30 September / Jag orkar inte mer.

Godmorgon allesammans. Tänkte bara säga att jag ska nog ta en liten blogg paus eftersom jag inte orkar mer. De händer så mycket här hemma och överallt så jag känner att jag inte vill blogga just nu. Tror inte de blir ett långt uppehåll men ett par dagar eller bara idag. De märker vi ju. Men nu måste jag rusa till skolan! Puss.

Jag orkar inte mer ...

29 September / Måndagens låt som väcker minnen


29 September / Måndag

Tjenamors! 
Jag känner mig riktigt hungrig just nu! Men jag ska nog vänta ett tag till, ska "laga" mat till mig och mami. Kan inte säga vad jag ska göra för jag vet att mamma brukar kika in i min blogg lite då och då! ;) Så detta får förbli en hemlighet, haha. Kanske berättar senare om ni har tur :).

De är bara måndag! Jag trodde att de var måndag igår. Haha, när Charlina och jag skulle på tåget igår och skulle gå igenom spärrarna så säger jag: Men du .. Du behöver ju inte stämpla på din remsa, du har ju busskort? 
Charlina - Jo de är sant, men jag har inget pluskort.
Lina - Men de slutar fungera klockan sju.
Charlina - Jag vet, men jag har inget pluskort!
Lina - Men klockan är inte sju?
Charlina - Men de är söndag ju!
Lina - Är de helg?! :O
Hahaha, som ni ser var jag helt lost. Var helt fast vid att de var måndag, men ack. De var söndag och nu är de måndag! Jag smäller av, jag vill att de ska vara helg!
Oj, att hålla på med flera saker samtidigt när man ska skriva blogg är inte en bra ide. Började skriva de här inlägget för en halv timma sen och nu har jag träffa Duvan och hans vän :). Duvan ringde mig och bad mig komma ut en snabbis så jag stod där i linne och frös arslet av mig minsann. Haha, kallt var de!
Men iaf, nu ska jag sjunga lite, puss! :)

28 September / Dagens outfit och fika time med kusin

okänt.jpg


28 September / Hemma igen.

Hejsan igen efter en härlig helg! Jag har inte skrivit någonting denna helg och de brukar jag ju inte göra på helger heller, haha. Vet inte varför, eller jo .. Jag är upptagen. Jag är ju med mitt hjärta. Och i helgen hade vi de trevligt :). Kom till T i fredags, Thomas presenterade mig för alla och han ville att alla skulle kramas med mig, haha. Men så vi hade ett litet kramkalas :). Men när jag hade hälsat på alla så pratade jag mest med Andrea, Peppe och Thomas. Thomas och jag kom hem runt elva. Då tvättade jag bort sminket och sen gick vi och la oss direkt. Jag har inte en blekaste aning när vi vaknade morgonen därpå. Men de var antagligen runt 10-11 som vanligt. Vi kom iväg till Stenhamra runt ett eller nåt. Sen var vi där hela kvällen, vi käka på pizzan sen åkte vi hem till Peppe. Men Thomas och Peppe ville ut så dom åkte och Andrea och jag satt och hade lite tjejsnack :). 
Sen inatt runt tre så vaknar jag av att Thomas håller på att gå upp och ner i sängen och stänger och öppnar dörren hela tiden så jag frågar vad i hela friden han håller, de kliva i hans hals stackarn så han kunde inte sova. Så jag va vaken en stund med han men de var inte en lång stund för jag somna om! Hahaha. Va elak jag är. Men va ska jag göra? Jag va trött ;).
Men iaf, idag träffade jag Charlina och vi tog en fika och bara tog de lugnt :) Hon köpte ett par skor och jag gick runt och kolla på skor. Men jag köpte ju ett par skor för inte så länge sen med min farmor, men jag tyckte dom såg jätte stora ut men jag prova dom idag och idag satt dom helt okej, haha. Skum jag är, jag vet.
Alltså vet ni vad? - De låter som om någon går runt i lägenheten! Jag håller på att bajsa på mig här! Och jag vågar inte gå ut och kolla, har redan stuckit ut huvudet ur rummet och kollar fast såg ingeting. Men äsch, de är väl bara jag som inbillar mig. ÅÅÅH NU LÅTER DE IGEN!!!!
Men nu ska jag ta nåt och kolla runt ifall nån är här, ifall jag vågar! Ciao!

26 September / Godmorgon godmorgon!

Goooooodmorgon allesammans! :)
Idag är de fredag och jag har sovmorgon så de är därför jag fortfarnade är hemma. Och jag ska inte gå fören om 40 - 50 minuter så jag har tid :).
Jag va uppe redan vid sju imorse, satt och åt lite frukost med mamma. Eller hon åt frukost och jag drack blåbärssoppa som vanligt, haha.
Jösses, allt hålla på med annat när man skriver blogg de är ingen bra ide! Haha, men nu ska jag dricka upp min blåbärssoppa och sen borsta tänderna. Ciao!

25 September / Nattnatt

Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag går och sätter på mig myskläder och myser ner mig i sängen och slår på tvn. Ska nog smsa lite med mig älskling. Tror faktist att jag åker till han imorgon :). Hoppas fortfarnade på de.
Ja ni .. Har inte så mycket mer att berätta än att jag blev skit skraj nyss! Fick leveransraport och jag höll på att skita på mig! Blev riktigt rädd, haha! Mesig jag är ;).
Nej nu ni folket ska jag sätta på mig nåt och hoppa ner i min skööna säng! Och imorgon är de sovmorgon, teater och min älskling och tur att han hämtar mig för jag orkar inte sitta på bussen hela vägen hem till han, haha :)
Men nu ska jag sussa, sweet dreams!
Herregud! Måste stänga av den där sablar leveransen! Blev skraj igen! HAHAHA! Natti natti :)

25 September/ Datanörd

Känns som jag har suttit här i en evighet nu! Och de har jag också .. -.- Har glömt bort tiden totalt och bara muppat mig här i bloggen, playahead och msn. Vilket liv jag har just nu. Gör verkligen ingen nytta. Ingen alls!
Försökte prata lite med min älskling men han skulle iväg så ack. Han får ringa mig ikväll ist. Orkar inte smsa längre tror jag ;). Är så grymt trött!
Och vet ni vad? Sanne och jag ska på teater imorgon :). Vi vann biljetter i skolan om jag inte redan har sagt de men de ska bli lite små kul. Den börjar klockan 6 och man ska vara där en kvart innan de börjar så vi åker väl kvart över fem eller nåt. Har inte bestämt oss än. Den slutar åtta iaf, sen skulle de vara bra att veta om jag ska till min älskling efter de så jag kan ta med mig grejor ist för att åka hem och sen vända igen. Lite onödigt, men jag tror jag åker till han på lördag, fast jag håller tummarna på imorgon för jag saknar han jätte mycket! Men vi får se. 
Imorgon är de ju fredag så de är lite skönt! Att få sova ut, eller jag tror att jag får göra de iaf. Om jag inte ska ta den tidiga bussen till mitt hjärta, men de gör absolut ingeting. Då måste jag upp vid 10 om inte senare så de skadar inte. Gör vad som helst för dig min bebis. 
Nu ska jag göra med onytta :) Ciao!

25 September/ ..

Ensam är stark?

25 September / Nya jeans, matteprov och engelska.

Hejsan hejsan. Kom hem för ett tag sen ifrån farsta. Var ju hos läkaren och de gick prima :). Fick ett recept på de jag skulle ha så de gick bra, Malin följde med mig och sedan gick vi och åt på donken och Malin blev helt överlycklig för att hot chicken har kommit tillbaka, så hon va ringen att ringa Dino och berätta de för de var tydligen deras "romatiska" middag förr i tiden ;). Haha.
Men nu har jag iaf köpt mina jeans och jag är super nöjd. Hade matteprov idag också och de gick väl sådär. Engelska förhöret gick väl hyfsat de med. Jag blev iaf nöjd och de kändes ganska bra men vi får se hur de går.
Orkar faktstit inte skriva mera nu utan jag tänkte skicka ett sms till T och kolla vad han har för sig :)
Puss

25 September / Morgontrött

Godmorgon .. Känner mig helt slut i hela kroppen. Jag har ingen ork alls att kliva upp längre. Men idag är de torsdag och jag ska till läkaren så de är bara att köra. Ska köpa ett par jeans idag också, så de ska bli lite småkul. 
Ja men de blir inget långt inlägg just nu eftersom jag känner mig helt trött men jag tänkte att jag kunde sätta mig och skriva lite blogg eftersom jag redan är klar. Gjorde mig iordning på tjugo minuter. Så nu har jag fått lite smink på mig och jag kör mjukisar idag med. Känner att jag inte orkar gå runt i jeans och alla mina jeans är så otroligt slitna så jag låter bli helt enkelt. Kör en mysig stil, mjukis, en stickad kofta, vitt linne och mina ucla mjukis. Håret satte jag bara upp i en knut. Så får de vara idag. Va skönt att de är fredag imorgon! Har verkligen längtat, och imorgon ska jag träffa kusin tror jag. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men nåt hittar vi väl på, och jag vet inte om jag ska till T men de hoppas jag på iaf. Saknar han som tusan! 

Igår hade Andrea och jag ett mycket trevligt samtal tycker jag :). Hade väldigt roligt, satt och prata om allt och inget. Om hur de skulle vara om jag börja i din skola och massa stuff :). Skulle vara riktigt roligt faktist, men ack att jag bor så långt bort! Skitsamma, vi är iaf vänner :).
Men nu orkar jag inte skriva mera så ciao!
Skriver mer ikväll eller ifall vi sitter i datasalen i skolan.

24 September / Godnatt

Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag kryper ner i sängen och myser framför tvn.
Jag skrev om en design tävling för ett tag sen och jag vann den så hurra för mig! :) Så de är lite skoj!
Anyway, nu har jag duschat och inte pluggat! Fy på mig! Men vi får hoppas de går bra för mig imorgon iaf, de har ju gått bra på lektionerna så varför ska de inte göra de nu? :). *Håller tummarna*
Imorgon är de torsdag och jag ska till läkaren. Börjar klockan åtta så de blir väl att gå upp strax innan sju för att hitta. Ska kolla ifall mamma har fem kronor så jag kan äta frukost i skolan. Har inte de löst så varför inte flörta lite med mamma min ? ;) Haha. Måste smsa Malin och påminna henne om imorgon.
Men nu ska jag gå och lägga mig, sweet dreams.

24 September / Fy på mig!

Ja fy på mig! Jag som sa att jag skulle plugga. Vet ni vad jag gjorde? Jag la mig i soffan och somna ... igen! Jag som sa att jag inte skulle göra om de, haha. De är hårt helt enkelt. Trött och sliten. Skoltrött skulle jag kalla de. Fast efter åttonde året säger folk att jag inte borde vara de, men just nu känner jag att jag helt enkelt är de. Jag har ingen lust att kliva upp på morgonen som jag hade förut. Jag ser helt enkelt inte fram emot att gå till skolan. Men vad ska jag göra? Jag kör bara. De är inte långt kvar nu till gymnasium så jag fortsätter att köra.
Jäkla slem! Slemet i halsen sitter fortfarande kvar och jag låter lite smått förkyld i vissa lägen. Idag har jag hostat hur mycket slem som helst. Och juste, i matsalen idag så började jag blöda näsblod! Haha, Angel började skratta och jag ba: Hämta papper nån?! Angel?! Han bara titta på mig och fortsatte äta ;) Men Elin hämtade papper till mig, haha. Och Angel ba: Men stoppa upp papper i nästan då? Jag ba: Men är du dum? Jag tänker inte sitta med ett papper uppkört i snoken! ;) Hahaha. Angel är för söt ibland. 
Och jag måste verkligen plugga. Men vet ni vad? Jag har ingen ork eller lust. Men vem har de om jag får fråga? ;) Hahah. Inte många som jag känner som sätter sig ner och plugga frivilligt. Skulle hellre vilja vara inne i stan och sitta och äta på nåt mys ställe. Dricka en latte eller en te med en bulle eller nåt gott till. Låter inte de mysigt?  Tror nog att jag ska skumma lite mjölk och göra mig en kaffe :).  Ifall jag orkar, eller så gör jag bara en te som vanligt så här på kvällskvisen :).

Jag har ingeaning vad jag ska ha på mig imorgon heller, kanske kör mjukisar då också?  Samma som idag alltså, nej men jag vet inte. Men de märker vi antagligen. Jag kan ju inte gå naken?! Hahah ;).
Men nu ska jag försöka slå mig ner och plugga! Pusspuss.

c1a6ed46c2a14c288e9d6bde97264ef6.jpg


24 September / Prov, plugg, skolan, läkaren, shopping

Som ni ser på rubriken så är de mycket just nu. Massa prov och jag har inte ens tittat på alla pappren! Och imorgon ska jag till läkaren och ska försöka hinna med att köpa ett par jeans också men vi får se hur de blir med den saken :). Provade den där stickade tröjan idag när Sanne och jag var i farsta och den satt inte alls bra! Och de fanns bara i S och jag behöver XS och de fanns inte. Verkligen lyllo mig. Men jag får helt enkelt leta vidare imorgon. Jeansen står jag fast vid idag, har velat ha dom ett tag nu så imorgon ska jag göra mig ett köp. Ska köpa ett linne också. Men vet inte riktigt vilket, och inte i vilken färg. Funderar på svart eller brun, vad tycker ni?
Och juste, snart är de julafton och de betyder att de snart är ett år för mig och älsklingen. 27 December är de ett år för mig och mitt hjärta :). Bara några dagar efter julafton, haha. Och jag behöver några tips, vad i kan man köpa till sin älskling på sin ett års dag? Jag vill inte köpa fillingar eller nåt, utan nåt spec. Som visar att jag älskar han. 

Jo men vart var jag nu, imorgon är de torsdag. Jag slutar fyra fast jag ska gå kvar i tre om inte tidigare, ska möta Malin vid pressbyrån runt tre. Jag har tid halv fyra så då passar jag på att gå och köpa jeansen :). Dom kostar 500 kr så de är faktist inte så farligt. Och juste! Jag hittade en annan tröja på Stadium som jag ville ha, och vet ni vad den kosta? 1000 spen, så de sprack ju. Tänker faktist inte lägga så mycket pengar på en tröja när jag kan köpa så mycket fler för pengarna. De skulle bara vara slöseri med pengar om du frågar mig. Men jag ska hitta en annan stickad tröja har jag bestämmt mig för :). Nån som vet vart jag kan köpa en? Helst en lång :). Och nån som är prisvärd helt enkelt :).
Men vet ni vad? Nu måste jag faktist slå upp mattepappret så jag kan plugga lite, har matte prov imorgon så jag måste börja plugga nu!
Pusspuss!
Glöm inte att svara på frågorna, behöver verkligen lite tips :).

24 Setpember / Godmorgon

Åh godmorgon sötnosar! Idag är de onsdag (tror jag) och de känns som jag har all tid i världen. Jag behöver inte alls skynda mig eller nånting. Jag kom på mig imorse att jag inte behöver gå fören tjugo i åtta eller nåt, så jag har faktist inte all tid i världen. Men tid har jag :). Ska slå en pling till Sanne också och kolla ifall vi ska mötas vid tunnelbanan vid åtta så slipper jag gå hem till henne.
Men iaf, imorse ringde klockan kvart över sex men jag gick inte upp då. Utan jag låg kvar till tjugo i sju. Satte på tvn och kolla lite på the voice sen tänkte jag att nu måste jag gå upp annars kommer jag ligga här hela dagen! Och nu är jag uppe, sitter i mina mjukisar och de är underbart. Vi ska på en teater med skolan idag så jag har bara en lektion idag. Så de är rätt skönt :). Eller om vi ens hinner till den lektionen? Jaja, de märker vi iaf.
Men nu blir de inte alls en långt inlägg utan jag tänkte bara skriva ett litet godmorgon och hoppas alla får en bra dag! :)
Vad ska ni göra idag? 


23 September / Som sagt, riktigt duktig


23 September/ Så duktig!

Underbar röst! Eller är de bara jag som tycker de?

23 September/ WOHO

WOHO, jag har lärt mig att kopiera ;)

17aef3cb28c542f3bcbb8cb4154716dd.jpg


23 September / -

Inte mycket bloggande för mig idag minsann. Har inte haft tid helt enkelt. Men trevligt har jag haft de :). Dagen började med att klockan ringde kvart över 6 men jag orkade inte kliva upp så jag låg kvar en stund till, sen vid halv sju kom jag äntligen upp så jag började fixa och dona. Kom iväg strax innan halv och mötte upp Sanne hemma hos henne. Sen hade vi hemkunskap och aouf va gott de var med mat ska jag tala om för er! Vi gjorde potatissoppa med en sån där lång lök? Minns inte vad de heter men iaf. Och till efterrätt gjorde vi äppelpaj fast Bella och jag tycker inte om de så vi tog bort alla äpplen, eller ja, Bella åt upp dom :). För varma äpplen är ingen favorit för nån av oss så varför inte äta upp dom medans som är kalla? ;) Hahaha. Men flöt dagen bara på och på no hade Will och jag kul ;). Han satt med en limpistol så jag tog den och ba; UPP MED HÄNDERNA! ;) Hahaha, löjlig jag kan vara ibland jag vet :). Men kul hade vi, och Elin skratta ju bara. Siktade den mot henne och försökte få ut lim ur pikadolen så tryckte jag ju och tänk om de skulle skvätta upp i hennes öga ;) Mohaha.

Och juste, Thomas var ju som sagt ledig idag så han kom till min skola och hämtade mina nyklar så han kunde komma in och så han slapp sitta i min skola hela dagen och tråka. Sen när jag sluta så kom han och mötte upp mig och vi åkte till farsta och hittade ett par jeans till både han och mig :). Fast jag ska köpa mina jeans på torsdag, jag hittade även en kofta som var stickad. Väldigt snygg måste jag säga! Blev helt förälskad i den. Fast ska prova den innan jag gör ett köp.
Imorgon ska jag på teater med skolan. Men tyvärr så slutar jag inte efter den utan jag har EN lektion efter och de är väl lite onödigt? De är en språklektion och våran språklärare bryr sig ju inte spec mycket om vad vi sysslar med. 
Haha berättade jag förut att hon började skrika på mig för att jag var för tidig? Alla satt i klassrummet och de var 5 minuter kvar tills vi började så jag lämnade mina böcker och sen skulle jag gå ut igen och hon ba; HALLÅ DÄR! DU ÄR 10 MINUTER FÖRSENAD OCH DU VÄNDER OCH GÅR IGEN?!
Jag ba ; ööööh ? Vi börjar hel så jag är fem minuter för tidigt.
Hon - Nej!!!! Du är försenad tio minuter!!!!
Jag vänder mig om och kolla på alla och säger: Är jag försenad? 
Alla bara suckar och säger nej och jag vänder mig tillbaka till henne och ba; Nej jag är för tidigt så vad skriker du om?
Hon ba: Jaja, vi får se på schemat om du är för tidig om du säger!!
Och hon skriker verkligen också! Sen kolla hon på schemat och ba : .... Du är för tidig.
Jag ba: HAHAHAH JÖÖÖÖSTE :). 
Galen tant måste jag säga. Tur att hon inte är min riktiga lärare :). Gunnar fore life ;). Haha, Gunnar är min riktiga språklärare men han är tydligen sjuk så vi måste ha denna satmara ;).
Men nu ska jag läsa lite bloggar, puss!

22 September/ Kvällsmys

Godkväll allesammans. Ikväll har jag haft de myspys. De började med att jag somnade i soffan och kunde inte komma upp för att de var så skönt att ligga där och bara lata sig, haha. Men sen ringde Malin och sa att hon skulle komma så då var de bara för mig att resa på mig och vakna till liv. Och nu har jag både hunnit duscha och färgat Malins hår och druckit upp min blåbärssoppa och nu sitter jag här och pratar med älsklingen. Vi ska åka till farsta och kolla på jeans till både han och mig :) Så de ska bli lite mysigt. 
Tror att jag ska göra mig en kopp te och mysa ner mig i sängen. Måste kolla hur Malins hår blev också, jag är ju frisören i familjen, haha. Förut va de Sandra som alltid färga hår och sånt, men nu är de jag som står för färgningen minsann :).

Imorgon är de tisdag och jag har hemkunskap på morgonen och gud så gott! Vi skulle göra nån soppa sa Teo och den skulle tydligen vara god så jag kör hårt! Bella och jag är ju ett duktigt team på att laga mat :). Förra gången gjorde vi nåt bröd och de blev riktigt bra faktist.

HAHAHA! Jag måste bara berätta en sak, på bilden så sitter Teo och jag och pratar om allt möjligt så tar han ett sudd och ba:
Teo - Lina! Ser du suddet?! :D *Teo snoppar suddet på sidan av näsan så de ska se ut att han stoppar upp den i nästan*
Jag - Öhm .. Nej jag ser suddet lite .... dääääär. *Pekar*
Teo -  Oj hehe .. Nu då?
Jag - ÅÅÅÅÅÅH! DE SER UT SOM DU HAR SUDD I NÄSAN!
Jag smsar Thomas och säger: Teo stoppar sudd i snoken -.- ...
Thomas smsar tillbaka - Sexigt. Haffa han då? ;)
Jag svarar - Nej jag tänder inte på killar som stoppar upp sudd i nästan .. 
Teo ser smset och ba; VA?! VADÅ?! JAG STOPPAR INTE SUDD I NÄSTAN JAG SKOJA BARA! ;)
Haha riktigt kul jag och Teo kan ha ibland alltså ;)
Nej nu ska jag läsa lite andra bloggar och sedan hoppa i bängen. Ciao!

22 September / Aldrig mer.

Jag säger väl godmorgon igen. Att lägga sig på soffan när man precis kommit hem är ingen bra ide. Man somnar bara, precis som jag gjorde nu. Vaknar upp en och en halv timma senare, tur att Malin ringde och väckte mig :). Så nu är jag uppe iaf. 
Idag i skolan tog  jag de bara lugnt, jag och Lydia och sagt "Berit kallkon" hela dan, haha. Jag och ett par kompisar sa de till våran fröken när vi va små eftersom hon hade en kallkon frilla, hahahahaha! 
Sen på bilden satt Teo och jag och snacka om perversa grejor och gud vad jag skratta. På svenskan sista timmen kollade vi på film som jag inte har nåt minne av vad den heter. Men killen dansa balett istället för att boxas som hans pappa ville. 
Men nu orkar jag faktist inte skriva. Jag ska nog hoppa in i duschen och fräscha till mig lite grann, puss!

22 September/ Godmorgon!

De blir ett kort inlägg såhär på morgonkvisten. Idag är de måndag och jag som många andra tycker inte om måndagar. Men de är väl som vilken måndag som helst, grannarna för ett riktigt liv ovanför mig och jag funderar på om jag ska ställa mig och hamra lite i taket som mor min sa att jag skulle göra. Fast jag tror dom går nu eftersom dom låter i trappen, men de var ovanligt tyst! Applåder, haha. 
Nej men som sagt, idag är de måndag och jag ska till skolan alldeles strax. Slutar ganska tidigt idag tror jag, 14.20 tror jag. Så de är skönt. Måste plugga lite idag också, har nämligen prov i engelska på fredag tror jag att de var. Så de ska jag iaf få VG på. Engelska är ju ganska lätt bara man kan de.
Sen på NO håller vi på med bilar. Jag och Sanne gjorde de redan i 6an men nu måste vi göra om de och nu måste jag faktiskt rusa! Skriver mer när jag kommer hem eller i skolan, ciao!

21 September / Nej nu!!!!

Nu får ni ursäkta mig men denna mensvärk gör mig förbannad! Har haft den heeeeeela dagen men den gick över en stund när jag tog en alvedon hos älsklingen men nu är den tillbaka! Man borde få bestämma själv när man ska ha mensvärk tycker jag!

21 September / En kopp te

Jag tänkte ta mig en kopp te med mor min och slå ner mig framför tvn kanske eller sätta mig här igen. Vet inte vad jag ska göra men trött är jag iaf. Längtar redan efter mitt guld som är hemma hos sig, men han ska komma till mig på tisdag eftersom han är ledig då. Jag längtar som en galning!
Brukar få höra då&då att vi är som ett gift par, haha. För vi lagar alltid mat tillsammans. När vi äter frukost brukar jag läsa aftonbladet och han får sporten, ni ser bara. Haha, men jag älskar han :).
Tänkte smsa han och kolla vad han gör men de kan jag redan gissa. Han sitter antagligen och spelar som vanligt, haha och han säger att han inte ska bli en spelnörd igen. Så söt :).
Men nu ska jag gå och göra mitt te klart, puss!
Skriv en komentar så läser jag er blogg! :) 

21 September / Design

Såg att de fanns en tävling hos levoton.blogg.se om en ny design och jag tycks behöva piffa upp min blogg lite och tyckte att designen var riktigt snygg så varför inte vara med? :)
Kan tyvärr inte ladda upp bilden som hon ladda upp i sin blogg eftersom jag inte förstår mig på den här datorn, men jag hoppas att jag får designen! :)

21 September / Mat

Pizzan väntar, ciao! ;)

21 September/ Mh ..

Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska jag göra av mig eller ska jag låta bli & låta dig göra de? Jag vet faktiskt inte. Och jag vet inte vad som händer mellan oss. De har blivit helt annorlunda sen du träffa henne, du hör aldrig av dig och frågar om vi ska ta en sväng in till stan och ta en fika och fönster shoppa som vi brukade göra. Du hör av dig någon gång ibland och kollar vad jag har för mig, och thats it, no more. De är det man får höra från dig på 2-3 veckor sen är de som du försvinner. 
Nej jag hör inte heller av mig, men på något sätt så tycker jag att de är du som ska göra de. De är du som ska göra de. De är du som har ansvaret och veta vart jag är och när jag kommer. Men du vet ingeting längre.. 

21 September/ Hemma igen

Hej allesammans.
Igår blev de lite dålig uppdatering men de var bara för att jag var hemma hos älsklingen som ni kanske vet.
Vi gjorde inget spec, låg och kolla på fjorton suger och åt chips och dipen som jag fått han att äta, haha :).
Sen tog vi en sväng till Stenhamra och kolla vilka som va där men de va inga roliga så vi åkte hem igen och gjorde inget spec typ :O
Sen idag, vi vaknade av att Micke kom in i rummet och började sjunga vid halv elva. Jag var helt död, haha men jag börjar vänja mig av att de kommer in en högljud Micke in i rummet på morgonen och sjunger eller visslar, haha. 
Men sen hoppade vi in i duschen, började göra oss iordning och sen kom den - den jobbiga mensvärken! Jag hade så förbaskat ont! Låg i sängen med Thomas och han klappa mig på magen som han brukar göra när jag har ont. De känns alltid bättre då :).
Och vet ni vad? Igår när jag satt på tunnelbanan så kom de två utländska och satte sig i samma fyrkant som jag satt i, ena satt sig framför mig och ena bredvid och sen började han som satt framför mig att ta kort! Och de fanns inga platser någon annanstans så jag var ju tvungen att sitta kvar. Men när jag klev av så kändes de bättre iaf. Sånt där är verkligen äckligt! Och när jag säger de till Thomas så de första han säger är : Varför slog du dom inte? Neä men de är klart jag slår dom. Två stora killar på 80-90 kg sen kommer jag med mina 50 kg, haha jo men självklart slår jag dom! ;)
Äsch, skit samma. Dom rörde mig iaf inte och de är jag tacksam över!
Sen när jag satt på tunnelbanan påväg hem nyss så satt de en tjej som pratade i telefon och skrek. Hon pratade om datorer och blåa skärmar och jag vet inte vad. Så tanten som satt framför mig och jag började skratta lite smått. Haha, men vad ska man göra? Hon satt och skrek och vifta med händer och fötter och jag vet inte vad. 
Men nu ska jag kolla ifall vi har nåt gott hemma och sen kolla lite bloggar och sånt.
Hur i hela friden kopierar man på appeldatorer? De går inte med ctrl C! Någon som vet, skriv snälla!

20 September / Godnatt :)

Sista inlägget innan jag och älsklingen kryper ner i sängen och slår på en film och bara myser lite :).
Idag har vi bara tagit de lugnt, kom till T tjugo i fyra och han hämta mig vid bussen, sen kom vi hem och åt lite och just nu sitter vi och lyssnar på Botten anna, haha ni vet - jag känner en bot, hon heter anna anna heter hon.
Min älskade skatt har gjort så jag har fått den på huvudet, haha. Börjar bli ganska irriterade nu men vad ska man göra? ;) Jag sjunger iaf med :D.
Men nu blir jag mer irriterad för att han sitter och upprepar allt jag skriver så jag ska sluta skriva och hoppa på han ;).
Önska mig lycka till! Puss :)
Har ni också haft en bra kväll?

20 September / Fixar och trixar

Hejsanhoppsan bloggar :).
Idag vaknade jag strax efter tio och då gick jag upp och då hade mamma dukat fram frukost så jag slog mig bara ner och åt och vi hade de trevligt. Hade en väldigt bra samtal ska jag väl säga. Vi pratade om våldtäkter och att man ger ut fel signaler när man går med för korta kjolar fast jag har en helt annan åsikt om de. Jag tycker att tjejer ska kunna gå i hur kort som helst. De är väl inget fel med att gå i en kort klänning och ett par leggins eller nåt annat under? Tycker inte att de är fel någonstans. Men de är lite konstigt om man bara går runt med en kort klänning och ingeting under. Visst ifall de är sommar och man går på stranden, men inte när man ska åka in till stan eller nåt, då kan man ju sätta på sig nåt lite längre tycker jag.

Anyway, igår kväll när mamma och jag skulle gå och lägga oss (jag sov i mammas säng(a)) så lät de som om nån slog i fönstret eller nåt och både mamma och jag höll ju på att skita ner oss, haha! Fast jag är inte förvånad, mamma och jag är nog dom fegaste människorna jag vet ;) Så mamma gick ut på ballkongen och tittade medans jag kröp under täcket, haha mesig jag är ;).
Men mina vänner, jag måste faktist fortsätta att göra mig iordning. Vet inte vilken buss jag ska ta och de kanske är bra om jag tar reda på de, puss!

19 September / Home sweet home

Tjenamors! Kom hem för en stund sen och nu har jag hunnit duscha.
Och som jag sa tidigare i mina inlägg så träffade jag Elle idag. Vi gick först och käka på donken för att hon var hungrig, sen blev de en latte var :). Och ni kan gissa hur kissnödig jag blev! Haha. De var fruktansvärt jobbigt ska jag tala om för er. Men tillslut så fick jag utföra mina behov, haha! ;)
Men vi hade de mysigt hela dagen, gick runt utomhus och prata om allt och inget. Sen vid åtta tiden tog jag tåget från Hagsätra till Skanstull och bytte där till Farsta strand tåget. Va hemma lite innan nio tror jag.
Och när jag hade bytt tåg satt de en tjej på tåget och hon såg så läskig ut. Och de gjorde ju inte min kissnödighet bättre, haha. Jag höll ju på att kissa på mig när hon kollade argt på mig! Så vad skulle jag göra? Jag tog upp telefonen och smsade Elle och berättade om henne ;). Sen skulle hon av samtidigt som mig så man kan säga att jag nästan sprang hem.
Så man kan säga att jag var rädd, tss. 
Men nu är jag hemma iaf och jag funderar på ifall jag ska sätta på lite te vatten. Har fått lite ont i halsen igen, vet inte riktigt vad de är med mig! Orkar verkligen inte vara sjuk mer. Hoppas att jag inte får feber iaf, och jag orkar inte missa mer i skolan. Hamnar så mycket efter och de blir så jobbigt att behöva jobba hela tiden bara för att komma ifatt alla andra. Så feber tackar jag nej till. Min röst har försvunnit också, den försvann på engelskan när jag satt och prata med Elin och Sanne, så bara poff så var den borta. Och de sög ju verkligen. Men vi får hålla tummarna att de blir bättre så fort som möjligt.
Men nu ska jag sätta på lite te vatten och gosa ner mig i soffan med mami (mamma).
Puss!

19 September/ Skolan

Hejsan bloggisar!
Sitter i skolan och bara latar mig. Vi har matte och håller på med Chefrens Pyramid och jag hatar de.
Fasnar alltid på ett och samma ställe och de börjar bli ganska irriterade så jag gav upp, haha.
Satt och läste era komentarer jag svarade nog på alla tror jag :).
Idag ska jag träffa Ellepellepräonpung, haha. Ska ringa henne när jag slutar och jag får nog sluta lite tidigare än vanligt, iaf tio minuter så jag sluter om ca fem minuter. Och nu ska jag läsa vidare i andras bloggar :)
Puss

19 September / Skolan

Godmorgon sötisar. Fyfasen vad jag mådde dåligt när jag vaknade imorse! Snoret bara rann och huvudet sprängdes nästan, fast nu har de gått över som tur är :).
Idag är de fredag, så skönt!
Jisses, mina grannar gick nyss i trappen och jag trodde en bomb hade släppts eller nåt! Som jag sagt förr så låter dom otroligt mycket när dom går i trappen. Jag ska ta ett litet snack med dom där tror jag.
Vad ska ni göra idag?

18 September / Sweet dreams

Måste gå och lägga mig nu känner jag annars orkar jag aldrig upp. Ska upp redan vid sju imorgon, usch. Men som tur är de fredag! Nåt att se fram emot iallafall :). Och jag får ju träffa mina underbara vänner! Saknar allihoppa!
Nej nu börjar de bli sent för lilla mig, ska hoppa i sängen och slå på tvn som jag antagligen kommer somna till, haha. Inte de mista ovanligt faktiskt. 
Sweet dreams!

18 September / Godnatt

Morsning!
Tänkte skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig. Har haft hur mysigt kväll som helst. Jocke och jag har suttit och tittar på idol tillsammans och de är inte ofta de händer ska jag tala om för er! Men vi hade trevligt. Satt och åt mackor och sjöng " Jag blir full på min cocacoola!" Så ja, vi hade de skoj iaf :).
Sen lite för en stund sen kom mamma upp, hon hade somnat ;).
Och jösses vad rädd jag blev! Min telefon ringde och jag har en sån hög ringsignal så jag höll på att kissa på mig!
Min ringsignal är Souja Boy, har jag stavat rätt? (a). Haha ja men iaf, den har jag när de ringer och jag blir lika rädd varje gång! Kanske bäst att byta signal? ;) Haha, lite jobbigt att vakna av den när man ligger och sover. Kanske blir min vanliga Rehab signal med Amy nånting? Tror nog att jag ska byta till den :).
Jag är fortfarnade lika rädd, haha. Hjärtat slår i 180 km/h. Jisses .. Jag måste byta ringsignal nu!
Haha, jag vill ha den där "Jag blir full på min cocacoola" som signal! Skulle vara lite små roligt :). Eller vad säger ni?

Idol idag var ju hur roligt som helst, som alltid om du frågar mig :). Blir alltid lika glad och sjunger alltid lika mycket när jag tittar på de, haha. Fast jag tror inte att nån av mina vänner blir förvånad ;).
Och juste, jag tror nog att jag ska planera en tjejmiddag till alla mina underbara tjejkompisar! Bara sitta hemma hos mig nån kväll, äta gott och titta på idol. De låter väl hur mysigt som helst? Med chips och dip och allt de där? :) Hur mysigt som helst om du frågar mig. Ska prata lite med tjejerna och se vad som säger.
Men nu ska jag läsa andras roliga bloggar. Skriv en komentar om du vill att jag ska läsa din blogg, för de gör jag mer än gärna! Ciao!

18 September / Godkväll!

Godkväll!
Sitter och prata med en gammal vän på msn just nu faktist. De var ett tag sen vi prata! Men de är väl inte så konstigt, vi har ju bråkat en hel del. Men de verkar ha rätt ut sig med tiden :).
Men iaf, klockan är åtta och idol har börjat. Men jag har ingen ork att resa på mig och sätta mig framför tvn, haha. Jag har parkerat här framför datan till klockan nio om jag inte tar mig i kragen och går till vardagsrummet som ligger si sådär 4 meter bort. Haha lat jag är! Nej inte lat, bara sparsam på energi :).
Den ska jag börja köra med när folk säger att jag är lat - " Jag är inte lat, bara sparsam på energi." Haha :)
Har tyvärr inga bilder att ladda upp eftersom jag sitter vid Jockes data och jag vet inte ens hur man kopierar! Nu skäms jag lite faktist men jag ska vara ärlig. han har en sån där appel data eller vad de nu kallas? En äpple data alltså. Musen är grymt skum, den har bara en klick grej, alltså de finns ingen höger eller vänster klickgrej. Och de går inte att kopiera med ctrl C. Hur i hela friden kopierar man? - Går de ens att kopiera? Haha jag är så förvirrad! Jag och datorer fungerar inte ihop. Funkar inte datan så ringer jag pappa. Haha, räddaren i nöden ska jag tala om för dig.
Neä men om nån vet hur man kopierar på denna skumma data så skriv en rad! De skulle kännas ganska skönt faktist ;). Har gått runt och funderat på de nu men ack, kommer inte på nåt sätt.
Nu ska jag nog äta nåt igen, eller igen och igen. Har inte ätit så mycket idag :O. Två mackor och två ägg.
Så ska nog få i mig nåt igen och nu måste jag titta på idol! Hör att Jocke kollar på de så måste titta!
Nån mer än jag som ska rusa till soffan och titta på idol eller nåt annat skoj? :)

18 September / Duschtime!

Hejsan alla bloggare! 
Idag har min dag varit lugn som alla andra dagar denna vecka. Jag har bara latat mig i sängen och tittar lite på tv och bloggat lite grann.
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och fräscha till mig till imorgon. Ska ju till skolan imorgon, och ientligen skulle jag dit idag men neä. Jag hade ingen ord och mådde inte spec bra men nu har jag samlat mig och är taggad! Jag saknar mina tjejer enormt! Så de ska bli härligt att träffa alla imorgon :).
Jag ska träffa Elle också så de ska bli lite roligt! 
Nu kom Malin också, hon glömde sin skinnjacka här igår. Så hon skulle bara hämta den och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Puss!

18 September / Mina vänner

Tänkte bara skriva ett litet inlägg som är till alla mina vänner.
Vill bara säga tack till alla som har ställt upp för mig i alla lägen. Sanne, Sanna, Ronja, Teo, Angel, Cleisi, Lydia och många många fler. Alla ni ställer alltid upp för mig i verkligen alla lägen. Jag älskar er mina vänner! Ni är äkta vänner verkligen. Ni är såna man vill ha livet ut som jag hoppas att jag har. Ni är änglar utan vingar!
Mina vänner, ni betyder allt för mig! <3

18 September / Godmorgon

Hola mi amigos!
Haft en trevlig morgon? Jag har väl haft en halvbra morgon, vakna medatt jag hade ont i halsen och va täpt i näsan så jag gjorde som jag alltid gör när jag är täpt i nästan, jag ställer mig upp och runt runt i cirklar i rummet eller så går jag en liten promenad i lägenheten, haha. De hjälper faktist.
Som ni kanske har märkt så blev de ingen skola för mig idag. Men imorgon ska de bli de minsann! Och jag måste få tag på Elle om imorgon. Ska nog ringa henne senare under dagen. För just nu har jag absolut ingen ord. Känner mig helt död.
Och nej jag har inte skrivit så mycket, de har bara blivit ett litet morgon inlägg men de händer inte så mycket under mina dagar här hemma. Jag vaknar, kliver upp, sätter på datan/tv, gör mig lite frukost, somnar om, väntar på bättre tider, äter middag och tittar lite mer på tv. Så fortsätter min dag om och om igen. Börjar bli ganska tröttsamt. Men imorgon ska jag ju till skolan och träffa Elle och alla :).
Jag längtar! Och näste helg ska jag träffa kusin :). Vi skulle åka in till stan och fika lite tror jag. Så de är lite små mysigt. Jag saknar henne! Saknar våra samtal.
Och jag saknar mig älskling! Har inte träffat han på en hel vecka för att jag är sjuk :(. Men jag ska till han på lördag :).
Han skulle iaf till skolan idag. Hörde ni att jag smittade honom? Haha, han blev mer förkyld än jag! Men han åker ju sin moppe överallt hela tiden utan halsduk så de är inte så konstigt. När jag själv åker så har jag alltid halsduk och vantar och snart blir de faktist mössa! Funderar på att köpa en stickade mössa :). Fans billigt på h&m såg jag i nån tidning i veckan :).
Men nu ska jag lägga mig i sängen och slå på tvn och kolla på barnkanalen eller nåt, haha. Puss!


17 September / Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
Imorgon kör jag igång igen! Så idag blir de att ladda upp inför imorgon så jag orkar hela dagen. Vi slutar vid fyra då ju så måste ha ork. Fast sista lektionen har jag hemkunskap med Yodit så de ska bli roligt tycker jag :).
Ja ni .. Jag kanske ska ta och lägga mig i ett bad och fräsha upp mig lite grann. Tvätta håret osv. Känner mig faktist riktigt ofräsch. Och ont i huvudet har jag också. Kanske inte är sån bra ide att gå till skolan, kanske kör på fredag ist så jag är riktigt utvilad och laddad! Men de märker vi ju.
På fredag ska jag iaf träffa Elle så då måste jag ju till skolan! Spelar ingen roll hur dåligt jag mår jag måste träffa henne för de var en evighet sen och jag saknar henne!
Men nu ska jag tappa upp ett varm och skönt bad och försöka slappna av lite. Puss!

16 September/ Sjukis

Godmorgon blogg.
Idag blir de en till hemma dag. Mår sämre än igår, hostan blir jag galen på och allt slem i halsen! De är fruktansvärt jobbigt ska jag tala om för er.
Men mig dag idag ska väl bestå av att ligga i sängen och lata mig hela dagen. Jag vill verkligen bli av med den här förkyldningen! Den kommer bara tillbaka när jag tror att den är borta.
Nej men jag ska inte klaga allt för mycket. Jag lver ju iaf.
Jag orkar faktist inte skriva mera, ska krypa ner i sängen och slå på tvn och mysaner mig i täcket :).
Ciao!

15 September / Hemma

Hejsan gott folk.
Inatt sov jag faktist ovanligt bra! Vakna inte en ända gång. & jag fick sova ut. Vaknade vid halv tio av att Jocke kom in och bad mig hämta tvätten vid halv tolv så nu har jag gjort de också. Stod nere i tvättis och lyssnade på musik och försökte sjunga med min förkylda röst men jag kom på mig själv att de lät förskräckligt så jag nynnade bara :).
Jag är så otroligt rastlös, jag har bara gått runt här och strosat runt. Mitt huvud sprängs snart också, ska ta en alvedon och sen kanske nåt att äta så de inte blir som förra gången jag blev sjuk. Jag svimmade nästan varje gång jag ställde mig upp och hade ingen kraft i armarna osv. De var hemskt.
Men jag har redan varit inne i köket och i kylskåpet så många gånger och jag hittar ingeting att äta. Jocke skulle nog handla idag tror jag. Så de är goodie. Men nåt måste jag få i mig innan Jocke kommer hem.

Snart ska Malin och jag ta en liten shoppingrunda också. Vi bestämde de igår eftersom hon får lön snart och barnbedraget kommer snart också. Fast jag får mitt barnbedrag den 25 också, vet inte varför men så är det.
Och den 25 ska jag till läkaren i farsta, & Malin följer med mig :).
De är på en torsdag så jag måste gå lite tidigare ifrån skolan men de gör ju inget ! ;). Vi kanske tar en liten runda i farsta och äter och kollar lite då. Skulle vara lite mysigt faktist. Måste hitta ett linne och en tjocktröja. Och ett par jeans skulle sitta fint men de är de inte panik med så de får vänta. Måste lägga undan lite pengar också eftersom vi kanske ska utomland nästa år så då måste jag spara pengar till de med.
Jag ska lägga in dagen outfit lite senare också. De blir två bilder faktist :). Och de var riktigt länge sen jag la in´dagens outfit! Nästan så att jag skäms ;). Haha neä men iaf.
Men nu ska jag ta mig en alvedon och något att äta, eller försöka äta iaf.
Ciao!

14 September / Fortf sjuk.

Hejdär, jag sitter här och fryser arslet av mig! Och jag är täpt i snoken och har svårt att andas. Detta är hemsk. Imorgon blir de att vara hemma. Har ingen ork alls att göra nånting. Sitter i pappas mjukisar och har fortfarade linnet på mig som jag sov i och satte bara på mig en kofta. Ont i hela kroppen har jag också, men jag sov i Theas säng som är för kort men jag orkade inte gå in och röja inne hos Sandra, hon skulle ju upp vid 6 så ville inte väcka henne. Vaknade vid halv sju imorse av att Sandra gick och att jag inte kunde andas så jag gick upp en liten promenad i lägenheten så att de skulle släppa och de gjorde de. Men sen när jag la mig igen så börjades de. Jag blir galen!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har precis insett en sak. En väldigt bra sak. - Jag älskar Thomas mest av allt. Alltså, de är han jag vill ha en framtid med.
När jag är med han så känns allt så rätt. Att ligga på hans hans bröst och känna värmen från hans kropp får mig att rysa. Jag vill föralltid vara din Thomas. Av alla tjejer du kan få så väljer du mig. Jag lovar, du kan mist på 73 tjejer men du väljer mig. De är helt underbar. Att vakna upp på morgonen och veta att du är min, de är en sån underbar känsla. Att vakna upp bredvid dig, att vakna av att du pussar på mig. Jag blir alldeles varm!
Har jag dig, älskling - har jag dig så har jag allt.
Jag älskar dig, tveka inte en sekund på de. Du är de bästa som har hänt mig! Jag är helt säker, jag kan dö för dig. Du är mitt hjärta, min älskade man. Du och jag, så ska de förbli.


                                         Vill du gifta dig med mig ?

13 September / Tröttis

Godkväll!
Nu har jag både fått i mig lite mat och gottis minsann och nu snodde jag Malins data en stund eftersom hon sitter vid andra datan :).
Funderar på att gå och lägga mig bredvid Sandra (storesyster) alldeles strax. Känner att jag har ingen ork, och huvudet sprängs snart. Jag har så ont! Men jag sitter nog uppe en stund till iaf.
Vad har ni gjort denna lördag ? - Själv har jag suttit hemma och tagit de lugnt. Som sagt är jag sjuk så jag har ingen ork att göra nåt idag.
Har faktist inte så mycket att skriva :O. Skriver kanske lite senare eller nåt :). So long!


13 September / Underbar låt.

Hallojsan igen.
Nu har jag hjälp min underbara syster med att sätta upp nya gardiner. Eller ja, en gardin iaf.
Idag ska vi äta gott, de blir tacos och Alexandra (pappas tjej) ska komma hit så de blir lite små mys :).
Men jag tänkte bara slänga upp en underbar låt :).

13 September / Sjuk ?

Hejsan allihoppa.
Sitter hemma hos pappa och ja jag skulle vara hos Thomas hela helgen men jag har blivit sjuk så jag bad pappa hämta mig i tc så Thomas slipper få feber och allt de där igen. Han har ju varit sjuk nyligen & samma med mig. Men jag har ju hostat fruktansvärt mycket dom senaste två veckorna och nu kom förkyldningn tillbaka och imorse hade jag feber. Nu har jag bara ont i huvudet och känner mig lite hängig. Men vi får hoppas att de blir bättre :).
Men iaf, idag ska jag bara ta de lugnt eftersom jag mår som jag mår. Ska äta gott och lite sånt. Sitta vid datan och bara vara. Inget annat :).
Har precis tagit en dusch så nu snorar jag faktist inte lika mycket. Känner mig hur fräsch som helst faktist. Ska få i mig en alvedon så mår jag prima.
Men nu vet ni iaf att jag är hemma och de blir nog mer blogg ikväll :).
Ciao!
Jag älskar dig Malin!

12 September / Fredag!

Godmorgon allesamman!
Idag vaknade jag faktist med att ha ont i halsen. Jag vet inte varför jag fick de eftersom igår när vi va ute och sprang sprang jag faktist med halsduk. Så jag förstår ingeting. Men de går nog över så småningom :).
Vad har ni haft för er denna morgon ? - Själv vaknade jag vid sju och gick upp och tvättade håret och sen började jag göra mig iordning. Halsduken åker på idag med.
Any way, idag är de fredag som dom flesta vet ;). Vad ska ni göra ? Jag ska åka hem till T och vara med honom hela helgen som vanligt.  Men de är skönt att träffa han eftersom vi inte träffas så mycket på veckodagarna längre, han har ju skola och jag har också de. Massa läxor och prov och sånt skit. Så vi får passa på på helgerna :).
Men nu ska jag inte skriva mera, vi hörs på söndag eller senare under helgen. Ciao! 

11 September / :)

Godkvällsan då!
Klockan har gått så otroligt sakta och jag är precis lika trött nu som jag var för flera timmar sen. Tankarna har varit nån helt annanstans än där dom ska vara. Jag är grymt trött. Skönt att de är fredag imorgon! Åker direkt till T efter skolan. Jag har ingeaning när bussen går men jag tror att han hämtar mig i Stenhamra eller nånstanns :).
Och vet ni vad ? Jag har varit mera duktig idag, haha - jag har städat rummet och min soffa kom tillbaka, haha. Och när jag säger kom tillbaka så menar jag att den drunkna i mina kläder! Skäms på mig! Men nu ska jag försöka hålla de rent och fint här inne. Behöver bara dammsuga och plocka iordning lite, men de får bli på söndag eller senare i veckan.
För just nu har jag ingen ork alls. Har fått i mig en morot också, mamma och jag tog en varsin. Riktigt gott faktist. En morot till frukost kanske är bra ? Jag som inte riktigt kan äta på morgonen, eller kan&kan. Jag har svårt att göra de, mår så illa på morgonen.

Imorgon är de sovmorgon till 9.20, så jag ska upp vid sju tiden för att hinna tvätta håret också. Får inte glömma att packa ner underkläder tills imorgon också, de är ju en viktig sak som jag alltid glömmer! Eller jag glömmer iaf strumpor, så då snor jag alltid ett par av T :). Haha, men dom är lite förstora men de funkar.
Och jag ska spara lite pengar och gå och shoppa nån dag. Känner mig lite shoppingsugen, vill köpa lite grejor. Spec i Haninge C. Vet inte varför just där, men de va länge sen jag var där. Kanske drar med mig min älskade storesyster :). Jag saknar dig, Malin! Jag får faktist ta och åka till pappa nån dag och umgås lite med dig. Bara du och jag, de va riktigt länge sen de bara va du och jag. Jag älskar dig, systra mi!

Nu har jag till och med bytt dator. Mamma och jag skulle hitta en nr som var på Jockes dator så nu orkar jag inte flytta över internet till mitt rum :) Men nu ska jag nörda mig lite här vid datan. Ska ta en kopp te med mamma också :) Ha en trevlig fortsatt kväll, ciao!

11 September / Nu har jag varit duktig!

Hejsan hejsan !
Har varit hemma i någon timma nu. Fått i mig mat och alldeles strax ska jag lägga mig i badet och de förkännar jag ! Och vet ni varför ? För jag har varit duktig :). Ni trogna läsare som läste för nåt inlägg sen så var de Hökarängsloppet idag, och är de hela 6 km ! Så min älskade låsas pappa ställde upp för mig och sprang med mig och peppade mig till tusen! Så vi sprang 6 km på dryga 40 minuter. Och förra året sprang jag på 57 minuter ! Ni ser, jag gör framsteg :). Och jag som inte tränar, eller rättare sagt, jag gör ingeting. Men de gäller bara att vara envis! Jag ställde in mig på att jag iaf skulle komma under en timma och de gjorde jag! Sista biten var de bara att springa som en dåre för att få bättre tid. De var så jobbigt! Första 2 km var inga problem, då sprang jag bara på. Men sen när vi hade sprungit hälften gick de mindre bra men jag jobbade på och de visade sig i slutändan minsann.
Blir inte alls ett långt inlägg nu utan jag ska gå och lägga mig i ett bad och fräscha till mig! Fryser gör jag också så de ska bli skönt att lägga sig i ett varmt och skönt bad.
Ska prata lite med min älskade T också :). Skulle till han idag men jag kände att jag verkligen inte orka! Jag är helt slut och har ont i fötterna. Men nu ska jag sluta prata så mycket! Haha.
Ciao !

10 September / ?

Unik klass - jag hatar allihoppa.

10 September / Skolfoto & Hökarängsloppet

Helö, sitter och dunkar lite musik och tänkte att jag kunde skriva lite blogg och berätta om hur dagen har varit eftersom de inte blev mycket blogg igår. Men de är så att jag inte orkar flytta internet till min dator från Jockes dator hela tiden så jag låter bli att sitta vid datan helt enkelt. Men idag kände jag att jag ville skriva blogg :).
Min dag har varit ganska lugn, hade skolfoto de har varit mycket snack om att jorden ska gå under idag. Själv hörde jag de på tv imorse och börja småskratta. Har pratat med mina lärare om de idag också och alla börjar nog le inombords. De är ju ganska löjligt att dom säger att jorden ska gå under. De va nån som sa att dom hade byggt en maskin så om man la till nåt i den maskinen så skulle den öppna en stort svart hål som jorden skulle sugas in i, haha ? Jag menar, vem skulle göra nåt sånt ? Så att jorden skulle gå under ? Jo men okej ! Haha, detta är för roligt.

Imorgon är de hökarängsloppet och jag ska springa de. Annars blir de inga bra betyg i idrott så de är lika gärna bara köra. Vi börjar springa kvart i ett sen efter får man sluta. Så då blir de hem och duscha och göra sig iordning :).
Men nu ska jag inte skriva mera, ska nog ta nåt att äta. Kanske skriver mera ikväll, puss ! <3

9 September / Skolan

Godmorgon bloggen. Sitter i skolan i datasalen, vi har so och ska ientligen söka efter EU stuff men jag tog som vanligt en liten paus för att kunna skriva ;). Haha.
Idag ska jag träffa T och mysa lite. I miss my baby ..
Men iaf, igår var jag som sagt inne i stan med min underbara farmor och vi köpte en skinnjacka. Men jag hittade även ett par stövlar och en kofta :). Riktig mysigt. Jag bugar & tackar.
Tur att jag har min farmor.
Juste, jag har åkt på en hemskt hosta ! Thomas har smittat mig, haha tack så mycket.
Så jag hoppar över idrotten idag.
Men nu ska jag fotsätta med att vara duktig, haha. Ciao !


7 September / Kräftskiva & Kroppskakor

Hej sötisar !
Kom precis ut ur duschen och ska alldeles strax slänga på mig leggins och ett långt linne och en svart t-shirt över.
Har inte hunnit gjort så mycket idag. Vaknade vid åtta av att grannens ungar hopppa så jag trodde att hela taket skulle ramla ner ! De va nästan lite för nära att jag skulle gå upp och be dom va tysta. Lite hänsyn måste man ju visa när man bor i lägenheter. Man kan ju inte hoppa hur som helst. Och skriker i trapphuset och allt dom gör. De går inte en dag utan att man hör dom. Börjar bli galen nu och dom har inte alls bott här länge.
Any way, igår hade vi kräftskiva. De va hur gott som helst tycker jag. Fast jag åt inte så mycket men mätt blev jag ! Sen idag blir de kroppskakor (vet inte om jag stavar rätt). Men de äter vi en gång om året i stort sätt. Jag klarar inte att äta mer än tre tycken. Mitt rekord är två tror jag. Sen är jag sjukt mätt.

Haha juste, jag tror att de var natten mellan fredag och lördagdå jag vaknar av att Thomas pratar i sömnen, men jag tänkte ju inte på de utan somna om (man börjar faktist vänja sig;)). Men sen så vaknar jag av att han slår mig på benet och säger "Spring då! Spring !" Jag bara titta upp och ba; "va?" Sen så blev han tystoch börja säga mitt namn och känna så jag låg bredvid han. Sen när jag frös lite skulle jag lägga mig sked med han så säger han såhär "Akta Lina, du är varm. Gå till ditt fyllo ist!" Då blev jag liksom såhär ; :O?. Och vad skulle jag göra ? Jag kan ju inte väcka han, haha. Den natten var lite rolig faktist.
HAHAH, igår när vi va påväg hem så börja de spöregna och vi börja hoppa i vattenpölar. Jag blev hur blöt som hlst !
men sen när vi kom hem så hoppade jag in i duschen och T satte på sig min ROSA mjukisdress ! HAHAHAH ! Då fick jag mig ett gott skratt :).

Imorgon ska jag träffa Farmor, vi ska åka in och köpa en skinnjacka till mig :). Och jag sätter självklart in en bild på den när jag kommer hem.
Men nu ska jag sätta på mig lite kläder och börja göra mig iordning och kanske hjälpa till lite här hemma.
Ciao mi amigo ! ;)
Juste Thomas, tack för hostan ! (Y)<3


5 September / Morgonens partylåt 2


5 September / Imorgonens partylåt


5 September / Fredag

Hej bloggen !
Jag sitter här med min blåbärssoppa som jag alltid äter till frukost nu för tiden. Brukar ta ett glas på morgonen och ibland ett när jag kommer hem.
Any way, idag är de ju fredag och jag vet inte när jag börjar men jag ska börja röra mig tjugo i nio iaf. Jag är trött men glad. Jag ska ju träffa T idag :). Sover nog hos han hela helgen, fast mamma ville att jag skulle komma hem på lördag och äta för hon sa att vi skulle äta kräftor så man får väl göra ett undantag. Kanske tar med mig T :). Ni kanske märker att jag har svårt att slita mig från honom. De är kärlek, min vänner ;) Haha.
Vet ni vad ? Jag vet inte ens när jag slutar idag. Jag har ingeaning vad som händer idag förutom att jag vet att jag ska till Medborborgarplatsen och möta Thomas och Jeanette och henne vän, eller jag tror att de blir så iaf.
Har inte så mycket mer att skriva faktist, kanske inte blir så mycket skriva i helgen eftersom jag ska vara hos T, men jag kanske tar mig en liten stund framför datan där och skriver lite :).
Men nu funderar jag på ifall jag ska byta om, känner mig så tråkigt klädd idag !
Ciao ! <3


4 September / Höst

Godkväll bloggen.
Har precis pratat med farmor om att jag vill ha en skinnjacka och hon erbjöd sig att köpa en så jag är hur glad som helst ! Så vi ska mötas i gullmarsplan på måndag vid fyra tiden. De blir ju perfekt, hinner plugga lite imellan åt också. Vi får se ifall jag sitter kvar i skolan eller om jag går hem och pluggar. Har ju SO prov på tisdag, men T har sagt att han ska hjälpa mig i helgen. Han är duktig på SO :).
Imorgon ska jag och min älskling bara ta de lugnt tror jag. Jag ska möta upp han imorgon om jag hinner eller så kommer han till mig så åker vi hem till han tillsammans.

Och idag har jag varit ute hela dagen med alla åttor. De va ju som sagt åttornas dag så vi var ute i skogen och sen kom vi till en badplats så några badade men själv höll jag mig på de torra. Thomas har ju smittat mig lite grann med sin förkyldning & sin hosta.  Och jag som precis har varit förkyld ! Men iaf, jag höll mig på de torra, satt på berget med min halsduk och alla tjejer. Jag ångrar faktist att jag inte tog med mig vantar ! Jag frös riktigt mycket i morse faktist. Stod och värmde mina händer i Teos fickor, haha :). Men sen när vi började gå så blev jag varm.
Kanske slänger upp två bilder som jag tog idag men de är inte säkert att jag kan göra de för om jag gör de så måste jag dra ut internet för vi har 3-internet eller hur man nu säger de, och nu när Jocke och jag delar på en 3- internet grej så sätter jag den i min USBförlängning. Jag orkar faktist inte förklara bättre. Har inte ens en bättre förklaring, haha !

Men gud va skönt att de är fredag imorgon ! Jag får träffa min älskling och man får entligen sova ut !
Jag råka faktist somna när jag kom hem, och jag som skulle möta mamma ! Va fräck jag är ! Somnar när jag ska möta mamma, haha.
Men hon överlevde ;). Och när hon kom hem så gjorde vi tunnbrödsrulle, eller heter de så ? (a) Jag har ingeaning faktist, men en rulle med korv och potatimos var de iaf. Smart jag är, vet inte ens vad jag äter, tss ;).
Men nu ska jag tappa upp en bad och sen lägga mig medmed en otroligt bra bok som jag lånade av Thomas igår ! Förföljaren. Riktigt bra.

Ha de bra och glöm inte att komentera ! :) Ciao.

4 September / "Åttornas dag"

Godmorgon gott folk ! :)
Klockan börjar närma sig halv nio redan, tyckte den var sju nyss, Men iaf, idag är de åttornas dag som rubriken lyder. Vet inte riktigt vad de är men vi ska iaf till Bagarmossen. Slutar nog inte lika sent som schemat ientligen säger, halv fyra. De blir nog redan vid ett tiden.

Denna vecka har varit väldigt lärorik och händelsefull. Jag ska inte gå in på vad som hänt och så men en del saker är bra och en del mindre bra.En bra dag är att jag har min Thomas :). Han är de bästa som har hänt mig !
Men nu blir de bara sånt här onödigt skriva ;). Inget att prata om så jag skriver de som ploppar upp i huvudet.
I helgen ska jag till Thomas och jag sover nog där då. Wille kanske skulle följa med mig dit också :). Lite småskönt sådär.
Och juste, igår var jag ju hos T. Och han är förkyld och har feber och jag vet inte vad. Och nu har han smittat mig lite grann. Känner mig lite tjock i halsen och imorse hade jag ingen röst. Men vi får se om de blir sämre, jag hoppas att de blir bättre för jag har precis varit förkyld :O. Usch & fy &blä.
Neä nu orkar jag inte skriva mer, ska gå om tjugo minuter ändå så ja .. Ha en toppen dag !
Ciao !

2 September / Godmorgon !

God morgon allesammans !
De blev inget skrivande igår faktist, men jag hade ingen lust faktist. De här hänt så mig mycket sistånde som jag helst inte vill gå in på. Men iaf, idag är de tisdag och jag har idrott ! De hade jag nästan glömt ! Men allt är nerpackat iallafall.
Och fy vilket väder de är idag, de bara regnar och regnar. Och de är inte lite heller, här pratar vi stora mängder regn ! Men de är väl bara att ta med sig paraply och sånt. Extra strumpos låter som en bra ide tycker jag.
Oj vad tiden rusar iväg och jag är inte ens klar ! Men jag hinner nog.
Idag vid sju tiden ska vi hem till Dino som fyller år :).
Så innan dess har jag ingeaning om vad jag ska göra, kanske plugga lite matte. Ligger ju lite efter så de är nog en bra ide de med. Fick ju beröm igår från Ove. Han har vetat att jag har haft enorma problem med matten men nu börjar de flyta på minsann. Känns hur skönt som helst faktist.
Men nu ska jag faktist gå och borsta tänderna och sedan göra mig klar ! Ciao.

Håll huvudet högt, Lina ..

RSS 2.0