31/3


Där har vi henne, hon som betyder allt för mig.
Hon som har gjort mig till den jag är idag
Hon är den som alltid ställt upp för mig vad det än gäller
Hon är den jag älskar mest, min mamma!

31/3

Nu sitter jag här igen, alldeles slut i hela kroppen. Ryggen gör förbanat ont men jag kämpar på! Har bränt mig lite mera idag eftersom Sanna och jag solade i tjugo minuter :). Men det är bara härligt. Sen är vädret helt underbart! Det är inte alls kallt ute, gick ut med strumpbyxor, en tunika och en kofta, och över det körde jag bara skinnjacka. Fast jag hade ju mössa, vantar och halsduk också, haha. Men det är så att jag hade lite ont i halsen i helgen och vill inte att det onda ska komma tillbaka så varför inte köra med halsduk? :) Jag frös iallafall inte, och det är ju huvudsaken.

Och medans vi var i farsta så köpte jag mig ett par super snygga solglasögon från h&m! Kan nog ta en bild på dom men då blir det bara med webbkamran och min webbkamra suger. Men jag ska nog köpa en ny :) Eller så skiter jag i det och köpter en helt ny dator istället, det skulle nog inte vara en sån dum ide. Hahaha.

Imorgon blir det iallafall skola för mig, riktigt härligt faktsikt. Jag har saknat att gå till skolan. Det ändå jag har gjort dom senaste dagarna är att sova, äta, sova, äta.. Sen fortsätter det i samma spår. Men nu ska det bli ändring på det. Jag ska ju träna upp ryggen och sen när smärtan är försvunnen så ska jag börja gymma och bygga upp muskler.
Läkaren var ju så förvånad över att jag fick ont i ryggen nu och inte för ett halv år sen eftersom jag inte tränat på ca fyra år! Tro inte att jag är värsta fettot nu.. men det är jag ju, haha! Nej men jag är inte tjock, bara att jag behöver bygga upp mer muskler annars säger min kropp ifrån så som den gör nu. Men nu ska det bli ändringar :)

Nu ska jag iallafall slå mig ner och vänta på födelsedagsbarnet som kommer när som helst, då blir det tårta och present öppning! Ska gå och sätta på kaffe också, är så jäkla kaffe sugen. Jag skriver nog senare :) Bye bye!


.. Jag provade att ta en bild på solglajjerna med webbkamran men det blir så fruktansvärt dåligt så jag tar en bild någon annan gång och sätter in :) KISS AND HUGS


31/3

Sista dagen på mars och det är strålande väder ute! Jag är hemma idag pga min rygg, men Sanna och jag ska till farsta iallafall och imorgon blir det skola för min del. Jag orkar inte ligga hemma, fast jag bör ju vila. Det sa läkarn, men han sa även att jag skulle göra lätta övningar för min rygg och gå ut och gå lugna promenader. Skulle inte över anstränga ryggen. Just nu fokuserar vi på att få bort smärtan, och när den väl är borta så ska jag börja gymma och komma igång med träningen! Ryggläkaren som jag var hos igår var fövånad över att jag fick ont nu och inte tidigare eftersom jag inte har tränat på flera år. Men nu ska jag minsann bygga upp mina muskler :) 

Men nu måste jag hoppa in i duschen, fick nyss ett sms av Sanna där det stod att hon slutade 14.20 så det är bara att skynda på lite, jag har ingenaning om vad jag ska ha på mig än! Höhö, men det löser sig. Ska nog ha mina nya vita tygskor iallafall :) Skriver nog mera ikväll, puss! 
Får inte glömma att säga grattis till min älskade bonus pappa Jocke som fyller år idag! Grattis grattis! Och om två veckor fyller mamma år, och Sanna fyller också år snart! Och Charlina och jösses.. Alla fyller år snart! Hur ska jag ha råd med alla presenter? Hahaha :) Jag får lösa det :) Men nu måste jag hoppa in i duschen! PUSS!  

30/3

Dagen började med att vi fick åka in till vårdcentralen strax efter sju imorse. Ryggen hade låst sig helt, jag kunde verkligen inte röra mig! Tårarna bara spruta för jag hade så ont.
Mamma och jag åkte iallafall till vårdcentralen i Gubbängen och fick sitta i väntrummet i en halv timma - fyrtio minuter innan jag blev dom ropa upp mig. Och självklart ska jag få en äckel gubbe -.- Men han kände på min rygg, kollade blodtrycket och ställde lite frågor. Sen skulle jag lämna ett papper till en annan tjej och så skulle jag ta blodprov och lite annat. När hon tog blodprovet så fyllde hon 5-6 små rör med mitt blod! Nålar på morgonen är inte riktigt en höjdare..
Men ikväll runt sex tiden åker Jocke och jag till någon rygg grej som ska göra något med min rygg, kan inte riktigt stava det eller säga vad det heter, någonting på N om jag inte minns fel.
Så vi får hoppas att det blir bättre för mina tabletter fungerar ju inte!

Men iallafall.. Idag har jag bara legat i soffan och sovit och ätit, jag sov så jäkla dåligt pga min rygg. Vaknade hela tiden när jag rörde mig så det slutade med att jag låg spikrakt och sov hela natten. Sen kom mamma in till mig tjugo i sju imorse och jag hade smsat henne när jag låg inne i rummet igår kväll och inte kunde röra mig. Så hon kom in till mig morse och hon stod bara och titta på mig och såg hur stel jag har. Det ända hon sa var "Ligg kvar en stund och känn efter om du pallar."  Det tog mig si sådär 5 minuter att ta mig ur sängen för att det gjorde så jäkla ont. Men tillslut kom jag upp och mamma sa att vi åker in till vårdcentralen eftersom jag var så pass stel och kunde inte riktigt röra mig.
Ja.. Mer har inte jag gjort.
Jocke kom hem från New York idag också. Han hade köpt en tröja till var och en i familjen där det stod New York, sen är det lite olika märken och grejer på. Jag fick välja tröja först eftersom att jag och mamma var dom som var hemma när han kom, haha. På min tröja står det NY The big appel, och sen är den vit. Har den på mig nu :) Hur bekväm som helst.

Och igår var jag och kusin och shoppa lite! Kan ta lite bilder imorgon eller ikväll så får ni se, köpte ett par jätte fina örhängen och självklart ska ena gå sönder.. Jag skulle bara ta bort det från den där pappersgrejen som örhängerna satt på och så låsnade den lilla grejen som man stoppar pluppen på. Det är så självklart att det ska hända mig! Hahaha. Jag ska iallafall laga det med lim :) Höhöhö.
 Juste, i lördags sov inte Hanin hos mig. Hon var tvungen att sova hemma och åka hem ganska tidigt så att min härliga kusin och jag bestämde att vi skulle ut och dansa hela kvällen! Fast det blev lite små tråkigt, haha. Sen blev det lite problem eftersom man skulle ställa fram klockan en timma och jag är så klumpig och ställer fram den två timmar! Hahaha, så typiskt mig.
Nu har ni iallafall fått höra lite om min dag och nu ska jag kika på lite bilder på min dator, pappa har ju lagat den! Bara att jag måste ringa honom och be han fixa ljudet, eller så gör Dino det. Men det ska nog inte bli några problem.
Puss!

Bjuder på denna bild som är ifrån kryssingen med Sanna :)

29/3


Godnatt!

28/3

Godmorgon! Lite mer bloggtorka kan man väl säga, haha. 
Igår blev det en kväll med tjejerna, riktigt härligt! Var på gott humör och det blev mycket skratt och sång. Det kändes som att Sofie och jag bodde inne på vivo, haha. Vi var där hela tiden för att vi glömde köpa allt! Sen höll vi på att missa bussen två gånger, haha. Inne på vivo här i hökarängen är det alltid lång kö och kassörerna sitter och pratar istället för att göra det dom ska göra. Så när vi står i kassan så tittar vi på klockan, den var 50 och våran buss gick 53 och han som satt i kassan var så jäkla långsam. Han skulle torka något som runnit ut och sen började han äta på något (?!). Så jag smsar Sanne och skriver: STOPPA BUSSEN! Hahaha, men vi hade tur som hann med den :). 
Och det blev några vurpor i snön, haha. Men det blev en lyckad fredag. 

Dagens planer är att träffa Hanin. Hon ska sova hos mig :) Så det blir en mys kväll ikväll. Eller jag vet inte, vi kanske går ut och hittar på något. Men det är bara roligt! :) 
Jösses vad tiden går, Hanin sa att hon skulle vara klar vid ett och jag sitter fortfarnade i handduk! Nu är det dags att snabba på lite! Puss! 
Juste! Får inte glömma att gratta Cleisi som fyller 16 år idag, grattis pärlan! :)

25/3

Nu sitter jag här framför datorn och degar igen.. Jag har suttit här sen jag kom hem, men det är riktigt skönt faktiskt. Har inget speciellt att plugga på just nu, gjorde lite matte i skolan. Fick något papper av Ove som jag skulle jobba på för att uppnå målen i matten och det kan ni ge er på att jag ska göra! Jag ska bli det nya matteproffset i familjen! Hahaha :) Jag kan ju iallafall försöka. Det måste ju finnas någon smart tjej i familjen ;) Nej men alla är duktiga i min familj :)

Jaha ni.. Här sitter jag. Har druckit lite kaffe men det är kallt nu så jag låter nog bli att dricka upp det. Kanske tar mig en kopp kaffe med mamma när hon kommer hem :) Malin gjorde ju så jäkla starkt kaffe, haha. 
Jaja, jag har pratat med Sofie en hel del i telefon idag :) Fick mig ett gott skratt. Hon är för härlig den tjejen alltså! :) 

Juste, imorgon åker Jocke till New York den prutten! Jag vill också! Men han ska åka med sitt jöbb så det blir en tjej helg den här helgen! Men det ska bli skönt. Saknar bara den underbaraste människan på jorden. Man kan säga att vi hade lite separations-ångest i söndags? Haha, eller? ;) Mycket mys blev det iallafall och god mat! :) 
.. Jösses vad kissnödig jag blev! Hahahahaha ni får ursäkta men gud, det här är inte att leka med! Jag vet inte hur länge jag har suttit och hållt mig men jag orkar inte resa på mig och springa in till toaletten, känns som min kissblåsa kommer sprängas! Helt ärligt.. höhöhöh. 

Åååh vad jag längtar till nästa helg! Det är helt otroligt. Ska antagligen sova med .. Vi kan kalla han Mr.Big som i Sex and the city, haha! Jag är ju ett Sex and the city freak så det blir ju bra :)
Nej nu kan jag inte hålla mig längre! Ska springa på toa sen ska jag slå mig ner här igen, haha. Puss! 

24/3

Månaden börjar leda mot sitt slut och det ligger fortfarande snö på marken? Men solen lyser iallafall och det är ett stort plus! Även fast det är lite smått kallt ute så är det bra. 

Idag är det tisdag, det har varit en helt okej dag. Jag själv har varit rätt seg hela dagen men det gick bra, hade utvecklingssamtal och det gick lysande! Bara matten jag ska jobba lite extra med, och sen har min mentor fixat så att jag ska få byta språkval så nu ska jag allt komma igång på riktigt! 

Nu sitter jag iallafall och väntar på att Hanin ska smsa mig så jag kan ringa upp henne, vi ska nämligen träffas idag. Åka och fönstershoppa lite i farsta hade vi tänk :). I helgen ska lilla plutten sova hos mig också, från lördag till söndag. Mamma jobbar antagligen då också så då blir det du och jag hemma :) Lite små mys sådär. 
Och på fredag blir det Sofie och alla tjejer, riktigt härligt! Ska träffa lite roligt folk också som man inte sett på ett tag! Så det ska bli kul! 

Eftersom att min dator inte funkar nu så kan jag inte tyvärr slänga upp några bilder, ni får helt enkelt nöja er med min musik, haha :). 
Puss! 
Den här låten går till en speciell person! Tänker inte nämna några namn men du vet vem du är. 
Jag satt och stor böla till den här igår, ja jag vet jag är lite mesig men jag är en känslig person! 

23/3

Bloggtorka kan vi väl kalla det. Har inte skrivit på flera dagar! Men i helgen har jag inte haft tid och sen har jag bara inte haft lust, det är så det är. 
Men jag kan ju berätta lite om vad som har hänt under mina dagar då jag inte har skrivit. I fredags blev det en lugn och skön dag, fick ett vädligt oväntat samtal av min vän Hanin. Allt är löst och bra nu mellan oss. Jag satt och grina lite i brommaplan när jag berätta lite saker för henne, höhö. Men vi hade ett långt och trevligt samtal! Jag fick sällskap medans jag vänta på bussen som aldrig kom! Jag satt där i 40 minuter och ingen buss som jag skulle med kom. Jag fråga 2 bussgrejer om det var bussbyte till min buss men nej, men tillslut så fick jag reda på att min buss redan hade gått fast den inte hade gjort det. Men det stod en buss några hållplatser bort och den vänta på mig, haha :) 
Kom fram lite senare än beräknat, men vad fan.. Det gjorde inte så mycket. Min vän var ändå inte hemma när jag kom, haha. Så jag satt där helt ensam i soffan och halvsov men tillslut så kom han :) 

Lördag - Det blev att vi satt inne hela dagen, kom in i duschen runt fyra tiden. Sminka mig lite och så. sen blev det bestämt att vi skulle åka och äta med P. Det blev kebab, haha! Det var ett tag sen faktiskt, och jag blev så jäkla mätt men jag orka inte allt så P fick resten, höhö. 
Sen åkte vi hem, P kom och gjorde oss sällskap och det sluta med att vi alla satt i soffan och titta på film. Första filmen vi titta på, jösses vilka sköna grabbar det var med där! Hahaha, jag fick mig några härliga skratt där. Andra filmen.. Ja vad ska man säga, kan ju säga att den sög! Hahahaha, P satt och sa att den skulle bli bättre igenom hela filmen men icke. Det sluta med att jag höll på att somna på min väns axel. Tillslut var filmen slut och jag sätter mig och skriker: ÄNTLIGEN!! Hahaha. 
Kom i säng runt två tiden kanske (?)
Vakna rätt sent på söndagen. Sen gjorde vi inget speciellt, satt och titta på film hela dagen. Tog halv åtta bussen hem, prata med Hanin på bussen och satt och gap skratta. Hahaha. 

Idag är det måndag, värsta dagen på hela veckan och dagen började ju inte bättre för att jag vakna med att ha ont i hela kroppen. Mina revben på höger sida är helt döda, känns som dom ska gå av när som helst. Kan inte riktigt vrida på mig. Jag vet inte vad det är med mig just nu, jag har ont överallt! :O 
Men men, jag gick till skolan iallafall. Sen när jag kommer hem till Sanne säger dom att vi skulle på teater idag och jag hade totalt glömt bort det! Och som jag såg ut.. hahha. Toffsen mitt på huvudet, mjukisar och sen min stora vinterjacka. Det har ju börjat snöa idag.. Gud så arg jag blir! Det verkade ju som att våren var på gång, men icke sa nicke! Börjar bli så jäkla trött på all snö, det är inte kul längre! Jag vill ha sommar! Sommar sommar sommar! Ge mig sommar! 
Det är för fasen Mars?! Det är ju nu våren ska komma! 
Nu tänkte jag iallafall slå mig ner och ta mig en funderare. Puss! 

19/3


I wanted you to know that I love the way you laugh
I wanna hold you high and steal your pain away
I keep your photograph and I know it serves me well
I wanna hold you high and steal your pain

'Cause I'm broken when I'm lonesome
And I don't feel right when you're gone away

You've gone away
You don't feel me here anymore

The worst is over now and we can breathe again
I wanna hold you high, you steal my pain away
There's so much left to learn, and no one left to fight
I wanna hold you high and steal your pain

'Cause I'm broken when I'm open
And I don't feel like I am strong enough
'Cause I'm broken when I'm lonesome
And I don't feel right when you're gone away

'Cause I'm broken when I'm open 
And I don't feel like I am strong enough
'Cause I'm broken when I'm lonesome
And I don't feel right when you're gone away

You've gone away
You don't feel me here anymore

19/3

Godmorgon! Idag vaknade jag faktiskt med ett leende på läpparna, solen sken in i mitt rum och det gjorde mig genast på bra humör! Det är ganska otroligt vad vädret kan förändra ens humör.
Men iallafall, idag är jag i skolan iallafall men jag kan inte påstå att jag mår bra. Jag har så jäkla ont i hela kroppen och sen är det en lång och jobbig dag.. Men jag gick till skolan för Yodits skull, haha :) Jag vet att hon inte vill vara själv på hemkunskapen så jag lyckades pallra mitt feta arsle upp ur sängen misann :)

Om ca 20 minuter ska jag träffa papi, vi ska åka och äta tillsammans. Jag har ju sån jäkla lång lunch och pappa jobbar ändå i närheten så varför inte luncha ihop? :) Det är ju något vi aldrig gör tillsammans så det ska bli härligt att träffa han!

Kom även på att jag måste prata med Ove. Vi hade ett snabbt samtal imorse men han ville höra mera så jag måste leta upp han senare under dagen och berätta hur läget är.

Imorgon är det fredag också, hur skönt är inte det?!
Jag funderar på att locka mitt hår imorgon också, skulle inte det vara lite små fint? :) Sen ha leggins eller något, tur att jag hinner hem en snabbis efter skolan för då kan jag byta om och hämta min väska och så slipper jag ta med alla grejer till skolan. Det är ju så jobbigt att preja in allting i skåpet, plus att det är mini litet och jag har jord i botten av skåpet, haha. Men det var Daniel som skulle leta efter något i min väska så hade vi haft julpyssel och då hade jag tagit en glasgrej och hällt jord i den och satt en liten blomma i och lite stenar och skit. Och sen river han ut min väska och så vips.. all jord ligger överallt utom i glasgrejen, haha :).
Sen gick glasgrejen sönder så jag har glas i mitt glas som är sönder i mitt skåp också, hahahahhaa.
Men nu ska jag kila vidare, puss!

18/3

Är du i ett förhållande just nu? 
Neä
Hur långt har ditt längsta förhållande varit? 
9 månader
Hatar du ditt ex?
Kan jag inte påstå att jag gör
Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?
..
Har du kvar någonting från ditt ex? 
Ja, allt
Vad är du mest för, förhållande eller strul? 
Förhållande
Är du en player? 
Jag tror inte det, hahaha! 
Om alla du varit tillsammans med skulle beskriva dig med 1 ord, vilket?
Pratglad (?)
Är du en bra partner?
Haha jag har mina bra stunder! 
Är du kär i någon just nu? 
Jo
Är någon kär i dig?
Halvt kanske :O
Hur skulle du beskriva den perfekta killen?
 Omtänksam, glad, positiv, snäll, får mig glad osv osv! 
Har du varit kär i flera personer samtidigt?
Jag tror inte det
Har du någon gång vart otrogen?
 Finns inte ens på kartan!  
Kommer du gifta dig i framtiden?
Oja! 

18/3

Godmorgon.. 
Igår skrev jag ingenting, jag hade ingen ork och egentligen så har jag inte det nu heller. Men jag gör det iallafall..
Jag var hemma igår pga magen och huvudet, och så blev det att jag är hemma idag med. Magens känns helt ut och in, som om någon hugger en i den. Det är så fruktansvärt jobbigt. Men jag ska göra mitt bästa för att klara av det här, bara att jag är lite svag just nu. Men jag ska klara det! 

Mamma smsade mig också och bad mig dammsuga och ta ut mattorna på ballkongen, men jag väntar nog på att Jocke har åkt på möte så jag kan lyssna på min musik och göra det i fred. Jag orkar inte hålla på att dammsuga och så när någon är hemma, så jag väntar tills jag är ensam. Då jag kan fixa mitt rum också, byta sängkläder och vädra lite. 

Har inte så mycket att skriva, saknar den underbaraste enormt mycket. Och så saknar jag Sanne! Min lilla pluttunge, men imorgon ska jag nog till skolan så då får jag träffa henne. Sen ska ju pappa och jag luncha imorgon, han jobbar ju nära min skola och jag har lång lunch så varför inte? :) Det blir antagligen donken, haha. Men det är gott! 
Nu ska jag lyssna lite på musik, kan inte lova att jag skriver senare. PUSS. 


16/3

Måndagen var en tuff dag men jag klarade mig! Lika så var det med söndagen, iallafall när kvällen kom. Ska inte gå in på vad som hände eller vad som ska hända, eller jag vet inte riktigt vad som ska hända. Men det märker vi antar jag. 
Har försökt ha humöret på topp och bara köra igenom allt utan att tänka. Det var lite svårt att låta tanken vara någon annanstans än där den skulle vara men jag lyckades några gånger, tack vare mina underbara vänner som alltid får mitt humör på topp. 
Jag är så jäkla glad över att jag har mina vänner, speciellt min bästa vän sen fyra år tillbaka. Eric, han är verkligen en sån grabb som alla borde ha. Som förstår en oavsett vad det gäller, han förstår alltid allt. Jag beundrar han verkligen! 
Han är en sån grabb som är så förståndig, som får allt han säger att låta så smart. Han är min riktiga bästa vän, även fast vi kan ha våra bråk ibland. Men vi löser alltid allt, vi är ju trots allt bästa vänner! :)

Var hos kuratorn idag också, men hon var ju inte till mycket hjälp. Men Sanna följde med mig som stöd och det hjälpte verkligen. 
Men vet ni vad? Nu ska jag vara duktig och gå och ge min mage någonting att äta.. Den börjar kurra lite! 
PUSS! 


15/3


Oavsett vad, så kommer du alltid vara den enda.

14/3


Jag kan inte säga vad hon ser hos, en sån som mig.
men jag vet, att hon inte bryr sig om nån annan än mig.
Hon slutar jobbet klockan sex och går direkt därifrån till telefon.
Hon säger att hon är på väg och går direkt därifrån.

Och när hon går förbi står pojkarna på rad.
Dom visslar och ler och trugar och ber.
Kom med oss ut ikväll, kom med oss inatt.
hur ska dom nånsin kunna veta att hon bara älskar mig.
och som om inget hänt, som nånting gud har sänt.
Hon fortsätter gatan fram och går hem till mig.

Jag hör steg i trappan och jag vet vem.
Jag vet vem det är.
Jag öppnar, öppnar dörren och jag väntar.
Och jag väntar ännu, hon kommer åh jag vet att hon kommer.
men hon är väl sen, något sen.
Hon skulle aldrig lura mig, aldrig lura mej.

Och när hon går förbi står pojkarna på rad.
Dom visslar och ler och trugar och ber.
Kom med oss ut ikväll, kom med oss inatt.
hur ska dom nånsin kunna veta att hon bara älskar mig.
och som om inget hänt, som nånting gud har sänt.
Hon fortsätter gatan fram och går hem till mig.

Och när hon går förbi står pojkarna på rad.
Dom visslar och ler och trugar och ber.
Kom med oss ut ikväll, kom med oss inatt.
hur ska dom nånsin kunna veta att hon bara älskar mig.
och som om inget hänt, som nånting gud har sänt.
Hon fortsätter gatan fram och går hem till mig.


hon går hem till mej..
hon går hem till mej
och när hon går förbi står pojkarna på rad
hon går hem till mej
(hon går hem till mej)

och när hon går förbi står pojkarna på rad
hon går hem till mej

och när hon går förbi står pojkarna på rad
hon går hem till mej

14/3

Vila kan man göra i graven, ung är man bara en gång!

14/3

Godkväll, det blev inte så mycket skrivande igår som jag sa tror jag, hehe. Det blev en mysig hemma kväll med den underbaraste :) Låg och tittade på film hela kvällen och bara tog det allmänt lugnt :).
Skulle egentligen vara där nu också men icke sa far min. Han ville ha mig hemma men det var nog lika bra. Höll på att spy idag efter jag hade duschat, men det var nog för att jag hade ätit jätte dåligt.
Jag blev iallafall alldeles likblek i ansiktet enligt papi, han sa att jag såg ut som the grudge, haha. Men så jag satt där på badrumsgolvet och åt tre gurkbitar och drack vatten så att jag skulle piggna till. Sen blev det på med mjuksar och riktigt mat! Kött och potatis, jösses vad gott det var!
Och kvällens planer var att träffa Grädde och Sandra men så blev det inte. Sen skulle jag egentligen till Malins jobb men så blev det inte heller så ja, det får bli en hemma kväll med Alexandra, pappa, Thea och Paloma. Alexandra och Paloma kom och överaska oss lite grann, haha :)

Morgonens planer är att åka till den underbaraste människan på jorden och ta det lugnt :) Måste hämta mina pengar och örhängen som jag glömde där idag när jag åkte, haha och ingen av oss orkade vända och gå tillbaka och häta dom. Så det får bli att jag hämtar dom imorgon istället. Juste, kom på att jag måste kolla buss också.
Och nu ska jag sätta in en låt som stämmer in så jäkla bra på allt! PUSS!

in the datasal

Hej göllungar!
Nu är vi åtta elever kvar i klassen och alla sitter i datasalen. Alla andra är och spelar dm och Anno är på möte så ja.. Dom placera oss här i datasalen och förväntar sig att vi ska jobba men neä, jag, Lydia och Bella sitter och skriver blogg. Elin sitter och spelar kort på datan och snart är det lunch, det blir pannkakor! Hooho vad gott!
Vi slutar tjugo i så snart blir min mage mätt och belåten, hööhö.
Nu orkar jag inte skriva mera utan ska prata lite mer med Bella :)
Puss!

13/3

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har däremot jag gjort! Klockan ringde tjugo i sju och jag låg och drog mig i ca 10-20 minuter. Sedan blev det en runda upp i lägenheten, jag trodde jag var ensam hemma men icke, mami var hemma en stund med mig :) Så lite sällskap fick jag mig imorse, nu är jag iallafall ensam och jag sitter och äter nudlar och nyponsoppa, haha i love it! 

Idag är det äntligen fredag! Imorgon får jag sova uuuuuut, och det ska jag verkligen göra också! 
Jag kan ite lova att det blir mycket bloggande i helgen, men jag ska försöka göra så mycket jag kan :)
Nu ska jag iallafall leta efter några fina örhängen och titta vilka skor jag ska ha på mig. Skriver i skolan om jag kan och om jag har tid! Puss

Bjuder på den bilden från kryssningen med Sanna, haha. 


12/3

Ja ni.. Nu sitter jag här framför datan igen och ruttnar bort. Vad tycker ni om min nya header förresten? Det är Lydia som har gjort den, visst blev den söt? :) Jag är nöjd som bara den! 

Jag är så jäkla trött.. Skönt att det är fredag imorgon! Vad har ni för planer inför helgen då? Själv har jag planer som jag inte tänker avslöja i bloggen, hehe. Men härligt ska det bli iallafall! 
Har inte så mycket mer att skriva, känner att mina ögon går i kors och jag vill bara lägga mig i sängen och sova.. Men jag måste leta fram kläder till imorgon och så.. Suck. 
Men nu ska jag säga några sista ord till min kusin på msn och sen ska jag föna håret och leta kläder. Får inte glömma att ladda mp3n också! Glömde ju det igår.. Smarting jag är, haha. 
Jaja, skriver mera imorgon, puss. 

12/3

Godmorgon!
Nej jag vet jag har inte skrivit blogg på hur länge som helst, men jag har inte suttit vid datan så mycket den här veckan. Har knappt varit hemma heller, bara kommit hem på kvällarna och då blir det en dusch och sedan sängen direkt.
Men nu sitter jag iallafall i datasalen med Sanne min pluttunge! :)
Vad har ni haft för er på senare tid? Själv har jag haft väldigt mycket för mig. Kommit fram till en del saker osv.
Men vi får se hur detta går, jag avslöjar iallafall ingenting just nu.

Vad ska ni göra idag? Själv har jag inga planer för tillfället, men man vet aldrig när det ändras. Klockan är ju bara strax efter elva, så det är klart att planerna kan ändras. Men jag tror att det b lir en lugn dag idag eftersom att jag slutar klockan fyra och sen blir det väl hem och plugga.
Vi har haft två prov nu på morgonen! Matte och engelska, matten gick faktsikt jätte bra! Jag förväntade mig att jag inte skulle kunna någonting men fan, det gick ju galant det där! Har bara B delen kvar men vi får se hur det går med den saken, ska prata lite med Ove så han kan hjälpa mig lite extra. Eller så sitter jag med Uffe men han pratar så jäkla långsamt så jag blir irriterad när han inte kommer fram till det han ska säga, haha. 
Men nu måste jag återgå till mitt arbete och samarbeta lite med plutten. See you!
Klicka f�r att st�nga bilden
Där har ni bild på min plutt Sanne!

9/3

Godkväll! Nu sitter jag här framför datan och mår så jäkla illa, men jag ska inte låta det förstöra något. 
Vet ni vad? Jag har ett uppdrag denna vecka - få tillbaka livsglädjen. Jag ser verkligen inte emot någonting längre, och just nu är mitt liv ganska.. dramatiskt. Iallafall kärlekslivet. Men jag har sagt till mig själv att jag ska sluta skriva om kärleken i bloggen för allt som händer. Så nu får det vara slut på det, tror jag iallafall. 
Kan ju berätta annat roligt! 
Lydia har fixat min blogg, har bara inte riktigt fått in designen än. Men jag ska prata med henne alldeles strax om det så fixar vi det :). Den blev hur fin som helst! Kika in i hennes blogg så kan ni tjuvkika på den llydis.blogg.se. 

Idag hade vi engelska prov också, fast bara en del. Det gick hyffsat bra, men vi får tillbaka det provet igen när vi ska göra andra delen så då kan jag ju ändra en del saker som jag vet är fel och så, det är ju super bra! 
Tänkte berätta lite om min helg också, hade en väldigt bra helg :). Jag som trodde den skulle bli helt misslyckad, men det visade sig att det blev en väldigt bra helg. 
I fredags blev det ingen bio, men det förvånar mig inte, hehe. Det blev istället att jag Grädde och Sandra var ute och pratade, Grädde kasta kol på mig, och sen blev det en isbit, haha. Fick så jäkla ont i handen! 
Kom hem ganska tidigt, redan runt nio-tio tiden. Fick några oväntade samtal men på något sätt var det skönt. 
Somnade redan halv elva, men vaknade vid tolv av att telefonen ringde. Sen vakna jag också vid halv fyra mitt i natten av att telefonen ringde, haha. Men det var en härlig människa som ringde :). 
Lördag, vaknade vid halv elva så det blev alltså tolv timmars sömn, skönt! Fast det kanske blev lite för mycket? Var så jäkla trött hela dagen.. Men iallafall, lördagens första planer var att träffa Farmor. Vi skulle åka och låsa upp telefonen, och tro det eller ej men det gick inte! Dom skickade runt oss i hela haninge känns det som.. Det slutade med att vi satt i Brandbergens centrum och åt. Jag ringde kusin och vi bestämde att vi skulle mötas i gullmarsplan för att sedan åka vidare hem till mig. 
Mina föräldrar skulle ju bort och komma hem dagen därpå så det blev att jag, min kusin och mina bröder satt hemma hos oss och hade det mysigt :). Eller ja, Charlina och jag kom hem runt elva tiden. Sen blev det en lugn och skön kväll, höll på att somna i soffan flera gånger men kom inte i säng fören fyra - halv fem på morgonen. Vakna igen vid tolv på morgonen av att mina föräldrar kom hem men vi kom upp runt halv ett. Gjorde oss i ordning och sen följde jag kusin till tunnelbanan och för mig blev det en lugn kväll. Beställde pizza, sen blev det Beck! Hur härlig kväll som helst. 
Sen idag, måndag. Klockan ringde kvart över sex men kom inte upp fören tjugo i sju - kvart i sju. 
Det var en kort dag idag, började klockan åtta och slutade tjugo över två. Sista lektionen blev det bara en film, fast vi har inte kollat klart på den än. Tror att vi fortsätter att kolla på den imorgon om vi har svenska. 
Nu funderar jag iallafall på att lägga mig i badet så jag blir av med den här huvudvärken, men vi får se. Ska få tag i Lydia också. Men jag skriver mera imorgon eller senare ikväll. PUSS! 

My life would suck without you.


8/3

Du lova mig att vår kärlek varade för evigt
Du skulle stå med mig för att förverkliga våra drömmar
Och nu säger du att vi inte kan gå tillsammans
Kemin är borta för mig och dig
Men jag tror att vi fortfarande hör ihop
Och alla drömmar vi har, 
fortfarande kan gå i uppfyllelse
Om vi bara kan försöka göra det bättre
Jag vill ge vår kärlek en chans som blir sann
Jag undrar varför
Varför kan vi inte ge varandra vår kärlek
Ovillkorlig sann kärlek
Varför kan vi inte läka varandras hjärtan
Aldrig låta oss falla sönder
Jag sa att vi var menade för att vara tillsammans
Jag har inte förlorat min tro till mig och dig
Om vi bara kan försöka göra det bättre
Ge vår kärlek en chans att göra den sann
Jag undrar varför

13 OKTOBER 2008 / DU VET VEM DU ÄR. 

6/3

"Pick me, choose me, love me.."

6/3


6/3

Godmorgon sötkorvar! Vet ni hur trött jag var imorse? Jag kände mig helt död, men jag började vakna upp efter min varma och sköna dusch. Till frukost blev det en kopp te med honung, riktigt gott.
Jag drömde sjukaste drömmen i natt! Jag var lite små skakig imorse när jag steg upp för jag visste att jag hade drömt något äckligt men jag visste inte vad. Sen slog det mig i duschen, jag drömde att jag hade slagit två grabbar. Jag tänker inte säga vilka det var men på något sätt så kändes det bra, han förkänna  det efter allt han gjort mot mig. 
Sen den andra killen, han var lite större. Han var runt 30 års åldern och gav sig på mig. Jag som ska fylla 15 och väger grymt lite fick en stor kille över mig på minst 90 panner! Men på något sätt så lyckades jag ta mig loss och hamnade över honom och började mata slag. Sen den andra killen, han stod och försökte slå mig men kunde inte riktigt göra det, fråga mig inte varför han inte slog mig men han stod liksom och låssas slog. Förstår ni vad jag menar? Han skrämde mig alltså, och då blev jag arg och gav han en smäll så han var tvungen att backa några steg, då tog jag tag i honom och fällde honom och kasta mig över honom och börja mata slag i ansiktet. Sen helt plötsligt så stod jag på en perrong, det var en väldigt väldigt liten perrong, och båda tågen var inne på stationen och båda killarna klev på tåget så jag stod utanför och tillslut så suger den stora killen tag i min tröja när tåget börjar åka så att jag åker med tåget och ni vet i slutet på perrongen, alltså det håller där man inte ska gå? Där brukar det ju vara en grind eller något som visar att man inte ska gå där, men det var en stor järngrej och jag flög in i den. Sen vakna jag av min väckarklocka.. Härlig dröm va? Neä inte speciellt. Fy.. Varför drömmer jag så dumma saker nu för? 
Så fort det händer något som jag inte vill ska hända så drömmer jag om det, det är helsjukt! 

Skit samma. Idag är det fredag och jag kanske ska på bio. Men inget är säkert än, det beror på M. 
Men annars då, allt är bra. Lite tråkigt väder, halv ont i magen och lite små seg. 
Sen kör jag på en liten mys outfit idag, min I <3 YU tröja och ett par strumpbyxor. Under min tröja har jag bara ett vitt linne. Till det blir det mina svarta vanliga skor i think. 
Men nu ska jag iallafall gå och göra det sista, vi hörs ikväll eller något! PUSS. 


5/3

Skriver ett inlägg innan jag går och gör mig iordning för sängen. Sitter här och dricker mitt te med honung, pratade nyss med M. Det hade tydligen hänt någon bilolycka så han satt och berätta för mig vad som hänt och så. 

Imorgon är det iallafall fredag och det kanske blir bio med M, Grädde och Sandra. Men vi får se, det kanske blir en lugn hemma kväll också? Eller kanske en ute kväll med tjejerna? Inget är riktigt bestämt än, men Sofie verkar vilja att jag ska vara med dom, haha :) Men vi får se vart vinden för mig imorgon. 

Tänkte lägga fram lite kläder inför imorgon också så slipper jag springa runt och leta efter något att ha på mig imorgon bitti, då jag verkligen inte vill stressa heller. 
Tänkte fixa min naglar också, om jag orkar. Men det blir väl bara att fila dom och måla lite osynligt nagellack på det så dom inte går av hela tiden! För det gör dom hela tiden när jag inte har sådant nagellack, men nu ska det bli ändring på det! :)
Nu ska jag iallafall kika runt lite här i olika bloggar sedan leta kläder och sen bums i säng! 
Slänger in en låt som jag sitter och sjunger på just nu också. 
 Mario - I choose you

5/3

Hallojsan! 
Sitter hemma alldeles ensam, eller Skruttan är ju hemma men hon ligger ju bara i sängen och sover. 
Känner mig så jäkla rastlös, och det gör ju inte saken bättre att jag måste sätta mig att plugga som en galning. Har engelska prov på måndag och jag ska iallafall få vg på det! Så jag måste alldeles strax slå mig ner att plugga lite, tänkte slå pappa en pling senare och kolla om han kunde laga min dator över telefon, haha. Man får ju faktiskt hoppa på det bästa! :)

Pratade lite med Lydia idag om hennes blogg och hon är så jäkla snäll så att hon ska fixa min blogg lite smått! :) Jag blir så himla glad att någon äntligen ställer upp och hjälper mig med bloggen! Är så trött på den här designen.. 
Men nu ska den iallafall fixas och den kommer bli hur snygg som helst! :)

Blir inte alls ett långt inlägg, är inte alls på humör för att skriva. Jag vill träffa M idag, men tror nog inte att det kommer bli så eftersom jag måste plugga och bli klar med skiten. Får nog träffa han i helgen istället :). 
Nu tänkte jag iallafall höra av mig till farmor och kolla om hon kan åka och låsa upp telefonen med mig på lördag :)
*Håller tummarna på att hon kan!* 
Hörs senare antagligen! 
Och eftersom jag inte kan sätta in bilder just nu så tänkte jag slänga in en låt istället, puss!

Aly and AJ-Never Far Behind


5/3

Det var ett riktigt bra tag sen jag skrev blogg, men nu sitter jag ändå i datasalen och gör inget speciellt så varför inte skriva lite blogg? :)
Min dag i dag började med att M smsade mig så att jag inte skulle försova mig, haha. Men jag kom upp runt halv sju, så jag försov mig inte!
Jag har ju börjat att stänga av klockan i sömnen.. inte okej! Så jag kommer alltid upp runt sju och jag ska gå halv åtta och på en halv timma hinner jag inte göra mig iordning, haha så långsam som jag är.

Fick just reda på att Lydia och Sanne också hade skaffat blogg, haha. Men det är härligt att vi alla tre bloggar nu!
llydis.blogg.se och dinsanne.blogg.se. Där har ni deras bloggar :). Tyckte Lydias blogg var riktigt gullig, och Sannes också! Två riktiga sötbloggar om ni frågar mig. Jag ska iallafall börja läsa dom, även fast dom precis har börjat skriva så mycket så ska jag läsa dom! :)

Iallafall.. Jag är riktigt hungrig! Men efter den här lektionen är det lunch och det är 70 minuter så Sanne och jag tar en promenad hem till henne och äter lite. Jag ska äta spagetti och köttfärsås! Hur gott som helst! :)
Men det blev mitt inlägg just nu, kanske skriver lite senare när jag kommer hem, men jag lovar inget.
PUSS!
PS - min dator vill inte starta, ska be pappa eller Dino fixa den. Det är därför jag inte slänger upp så mycket bilder.. Tråk! Men jag gör det så fort datan vill starta igen :) PÖSS!

3/3

Hejsan hejsan! Det blev inget mer skrivande igår kväll, utan det blev en liten kvällspromenad med M och det slutade med att jag hade hela jackan med snö, haha. Kom hem strax efter nio och då blev det rakt in i duschen och sen sängen. 

Idag är det tisdag.. eller? Dagens planer är iallafall att åka hem till pappa och äta med alla systrar och deras pojkvänner och självklart papi. Vi ska äta kött med potatisgratäng, hur gott låter inte det?! 
Jag satt och sa på lektionen att jag var sugen på just det, och så efter skolan så ringer min underbara pappa mig och säger att dom ska äta det så det är klart att man tackar ja! :)
Nu ska jag iallafall göra en till varma koppen, det är varmt och skönt för magen! Jag har lite ont just nu.. Ska ta mig en av mina tabletter. PUSS! 
Juste, vill också säga grattis till Grädde och Sandra att dom har hittat varandra :) PUSS PÅ STJÄRTEN! 

2/3

Nu har jag lugnat ner mig och tänkte göra ett till försök med att skriva. 
Idag är det måndag, vilken betyder att det var första skoldagen efter lovet. Det gick hyffsat bra, lite små trött men det funka! Det var inte en sån jätte lång dag idag så det var skönt. Började klockan åtta och slutade tjugo över två, och dagens planer var egentligen att träffa M men det blev inte så. 
Men vi träffades igår iallafall, åkte hem till min pappa. Skulle hämta en telefon till mig, så det blev att vi stannade och fika med pappa och Alexandra. Kom därifrån inte så jätte sent, men när vi kom till hökarängen och skulle börja röra oss hemåt så mötte vi Philip vid tunnelbanan, så det slutade med att vi tre stod när och frös! Och jag som stod och höll i telefonförpakningen och hade inga vantar eller någonting höll ju på att frysa fingrarna av mig. Kom hem runt tio tiden, då blev det att stå och skölja händerna under varmt vatten, det gjorde så jäkla ont! Så nu har jag sagt till mig själv att ska jag vara ute så ska jag ha vantar, hela tiden! Sa det till Jocke igår och han svarade så här när jag sa att jag aldrig skulle gå utan vantar: Jo men du.. på sommaren behöver du ju inte ha vantar. Hahaha(?) Han kommer med sina klockrena kommentarer ibland. Och då får man ju sig ett härligt skratt. 

Kan berätta om mina dagar på lovet, i torsdag var jag på kryssning med Sanna och hennes familj och släktingar. Hade så jäkla roligt! Det blev dans hela kvällen, Sanna blev min danspartner i stort sätt hela kvällen, haha. Men det var härligt! Bara att jag var tvungen att tvinga upp henne på dansgolvet, men tillslut så släppte hon loss och verkade ha riktigt kul! :)
Senare under kvällen/morgonen kom det fram en grabb till mig som jag sjukt söt. Haha, fast han visste inte riktigt var han skulle säga plus att han hade druckit lite för mycket. Så det blev att han hade det lite svårt att slita sig ifrån mig och gå upp till sin hytt, haha. 
Kom i säng runt 6 på morgonen, upp vid nio igen och äta frukost. Kom i land kvart i fyra eller något, då blev det att ta sig hem. Kröp ner i sängen en stund, smsa Sanne och kolla vad som hände den kvällen och det slutade med att vi satt hemma hos någon Jesper med Martin, Mp och Danne tror jag att det var. Men vi kom därifrån ganska tidigt, redan runt 10 tiden tror jag. Gick och träffa M och K. K var bara där ett tag, sen skulle han börja dra sig in mot stan, och Sanne gick och mötte Danne så det slutade med att jag och M stod och snackade hela kvällen, men det var härligt! :)
Sanne och jag kom hem strax efter tolv, stod med M tills hans tunnelbana kom sen gick vi hem och spelade Sannes cykelspel, haha! Men jag somna ganska så fort, hade ju bara sovit tre timmar! Vakna halv fyra nästa dag, så man kan ju säga att vi sov bort hela dagen! Det behövdes ska ni veta. 
Senare under den dagen så träffade jag M igen, vi tog en promenad ner till isen. Satt där på bryggan och pratade lite, lite halv romantiskt kan man väl säga :) Jag kom hem igen kvart över elva.

Men nu ringde M och vi ska antagligen ut och gå i snön, skriver mera senare. PUSS!

2/3

Nej jag har inte skrivit blogg på några dagar. Min dator vill inte starta och jag har egentligen ingen lust att sitta vid Jockes dator som jag gör nu men jag gör ett undantag.. Var tvungen att leta efter ett program när man kan låsa upp en telefon gratis eftersom ingenannan vill göra det med mig -.-'
Och det kommer inte bli ett långt inlägg just nu för jag är skit arg. Inget går som jag vill! 
Nu ska jag gå.. Hejdå! 
.. Kanske skriver ett inlägg när jag är på bättre humör, har en del att berätta. 

RSS 2.0