Kvällens outfit, haha hatar det ordet

Kör på mina nästan lårstövlar, puss!

Dags att fixa inför kvällen!

Hej era finingar! Kom hem för inte alls länge sedan, har precis tagit en dusch eftersom att jag var genom svettig. Har ju dansat i skolan idag, riktigt roligt! Tyvärr kom vi inte till final, men därimot gjorde Sannas klass det och jag fick dansa lite med dom haha :)

Ska faktist börja göra mig iordning inför kvällen redan, kanske ska möta upp kusinen min också, hoppas på att hon följer med :) Men nu ska jag kolla lite i garderoben och se vad den har att bjuda på idag haha ;) Vi hörs! PUSS

God morgon..

..Sunshines! Idag är det fredag och  jag är så trött att ni inte kan tänka er, kom ut från duschen för en stund sen och jag har ju inte tid att sitta här eftersom att jag inte ens vet vad jag ska ha på mig..

Idag dansar jag i skolan, slutar tidigt och då blir det nog hem och göra sig iordning och sedan åka till Skarpnäck där jag ska vara ikväll :) Men nu ska jag göra mig iordning, så vi hörs senare under dagen. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Break your heart

"Im only gonna break break break break your heart"
Det är den låten som går i mina högtalare just nu och jag sjunger självklart med. Egentligen så bör lilla jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp vid typ halv sju imorgon och duscha (!!!!!!) och gissa vem som komme vara morgon tröttis? JO JAG. Men det är okey, ska möta upp mina två pinglor på morgonen så det gör susen :)

ÄH VA FAN, SÄGER BARA EN SAK - 1 2 3 SCHTEEK! HAHA. SOV GOTT BLOGGLÄSARE :)

Här är min 1 2 3 SCHTEEK bild, hur ser din ut? ;-)

Sara som komenterade i inlägget under, läs är du snäll

Postat av: saraaaaaa

helloo :D känner du igen moi :)

2010-04-29 @ 22:20:52
URL: http://thatshouldbeme.blogg.se/

Jag kommer inte in på din blogg, man måste ha lösenord och användarnamn :( Vill jätte gärna komma in på din blogg och se om jag känner igen dig haha :) Kram!

Torsdagsmys!

Har suttit i soffan med Malin och mamma och kollat på antikdeckarna, kan inte påstå att det är världens bästa program men jag njöt mest utav sällskapet :) Inte ofta vi sitter och umgås!

Imorgon är det fredag, hur skönt som helst! Och vi ska dansa i skolan imorgon, haha. Ska bli riktigt kul faktist :) Får se om det är någon som tar bilder, jag skulle gjort det om jag hade min kamra här hos mamma men eftersom att den fortfarande är hos pappa så får jag ta bilder någon annan gång :)
Ska strax lägga mig tror jag, eller om någon timma eller två. Är inte så trött för tillfället, sitter ju och dunkar musik och sjunger för full hals.

Men nu ska jag sitta och söka lite grejer på internet och fixa lite annat inför imorgon, vi kanske hörs senare eller imorgon! Puss

Partybrillorna såklart!

Ekonomi problem?!

Ja det kan man ju säga att jag har, känner att jag måste slå mig ner och räkna och greja lite. Men det gör jag nästa vecka när jag ska hem till pappa, min kompanion Sanna följer med mig som tur är. Skulle nog aldrig klarat mig utan henne :)

Tänkte slänga in en Hannah Montana låt som Sanna och jag brukar dansa till, snart kan man ju hela låten också ;-) Haha naturbegåvning! Vi hörs om en stund :) Påminn mig att ge hundarna mat kl 6 är ni snälla, haha annars glömmer jag nog bort det (a)

Sömntuta

Höll på att försova mig, kände att jag verkligen inte orka gå upp. Låg i sängen med två täcken och dränkt i kuddar, då är det ju inte direkt några problem att råka ligga kvar lite för länge? ;) Men tro det eller ej, låg inte kvar för länge! Låg kvar till 07.45 och sedan slet jag mig upp.
Ska alldeles strax börja röra mig och möta upp Sanna, Sanne är ju fortfarande sjuk :( Lite tråkigt att vara i skolan då faktist! Men men! Vi hörs iaf senare under dagen. Eller, jag har en lång dag idag. Slutar 15.40 tror jag, men vi får se om jag har tillgång till dator i skolan, puss!

Så här känner jag mig idag!

Ny design

Som ni kanske ser har jag fått ny design? Sannas lillesyster gjorde den till mig, fin va?! Fast texten ska vara svart istället för rosa och där man skriver rubriken också :) Sen är det nog klart!

Idag blev det också bestämt att det blir Gotland för mig i sommar. När jag blev tillfrågan om jag skulle följa med tacka jag först nej, tänkte på jobbet och lite annat. Men idag så kände jag bara vafan, är borta en vecka så det är inte värsta grejen :) Fyller år där också, så det ska bli kul! Vecka 28 åker jag med Sanna och några till, riktigt skoj :)

Nu tänkte jag iaf torka håret så gott jag kan och sedan lägga mig i min säng och bara njuta utav att vara jag. Vi hörs imorgonbitti om jag hinner blogga! Förresten, vad tycker ni om min nya design? :) KRAAAM

Jaaaa, vem det är på bilden behöver vi inte ta upp. Men kul hade den personen den kvällen! Haha god natt :)

En liten powernap!

Haha fiiiiiiltfällan ännu en gång. Så otroligt skönt! Somna framför tvn med en hund som låg i mitt knäväck. Nu har jag iallafall vaknat till liv, fått mat i magen och nu har jag satt mig här framför datorn. Sannas lillesyster Rebecca har gjort en bloggdesign till mig också, så ska bli spännande och se hur den ser ut! :)

Har inte så mycket mer att skriva eller att göra idag, ska nog bara duscha. Eller så tvättar jag bara håret och duschar kroppen imorgon bitti :) Såååå skönt att duscha på morgonen, eller bara jag som tycker det? :D

Jag ska vara ärliga mot er, jag sitter och lyssnar på Hannah Montana. OCh det är Sannas fel! Helt klart, haha. Igår stod vi och dansa till Hoedown Throwdown, har ni sett dansen till den låten? Haha jag säger bara att det är dags att youtuba på den och ställ er och dansa, vi hade riktigt roligt! ;)

Rikta blicken framåt

Känner mig trött och känslig. Känns som att jag är ett andra handsval för en viss människa, vilket gör mig ledsen! Jag som liksom tyckte om honom lite grann, eller på början att tycka om honom riktigt mycket. Faaan också.
Men ska rikta blicken framåt!

Stress!

YEP! Måste springa till tunnelbanan alldeles strax, ska möta upp Sanna där så ska vi åka till Farsta en snabbis och sedan till skolan.. Istället för att skriva så tänkte jag sätta in bilder :) Så får ni se hur jag ser ut idag! KRAM
Så här ser jag ut idag! Hoppas ni får en kanon dag :) 

Mitt inlägg försvann

IGEN. Datorn stängdes av, precis när jag skulle avsluta inlägget så stängdes datorn av och inlägget hamna inte där i utkastet eller utkorgen eller vad det nu heter.. Skumt! 
Men iallafall, idag har jag varit i Farsta med Sanna och fixat en del. Shoppa lite grann, fick med mig ett par stört sköna brillor, tre trosor och en kofta. Vi åt en sallad där också :) Sen när vi kom hem färga jag håret och städa lite grann! Nu tänkte jag faktist tvätta bort mitt smink och lägga mig, är riktigt trött.. Skriver mera imorgon! Puss
(Bilder kommer imorgon)

God morgon!

Vi gör ett nytt god morgon försök. Ska börja gå alldeles strax, känner mig lite små seg men kommer nog att piggna till nu på morgonen eftersom jag har idrott som första lektion! Sitter här redo i mina idrottskläder faktist, haha :) Tycker jag är duktig, jag kom upp halv sju imorse! Det är inte alla dagar jag kommer upp så tidigt.. Brukar oftast ligga kvar så länge jag bara kan, och sedan får jag panik när jag kollar klockan och flyger upp och kör mig iordning och det slutar med att jag får halv springa till skolan haha. Men nu måste jag börja röra mig, eller om ca 10 minuter! PUSS
Två god morgon bilder på morgon trötta mig! Vi hörs senare under dagen, nu ska jag börja klä på mig. 

Raderat inlägg

Behövde bara skriva av mig lite igår kväll, men nu idag känner jag att jag inte orkar bry mig. Jag raderade inlägget och hoppas att det inte var så många som hann läsa det.
God morgon förresten!

Dagens mys!

Inget märkvärdigt liksom..

Eva & Adam

Nu är filmerna slut. Kollade klart på Step Brothers och sedan kollade jag på Eva och Adam säsong 2! Har älskat Eva och Adam filmerna sen jag var liten, haha :) Funderar på att ladda ner någon mer film och ställa mig och laga lite mat! Funderar på att laga köttbullar, potatismos och brunsås, hur gått låter inte det liksom?! Jag är så jäkla sugen på det! Hoppas vi har brunsås hemma bara annars får jag göra egen helt enkelt. Fast egentligen vill jag att mamma ska laga maten, blir godast när mamma gör såklart! Men hon skulle åka och fika med Lotta så jag får klara mig själv. Jocke ska ju åka till landet och Malin och Dino åkte till Uppsala för att hämta någonting. Men det är okey, tycker bara det är skönt att vara för mig själv!

Hur har eran dag varit idag? Inte lika tråkig och lugn som min hoppas jag?! Kram på er!

Bara jag som tycker att Tobbe i Eva & Adam är riktigt snygg? ;-)

Pust och stön!

Jag som såg fram emot måndagen! Så går jag och blir "sjuk"! Jag har nämligen så jävla ont i magen att man kan tro att det är någon som vrider den ut och in.......... Inte okey! Sitter iallafall i morgonrock här framför datorn, har precis proppat i mig en och en halv macka och två glas oboy, oboyen gick ju ner utan problem. Men det är ju så gryyymt gott med oboy, eller är det bara jag som tycker det? Haha jag älskar det!

Funderar på att lägga mig i sängen igen som jag legat i hela dagen och slå på en film, hehe. Kanske kolla klart på step brothers. Datorn stängdes ju av igår och min syster kommer in och säger att jag ska gå och lyssna i hennes rum. Grannarna bråkade så det var ett jävla liv, och vi blir ju alltid så skrämda så vi går alltid och väcker Jocke (platst pappa) och säger att han ska lyssna och låter han avgöra vad vi ska göra, haha. Men det är lika bra men tanke på det som har hänt i det här trapphuset....
Nä nu ska jag sluta skriva här, krypa ner i sängen och knapra på mitt äpple som jag tog med mig :) Vi hörs senare! Puss!

Happy face i fredags!

Säng och en film? JA TACK!

... Frågan är bara vilken film? Kanske ska kolla Step Brothers. Smack bah! Imorgon är det måndag och jag ser nog fram emot det! Ska bli härligt att träffa Sanne, haha. Även fast jag sov hos henne i natt så känns det skoj att träffa henne! :) Kanske kolla med henne om vi ska sooooola solarium. Finns en riktigt fräsht solarum här i Hökarängen faktist! Eller det var det sist jag var där, vet ju inte hur det ser ut nu eftersom att alla pundar barn som röker på hänger där... Ber om uräskt om några utav dem läser min blogg men så är det!

Men nu ska jag försöka släppa datorn och lägga mig i sängen med mina två täcken och 5 kuddar! MYS!

How low can you go?


Sanna och jag dansa till How low, haha det kanske syns? ;-)

Hemma hos sötnosen Sanne!


Ska snart äta och sedan ska vi till Skarpnäck och fira Daniel och Jens som fyllde 22 och 21 för knappt en vecka sedan! Vi hörs kanske under kvällen. En stor puss från mig!

3 av mina favorit bilder!

Bild från Sommaren 09, jag, Sanna & Sanne
Jag bara älskar denna bild på Sanna, den är stört skön!
Julen 09, haha! Bara kolla på bilden, fick en otroligt sexig mössa ;)

Lina 'Tröttmössa' Flachsbinder

Jag förstår inte varför jag alltid är så här trött! Har inte varit en jobbig dag heller. Gick upp 07.15, åt frukost med Malin och drack te, gjorde mig iordning i lugn och ro. Slutade runt 13.00, så det har inte varit en lång dag! 
Malin och Boris var iallafall snälla och kom och mötte upp mig när jag slutade så gick vi en liten promenad. Ska försöka lägga mig tidigt idag också eftersom att jag har nationella imorgon, yaa. Blir en rätt lång dag imorgon också! Slutar där runt 16.00 och börjar 08.00.. Sedan kommer storebror och hämtar mig så åker vi till kusinerna. Charlina fyller ju år imorgon så det är klart att vi åker dit! Ingen annan i familjen kan ju..
Igår fick jag reda på en bra nyhet också! Kom in på mitt förstahandsval! Nacka gymnasiet, here i come! Någon mer än jag som sökt dit? :) Puss!
Jag precis nu

Bilder

Hitta huuuur gamla bilder som helst på mig! Haha.... Och jag känner inte för att skriva så bilder funkar ju perfekt?! :)
Även jag har varit brunett.

Nej nu får det vara bra med gamla bilder på mig ;) Nu ska jag föna håret och sen krypa ner i sängen... mysigt!


En liten prommis

Mitt inlägg försvann för att min dumma datorn stängdes av........... Jag har iallafall varit ute och gått en prommis med Boris (hunden), städat och snart ska jag pallra mig ner till tvättis och köra två maskiner. Vi hörs! Puss


YAAA

Som vilken måndag som helst sitter jag i skolan. Jag, Sanne och Sofie håller på med ett arbete om Finland, sitter och skickar över texter till Sofie så fixar hon resten, haha!

På torsdag fyller Charlina år, kanske jag nämnde i förra inlägget? Malin och jag ska iallafall dit då! Får se om Charlie följer med så får vi skjuts.... ;) Ska ner till Inger Finger snart och kolla ifall jag kom in i Nacka gymnasie! Är lite nervös om jag ska erkänna.. Vill verkligen komma in där! Men har jag för lite poäng får jag helt enkelt jobba upp dom, för jag ska komma in där.


Myshelg!

Har haft en riktigt lugn och skön helg. Det började i fredags, var först hemma hos X och kolla på tv, somnade så klart i soffan en stund haha. Sedan var vi ute och åkte lite bil och somnade såklart sent, men det var okey :) I lördags var jag inne i stan med min underbara kusin Charlina. Vi satt på Cafe´ 60 i några timmar och hade det jätte mysigt! Och juste, var även i nynäs i lördags hemma hos vän som har en liten bebis på 8 månader! Satt och myste med lite andra bebisar som var där också, haha. Jag är inte den som tycker om barn, men när dom är så små är det svårt att inte tycka om dom! ;) 
Och idag har jag inte gjort någonting, kollat när X har meckat bil och suttit och frysit. Råka somna i soffan ännu en gång fast bara en liten stund tills jag blev väckt och hemskjutsad! 
Men nu ska jag fortsätta att äta chips och dip och prata med Malin, vi har haft en liten trevlig kväll vi med :) Puss! 
Jag och pappa i Tyskland :) Gud vad skum jag ser ut, haha!

21:35

Hoppade i mjukisbyxorna för en stund sedan, riktigt skönt! Ska strax krypa ner i sängen och kolla lite tv tänkte jag :) Har faktist inge vettigt att skriva just nu... Har inte gjort något speciellt idag, somna i soffan när jag kom hem och jag är lika trött nu som då haha. Men men! Vi hörs, puss!

God morgon!

Sitter inne i datasalen ännu en gång! Känns som att det ända jag gör är att sitta i datasalen och inte göra någon nytta alls. Iallafall, när jag inte sitter i datasalen så får jag faktist en del gjort! Som nu, vart precis och gjorde ett SO prov, gick hyfsat bra faktist. Hade knappt läst på någon men jag håller tummarna på ett litet G iaf! Och imorgon har jag nationella i matte, hoppas att det ska gå bra där med. Ska sätta mig och plugga idag tänkte jag :) Men här får jag inget skrivet, ska fortsätta kolla runt på datorn! Puss

Här ska det vara en rubrik sägs det!

Snacka om att jag är bra seg! Sitter här inne i mitt rum, högsta volym i högtalarna och sjunger för full hals. Men egentligen måste jag slå mig ner för att plugga, har prov imorgon och nationella i matte på fredag (!!!!). Får se hur det går! Satt och plugga en stund igår, sen kom morfar och drack kaffe med mig :) Och sedan fortsatte pluggandet... Men gav faktist upp tillslut, det är nästan omöjligt att sitta stilla och plugga :O Kom i säng rätt sent också eftersom att Jocke och jag gick igenom lite papper och så, och sedan var det bara upp tidigt imorse igen och köra på! Var ju en kort dag :)

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, jag har inte tid att sitta här! Kosta pengar, du vet! ;-) (Tobbe i en annan del av köping säger det)

Riktig turist bild när vi var i Tyskland! ;-)

Skolan

Sitter i skolan och har absolut inget vettigt för mig!

Imorse var jag uppe tjugo i sex för att Jocke och jag skulle hinna upp före mamma som fyller år idag :) Haha, snacka om att jag var morgon trött! Men gick iallafall och la mig igen och kom upp stax innan sju :) Men men, här blir det inte mycket skriva! Vi hörs. Puss!

Say godnight and go

Say goodnight and go.

Skipping beats, 
Blushing cheeks.
I am... struggling..
Daydreaming, 
Bed scenes in... the corner cafe
And then I'm left in bits recovering tectonic... tremblings
You get me every time.

Why'd ya have to be so cute?
It's impossible to ignore you..
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well..
Say goodnight and go.

Follow you home, 
You've got your headphones on 
And you're dancing
Got lucky; 
Beautiful shot: 
You're taking everything off 
Watch the curtains wide open
And you're following the same routine; 
Flicking through the TV, relaxed and reclining
And you think you're alone..

Oh, why'd ya have to be so cute?
It's impossible to ignore you,
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well..
Say goodnight and go.

One of these days, 
You'll miss your train, 
And come stay with me...
{It's always say goodnight and go}
We'll have drinks, 
And talk about things and, 
Any excuse to stay awake with you...
You'll sleep here,
I'll sleep there, 
But then the heating may be down again,
At my convenience...
We'd be good, 
We'd be great together...

Why'd ya have to be so cute?
It's impossible to ignore you,
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well..
Say goodnight and go.

Why's it always always:
goodnight and go?
Oh, Darling not again,
Goodnight and... go...

Forever Young

Jag är hemma igen! Eller jag kom hem igår eftermiddag, sedan blev jag hämtad nästan direkt efter jag kom hem :) Idag har jag iallafall varit hemma hela dagen, eller jag har ju så klart varit i skolan. Men dagen gick rätt snabbt, bara för att Sanne var där och gjorde så att jag fick mig några goa skratt :) Hade även möte idag i skolan, allt gick bra! Fick hem lite papper som jag ska göra och lite annat! 
Imorgon är det onsdag, vilket betyder att jag slutar tidigt och mamsen fyller år! Annars imorgon vet jag inte vad som händer, vi får se helt enkelt! :) 
Har inte så mycket mer att skriva, orkar inte berätta om resan just nu. Kan ju slänga in lite bilder istället :) Puss
Får inte upp mer bilder just nu..

Fight for this love

Hej bloggen!
Sitter framför tvn med datorn i knät och telefonen i högsta hugg! Om några timmar ska jag upp och bege mig till flygplatsen i Skavsta, åker nämligen till Tyskland imorgonbitti. Jag, mina syskon, pappa och farmor åker, kommer hem igen på måndag så är borta bara över helgen :)

Idag har knappt gjort någonting, stått och packat i tre timmar för jag absolut inte visste vad jag skulle ha med mig! Men tur att Malin hjälpte mig en del :) När jag väl blev klar blev jag hämtad av en vän, mycket mer än det har jag inte gjort idag.

Jaja, kommer verkligen inte skriva blogg när jag kliver upp vid tre. Det kommer jag aldrig orka, fast man vet ju aldrig, ´jag kanske inte ens går och lägger mig? ;-) Fast lite sömn måste jag nog få!
Vi hörs iallafall när jag kommer tillbaka från Tyskland! Ha det bra nu allesammans! PUSS

Onsdag

Trött trött trött. Slumrade till i soffan i några minuter och sedan vakna jag upp med en fruktansvärt huvudvärk. Sitter iallafall och dricker ett glas vatten nu, ska slänga iväg ett sms till Sanne och sedan hoppa in i duschen som jag inte gjort ännu! Har ju bara haft en slapp dag idag! Vakna upp i huddinge helt ensam, kolla lite tv, satt lite vid datorn, snacka lite i telefon, och sen vid tre tiden blev det att röra sig hemåt och äta! 
Men men! Här har jag inte tid att sitta, måste göra mig redo inför ikväll! Puss.
Jag igår, vi fick ju inte glöd på grejerna!

Hur ego får man vara?


Bild tagen för 1 min sedan


Fredag

Sov rätt så länge idag, var riktigt skönt! Dagen planer är att följa med X till någon brud, ska tydligen komma lite folk dit. Men ska ta det lugnt! Hoppas inte på att det ska bli en sen kväll, vet inte varför men jag känner egentligen bara för att ligga i soffan och glo på film! Men det får bli en annan dag istället. Snart måste jag börja packa inför Tyskland också! Har inte ens en väska att packa i. Hmm... Får leta lite!

Måste nog börja göra mig iordning strax... sitter bara i handduk än så länge och jag har ingenaning om vad jag ska ha på mig senare under kvällen. Fan, klockan är inte ens tre? Jag har inte det minsta bråttom! Jaja, slänger in en bild som är tagen igår :) Puss!

Haha fan vad jag är dålig!

Jag orkar inte ens skriva blogg längre! Haha, nä ni! Ska försöka skärpa mig, men inte just idag. Ska nämligen iväg och käka middag med en kompis om en stund. Sedan ska jag till huddinge och stannar där över natten! Nästa vecka åker jag till Tyskland, men bara över helgen. Så kommer hem på måndag och så går jag till skolan på tisdag :) Men nu ska jag fixa håret och fixa till sminket lite grann... råka somna i soffan i 2 timmar bara ;-)

Så här känner jag mig just nu! Vill bara krypa ner i mjukiskläderna och lägga mig i soffan och kolla på Eva och Adam! Haha :)

RSS 2.0