God morgon!

Går omkring i min gula mjukisdress och ska alldeles strax springa och möta upp Natha, var evigheter sen vi träffades! Sen så hoppas jag på att få sovsällskap ikväll av Tim :) och imorgon blir det work.

Bilds


Kanske märks att jag har tråkigt?

frid, harmoni, sinnesro


Foto: Jag

I wanna go crazy


<3

Jag tänker inte skriva något inlägg, bara säga att jag älskar dig utav hela mitt hjärta oavsett.

Nu blir jag hämtad

Dig mitt hjärta kommer jag sakna.

.. snart

klart med allt! Ska packa ner det sista i väskan och sedan vänta på att sista tvätten ska bli torr. Hoppas jag får ner allt bara!

The way you make me feel

En stressig dag har det varit kan man säga! Vakna vid elva tiden hemma hos Tim sen låg vi och drog oss för länge såklart. Kom hem vid ett tiden och skulle möta pappa och Alexandra kl två i farsta, så ja, det blev en dusch på fem minuter, föna håret på tre, sminka sig på 2 och välja kläder på 1. Men jag hann i tid, fast fick små springa lite grann eftersom jag gick dit, det är ju så fint väder! Men vi gick till banken och fixa nytt bankomatkort till mig och leg men såklart måste mamma och skriva på eftersom jag är underåring. Men men! Håller även på att packa och tvätta och försöker fundera ut hur jag ska kunna ta mig till Skarpnäck med allt jag ska ha med mig.. Ska fråga Daniel om han har lust att komma och hämta mig! Men först måste jag tvätta klart, men är snart klar. Ska springa ner några gånger till nu bara! Haha jag kanske inte ens har berättat vart jag ska? Tidigt imorgonbitti drar vi till Gotland, ser inte fram emot att sova i tält, men som tur är har vi iaf luftmadrass att sova på :) Men nu ska jag springa ner till tvättis, puss!

Jag är hemma igen!

Vill börja mitt inlägg med att tacka Sanna för inlägget under ;-) Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit någonting alls. Har inte ens varit hemma i Stockholm! Har nämligen vart i Jämtland, underbart ställe! Hur fint som helst liksom. Badat i vattenfall, iskallt vatten, vandrat i forsar, ro båt och massa annat skoj. Känner att jag vill redan tillbaka, men det får bli en annan gång och då tar jag med mig systemkamran såklart. Men nu tänkte jag bara skriva att jag svarar på kommentarerna senare och gör ett inlägg senare, vill liksom landa nu och njuta av att vara hemma :) Ska ta mig en lång och skön dusch för jag luktar inte gott haha! PUSS

Gäst inlägg

Hej här är Sanna!
Lina har ju inte uppdaterat på jätte länge!!!!! Hur kan hon?! haha nej jag skojade ;) haha.
Men nu tänkte jag skriva en jätte rolig grej!!!! LINA ÄR PÅ VÄG HEM! DET ÄR HELT OTROLIGT! HON SKA INTE ÅKA BORT MER NU UTAN MIG. HON SKA BARA ÅKA TILL GOTLAND MED MIG!!!!!!!!!!
haha men hon är iaf på väg hem tänkte bara säga det. Hon kommer kanske hem i kväll. I morgon ska jag träffa henne iaf. Vare sig hon vill eller inte! Vi ska åka och bada om det är varmt ute. Nu är det jag som bestämmer! haha.

Jag och Lina för typ 2 år sen


RSS 2.0