30 Juni / Godnatt

Jag tänkte bara skriva ett litet godnatt inlägg innan jag och mitt hjärta går över till vårat söta hus :).
Hur har eran dag varit ? Min har varit ganska lugn, suttit och spelat tvspel med Thomas.
Sen hoppade jag in i duschen och min käraste gick in och spelade nåt rallyspel, jag trodde minsann att han skulle vara inne hos mig när jag hade duschat klart men ack ... jag fick smsa han och be han komma in men de slutade med att jag kom inte till han ist för han va så lat ;). Mohahha.

Haha, Thomas mormor och hans mor Jeanette drack lite vin senare, kanske lite för mycket ? ;) Men de va härligt att se dom glada :).
Imorgon ska vi upp tidigt för att tåget går 13.33, så nu ska vi gå och sussa eller slänga på en film.
Hoppas ni får en härligt fortsatt sommar.
P&K

30 Juni / Imorgon åker jag igen.

Hejsan grabbar och tjejer ! :)
De har blivit mer bloggande än jag föväntat mig ? Men de är bara bra för den delen :).
De känns lite små skumt att inte skriva blogg varje dag, men nu kommer jag ju med ett inlägg minst en gång om dagen. Fast från och med imorgon kommer de bli lite svårt med de efter som jag åker till Varberg imorgon, och jag antar att de inte finns datorer där, men de är ju skönt att slippa datan också. Funderar faktist på att stänga av telefonen men de skippar jag nog, annars får jag väl aldrig prata med Thomas under den veckan. Och sen veckan efter Varberg-veckan så åker jag till landet och så ska Thomas med minsann :). Då alla ska vi bada ! Minst en gång !
Haha, jag måste bara berätta en grej, igår kväll när Thomas och jag låg och kollade på film så skopade han mig ! Åfy vad dom luktade illa ! (Skopa betyder att man fiser och håller haden bakom stjärten och sen fångar fisen med handen och drar den mot nånannans näsa, de stinker !) Han låg och skopade mig minst tio gånger och de luktade lika illa varje gång ! Hahaha. Men jag kunde ju inte låta bli att skratta lite smått. Eller snarare gapskratt.

Jaja, idag har vi varit ute på en liten promenad. Vi gick ner till bryggan. Tanken var att jag skulle bada men ack, jag hamnade på bryggan och solade ist :). Men de blåste lite mycket så jag låg inte länge.
Vi såg en orm också, en liten bebis orm va de :) Jajemen.
Vi har städat våran stuga också, dammsugat och skakat sängkläder och allt möjligt. De gick snabbare än vi hade tänk oss. Men de va bara skönt. Då hade vi ju tid över till annat roligt :).
Men nu orkar jag faktist inte skriva mer :O. Känns som all energi håller på att ta slut ? Usch och fy&blä.
Men de här inlägget kanske är de sista, kanske kommer ett litet inlägg till men de tvivlar jag på.
Men ni får ha en underbar fortsatt sommar !

P&K


29 Juni / 16 dagar kvar

Vi snodde datan ... igen :).
Skoj skoj, nej men hej iaf. Idag har vi varit hos kossorna och matat dom med gräs och sprungit efter fåren som inte vill bli klappade längre ? :O
Inte ens vårat får vill att vi ska klappa de. Blev lite besviken faktist, hahaha.

Smsade lite med kusin idag, sa att jag saknade alla och så. Men på tisdag tar jag tåget från jag vet inte vad, Thomas mor Jeanette skjusar mig så jag får köpa biljett så jag kommer iväg till Varberg. Ska bli härligt att träffa alla igen, saknar alla på tok för mycket. Men de kommer bli skumt att vara utan Thomas också :O :O :O.
Äsch, han ska med till landet veckan efter i think :).
Morsning.

28 Juni / Hermanö

Hejsan svejsan ! (:
Sitter här med Thomas och pratar lite, vi lånade hans mor dator en snabbis så vi fick gå in på pa och jag passa på att skriva blogg :).
Vi badade nästan idag, eller jag gjorde nästan. Thomas är en liten badkruka, haha. Han ville inte gå ut längre än fem meter, och då var de inte djupt.
Och juste, vi såg en sjöstjärna ! Vi tog upp den och nu ligger den där ute och torkar så jag kan ta hem den :).
På tisdag ska jag sätta mig på tåget i tre och en halv timma, här kommer jag Varberg !
Nej men nu börjar vi prata vikt och allting så jag måste lyssna lite, tror jag väger för lite :S.
Pusspuss.


26 Juni /

TJOOOHOOOOOO !!!! :D
Jag sitter här med min älskade och väntar på att maten ska bli klar. Vi har precis kollat på underbara älskade.
Fick nästan en liten tår i ögat faktist. Men vad ska man göra ? Är man känslig så är man :).

Anyway, nästa vecka åker jag till varberg, de blir antagligen så att jag får ta tåget här ifrån så blir jag hämtad där borta. Jag är inte riktigt säker än, får prata med mami lite senare under dagen antaligen.
Idag har vi inte gjort så mycket, vi vaknade vid elva och låg kvar i sängen en stund. Sen tog vi en promenad till stranden och satte oss på bryggan. När vi kom hem så städade vi lite i våran gölliga stuga :).
Finns inte så mycket mer att skriva, pusspuss.

av thomas

hejpa, jag har tagit över linas blogg för typ 5 min, vi ska åka till hermanö snart, eller a rättare sagt bromma flygplats(: lina hjälper thea med nått nu. vi var nyss i farsta och åt alla trodde lina å jag var päron till thea(: sen kollade dom ör att jag hade hög kragge å Stone island keeps(: men nu ska jag s fotboll :) !1 dock inte DIF men men..:(


22 Juni / Snart flyger vi !!

Sha sha ! :)
Tänkte skriva ett litet inlägg innan pappa skjusar oss till flygplatsen.
Våran dag idag har varit vädligt lugn, vi vaknade runt elva och låg och pratade lite.
Sen åkte pappa och handlade fillingar och Thomas och jag fick ta Thea, så vi åkte hem till Hökarängen så jag kunde packa lite inför resan och sen åkte vi och åt på donken :).
På bussen hem blev Thea lite otålig, hon kunde inte riktigt sitta stilla.
Men nu har jag fasnat i tvn, de handlar om sex and the city så jag tänkte slå mig ner bredvid älsklingen och kolla lite. Puss.


21 Juni / Fotboll

De är ju fotboll nu, men jag är inte så insatt faktist. Min älskling sitter och kollar så jag satte mig här och ska skriva lite innan matchen tar slut och vi ska gå och lägga oss. Och imorgon flyger vi !!!! :) Hur mysigt som helst om du frågar mig.
Hahah, jag slängde precis en blick bak på Thea som sitter i soffan ingosad i sitt täcke och sitter och dricker ur sin hammarby-mugg :). Och nu kom pappa och satte sig bredvid, så nu sitter alla grabbar och Thea i soffan.
NEEEEEMEN ! Rysslad vann över Holland, där ser man. Jag som höll på Holland, haha bara för att Thomas gjorde de :).
Men nu fick jag reda på att de var sju kvar, dom hade tydligen lagt på lite mer tid än vad jag trodde.

Tidigare under dagen låg vi i soffan och kollade på barnprogram med Thea, men jag somnade på Thomas rygg men han väckte mig och frågade ifall vi skulle gå in och lägga oss i sängen men de kommer jag knappt ihåg, haha.
Jo men så ni vet, de kommer inte bli mycket skrivandet under dom komande tre veckorna eftersom jag inte kommer vara hemma. Men nästa vecka kanske jag kan skriva nångång ibland, men de är inte riktigt säkert om jag orkar och kan. Jag kan ju inte sätta mig framför datan när jag och älsklingen ska bo tillsammans i en vecka :).
Men nu tänkte jag gå in på nelly.se och kolla på lite kläder, såg att Sandra satt inne där och sen satt pappa också och kollade där, så jag vill också.
Puss.

21 Juni / Hemma igen

Hejsan hejsan.
Nu är jag ju hemma igen. Vi var i Uppsala igår ifall jag inte redan hade skrivit de, men iaf, vi var där med pappa.
Och pappa badade ! :O Jag blev fullt förvånad. Thomas och jag satt i solstolarna hela dagen/kvällen och tog de lugnt.
Vi busade lite med ungarna där och sånt där. Thea följde efter oss som en galning, sen blev hon kompis med Alexandras ungar. Men dom följde efter oss så fort vi skulle ut till bilen eller vad som helst.
Men men, smällar man får ta ibland antar jag.
Just nu sitter Thomas och leker med Thea och pappa ligger i soffan och här sitter jag.
Vi ska alldeles strax åka till ica maxi och handla lite, och jag ska kolla på skor när  vi ändå är där :).
Dom brukar ju ha lite fina skor där ibland. Billiga också, de är ju bra. Kanske inte den bästa kvalitén men de duger !
Har ju lite kris med skor just nu även om inte alla tycker de eftersom jag är skokungen så har jag faktist lite kris.
Så jag hade tänk och kolla lite där iaf.
Sen på söndag flyger Thomas och jag. Hur skönt som helst.
Hahah, jag måste bara berätta, inatt när Thomas hade somnat så låg han och pratade i sömnen, och de ända jag hörde var ; Tyyyyyyyst ! Jag är bäst. Hahahahahha ! Sen hörde jag bara mummel.
Sen var de ju hur varmt som helst !  Men de är nog inte så konstigt, jag sov i mjukisar och ett linne.
Men jag kände att jag inte  ville sova som jag brukar göra eftersom de var första gången jag var hemma hos Alexandra (pappas brutta.) Så de blev så.
Men nu ska vi alldels strax åka, pusspuss.

20 Juni / Godmorgon

Godmorgon allihoppa.
Ni vet när jag skrev igår att jag skulle gå och lägga mig ? Jag somnade inte fören vid tre !
Grannen dunkade hårdrock, men tillslut så slutade han. Och så somnade jag, sen vaknade jag av att jag fick sms. Men sen så somnade jag och sov hela natten, när klockan ringde kändes de som jag precis somnat. Usch, men iaf, de är väl midsommar idag ? Eller har jag fel ?
Thomas kommer hit iaf :). Eller han missade bussen men hans kära mor skjusar han till gullmarsplan och sen måste jag tyvärr dra med han med till mamma en snabbis för jag har inga linnen med mig ! Kom på de imorse, lite panik fick jag måste jag erkänna.
Enyway, bussen går tjugo över så jag måste gå om tio över.
Och nu måste jag fixa de sista, pusspuss.
Morgonens låt ; Tracy Chapman - Collection -Crossroads

20 Juni / Klockan ..

... börjar bli lite mycket och jag kanske ska börja tänka på refrengen och gå och borsta tänderna. Jag ska ju upp om några timmar. Jag kollade bussen också, den gick 11.21. Så ja .. de blir att gå och sussa alldeles strax så jag orkar upp imorgon. Eller vad säger ni ? Börjar inte klockan bli lite för mycket ?
De är ju en ny dag imorgon & jag får ju träffa min älskling :).
Förresten, hoppas du följer med till Katrineholm med mig i en vecka hjärtat ! :).
Då blir de du&jag i två veckor. Jag älskar dig verkligen.
Men nu hörru ni ni ska jag krypa ner i sängen, see you !


19 Juni / Borta i tre veckor.

Hej gott folk ! :)
Jo men snart kommer man åka iväg och inte vara hemma på tre veckor.
Så de blir nog inte mycket skrivade i bloggen då tyvärr. Men jag får passa på att skriva nu då.
Vad har ni haft för er idag ? Själv har jag varit i farsta, hittade ett par urgulliga skor som jag nog ska köpa.
Jag gick runt i farsta i några timmar med Sanna och hon hittade också ett par gulliga skor som var jätte fina !
Sen köpte hon en present till sin far där de står Världens bästa pappa. Och jag valde vilken färg, haha :). De blev en blå.
Men snart ska jag antagligen gå och lägga mig efter som jag ska upp ganska tidigt imorgon, eller tidigt&tidigt, jag ska upp vid tio tror jag. Sen ska jag möta Thomas vid tolv i gullmars och jag tror bussen går tjugo över elva. Tänkte kolla de alldeles strax.
Sen på lördag tänkte jag åka hem och packa lite inför resan på söndag kväll.
Men nu tänkte jag nörda mig lite på playahead.
Puss.
Dagens låt ; Ison & Fille - Lägg ner ditt vapen

19 Juni / Du & jag

Hejsan hejsan !
MNu är jag alldeles strax klar, och jag ska antaligen möta Sanna nånstanns. Vi ska till farsta, hon shoppa lite :). Men de får jag faktist vänta lite med eftersom jag inte fått mina pengar än.
Och på söndag flyger älsklingen och jag till Göteborg. Och imorgon kanske vi ska till uppsala med min far och hälsa på hans tjej och fira midsommar där eller nåt. Eller så är vi hemma hos far min och hittar på nåt :).
Men nu känner jag mig lite stressad och de tycker jaginte om att vara så jag måst eplatta mitt hår och sen måste jag gå !
Hej  å hå !

18 Juni / Hos älsklingen

Hejsan gott folk.
Nu sitter jag här hemma hos älsklingen och vi ska alldeles strax börja röra oss mot bussen eftersom jag ska hem.
Som jag sa förut så skulle vi kolla på film och de gjorde vi :). Hundtricket blev de .. igen.
Vi kollade på den två gånger på raken, haha :). Är faktist inte förvånad.
Nej men när jag ligger där så kommer han och häller lite vatten på mig och jag lacka (ej ovanligt).
 Men nu ska vi gå till bussen, puss och kram.

18 Juni / Godmorgon

Godmorgon godmorgon.
De blir ett litet snabbt inlägg nu efter som jag inte har all tid i världen nu.
Jag måste platta mitt hår och sen ska jag springa till bussen.
Jag känner att jag inte har någon ork idag. Känner för att ligga i sängen hela dagen och kolla på en bra film. Får helt enkelt slå på en film hemma hos Thomas.
Ja juste, igår så skrämde han skiter ur mig, alltså seriöst, han sa att massa saker hade hänt och allting och jag höll på att få en hjärtattack och dö. Jojomensan, så var de. Sen sa han att han drev och han började skratta, då blev jag lite små arg på han (a). Hahaha, men nu måste jag faktist platta mitt hår och sen kaske välja ut lite roligare kläder än bara mjukisar som jag har sprungit runt i den senaste veckan ? Puss.

17 Juni, natt / 18 Juni, morgon / Mig själv.

Tänkte berätta lite om mig själv.

Hejsan, jag heter Lina Flachsbinder. Jag är 14 år, eller rättare sagt, jag fyller 14 år om några få veckor.
Jag är 174 cm lång och är blond. Jag har blåa ögon som är lite små konstiga, i vissa ljus kan dom se grönaktiga ut, rätt ballt faktist.
Jag ser mig själv som en posetiv tjej med ganska bra självförtroende. En del säger att jag är envis som attan ! Men jag vet faktist inte om jag kan hålla med om de. Men jag är rätt bestämd av mig, vill inte jag nåt så gör jag inte de. Bättre sagt, jag går inte på grupptryck. Men jag kan erkänna att jag har gjort de några gånger, men de har väl alla gjort nångång ?
Jag har en pojkvän som är ett år äldre och som också har blåa ögon. Han är något längre än mig och jag ser han som en helt underbar person. Vi har de väldigt roligt tillsammans och vi trivs med varandra något som jag tycker är hur viktigt som helst i ett förhållande.
Iaf, jag har slutat bita på naglarna och jag tycker om kläder.
Jag har en hund som heter Skruttan som jag kallar för lillen här i bloggen.
Sen har jag ju två riktiga syskon och tre inte riktiga ?
Sandra och Malin är min riktiga syskon, dom två är dom mest underbaraste människorna jag har träffat.
Charlie, Vincent är mammas mans barn, men jag tar dom som mina riktiga bröder eftersom jag har bott med dom sen jag var liten. Charlie är två år äldre än mig och Vincent är en månad yngre, Sandra är 20 år och Malin är 18.
Sen har jag en lillesyster som heter Thea som är min pappas barn som han har med en annan tjej som vi inte "lever" med längre. Hon är 5 år och är galet söt !
Min Mamma heter Catrin och min Pappa heter Valle.
För er som inte vet är jag halvpolsk, pappa är polsk. Mamma är helvsvensk.
Mammas man, alltså min låssas pappa heter Jocke. Han kommer från Blekinge, otroligt skön dialekt.
Nu vet ni lite om mig, jag kanske fortsätter nånannan dag. Pusspuss.

17 Juni / Dydydy

Då sitter man här igen då, precis hemkommen, har varit hos Thomas hela dagen. Hur skönt som helst om du frågar mig, men jag älskar ju att vara där så :)
Ja men som sagt, så sitter man här igen då, med en macka i munnen som är otroligt god !
Jag små pratar lite med Hanin om massa skit.
Jöööööste, idag var Thomas hos tandis. Och vi har gjort massa annat också, känns som vi har haft fullt upp hela dagen, raring.
Haha, när vi va hos tandis ville han att jag skulle följa med han in där, han va så rädd. Men jag va nog räddare än han för jag hatar tandis och allt som har med sjukhus att göra. De luktar så skumt.
Men nu mina kära ska jag vara lite social mot Hanin, pusspuss.


17 Juni / Sanna

Tjena mitt bena !! :)
Jag kom hem för en stund sen, eller hem & hem, jag kom hem till Sanna.
Vi stack till donken och åt lite donkenfood där. Och vi hade si så sär tio minuter på oss att springa in till donken och tillbaka till bussen, men de var ju inga problem :).
Men så kom vi tillbaka till busshållplatsen så satte vi oss där och åt lite och väntade på bussen ....... men den kom inte, trodde vi.
Så vi skulle gå hem ist eftersom de inte var så långt, så precis när vi ska gö över vägen så ser jag bussen och jag skriker på Sanna, " SANNA ! SANNA ! BUSSEN KOMMER !!!" Så vi båda sprang och vi hann som tur med den.
Sen trodde jag att jag tappade telefonen, jag ba ; Sanna .. jag tänkte bara säga att jag har min telefon. Hahaha.
Sen lite tidigare under ´kvällen så satt vi vid Hökarängssbadet och chillade, så kommer de fram en utlänning till oss som knappt kan nån svenska, så ville han att vi skulle göra de. Jo men okej då, vi gjorde ett försök. Och jag lärde honom ett ord ; Stjärt. Hahahah ! :) Fast han uttalade de mera ; Särt. Lite göllig sådär :).
Men nu orkar jag inrte skriva, pusspuss.

16 Juni / Skräckfilm med Sanna.

Hejsansvejsan !
Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och börja röra mig mot Sanna. Vi ska kolla på saw. Usch, skräckfilmer som inte riktigt är min grej. Hoppas jag slipper sova själv inatt (a). Annars kommer jag antligen ligga och vara  skit rädd hela natten, haha. Fjolla jag är.
Men nu måste jag faktist hoppa in i duschen, känner mig lite ofräsch just nu. Puss puss !

15 Juni / Titta bara :)


Titta bara vilken vacker pojkvän jag har !
(Måste tillägga att den vita tröjan han har på sig där har jag på mig just nu :))

15 Juli / Lite vattenkrig ?

Jo men hejsan gott folk.
Jag kom precis innanför dörren, har varit hos Thomas och haft vattenrkig ? Eller rättare sagt, han kommer med ett glas vatten och häller över mig. De tackar man ju väldigt mycket för, haha. Du ska allt få igen, hjärtat :).
Iaf, jag vaknade jag halv nio av väckarklockan, så då gick jag upp och tvättade håret lite snabbt. Och jag blev klar snabbt också. Sen när jag satte mig på bussen så gick inte bussen igång, så jag va tvungen att byta buss och jag trodde jag skulle missa bussen i bromma men de gjorde jag inte som tur var :).
Sen nu när Thomas och jag satt på bussen ifrån honom så för de första luktade de kattkiss på hela bussen, sen var de två ungar som satt och skrek, och sen när vi bytte buss så va de skit fullt så vi fick inte sitta brevid varandra utan Thomas satt framför mig, men jag fick iaf hålla han i handen :).
Men nu orkar jag faktist inte skriva mera, kanske går ner till stranden med Sanna om jag orkar, morsning !

15 Juni / Tjugo minuter

Morsningkorsning !
Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag ska gå till bussen eftersom de är tjugo minuter kvar. Så då kan jag ju berätta lite om min helg.
I torsdag var jag hemma hos Thomas, sen blev de bestämt att jag skulle sova hos Sanna den kvällen också.
Så jag kom hem runt kvart över åtta, Sanna, Sanne och Isabell mötte mig vid bussen och vi gick hem till mig, men innan de så blev jag så himla kissnödig ! Eller jag blev de på bussresan hem ! Så vi va bara så tvunga att springa upp i skogen så jag fick utföra mina behovs och fybövelen vad underbart de va, hahah.
Iaf, sen skulle Sanne och Isabell gå och möta nån på gubbis så dom gick dit och Sanna och jag gick hem till mig för att packa lite stuff.
Anyway, sen gick Sanna och jag till gubbis för att möta upp Sanne och Isabell och dom hade inte träffat sin lillavän än så vi fick och pratade lite med Franc, man utalar de Frans (Fast ientligen heter hanFrank).
Men sen gick vi hem och satte oss på ballkongen och chillade där :).
Sen senare under kvällen kom Wille och Odin, så vi pratade lite med dom.
Sen på fredagen åkte vi hem till Thomas utan att han visste om de, suprise suprise.
När vi kom hem därifrån så lagade Sanna och jag lite mat (tacos) och Sanne och Isabell va hemma hos Isabell och hämtade lite filmer och sånt, men nu mina vänner måste jag kila, puss puss !


15 Juni / En månad kvar !

Godmorgon !
Jag kom just på att de är en månad kvar tills jag fyller år !
Hur härligt som helst.
Jaja, de kan iaf inte bli ett långt inlägg nu eftersom jag måste föna håret och sen springa till bussen.
Jag ska som sagt till Thomas idag och umgås lite med honom :).
Men nu har jag tyvärr inte mer tid att skriva, skriver ikväll när jag kommer hem tror jag, pusspuss !

14 Juni / Mat

Jag sitter här med lite köttsoppa, vi hade ingeting annat hemma så de blev lite soppa idag :).
Känner mig inte super pigg idag men de funkar ! :)
Kusinen spelade på ekencup idag också, dom vann så jag tänkte bara säga grattis till Jenny !
Dom ska tydligen spela imorgon klockan nio så vi får se ifall jag orkar gå upp, för sen kan jag ju bara gå till bussen därifrån. För er som inte vet så ska jag till Thomas imorgon och umgås med han :).
Men nu ska jag sätta på tvn eller slå på en film och sätta mig i sängen eller soffan, har inte bestämmt mig än.
men jag skriver antligen mera ikväll, puss.

14 Juni / Från dag till dag.

Jag kommer alltid göra mitt bästa,
Kommer aldrig över den känslan,
Allt för länge har jag sökt efter detta,
Försöker berätta men de slutar med ett döende hjärta.

Man måste blunda för att kunna se klart,
Undrar om de blir nån ändring
om de nånsin kommer bli bra
men även om de blir knas så finns de vägen tillba´xs
man måste tänka med sitt hjärta
vara ärlig idag
för dessa ärliga svar speglas så bra
hur jag var som barn när jag va lycklig nu har jag inget kvar
från dag till dag, men även om jag nu blir lämnad själv
så finns de något jag kan göra för att hjälpa de
man måste tänka posetivt
& pröva de mesta
för även om de blir skit så ska man göra sitt bästa
för annars vet man inte hur de blir
de blir skit på fem sekunder
släpper tårar varje gång man tänker på de
& de är sant att ibland kan man sakna nån
varit som man fasta här i babilion
och lever för de dar som gott
har min topp och tar de fram
jag och dom som klarar allt
svarar dom som hatar oss
men att ni inte har en chans.

Jag kommer alltid göra mitt bästa,
Kommer aldrig över den känslan,
Allt för länge har jag sökt efter detta,
Försöker berätta men de slutar med ett döende hjärta.
Jag kommer alltid göra mitt bästa,
Kommer aldrig över den känslan,
Allt för länge har jag sökt efter detta,
Försöker berätta men de slutar med ett döende hjärta.

Vägen är lång, smal jag stödjer mig fram
då livets väg som är oendlig
men jag gör de jag kan
jag är på kärlekens
och försöker ta mig i land i väntan på att de lyckliga slutet
i sagan blir sann
en del av de jag önskar får jag se i mina drömmar
finner inga svar men jag kan inget mer än att försöka
jag försöker hitta kärleken men de är som att välja
rätt väg i en cirkel
livet är ett tärningskast dock de känns som jag har förlorat
de i livet som känns mest av allt i världen satt
nu går jag vägar fram och bär på allt som den personen jag är
jag har förlorat min själ
jag är tävlingsinriktad, jag springer runt en blå himel
och den kärlek jag hitta den tappa jag vid mållinjen
de kommer alltid hata de åter
ni kan säga vad ni vill
men aldrig ta når ifrån mig

Jag kommer alltid göra mitt bästa,
Kommer aldrig över den känslan,
Allt för länge har jag sökt efter detta,
Försöker berätta men de slutar med ett döende hjärta.
Jag kommer alltid göra mitt bästa,
Kommer aldrig över den känslan,
Allt för länge har jag sökt efter detta,
Försöker berätta men de slutar med ett döende hjärta.

14 Juni / Trevlig helg.

Hejsan gott folk !
Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har varit lite upptagen men jag har varit med mina underbara vänner och haft de trevligt :).
I torsdags blev de planerat att jag skulle sova hos Sanna med Isabell och Sanne.
Så vi hade de lite mysigt då, satt ute på ballkongen med Sannas bror och hans flickvän med tända ljus och hade de mysigt ! :)
Sen igår va de fredag, då var vi ute lite. Tog de lugnt, sen gick Isabell och Sanne hem till Sanne och sov där och jag sov kvar hos Sanna.
De var den korta berättelsen om min helg, eller halvhelg eller hur man nu säger de :).
Men nu måste jag hoppa in i duschen sen ska jag ringa upp Thomas, morsning !

12 Juni / Snart åker jag

Jaha ni, de blev inte ett inlägg igår kväll eftersom jag var så trött. Jag somnade strax efter tio, och vaknade vid halv nio av att jag fick sms men de var lika bra de. Men jag gick inte upp direkt, utan jag låg kvar med lillen och myste lite och sen vid nio tiden drog jag mig in i duschen och nu är jag redan klar :).
Ska alldeles strax gå till bussen och åka och möta Thomas, entligen får jag träffa dig igen ! :)

Vet ni hur varmt de va om mina ben imorse ? Solen lös in på täcket så de blev hur varmt som helst !
Jag vill inte ha solsidan på morgonen ! ;).
Mami & Jocke har ju typ ingen sol på deras sida av huset, haha. Ibland på ballkongen.
Men nu orkar jag inte skriva, skriver antligen när jag kommer hem eller imorgon, puss&kram.

11 Juni / Bio

Tjena mitt bena ! :D
Snart ska Hanin och jag på bio, fast vi har faktist ingenaning om vad vi ska se än. Men de blir nog nåt bra :).
Vi kom hem för si så där halv timma sen kanske ?
HAHAHAH ! Hanin ställde sig och skrek på Patrik och han fattade ingeting ! ;) HAHAHAHAHAHA !!!!
Men nu mina vänner ska jag göra mig iordning sen ska vi börja röra oss mot bussen, puss puss ! <3


11 Juni / Sommarlov !

Idag får jag entligen sommalov ! :D
Gud vad skönt !
Och nu är jag klar också, jag har lockat håret och allting. Har min nya fina klänning på mig och har klitter på mig också :).
Och jag har på tok med för mycket hårspray ! Men de är bara för att lockarna ska hålla hela dagen :).
Jag har inte så mycket att skriva just nu, eller jag kommer inte på nåt att skriva :O.
Jag ska äta frukost så jag inte är hungrig :).
See you !

10 Juni / Sista natten utan sommarlov.

Okej gott folk, sista natten utan sommarlov då. HUR SKÖNT SOM HELST !
Vi slipper allt ! :) Alla läxor och prov och all den där skiten, halelulia ! Denna dagen har jag väntat på :).
Anyway, nu har jag duschat och rakat benen och allt jag har gaggat om, nu finns de bara en sak kvar, jag måste smörja in mig. Yesbox, de får jag inte glömma så jag inte blir torr.
Thomas ringde mig för sisådär 10 minuter sen och jag kan säga att han fått lite för mycket av de goda. Hahaha, stackare. Han kommer sova som ett barn antagligen inatt :). Men dock inte bredvid mig ..
Men nu ska jag gå och sussa, pusspuss.

10 Juni / Ientligen måste ..

.. jag hoppa in i duschen och raka benen och allt jag behöver göra. Men jag ska göra de alldeles strax, just nu har jag ingen ork. Men jag måste, och jag ska .. snart.

Haha, när vi satt och åt så kom Malin och jag på några gamla lekar som man lekte när man va liten, ni vet när man hittade på ramsor och klappade händerna och allt de där. Dom satt Malin och jag och höll på med :).
Sen kom mami med klockrenaste komentarer, men jag minns inte vad Dino sa innan och så. Men Jocke sa dock såhär, "Jo men jag får iallafall upp den!"
Och mami ba ; " Ja du får upp den, men inte ofta !!"
HAHAHA ! När hon sa de brast jag ut i gapskratt ! Jag har nog aldrig skrattat så mycket. (För er som inte fattade så snackar vi om sex;))
Sen fortsate middagens i samma spår, Jocke äcklade mig lite men de gick över ett tag ;). Och jag ska dock inte säga vad han sa. För jag mår illa när jag tänker på de, haha sry.
Men nu måste jag faktist hoppa in i duschen innan de blir försent, sen måste jag planera morgondagen också med Hanin. Men nu ska jag kila, morsning !

20 Juni / ?

De är en sak jag dock inte gillar med bloggar, de är när folk ska komentera massa onödigt skit.
Jag satt och läste några komentarer som jag hade fått och ett vad " Enda gången du skriver i din blogg skriver du bara negativa saker, jag vill inte veta dina åsikter, så du vet." Ungefär så lät de, men de är en sak jag inte förstår, varför i hela friden sitter du och läser min blogg och du nu tycker att jag bara skriver massa negativa saker och du vill inte höra mina åsikter.
Meningen med blogg bla är att man ska uttrycka sina åsikter, de står klart och tydligt på hemsidan.
Och jag tycker de är skönt att skriva av mig när jag är arg/ledsen eller besiken.
Men tycker du/ni nu att jag bara skriver massa negativa saker så ge tusan i att klicka in i min blogg och sluta läs mina så kallade "negativa" inlägg.
Ha en trevlig dag, hej !

10 Juni / Klänning

Hejsan svejsan allesammans !
Jag vaknade nyss av att papi kom och skulle hämta Thea, hon satt och kollade på film så då kunde jag inte låta bli att slumra till lite eftersom jag var så trött efter allt letande efter en klänning idag. Men som tur vad hittade jag en :). Den är hur söt som helst, kan nog sätta in en bild lite senare.
Thea har varit cool lugn hela dagen. Imorse hade vi ju en lektion då satt hon och ritade till mig :). Jätte fin tekning faktist.
Sen kollade vi på niorna, då att hon först i mitt knä sen ville hon sitta och Sanna för att man såg bättre där, så de va ju inga problem.
Sen när de var slut så åkte Sanne jag och Thea in till farsta. Både Sanne och jag behövde en klänning till imorgon, och Sannes klänning var otroligt fin ! Jag funderade på att köpa den förut, eller när jag och Hanin var inne i stan i helgen eller nåt så kollade jag på den, men jag hade inga pengar på mig så de blev inget köp då.
Anyway, när vi kom till farsta åt vi på donken eftersom Thea var lite smått hungrig. Och hon är ju värsta donken ungen så de blev att vi åt där.
Sen när vi kom hem så badade jag och Thea en stund.
Och nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig igen en stund.
Men jag orkar inte skriva mera, pusspuss.
Vad ska ni göra imorgon ?

10 Juni / Godmorgon

Tjenis penis ! :)
De blir inte ett långt inlägg eftersom att min pärla kommer hit alldeles strax.
Jag sitter och spanar efter papis bil men ser ingen än så länge :O.
Men han sa att dom skulle komma lite över åtta :). Så vi får väl lita på de.
Ja ni, idag slutar jag nog runt elva tolv faktist. Vi har en lektion nu på morgonen sen ska vi se niornas kabbare.
Jag har inte så mycket mer att skriva just nu, de har inte hänt så mycket denna morgon.
Jag har varit ute med lillen en liten runda, sen har jag gjort mig lite iordning. Försov mig en liten stund men vaknade av när mami ringde.
Men nu mina kära är jag uppe och jag är vaken, nu väntar jag bara på att skitungen ska komma :).
Puss puss.


9 Juni / Kläder ?!

Okej, nu är de såhär .. jag har ett litet problem. Jag har ingenaning vad jag ska ha på mig på skolavslutningen !
Men jag pratade lite med mami och jag tror att hon satte in pengar på mitt konto så jag kunde åka in till farsta imorgon och kolla lite. Jag måste hitta en tunika !
Jag är så smidig att jag kommer på de två dagar innan allt också, klantiga Lina är här. Jojomensan, helt rätt.

HAHAH ! Satt just och kollade ut igenom fönstret på två killar som puttade på en liten gul bil nerför en backe, haha :). De såg lite små kul ut faktist.
Från den ena saken till den andra, snart är de midsommar ! Vad ska ni göra då ?
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag ska iaf vara med Thomas. Jag tror vi ska vara hemma hos hnom, eller så följer vi med Mami och Jocke till Katrineholm och tar de lugnt där :). Badar & sånt you know.
Någon som vet hur vädret blir då ? Blir de fint tro ? Vi får hoppas på de bästa iaf !
Och vet ni vad proffset har gjort ? ;. Haha, jag har bakat kladdkaka :). HUR GOD SOM HELST !
Nåt som ni ska smaka är min kladdis, den är gjord av kärlek :).
Men nu ropar mami att vi ska ut på en promenix med hunden och jag vill följa med, skriver antaligen mer ikväll ifall jag hinner, puss !

9 Juni / Dåligt nyheter .. men åt andra sidan

... Dåliga nyheter ... Min älskade kommer inte idag ! :( :( :(

Men åt andra sidan så har jag ju lite mer tid att välja ut vad jag ska ha på mig på onsdag på skolavslutingen, ska jag vara extra fin eller bara som vanlig .. ?
- Jag vet faktist inte själv, men nu ska jag gå och testa lite, puss puss.


9 Juni / Thomas&Thea

Shaaa ! :)
Jag kom precis hem och har satt på mig mjukisar. De är ju varmt ute, och alla sa att de skulle bli kallt ? :O
Eller kallt och kallt, de skulle bli lite kallare. Men jag tror de är runt 21 grader så de är ganska skönt :). Inte för kallt och inte för varmt.
Och snart kommer min älskade Thomas :). Jag får kila ner till bussen snart antar jag och möta han, men en liten promenad har väl ingen dött av ? :) De är ju härligt väder så ..

Och imorgon är de sista dagen i skolan sen får jag sommarloooooov ! :)
Thea ska vara med mig i skolan imorgon också, vi får kolla på niornas kabbare. Och innan de har vi bara en lektion på fyrtio minuter så de ska nog inte bli några problem.
Anyway .. idag i skolan gjorde vi ingeting. Första lektionen hade vi bild, ja men då satt vi och gjorde blommor. Hahah min va finast :). Sen andra lektionen hade vi SO, och då tittade vi på film sen körde vi land&stad. Sen hade vi matte,och då gjorde vi inget ? Eller jo, vi körde land&stad där också. Sen fortsatte dagen i samma spår. På spanskan kolla vi på askungen, och då gjorde Nilab en inbakad fläta på mig som jag fortfarnade har i håret :).
Men nu mina nära&kära, trogna bloggare och allt vad ni är så ska jag gå och kika in i kylskåpet och kolla ifall jag hittar når gotti :). Ha de toppen i sommarvädret ! Tudelulululu.

9 Juni / Ny vecka.

Godmorgon allesammans ! :)
Jag hörde på radion att de skulle bli upp till 25 grader idag. Skönt faktist. Men de kommer antagligen bli vädligt varmt i klassrummen. Och vi slutar fyra idag ! Tror jag iaf.
Och vet ni vad jag vaknar av inatt ? Jag vaknar av att Duvan bombar med med sms där de står "Vakna". Fast nej, jag orkade inte svara, utan jag somnade om ist :). Fast jag sov inte så bra inatt .. Jag vet inte varför men de var så varmt och äckligt. Usch.
Men som sagt, de är måndag idag alltså en ny vecka. Vi får se vad veckan bjuder på, på onsdag bjuder veckan iaf på sommarlov :). Och imorgon kanske jag ska ta med mig Thea till skolan, jag ska prata lite med lärarna. Papi behöver lite hjälp, han jobbar och Thea är ledig så hon måste väl antaligen följa med mig. Men vi gör ändå inget spec där, vi sitter mest och pratar och blablabla. Så varför skulle hon inte kunna följa med för ?
Jaja, nu orkar jag faktist inte skriva, jag ska ändå börja röra mig snart. Puss puss.

8 Juni

Hejsan hejsan !
Jag kunde faktist inte skrivav igår eftersom jag inte kom hem igår.
Malin ringde mig och frågade ifall jag skulle komma hem till Dino och bada med dom i hans pool och de kunde jag faktist inte tacka nej till :). Så Dino hämtade mig i centrum och så åkte vi hem till han och badade, och de var inte spec varmt i vattnet :O. Malin sa att de var 17 - 18 grader, de kändes som man blev en isbit när man stod där nere, och Dino är så elak att han puttade i mig. Haha, men sen blev de att jag hoppade bomben med han hela tiden :). Mohaha, hur kul som helst.
Sen blev de så att jag skulle sova där. Sen nu för några timmar sen vaknade jag av min väckarklocka som jag ställde åt Dino, men han försov sig iaf. Sen vaknar jag av Malins väckarklocka, och sen vaknar jag av att min mobil ringer. Oherregud vad jag blev arg. Men jag somnade om iaf :).
Men nu orkar jag inte skriva, jag ska kolla när bussen går sen ska jag rejsa. Puss puss.


7 Juni / Stan

HEEEEEJSAN ! :D
Hur mår ni ? Jag mår faktist asbra ! Saknar Thomas bara lite :( :( :(.
MEN VI TRÄFFAS SNART IGEEEN ! :D DYDYD.
Ojj vad jag är glad idag, men de är väl antagligen för att jag ska träffa Hanin.
Pappa och Thea sover inte hemma, så de blir bara Sandra och jag hemma idag i think :).
Sickan kanske är här med Sandra också. Jaja, vi får se hur de blir.
Thomas ska ringa mig snart också, W O H O !
Vet ni när jag gick upp imorse ? Tjugo över tio ! Oherregud vad trött jag var, eller asså ajg hade ställt klockan men på tio men jag låg kvar och smsade lite med Hanin en stund sen kom jag upp och åt lite frukost.
Hur gott som helst faktist.
Oj, snart ska jag gå till bussen och åka till gullmars som vanligt och möta Haninballen :). Kommer nog bli en härlig idag som vanligt med Hanin, åka in till stan är de bästa jag vet när jag är med Hanin.
Jaja, nu orkar jag inte skriva mera, skriver mer när jag kommer hem. Puss puss.


6 Juni / Härligt att vara hemma

Godkväll alla.
Jag kom precis ut ur duschen och nu blir de ett litet inlägg sen blir de nattinatt. Jag har haft så otrolgt ont i magen idag, jag fick de när Thomas och jag satt på bussen idag. Sen höll jag på att somna på hans axel när jag lutade mig mot den på bussen. Men så blev de inte, precis när jag va som mest avslappnad skulle vi byta buss och hålla på. Men nu är jag iaf hemma och jag saknar han mer än jag någonsin gjort ! Känns så jobbigt att vara utan dig, vet du de ?

Just nu sitter jag och kollar på en film på trean medans papi och Thea sover i soffan. Haha, så söta :).
Jag ska också  börja tänka på refrengen och gå och sussa.
Nu orkar jag faktist inte skriva mera, jag har bara varit hemma hos Thomas idag och tagit de lugnt.
Imorgon ska jag in till stan, men nu ska jag gå och borsta tänderna, puss puss !


6 Juni / Hemma :)

Goddagens :).
Vet ni hur vamrt de är ute ? :O När jag gick ifrån bussen så dog jag av värme, sen när jag kom hem kastade jag mig in i duschen foch nu kännerjag mig som en ny människa, hur skönt som helstom du frågar mig :).
Nu sska jag bara göra mig iordning och sen ska jag gå till bussen och dra mig mot min älskade man.
Och igår hade vi hur mysigt som helst ! Vi satt och åt, vi grillade och vi va bara tjejer. Men sen när vi skulle sova så berättade Linda en spöhistoria som va sann och den handlade om de huset vi sov i. Shit, jag höll verkligen på att skita ner mig för att jag va så rädd. Sen låg jag nästan på Sanne hela natten för att jag va så himla rädd (a). Jag vet, jag va lite fjollig av mig.
Men nu gott folk måste jag faktist göra mig iordning för att jag ska hinna, jag har ingeaning vad jag ska ha på mig så jag måste ha lite mycket tid på mig, men jag skriver ifall jag hinner. Puss puss !


5 Juni / Underbar dag.

De har verkligen varit en härlig dag idag. Jag har varit på Dinos och Dennis student, Dino var hur full som helst ;). Hahah, han satt och frågade mami om jag fick ta en bärs men de fick jag inte för henne och Malin ;). Sen satt han och sa att jag va hans lillesyster och han skulle kunna döda förmig. Jaaa, gölligt Dino :).
Nu måste jag bara få tag på Thomas ! JAG SAKNAR HAN ! Jag bad han ringa upp mig men ack, inget samtal än från min älskade :O. Vart är du, snygging ? Jag saknar din röst och din närhet.
Äsch, snart måste jag röra mig mot Sanne, och vi ska ta bussen som går 18.52 till sköndal. Kuljul, ska sova i sovsäck inatt, haha inte riktigt min grej men de ska bli mysigt :). Sen imorgon åker jag till Thomas, de betyder att jag måste hem tidigt.
Men nu mina vänner ska jag springa på toa sen ska jag hem till Sanne, puss puss !

5 Juni / Dinos student.

Godmorgon alla glada ! :)
Idag ska jag på Dinos student, så jag fick vara ledig idag :).
För ett tag sen vaknade jag av de ringde på min mobil och de va Sanna som ville nåt men jag kommer inte ihåg vad för jag va så otroligt trött, och sen ringer Sanne och väcker mig, och sen ber Hanin mig ringa henne, så man fick göra ett undantag.
Juts nu ska jag gå och få i mig nånting för jag känner mig lite hungrig sen ska jag föna håret och sminka mig. Undra vad jag ska göra för kul med mitt hår idag ? :)
Jaja, de märker vi. Men nu måste jag tyvärr gå och göra mig iordning. Skriver antaligen mera när jag kommer hem, men så ni vet, de kommer inte bli mycket skrivande i helgen. Men jag ska försöka att skriva så mycket som de går, puss och kram ! :)

4 Juni / Solat&paskis.

Goddagens allihoppa.
Jag kom hem för ett tag sen, jag har legat vid plaskis med Sanna och hennes lillesyster :). Fast hon badade som en galning, sen skulle jag gå ner och doppa fötterna men Julia drog ner mig i vattnet, haha busunge :). Vi har varit ute i solen hela dagen ! Eller sen jag kom hem till Sanna.
Jaa ni, finns inte så mycket att säga.
Jag har inte ätit middag är, och jag är hungrig men dom åt upp allting så jag får antagligen ställa mig och laga nåt eget.
Sanne den stackarn blev äggad idag och gräddad igår, haha. Hon ringde till Sanna och sa de när vi låg och pressade, stackare gumman.
Juste, imorgon ska jag sova med alla morris tjejor i centrum nånstans, vi skulle iaf mötas där. Hur mysigt som helst tycker jag !
Men nu har jag iinget mer att säga, jag ska gå och laga mat. Puss puss !


4 Juni / Handlat och nu Sanna.

Hejsan gott folk ! Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag drar mig iväg mot Sanna och sola lite. Sen kanske Thomas kommer en snabbis om de inte för försent :). Men vi får se hur de blir.
INi tror inte att jag glömde mina nycklar imorse när jag skulle gå till skolan ? Våran dörr, den låser sig av sig själv och sen n'är jag stängde den så kom jag på att jag intye hade nåra nycklar.Men jJocke var hemma när jag kom :)
men nu mina vänner måste jag rusa, morsning !

4 Juni / Godmorgon

Godmorgon gott folk ! De är en härlig morgon här i hökarängen. Solen lyser och fåglarna kvittrar :).
Haha, jag somnade i min soffa igår, de va meningen att jag skulle lägga mig i den och bara kolla på tv med mitt täcke och så, men de slutade med att jag sov där hela natten :). Sen när mami kommer in på morgonen och ska väcka mig så ser hon mig inte i sängen, och inte vid datan, så hon fick nån slags av panik. Men sen såg hon mig i soffan och blev lugn :). Och sen när hon väcker mig så säger hon såhär " Lina vill du veta en sak ?" Och de ville ju jag så jag sa ju självklart ja de vill jag. Vet ni vad hon säger ? Hahah, "DU VISAR HELA TUTTEN, HHAHAHA !" Hahahaha, mamma, min älskade mamma :). Och de ända som jag fick ur mig va hoppsan, sen drog jag upp linnet ;). Lite pervers familj kanske ? Hahah.
Juste, imorgon är jag ledig :). Dino tar ju studenten och jag ska vara med. Så de blir ingen skola för min del, skönt :).
Vet ni vad ? Jag funderar på att byta om, de verkar att de ska bli varmt idag och jag har mina bagiejeans på mig, behöver jag byta tro ? Vi får se ifall jag hittar nåt, eller så kan jag ju bara ta med mig nåt annat :).
Men nu orkar jag faktist inte skriva mera, hörs sen! Puss.

3 Juni / En mysig kväll :).

Godkväll på er.
Vet ni hur mysigt Thomas och jag hade de idag ? Vi tände ljus och låg och myste bara :). Vi låg och pratade bara, hur härligt som helst, de va bara du och jag hemma. Vi fick verkligen våran egna tid, vi kunde bara lägga all tid på varandra och ingeting annat. Fyfasen vad jag älskar dig, hjärtat.
Och vet ni vad ? Mamma hade träffat våra grannar som bor högst upp, och dom brukar tydligen se mig och Thomas gå tillsammans, och dom sa att vi utstrålar sån energi :). Vi är alltid lika glada när vi går tillsammans ute eller bara är hemma. Alltid lika glada säger jag bara :). Vi är som gjorda för varandra, haha.
Nej men iaf, snart ska jag fixa nåt att äta, de är bara jag hemma just nu. Alla andra är hemma hos papi och firar Sandra, men jag skulle vara med Thomas idag så ack .. Förlåt Sandra men jag var tvungen, jag kan köpa nåt litet till dig eftersom jag ska till er i helgen :).
Och nästa vecka på torsdag blir de sommarlov, herregud vad läsåret har gått folk. Men som man säger, tiden går fort när man har roligt :). Eller vad säger ni, tycker inte ni att de här året har gått fort ?
Nej men nu mina vänner ska jag faktist ställa mig och laga nåt gott och sen ska jag duscha och städa mitt rum. De ligger som vanligt kläder över allt, i soffan och överallt. Oherregud, men de är bara att köra på.
Morsning !

3 Juni / Guldkort ?

Tjenis penis gott folk ! ;)
Hur är de med er ? - Med mig är de super, är nyduschad och fräsch.
Idag har jag varit på skansen hela dagen ! Vi hade hur kul som helst, gräddade Sanne och Fredde, hahah :). När jag först skulle grädda Sanne så var själva burken "låst", eller alltså man va tvungen att trycka jätte hårt för att den skulle kunnde spruta grädde, men när jag skulle göra så kommer jag springade mot henne, och så skulle jag trycka så de kom, vet ni vad ? ... de kom ingenting på Sanne. De kom ingeting alls ur burken, hahaha. Och jag har ju inte så mycket styrka i min händer så jag fick inte upp den så jag gav den till Cleisi så fixade hon de :). Jag blev också lite smått gräddad, gfick på mina armar eftersom Sanne kletade av sig på mig.

Anyway, de en är sak som jag har tänk på, & de är ifall jag ska köpa ett guldkort på grönan. Jag älskar ju grönan och de är likadant med Hanin, vi är grönan älskare :). Även fast vi har varit där hur många gånger som helst så får vi aldrig nog ! :) Jag tror iaf att jag ska köpa ett guldkort,eller vad tycker ni ? Om ni skulle vara jag, skulle ni köpt ett då ? Har ni ett guldkort och hur mycket kostar de ? 1000 kr ?
Jaja, snart ska jag börja röra mig mot bussen och möta min man. Puss och kram.

De du gör, har jag redan gjort och de du säger jag redan sagt
de ni bråkar om och varje visar om, lyssna för du får ingeting utav de
kom ihåg att de är du och de du gör är vad de kommer bli de är ditt liv
ta de till dig, de hjälper dig på traven
lyssna, för jag fick ingeting utav de
läget kompis ?
jo de är lugnt, själv ?
äh jag vet inte, de känns tugnt ..
varför ? vad har nu hänt, bråkat med din mamma ?
ja de har jag ..
de sa jag med de samma
min mamma tycker inte om dom jag umgås med,  dom snackar om knark sprit och vad som kommer ske
okej, men de förstår du väl, de finns ju runt omkring dig
ja jag vet. var din mamma lika skit skraj ?
ja självklart, vad tror du ? min morsa likadan, inte vill man ha ett barn som springer runt i stan
gör i gäng, jag svär minst femton polare, dricker sprit röker hash ni är inte coola .
lyssna, mitt första steg ut va med dom äldre , du vet gonzan  man hängde på den dängen med gängen
dom som rökte, dom som drack , mitt liv blev värre när min pappa stack.

De du gör, har jag redan gjort och de du säger jag redan sagt
de ni bråkar om och varje visar om, lyssna för du får ingeting utav de
kom ihåg att de är du och de du gör är vad de kommer bli de är ditt liv
ta de till dig, de hjälper dig på traven
lyssna, för jag fick ingeting utav de

äh lägg av nu, vafan går du runt med kniv ?  spelar tuff, hugger nån, va händer med ditt liv ?
jag skiter i, jag bryr mig inte om nåt alls
vänta bara själv tills du får den mot din hals
den tiden den sorjen, när fan ska de hända ?  så säger ni allihoppa, va tysta snälla
sluta skrika i mitt öra, sluta säga vafan jag ska göra
de är inte de det handlar om, jag vill bara ditt bästa
vadå, ska jag sitta hem och aldrig festa ?
är de det du kallar festa, jag har sett de mesta, festat med dom flesta om du vill så kan du testa
de har jag redan gjort och somnat på en bänk
sluta spela dum, va är de med dig ? kompis tänk

okejokej, jag vet att du har rätt. de jag ser nu de vet jag attdu har sett
ja men varför ska du följa samma fotspår ? jag har ju berättat för dig, de lämnar ett par spår
socialen, kontaktfamilj, snart är de fängelse , jag va precis som du och de känns inte länge sen
jag vet att du har vart som jag, tillochmed värre , du rättar mina fel & de gör du med glädje
för att de inte fanns nån där för dig, sån som gav dig rad, som du ger till mig.
ta tag i de då, du kan lära dig av mina fel, så slipper du komma hem till mig med såna spel.
de ska jag, men försök förstå mitt problem, visst har jag hamnat fel de är fel på vårt sustem
men jag vet att ni äldre bara vill mig väl, men de jag söker de är en utväg

De du gör, har jag redan gjort och de du säger jag redan sagt
de ni bråkar om och varje visar om, lyssna för du får ingeting utav de
kom ihåg att de är du och de du gör är vad de kommer bli de är ditt liv
ta de till dig, de hjälper dig på traven
lyssna, för jag fick ingeting utav de.




3 Juni

Ja, min vänner. Nu tänkte jag ta mitt pick&pack och gå till födelsedagsbarnet och vi ska gå till bussen.
Var nyss ute med lillen och pratade med Thomas.
Jag vet inte riktigt när jag slutar idag eller när jag är hemma, men de märker vi. Kanske skriver ett litet inlägg när jag kommer hem om jag hinner :)
So long !

3 Juni / Sanne, Sandra, Nilab & Fredde !

JA MÅÅ DOM LEVA ! JA MÅ DOM LEVA ! JAG MÅ DOM LEVA UT I HUNDRADE ÅR ! JAVISST SKA DOM LEVA, JAVISST SKA DOM LEVA, JAVISST SKA DOM LEVA UT I HUNDRADE ÅR !!!! GRATTIS ALLA FÖDELSEDAGSBARN SOM FYLLER ÅR IDAG ! :)
Sanne, Sandra, Nilab & Fredde !  Hoppas ni får en underbar dag i de härliga sommarvädret ! :)
PUSS PÅ ER !


--------------------------------------------------------------------
Jo men de var min morgon sång :). Haha, vad tycker ni ? Nej men man måste ju sjunga för alla födelsedagsbarn, eller ? :) Jag tycker de iaf.
Godmorgon förresten, jag kom upp för sisådär .. tio minuter sen, och nu har jag tvättat håret och snart ska jag sätta på mig lite kläder och föna håret sen går jag en liten runda med lillen, jag har ingeaning vart hon är ju nu, men jag ska nog hitta henne :).
Igår somnade jag som en liten fem åring, jag var så trött ! Och jag som sa till Sanne att jag skulle vara vaken till tolv, men jag somnade faktist. De va så mycket i mitt huvud så jag hade verkligen ingen ork.
Men nu mina vänner måste jag sätta på lite musik och börja ´fixa mig inför dagen !
Hoppas ni får en härlig dag och hoppas de är lika soligt hos er som de är hos mig ! Puss puss !

2 Juni / Jag har blivit förflyttad.

Där ser man, jag har blivit förflyttad till publishme.se, jojomensan. Kände mig lite utanför när jag va kvar på blogg.se. Sanne blev också förflyttad, och sen poff så blev jag de. Jo men där ser man som blinda Sara.
Anyway, idag har jag varit med Sanne hela dagen, mysigt mysigt. Vi sattoch åt på ballkongen och njöt av solskenet, och imorgon ska vi till skansen. Inte så kul men iaf .. får göra de bästa av sitvationen. (stavning?)
Just nu är jag verkligen ite på humör. Känner för att ligga i Thomas armar och bara gråta .. Jo så känner jag för tillfället. Jag har ingen ork, jag blir arg för att mami säger att hon ska hämta ut kläderna och så går de inte och blablabla. Visst de är en liten skit grej att bli sur över men nu blir jag de.
Och sen blir jag lack på tjejen som ljuger om hela sitt liv, jag antar att alla mina vänner vet vem jag talar om. Jag lackar på min lärare, jag hade svenska prov idag, och så gjorde jag allt jag kunde, så jag lämnade fram mitt prov och tänkte gå och hon sa att jag skulle fortsätta med provet fast jag inte kunde nåt mer ? Så jag blev lite små galen och höjde rösten för att hon tok ignorerade mig.

Imorgon fyller Sanne år, glöm verkligen inte att gratta födelsedagsbarnet ! :) www.sannesvedberg.blogg.se
Imorse när vi satt på lektionen så började jag skratta så mycket att jag börja gråta, haha. Vet ni varför jag gjorde de ? För att Sanne satt och såg så ful ut ;). Hahaha, sry Sanne men du gjorde de. Men jag är glad att jag har dig, göllan.


Du förgyller min idag, du får mig att skratta gott
Tänk alla våra hemligheter, du vet vad jag snackar om
Du är den enda jag kan berätta varenda sak för
Kommer finnas här för dig, tills denna dag jag dör
Du finns alltid där när livet är wak
Men de känns som vi håller på att glida isär
Vi gör aldrig nåt ihop, jag saknar dom alla stunder med dig vill ha tillbaka dom
Vi bråkar ofta, men vi ska ändra på de hoppas jag, jag älskar dig me.


Mamma, hade du inte varit här kan jag svära på allt att jag inte heller varit här,
du är den som ställer upp, jag lovar jag kan dö för dig.
För allt du någonsin gjort,  för allt du någonsin gör för mig
går inte att beskriva, lyssna vad jag spottar till dig.
vad du än vill, kan du alltid komma till mig
för jag finns här för dig, mamma jag älskar dig
vad de än är, vad som helst jag lovar att jag hjälper dig
när livet är skit, saker är fuck
finns du där och säger vi kan prata om allt
jag är tacksam för de, hoppas att du fattar, jag ger all min kärlek till min söta mamma.
så mycket men jag visat så många mer ord  men de går inte de skulle ju bli en hel bok
de är bara sanning, hoppas att du hör, utan min mamma skulle jag vara död


Pappa, vill att du ska höra mig, har varit nykter ett tag, jag är stolt över dig
nu kör du bil och sånt, hoppas du kommer skaffa ett heltids jobb
minns du, när du och jag åkte i din lastbil
alla dom där stunderna dom glömmer jag aldrig,
de var tider de, försöker skriva ner hur jag saknar allt detta
hur livet är utan att vara hemma hos dig varannan helg
vill att du ska veta att jag saknar allt med dig
stunder som vi delar stannar alltid kvar till den dan jag hissas ner i min fucking grav
jag saknar allt, jag kan faktist inte neka de
jag är stolt över dig pappa och jag vill att du ska veta de
minns du när jag va hos dig alla helger tillsammans men de va bak in the days
svär, jag älskar dig pappa
svär, jag älskar dig pappa

2 Juni / Sannebanne :)

Hejsan hejsan !
Nu sitter jag här hemma hos Sanne och sitter med hennes bärbara i köket och gör henne sällis när hon lagar mat till oss, haha :). De blir hamburgare och pomes, hur gott som helst ! :)
Imorgon fyller min älskade Sanne år, och vi ska till skansen ! Och på torsdag tar Dino studenten :). Och då är jag ledig. Men jag lovade att jag ska prata med henne när hon går till skolan.
Men nu gott folk ska jag äta lite och sen går vi antagligen hem till mig och chillar, pusspuss.

2 Juni / Godmorgon

Godmorgon gott folk ! Jag skriver ett litet inlägg innan jag rusar iväg till Sanne. Hon fyller ju år imorgon :). Så vi får se vad jag hittar på till henne. Nåt förslag till en glad tjej ? :) Äsch, jag kommer nog på nåt.
Mami sa att de va så varmt ute idag att man inte behövde en tröja ! Hur härligt låter inte de ? Jag ska bara gå i ett linne till skolan. Men en tröja får faktist följa med eftersom jag är sån som blir kall.
Inte bra, inte bra. Alltså, varenda människa som går förbi har ingen tjocktröja eller så går dom jätte tunnklädda. Sommar´n är pågång folket ! Sommar´n är pågång.
I helgen badade jag ju också :). Hur skönt som helst tycker jag. Eftersom de var så varmt så kunde jag faktist inte låta bli.
Men nu ska jag ta mitt pick och pack och dra mig iväg mot min underbara vän som fyller år imorgon, glöm inte gratta henne ;) www.sannesvedberg.blogg.se

1 Juni / Landet

Hejsan hejsan ! Idag kom jag ju som sagt hemifrån landet :). Vi hade de hur mysigt som helst, mycket sol för min del. Nu känner jag att jag är lite smått bränd på axlarna,men men. Sånt händer. Jag gick runt med shorts och linne hela dagarna, och kan du tänka dig, JAG BADADE !! Jag hoppade i och sen simmade Dino och jag till en sten lite längre ut och jag börjar blöda näsblod.. Men de gick över ganska snabbt :).
Vet ni vad ? Igår tror jag att de var så satt jag i en av solstolarna och tänkte, vet ni vad jag kom fram till ? Att jag har väldens underbaraste familj. De var bara så härligt att alla var där, och givetvis saknade jag Thomas väldigt mycket. Men han ska följa med dit i sommar :). Då ska vi bada, älskling och bara umgås. Hur härligt som helst.

Charlie (Bror) och jag målade dasset igår också, jag målade på hela händerna, haha. Eller målade och målade, de bara blev så. Sen idag så badade mami, de var tänk att jag också skulle göra de men jag blev inte så badsugen när vi väl kom ner till vattnet. Sen när man ska upp ur vattnet så fåt man åla sig upp som värsta sälen. Hahaha.
Anyway, idag kom jag ju som sagt hem, jag har varit med Thomas hela dagen. Och vi har suttit ute på ballkongen och myst i solen :). Hur härligt som helst faktist.
Nu ska jag nog ta nåt och äta och slå mig ner framför tvn eller datan och bara ta de lugnt :).
Sätter nog inte bilderna imorgon eller ikväll, ha en trevlig fortsatt dag ! Puss puss.

1 Juni / Entligen hemma !

Entligen hemma ! Oherregud vad jag har längtat efter att få sätta mig här och skriva lite blogg :).
Jag kan inte skriva så mycket just nu för jag ska platta mitt hår nu och jag ska alldeles alldeles strax gå och möta Thomas :). Men vet ni vad ? Jag skriver mera ikväll om vad som har hänt i helgen, puss och kram !

RSS 2.0