i need you to understand


SOVA

Kom hem för ca halv timma sedan, har varit hos älsklingen hela dagen! Vi åt god mat och bara hade det mysigt! Ska alldeles strax lägga mig i sängen för att få mig min skönhetssömn, fast börjar rätt sent imorgon men iaf. Skönt att få sova länge och kanske till och med vakna av sig själv?
Tänkte avsluta detta inlägg med två bilder. Malin och jag stod och gapskratta åt bilderna, det är alltså vi som har tagit dom på våran frisörlektion haha.

HAHAHA!

Jag ska ta mig i kragen och plugga nu!

Börjar med att skriva min uppsats till arbetsmiljön, sen går jag över till matten och sedan tänkte jag kika lite på frisör delen också, bara sida 3-22.. Och det är prov på måndag. Känns som jag inte har koll på någonting alls nu, lite mycket i huvudet på en och samma gång! Tur att jag har min almanacka så jag får lite ordning och reda i livet. Fast ska fan ta och skaffa mig en snyggare, använder den man får ifrån skolan just nu och den är ju inte världens snyggaste, men den funkar för tillfället. Ska springa och hämta ut mitt leg i veckan också, det är ett måste! Kanske kan göra det på fredag för då är jag ledig!!!!!!! Kanske ska passa på att plugga lite till det stora frisörprovet på måndag då, för jag måste fan komma in i pluggandet. Måste bara få typ VG på ett prov sen blir jag så taggad på allt så då kör jag bara! Så nu tänkte jag satsa! Plus att får jag betyg i alla ämnen tills den här terminen är slut så får jag en dator, passar mig perfekt! :) Men nu ska jag skriva lite arbetstrygghetblablabla... Vi kanske hörs senare! Bjuder på två bilder på mig själv också som är tagna för en liten stund sedan :)
.. juste, tar paus när mamma kommer hem för då ska vi äta pizza! SHIT VAD GOOOOOTTTT

in this happy little house



Ännu inget plugg

Nää, skäms på mig! Har bara suttit här och så har jag ätit svampmacka! Mamma och Jocke har plockat så mycket svamp så vi stekte på hur mycket som helst och bara tryckte i oss allihoppa! Några grannar kom ner också och fick ta hur mycket dom ville typ. Nu sitter jag helt ensam hemma, eller ja, Skruttan är ju hemma med mig. Mamma och Jocke åkte hem till Dino och jag stanna hemma, är alldeles för trött för att åka ut på utflykt. Och en stund för sig själv är bara skönt! Fast, fick ju hela kvällen för mig själv igår med. Var meningen att Sandra skulle komma hit och sova med mig men hon kom aldrig, så när jag vakna imorse var det tomt i lägenheten. Så jag tog på mig min morgonrock, tog mitt täcke och min kudde och la mig i soffan. Gjorde mig lite frukost också, rostad macka med mosad avokado på MUMS!
Men nu ska jag alldeles strax ta ut svampen ur ugnen och sen ska jag tvätta bort sminket och sedan lägga mig i sängen för att plugga lite grann.. och prata lite med min älskling som jag ska träffa imorgon! :)

Min nya kofta och så fick jag ett par jeans av Sandra nu ikväll som satt perfekt :)

Nu är det bara en vecka kvar!

Hej på er! Kom hem för en stund sedan, har varit i Farsta Centrum med Sandra och shoppat lite. Jag fick med min en kofta och värmespray, och Sandra var snäll och köpte en lotion till mig. På hem vägen ringde jag upp Tim men han svara ju inte, men som tur var ringde han tillbaka och jag fick sällskap medans jag var ute i kylan.
Resten av denna kväll tänkte jag ägna åt plugga faktiskt. Har massvis med saker i veckan som måste vara inlämnat och klart så jag tar tag i det idag! Engelskan kanske jag pluggar imorgon, och matten tänkte jag kolla lite på idag och se vad jag kan. Me et ska nog inte bli några problem, Tim skulle hjälpa mi lite också.

I fredag hade vi tjejer hur trevligt som helst också! Fast, jag slänger bara upp ett par bilder så får ni se för nu måste jag börja med pluggandet. Puss!

i miss u

Det är såna här tillfällen jag bara vill krypa ner i sängen bredvid mitt hjärta, bara ligga tätt in till och känna hans hud mot min. Känna hans armar runt mig, känna hans andetag.. Jag ser fram emot att dela mitt liv med dig, att få skapa ett liv med dig, att bli gammal med dig. Om jag kunde så skulle jag ge dig hela världen, och jag ska kämpa för vår kärlek. Jag älskar dig utav hela mitt hjärta älskling.

Things I'll never say

I'm tuggin' at my hair
I'm pullin' at my clothes
I'm tryin' to keep my cool
I know it shows

I'm staring at my feet
My cheeks are turning red
And I'm searching for the words inside my head

'Cause I'm feeling nervous
Tryin' to be so perfect
'Cause I know you're worth it, you're worth it
Yeah...

If I could say what I want to say
I'd say I want to blow you--away
Be with you every night
Am I squeezing you too tight?
If I could see what I want to see
I want to see you go down--on one knee
Marry me today
Guess I'm wishing my life away
With these things I'll never say

It don't do me any good it's just a waste of time
What use is it to you what's on my mind?
If it ain't comin' out, we're not going anywhere
So why can't I just tell you that I care?

'Cause I'm feeling nervous
Tryin' to be so perfect
'Cause I know you're worth it, you're worth it
Yeah...

If I could say what I wanna say
I'd say I want to blow you--away
Be with you every night
Am I squeezing you too tight?
If I could see what I wanna see
I want to see you go down--on one knee
Marry me today
Guess I'm wishing my life away
With these things I'll never say

(What is)What's wrong with my tongue?
These words keep slipping away
(I stutter)I stutter (I stumble)I stumble like I've got nothing to say

'Cause I'm feeling nervous
Trying to be so perfect
'Cause I know you're worth it, you're worth it
Yeah...

I guess I'm wishing my life away
With these things I'll never say

If I could say what I want to say
I'd say I want to blow you--away
Be with you every night
Am I squeezing you too tight?
If I could see what I want to see
I want to see you go down--on one knee
Marry me today
Guess I'm wishing my life away
With these things I'll never say

These things I'll never Say

school

Hej hej och hemskt så mycket hej! Sov knappt någonting i natt så är rätt trött idag, men jag håller igång! Jag, Malin, Emelie och Sabina var lite spontana idag och bestämde att imorgon ska vi hem till Emelie och äta middag tillsammans bara vi fyra tjejer! Tar med mig kamran också så det blir lite kort :)
Har en lååång lektion kvar, sen slutar jag också. Ca 2h matte.. Kul! Och vi ska enbart ha genomgång eftersom att vi har prov nästa vecka. Men tror icke att det kommer att funka..
Mötet igår gick väl så där, men ska ska dit igen själv och sen en gång efter med både mamma och pappa.
Nu är det en och en halv vecka kvar, sen har det gått tre veckor sen allt började. Jag är riktigt trött på det men jag ska låta dom här tre veckorna gå och sen hoppas på det bästa. Idag ska jag plugga också, engelska och frisör blir det. Sen har jag inte bestämt mig om jag ska plugga matte också, men antagligen inte eftersom jag inte fattar ett jävla skit och jag ska inte träffa min älskling idag så han kan ju inte hjälpa mig.. Men vi får se hur det går!
Slutar halv fyra idag också, blöööö. Men det är bara köra! Känns som att det varit en relativt bra dag idag iaf, tack vare brudarna!
Jag älskar bilden!

Fotograf: Jag, Lina Flachsbinder

Ny dag, nya tag!

Nu kör vi!

Låt mig flyga med mina egna vingar


Bara för att jag växer upp och skaffar mig ett eget liv betyder det inte att jag försvinner!

pocket full of sunshine


Breathe slow

Jag ser framemot mötet imorgon, för nu ska äntligen jag få prata! Men har en del att göra idag också.. Ska klippa Sandra, skriva en uppsats, plugga engelska och plugga frisör tänkte jag. Men det ska väl inte bli några problem? Jag kör bara..

It's a damn cold night

Nu är jag dö trött så tror jag ska hoppa in i duschen.. Håret tvättar jag imorgonbitti. Farväl.

Jag blir förbannad!

Ja här kommer jag och börjar klaga igen. Men ni måste förstå att det är här jag kan skriva av mig när jag behöver. På onsdag ska jag på möte med båda mina målsmän och jag ser inte fram emot det. Men jag tänker gå iaf, för att visa att jag är bättre.
Och nu kommer jag med samma sak som i något inlägg längre ner, men jag förstår inte hur vissa människor tänker när dom säger att jag inte får träffa han jag älskar, han som jag vill spendera hela mitt liv med, han som jag ger all min kärlek med. Jag menar, vad i helvete?! Hur fan tänker man. Förstår dom inte att JAG blir sårad när dom gör så. Att dom inte kan tänka sig in i min sits eftersom alla är myndiga och det inte kan hända. NÄHÄ, MEN VAD FAN SPELAR DET FÖR ROLL OM JAG ÄR MYNDIG ELLER INTE?! Dom kan inte säga att jag inte får träffa han mer än två gånger i veckan och inte ens sova hos honom! Jag kokar av ilska. Hur fan tänker man när man gör så? Och när jag säger att jag vet att det är han som får mig att må bra och inte tvärtom! Man kan väl förihelvete ge det en chans iaf, se hur det går om jag får träffa honom när jag vill och låta mig sova hos honom några gånger i veckan.
JAG VET ATT DET ÄNDA SOM FÅR MIG ATT MÅ DÅLIGT NU ÄR ATT JAG INTE FÅR TRÄFFA HAN JAG ÄLSKAR MER ÄN BARA TVÅ GÅNGER I VECKAN. Hur... Jag... Jag kan inte uttrycka mig för jag är så förbannad. Jag hoppas att någon läser det här och förstår vad jag menar!

Jag har kommit över det, jag väntar bara på dig nu!

Jag har kommit över det, jag väntar bara på dig nu!

put the blame on me


Jag har något att säga och jag vill att ni ska läsa

Den senaste tiden har jag mått pissigt dåligt, jag har inte velat kliva upp på morgonen, utan jag har bara vänt på mig och dragit täcket över huvudet. Men nu är jag på rätt väg igen, jag kliver upp på morgonen och ser fram emot att gå till skolan för jag vet att jag har så jävla roligt där. Men sen kommer det till en sak som får mig att vilja skita i allt igen eftersom jag känner mig tvingad till saker. Jag får träffa min pojkvän två gånger i veckan nu, och det ska vara i två veckor till. Och när dom här veckorna är över är det inte ens säkert att jag får träffa han oftare eller ens får sova med honom. Det får mig att vilja göra tvärtemot, ta mitt pick och pack och bara dra. För det får mig inte att må bra. Och det här inlägget kanske förvärrar allt, men just nu känner jag att jag skriver för att jag måste få ur mig saker jag inte kan säga. För det känns som att folk lyssnar men inte förstår. Jag känner mig dum för att jag tänker på ett annat sett, jag känner mig som en idiot rent ut sagt. Men egentligen så spelar det ingen roll vad jag säger för jag har ju ändå alltid fel. Jag blir frustrerad över att inte få träffa människan jag älskar så mycket jag vill, jag menar hur skulle du känna om någon sa till dig att du inte får träffa människan du älskar utav hela ditt hjärta? I mitt huvud så går det inte ihop. Jag säger att det inte får mig att må bättre, men entligt andra så får det mig att må bättre. MEn det är väl för fan jag som vet hur jag känner och vad som får mig att må bra? Visst jag må bara 16 år men i huvudet då? Jag blir förbannad, jag kokar av ilska vissa gånger och det går nästan inte att hålla den inom mig. Jag är 110 % säker att det är det enda som får mig att må dåligt nu, att inte få träffa människan jag älskar utav hela mitt hjärta. Jag saknar han så att det gör ont, varje gång jag måste sätta mig på bussen hem får jag ont i hjärtat, för jag vill inte lämna honom eftersom jag vet att det kommer ta några dagar innan jag får träffa honom igen. Och några dagar, visst det är inte mycket men fan när man vet att man får träffa människan två gånger i veckan så blir det mycket! Helvete vad besviken jag blir, man kan inte hindra någon att träffa den man älskar. Det är fel! Speciellt när det få en att må dåligt. Eller är det jag som tänker med arslet? Detta funkar inte! Jag känner mig så liten och överkörd. Jag blir så besviken...


Ikväll blir det dom här brudarna!


Blev fredagsmys, och idag kanske en fika (?)

Igår fyllde min älskling år så jag åkte och träffa han när han sluta och han fick en liten present av mig. Han fick ett silver halsband när det var inristat "Love of my life". Blev inge fest eller någonting igår, utan bara en lugn kväll med min finaste. Åt snabbmat och kolla film, plus kladdkaka på det! Åkte hem vid tolv snåret och sov eftersom jag höll på att somna flera gånger på Tims axel.
Idag kanskedet blir en tripp in till stan med Charlina och Becci och tar en fika :) MEn snart kommer min dator stängas av, så vi kanske hörs senare eller en annan dag! Puss

Känn lugnet i bilden


Älskar det!



Mardrömmar och regn

Jag är trött. Vaknade strax innan fem av att jag drömde mardröm om min två storesyskon Sandra och Malin, det var hemskt! Och sen så hade jag fått typ 5 sms av Tim och då svarade jag och han var fortfarande vaken. Förstår inte vad man gör vaken kl 5 på en vardag... eller jo det kanske jag visst gör haha. Det var ju feting ovädret inatt och det åska och jag tror att det blixtra också! Och jag som låg där och precis hade drömt mardröm... Det är hemskt hur rädd jag kan vara för åska/blixt! Men tur att Tim var vaken och prata med mig en stund, fast nu ska jag göra mig iordning :) Börjar halv evla! Hoppas på att det ska sluta regna snart... Ska hämta ut Tims present idag också, så han ska fåden så fort som möjligt. För imorgon fyller han år! :) Puss!

För jag har världens bästa pojkvän!

Hej hej och hemsk så mycket hej! Dagen började ju såklart med regn, så det var bara att ta med paraflaxet och gå! Men dagen har rullat på och jag Sabina och Malin har skrattat så vi har suttit och gråtit ;) När vi sluta så sprang jag och Sabina till bussen och jag åkte och träffa Tim, kändes som att vi inte träffats på år och dagar! Hans mormor var på så bra humör så hon ville att Tim och jag skulle ut och äta för oss själv, haha hon är så otroligt snäll och gullig! Fast det är ju hela hans familj såklart! Så vi gick och åt och prata om allt mellan himmel och jord. Och jag saknar att få sova med honom, och bara få vara med honom så mycket jag vill! När dom här tre veckorna är över hoppas jag på att få spendera några nätter med dig och få ligga i din famn utan att känna någon stress att jag måste hinna med bussen.
Jag har helt enkelt hittat honom jag vill spendera mitt liv med, även fast jag är så ung så vet jag att det är Tim jag vill bli gammal med!

Men nu ska jag klippa Malins toppar och sen ska jag hoppa in i duschen och smsa lite med Tim ;) Vi hörs! Puss

smegmutta

Nu är jag hemma igen. Jag, Sabina och Malin var lite spontana och drog in till stan och satte oss på Wayns och tog oss en lång fika med massa tjej prat! Hur trevligt som helst var det, och jag tror vi alla behövde det, haha. Blev väldigt mycket skratt efter att ha kommit på ordet smegmutta, haha! Men det är härligt att få såna skrattattacker vi fick idag :) Men imorgon är det en ny dag med mera skratt! Kanske man till och med ska ta med sig kamran? Puss!

Fotograf; Jag, Lina Flachsbinder

en liten morgonpromenad

Min dag börjades med en morgonpromenad! Jag är riktigt stolt över mig själv att jag tog mig upp en hel timma förtidigt bara för att gå en promenad. Och jag har ätit en ordentlig frukost. Nu sitter jag helt klart, eller helt.. jag orkar inte göra någonting med mitt hår. Så jag slängde bara upp det i en toffs. Börjar kvart i tolv idag och bussen härifrån går kl elva, så ska Malin möta upp mig vid bussen, passar mig perfekt! Men nu tänkte jag fixa lite annat! Vi hörs. Puss!


True love



Lika hopplöst förälskad nu som då

Ett par timmar med dig gjorde mig till en helt ny människa. Jag älskar dig något otroligt mycket, och jag hoppas att du förstår det. Du är det bästa som har hänt mig.

Med dig vid min sida klarar jag allt.

Med dig vid min sida klarar jag allt.

Jag ska göra mitt bästa

Jag ska göra mitt bästa för att få allt att fungera igen.

-


love of my life

"När du är glad är jag glad, när du är ledsen är jag stark, när du ler åt mig vill jag skrika av lycka att världen inte har det vi har"


let the picture talk


Love of my life, no matter what.

so it's up to me


På bild: Jag, Lina Flachsbinder

'Come away with me in the night'

Come away with me in the night..

På bild; Jag, Lina Flachsbinder

Mina favoritkillar!


På bild; Tim och våran baby Felix

jag kämpar

Har inte alls mått bra på sista tiden och i torsdag sprack det. Jag låg bara och grät och grät hemma hos Tim och visste inte vart jag skulle ta vägen. Tur att han satt där med mig, så jag fick luta mig mot hans axel och bara vara för en stund. Men för att göra så att jag mår lite bättre så köpte jag mig en liten gullig lurvig kanin som är min och Tims baby! Så nu har jag mina två favorit killar! Våran lilla lurviga baby heter Felix förresten.

Ser ni hur liten han är? Han får plats i Tims ena hand! Mina älsklingar.. Nu ska jag värma pizzan som mamma köpte till mig igår och vänta på att Tim ska komma och göra mig sällskap. Puss

RSS 2.0