lite sent

Jätte dålig uppdatering idag, jag vet! Men jag har inte varit hemma på hela dagen, jag kom hem för ca en timma sedan. Har varit ute i solskenet hela dagen, Sanna, jag och alla grabbar körde ett dopp idag! Jätte härligt.
Sedan var jag tvungen att åka hem till pappa eftersom jag skulle hämta kamra och lite annat, men vi åkte tillbaka runt åtta tiden och var där ca halv nio. 

Imorgon åker jag iallafall på klassresa i en dag, haha. Så jag är tillbaka på tisdag :) 
Men men, nu tänkte jag se till att fixa kamran sedan krypa ner i sängen och slå på tvn. Hoppas ni har haft en toppen dag, puss!


Hemma, eller hemma hos Sanna

Jag skriver senare, väntar på att Robban och Elliot ska komma. Jag hade sån tur att Robban skjusa hem mig till Sanna, hur snällt som helst, Robban. Tack så mycket pössunge!! Hahaha ;D
Nej nu ska jag ta lite hostmedicin så jag överlever kvällen, haha! Puss!
.. Nu kommer Robban och Elliot :)

dagens kanske outfit, vad tycker du?


snabbt inlägg

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag fortsätter att göra mig iordning. 
Idag skiner solen ju! Hur skönt som helst, och det är ganska varmt ute :) 

Dagens planer: först ska jag hem till pappa och hämta en kamra och en väska, ska ju på klassresa på måndag och jag har ingen bra väska att ha med mig här hos mamma så då får jag ta en sväng till pappa. 
Sen ska jag hem till Sanna och fira hennes bror, Elliot ska också dit om jag inte minns fel. Sen får vi se om vi går ut ikväll. 
Meeeen nu tänkte jag slänga på lite musik och sedan göra mig iordning, vi hörs!


mysoutfit


myskväll

Jocke skulle bara åka iväg och handla lite smått och gott till mig för ikväll eftersom att jag ska vara ensam men nu har han varit borta ett bra tag? 

Iallafall, jag har duschat och jag känner mig som en ny människa. Ska alldeles strax föna håret och kanske ta mig en alvedon och slå mig ner på ballkongen och njuta av solen. 
Och vet ni vad? Jag tänkte faktiskt slänga in dagens outfit och datorn tillåter mig att göra det, hah. Fast det blir senare :) Har inte en sån rolig outfit idag, sitter ju bara i mjukisar men ialalfall. Jag brukar ju inte göra det, men men. Nu ska jag geeka lite här på internet, puss!

bilder

Vilken bild gillar ni mest?

Fredag

Idag är det fredag, hur skön är inte det? Fast jag ska ändå bara ta det lugnt idag, hostar ju fortfarande som en tok och låter som en åsna, haha!
Har en del att planera idag, eller iallafall när det gäller pengar. Det är lite dåligt med det nu när man väl behöver det, men jag slängde iväg ett sms till min älskade fader och kolla om han ville betala skorna så får han pengar av mig nästa månad :) 

Hittade en bild på mig på facebook som Sanna hade satt in, haha. Den är inte tagen för så länge sen, kanske någon vecka sedan och jag sitter med vantar på mig! Hahaha, då kan ni förstå att jag frös? Solen sken och jag satt i vantar, mjo låter lite så där. Jag sätter in den i slutet av inlägget :)

Ikväll kommer min bror och gör mig sällskap, jag vet inte om han ska ha en vän med sig men det märker vi. Mina föräldrar ska på Malins studentmiddag eller vad det nu heter, och det är maffiatema! 
Jag ska iallafall inte följa med, kommer ju bara snora ner alla där borta! Hahaha. Fast jag vet inte om jag skulle följt med om jag var frisk heller, inte för att jag tror det eftersom att jag egentligen hade planer idag. Men nu sprack ju allt eftersom jag blev sjukis, inte okej. Men tills på måndag måste jag bli frisk för då ska jag på klassresa! Vi blir bara borta i en dag men iallafall, det ska bli roligt :) 
Kommer hem igen på tisdag, så det blir väl att jag slänger in ett inlägg på morgonen innan jag går till bussen och möter upp klassen. 
Men men, nu ska jag pusha Jocke in i duschen så att jag också kan duscha snart. Vad ska ni göra idag, gullungar? Solen skiner ju! Jag skulle inte banga på att åka ner till vattnet med tjejerna och sitta och njuta :) 


malins student

Nu vet jag precis vad jag ska ha på mig på Malins student, det blir en tubklänning som är vit. Jätte fin om du frågar mig. Jag kan ta en bild imorgon och försöka få in den på Jockes dator. Nu är det bara skor jag ska köpa, men det ska nog gå bra att hitta. Får åka till farsta någon gång nästa vecka, om jag hinner. Eller jag måste hinna det, annars blir det pannik. 
Men det känns skönt att ha hittat något att ha på sig. 

Nu ska jag färga Malins hår och sedan tänkte jag göra mig lite te eller något sådant :)
Puss!


sjuk -.-

Jag blev sjuk iallafall! Sitter hemma nu, har precis vaknat. Min näsa ska vi inte ens tala om, haha kan knappt andas ur den. Låter som en överkörd katt om du frågar mig! Sen måste jag ta lite hostmedicin snart så jag klarar av hela dagen :) 

Stack till skolan imorse och gjorde ett prov sen gick jag hem och åt och somna direkt efter typ, vakna nu, haha! 
Imorgon ska jag också vara hemma och ta det lugnt, Sanne ska också vara hemma både idag och imorgon. Men på lördag får jag faktiskt ha frisknat till lite grann för då ska jag hem till Sanna :) Hennes bror har nämligen fyllt 18 den 25 om jag inte minns fel så då blir det 18 årsfest :). 

Men men, jag kanske uppdaterar senare, puss!

tummen ner, tummen upp

Hej raring! Sitter just nu i skolan inne i datasalen, känner mig helt lost! Det var faktiskt bra länge sen jag mådde så här dåligt, näsan rinner och jag hostar som en tok! Även fast jag har tagit alla mina tabletter så mår jag så här (?) Kanske håller på att bli sjuk eller något?
Tummen ner på att bli sjuk nu!

Iallafall, går dagen blev lugn. Satt hemma hos Elliot som ni ser om ni skrollar ner ett inlägg ner. Djurgården vann matchen med 1-0 om jag inte minns fel.
Jag själv var inte så insatt i matchen, ville bara hem! Mådde så dåligt då med. Kom hem runt tio igår kväll och då blev det att äta, duscha och sen direkt sängen.

Idag ska jag iallafall försöka vara kvar i skolan hela dagen och sedan ska jag hem till Sanna när jag slutar, och då blir det kladdkaka! Men nu ska jag läsa lite på aftonbladet och geeka lite. Puss!

sannapannapannkaka

Jag har inte skrivit på hela dagen eftersom jag inte har varit hemma sen halv åtta imorse och jag är inte hemma ännu. Sitter hemma hos Elliot och kollar på fotboll, eller kollar och kollar. Jag snodde datan, höhö. Men jag ska väl slå mig ner med Robban, Elliot och Sanna och glo lite jag med :)
Jag kanske skriver när jag kommer hem om det inte blir för sent, vi hörs! Pööss


pengar pengar pengar!

Idag är det måndag och den 25, vilket betyder pengar :) Så idag ska jag och Sanna åka och köpa hårfärg och sola lite! Känner mig som en riktig blekfis om jag ska vara ärlig, haha!
Så när jag slutar om ca 40 minuter ska jag börja röra mig hem mot Sanna, tror att hon håller på att baka kladdkaka så det ska bli gott att få när man kommer hem dit, höhö!

Bara så att ni vet, min telefon är helt fuckad så att det är inte säkert att ni får tag på mig! Ska försöka fixa den så fort som möjligt.
Men nu ska jag skriva vidare, puss!

23/5


Snart kommer Sanna och gör mig sällskap, puss!

23/5


Sanna, jag är så enormt glad över att jag har dig vid min sida!


22/5

Det första jag gör att jag ber om uräskt att jag inte skrivit på hela dagen. Har varit helt död, men igår sov jag hos Albin som planerat men Sanna därimot sov hemma ;) Haha lilla gullan! Tur att du mådde bra idag iallafall!

Tänkte svara på en fråga som jag fick - Vem är C som jag skriver om. Jag tänker inte ta upp hela namnet eftersom att det kan skapa problem för honom. Därför låter jag bli. Och jag tänker fortsätta att kalla han C, dem som känner mig såpass väl vet vem C är och det är bara dem som behöver veta det. Nu vet ni det, jag vill bara inte skapa problem för honom eller för mig. Jag har lärt mig av mina misstag med att skriva för mycket av en kille i bloggen, det blir för tjatigt för både honom och för mig om jag ska skriva vad jag känner för honom, jag gick miste om min största kärlek. Och jag vill inte att det ska hända igen om jag någonsin blir så kär igen. Därför låter jag bli att skriva om mitt kärleksliv.


What I have in me
in my mind is you

I would die if we were through

What I'm feeling now
What I´m having you do

I am lost in pain without you
So cold. So alone

All I have is you
it is all that I`m waiting for
All I need is you

Now I can't make it through

All the nights I prayed
Mostly sadly untrue

I am not prepared to be strong

I just can't believe
I am losing you

Not prepared to going on,
what you see and walk away
So cold. So alone

All I have is you
it is all that I´m waiting for
All I need is you

Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever (Forever)

Distant from all, yesterdays electing me
murder these thoughs life is disconnecting me,
Noooo,
Loving is affecting me, count all the times
You were there protecting me

So cold. So alone.

All I have is you
it is all that I´m waiting for
All I need is you

Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever (Forever)
All I have is you
It is all that I´m breathing for
All I need is you
Now I can't make it through
It is all that I'm breathing for

21/5

Sitter just nu hemma hos pappa och tvättar och har duschat. Ska alldeles strax in i tvättis igen och slänga in sista maskinen i torktumlaren och jag ska laga lunch till Sanna och mig :) Vet inte än vad det blir men det märker vi, höhö.
Blir inte alls ett långt inlägg nu, har mycket att göra idag. Väntar på att alla mina kläder ska bli torra, hehe.
Men nu ska jag gå, kanske slänger in ett inlägg när vi kommer till Albin eller nåt :) Sover hos han inatt med Sanna, så ni vet. Men nu ska jag göra mig iordning, pöss!

21/5

Jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit blogg på några dagar. Men jag har inte haft tid, haha som vanligt.. Men jag har knappt suttit vid datorn någonting dom senaste dagarna eftersom att jag har varit ute alla härliga människor. Idag hamna vi vid vattnet som är väldigt ovanligt för våran del..not. Haha, alla satt i klump på Sanna för att hålla värmen. Sanna själv snodde ju min flis men jag var så grymt smart så jag tog med mig två tjocktröjor och ett par mjukisar. Fast det blev strumpbyxor all night long.
Körde lite fotboll med C, och Sanna.. Fast hon dog efter några sekunder av all utmattning. Haha, grym kondis säger jag bara ;).
Jag gick och mötte Sanne en snabbis och när vi kom tillbaka springer jag och kör ett kalashopp upp på C rygg, haha! Sen blev det bara att sitta på bryggan och mysa med C (a).

Morgonens planer är att träffa alla imorgon igen i think :) Fast innan ska vi hem till min far och tvätta lite, eller rättare sagt. Jag ska tvätta, sen ska vi göra oss lite iordning där och sedan drar vi oss vidare hem till Albin :) Mycket mysigt.
Men nu ska jag krypa ner bredvid Sanna och sova lite, klockan börjar bli mycket. Höhö.
Bjuder på en bild på mig och Sanna som är tagen förra helgen tror jag :)

18/5

Nu tänkte jag ta mig en dusch, leta fram kläder till imorgon och sedan sova. Kanske läsa lite och skicka ett sms till C och titta hur det går :) Tänkte smsa Sanna också och planera lite inför helgen, det här ska ju bli en toppen helg! 
Puuuuuuss!

Malin och jag på rixfm i fredags när vi står och trängs två meter ifrån stängslet, haha! Tack för en lyckad kväll, raring. Du är guld värd!

18/5

Har man inte en tuff mamma? Hon börja med toffsar på benen för att hålla upp byxorna, och nu går hon och tar mina bagie jeans! Haha, hon är så rolig ibland. Passar alldeles utmärkt i dom tycker jag :) Grymt snyggt. 
Tänkte slänga in en grymt skön bajen låt eftersom att man är ju trogen hammarbyare :)
Jag ryser i hela kroppen när jag ser den här videon!


Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra 
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just denna dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser fram emot härliga tiden
Jag ser kvinnornas ben
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på mig sida

Jag har väntat så länge på just denna dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just denna dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just ida mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer

Väntat så länge på
just denna dag
Den ger lust
när den kommer

18/5

Jag älskar dig pärlan!

18/5

Tänkte sno lite bilder från Isabell så får ni se vad vi har gjort i helgen på lite bilder :) Väldigt mysiga bilder om du frågar mig! Puss!

Bild 1. På mig och Sanne, inte den finaste på oss två men jag älskar dig iallafall gumman!
Bild 2. Nästan hela gänget, där hamna vi iallafall på klippan, mycket mysigt! :)
Bild 3. Albin, jag och Sanne, haha riktigt snygga om du frågar mig!
Bild 4. Albin, jag och Sanne :)
Bild 5. Sanne och Robban, riktiga gullungar det där! 

Medans jag ändå är igång med att sätta in bilder så kan jag sätta in bilderna från fjällen, lite senare än förväntat men det har aldrig gått att ladda upp bilder på den här datan förens nu typ, så är kommer dom! 

Fick upp två bilder iallafall, det faktiskt inte vad det är med fjällen bilderna. Dom vill inte laddas upp! Men ni fick se våra helg bilder iallafall :) Puss!

18/5

Godmorgon! Och förlåt för verkligen skit dålig uppdatering. Jag har knappt suttit vid datan den här helgen, det har varit så mycket! Det började i fredags då jag och Sanna skulle på rixfm och träffa Malin och hennes vän där :) Och det sluta med att vi var runt 11 pers, haha. Malin och hennes vän tappa vi bort tidigare under kvällen så då var det jag, min kusin Charlina, Becci, Elliot, Sanna, Cuse, Sanne, Simon, Martin, Danne, Robban och någon annan Simon som var hur liten som helst, höhö. Runt tio tiden började vi dra oss mot tunnelbanan som alla andra ungdomar. Tog tunnelbanan mot gullmarsplan och bussen där ifrån till Norra sköndal, sen fortsatte våran kväll där. Vi gjorde inte så mycket men kul hade vi :) Sanna och jag kom hem till mig runt ett tiden, fast planen var att vi skulle sova hos henne men ingen av oss orkade gå ut i kylan igen så det blev att vi sov hos mig i fredags. 
Lördags - Vi vakna tjugo i två, snacka om att det var skönt att sova ut! Och på lördagen var planen att jag skulle träffa A. Hon ville att jag skulle komma till Stenhamra men jag känner att jag inte vill vara där. Får bara upp massa dumt i huvudet som jag helst vill glömma. Så jag sa till henne att vi kunde ses nästa helg istället, och så lägger vi på och Sanna och jag ligger och snackar i sängen om fredagen. Sen runt tre tiden då vi fortfarnade inte kommit upp ur sängen så ringer A igen och säger att hon och K är påväg hem till mig, haha! Pluttungar! Så då var det bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning, fast det blev bara att sätta på sig mjukisar och gå och möta upp pluttungarna. Dom följde med oss till Sanna och satt med oss och Albin när vi gjorde oss iordning, satt och snacka lite skit. Runt åtta tiden så var det utgång, A och K gick till tunnelbanan för att bege sig hemåt och vi fortsatte hem till Albin som skulle hämta lite grejer. Och han var inte snabb.. haha. Men lite senare så tog vi bussen från farsta strand till sköndal. Mötte upp alla andra och så satte vi oss vid vattnet, hur mysigt som helst och där har vi varit i stort sätt hela helgen! Vi har vårt eget lilla berg där vi grillar, haha :) 
Men där hamna vi iallafall i lördags, och kallt var det! Men Cuse var så snäll att han satt och värmde mig medans jag satt och skaka som en liten gris. Tur att det var mysigt iallafall! Och man blev på gott humör och fick sig  några härliga skratt :) Sanna och jag började röra oss hemåt runt tolv snåret. Bussen hade slutat gått så vi fick gå hem i kylan.. Jösses vad jag frös! När vi väl kom hem så kasta jag mig under täcket :) Höhö. 
Söndags - Vi hade bestämt med min kusin att vi skulle mötas i slussen runt ett tiden för att sitta där och ta det lugnt :) Sanna och jag drog med oss Robban och Cuse. Så vi satt där ett tag och sen åkte vi och mötte alla andra vid vattnet. 
Så igår kväll hamna vi vid vattnet igen, haha. Cuse fick sitta och värma mig som vanligt för att jag satt och frös! ;) 
Kom hem runt tio tiden igår och då blev det en dusch och sen rakt in i sängen. 

Idag steg jag upp runt halv sju, eller.. Jag låg och drog mig ett bra tag i sängen innan jag orkade kliva upp. Men det var bara skönt :) Sen alldeles strax ska jag gå till tunnelbanan för att möta upp Sanne och vi ska till Farsta IP. Idrottsdag idag -.- yeehy. Men men, det ska nog gå bra! Har iallafall gjort iordning en matsäck :) 
Men nu ska jag gå, puss!

dålig uppdatering

Har haft lite bloggtorka dom två senaste dagarna, men jag har inte har tid, ork eller lust. Men nu när jag ändå är ensam hemma så tänkte jag mig att jag kunde slå mig ner och skriva några rader :)
Igår hände lite mer än bara jobb jobb jobb. Runt sju - åtta tiden så smsa kära Sanna mig och fråga ifall jag skulle med ut och göra staden osäker, och så blev det! Vi skulle möta upp Albin men han var inte den snabbaste så vi satte oss helt enkelt och gunga, och kort det blev! Vi som aldrig tar kort längre tog faktiskt några bilder :) Tänkte sno dom utav Sanna så ni också får se, hihi. Lite senare så kommer Albin och hans vänner, så jag slog en pling till Grädde eftersom att vi var i närheten utav han så han kom också och gjorde oss sällskap. Sen hände inte så mycket mera den kvällen, hehe. Vid halv tio kanske drog Sanna och jag till tunnelbanan och åkte hemåt, Sanna tog samma väg som mig så jag fick sällskap :) Mycket snällt. 
När jag kom hem så gjorde jag lunchlåda och sen blev det duschen direkt efter. Tyvärr så blev jag inte trött efter duschen så jag börja städa mitt rum och självklart så skulle jag halv försova mig imorse för att jag gick och la mig för sent igår. Men det gjorde inget :) 
I förrgår så var vi iallafall och titta på huset som vi ska flytta till. Om jag inte skrivit det så ska jag och mina syskon flytta med våran pappa till Västerhaninge. Vi hyr en övervåning :) Jätte mysigt var det faktiskt. Så den 7 Juni ska vi börja flytta allt tror jag och då ska vi även grilla där och fira Sandra eftersom att hon fyller år den 3 Juni :) Så det ska bli trevligt. 

Idag har det inte hänt så mycket, det var näst sista dagen på praktiken. Det är ganska skönt men ändå inte. Ni vet, jag är ju en riktigt trötter på morgonen och jag föredrar att ligga och dra mig läääänge innan jag ens orkar stiga upp. Och nu när jag praktiserar måste jag gå upp vid kvart i sex ungefär. Inte riktigt min grej om vi säger så. Så på något sätt ska bli skönt att börja skolan igen eftersom att då kan jag ligga och dra mig till klockan sju! Haha nästan som riktig sovmorgon ;) 

Imorgon är det sista dagen på praktiken och det betyder att det är freeeeeedag! Hur skönt är inte det?! Och dagens planer imorgon är att jag ska in till kungsan. Det är ju Rixfm och Milla ville att jag skulle med dit och träffa hennes vänner så jag följer med och det gör även Sanna :) Så det ska bli mycket trevligt tycker jag. 

sanroja.blogg.se.jpg


11/5

Jag tänker inte skriva nu eftersom att jag är lite irriterad så jag tänker inte ta ut det här i bloggen. Jag löser det imorgon istället :)
Jag tänkte slänga in två låtar som jag tycker om :) Höj ljudet och njut! 

Rethosta

Hej raring! Kom hem för ett tag sen. Var och träffa Grädde, han skulle möta upp Sandra för att få tillbaka sin tröja så jag följde med, hade inget annat för mig :) Och man kan säga att jag fick värsta hostattackerna, jag har ju fått sån där rethosta.. Så grymt jobbigt! Vaknar mitt i natten av att jag hostar flera gånger, så sjukt jobbigt! Men vi får hoppas att det blir bättre snart så man blir av med skiten :)
Imorgon är det jobb igen, är inte alls taggad men det ska nog gå bra. Ska jobba med alla grabbar tror jag :) Men det ska nog bli bra. Fast helst vill jag jobba på frukt och grönt, mycket härligare att jobba där. Och nu har jag liksom lärt mig om allt där och nu ska jag helst plötsligt byta avdelning, haha. Men men, det ska nog gå bra :) Jag tar en dag i taget. 

Snart ska jag väl hoppa in i duschen och göra mig klar för sängen, ska ju upp kvart i sex imorgon, yeey.. 
Men nuuuu skaaa jaaag gååå :) Puss!

10/5

Vad fan hände igår egentligen? Från ingenstans så smsar du mig och påstår att du älskar mig? Från ingenstans så kommer du tillbaka, och sen vänder du bara helt och säger 'nej men jag mena som tjejkompis, jag har ju tjej.' Och innan det skrev du 'Så du menar att du inte är kär i mig längre?' Vadå jag inte är kär i dig? Vad fan menar du med allt du säger? Du har problem, att du inte kan se det själv. Du måste ha någon att kontrollera och du tror att du kan göra det med mig nu bara för att du kunde göra det förut. Jag sätter ner min fot här och nu, du kan inte kontrollera mig längre. Jag har insett nu att jag är värd någon bättre, någon som älskar mig som jag är och inte vill ändra mig hur som helst. Någon som älskar mig för den jag är. Jag vill finna min lycka, men det är inte lätt när du tror att du kan komma och gå precis som du vill. Låt mig vara, jag vill inte ha någonting med dig att göra längre. Du är för mycket, du tror att du kan göra vad som helst. Jag tror att du är så för att ingen att satt en gräns och visat att du inte får hålla på så som du gör. Men jag gör det nu och jag hoppas innerligt att du tar åt dig av det jag skriver för du kan inte hålla på så här. För i slutändan kommer du inte ha någon kvar och då kommer du komma krypandes tillbaka. Det funkar inte tyvärr. Det är ingen som kommer orka med dig längre när du ska hålla på så här. 
Allt skulle bli så mycket lättare om du bara insåg att du har mer än ett problem. Förut skulle jag hjälpt dig att lösa dina problem men jag fick inte ens ett tack så varför ska jag lägga mer tid på dig? Kom inte till mig och säg att du älskar mig, du är bara ute efter ett ligg eller något. Men jag kommer inte tillbaka till dig så fort du ber mig och så fort det passar dig, jag tänker inte anpassa mig efter dig längre. Inte en chans att jag tänker göra det. Du har sjunkit så mycket i mina ögon. Förr visade jag respekt till dig. Jag tyckte verkligen att du var en fin människa, jag trodde du älska mig för den jag var. Du var den finaste människan på jorden som jag älskade högst av alla. 
Jag är så jävla trött på dig och på alla människor just nu. Jag frågar alla vad jag ska göra för att du ska förstå att jag inte vill ha någonting med dig att göra. Men jag får alltid samma svar, alltid samma jävla svar. Radera hans nr, svar inte när han smsar osv. Men hur jävla lätt är det när man får ett sms från en person som man en gång i tiden älskat så högt? Hur gör man? Jag vet inte hur man gör. Ibland önskar jag att jag bara hade mer styrka, att jag kunde göra mera. Att jag var en bättre person som kunde se från hela början vem du egentligen var. Låt mig bara vara så är jag nöjd..



9/5

Godmorgon! Höhö, idag blev det att ligga i sängen länge som ni märker. Riktigt skönt! 
Men igår kväll när jag kom hem så var jag så grymt trött. Det blev inte så sent igår heller, kom hem runt halv tolv tiden och då blev det rakt in i sängen. 
Kan berätta lite vad jag gjorde innan jag kom hem. Jag jobbade som vanligt på dagen, slutade runt tre. Fast gick lite senare eftersom att det var en del kvar att göra. Så jag kom ifrån jobbet runt tio över tre, hann precis med tåget som fick 24. Tur jag hade! Haha :) 
Jag prata med Sanne en del också och vi bestämde att vi skulle träffas lite senare under kvällen så när jag kom hem höll på att somna men istället så hoppade jag in i duschen så att jag skulle piggna till. Blev klar runt åtta tiden och då gick jag och mötte Sanne och Ronja, sen tog vi en promenad till Starrmyran. Eller jag och Sanne gjorde det medans Ronja skulle åka och möta Danne och Martin. 
När Sanne och jag väl kom fram till starrmyran så började det ju självklart spöregna så vi sätter oss under ett litet tak och sitter där tills alla kommer och då satte vi oss vid grillen. Sen satt vi bara där hela kvällen, det blev mycket skratt och Martin och jag kom fram till att vi är dålig på att sitta bredvid varandra eftersom vi bara gör illa varandra, haha! Jösses vad jag skratta :) Runt elva tiden kände jag att tröttheten började smyga fram så jag bestämde mig för att traska hemåt. 
Kom hem, la mig i sängen och satte på tvn och självklart så somna jag, höhö. Vaknade av att jag hade blivit bombad av sms och då passade jag på att stänga av tvn och somna om :)

Och vet ni vad? Jag måste hoppa in i duschen och göra mig iordning nu, ska hinna med bussen också sen vet jag inte om jag ska träffa Eric min bästavän? Jaja, det märker vi väl. Vi hörs senare, puss!

8/5

På något sätt känner jag mig stolt över mig själv eftersom jag känner hur trött jag är och det betyder att jag har kämpat den här veckan. 
Men iallafall, nu sitter jag här i handduk och ska väl göra mig iordning inför kvällen om en stund :) Just nu samlar jag krafter för att orka, haha. 

Imorse ska vi inte ens tala om.. jag var så otroligt trött! Jag orkade verkligen inte gå upp när klockan ringde kvart i sex, men vad hade jag för val? Det var bara ta sig i kragen och slita sig ur sängen och gå upp i den mörka lägenheten. Jag var ju såklart först uppe, och jag är van att vara uppe sist. Hahaha. Men icke, den här veckan har jag varit uppe först :)
Men jag piggna till när jag väl kom till jobbet..

Men nu ringde Grädde så jag tänkte vara lite social mot honom :) Skriver mera senare, puss!

7/5

Hej raring! 
Kom hem från jöbbet för ett tag sen, är så otroligt seg. Men det är väl som vanligt, haha. Bara att den här dagen gick lite snabbare än gårdagen och det var grymt jävla skönt :). 
Och jag missa tåget idag när jag skulle hem, gissa om jag blev tokig? Hahaha, jag blev så grymt förbannad. Men nu är jag hemma iallafall och jag har ingenaning om vart alla är? Det är ingen hemma, men Malin skulle till skolan idag iallafall så hon är väl där. 
Men nu börjar jag tappa suget på att skriva, suck.. Skriver lite mera senare, puss!

6/5

Gash vilken seg dag det har varit. Blev klar med alla vagnar vid elva i förmiddags, sen har jag inte gjort så mycket idag. Eller det fanns inget att göra, haha. Gick till smink avdelningen och hjälpte till lite och för att fördriva tiden. Fast det gick ju inte så mycket fortare, haha. Kom iväg lite senare också eftersom att jag skulle vänta på Sandra och det regna så himla mycket så jag kände inte för att gå ut då, höhö. 
Mycket mer har inte hänt idag, skulle egentligen träffa W men han svarar inte så neä. MEN IMORGON SKA JAG SPRINGA OCH LETA EFTER MIN PRINS, OBSAVERA MIN ;). 

Har inte så mycket mer att skriva, haha. Det händer inte så mycket just nu, det är bara samma sak varje dag. Jag stiger upp vid sex tiden, går till tunnelbanan tio i sju, är på jobbet strax innan åtta och sedan börjar plockandet. Vid tolv äter jag lunch, vid ett börjar jag igen och vid tre fyra så slutar jag. Sen åker jag hem alldeles trött, somnar nästan på tåget men kämpar att hålla mig vaken och jag lyckas faktiskt ganska bra för att vara jag, haha! 
Jag måste ta en bild också i mina jobbar kläder, haha! Måste erkänna att jag är otroligt sexig i dom ;) *HOST* Hahaha, så står det på tröjan "Jag praktiserar här för att lära mig allt om Ica Maxi Stormarknad" eller något liknande. 

Imorgon så blir det väl samma rutiner plus en funderare. 
Hoppas att ni har det bra, puss!

5/5

Ännu en härlig dag avklarad. 
Idag jobba jag med Sandra hela dagen :) Det blev några härliga skratt eftersom att jag lyckades göra något skumt ljud, hahaha!
Mycket mer har inte hänt idag, bara att vi satt och tryckte i oss bananer så det blir inga bananer på några dagar nu.. haha. 

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, det har inte hänt så mycket idag. Och inga bilder blir det tyvärr inte, pappa håller på att laga datan igen. Men jag tänkte slå honom en pling senare och titta hur det går för honom :) 


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm. 

4/5

Godkväll allesammans. Sitter just nu hemma hos pappa och är helt slut körd efter den här dagen. Men det har varit helt okej, har jobbat med Lina i stort sätt hela dagen :) Lite roligt att vi heter samma sak, hehe.
Jag sover hemma hos pappa inatt eftersom att Sandra och jag börjar samtidigt imorgon så vi åker tillsammans :)

Vad har annars hänt idag, jag mötte Grädde i farsta strand så stod vi och snacka lite skit som vanligt :) Sen börja jag röra mig hemåt och på vägen hem så kände jag verkligen tröttheten krypa fram i tårna, inte okej, höhö. Sen har inte så mycket mer hänt, ätit lite glass bara :) Och snart ska jag väl hoppa in i duschen och göra mig iordning inför kvällen så jag orkar upp imorgon med. Puss!

Bilden är ifrån nyår :) Kyss!

3/5

Dåligt uppdatering dem senaste dagarna, i know. Men jag har ju varit på landet och därför har det inte blivit så mycket skrivande. Men nu är jag snart igång :) Dem två veckorna som kommer så kommer det inte bli så mycket skrivandet under dagarna eftersom att jag ska jobba mellan 8-4. Så det kommer antagligen bli så att jag slänger in några inlägg lite senare när jag kommer hem om jag orkar eftersom att jag kommer komma hem runt 5 tiden. Men nu vet ni det iallafall :) 

Strax efter jag kom hem idag så träffa jag Grädde och hans kusin. Sen kom W också, gissa om jag blev glad?! Och sen kom den där pirriga känslan, ni vet när man känner att det verkligen är någonting speciellt (a). Jösses nu får jag ta och sluta, jag blir bara mer pirrig, haha! :) Jag har fjärilar i magen faktiskt, det är inte ofta jag får det ska jag tala om för er, höhö. Men nu har jag det :) 

By the way, min data vill inte starta igen det är därför det inte bli bilder -.- boring i know. Men det kommer, promis! 

2/5

Ska börja det här inlägget med att säga att jag har badat! Jag och Malin hade en deal att hoppade Malin så skulle jag hoppa, och jag ska tala om för er att det inte var varmt.. Inte någonstans! Hahaha. Jag fick någon chock och simmade in till land hur fort som helst, och lika så Malin. 
Efter vi hade badat så blev det att sitta i solen, och jag somna. Hahaha, det var så himla härligt att ligga ute och köra en liten power nap. 

Ikväll ska vi ha det mysigt, titta på en film som börjar klockan åtta. Sen snart ska vi börja laga pyttipanna :)
Och juste, jag har bränt mig! Det ser helt skumt ut :O Kan nog ta en bild när jag kommer hem så ska ni få se, höhö. 
Men nu ska jag iallafall gå ner, vi hörs! Pussss.

1/5

Anledningen till att jag inte har skrivit på någon dag är för att jag är på landet och jag har absolut ingen lust att sitta inne när det är sånt här toppen väder ute! Solen skiner och jag har bränt mig på bröstet, haha. 
Vi har precis hämtat Malin vid tåget och alldeles strax ska vi ta båten över till Bosse och grilla kött :) Är så himla hungrig!

Men det blir inte så mycket mer skrivande, kanske kommer något inlägg framåt kvällen eller något liknade så att ni vet att jag lever. Nu tänkte jag slänga på mig mjukisar och sen tjata på alla att vi ska åka, puss!
Hoppas att ni hade en bra Valborg igår :)

RSS 2.0