godkväll !

Hej alla bloggisar !
Jag är med Sanna idag igen, hahah. Hon sover hos mig i natt med :) . Sen imorgon åker vi hem tillsammans till Hökarängen, men först ska vi möta Thomas i gullmars.
Vi va ute en stund idag och vi passade på att gå förbi Eric. Han började kasta snöboll på mig, jo men tack ! Omtänksamt, bästis ;) .
Äsch, vi ska väl gå och lägga oss snart eftersom vi ska upp vid nio imorgon. Vi får se ifall jag hinner skriva blogg, men jag tror nog inte de.
Trevligt inlägg va ? - Nej inte de minsta. Men jag har inte så mycket att prata om faktist.
I torsdag kan jag ju bara meddela att Sanna och jag hade galet kul !
Hahaha, jag satt och skrek " JAG ÄR NYKTER" , hahaha. Crazy biaaaatch.
Jaja, de var allt för mig denna tråk kväll. / L

hej hej !

JAG ÄLSKAR THOMAS.

God kväll mina kära bloggläsare ! Sitter här ännu en kväll med Sanna och tar de lugnt.
Ojj, jag glömde att jag skrev blogg ! Hahaha. Myspys.
Nej men faktist, jag orkar tyvärr inte skriva mera.
Jag saknar Thomas så otroligt mycket. Skriver nog mer imorogn.
Puss.

GOD KVÄLL !

God kväll alla glada !
Jo, jag vet, jag borde inte vara vaken nu. MEN JAG ÄR JU HEMMA HOS SANNA ! :)
Vi har varit med Thomas heeela dagen, nästan :) Ni ska bara veta vad vi har gjort, hahaha. När vi va ute i snön så kommer Thomas springades emot mig och ni tror inte att jag ramlar ? - Jo, Lina Flachsbinder ramlar och börjar som vanligt att gap skratta ! Jo men jag låg ju där i snön och hade Thomas över mig, lite tungt, men mys. ( Smällar man får ta. )
Den senaste tiden, alltså .. de har ju varit lite knas mellan mig och Thomas och vi har gjort slut, men vi är tillsammns .. igen (a) . Äsch, jag är galet kär ska jag tala om för er. Så alla dom här "deppiga" inläggen, SKIT I DOM ! :)
Nej men nog pratat om de. Hur mår ni ? Är allt bra med er ? Gjort nåt skoj på sistonde ?
Jag har bara umgåts med mina vänner denna vecka :) . Har snackat alla otroligt mycket faktist.
Idag sover jag ju hos Sanna, sen imorogn ska vi vara lite barnvakt till Julia - Sannas lillesyster.
VI SKA ÅKA SNOWREJSEEER ! LÄTT. Hahaha, man får väl göra undantag ibland :) .
Var ju ute i kylan idag hela kvällen känns de som. Skit kallt ska du veta. Såg ut som en snögubbe idag också, jag la mig ner i snön för att kolla upp på stjärnorna, och så kommer Thomas och sparkar snö på mig. Snällt, va ?
Han bara skratta, men va ska man göra ? ;) Han är för underbar.
Äsch, jag orkar inte skriva mera, jag är trött. MEN JAG SKA INTE SOOVA ! :)
Pusspuss, / L

image80image81
Bilder från kryssingen. ( Lite sent inkomna, jag vet )

HEMMA !

Hej hej !
Kom precis hem. Har varit ute vid tuben med Sanne, Janette, Odin, och Philip. Sen kom de hur mycket folk som helst ! Wille kom, Tony nån Niklas och jag vet inte vilka mer som kom.
Wille, Odin och Philip skulle till rampen och grilla, dom försökte självklart få med mig men jag orkade inte. Hahah, Wille började mobba mig för att jag va halvpolack, fast jag skrämde han lite och sa att jag kände polska maffian ! HAHAHA ! Sen så springer Philip runt och snackar i telefon med min kära kusin som var på mc och åt två glassar, tjockis ;) !
Men innan allt de här så satt vi på grillen och åt lite tjockis mat. Riktigt gott faktist, sen efter de gick vi och satte oss vid tuben, jag hoppade upp på nåt som man höll sig i, sen satt vi där ett tag. Sen började vi röra oss mot rampen och hem till mig.
När vi nästan va hemma hos mig så kommer Jeppe och Tim springades, aspackade. MYS.
Jeppe kommer fram till mig och bara ; HEJ LINA !
Jo men hej hej ! :)
Ääääsch. Sen ringde jag Pontus och han sa att jag skulle ringa han sen hela tiden ! HAhah, men nu pratar jag med han på msn istället :).
Nej men nu orkar jag faktist inte skriva mera.
Puss, L

jag vet att jag inte ..

.. bör vara vaken nu, men vet ni vad ? Jag är inte så trött och jag känner att jag har en del att skriva om.
Vänta, ska bara hämta mitt täcke.. Så dä ja, lite varmare blev de. Kände att jag frös lite grann. Ska nog gå och lägga mig snart fast jag inte är trött. Jag ska inte vända på dygnet har jag bestämt mig för men ni ser ju redan hur de har gått. Igår gick jag och la mig runt två ! Inte bra, inte bra. Men jag var inte trött men tillslut så somnade jag tll tvn som jag oftas gör. Lite skönt iallafall.
Thomas ringde och väckte mig tjugo över tio imorse, kom upp vid tolv.
Imorgon ska jag nog vara med tjejerna, jag har saknat att vara med dom ! Känns som jag vara har varit med massa grabbar hela tiden ! Så nu tycker jag att de är dags för att vara med tjejerna ! På fredag  ska jag på bio med Sanne och Isabell :) . Undra vad de blir för film.

Vet ni ? Det känns som jag inte kan lita på så många av mina vänner längre. Alltså, alla förändras så mycket. Alla blir så mycket .. fjortis ?
Isabell och Sanne är min blommor och dom kan jag lita på !
Men de är hemskt när alla förändras för mycket. Inen är sig själv, och ja, jag vet att alla förändras .. men de här kanske är lite för mycket ? Men vad ska man göra ? Man kan ju inte förändra en person om inte personen själv vill de.
Äsch, jag ska nog gå och tvätta bort mitt smink och gå lägga mig !
Skriver antagligen mer imorgon.
/ L

Hej hej !

Inte ett långt inlägg nu.
Jag är ganska trött. Imorgon ska jag nog köpta skorna som jag har längtat efter ! :)
Eller jag tror att jag ska köpa dom iallafall, sen ska jag få hundra spen av Dino för att jag masserade honom i en kvart !
Hahaha, men de är de värt :)
Nej jag orkar faktist inte skriva mera, kanske skriver mera senare eller imorgon.
Puss, L


imorgon ! :)

Imorgon ska Charlina och jag in till Tyresö Centrum och köpa en latte.
Lite onödig information men jag ville faktist att ni skulle veta !
Men nu ska vi går och göra oss iordning för sängen och sedan gå och lägga oss. Sköööönt.
Jag är trött iallafall.
Och jag ber om ursäkt för alla mina tre inlägg på tre minuter, blev lite hustreisk och glad, hände så mycket roligt på dom tre minutrarna !
Nej nu ska jag gå och lägga mig.
Får se om jag skriver imorgon.
Jag tycer också att ni ska ta och komentera mina inlägg ! :)
Skulle bli super glad då !
Pusshej , / L

dagens bild.

                            image79

HAHAHHA !

J - Vad skulle du göra om du vakna imorgon o jag låg bredvid? X)
L - Kissa på mig ! :P

HAHAHAHAHAHAHA !


klockrenast !

C - Philip tycker jag är blond i huvet ..
L - Va, tycker han ?
C - Ja ?
L - Haha.
C - Bara för han är helt svart i huvet !
L - High five !


DATANÖÖÖÖÖRD ! :)

image77

Detta är jag när jag skrev mitt senaste inlägg ! Datanörd nr one ! ;)

ny kväll, ny trötthet

Hejhej ! Allt bra med er denna kväll ? Med mig är de helt okej, lite smått trött. Men de duger !
Har varit inne i stan idag med Charlina, vi hittade ett par trosor på Gina, fast jag hittade två par trosor, mina andra hittade jag på TopShop, ett par superman trosor !  Hahaha, riktigt heta faktist ! Sen hittade jag ett par örhängen på h&m. Jag blev nöjd, men vi hittade ett par skor också MEN jag hade inte tillräkligt med pengar. Ska prata lite med mamma om de.
Juste ! Charlie har fått hjärnskakning och brytit näsbenet när dom åkte skidor, hans vän bröt näsbenet också. Mamma skickade sms till mig och berättade de, sen så ringde hon upp mig och jag blev glad att hon gjorde de för jag har saknat henne så mycket den här helgen ! Dom har ju varit i fjällen. Hahaha, jag kan knappt vara ifrån min mamma i en helg. Det kallar jag riktigt mor&dotterskap. Min mamma är min riktiga första bästa vän !
Och jag är glad att jag har en sån bra relation med mor min. Jag älskar min mamma mest och jag hoppas att du läser de här ! :)
Nu ska jag berätta en grej för er ! Det går jätte bra för mig i skolan just nu ! Mina betyg blir högre och jag kämpar på, lyssnar på mamma, Malin och Dino mest.
Nej vad jobbigt, mamma och Jocke ska resa bort den 28 i tio dagar ! Och jag klarar mig knappt utan henne i en helg ?! Hur ska jag klara mig utan henne i tio dagar ?
Jo, Malin är min andra mamma, fast hon är ju min storesyster men när inte mamma finns där finns alltid Malin där ! Och de är jag tacksam över. Malin och Dino har fått in mig på rätt väg tycker jag.

Imorgon ska vi till småkusinerna och fira Sebban, vi ska vara där vid fyra hörde jag. Vi ska äta där, hoppas att de blir nåt gott !  Blir säkert nåt enkelt men gott !
Fick höra att Simon tyckte jag skulle bli sångerska. Hahaha, han tycker jag har fin röst, jo men de tackar man väl för ! :) .
Vad mer finns de att skriva ? Jag vill ha mina skor som jag hittade idag ! Ska kolla lite med mamma om hon vill åka in till stan med mig nåndag i veckan. Eller så kan Jocke göra de, nån måste bara göra de med mig ! :)
I want a shopping day ! Fyller ju år om fyra månader också så de kanske är bäst att skriva en önskelista ? Eller vad tycker ni ?
Jag önskar mig nog inte så mycket, en shopping idag. En parfym, och smycken ! Och en resa till Thailand skulle inte vara fel ! ;)
Äsch, jag blir glad bara jag får nåt litet ! :)
Nej men de var väl allt för mig, skriver kanske mer imorgon när jag kommer hem eller nåt.

/ L


tvillingar ?

image76

Tillbaka

Nu är man tillbaka igen, har ätit och letat påskägg :) .
Vi fick faktist ledtrådar och på mitt papper stod de ; ...., ... på ... där ...., ... vem .... ... i ... är.
Först fattade jag ingeting, men tillslut så förstod jag, förstår du vad de ska stå ? Spegel, Spegel, på väggen där, säg vem som vackrast i landet är.
Och de första jag gjorde var att började leta i hallen bakom den jätte stora spegeln, men sen kom jag på att de fanns ett badrum också, så jag sprang först in på stora toan men där kunde man inte kolla bakom spegeln, så jag gick in på lilla toan och där var de ! Hahahah, jag blev överlycklig.
Sen så spelade vi nåt spel och förlorarna fick plocka ut diskmaskinen, och du tror inte att vårat lag förlorade då ? Hahaha, jo du. Vi förlorade minsann, jag, Charlina och Jenny förlorade. Så de var bara att resa på sig och ut i köket och plocka ur diskmaskinen. Men de gick snabbt eftersom att vi var tre stycken.

Igår satt Charlina och jag och gjorde om min blogg faktist, va tycker ni ? Blev den fin ? Jag blev iallafall nöjd med den. De finns bara en grej som jag måste lista ut hur man ska göra, och de är bilderna jag vill ha på mig högs upp i hela bloggen. Sen när jag jätte nöjd !
Vet du ? Jag har sjukt ont i magen .. Jag tror jag har ätit för mycket godis, (a) .
Och mer ska de bli ! Det är ju påsk ?! Då kan jag ju inte bara sluta ät ?! De här är bara början förstår du ;).
Nu kom Charlina upp och satte sig bredvid mig (: .

Igår så va vi inne i Tyresö centrum med några vänner. Charlina kände alla grabbar, dom var faktist trevliga tycker jag. Luktade gott iallafall, hahaha. Charlinas loverboy var där också.
Nåt mer man kanske bör berätta ? Nej jag tror faktist inte de, eller jo, jag saknar Benny.
Det var nog bara de. Datamusen håller på att dö också så den sitter på laddning så jag passar på att skriva blogg !
Ska köpa ett par skor i veckan tror jag, om jag orkar mig till farsta igen. Men de tror jag nog. Får dra med mig Charlina eller Sanne eller nån :) . Vill ju faktist inte åka själv (a) .
Mamma och Jocke är i fjällen nu också, så jag bor hos kusinerna hela helgen. Sen på måndag ska vi till småkusinerna och fira Sebastian, han fyller tre eller fyra. Blir stor kille nu, din skitunge :) .
Kanske får några kort på dig och din storebror Andreas så jag kan visa hela världen vilka gulliga små kusiner jag har som nästan ser likadana ut ! Det är helt otroligt vad dom är lika.
Vi ska äta påskmiddag snart, gud vad gott de ska bli ! Är inte så sugen just nu, men gott ska de bli.

Igår kväll så satt vi och tittade på en skräckis, den hette När lammen tystnar. Den var spännande men ändå lite smått läskig. Sen mitt i filmen så stoppar Berci och säger att vi ska äta glass, och jag fick så otroligt mycket så de inte är sant ! Jag åt inte upp allt, lämnade hälften.
Nu hoppas jag på att musen har laddat klart så jag kan fortsätta med de jag slutade med - Vara inne på pa.
Skriver kanske mer lite senare eller ikväll ifall jag har tid.
Glad påsk !

Charlina <3

Godmorgon kanske inte är de rätta ordet just nu, men jag har inte kommit så jätte långt på denna påskdag.
Sitter här med kusin Jenny och tar de lite lugnt. Charlina är och sminkar sig som jag redan har gjort :) . Josse sitter inne på sitt rum och lyssnar på musik och här sitter jag och pratar med mina vänner.
Skriver mera snart ! Ska äta.
Pusspuss !


självförtroende

Jag tänkte berätta lite vad som händer i mitt liv, i skolan och i min omgivning där.
De finns ju både negativa och posetiva saker i skolan, och de kommer de alltid att göra.
Dom snea blickarna man får, men såna blickar får man nog i stort sätt i varje skola man går i, och de spelar nog ingen roll ifall de är i skolan eller inte, man får helt enklet blickar vart man än går.
Jag ska berätta en grej som jag och min käre mor pratade om idag; Allt började med att mamma jag och Jocke satt och pratade om löner och kreditkort och sånt, jag vet inte hur vi kom in på de men vi började prata om att kolla snett på folk och dom som kollar snett på oss och andra. Då berättade jag att de fanns en tjej i min skola som ser ner på mig varje gång jag går förbi henne, jag har ingenaing vad jag har gjort henne och jag känner inte henne. Och då berättade mamma för mig att de nog var för att jag hade självförtroende och gick med de också.
Hon sa också att de var nog att hon var helt enkelt avundsjuk på mig bara för att jag mår bra. Hon måste trycka ner nån för att hon själv mår dåligt. Hon måste få andra att må dåligt. Men när hon tittar på mig nu, vet du vad jag gör ? Jag ler bara och stäcker på ryggen och går som jag aldrig gått förr.
Människan har problem.
Nej men jag ska inte låta er lyssna på de här tråket, hahah. Hade inte så mycket annat att skriva om. Imorgon åker jag till kusinerna, kommer hem på måndag antagligen.
Men nu ska jag göra lite nytta åt folket. Ha de trevligt !


!

En sak ska du ha klart för dig, och de är att jag aldrig kommer låta dig trycka ner mig. Du skickar dina tjejkompisar på mig och ber dom säga mokeyface till mig ? Vad har hänt med dig ? Varför skickar du dina kompisar på mig ? Kan du inte snälla komma till mig och säga de till mig själv ist för att låta dina kompisar säga allt åt dig ? Du är inte samma person som jag lärde känna. Du springer runt och säger hora till alla, säger du de till mig med då eller ? Du har blivit så patetisk, vet du de ? Så otroligt omogen.
Vet du ? Jag var lycklig med dig. Men nu, pfs. Behöver jag ens säga nåt för att få dig förstå att du är en skit ? En liten skit som tror att du kan gå och göra som du vill precis när du vill.
Jag klarar mig utmärkt utan dig. Ja, de kommer bli kämigt att komma över dig och försöka glömma våra tider tillsammans, men vet du ? Jag ska lyckas. För jag har mina vänner som bryr sig om mig. Jag behöver inte dig för att må bra, visst jag älskade dig en gång i tiden. Men när du går runt och gör så här .. Vad har hänt med dig ? Vart är den där söta underbara som jag lärde känna ?
Jag tänker aldrig sjunka så lågt som dig så jag springer runt och säger hora och fitta till alla. Kommer aldrig att hända.
Jag förstår mig inte på dig längre, jag fönstår inte hur du tänker. Ska du fortsätta att skicka dina vänner på mig och be dom säga monekyface till mig ? Varsågod, gör de. Jag bryr mig inte ett piss. Gör vad du vill, skjut mig om du nu vill de. Jag orkar inte med dig och dina patetiska vänner.
Ja, du kommer säkert skicka de här till mig på pa och säga vad du tycker. GÖR DE.
Vad ska jag göra åt saken ? Jag kan inte göra nånting, den ända som kangöra nåt är du. De är ingen som kan få dig att förstå om du inte har viljat att förstå. Bara du har viljan .. Men den verkar du inte ha för tillfället.
Nu när jag ändå sitter här och skriver kan jag ju meddela dig om att du har sårat mig enormt mycket. Jag tror att jag aldrig har blivit så här sårad. Jag trodde inte att du skulle göra så här mot mig. Men nu gör du ju de och jag kan inte göra nåt.
Nu ska jag berätta en grej som jag inte har berättat för många, inte ens min storesyster Malin vet om de, men nu kommer de; Jag ville ha barn med dig. Jag vet vad ni tänker nu, " Barn ?! Du är alldeles för ung för de!"
Jo jag vet att jag är för ung, men jag tänkte några år fram i tiden. Jag trodde verkligen att de skulle bli vi igen, att vi skulle glömma allt och fortsätta där vi slutade. Men nu, nu vet jag att de aldrig mer kommer bli vi. Och vet du varför ? För att du sitter och säger så mycket som sårar mig, i början tänkte jag " Jag kan förlåta honom." Nu tänker jag, " Jag förlåter han aldrig." Jag trodde vi kunde lösa de här, du sa alltid " Vi löser alltid allt "
Och jag trodde på dig, jag trodde verkligen att vi klarade allt tillsammans. Men de värsta är att vi inte gör de. Vi kan inte prata med varndra utan att börja bråka.
Mycket tårar & lite ork. Jag vill ha mod för att ta tillbaka dig, jag vill veta att vi inte kommer bråka som förut, jag vill veta att vi kommer få de vi önskar. Men jag vet att de aldrig kommer hända.

onsdag & trött

Hej alla glada !
Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag och jag ber om ursäkt för de. Men jag har inte haft lust. De har hänt så mycket på sistonde så jag har inte tänk på att skriva blogg fören jag ligger i sängen och nästan sover !
Men idag så tog jag all min ork och satte mig framför min långsamma data och började skriva ! Jag har varit hemma hela dagen så jag har legat i sängen och sovit. Har haft riktigt ont i magen ! Vaknade i natt av att jag hade kramp i magen. De va lite små läskit, men tillslut så somnade jag om.
Var ju på middag i måndags, de var ritkigt mys ! Vi åt tacos och till efterrätt blev de chokladpudding ! Isabell och jag trodde att vi kunde trycka i oss två stycken men vi åt bara en var ! Hahahah, sen gav jag min till mimmi :).
Sanne och jag kom hem runt sju halv åtta. Och då satte vi oss vid datan och sen åt vi. Vid nio tio tiden hoppade jag in i duschen. Vi kom i säng runt elva, då låg vi och pratade och tittade på tv, sen så somnade vi båda skit snabbt !
På tisdagen var vi uppe kvart över sju och ute med huden redan vid halv åtta ! Och Sanne hann duscha också !
Sen va de bara att göra sig iordning, vi kom hemifrån runt nio tiden. De var skönt att inte stressa.
Har varit rätt stressig den senaste tiden, jag tappar jätte mycket hår och jag äter inte så mycket. Inte bra, inte bra.
I påsk ska jag vara hos kusinerna ! Hela påsken med Charlina min kära :) , Vi har ine sätts på jätte länge ! Kommer inte ens ihåg den sista gången ?! Nej va hemskt ! Men jag ska ju till er på fredag och mysa ! :)
Så är jag hos er hela helgen.
Igår var Sanne och jag i farsta och jag köpte skor ! Vi får se ifal jag åker till farsta imorgon med och köper dom andra skorna jag ville ha.
Jag börjar bli lite små trött, funderar på att gå och lägga mig en stund och sova.
Vi får se ifall jag skriver mer ikväll.
Puss !

godmorgon !

Nu är de så att jag är lite stressad ! Måste springa till skolan med Sanne, kanske ska till farsta idag och köpa skor. Vi får se hur jag gör. Men nu måste jag gå, eller ja, springa.
Ha de bäst !

godmorgon !

Hejsan alla !
Idag är de måndag & jag är lite små trött faktist.
Sanne ska nog sova hos mig idag ! :) De va länge sen hon sov här tycker jag.
Jag tror att de var idag vi skulle bort med Marie (fältare). Vi skulle ju äta tacos och så på morris tror jag & prata om att börja med nån aktivetet. Jag tycker de låter bra iallafall !
Jag saknar alla faktist, alla tjejer ! Vi har alltid så otroligt kul tillsammans !
Äsch, jag orkar faktist inte skriva mera, skriver kanske ikväll ifall jag har lust & ork.


hanin & jag

God kväll mina vänner.
Idag har inte hänt så mycket, soc hos Hanin från fredag till lördag. Vi åkte in till Slussen och promenerade som vi brukar göra, gick vid vattnet och bara pratade ut. Sen gick vi upp för en jätte lång trappa och satte oss på en mur och bara satt och tittade ut över Slussen. Riktigt mys faktist.
Sen idag vaknade vi vid tolv idag, sen åt vid frukost och sen in i duschen och vi gjorde oss iordning.
Sen tog vi bussen till gullmars.
Hahaha, på bussen satt vi och sjöng och dansade, och jag tog upp mina sovfillingar med snobben på & Hanin började asgarva ! Hahahaha ! :)

Jag vet att de inte har blivit så mycket skrivande på sista tiden, men jag har inte haft lust .. Veckan har varit jobbig.
Mycket gråt, men jag biter ihop och kör på. Vad mer finns de att göra ?
Äsch, jag orkar inte skriva.
Tänkte bara meddela dig om min nya favorit låt, Håkan Hellström - Vi två, 17 år.

jag var slolt.

Jag var stolt måste jag tala om för dig. Stolt för att ha dig vid min sida. Jag visste att du alltid stllde upp mig mig eftersom du var min pojkvän. Men inte längre, kommer du fortfarnade ställa upp för mig om jag behöver hjälp ? Kommer vi vara vänner som kan prata med varndra om allt ? Kommer vi i huvetaget prata med varndra ?
Jag har ingening om hur de kommer bli .. Jag trodde jag visste att de skulle vara vi ett bra tag till. Men jag hade fel..
jag var stolt att jag hade dig, okej ?

jag fick sluta tidigare

Hej igen !
Jag fick som sagt sluta tidigare idag efter som att matten var inställd och Uffe var sjuk tror jag.
Så vi slutade tjugo i två istället för fyra. Riktigt skönt faktist !
Blir nog inte ett så långt inlägg just nu för jag är trött och hungrig.
& T kommer snart, så jag ska gå till tunnelbanan och möta honom också, han får mig noh lite piggare än vad jag är.
äsch, jag orkar inte skriva mera. <3

en morgonpromenad är härlig.

God morgon mina vänner !
Hopppas att allt är bra med er. Med mig är de toppen ! Jag är på gott humör och jag känner mig ovanligt fin idag faktist. Har en sne låg hästsvans som hänger över axeln. TRöjan som jag köpte igår har jag också på mig, under den har jag ett svart linne. Sen har jag mina jeans från bikbok som jag köpte för ganska länge sen och jag hade glömt bort dom. Dom låg ju i mammas garderob så de är inte så konstigt att jag hade glömt dom. Hahaha.
Men dom sitter faktist skit bra på mig ! Sen har jag ju ett par jätte fina örhängen, dom är blåa och dom hänger lite. Passar perfekt till mina blåa ögon, tycker jag.

Juste, jag tog en morgon promenad med S imorse. Den blev inte så lång men jag vaknade till liv när jag kom in, så nu är jag pigg och glad !

Jag slutar fyra idag, men Uffe brukar släppa oss vid halv. De är lite skönt faktist. T ska ju komma idag ocksp, lite mys sådär. Vi får se vad vi gör.
Hoppas Yodit kommer till skolan idag ! Hon är helt otroligt måste jag säga dig. Alltid glad och alltid posetiv. Man kan snacka med henne om allt. Och de är så skönt. Hon förstår och hon hjälper en ! Tack för att du är min vän, hjärtat !

Jag börjar tjugo över åtta så jag måste gå tio i.
Nej men jag orkar inte skriva mera, kanske skriver mer ikväll.
Sätter in en liten klocka är bredvid :) .
         
                                                                                                          image75

dagens inköp.

Det jag köpte idag var en tröja ! En riktigt fin en, från Gina för 200 kr och jag blev riktigt nöjd med köpet !
Käkade ute med mamma och Jocke idag på en pizzeria i farsta centrum, de var ju en riktigt mys ställe. Vi har ätit där en gång innan så vi bestämde oss för att äta där igen !Kommer faktist inte ihåg vad jag tog för pizza, men god var den ! Men jag äter ju inte en helt, äternog som mest en halv sen är jag riktigt mätt. Men efter vi hade ätit så gick vi runt och tittade lite. Jag hittade ett par jätte fina skor men dom köpte vi inte. Jocke hittade en kavaj som var super fin ! Satt verkligen jätte bra på han ! Men den köpte han inte. Mamma hittade massor av skor, som vanligt. Hahah. Hon hittade ett par skor som jag fasnade för. Dom var jätte fina ! Synd att jg redan är så lång, och då kan jag inte ha dom när jag är med T, för då blir jag längre än han. Hahaha.
Äsch, jag får klara mig utan dom. Finns fler fina skor !
Tittade på ett par jeans också. Jag hittade riktigt mycket idag också ! Ett par trosor också, jätte söta. Ska köpa dom när jag har lite mer money.

Nästa vecka ska vi ha dansprov på idrotten, men de blir nog inga problem ! Jag är faktist riktigt duktig på att dansa. Mina äldre syskon är också de men de är ingen av oss som går på dans. Men jag funderar faktist på att börja, men vi får se hur de blir med de. Får faktist se till att de ska bli av.
Jag ska köpa en grej till min mor för att visa att jag uppskattar allt hon gör för mig. Det är inte ofta jag gör de så jag får ta och göra de nu


Ni vet nyårslöftet man har år efter år efter år ? Mitt är att sluta bita på naglarna, och vet du vad ? Jag har lyckats ! Jag biter inte på mina naglar nu. Och nu är dom ganska långa och fina ! Jag tycker faktist de är jätte roligt att sitta och hålla på med naglarna. Hahaha.

På fredag kanske jag ska träffa Hanin. Vi får se vad vi gör, kanske åker in till stan eller slussen igen och bara tar de lugnt. Kanske tar en promenix och bara pratar om vad som har hänt. Det är också skönt. Vi kanske tar en fika i medis som vi brukar göra.


                        Härliga minnen.


Tröjan jag köpte & blev otroligt nöjd med.


skolan snart, och får träffa T idag !

Godmorgon där !
Hoppas att allt är bra med er !
Det är toppen med mig iallafall. Jag är pigg och glad, var ute med Skruttan för ett tag sen, eller rättare sagt ; När jag var nyvaken vid halv åtta.
Det var så varmt och skönt i min säng i natt. Sov som en liten bebis. Hahaha.
Har matte prov idag men jag tror att de kommer gå bra ! Satt och tittade igenom pappret igår kväll och jag kunde i stort sätt allt. Jag är ju inte ett snille på matten men mitt mål är att klara den ! Har haft svårt med matten sen så långt jag kan minnas. Men nu börjar jag komma igång och de är riktigt skönt när de släpper, alltså, att man förstår och de är helt otroligt härligt att få en kicken !

Thomas kommer till mig idag. Ska bli riktigt härligt att få träffa han !
Sen känner jag mig lite extra fin idag, vet inte varför. Har inte nåt speciellt på mig. Har ett par jeans, en vit tröja och en vit tjocktröja som tillhör min älskade mor. Jeansen är från bikbok. Och tröjorna vet jag faktist inte.
Tiden bara rusar iväg ! Klockan är redan tjugo i. Jag måste faktist kila iväg nu eller alldeles strax för att hinna till Sanne.

Juste, ska bara sätta in en bild på mig och min kusin som är tagen 2007 !

image67

Vi kör en liten fjortis pose ! ;)

big girls dont cry.

Det gäller bara att bita ihop och inte ta emot skiten.
Svårare än de låter, tro mig. När han kommer med dom otroligt onödiga komentarerna så blir jag bara så arg.
Låter som en liten mes som inte klarar av nånting just nu, men jag orkar verkligen inte med allt folk som går och behandlar folk som dom inte vore mnniskor ?! Blir så upprörd när han springer runt och säger vad som helst till folk ! Nej jag orkar inte lägga massa onödig energi på att skriva om honom. Det gäller bara att vara stark och köra på !

Imorgon kommer Thomas ! Saknar honom jätte mycket .. Det är riktigt jobbigt att vara utan han faktist.
Vi har varit tillsammans i nästan tre månader så man börjar vänja sig att alltid ha han vid sin sida. Sen när han inte är där så är de nästan lite för tomt.
Jag orkar inte skriva mera, skriver antagligen imorgon !
Pusshejs !

jag somnade om ..

Jag har si så där fem minuter på mig att skriva mitt denna morgonen.
Jag skulle ientligen upp vid sex för att hinna gör mig iordning, så jag ställde den på kvar i så jag kunde ligga och dra mig i en kvart. Men nej, jag somnade om till halv sju istället. Inte mycket att göra åt bara att gå upp och tvätta ansiktet så jag vaknar till liv och sen på med kläderna och så är jag igång !
Jag äter frukost i skolan för jag hinner aldrig att äta hemma, eller på tisdagar gör jag de ibland men de är inte allt att jag orkar göra de. Äsch, jag slutar ganska tidigt på tisdagar ändå.

Eric ringde mig igår, jag saknar han faktist. Min bästavän !
Vi låg och snackade om vad som hade hänt & så.
Han ska höra av sig idag, i think !
Nej gud va klockan går fort !
Jag måste gå nu, kanske skriver ikväll !
Hejdå !♥

.

Hejsan alla glada !

God morgon kanske inte är de rätta ordet, klockan är ju trots allt snart två.
Sandra (storesyster) och jag ska till Malins (mellansyster) jobb snart. Jag tror att Sandra skulle in på ica och köpa balsam. Både hon och jag fick stå och kämpa med vårat hår, vi har ju jätte tjockt hår båda två !
Jag fick ut mina tovor efter allt kämpade, och nu har jag plattat de lite, håret blev inte så lockit idag som de brukar, men jag fönade de också så de är inte så konstigt. Satte upp en låg hästsvans & så ligger håret på sidan. Det är väl ganska fint, tycker jag.
Jag har ju varit hos pappa hela helgen och idag ska jag hem till mamma eftersom att de är skola imorgon.¨
Jag ska ju bort med ett par tjejer då och en fält assestant och vi ska äta tacos och sen ska vi diskutera om ifall vi ska börja med någon aktivitet. Jag tycker att de ska bli mys.

Jag saknar Thomas riktigt mycket faktist .. Får inte träffa han fören på tisdag ! Usch, men de är bara att hålla ut. Den dagen kommer snart !
Men nu ska jag faktist sätta på mig ett par byxor sen ska jag vänta lite på Sandra och sen går vi ner till centrum och in på Da capo.


and when you kiss me

"And when you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet"

KLOCKAN

Klockan tickar sig närmare elva och hela jag nästan dras till sängen. Så trött jag är, i mina tankar finns de nästan bara en stor skön säng, men klockan är dock bara elva så nej. Inget sovande för mig just nu, då vaknar jag bara så otroligt tidigt imorgon och de orkar jag faktist inte göra.
Pappa är på fest, så Malin, Dino, Tobbe och Sandra är här med mig. Malin och Dino sover hemma med mig, pappa sover borta, och Sandra och Tobbe går hem ikväll.
Jag ska atakera pappas säng senare ikväll och de är ett måste. Hans 1.80 säng bara väntar på mig och jag kommer snart antar jag !
Sitter och är inne på playahead och nördar mig lite. Pratar med Gurra och alla. Pratar om vad som hände igår och så.  Jag tog bussen hem runt nio, var lite små trött och jag orkade inte stanna kvar, & om jag åkte runt tio så skulle jag komma hem runt halv elva och de orkade jag faktist inte. Jag var för trött helt enkelt. Pappa hämtade mig i centrum för att jag inte orkade gå därifrån .. Jätte snällt av pappa att hämta mig faktist, tacktack.

Träffade Hanin idag också, vi åkte till Slussen och satte oss vid vattnet och bara pratade. Det var riktigt skönt att bara få prata ut med någon, speciellt Hanin. För hon förstår mig verkligen & vi sitter i samma sitvation. Så det var skönt. Sen vid fyra-fem så åkte vid hem till henne och tog de lugnt, sen tog jag bussen hem och var hemma runt halv sju, halv åtta.

image66image66image66

sprit eller vännerna ?

Det är en sak som jag inte förstår med dom så kallade mina "vänner".
Väljer man spriten före en vän ? Det är inte en stor grej som jag har varit med om men jag blev ändå lite smått irriterad. För i mina ögon är de självklart att jag tar vännerna före spriten.
Jag förstår inte hur dom tänker & jag kommer nog aldrig göra de och de är inget jag kan göra nåt åt.
Det är nästan så att jag blir lite smått besviken ..
Men om vi säger så här, du är med dina kompisar. Ni har skit kul, men sen måste nån hem och de är en kille som ska komma som har sprit. Den där vännen som ska hem ska åka en väg där hon måste byta buss och hon har ingenaing om vart bussen går eller när. Vad gör du ? , Väljer du spriten eller åker du med vännen eftersom att du vet vägen ?
Jag skulle karaneterat välja att åka med vännen så att jag vet att hon/han kommer hem.
Men de finns ju dom som väljer spriten framför vännen. Jag förstår inte hur man kan göra så, nej jag vet att de inte är en stor sak men jag blir så besviken för en så kallad vän ska väl ändå se till att man kommer hem ordetligt eller iaf hamnar på rätt buss ?
Men de finns ju sånna som bara tänker på sig själva, jag förstår inte .. Någon som kan komma med en hyfsat bra förklaring till mig så skulle jag vara tacksam.

god morgon !

God morgon mina vänner !
Klockan är lite över sju och jag är redan klar ! Jag var riktigt snabb idag faktist, haha. Nej men jag plattade inte mitt hår, har mitt nartuliga lockiga som jag i stort sätt aldrig går i. Men lockarna va så otroligt fina så dom får stanna kvar i mitt hår.
Igår så var jag med Thomas, vi gjorde inte så mycket. Jag höll på att somna igen .. Jag är inte förvånad så trött som jag var. Men sen när jag väl höll på att somna kommer Malin och Dino hem och springer in i rummet, Dino tittar bara in och sen går ut, sen kommer Malin och hoppar i sängen ! Sen blev de så att alla fyra låg i min säng och tittade på tv, sen gick Dino och Thomas ut på ballkongen och Malin och jag låg kvar i sängen, men sen kom dom ju tillbaka och då hade Dino och jag krig, hahaha. Han slog till mig och han puttade ju mig i sängen hela tiden så jag ramlade men jag gav inte upp och ställde mig upp igen men tillslut så tog Thomas tag i mig och sa att jag skulle sluta för han visste att jag inte skulle ge upp (a) Hahahaha ! Nej men de var lite smått roligt.
Idag ska jag nog hem till pappa och bara ta de lugnt. Charlie och Vincent kommer hem till mamma idag så jag åker hem till pappa så jag får lite lugnt och ro. Men jag åker dit ikväll nångång när mamma har kommit hem.
Skönt att umgås lite med pappa, men jag vet inte ifall jag har ork till att åka dit men jag vaknar nog till liv när jag kommer till skolan ! :)
Vi brukar ju ha kul där ! :)
Igår på elevensval & på matten, jag hade skit kul ! Fast Roger blev ju lite smått sur men han får faktist tåla att vi snackar ibland !
Juste, jag har fått mina kläder som jag har beställt & nu fick jag ett sms som jag ska gå och titta på, skriver mer ikväll eller ifall vi sitter i datasalen idag !
Ha de bäst !

de senaste

De senaste inlägget kom lite sent.
De skulle ientligen komma förra helgen eller nåt .. Min data slutade fungera då tror jag.

borde man ..

Borde man ta en filmen På andra sidan häcken och krypa ner i sängen, ta nåt gott och bara koppla av ?
Låter inte de bra ? Själv tycker jag att de låter som en utmärkt ide. Men de får vänta till lite senare.
Har en del att ta itu med först.
Är riktigt sugen på pizza faktist. Imorgon blir de pizza tror jag. Hahah.
På onsdag åker man på kryssning med Sanna ! Riktigt skönt faktist.

Vet du vad jag önskar just nu ? Att det var sommar, & att man var utomlands så man inte behövde tänka på nånting. Bara vara. De skulle vara riktigt skönt, tycker jag.
Nej nu ska jag tala med lite folk & en sätt igång min film.
Ha en trev

skolan

Sitter just nu i skolan, vi slutar vid fyra och då ska T vara här tror jag.
Uffe försöker få igång nåt matteprogram så vi kan sitta och göra matte på datan men de funkar inte så jag är inne på pa och kände för att skriva några rader här :)
Vi hade musik prov idag, fick reda på de imorse men jag kunde de kanske bra, fick nog iaf ett G om inte högre. Imorgon ska jag ha prov i SO, ska plugga lite ikväll. De är bara några frågor som man ska kunna svara på och så ska man kunna sätta ut nårga vatten och grejor. Men jag kan faktist inte sätta ut vatten grejorna men de är bara att plugga plugga plugga tills dom sitter. Mer kan jag inte göra. Bara plugga och greja de.
Nej men nu orkar jag faktist inte skriva mera, skriver nog ikväll.
Pusshejs !


Onsdag kväll

Att vakna varje morgon
med det på hjärnan,
är så fruktansvärt knivhuggande
och gnagande
att jag önskar att jag kunde sova
flera dygn till.
kanske en vecka,
kanske ett år,
bara jag slipper den där känslan
som kryper i hela kroppen
och tränger fram tårar som jag inte orkar hålla inne.
Hur lätt jag än verkar ta det,
så är det raka jävla motsatsen.

Thomas §

Thomas älskling. Jag vet inte hur jag ska säga de här eller vad jag ska säga .. Vi har haft de så fruktansvärt svårt den senaste tiden så vi till och med gjorde slut eller vad man nu ska säga. Ja, vi är tillsmmans igen och folk är inte speciellt förvånade för dom såg hur kära vi var. Nåt som jag aldrig förstod. Men nu inser jag hur mycket jag älskar dig. Förlåt för allt jag har gjort, men jag vill bara att du ska veta att du är guld värt.
Du är skälet till att jag lever denna kalla vinter.

Godmorgon !

De blir ju inget långt inlägg denna morgon eftersom jag inte har så mycket tid på mig.
Idag ska jag nog bara plugga, har glosor till i morgon tror jag att de var, sen har jag SO tills på fredag, sen nästa fredag har jag matte prov. Det är bara att köra på ! Slutar tidigt idag och har idrott. Packade idrottskläderna lite snabbt och sen in i badrummet och borstade täderna, jag sitter som vanligt med en tandborste i munnen som jag alltid gör på morgonen. Hahaha. Jaja, men jag ska gå om tio minuter och ska få de sista gjort. Skriver nog mer när jag kommer hem eller ikväll, ska inte vara med Thomas idag, han kommer imorgon ist.

Dagen ; Ett par ljusa jeans, ett linne från Gina och min Hökarängströja. (Ganska mys stil idag)

[Sätter nog in lite bilder när jag kommer hem]

yes

Hej alla glada !
Idag gick dagen hyffsat fort, var lite små trött men jag vaknade till efter lunchen & sen flöt dagen på.
När jag slutade kom Thomas och vi snacka lite och tog de lugnt, kanske blir för lugnt ? Jag somnade, hahaha.
Det här blir typ väldens kortaste inlägg ! Jag orkar verkligen inte skriva, måste hoppa in i duschen och sen ska Elle ringa mig också, vi har en del att snacka om :)
Nej men jag ska nog dra vidare nu.
Pusspuss !

godmorgon !

Godmorgon alla glada !
Det är ganska fint väder ute idag, soligt. Men de ser inte så varmt ut men vi får hoppas att de är lite varmare än igår.
Idag har jag på mig min hökarängstjocktröja och ett par jeans. Ganska mys stil, men den får duga idag. Jag ska ju bara till skolan.
Ja ni, de händer inte så mycket idag, tror att jag ska träffa Thomas och snacka. Sen måste jag plugga också. Oj, jag fick sms ;)
Hoppas att de inte blir en tråk dag idag, jag vill ha roligt idag !
Jag drömde en mardröm inatt också, jag drömde att Thomas dog och då tog jag livet av mig,usch va hemskt de var. Men sen vaknade jag med ett leende på läpparna och insåg att de var en dröm ! :)
Jaja, snart ska jag gå till skolan. & nu orkar jag inte skriva mera, sitter här med en tandborste i munnen och ser ut som ett fån. Hahaha. Nej nu ska jag göra de sista och den gå.
Skriver nog mer ikväll eller ifall vi sitter i datasalen i skolan.
Pusshejs !

-

image64
can you look me in the eyes and tell me that you are happy now ?

skolan '

Jag sitter just nu i skolan och tar de lugnt.
Ska skriva om gatubarn men jag tog en liten paus och satte mig och skrev här :)
Igår så var jag hemma hos Johan och Eric :)
Johan och jag tittade på film sen så hoppade Eric på mig och började kittla mig, hahah.
Sen puttade jag han i sängen och satte mig över han och skrek ; JAG VANN ! JAG VANN !
2 sekunder efter låg jag underst. Hahahah. Jag är inte den starkaste och han är ett år äldre och väger lite mer än mig & är lite längre, så nej, jag hade ingen chans.
Sen när dom skulle följa mig till bussen så cyklade han nästan på mig, hahah. Jag stod och skrek och han bara skrattade. Johan stod bara och tittade.
Ska till dom i helgen tror jag och bara ta de lugnt :)
Nej men nu ska jag faktist skriva lite.
Pusspuss.

lista igen (:

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[] Mellanbarn - 1000 kr
[x] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[x] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr
Och en Champange fast de fick visst inte vara med inte ens en färg i närheten ;/

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x ] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[x] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd: 30800

va tycks ?


i just love it.

yes

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.  

Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.

Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.

Han som som uppskattar dig och allt du gör för honom.

Han som håller dig i handen när alla andra ser på.

Han som verkligen lever för endast dina kyssar.

Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.

Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.

Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.

Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.

Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.

Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.

Han som aldrig lämnar dig.

.. Han förtjänar din kärlek.


Lista

10 favoriter:
Färg:
ingen speciell
Mat: pappas
Band: har inget spreciellt
Film: jag har ingen 
Bok: pojken som kallades Det
Sport: går inte på nån (a)
Årstid: sommar!
Veckodag: fredagar & lördagar
Glassmak: blåbär
Tid på dygnet: kvällarna karanterat !

9 för tillfället:
Humör: ganska glad
Smak: saft for life !
Kläder: jeans och en tröja
Bakgrund: på datan`?
Nagellack: igenomskinlig
Tid: 00.32
Omgivning: pappa, malin, anna & dino i soffan
Irritationsobjekt: ingeting ?

8 första:
Bästa vän:
Eric Lennholm :)
Screen name: ehm, va ?
Husdjur: hund
Piercing: öron
Förälskelse: hemlis
Musik: minns inte
Bil: har ingen än.
Kyss: haaha !

7 senaste:
Cigarett: Naej !
Mat: pappas tomater med fetaost !
Dryck: vatten
Biltur: med pappa
Kyss: haha!
Spelad låt: vet inte vad den heter
TV-program: vet inte vad de heter

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
Brutit mot lagen: har jag säkert ;O
Blivit arresterad: nej
Badat naken: yes
Varit med på TV: ja, på någon reklam skit
Kysst någon du inte känner: nej

5 nej tack:
Kläder: kommer inte på ngt just nu
Mat: nån äcklig fisk 
Musik: country
Dryck: ehm ?
Personlighetsdrag: uppkäftiga

4 saker:
Du gjorde igår kväll: kom hem från kryssningen ! :)
Du kan höra just nu: musik.
Du inte kan leva utan: Eric !
Du gör när du har tråkigt: sätter mig vid datan

3 personer:
Du kan berätta allt för: dom jag litar på ;)
Du tycker om: familj, vänner :)
Du inte gillar: folk som drömer en utan att känna en.

2 val:
Kaffe eller te: te
Vår eller höst: vår!

1 önskan: den är lite smått hemlig ! :O

RSS 2.0