stuck in the moment


Dagarna bara rusar förbi!

Det var en riktig härlig dag idag. Börjar kvart i tolv (fick mig en liten sovmorgon, vilket jag behövde!) och jag var pigg när jag vakna och hungrig! Så jag gick upp och duschade lite snabbt, väckte Tim för jag inte ville vara vaken ensam (lite dumt kanske, men jag brukar inte väcka honom när jag går upp.), så han låg i sängen och prata med mig medans jag gjorde mig iordning. Min buss gick fem i elva så gick hemifrån Tim tjugo i för jag skulle springa in på Pressbyrån och köpa frukost! Och killen i kassan gjorde mig så glad eftersom att han hade sån energi som man verkligen kände av och det var så härligt! Morgonen fortsatte, jag mötte upp Sabina och Felicea, hade lite engelska och sen frisör som gick hur bra som helst! Och imorgon ska vi börja klippa, så fruktansvärt roligt!

Känner att jag vill ha fredag också! Nu nu nu nu! Men imorgon är det ju redan... Onsdag?! Fyfan! Dagarna bara rusar förbi! Imorgon börjar vi tidigt, kvart över åtta med frisör och då är det bara köra! Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite grann också :)

Gulli dig!

girls just wanna have fun!

Igår blev det en lyckad kväll! Jag, Charlina och Becci satt hemma hos Tim och hade en liten tjejkväll, det blev bilder och roliga videosar. Somnade vi tre, halv fyra inatt och vaknade imorse runt elva tiden men inte var jag pigg då. Så Tim och jag tog bilen till hans mamma och åt lunch där, sen skulle vi kolla på film och jag ville verkligen se den filmen... Kommer inte ihåg vad det heter. Men så sitter jag i soffan med täcke eftersom jag fryser, sen håller jag på somna på Tims axel så jag lägger mig så jag har mina ben i hans knä och sen somna jag. Men ni förstår inte hur mycket jag kämpa med att hålla ögonen öppna och det gör jag fortfarande haha... Men blir alldeles strax hämtad utav Tim och sen får jag sova. Tar tunnelbanan som går tjugo i nio imorgon så jag är i plugget kvart över. Så det är rätt skönt. Ska försöka lägga mig i tid ikväll också! Jaajaa, nu ska jag... inte göra ett piss haha :) Utan bara vänta på att min kära pojkvän ska hämta mig! PUSS

Min finaste

hello babes!

I'm back. Skolan går bra men den gör mig alldeles för trött. Schemat är underbart, speciellt på fredagar. Börjar kvart över åtta med Frisör och har det till kl elva sen blir det hem igen, hur skönt är det inte på en fredag? Jag älskar det iaf. Igår var jag och Tim tvungna att åka till vetrinären med Tusse, hon lyckades hoppa ut från ballkongen som är 6 meter upp och stuka bak tassarna (Tussen är Tims mammas kanin, urgullig liten plutt.) men nu mår hon väl någolunda bra tror jag. Men när vi väl kom hem satte vi på en film och myste ner oss i soffan, fast jag kunde knappt hålla ögonen öppna.. Så jag la mig i sängen och skulle försöka hålla mig vaken men det gick inte, men det var skönt att sova iaf! :) Tim kom ju och kröp ner till mig sen, och det var riktigt mysigt ska jag tala om för er! Men nu sitter jag bara och svamlar så jag tänkte ta mig en dusch innan det blir försent, eller rättare sagt - innan jag somnar.

To me, you are perfect

Sista lediga dagen. Känns skit helt ärligt. Ska strax hoppa in i duschen tänkte jag och fixa lite så jag slipper göra så mycket imorgon, bara så att det blir att kliva upp, dra på lite smink och på med kläder så är jag redo för att gå. Klockan ringer väl kl 6. Inte så trevligt tycker jag. Men annars så ser jag fram emot att träffa nya människor!

Igår så hade vi middag här hemma med närmsta familjen, vi är alltså 13 st. Var jätte trevligt! Tim och jag bestämde oss för att hyra film, och samtidigt skulle vi lämna hans morfars bil som han hade lånat. Så när vi hade lämnat den och gått för att hämta Tims bil så vill den inte börja rulla... Handbromsen har varit i för länge, så jag ringde Dino och fråga vad vi skulle göra. Tillslut så fick vi loss den men den men bilen lät väldigt konstigt så vi fick ta bussen hem till mig. Men det gjorde ingenting! Var rätt skönt att ta en liten promenad på kvälls kvisten.

Idag fick jag ta tvättis också, gick bra men det var inte alls roligt. Sen så kolla vi på Snabba Cash idag som vi hyrde igår. Vi hyrde 3 filmer igår men kolla bara på en eftersom alla låg och sov här hemma. Den var riktigt bra tycker jag. Nä nu ska jag inte sitta här och skriva så mycket... Tänkte hoppa in i duschen och fixa lite och sen tänkte jag höra av mig till min älskling för att se om han vill komma över och sova med mig :) Önska mig lycka till imorgon. PUSS

Paradiset


I detta paradiset har jag varit en vecka nu, därför jag inte skrivit. Vet ni hur underbart det är där? Ska upp i vinter och åka skoter också!

Nu drar jag till jobbet


God morgon

Nu är man nyduschad och fräsh! Ska strax få i mig lite frukost/lunch och börja göra mig iordning. Idag är ju sista dagen på jobbet, och imorgon drar jag och Cornelia upp i landet! Så jäkla skönt! Bussen gick kl elva om jag inte minns fel, får dubbel kolla på mailen när jag skrivit klart här. Somna hur fort som helst igår, men var riktigt trött också. Och vaknade pigg imorse! Mamma ringde på hemtelefonen precis när jag slagit upp ögonen, hon trodde att hon hade glömt att stänga av kaffebryggaren, haha men inte hade hon gjort det. Som tur var! Men nu hade jag tänkt att sätta på mig lite kläder och föna mitt hår, tar ju evigheter innan det blir torrt! Jobbar kväll idag också så det blir till att packa när jag kommer hem, vet inte om jag kommer skriva då men det lär vi väl märka. Ska göra en inpackningslista på jobbet idag om jag inte har något att göra dvs, haha. Men nu måste jag börja göra mig iordning! PUSS

Jag i vintras när jag var med i Balans - vi hade bakat pepparkakor så jag glasyrade dom men åt upp den typ haha :)

Imorgon kan vi säga att vi ses imorgon

Kom hem för ca timma sen. Har jobbat hela dagen och sen åkte jag hem till Tims lägenhet och njöt av ensamheten, var otroligt länge sen jag var för mig själv. Så när jag var där passade jag på att städa, jag kan ju inte låta bli alla gånger.. Så det var fullt fräs i någon timma, sen tog jag mig en liten paus och sen fullt fräs igen! Tjugo i åtta bestämde jag mig för att åka hem annars skulle jag aldrig komma hem kände jag, jag är så trött! Så ska nog se till att få någonting i magen eftersom jag bara har ätit fyra mackor idag... DET ÄR INTE BRA LINA! Fy skäms på mig! Men så nu ska jag äta, om jag orkar laga någonting dvs, annars blir det macka igen.. Men funderar på att laga wok, skulle ju vara riktigt gott känner jag. Men har jag orken, det är frågan? JA MEN VAFAN JAG KÖR! Har ju hållt igång hela dagen med möte och allt var det har varit.
Och imorgon kan vi säga att vi ses imorgon. Jag längtar! Så ska äta och sen gå lägga mig för att få tiden att gå snabbare ;-) Plus att jag är trött som en tusse..

Så här kul hade jag för bara någon dag sen...

Tänk vad två samtal kan göra en så glad

Har varit en helvetes dag idag, har försökt hållt humöret uppe men det är inte så lätt när man mår illa hela jävla tiden och inte har sin kärlek i Stockholm. Men när jag som minst anar det ringer telefonen, står bara ett nr på skärmen men jag anar att det var han, min kärlek, min älskling, min Tim. Och det var det! Och gissa hur glad jag blev?! Alltså jag blev så fruktansvärt glad att jag nästan tuppa av. Sen senare, vid åtta tiden så sitter jag och Micke och glor på tv och har verkligen ingenting att göra så ringer telefonen igen, och gissa vem det var då? JO, min kärlek, min älskling, min Tim, IGEN. Blev lika glad igen och var tvungen att springa ut så jag fick skrika av mig lite och bara stå och skratta åt ingenting, haha. Men vad gör man, jag behövde det helt enkelt! Men nu är det inte bra :( Jag är trött och har ont i magen. Har trott att det har varit onsdag ett par timmar nu och sen när jag upptäcke att det var tisdag blev jag besviken. Faaaaaan, dagarna i mitt huvud går snabbare är i verkligheten. Jag vet varför.. Men nu snackar jag bara massa goja känner jag! Ska försöka handduks torka mitt hår och sen lägga mig i sängen ensam....
Sängen är alldeles för stor utan dig Tim.

-


Frukost

God morgon. Sitter just nu och äter lite frukost, eller lite, det är rätt mycket för att vara mig. Två mackor och en skål kräm. Tycker jag har blivit duktig som äter frukost så här tidigt, annars brukar jag bara skita i det för att jag inte alltid kan äta på morgonen.
Idag börjar jag jobba kl tolv och slutar halv nio. Och någon mat har jag inte med mig, eller jag orkade inte ställa mig och laga igår så jag tar med mig två packet nudlar ist haha. Men känner att det är bättre än ingenting. Men nu måste jag äta upp frukosten och sen göra mig iordning, sitter bara i underkläder än så länge! Vi hörs när jag kommer hem om jag orkar blogga dvs, puss!

Vilken dag!

Kom hem för ca timma sen och jag är helt slut! Har mått illa hela dagen och huvudet har absolut inte hängt med i svängarna.. Men imorgon tar jag nya tag! Ska få den här veckan att gå fort. Måste ställa mig och laga mat tills imorgon också, ska ta med mig en låda till jobbet så äter jag där. Börjar jobba kl 12 imorgon så det är sköööönt. Tänkte gå upp vid nio tiden och duscha och fixa, få i mig i ordentlig frukost också! Det fick jag i mig däremot idag, duktigt av mig tycker jag. Två mackor och en skål kräm, inte alls ofta jag får i mig så mycket på morgonen. I vanliga fall får jag i mig en halv macka. Men inte idag inte, jag vaknade hungrig! Fast kunde inte somna om efter Tim åkte :( Men har pratat lite grann med han idag och informerat honom om när vi åker ifrån Stockholm och när vi är framme i Östersund. Kalas! Biljetterna är bokade, känns riktigt skönt att ha det gjort. Men nu ska jag nämligen laga mat, vi hörs!
Fan vad jag mår bra när jag får skriva.

Det var översvämning för ett tag sen här hos oss! Hahaha.. Tim var fast ute i den så kallade sjön! ;)

Så här ser jag ut idag

Nu drar jag till jobbet!

God morgon

Klockan åtta imorse vaknade jag och trodde jag hade försovit mig fast jag börjar jobba kl 2. Men det var bara det att jag skulle väcka Tim när väckar klockan ringde eftersom han inte brukar vakna av den men gissa vad, nu vaknade inte jag. Men däremot vaknade jag av när han fick sms och hjärtat börja slå i 180 km/h. Kvart över åtta åkte han.. Fem dagar ska vi vara ifrån varandra, visa av er tycker nog inte det är så mycket. Men för mig är det otroligt länge, jag saknar honom redan :( Lyckades inte somna om imorse heller så vid tio bestämde jag mig att gå upp och få i mig frukost eftersom jag mådde inte toppen. Huvudet känns så jävla segt också. Kan det bero på vädret? Ja det tror jag. Jobbar iaf kväll så jag är hemma strax innan nio skulle jag gissa på.  Men jag ska göra allt jag kan för att få tiden gå fortare så det kan bli fredag! För då tar Cornelia (Tims kusin) och jag bussen till Östersund och då får jag träffa min älskling! Ge mig fredag fort, snälla? Nä nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret...
Hahaha, jag måste bara berätta om igår. Tim kom och hämta mig igår eftermiddags eftersom vi knappt har träffats i helgen. Men så åker vi hem till honom och han ska duscha, då sitter jag på toalettstolen och pratar med honom samtidigt och berättar vad som hänt osv och så sprutar han vatten över hela mig så jag blir dygn sur! Men sen blev det krig kan man säga... Jag hoppa in i duschen själv och stod och spruta vatten i ansiktet på honom! Men han börja... ;)
Typ världens skönaste tröja

Dare you to move

Jag har nu grinat floder till A Walk To Remember. Filmen fick mig att tänka och gråta ännu mer. Det var en del känslor som bara ville komma ut igenom tårar, det var saker jag kom på som jag vill säga till människor. Fan, det har tagit stopp, har så mycket jag vill skriva men får inte ut det jag vill ha sagt. Jag är ledsen, ser knappt vad jag skriver för tårarna fortfarande rinner.

Vad gör man när man varken har vilja eller ork kvar?

Så jävla rutten dag, vädret suger, jag är rastlös och hungrig. Så vad gör man? Får se om jag hittar på något senare, men antagligen inte. Och jag vet inte vad det är men jag har slutat skriva blogg och sluta skriva dagbok, och fan, jag känner att jag mår sämre när jag inte gör det så jag ska försöka att skriva så mycket jag kan. Iaf i min dagbok, sist jag skrev i den var i Juli när vi var i Jorm tror jag.

Sista veckan på jobbet nu också, så jävla skönt. Sen drar jag upp i landet, där det inte finns något som helst mottagning på min telefon, hur skönt som helst! Men sen börjar äckel skolan, jag orkar inte. Har till och med funderat på att skita i det för jag är så trött. Jag har varken vilja eller ork just nu, känner för att börja grina vilket sekund som helst fast det finnns inget att grina över. Hatar såna här dagar, men tror jag ska kolla film resten utav kvällen i sängen, äta kräm med mjölk och onyttiheter i min ensamhet. Kanske köpa choklad, det är jag iaf värd!
För helt ärligt, rent ut från hjärtat, det ända som får mig att gå upp på morgonen just nu är Tim. För alltså, jag orkar inte just nu, jag vill bara gräva ner mig. Vad fan är det som hände med mig? Vad gör man när man varken har vilja eller ork kvar? Säg mig, vad gör man.. För jag har inget av det kvar. Känns som jag gör saker bara för att jag måste. Jag saknar att må bra.. & ensamheten gör det bara värre. Nu ska jag sätta på en film och lägga mig i sängen och grina.
Sist vi var i Jorm;


Min kärlek till dig är obeskrivlig älskling.

RSS 2.0