"/

jaha . då sitter man här igen då.
asså , va är de med allt ? . allt är bara cack. cack cack cack. inte ett piss är bra . bråkar bara med folk.

ääh . pallar inte skriva . ha de bra .

..

asså shit. han fick mig att må dåligt idag asså ;/ . hände för nåra minuter sen. asså de kom från hans kompis också .  han berättade allt. verkligen allt ! , jag känner mig så äcklig .. uuuuusch ! asså nej , kommer börja grina snart ;/ . DU SKA INTE RGINA LINA ! GRINA INTE ! JAG HTAR ATT GRINA !
asså du anar inte hur jag mår .. alla i skolan , allt utanför skolan . verkligen allt ! ingenting går bra ..
va gör man åt de likom ? AASSÅÅÅÅÅ ! JAG HATAR ALLTIIIING ! JAG HATAR MITT LIV JUST NU ;/
asså / , va gör man ? finns de ens nåt att göra åt de ?
ASSSSÅÅ ! :'(
JAG HATAR DIG ! DU VET VEM DU ÄR ! JAG HATAR DIG OCH DINA FJORTIS KOMPISAR ! JAG HATAR SIMON OCKSÅ ! JAG HATAR ALLT ! är så arg att jg inte vet ja ska ska ta vägen . asså nääj , jag pallar inte skriva mer , kommer bar abörja grina.


...

HAHAH ! :D<3

finns inte spec mycket att skriva . är inte arg , men jag är inte glad heller . elr jo de är jag väl , men inte såär meega glad . har inte hänt så mycket idag , förutom att på morogonen va vi på bibblan i gubbis , och sen drog jag , Teo , Sanne , Angel , Cleisi och Ronja hem . fast vi åkte te farsta strand ist för att vi började om en halv timma tyyp , men så kom vi tebakaa te hökarängen 5 minuter innan vi börjar ;) . men vi tog de lugnt för vi skulle ändå bara läsa , men vi kom percis när vi började :) . sen satt vi och läste i tyyp en halv timma . sen  blev de lunch , sen efter lunchen så skulle vi läsa i två timmar trorja ? men vi fick 20 minuters rast . och dom tjugo minutrarna hade vi riiiktigt kuul :) haha , emre och tobbe asso ;) , tobbe går runt och gör så att emres händer rör sig , så gör han så att han tar mig på tutten ! hahaha ;) .sen kommer janette , isabell , nike , sanna och melissa :) , janette och jag börjar sjääälvklart att slå varndra :D . ahha , värsta figihten (a) haha näjj men de va ganska kul , hon kom och slog mig på käften och då slog jag henne sen drog jag in henne på toan och höll för dörren . höh (a) sen kom hon ut igen och började slå mig igen , och hon ruffsade te mitt hår och sen va sanne inne på toan och janette gick in där så stängde jag och höll för dörren igen (a) , och sen så släppte jag dörren och sanne flög ut och nån snubbe fick dörren på sig ! HAHAHAHAHAH ! :D<3
sen så skulle jag och Teo smugla in Janette in i våran klassrum (: , jag gömde henne bakom min bok som inte ens täckte ett huvud ;) HAHAHAHA ! (a)<3
sen så satt du där och snackade med mig ett tag men sen va du tvungen att gå för att dinlektion började :)
sen så slutade vi och jag och Sanne stack hem te henne och käkade glass :)
sen kom Janette och vi stack hem te mig och chillade . sen så fick jag värsta dampskrattet och skrattade åt mitt egna skrtatt :D hahahah ! och Sanne och Janette stoppade ngt i min mun så ja skulle bli tyyst , men neej . jag kunde verkligen inte bli de (a) hähä . sen så fick Sanne damp på mig för att jag skrattade och hon började kittla mig så jag skrattade ännu meer ! ;) , sen så bet jagJanette i fingret (a) HAHAH ! :D RIKTIGT SKÖÖN JAG ÄÄR ;) . hon ba ; AAAAAAAAAAAAAAAIIJ ! (a)
hahaha ! shit va jag skrattade då :) , men jag fick ju värsta krampen i magen efter jag skrattat såå mycket ;)
HAHAH ! du anar inte :)

PÖSSPÖSS ! <3

jääähjääh .

asså idag . ganska skön idag, förutom väääärsta möördarblickarna . hahah ? kul liv du måste ha !
asså SERIÖST ? , väx upp . majjgad, man kan inte bara lägga sig i allt som har med alla andra att göra ? ha koll på dig själv ist för på andra.
MEEEEN !
hahah ! gungade med Madde och Daniel idag (: hahahh ! först ramlar Daniel med sin cykel ... HAHAH ! DU ÄR SÅ SMIDIG ! :D han ramlade i busken också ! :D sen så skulle jag cykla på hans cyklel ohc jag kom inte upp på den (a) ! hahah , dom två tänkte filma mig ! ;) ,men de fick dom inte :)
sen så stack vi upp och gungade i C;et (: , sen när Daniel skulle hem så tog han min sminkväska och cyklade iväg. HAHH ! ja tyyp sprang efter honom ;) , sen så kastade han den på ett biltak , vilken cack han äär ! :O
haha (: , men ja fick iaf teebax den sen som tuuur är :) annars skulle jag inte överleva , hahh näjj jag skoja :)
iiiiihihih ! :D

PÖSS OCH GÖLL ! <333

:)

hahah ! värsta dagen idag asså . dagen började ganska segt , försov mig en halv timma , fast jag kom nite försent iaf . men men , sen kom jag te skolan och allting va ganska chill :) . sen började tjatet om att teo och jag va på g och shit , fast pallar inte bry mig . får man inte gilla nån utan att allt´ ska bli värsta grejjen av de ? ääh . skiter i , jag tycker iaf om honom .
ajaa , sen på svenskan då va de ganska kul :) , satt med alla grabbar ; Angel , Teo , Emre och Tobbe :)
jag satt och kollade på Sanne när hon gjorde fula miner medans hon fixade sitt hår , HAHAH ! :)<3
åhherregud vilken dag. sen på No;n [dubbeltimma] så labbade vi , Sanne jag och Ronja va juu bäääst :) haha *noot* , Ronja gjorde så att vi inte fick hjälp genom att börja skratta när Mischa stog där , haha . Bra , Ronja ! :D<3
haha . gumman då :)<3 och så gjorde vi fel och suddade ut allting och så allt vi trodde va fel va rätt ! haha , verkligen problem där tjejor :) helt underbart . sen blev jag fett sur för att alla snackade och fråga massa skit .
MEN ÄÄT BAAAJS ! seiöst palla bry sig om andra.
stick och hem och lägg dig elr byt skola elr nåt shit ;O
nej men faktist . jag får sluta bry mig om dom . elr rättare sagt ; Henne.
äckel unge :S
HAHAH ! asså de är bara så skönt att skriva av sig att jag hatar henne :) iiiiihihi ! ;)<3


PUSS OCH GULL ! <3

ohyes .

jaadu. en ny idag igen då. inte världens bästa helg , mådde skit illa igår och idag. och så blev jag uttvingad i skogen fast jag satt i en iskall bil och frös arslet av mig ;O . haha , satt där i min jacka och mina vantar men frös så oootroligt mycket iaf. satt där i 3 timmar trorja. inte spec kul , men hellre sitter jag i en iskall bil än att går runt i skogen som värsta nissen ;) . HAHAH !
ohherregud :)
men men , imoron börjas de igen. massa skit i skolan ,vill döda lite folk där . men inte de bästa , får väl bara trycka ner dom med blicken elr ngt :) häh . men asså seriöst , alla ska alltid veta allting . elr rättare sagt ; dom tror att dom vet allting. shiiiaat ! , ni vet ingeitng ? , varför leker ni så mycket för ? äääh , PALLA BRY SIG OM ER ! :)
jag har mina underbara vänner . och jag väljer bort dom jag inte vill ha som vänner . men jag har ju ändå dom bästa . jag behöver inte ha många vänner för att va populär. huvudsaken är ju att jag mår bra och har mina vänner som jag verkligen vill ha som vänner . inte nån som är min "wannabe vän" . man väljer sina vänner . dom man inte vill ha raderar man tyyp elr hur man nu ska säga . man väljer bort dom helt enkelt.
jaja , nog snackar om vänner och shit . imoron ska man te skolan , börjar vid åtta och slutar fyra , ÅÅH jag orkar inte ! sen på tisdag börjar jag iaf halv tio och slutar kvart över tre . ganska skönt :) menmen , har säkert massa prov också "/
och möte på tordag , dåå uuu :) då äre kriiiiiig ! :D
haha nej jag skoja bara (a)asså seriöst , jag hatar min klass ;/ . den är bara ; pfs .. går inte ens att förklara hur den är , särklass igentligen ;S
RIKTIG WANNABE KLASS DEDÄR ASSÅ !
bara 2 år te me den då så slipper man skiten :O TVÅ HELA ÅÅR !?
OOHHERREGUD !

förlåt natha ,

älskling.
inse att ajg är med dig till slutet. spelar ingen roll va du säger.  jag älskar dig ! fatta de ! jag älskar dig sjukt mycket ! skulle ge hela världen till dig. gör allt för dig bara du mår bra. asså snälla ! lämna mig inte ensam kvar :'( du är sjukt älskad av mig. du är en av dom som alltid har funnits för mig , och jag ska alltid finnas där för dig ! för de är du som är mitt liv. mig dag , min solstråle , min morogon. du är mitt allt ! FATTA ! JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG KAN DÖ FÖR DIG ! SPELAR INGEN ROLL OM DU SÄGER ATT DU HATAR MIG ! HATA MIG HUR MYCKET DU VILL ! MEN JAG ÄLSKAR DIG SÅÅ MYCKET ATT INGEN ANNAN KAN ÄLSKA DIG SÅ MYCKET ! ALLT FÖRE DIG HUN ' ! <33333333333

en ny da '

härligt dag i dag :) . allt har varit så bra förutom att de inte gick spec bra på so;n . menmen , de är bara att kämpa vidare även fast jag inte hör va kärringen säger. har möte på torsdag , ska snacka om att jag inte tycker om anno . men men , ska stå ut med henne i 3 år så de är bara att vänja sig att se henne kolla upp i taket ist för den hon pratar med. ahaha ! , hon är konstig.  äääh , pallar inte bry mig om henne spec mycket. har bara henne i svenska och so. så de är bara att kämpa på :) .  får ju väldigt mycket stöd här hemma också .
asså shiiit ! (: . den här dagen har varit underbar , asså jag har inte gjort nåt spec . bara varit i skolan sen när jag kom hem te sanne atakerade jag sängen och halv sov (a) . haha , fast ja sa att jag inte skulle somna så höll jag på att göra de :) asså mår så otroligt bra . igår ville jag bara bort men idag , asså shiiaat :)
hooamig . du förstår inte. kan knappt förklara själv hur jag mår.

jaadu . händer massor av grejjer varje dag i mitt liv. både bra och dåliga.
tack mina vänner för att ni får mig att må bra <3 , ta åt er av all min kärlek till er ! . för den är så viiktig ! just take it :)
oouh , ni får mig att stiga upp på moronen. ni får mig att må bra . behöver jag hjälp så vet jag att ni finns där precis som jag finns där för er. jag tackar alla gud som skapat så vackra personer, och som jag fick träffa ! <3
tacktacktacktacktacktack ! <33333
behöver dom verkligen. jag är' ingeting utan er, ni vet de vaa ?
JAG ÄLSKAR ER SÅ OOOOTROLIGT MYCKET ! <33
och tack mamma för att du finns för mig och för att du rättar alla fel jag gör i livet. du gör så att jag hamnar på rätt väg igen. TACK för att du finns för mig , lyssnar på mig , hjälper mig , och bara är där. även fast vi bråkar så vetr jag att du finns där.
TACK ! <3

/  Lina

yes '

ett leende kan dölja allt .

inte bra /

vet inte vart ja ska börja. allt går iaf skit i skolan. vet inte riktigt va som händer och jag hänger inte med. hör inte va människan säger elr skriver. hatar henne, men jag kan inte bara se allting som ett problem. måste se själva lösningen också , inte bara problem problem problem. ahvisst jag vet att jag gör de mesta till problem men jag försöker verkligen att förbättra mig med att sluta vara så negativ ! jag kämpar och är tacksam för allt stöd jag får även fast jag inte visar de så är jag verklignen de. tack till ; Mamma , Pappa , Jocke , Sanne , Malin och Sandra. tack för att ni inte bara låter göra allt själv även fast jag vill de. men jag vet att jg inte kan allt fast jag vill kunna de. asså shit, blir nästan tårögd. tack för att ni finns ! <3

hatar mina idiot lärare ! hon tror att hon äger mig. hon säger att jag är trög och efterbliven ? , va är de för lärare ? ska inte en lärare va elevens förebild ? nejnej , tydligen inte. ASSÅ ! DÖ NÅNGÅNG ! vill bara putta ner henne för trapporna och stampa på hennes äckliga annsikte ! , äckliga människa. gå och dö ! . sen så får jag inte den där hjälpen jag vill ha. men ska ha sånt där möta på torsdag och då ska mamma ta upp allting som jag har berättat.
tack mamma ! de betyder verkligen mycket för mig ! jag älskar dig. du betyder så otroligt mycket för mig ! du lär mig nya saker när jag känner mig knäckt. jag skulle ge hela världen till dig om jag fick. allt du gör betyder mycket för mig. asså jag vet att jag alltid blir arg så fort du gör nåt som inte jag vill att du ska göra men jag vet också att du gör de för mitt egna bästa och för att jag inte inse vad jag har gjort för fel. de är malin som har lärt mig att tänka så. hehe . ni kanske tror att jag inte tar åt mig av nåt ni säger men grejjen är den att jag lyssnar verkligen fast de inte mäkrs. ni får mig att förstå att jag har mer att ge än vad jag gjort ! att jag kan om jag vill. att jag inte är dum. att jag inte ska ta åt mig av allt som alla säger. att våld inte löser allt , även fast jag vill sticka en kniv i alla rygg ibland. men försöker att tänka på malin då. för hon får mig alltid att tänka uppåt , asså annars brukar de bara bli att jag sitter inne i rummet och surar.ja jag vet att jag gör de iaf , men asså då sitter jag bara och tänker igenom allting. jag blir inte direkt deppi och bara sover och inte äter. så blir jag inte , är arg i nåra timmar och tänker igenom allting bit för bit och tillslt kommer jag fram till att jag inte ska va arg längre. att va arg tar ju mer engergi än att va glad :) så jag är nog hellre glad än arg, men ibladn är de skönt att va arg och  bara skrika ut att man hatar massa folk.


/ Lina .


RSS 2.0