bästavänner.





Klicka för att stänga bilden

30 april/ kväll

Sitter fortfanrade hemma och lökar.
Var i Haninge centrum med papi och Thea idag, jag gick och tjuvkikade på ett par skor som jag tyckte var rätt snygga :). Funderar på att slå till ett köp.
Satt och sjög för Sanna i telefon för ett tag sen också när alla tjejer var på g hem, haha. De lät ju inte spec bra om vi säger så ;) . Men hon fattade vilken låt de var och hon tyckte den var bra, även mig varetion (vet inte ifall jag stavade rätt) Sen berättade jag lte shit som inte inte visste om, minsann (:
Ääääh, inte så mycket mer att skriva än godnatt :)

tips på låtar.

Hejsan !
Jag antar att dom flesta ute nu och har de roligt med sin nära&kära.
Själv sitter jag hemma och tar de lugnt, är en DJ för Sandra just nu när hon gör sig iordning :) . Papi och Thea är och kollar på majbrasan, men jag stod över de. De regnar lite smått tror jag, de gjorde de sist jag var ute iallafall.
Jag har hittat sjukt sköna låtar, en av dom är Kapten Röd - Kallakallacka, den är galet grym ! En annan är Martin Jondo - Rise up.  LADDA NER DOM SÄGER JAG BARA ! :) Ni kommer älska dom ! Kultiration - Om Gaia - 11 - Bakslag, den låten ör riktigt kärlek ! Där har ni en del låtar, kan en helt del till. Lite Björn Afzelius kanske ? Björn Afzelius - Som en duva, den låten är för härlig !  Eller Björn Afzelius - Sång till friheten, den är så otroligt fint och den väcker upp minnen, första gången jag såg Thomas och allt :) . Så den låten betyder ganska mycket för mig om ni förstår.
Martin Jondo - Jah Gringo, påminner lite smått om sommaren eftersom jag lyssnade sönder på den i sommras, haha :) . Men va ska man göra ? Den är ju bra (: .
Kelly feat usher - The same girl, Sannes och min låt.Vi lyssnade sönder på den med. Haha, hade den på pa och lyssnade på den när man gjorde sig iordning på morgonen och alltid ! Alltid Same girl ! :)
Men nu ska jag gå igen. Puss

39 april / hemkommen.

Hejdär. Härligt att du läser min blogg. Allt bra med dig ? Själv mår jag illa och de kliar i ögonen och i näsan. Usch ..  Sen dansade vi i skolan idag, fast jag var inte med pga nacken.
Sen idag ska jag åka hem till pappa fast jag inte vill .. Mamma vill tydligen inte ha mig hemma just nu.
Har inte så mycket att skriva just idag. Har inte hänt så mycket, de var vattenkrig i skolan idag och jag blev blöt fast jag inte var med. woho ..
Nej nu ska jag sätta mig och deppa lite på pa. Hejsanhoppsan.
(Bilden neranför är på min älskling)

godnatt !

Godnatt bloggisar !
Nu ska jag gå och lägga mig, de är en dag imorgon också.
Ska ha taights på mig imorgon, hörde att de skulle bli varmt. Eller har jag fel ?
Nej men nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sova gott.
image98
De är dig jag älskar och de är du som gör mig lycklig, 27/12 - 07. <3

29 april / kväll.

Hejsan hoppsan bloggare !
Allt väl med er ? - Med mig är de iallafall toppen ! Har precis fått i mig lite mat och varit med min älskling.
Imorgon i skolan är de nån dans, men vi får se hur de blir med de. Jag kanske skippar den pga min nacke och rygg .. Nacken är ju helt mördbultad, och ryggen har alltid varit lite skum på nåt vis. Men nacken har jag aldrig haft ont i, eller inte så här ont iaf. Imorse gick jag runt som en robot i skolan upp för alla trappor och allt. Hahah.
Sen blev de vatten krig men jag var ju inte med, Sanne min älskade vän fick moppa golvet fast hon inte hade varit i just den korredoren, hon hade bara blivit blöt för att Pontus kastade en vattenballkong på henne, haha. Kunde inte hålla mig för skratt där faktist.
Imorgon är de ju också valborg, vad ska ni göra då ?
Själv ska jag umgås med familjen fast jag vill gå ut iaf men ibland får man göra undantag, eller vad säger ni ?
Har inte så mycket att säga mer än att min dag har varit skit bra. Jag mår toppen om man bortser från nacken/ryggen, har har underbara vänner och en helt fantastisk pojkvän som får mig att må bra för ingeitng. Härigt, huh ? Jag tycker iallafall att de låter super !
Men nu ska jag göra lite nytta i rummet och städa och damma.
Sen ska jag hoppa in i duschen och krypa ner i sängen och prata lite med Thomas tomat tutte som jag sa till hanidag :) HAhaha.
Just, Thomas och jag träffade Duvan idag också, dom mobbade ju mig aldrig ;) . Haha, dom grabbarna är för härliga :) .
De var allt från mig denna kväll, eller iaf för tillfället. Puss och kram syns på stan ! ;)

sista inlägget för denna morgon

Okej, då kör vi igång igen ! Sista inlägget för denna morgon. Ska börja dra mig mot Sanne (bästavän).
Igår på SO;n tror jag att de var så satt Sanne och jag i grupprummet och slog varandra, och de var inte spec löst heller. Vi har ett par elutag uppe på väggen där inne och Sanne sitter bredvid de elutaget ungefär 10 cm från med huvudet. Och jag som inte kan låta bli slår till Sanne i huvudet och hon PANG in i elutaget och börjar asgarva ! ;)
Men jag fick några smällar för de minsann. Sen på engelskan hade vi inte slutat än, vi satt och slet varandra i håret. Hahaha, barnsligt ? - Jag vet. Men kul hade vi !

usch, känner att nacken börjar göra lite smått ont igen .. Ajsanbajsan. Får ta de lite lugnt idag. Jag kan inte riktigt röra hela mig, ifall jag ska kolla åt ett håll måste hela kroppen följa med, jobbigt jobbigt.
Iaf, nu ska jag sätta på mig en tröja och börja röra mig. Hörs senare !
Kanske sätter in en bild senare under dagen om jag orkar och har tid.

29 april

Har precis varit ute med Skruttan (hunden). Hon tyckte de var lite skönt med en morgon prometix med lillmatte. Även fast jag hade lite brottom in eftersom jag inte har ätit än. Men jag håller på att koka ett ägg till frukost :) .
Ska bli gott att få nåt i magen som bara kurrar just nu.

Det är helt otroligt ! Jag har utsläppt hår idag, hahah. Har inte tänk på de fören nu, men gud vad långt hår jag har fått ! Helt otroligt, och nu funderar jag på att klippa av mig de. Hahah. Vill ha samma frissa som min syster har. De tycker jag är jätte fint !
Nu måste jag springa och kolla till mitt ägg !
Tudilu !

godmorgon !

Godmorgon och jag ber om ursäkt för att jag aldrig skrev ett litet kvälls inlägg igår, men vet ni ? När jag kom hem hade jag så ont i nacken att jag inte kunde röra mig ! Jag har ont nu också men inte lika ont som tur är. Och jag var så trött ! Jag gick och la mig redan vid nio. Sen ringde Thomas och väckte mig vid tio men de kommer jag knappt ihåg om jag ska vara ärlig. Jag var så borta ! Men jag sov gott.
Och när jag skulle plugga på spanskan så tog jag upp mina böcker och jag upptäckte att jag hade glömt den boken jag skulle plugga i .. suck .. Mami blir nästan jätte sur på mig. Och hon drog ut internet när jag skulle stänga av datan. Eller jag märkte de då iaf.
Och just nu har jag precis tvättat håret och vaknat till liv. Jag börjar halv tio idag, skönt. Så jag har inte brottom alls. Skulle till och med kunna gå och lägga mig i en timma. Men jag ska föna håret och massa skit.
Thomas kommer hit idag också ! :) WOHO !
Jag drömde att han låg på sjukhus inatt .. Han hade blivit nerslagen eller nåt, jag minns inte. Men jag minns att jag grät och att min mami satt och höll om mig och sa att de inte var nåt farligt med han. Sen när jag entligen fick gå in hos honom så kommer en sjuksköterska och säger att jag måste gå ut helt plötligt. Jag blev asarg om ni förstår de.
Vädret idag ser fint ut ! Blå himmel och de ser inte så kallt ut. Jag som är en väldigt frussen människa (enligt sanne och theo och alla) tycker själv att de inte har varit så kallt under dom senaste dagarna. Jag har inte ens gått med jacka ! Och en dag när alla kom med bara tjocktröja kom jag med jacka och halsduk för att jag frös, haha. Men ingen blev spec förvånad över de.
Men nu mina kära ska jag gå och göra mig iordning.
Puss och kram, syns på stan ! ;)

en komentar.

Läste nyss en komentar av "topsecret" som tyckte att jag skulle skriva mer om vad som händer i mitt liv. Jo men jag kan väl göra ett försök och försöka skriva lite mera. Men de är så att jag inte alltid har tid, men den här veckan har jag väl inte så mycket som ska göras så jag kan passa på att försöka skriva nåra inlägg om dagen, eller vad tycker ni ? :)
Och de där med att jag ska sätta ut en bild på Thomas, ja de kan jag göra nångång när jag har övertalat honom :) Ska försöka så ni får se min älskling.
Okej .. mer om mitt liv. *tänka*
Just denna morgon har jag inte speciellt mycket att säga, ska till morris idag med alla tjejer. Vi ska köra yoga och thaiboxning hörde jag. Så de är bara att packa ner mjukisbyxorna och köra ! Riktigt skönt med yoga faktist ! Avslappnande, och de behöver jag verkligen.
Vädret idag se lite lurigt ut. De ser ut som dom gråa molnen håller på att spricka men ändå inte. Så hur blir de nu ? Fint väder, regnit eller molnigt ? - Vi märker väl de under dagen.
De ser ju inte ut att vara speciellt kallt eftersom att alla går bara i tjocktröja i stort sätt.

På torsdag är de Valborg ! Fast jag ska nog bara vara hemma med familjen och umgås och sen kanske smyga iväg ifall jag får de. Men nu måste jag ringa och väcka Thomas så han inte försover sig ! :) Jag är hans väckarklocka to day ! :)
Hahah. Skriver antagligen mer ikväll.
Puss på er !

28 april

Godmorgon bloggisar !
Dålig uppdatering i helgen, jag vet. Men jag har inte varit hemma, bara i fredags. I lördags åkte jag ut till Katrineholm till sjöstugan mitt ute i skogen. Haha, jag tycker dock inte om skogen men där är de rätt okej. De är skönt att bara kunna andas ut och få vara för sig själv och bara tänka.
Vi kom hem igår kväll runt sju - åtta.
Hela bilresan hem satt jag och små log för jag smsade med en väldigt god vän som fick mig på bra humör. Snubben har humor säger jag bara ! ;) Hahaha. Vi smsade i stortsätt hela bilresan hem, och de är runt 2 timmar i think. Men de va bra att jag va sysselsatt annars skulle jag bara somna och då skulle jag inte kunna somna på kvällen. Men de kunde jag ju iaf inte. Låg och pratade med Thomas hela kvällen/natten.
De var skönt att bara prata ut, bara han & jag. Och jag ska snart ringa och väcka min älskade så han inte försover sig :) .
Själv är man ju redan klar, kör bagie jeansen och en vit T-shirt som mami köpte till mig. Tack mami !
Håret är som vanligt uppsatt i en hästsvans, jag har börjat hatar att ha utsläppt för de är så jobbigt ! ;)
Jag kommer hem ikväll nångång runt halv sju om jag inte tänker fel. Då ska jag hem och plugga men jag ska försöka att hinna skriva lite innan de !
Puss !

hejsan !

Godmorgon eller vad är de man ska säga ?
Papi väckte mig vid halv tio, ska ju till skogen idag. woho .. nej men de ska ganska skönt att komma från stan i en dag.
Blir inte ett långt inlägg för plattången är redan varm & jag måste platta håret lite smått sen vid tolv ska papi skjusa mig mami och Thea till tåget till Katrineholm.
Men jag måste faktist göra mig klar nu !
Skriver mer imorgon ! Puss

gamla bilder på Thea <3


hejhej !

Skönheter, härligt att se er igen.
Jag mötte Wille idag när Daniel och jag var på g hemåt, stackars lille Wille .. han hade fått ett batong slag på benet igår på matchen. Hahaha, rätt åt han (a) . Nej men stackare, gick runt och haltade & imorse kunde han inte stå på benet, ajajaj ;/ . Hoppas de blir bättre med benet, Wille gubben.

Igår var jag ju på teater med hela klassen, jag hade galet roligt ! De satt nåra särbarn framför mig och Sanne och han flörtade med Sanne ! HAHAHHA ! Jag dog ! Sen gjorde jag ett puss ljud och han kollade bak på Sanne och Lissi och alla började asgarva. Sen var Philip på samma teater och han hörde oss skratta hela tiden ! HAhahaha. Man satt ju med mupparna så de är klart att man inte kan vara tyst !?
Idag kom Sanne och jag till skolan klockan åtta, och vi stod och kollade på tvn som är väldigt ovanligt för våran del, men vi skulle kolla vilka lärare som var där och så. Och Roger (NO läraren) var inte där, och vi skulle haft de en timma på morgonen, men tur att Sanne bor så nära skolan så vi gick hem till henne, och där va Isabell och gjorde sig iordning fortfarade, hon sov hos Sanne igår och hon började senare än oss så hon var kvar hemma hos Sanne. Hon hade ju Sannes kyes så jag ställde mig och plingade på klockan miljoner gånger och Sanne bankade som en galning ! HAHAHAHAH !
Isabell verkade lite skitnödig när hon öppnade om jag ska var ärlig.

Idag ska Papi jag och Thea åka och köpa jeansen som har tjatat om hela veckan ! Vi skulle ientligen köpa dom igår men papi skulle på nt möte ? Så de sket ju sig, men vi tar de idag, han hade tydligen inget planerat idag.
& imorgon kansske jag ska ut i skogen till sjöstugan med Mami, Jocke och Thea. Vi får se hur jag gör. kanske stannar hemma hela helgen, har inte bestämt mig än.
Och snart är de Valborg, lite skoj tycker jag ! Undra vad jag ska göra då .. ? Parta lite med vännerna om inte Mami vill att jag ska vara hemma. Vi får väl se ! :)
Varför ringer inte papi mig för ? Äsch, han ringer väl alldelex strax, tror att han skulle hämta Thea på dagis med tre - fyra
Haha, jag och Duvan hade ju krig idag (Inte alls ovanligt). Han slog mig ! Hahaha, men jag slog ju tillbaka :) . Sen klämde han fast mig med benen när jag stod framför han och han trök skit hårt ! Men de var bara för att jag tog hans keps och han ville inte visa sitt krulhår ;) . Haha sry Duvan, men jag måste va lite elak ibland, tss.
Nej men de var alltfrån mig, puss !

hej !

Godmorgon skönheter !
Är allt bra med er ? Med mig är de bra, sitter och pratar i telefon med Haninballen & snackar om prov och skit :) .
Kanske ska åka och köpa jeans idag med papi, han skulle på nåt möte så de kanske inte är säkert. Men vi får se :).
Hahaha, igår, Thomas hoppade på mitt huvud ! (: Fy vad jag skrattade !
Nej men nu ska jag gå, puss & kram ! <3
image93image93image93

vad tycker ni

Jag har tänk  på om jag ska börja skriva en låt.
Men jag har inte riktigt bestämt mig än, bara lekt med tanken. Men vi får se hur de blir med den saken. Ska försöka få igång nån text förmodligen :)
Snart ska jag gå och möta Thomas ! WOHO !
Och imorgon ska jag köpa jeans med papi, hittade ett par baigie jeans (vet inte om jag stavade rätt) på bikbok för 500 kr, skit snygga !
Inte spe långt inlägg, vad ska ni göra på valborg ?
Själv vet jag inte vad jag ska göra, kanske är med Thomas, eller så är jag med Hanin eller så är jag med Ronja och Sanne och alla. Jag har inte bestämt mig än. Men vi märker väl hur de blir :)
De var allt från mig ! Puss, Lina


glömde ..

image92 köpte den här också igår, hann inte sätta in den imorse pga att jag hade för lite tid och den här bilden ville inte upp.
99 kr / Gina

gårdagens shopping

image89 image91

shopping idag !

Hejsan allihoppa !
Hoppas ni mår skit bra för jag mår bra bara att jag är skit trött !
Jag har varit och shoppat idag ! Mami satte ju in pengar på mitt konto så jag kunde köpa ett par jeans, men jag hittade två tröjor också ! Jeansen kostade 299 kr, och tröjorna 99 kr st ! Ett bra köp tycker jag.
& nu kom vi nyss hem från kusinerna, har varit där sen fem. Vi åt där, och små kusinerna kom.
Mina bröder följde med också, lite kul tycker jag eftersom jag inte träffar dom så ofta så de var lite kul.
Jag och Charlie satt och pratade en hel del faktist :) & hur oft gör vi de ientligen ? Men de var lite skojit !
Imorgon kommer Thomas ! WOHOO ! Har verkligen väntat på de här :) Tahaha.
Börjar nio imorgon, hoppas jag slutar 10 över två som vanligt om inte tidigare. Vi har ju som sagt språktema denna vecka så jag har ingeaning när jag slutar på dagarna. Schemat ligger i skåpet där de ska ligga annars glömmer jag de bara imorgon, så de är bäst att den ligger där.
Jag vet iallafall att jag börjar halv nio, lite små skönt sådär.
Sen tror jag att jag läser på morgonen :)
Har börjat på en ny bok, och nu låter jag som värsta nörden som läser skit mycket, men nu är de så att jag älskar att läsa ! De är nåt jag har fasnat för. En spec bok som jag älskar är Pojken som kallades Det. Den är så hemsk !
En annan bra bok är Under taket lyser stjärnor, är inte säker på att den heter så, men nåt sånt var de och den är verkligen toppen bra ! De handlar om en tjej som inte är så populär och hennes mamma har canser, och hon blir vän med den populäraste tjejen i skolan och blablabla. Läs den ! Den är jätte bra !
Men nu ska jag hoppa in i duschen, slänger nog inte lite bilder imorgon när jag sitter vid andra datan. Får inte ladda upp bilder på bärbara datan ..  för lite minne.
Jaja, hörs imorgon ! Puss

igår

Godmorgon !
Inlägget igår gick ju inte spec bra, jag hade skrivit ett innan jag skulle gå och lägga mig, och så lägger internet av !
Och jag orkade inte fixa de så jag gick & la mig ist.
Idag ska jag försöka hinna till farsta och köpa ett par jeans. Mami satte in pengar på mitt konto igår så jag kunde köpa ett par jeans, sen ska jag ju göra de med papi i veckan. <3
Sen ska jag hem till kusinerna idag också och fira Charlina, vi ska äta middag där. Jag kan ta med kamran så kan jag nog fånga nåra kort på min älskade kusin som fyller femton idag ! GRATTIS GUMMAN ! <33
Nej nu ska jag gå och göra mig klar.
Pusspuss !


Hej hej !

Hejsan hoppsan lillebror !
Vad gör ni ? - Själv sitter man och lyssnar på Akon och nästan gråter så mycket för att jag saknar Thomas .. får inte träffa han imorgon heller för vi ska till kusinerna. Ja visst de ska bli kul att få träffa dom, men Thomas har jag inte träffat på ett tag eftersom vi båda har haft fullt upp .. & han får inte heller följa med. De va ju tråk ..

De skulle tydligen bli bråk idag men så blev de inte, Ali snackade med dom .. men sen fick jag reda på att dom ska slåss imorgon ist .. suck .. Jaja, idag stod ju skit mycket folk på Hökarängsplan för ALLA visste att de skulle bli bråk, och Sanne som bor där. Jag, Isabell och Sanna var ju hemma där och såg allting från ballkongen.
Sen när de kom mer folk gick vi ut och pratade med Bella & alla som stod där. Lissi&Jeanette var ju helt galna, hahah. Man hörde Lissi skratta hela tiden och då kan man bara inte hålla sig för skratt. Det är så sött :) .
HAHAHA ! Sen när alla hade gått då gick jag, Isabell och Sanne till skolgården och gungade lite och pratade om hur Thomas och jag blev tillsammans och blablabla. Sen när vi skulle hem stod Tony och alla vid Videodraken så vi gick ruuuunt hela centrum, och när vi är vi tvättstugan drar Sanne och jag ner Isabells byxor och vet ni vad hon skriker ? " AAAAAH, JAG VISAR HELA MURRAN !!!!" , AHAHA ! Smidigt Isa älskling :)
Sen började jag ju asgarva så jag nästan började grina. Haha.

Imorgon i skolan har vi språktema, vi har de tis-ons-tors tror jag, bara språk lektioner. woho ... super kul.
Men på torsdag ska vi på teater hörde jag :) . Lite kul tycker jag eftersom alla sjuor ska dit så då blir de extra kul när hela gänget är samlat ! :) WOHOO !
Sen i veckan ska papi och jag köpa jeans till mig.
Juste, jag sätter in dagens kläder lite senare kanske.
Jaja, nu ska jag som vanligt nörda lite på playahead och kanske mixa bilder eller nåt. Ingenaing vad jag ska göra, leta kläder till imorgon ? - Jo kanske .. Vi får se.
Pusshej ! Glöm inte att gratta min kusin iimorgon som fyller 15 år imorgon ! Blogg ; charlinas.blogg.se
Ha  en trevlig fortsatt dag !

SANNE

God förmiddag mina små sötnosar !
Sitter hemma hos Sanne .. inte spec ovanligt nu när de är lunch :) .
Vi hade prov i dag i matten, eller prov och prov, de var ett test. De gick ju åt helvete, jag fattar inte de där X och Y.
Sen hade vi SO prov, fattade ingeitng ?
Jo men de här inlägget blev ju jätte bra *naat*
Haha, nej men nu ska ni få lite information, jag slutar vid fyra idag tror jag om inte farlige Roger släpper hos tidigare :) . Han hade ju damp på matten :O :O :O . Men ingen kunde ju hålla käften ! Och jag lackade på Charlie för han satt och sjöng.
NUU SKA SANNE VISA NÅÅT FÖR MIG ! :D:D
SKRIVER MER IKVÄLL ELLER NÅÅT ! PUSSPUSS !!!!!!!

Sanna

Hej alla glada ! :)
Sitter just nu hemma hos Sanna, vi har varit ute och solat i några timmar och fått lite färg på oss. Vi hoppade även studsmatta som jag älskar ! (a)  Flög skit högt ! Människan gav mig sin studs hela tiden, jävla Sanna :) .
Hahaha. Vi ska snart ut och chilla i solskenet ist för att sitta där nere där de är skitkallt, jag sitter med en fliströja och fryser arslet av mig.
Kom hem till Sanna igår kväll, hela släkten var ju typ här. Riktigt mys.
Men vi va ju så trötta, så vi gick och la oss först och då var klockan bara runt ett.
Men när vi precis hade kommit hem till Sanna och alla gick vi till grannen, Emma och alla småbarn var där och spelade nåt tråk spel. Men sen gick jag Sanna och Felix hem igen, sanna och jag höll på att däcka i soffan och nu orkar jag inte skriva mer. PUSSPUSS !

ett litet inlägg

Ett litet inlägg innan jag ger mig av mot videodraken och möter Sanna och Felix :) .
Jag sover nog hemma hos Sanna inatt, hela hennes släkt är typ hos henne nu och jag ska ge mig av alldeles strax och lämna tillbaka en film sen bär vi oss av till Sanna och släkten. Hahah.
Åt nyss på mc och vi släppte av Charlie (bror) vid bussen.
Och dom på Mcdonalds gav oss fler saker hela tiden !
Jag skulle ha en macfist och jag fick nån äcklig kyckligburgare. Stackare som stod i kassan, jag satt bredvid Jocke i bilen och asgarvade åt stackarn.
Men tillslut fick vi rätt grejer och jag är fortfarade jätte mätt !
Jaja, nu ska jag börja sätta på mig & springa och kissa innan jag går !
Ha en trevlig kväll !
PUSSPUSS ÄLSKLINGAR ! <3

kärlek.

                                  

    Riktig kärlek.

bärbara

Hejsan mina bloggisar !
Jag hoppas allt är toppen med er !
Jag har precis fått i min två mackor, de första jag äter på hela dagen. Haha, så nu är jag inte hungrig iallafall.
Det var några snorungar som ringde mig på mobilen och la på ! Jag blir så arg på sånt.
De är bara nåt litet jag irriterar mig på men de retar upp mig så otroligt mycket. Löjlig som man är, hahah.
Vad ska ni göra ikväll ?
Själv vet jag inte vad jag ska göra, kanske går hem till Sanne och tar de lugnt hos dom. Jag tycker ju om att vara hos dom och äta och bara umgås med Svedbergarna ! :)
Jag har snott Jockes bärbara data också, haha. Eller ja, snott&snott, trådlösa internet funkar inte, men jag har sladd internet till den nu och de funkar prima bara att den dampar bara lite ibland, men pappa ska fixa de tror jag.
Och pappa och jag ska åka och köpa jeans i veckan :) . Gud vad glad jag blev när han ringde, för jag hade skickat ett sms till han och frågat ifall han ville åka och köpa jeans till mig, så vi ska göra de i veckan. WOOHOO !
Tack papi.
Måste fixa nåt minne till bärbara datan så jag kan stoppa in alla mina miljoner bilder i den, hahaha.
Jocke snackade om att de fanns nåt USB minne eller nåt som jag kunde stoppa in mina bilder i och sen ifall jag vill kolla på dom eller vad som helst stoppar jag bara in de i den här datan så vips, så är alla bilder på datan. Kostar cirka 600 kr i think.

Jag är på shopping humör ! Känner för att åka och shoppa för flera flera tusen ! Skulle inte de vara lite rolig ?

Nåt man kanske kan önska sig när man fyller år ? En shoppingdag ? Fick de för några år sen, då åkte jag och storesyster till stan och shoppade ! Tycker om att shoppa med Sandra och pappa, spec pappa. Han är alltid så glad och han vet också vad jag tycker om !
Saknar han lite smått, har inte träffat han på länge ! Men jag ska till han nästa helg tror jag . :)
Då får jag träffa Thea också, min skatt !


tips.

Sony Ericsson S500i gul
Jag vet inte riktigt men jag har fasnat för den här mobilen.
Men folk säger att knapparna spräcks på mitten.
Min syster har en sån här mobil och hennes är på lagning hela tiden !
Men jag har även vänner som har en sån här mobil och som aldrig har varit inne på lagning !
Så vad tycker ni, ska jag köpa den här eller inte ?

HJÄLP ?

dagens bild

image86

morgonmänniska ? - Nej

Godmorgon sköningar.
Jag känner mig riktigt död faktist, vaknade vid nio av att Jocke kom in i mitt rum och skulle låna datan för hans inte funkade. Jo men inga problem med de, han var ju tyst iaf. Men sen kommer Vincent in i rummet och börjar snacka, och ni vet på morgonen, de spelar ingen roll ifall man viskar eller pratar högt, de känns som de dånar i öronen när man snackar ! Men jag somnade om även fast dom satt i rummet och kollade på datorer. Jag tror att jag ska in på blocket och kolla på datorer jag med ! Jag vill ju som sagt ha en bärbar data och jag tror faktist inte att dom skulle köpa en till mig, så jag får väl ta och tjäna mina egna pengar och köpa en egen ! Men då blir den nog bara min, man får låna den om man är snäll (a) . Hahaha, nej men de blir väl Mammas och min data isåfall :)
Jag ska fråga pappa om han vill köpa ett par jeans till mig, det var länge sen jag köpte de & jag känner att jag behöver ett par nya. & kanske några tröjor ? Hahaha, vi får se hur de blir.

Jag undrar vad jag ska göra idag, kanske träffa Natha, de var ju evigheter sen vi träffades ! Eller så ska jag träffa Sanne.
Jag ska iaf äta gott ikväll med alla grabbar. Jag är ju frun i huset just nu, mamma är ju inte hemma så jag bestämmer ! :) * INTE * Hahaha. Önsketänkade får jag kalla de.
Vad ska ni göra idag ? :)

ÄRU GOO ÄÄÄLLHÄÄ ?

Hanin och jag har som sagt varit på bio idag. Vi såg SuperHero Movie ist för bee movie. Hahaha, men rolig var den ! SAtt och skarattade hela tiden i stort sätt !
När jag satte mig på bussen i gullmarsplan satte jag mig första på helt fel buss ! Haha, jag gick och frågade väktaren ifall de va rätt buss, men hon började skrika på mig och sa att de var fel buss. Men jag började bara skratta och gick av och bad Hanin komma bort till mina bussar eftersom hennes buss gick inte fören om en halv timma :) . Haha, Snäll jag är och låter henne vänta, men jag pratade med henne i telefon hela tiden typ ! .. Tills min mobil dog, eller den dog inte men jag hade inga batterier och jag lackade.
Min mobils batterier dör ju direkt ! Blir rasande på den ! Ska försöka spara ihop till en bättre mobil :) .
Någon som har ett förslag på en bra mobil som inte är super dyr ? Spelar ingen roll ifall den är begangnad ! (Vet inte ifall jag stavade r'tt men jag hoppas att ni fattar)
Hittat en på blocket som kanske passar mig ? Skriv en rad och skicka anonsen till mig är ni jätte gulliga !
Jag vill helst inte ha en med lock, tycker inte om de även fast jag har en lock mobil just nu sm jag blir arg på ! Ursäkta min stavning men jag känner inte för att rätta mig nu. Jag orkar inte, för mig data är ju superduper långsam ! Hahaha. Äsch, jag ska inte klaga, jag är glad att jag har en egen data på mitt rum. Men jag skulle vilja ha en bärbar data ist. Nåt man kanske kan önska sig när man fyller år om si sådär tre månader ? :)
Min älskling fyller år fem dagar efter mig, haha. Lite coolt tycker jag :)

Jag tror att min älsklingsbebis (hunden) ska sova hos mig i natt om hon inte sover inne hos Charlie och Vincent som hon antagligen kommer göra. Men då får jag ju hela sängen för mig själv ! :)
UNDERBART..
Sen imorgon kanske vi ska till sjöstugan, men de är inte säkert än tror jag. Har inte pratat med Jocke.
Mamma är ju i Paris också, hon kommer hem på söndag. Saknar henne galet mycket. I NEED YOU MAMI ! <3
Hahaha,efter bion gick Hanin och jag och satte oss på en trappa och började prata göteborgska, " äru goo ällhä?"
Ni göteborgare är för sköna alltså ! Dialekten, man bara smällter ! :) Hahaha. ÄLSKA GÖTEBORGSKA ! :) Älläh va tycker du ? (: HAHAHA. GÖÖÖTEBORG ! <3 KÄRLEK DE.

Godmorgon alla glada !

Idag är de torsdag & jag är inte speciellt trött, jag var inte de imorse heller.
Jag har precis blivit klar, gett Skruttan (hunden) mat. Fast hon åt den inte, säg mig - vad är de för fel på min lilla bebis ? Hon åt inte ihåg heller :O :O :O .
Äsch, hon äter väl upp den innan Gudrun och Olle kommer och tar deras lilla runda.
Idag kommer Thomas, och de ska bli härligt att träffa han ! Saknar han lite mycket faktist.
Jag slutar vid fyra, men sista lektionen har vi elevensval och då har jag matte så Uffe brukar släppa oss ungefär halv fyra :) . Härligt härligt.
Men jag har inte så mycket mer att säga, jag hann inte plugga igår, ajajaj. Går nog inte bra på provet idag ..
Men jag får väl göra omprov antagligen.
Imorgon ska Haninballen & jag på bio, saknar henne enormt mycket ! Det var ett tag sen vi träffades. Usch .. Men imorgon så träffas vi ! :)
I miss you, honey ..
Nej men nu ska jag börja tänka på refrängen.
Skriver kanske ikväll, ifall jag har ork & lust.
Ha en underbar dag ! Och förresten, vad ska ni göra idag ?

LINA !

Klockan är dock lite över nio och jag har inte hunnit duschat, pluggat eller städa rummet !
Kanske ska börja planera lite mer ? Ta tag i livet. Eller vad säger ni ?
Nej nu ska jag försöka hoppa in i duschen, sen ska jag städa upp lite i mitt rum och sen bäddar jag ner mig i sängen och pluggar lite smått på engelskan, jag har engelska prov imorogn. Inte bra Lina ! Fy på dig.
Men jag har haft hela dagen på mig, jag har bara inte haft orken. Somnade i en eller två timmar, vaknade av att Jocke kom in i rummet, inte tyst och deskret, nej han flög in i rummet och klamade som en elefant och säger "Lina, mamma kommer hem lite senare."  Öh, jaha ? Vad ska jag göra åt saken ? :) , Jo men tack för informationen, men nästa gång kan du väl vara lite med tystare när du klamar in i rummet när man sover som en liten ängel ?
NU SKA JAG DUSCHA ! PUSSPUSS !

Sommar !

Satt och lyssnade på en låt som heter Sommar & då kom även lite minnen upp i huvudet sen i sommras när jag och alla tjejer alltid cyklade ner till Drevan och badade. Spelade ingen roll ifall de var molnigt eller inte, vi skulle bada hur kallt de än var.
Minns ni när vi skulle pumpa däcken på cyklarna, minns ni byggarbetarna vi gick förbi och alla dräglade efter ?
Minns ni alla bilar som tutade på oss. Hahaha.
Jag minns en kväll hemma hos mig, det var Janette jag och Sanne. Dom skulle sova hos mig & vi hade de jätte mys ! Vi låg uppe hela natten och snackade och masserade varandra. Vi somnade inte förs vid fyra - fem på morgonen. Sen nästa dag vid elva skulle vi upp och dra till Drevan och bada. Glömmer aldrig när vi låg där, jag Janette och Sanne, jag låg och höll i ett hårspänne, så börjar jag klicka på ping pong låten, ni vet " do you know how it feels like ... " Och sen började Janette och Sanne sjunga,hahahah ! Minns ni alla dagar i skolan, vi satt alltid på bänken utanför och lyssnade på musik och solade, spanade in "ica nördarna". Det är inte något man glömmer i första taget :) .
Det var nog den sommaren jag och Thomas började prata också. Glömmer de aldrig.
Kanske inte är så bra att skriva de här i min blogg men jag känner att ni måste veta.
Jag hade pojkvän när jag började snacka med T, och jag tyckte han va skit söt och jag tyckte om han som en vän just då. Men sen visade de sig att jag blev kär. Så va skulle jag göra ? Jag hade pojkvän & var kär i en annan, jo jag dumpade honom för Thomas. Jag minns när du frågade en gång när vi snackade i telefon, "Dumpade du han för mig ?" Vet ni vad jag svarar ? "Ehm .. nej jag var bara ... inte .. kär längre"
HAHAH ! Nej men Thomas är inte dum inte, han fattade direkt :) . Men sen sa jag ju att jag var kär i han. Riktigt kär.
Men vi blev aldrig tillsammans fören 27/12-07. Ni ser, jag minns :) .
Den bästa dagen i mitt liv.
Minns den första söta lilla pussen jag fick av dig när jag satt på gungan och du stod framför mig. Och minns du när jag kallade dig för körsbär ? Och du bara "Du får inte kalla mig de ifall vi inte är tillsammans"
Men jag fortsatte och de ledde till att vi blev ett litet sött par som har sämst humor.
Thomas - "DET FINNS EN GUD!!!"
Lina - "HALELULIA!!"
Hahah, ni ser bara. Sämst humor eller vad ? :) Men jag älskar han lika mycket för de, minsann.
& imorgon ska mitt Körsbär komma. Vet ni hur mycket jag saknar han ?! Det är hemskt !
Sen på fredag ska Haninballen och jag på bio och se bee movie, hahah. Barnfilmer for life ! :)
Jag är en liten löjlpotta som älskar barnfilmer. Bilar är bäst ! Hahah, Thomas och jag kollade på den förut, "Kathing", eller va är de bilen säger ? - Ingenaing hur de stavas, men de skiter jag i, jag chansar. :)

Det är sommar och grabbarna glider
Hänger runt i parken och smuttar på en cider
Solbrännan svider men ingen lider
allt är lika skönt & vi njuter av livet.

Jag ska vara ärlig ..

Okej, alltså .. de känns som jag döljer väldigt mycket för mig familj.
Jag säger "Nej jag har inte ångest .. " Sanningen är att ångesten bara flödar över mig. Oron i magen slutar aldrig .. Osäker så de bara skriker om de. Jag känner mig rädd och liten. Jag vågar inte längre stå på mig själv. Förut, de va som jag inte va rädd för någonting. Jag gick mig väg & stod någon i vägen blev hon/han bortknuffad. Men nu är de som att jag inte har nångon styrka kvar till att knuffa bort hon/han ur min väg. Det blir för mycket, ångest, oro, osäkerhet. Jag och tillochmed gått ner skit mycket i vikt. Vad är de som händer med mig ? De är som jag inte känner min kropp längre. Jag pallar knappt stå på mina egna ben. Jag måste vara säker på att de alltid finns folk vid min sida som ger mig styrka och ork.
Men för tillfället har jag ingen ork alls .. känner inte för att gå upp och göra mig iordning på morgonen. Vill bara ligga kvar i sängen hela dagen och ruttna bort.
Tårarna vajre kväll bara rinner och rinner, dom vill inte sluta. Jag kan inte riktigt förklara hur jag mår. Livvet är ju en berg-och-dalbana. Imorgon kanske de är skit braoch allt är prima och jag bara älskar livet. Men nu .. behöver jag ens säga att jag inte pallar längre ?
Trycket blir fört hårt, mamma är orolig för mig och Malin och alla är de ..
Jag orkar inte med skolan, all jävla press. Det blir för mycket.
Vänner förendras och allt gör de !
Vet ni vad jag önskar ? Jag önskar att jag var liten, jag önskar att mamma stoppade om mig varje kväll som förr. Att hon alltid kom in och gav mig en puss och sa god natt .. Hur ofta händer de nu att hon kommer och stoppar in mig och ger mig en puss i pannan och säger god natt ? - De händer aldrig.

Jag pallar bara inte med ångesten, ska jag ha kvar eller inte ? Är jag eller inte ?
Jag tror inte att jag är tillräckligt stark att klara mig själv just nu & jag kommer nog inte klara mig själv på ett tag. Jag behöver någon som trycker på mig, alltså, som pushar mig och säger "Du klarar de här lätt, de är ingen match för dig, Lina. Du klarar de här!"

godmorgon !

Godmorgon skönheter.
Allt bra med er denna morgon ?
Jag vet att jag inte har skrivit i bloggen på ett tag, men igår fick jag inte ens sitta vid datan för att jag var hemma och mådde illa. Men jag låg i sängen i stort sätt hela dagen, gick bara upp om jag verkligen behövde.
Har inte hänt så mycket, i fredags var de ju överaskningfest för mamsen och Jocke. Dom tyckte att de var väldigt roligt, uppfattade jag de som.
I lördags sov jag Sanne, Janette och Sanna hemma hos Isabell, vi firade Sanna och Isabell :) .
Vi åt tacos och hade de mys !
Jag somnade redan vid tolv halv ett, låg i sängen och höll Janette i handen sen somnade jag (a) . Gullig man är !
Haha. Sen i söndags blev de ju mc till frukost ! Sanne, jag och Isabell tog en promenix till mc nyvaknade och osminkade. Vi satt och pratade om namn då faktist. Vad vi ville att våra barn skulle heta ;) . Hahah.

Idag blir de taights och Sannes klänning, mina hjärtörhängen och håret med en toffs på sidan. Låter väl ganska bra ? - Jag tycker de ! :)
Men nu ska jag försöka slänga i mitt nåt att äta, sen ska jag börja röra mig !
Kanske skriver mera när jag kommer hem om jag inte pluggar hela kvällen, jag har ju prov på torsdag ..
Pusshejs !

misslyckad kväll

Godmorgon allihoppa ..
Kan ju bara meddela att kvällen igår blev helt misslyckad !
I början hade vi galet kul, men sen blev den ju helt sjuk.
Inte spec bra att skriva i min blogg vad vi höll på med och vad som hände .. men kul var de inte !
Just nu ligger alla på golvet och kollar på film, den är hemsk.


"Så säg mig vart står vi nu om tio år. Oroande i mitt bröst, snälla jag finns här."

what do you think about lips ?

image84

a moment like this

What if I told you
It was all meant to be?
Would you believe me
Would you agree?

It's almost that feeling
That we've met before
So tell me that you don't think I'm crazy
When I tell you love has come here and now

A moment like this
Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search forever
For that one special kiss


Oh, I can't believe it's happening to me
Some people wait a lifetime
For a moment like this


Everything changes
But beauty remains
Something so tender
I can't explain

Well, I may be dreaming
But till I awake
Can't we make this dream last forever?
And I'll cherish all the love that we share

A moment like this
Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search forever
For that one special kiss

Oh, I can't believe it's happening to me
Some people wait a lifetime
For a moment like this


Could this be the greatest love of all?
I wanna know that you will catch me when I fall
So let me tell you this


Some people wait a lifetime
For a moment like this...
(Some people wait a lifetime)
A moment like this
Some people search forever
For that one special kiss

Oh, I can't belive it's happening to me
Some people wait a lifetime
For a moment like this...


(Some people wait a lifetime)
A moment like this
(Some people search forever)

Oh-oh-oh-oh

For that one special kiss
I can't belive it's happening to me
Some people wait a lifetime
For a moment like this
A moment like this

dagens bild.

image83

Igår&idag.

Hej mina käraste bloggisar !
Allt bra med er ? - Med mig är de toppen ! Jag sitter hemma hos Sanne och Janette och vi ska ner och köpa blommor eller nåt till Sanna och Isabell snart.
Igår, hahaha. Mamma och Jocke blev ju jätte förvånade eftersom att vi hade ju en överaskingsfest till dom !
Ni ska få höra hur vi gjorde; Pappa ringde och sa till Jocke att dom skulle bort, men han visste inte vart. Jocke tänka skicka iväg mig till Sanne för att han ville lyssna på elvis och bada i lugn och ro. Men jag satte mig inne i mitt rum ist och dunkade musik och pratade i telefon med min käraste.
Aja, tillbaka till överaskningsförklaringen. Mamma skulle klippa sig på mor&dotter klockan fem, och pappa skulle hämta Jocke vid fyra, men dom kom ju iväg vid fem och då åkte dom och hämtade mamma.
Malin packade ner kläder till mamma som hon skulle ha på sig eftersom att de var ju en överaskning, så vi kunde ju inte säga att hon skulle ta med sig kläder för att hon skulle på fest. - Nej nej, de går ju absolut inte att säga.
Hahaha, innan Jocke och pappa hämtade mamma var ju Jocke redan packad :) . Han blandade i en flaska, sprit sprit sprit. Hahah, skööööningen ville ju inte åka - malin slängde ut honom.
Men sen vid fem - sex började alla komma.
Sen när mamma och Jocke kom. hahah, ni skulle sätt deras min när alla stod i köket och sjöng ! Mamma blev ju jätte glad, och Jocke var ju mera packad ;) .
Jag höll på att somnade vid elva i soffan, men Thomas började ta kort på mig och typ hoppa på mig. - Jo men tack tack.
Men vid tolv gick Thomas och jag och la oss, men vi somnade inte förrän vid tre och vaknade vid nio av ljuset, vi hade ju inte satt upp nåt lakan. Men jag höll på att somna om iaf.

Idag ska vi till till Isabell och fira Sanna och Isabell, men nu orkar jag faktist inte skriva mer.
Pusshejs !

jag vet

jag vet, dålig uppdatering.
Men jag har faktist varit social mot familjen !
Och gud vad jag längtar till ikväll :) .
Kan tyvärr inte säga vad som händer men kul ska de bli !
Kan nog skriva imorgon.
Men jag ska försöka hinna skriva ikväll också !
Puss

goddagens !

Hejsan bloggisar !
Sitter hemma hos Sanne än en gång :) .
Är inte med på idrotten idag eftersom min häl är som den är. Det är inte så bra ifall jag springer nu när jag kan gå på den.
Idag ska jag nog vara med Sanne hemma hos mig :) . Vi ska äta kycklig, och nu ska vi äta potatisbullar, skit gott !
Nu äter vi choklad och dricker fanta (tjocka, vi vet)
Sen tänkte Duvan kasta snöboll på mig när vi skulle hem till Sanne ! HAhaha, han är så elak !
Och han skickade sms till mig och frågade vart jag var, jag bara ; Saknar du mig eller ? Vet ni vad han svarar ? - Nej jag bara undrar. HAHA ! Värstadissen jag fick då ! :) , TACK DUUUVAN ! ;) Hahah.
Mamma och Jocke har kommit hem och jag fick två väskor och en Jennifer Lopez parfym, jag tycker den luktar jätte gott !
Nej nu ska jag tala lite med min käraste bästavän.

tråk.

Sitter här hemma och har världens tråk, skulle ientligen gå ut men nej, mamma sa att jag skulle vara hemma halv tio för att dom skulle jobba imorgon så de är ingen ide ! Asså jag blir så arg, alla mina vänner får vara ute skit länge, sen kommer jag. Nej jag ska vara inne tio.  KUL KUL ! - Nej verkligen inte ! Jag blir så arg ! ÅÅÅH !
Vad ska jag göra ikväll då ? - Jo jag ska sitta inne hela kvällen framför datan och imorgon är jag ledig ! Och jag ska vara hemma halv tio ! Jag blir så arg !
jaja. jag får väl nöja mig med att sjunga ikväll.
<3


skolan

Hejsan !
Sitter här i skolan igen och läser om Rom .. jippi .. suck .. Vi slutar ändå snart ! :)
Eller vi slutar typ nu.
MAMMA KOMMER HEM IDAG ! WOHOO ! Hahaha, jag saknar henne ! Hon och Jocke kommer hem vid ett och då åker Dino och Malin och hämtar dom på arlanda tror jag ! :)
Jag slutar fyra idag sen vet jag inte ifall jag ska följa med tjejgruppen till morris, men jag tror inte att jag ska med för att vi ska fira mamma och Jocke idag lite eftersom att Jocke har fyllt år och mamma fyller år den 14 april :)
/ L

"Det som inte dödar dig, gör dig starkare"

"Det som inte dödar dig, gör dig skarkare"
Dom enkla orden är så sanna. Jag vet hur de kan vara när man bara vill falla ihop och man tror att man dör nätr som helst, men grejen är den att du blir bara starkare.
Vi säger så här, vi bråkar med din bästa vän, alltså din verklgen bästa bästa vän. Ni står varandra väldigt nära, men så börjar ni bråka. Och då känns de ju somallt bara vänder totalt , jo jag vet de eftersom jag har varit med om de en gång, inte de roligaste kan jag ju tala om. Men saken är den att man blir bara starkare, man lär dgi att inte ta åt sig. Det finns ingen andledning till att du ska ta åt dig av de din vän säger till dig, eller de beror ju på vad hon/han säger till dig, ifall han säger fula saker så ta verkligen inte åt sig ! Skratta bara åt de. Du vet själv att du inte är nåt av de han/hon säger till dig.
"Det som inte dödar dig, gör dig starkare"

god morgon .

God morgon !
Ligger här i Sannes säng med bärbara datan och väntar på att Sanne ska komma hem, hon är och möter Isabell. Jag orkade faktist inte följa med, så jag ligger kvar i sängen och njuuuuter !
Gud vad kul vi hade igår ! Vi satt och grillade och mitt hår luktar fortfarnade rök ! Men jag tror inte att mina kläder luktar så mycket för jag hade Philips jacka på mig :) . Frös som ett as också,
Nu kom Sanne och Isabell och vi kanske ska grilla imorgon med eftersom vi har studiedag på tisdag ! :)
/ L


godkväll !

Godkväll bloggisar ! :)
Är allt bra med er ? Med mig är de toppen ! Lite trött och så, men jag har haft riktigt kul idag ! Jag har varit med Tony, Niklas, Philip, Janette och Sanne. Vi har grillat korv ! Hahaha, Niklas ketchupade alla korvar, och philip pungade ketchupen ! Hahahaha !
Jag sitter hemma hos Sanne och luktar rök ! Luktar verkligen skit äckligt, fast jag luktar mest om håret för jag hade Philips jacka på mig (Skitkall). Men sen när vi skulle hem, HAHAHAHA ! Vi gick och skrek Niklas namn som pubartetröst ! Hahahah, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv ! Tony din sköning, va ju bäst på att säga Lina, du bara; LIIIIIIIIIIIIINA ! PFHAHA !
Philip springer runt och pratar med min kusin i telefonen och sen dör han mobil så ringer hon upp mig men så dör min mobil ! Hahah, lyckat ? - Nej, jag tror inte de.
Vi får se ifall vi ska träffas alla imorgon igen :) . Vet inte ifall jag kan vara med för vi kanske ska till farmor ..
På tisdag är vi lediga ! Då ska jag träffa Thomas trorjag, ifall de inte blir så, så åker jag till Charlinas (kusin) skola och chillar. Men så blir de antagligen inte, men vi får se hur de blir ! :) Ifall jag åker dit så åker nog Tony och Philip med.
De var allt från mig !
/ L


-

image82

hejhej !

Jo jag vet att jag har varit lite osocial den här veckan. Men min data har strejkat en hel del, men pappa lagade den igår ! :)
Mamma och Jocke kommer hem på tisdag, jag längtar ! Saknar dom enormt mycket.
Sitter just nu i skolan och läser om gladiatorer, suck .. Inte de roligaste direkt. Men jag lyssnar på musik :) .
Juste, jag försov mig idag till kvart över sju, jag skulle gå halv åtta, så jag ringde Sanne. Jag blev klar fem i halv, och då sprang jag till Sanne och jag kom inte föresent ! Helt otroligt. Jag ser ju inte speciellt pigg ut men de får duga ! Slutar ändå tidigt idag. Riktigt skönt, sen ikväll tror jag att vi ska grilla. Vet inte ifall de är säkert men vi får se hur vi gör :)
Nej men jag ska leta vidare efter de jag söker (Jag vet inte vad jag söker)

"Det som inte dödar dig, gör dig starkare"

?!

Godmorgon mina kära !
Jag har inte kommit in på bloggen på tre dagar ! Har blivit lite smått irriterad på de, eftersom jag tycker att den borde fungera. Och jag förstår att de kan bli lite knas, men jag tycker iallafall att den bör funka. Men jag ska inte klaga, jag kom in idag iaf !
Jag börjar om trygt en timma, kanske 45 minuter ungefär.
Ska börja röra mig mot Sanne alldeles strax.
Jag har omprov i no idag också, mitt favoritämne ! *suuuuck* Men de är bara att kämpa på ! Vad mer kan man göra ? De är ju inte spec smart att bara skita i de och få ig, nejdu. Mitt mål är minst G i alla ämnen ! MVG i alla ämnen skulle ju inte heller vara fel, men får jag G så är de klart att jag blir nöjd också, heller G än IG, eller vad tycker ni ?

Jag somnade jätte fort igår ! Men de är inte så konstigt, natten innan så sov jag bara några få timmar. Jag tror jag vaknade varannan kvart ellernåt. Det är hemskt när de blir så ! Jag somnade iaf runt fyra halv fem. Skulle upp vid sex, du förstår att jag va trött på morgonen. Och idag så skulle de ju inte vara lite fel att ligga kvar i sängen hela dagen, hahaha. Fast de kan jag ju inte.
Nej men nu ska jag faktist börja röra på mig. Skriver kanske mer ikväll ifall jag kommer in !
Puss !

RSS 2.0