gamla goda glada Malin :)

Men nu ska jag peppa Sanne lite så vi kommer ut någongång :) Puss!

så trött så trött..

Ja, som rubriken säger så är jag så grymt trött. Vet faktiskt inte varför, det har ju inte direkt varit en tuff dag om jag säger så. Har varit på en lektion idag, haha. Sen har Madde och jag bara varit i Farsta Centrum, jag köpte skor till mig själv, födelsedagspresent till Sandra och studentpresent till Malin :) 

Och imorgon, då har jag plaaaaner! Ska upp ganska tidigt, även fast jag är ledig. Malin tar ju studenten och vi ska vara hemma hos pappa redan vid 11 tiden så jag stiger väl upp vid 8-9 tiden, hoppar in i duschen och sedan gör mig iordning. Kanske blir lockigt hår imorgon? :) Vi får se! 
Senare under eftermiddagen/kvällen ska jag träffa alla härliga människor och fira Sanne. Och det bästa är att jag ska träffa *hemlig*! Sist jag träffa han var ju i förrgår, så det var ju länge sen :O Inte okej!
Men men, jag kanske ska hoppa i säng nu eftersom att jag ska upp ganska tidigt imorgon? Vi hörs imorgon iallafall, puss!


målar naglar och fixar inför imorgon

Hej alla glada människor, sitter här framför datorn och väntar på att Lilla Robban ska höra av sig :)  
Ska alldeles strax måla naglarna och bestämma hur jag ska göra med mitt hår imorgon. 

Annars då.. Händer inte så mycket här, är grymt trött plus att det är så tråkigt väder! Om det hade varit sol hade jag varit i sköndal och träffat *hemlig* men nu så regnar det och jag orkar verkligen inte gå ut i det här vädret och bli blöt om fötterna! Tråkigt. 
Får hoppas på bättre väder imorgon eftersom att min lilla gulliga syster Malin tar studenten! Fast dom sa att det skulle bli moligt, fast inget regn. Men vet vet? Vi får helt enkelt hoppas på det bästa! 
Imorgon kväll ska jag iallafall träffa *hemlig* och alla andra, vi ska fira Sanne! :) Men först ska jag ju vara med Malin och fira henne att hon har tagit studenten, men jag drar nog lite tidigare än alla andra. Så det får bli att jag har ombyte med mig, annars blir det nog en aning kallt med klänning! 

Snart måste jag ut i regnet och gå med Skruttan också, jag har verkligen ingen lust! Men men, vad ska man göra. Ingen annan är hemma och hon har inte varit ute på evigheter.. Blir så trött på att hon alltid måste hålla sig så länge. 
Men men.. Nu ska jag ut med hunden, puss!

b187922fb9494244b630c538ba69e17e.jpg


tandläkaren

Godmorgon bloggen! 
Kvart i åtta idag fick jag reda på att jag skulle till tandläkaren kvart över åtta, haha. Gissa om jag blev lite små sur? Tur att jag fortfarande var hemma då! Men iallafall, det gick bra hos tandis. Bara att jag höll på att spy när dom skulle ta bilder i min mun, och så fick dom ingen bra bild på ena sidan så dom tog ca sjutusen bilder på ena sidan. Spyan satt i halsen, haha! 

Snart kommer pappa och ska lämna pengar till mig, eller jag hoppas att han kommer när som helst eftersom att jag ska gå om ca 20 minuter. Tänkte få i mig nåt i magen bara, är jätte hungrig nu! 
Höhö, det kommer antaligen inte bli så mycket skrivande under dagen eftersom att jag slutar kl fyra tror jag, sen ska jag till farsta med Sanna och köpa studentpresent och present till Sandra och skor till mig själv :) Sedan ska jag nog till sköndal och träffa *hemlig*. Ska kolla om Sanna och Elliot vill följa med :) Sen måste jag träffa Robban också och ha en liten pratstund med honom, haha :) 
Jaja, det kanske blir ett snabbt inlägg under dagen. Puss!
Dagens outfit


sweet dreams

Ja ni, det har inte alls blivit så mycket skrivande idag som det var tänk. Men när jag kom hem så var jag så grymt trött, sedan gick Malin och jag en promenad med hundarna och mötte mamma. När vi kom hem igen så somna jag i soffan någon timma eller två, hur skönt som helst! Men jag vaknade av att Sandra min äldsta syster (som fyller år idag, grattis) som ville att vi skulle komma över och göra henne och farmor sällskap :) Så Jocke kom och hämta oss och vi åt lite, sjöng för Sandra och lite så. 
Kom hem för ca halv timma sedan, och då gick Jocke och jag sista kvällsrundan med hundarna. Och nu blir det en snabbdush innan jag hoppar ner i sängen :) Vet inte om jag ska på matten imorgonbitti eftersom att Uffe sa att vi kunde ta sovmorgon eller något? Äsch, vi får se hur Sanne och jag gör :)
Jag hör av mig imorgonbitti om jag hinner, sov gott!
.. Och pappa, jag tycker du är jätte duktig som kämpar så mycket med det nya huset, jag älskar dig av botten av mitt hjärta!


godmorgon!

Godmorgon! Tänkte bara skriva ett inlägg innan jag ska ut och möta födelsedagsbarnet Sanne! Min lilla plutt fyller år idag, glöm inte att gratta henne alla som går i våran skola och alla som känner henne! :) 

Jag har en liten fråga också - Vad tycker ni jag ska skriva om? Alltså, var intresserar er för att läsa min blogg. 
Svara gärna under dagen så har jag något att läsa när jag kommer hem, puss!

dröm sött

Tänkte bara skriva godnatt och att ni ska drömma sött, för det ska jag göra. Vi hörs imorgon! Puss.

anymore

Hela klassen 
Gull Lydia och jag

Haha jag och Anno
Halva klassen typ 
Alla tjejer 
Sanne och jag, fråga mig inte vad jag gör

Lydia och jag!

hjälp!

Tycker ni att jag ska ha den här bilen som header eller den som jag har? Måste verkligen ha hjälp! Skriv en rad om du även vill hjälpa mig med min blogg!

bilder!

Nu orkar jag tyvärr inte ladda upp mer bilder, det är så många! Hahaha :) Sen vill inte alla laddas upp, men ni får nöja er med dom här så länge plus en låt, puss!

kommer snart!

Bilder från igår kommer alldeles strax!

godmorgon!

Godmorgon bloggen. Idag är det måndag, vilket betyder klassresa. Jag har packat en jätte stor och fet väska som jag knappt kan bära och med den ska jag ta mig till Sanne. Undra hur detta kommer gå.. Jag får väl helt enkelt hoppas på det bästa. 
Självklart så skulle jag packat klart nu imorse i sista sekund, som vanligt -.- haha. 
Any way, det kommer inte bli mer skrivande idag eftersom vi inte kommer ha någon dator. Eller det är ifall Sanne ska ta med sig sin dator så kanske jag lånar den. 
Men nu ska jag äta lite frukost och sedan börja röra mig mot Sanne. Puss!

RSS 2.0