Nyår

Har inte alls tid att skriva egentligen. Ska åka inom 25 minuter och jag vet inte hur jag ska ha mitt hår! Blir galen. Det ska iallafall vara lockigt sen får vi se om jag slänger upp luggen eller något. Kanske bara har det uppsatt nu medans jag ska till farmor och sen fixar till det när jg kommer hem till Sanne och Sanna :-) Dom har ju locktång och grejer har jag för mig :) Men nu ska jag fixa det sista, alltså prova skor! Haha snacka om problem... Puss


Mot nynäs

Nu har jag precis blivit klar och ska alldeles strax börja röra mig mot nynäs till min morbror och äta middag där. Kommer hem vid sju tiden ikväll så det kommer inte bli någon uppdatering idag, eller kanske senare mot kvällen isf. Men nu ska jag kolla vilka skor jag ska ha på mig, puss.

Bild på mig och Sanna i sommras, och Sanna - du var blondin! ;-)

Jag är trött..

.. så jag tänkte gå och lägga mig. Imorgon ska jag till nynäs med mammsen och Jocke, vi ska äta middag hemma hos min morbror och mina små kusiner. Sen senare mot kvällen får vi se vad jag hittar på! Sanna kommer ju hem imorgon också, så ska antagligen hitta på något med henne skulle jag gissa på, eller jag är mycket medveten om att hon och jag kommer träffas imorgon. Så det ska bli skoj! Frågan är bara, vad ska jag ha på mig imorgon? Kanske nya tröjan jag köpte idag? Jag och min kusin var nämligen inne i stan idag bland vimlet, lite jobbigt att slåss om grejerna men jag hade trevligt! Vi satte oss på ett fik och bara prata på och drack en varsin latte, kanon mysigt!
Vid halv 5 tiden kände vi att det var dags att börja rulla hemåt. Var hemma strax innan 5, men var bara hemma en liten stund för sen blev jag hämtad och rulla iväg ännu en gång. Kom hem för bara en liten stund sen ju. Har legat och halv sovit hemma hos en vän :-)

Men här ska jag inte sitta och dra ut på tiden, jag blir bara tröttare och tröttare.. Vi hörs imorgon!


Dec. 25, 2009

Hej!

Just nu sitter jag och väntar på att kusierna ska komma hit, dom ska nämligen äta middag på mig. Har på mig en stickad mysig tröja på mig som jag fick utav min farmor igår. Hur skön som helst! Sen har mammsen flätat min lugg, det blev rätt fint faktiskt. Jag fick inte till flätan själv så var tvungen att be mamma om hjälp. Hon är ju bättre på att göra inbakad än jag! :-)

Har inte så värst mycket att skriva, ikväll vet jag inte alls vad som händer men någonting ska jag väl hitta på skulle jag chansa på. Men nu ska jag inte skriva så mycket mer, vi hörs!

Jag och mina fina kusiner!

25/12

God kväll.. Tänkte berätta lite om hur min julafton har sett ut innan jag kryper ner i sängen.
Pappa kom som sagt vid tio och hämta upp mig och Malin, sen drog vi och hämta upp farmor också. Var hemma i Västerhaninge vid ca tolv, då åt vi risalamanta eftersom att alla har redan så hungriga och kunde inte vänta tills vi skulle äta julbord. Kalle Anka klockan tre, dö trist om du frågar mig! Låg och halv sov igenom programet med pappa, haha! Men jag hade iallafall någonting att se fram emot direkt efter Kalle och det var maten. Jag orkar faktiskt inte ta allt i detalj, jag är så grymt trött så vill egentligen bara gå och lägga mig. Men efter maten öppna vi alla paket och jag blev nöjd med i stort sätt allt. Åkte hem till mammsen och Jocke vid nio tiden, rätt skönt att vara hemma tidigt.

Imorgon ska jag kolla om jag har pengar på kontot och sen dra iväg en snabbis till farsta hade jag tänk. Ska bannemig ta och köpa såna där lackleggins! Har varit rätt sugen på det ett tag men nu ska jag ta mig i kragen och do it! Nu går jag, hejdå!


God jul!

God jul på er!

Nu blir det sängen för min del. Ska upp tidigt imorgon eftersom att pappa kommer och hämtar mig och Malin klockan tio imorgon bitti. Vi hörs imorgon!

Hitta massvis med gamla bilder!


Sannas inlägg


Chokladbollar

Nu har jag även bakat chokladbollar, fast lite misslyckade blev dom. Haha, men det blir nog bra. Nu vet jag faktiskt inte vad mer jag ska göra. Kanske lägga mig i sängen och glo på tv. Nej nu vet jag vad jag ska göra, vi hörs om en stund!

Blev bingolotto istället..

Jag åkte aldrig och träffa Elle. Jag hamna i soffan framför bingolotto medans mamma och Jocke satt och försökte vinna, men än så länge har det inte blivit bingo.
Nu väntar jag på att Malin och Dino ska komma hem istället så jag har något att sysselsätta mig med i någon timma. Blir inte alls sent idag, ska upp vid åtta imorgonbitti.. Pappa kommer och hämtar mig och Malin vid tio. Så då blir det att gå upp och duscha och fixa. Blä för att stiga upp så tidigt.

Har slagit in alla mina paket också, förutom mammas! Hon fick sitt paket tidigare bara för att jag inte kommer vara hemma och fira jul med mammsen. Vi ses bara på morgonen och sen en stund på kvällen sen åker jag till pappa och är där hela dagen. Kommer inte sova kvar där eftersom att jag känner att det blir skönare att åka hem och sova i min egna säng helt ensam..
Helt ärligt så är jag inte på humör just nu, funderar på att gå ut på en promenad och bara gå. Måste komma ut och få luft!


Nu drar jag

Ska möte upp Elle och hennes kompis, har alldeles för mycket spring i benen för att sitta inne. Ajdöken sa fröken!

Lockigt eller inte

Nu har jag suttit och funderat på morgondagen, ska jag ha lockigt hår eller platt? Haha. Tycker sånt är så jäkla jobbigt att bestämma. Kanske ska lägga i några fina lockar? Eller kanske gå och lägga mig med halv blött hår och få mina naturliga lockar? Eller kanske sova i fläta? Oherre... Det finns så många olika alternativ!

Där finns det några alternativ. Hitta ingen bild på mitt naturliga lockiga hår, bara en gammal bild på när jag hade sovit i flätor. Hm..

Julhandlat

Nu har jag varit uppe i några timmar, sov inte så jäkla länge idag iallafall. Jocke kom in och väckte mig vid halv elva och fråga om jag ville följa med och handla och jag tycker det är så jäkla mysigt att handla så jag steg upp, satte på mig lite kläder och sen åkte vi. Eller vi var först tvunga att gräva fram bilen ur snön, haha! Men det gick efter en stund som tur var!
Har även dekorerat pepparkakorna vi baka igår, men dekorationen tog slut så det blev bara några pepparkakor som blev fina ;-)

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, eller det funderar jag på iallafall. Sen ska jag nog baka lite till - känns som att det ända jag gör nu om dagarna är att baka! Men helt ärligt så tycker jag bara det är mysigt det med, jag, mamma och Malin är det som står och bakar.

Jaja, ska nog bädda sängen och vika kläderna som ligger hej vilt i soffan.. Halv stökigt igen. Fråga mig inte hur jag lyckas, men det ser iallafall rätt så bra ut! ;-) Haha!

Ozzy Osbourne - Mama I'm coming home

Jag tror att den här kvällen bara blir bättre och bättre faktiskt. Det är så grymt att må så här! Man blir så jäkla glad bara. Nu snöar det också, jag som tyckte det räcker med snö! Men det är mysigt med snö på julafton, tycker jag.

Imorgon kanske vi ska åka till nynäs hem till min morbror, sen får vi se hur länge jag är där. Kanske ska träffa en vän imorgon, men vi får se hur jag gör imorgon helt enkelt! Nu därimot ska ni få höra på en låt som jag är fast för, jag bara älskar den!

Pepparkakor

Jag har kommit fram till en sak - jag sover alldeles för mycket vilket gör mig tröttare än vad jag borde vara. Idag gick jag upp alldeles för sent, kom ur sängen tjugo i ett! Fast jag gick ju och la mig rätt så sent också, ikväll kanske det blir lite tidigare än vanligt! :)

Var ute på en lång promenad med hela familjen idag också. Eller det var jag, mamma, Malin och Jocke som var ute och gick med hundarna. Sen var Jocke tvungen att gå hem eftersom han skulle åka på möte men vi fortsatte gå med hundarna. När vi väl kom in så baka vi pepparkakor också! Hur mysigt som helst eftersom att vi aldrig gör sånt länge. Sen kom morfar och fika med oss, kanon mysigt! Och morfar som är så rolig också, haha! :)

Ikväll ska hela familjen kolla på film också, eller det är tanken iallafall. Sen får vi se om vi hittar någon bra film, men något ska vi nog hitta. Har inte alls så mycket att skriva just nu så jag återkommer lite senare! Puss

Nattuggla

Jag sitter fortfarande uppe, något vettigt gör jag verkligen inte. Sitter och sjunger lite för mig själv, kollar om någon är vaken men det verkar rätt så dött. Kanske är dags för mig med att gå och lägga sig? Kanske, kanske inte.
Iallafall, jag har suttit och försökt fördriva tiden genom och gå in på olika hemsidor och kollat på kläder! Jag hitta så mycket, ville bara trycka på "Beställ hem" men jag har inte ett öre på mig. Jag är pank, no cash. Det är dags att söka jobb! Oja, det ska jag nog göra :) Eller så väntar jag ett halv år tills jag fyllt år, hmm. Men kan ju alltid göra ett försök nu också! Jag menar, why not liksom.

Men här kan jag ju inte sitta hela kvällen, klockan är redan tjugo i två. Förstår inte varför jag fortfarande är uppe, eller jo. Jag är mästare på att vända på dygnet! OYES. Men nu, nu vet jag inte vad jag ska hitta på längre. Vi hööörs.

Julkänsla?

Fy Fabian! Jag börjar få ont i halsen igen, och mensvärk har jag. Kul att man får allt på en och samma gång, haha! Har sagt hela dagen att jag ska proppa i mig en alvedon men jag har inte riktigt kommit så långt, har alltid blivit så att jag fasnat någon helt annanstans. 
Har tagit det cool lugnt idag. Inte gjort ett skit faktiskt, haha. Kanon skönt! Men imorgon tänkte jag se till att jag hittar på något, kan ju inte sitta hemma hela daganra. Hade faktiskt en anledning till att bara vara hemma idag, och det var mensvärken!

Har faktiskt inget vettigt att skriva, jag har ont i huvudet. Kanske tecken på sömnbrist? Haha antagligen inte! Jag är rätt så duktig på att sova misann! Och lite till skulle inte vara fel ;) ho ho ho..
Snart är det julafton bara. Snart två dagar kvar. Någon mer än jag som inte känner för att fira jul i år? Känns inte bra liksom, har ingen julkänsla. Får väl hoppas på att jag får det när dagen väl kommer :)

OCH JAG FÅR INTE UPP VÄRLDENS SKÖNASTE BILD PÅ SANNA, FUCK OCKSÅ!


Baka en kaka

Snacka om seg dag! Tanken var ju att jag skulle träffa Elle, men icke. Jag fick sån mensvärk så det inte är sant! Nu har jag iallafall duschat som tur är, blivit lite frächare om jag säger så.. Och som jag sa igår/natt så sov jag bort halva dagen. Vakna att jag fick sms vid elva men då vände jag bara på mig och somna om, sen vakna jag igen tjugo över tolv eller något liknande. Fast jag är inte förvånad, jag satt ju uppe rätt länge igår. Vid tre hamna jag i sängen, somna kanske vi halv fyra.

Turen på min sida har jag inte heller, kanske åkt på öroninflamation.. Hade så jävla ont i öronen tidigare idag, men jag håller iallafall tummarna på att det inte är det. Jag känner inte för att äta pencelin igen, nu räcker det med sånt tycker jag! :)

Annars idag så har jag bakat med mammsen! Vi gjorde havrekakor, och enligt mig själv så är degen godare än när kakan är klar. Haha! Och mer jag måste göra idag är att städa.. igen! Fråga mig inte hur jag lyckas med att stöka ner mitt rum på en dag, men det blir så när man har så mycket kläder! Måste lära mig att hålla i ordning!
Hallå där, kött och blå bär. Hur ska detta sluta? Hålla ordning i flera dagar, haha. Men får faktiskt försöka :))))

Och en grej till! Är faktiskt rätt så inne på att börja om med en ny blogg helt. Det är så mycket skit i denna blogg så jag menar, varför inte? Ska bannemig ta mig en funderare och kanske ba köra? Why not liksom.
Nu ska jag sätta på mig kläder. Vi hörs senare skulle jag gissa på :) ADIOS!

21/12

Tre jävla dagar till julafton. Ser inte fram emot det, men vad ska man göra? Maten ser jag fram emot iallafall!
FUCK klockan är redan 1! OH varför i hela friden ska man vara naggugla undrar jag ibland? Fast, det är ju rätt mysigt ibland och sitta uppe ensam medans alla sover, bara att jag är så sugen på kebab! Haha, har bannemig varit det hela kvällen ;)
Snart blir det väl sängen för min del skulle jag gissa på, kan inte sitta uppe så mycket längre till. Har ju planer inför imorgon och det kommer antagligen sluta med att jag sover bort hela dagen.. Äh vafan, vi hörs!


I natt är du min!

Oh nej, det är du inte tyvärr. Inte denna natt.
Helt ärligt så är jag så trött att jag kan börja gap skratta, men jag låter bli, ho ho ho.. Nu sitter jag i sånt här fy läge då jag inte vill sova ensam igen. VARFÖR. Jag dör snart, jävla skit. Sitter och pratar med Ellepelle sockerpullan om att vi ska träffas imorgon. MYCKET MYSIGT. Nej det här blir bara ett skit inlägg med massvis med flum så jag låter bli att skriva! Ska försöka att skräpa mig så jag skirver ett ordentligt inlägg strax! HAHA.

Nystädat

Nu så är jag klar, eller klar och klar. Jag funderar på om jag orkar dammsuga och skura golvet. Hmm... Bra fråga! Men tror att jag ska köra en snabbis med pansarvagnen (dammsugaren) lite snabbt så jag har det avklarat. Sen får vi se om jag orkar skura golvet, vilket jag antaligen inte kommer göra. Man får vara lat ibland, haha.
Men sen ska jag väl göra mig själv iordning, och sedan se vad jag ska hitta på lite senare. Klockan är ju trots allt bara tre än så länge!
Nu gäller det bara att slita sig ifrån datorn, det är hårt! Men jag ska se till att bli klar här hemma och sedan hitta på något skoj. Vi hörs senare antagligen.

Jag och Lydia, kolla bara! Jag gick fortfarande bara runt i skinnjacka!

Klockan tickar

Jo då, det gör den. Ska nog sätta igång med städningen nu så alla det ser skapligt bra ut här hemma när alla kommer. Vi hörs om någon timma!

Så mycket känslor på en och samma gång

Hur detta inlägg kommer bli vet jag inte, men jag måste skriva. Bara behöva skriva av mig.
Det är så mycket känslor inom mig just nu, så mycket tankar. Varför vet jag inte, ibland blir jag bara så känslomässig. Det finns en sak som jag hemskt gärna vill ta upp som jag inte får, och det gör mig så förbannat för att personen jag vill ta upp det med tar inte upp det med mig. Jag vill kunna tala om hur jag känner, hur jag vill ha det. Men jag bara 15 år, vilket gör mig förbannad. Jag kan känna att jag behöver kunna få göra det jag vill göra utan att folk ska fråga. Utan att folk ska komma med åsikter, jag vill kunna ha mitt privatliv. Men jag får ju inte det. Jag får inte ha min förbaskade facebook i fred uan att någon/några ska försöka söka upp den. Vad problemet är vet jag inte. Folk är medveten om vad jag håller på med, min mamma vet, min pappa vet, min låsas pappa vet. Alla vet. Så jag förstår inte varför.
Jag känner att jag har ångest, över vadå? Jag vet inte. Det är bara så, jag kanske tänker för mycket. Det är mycket möjligt, men ibland blir det så att allt dyker upp i huvudet på en och samma gång och att det blir för mycket. Jag är bara 15 år, men jag tycker själv att jag är mogen för mig ålder. Absolut, jag har mina stunder då jag också sitter och larvar mig eller då jag också springer ut och vill leka i snön som om jag våre 4 år igen. Men så känner väl alla?
Det jag vill komma fram till är att jag vill bli behandlad annorlunda.
Men vad gör man om inte människorna förstår vad man säger? Att allt man säger till dom kommer in igenom ena örat och ut igenom det andra. Vad gör man.
Så som jag blir behandlad nu vill jag inte bli behandlad, jag vill kunna prata med min mamma om allt och tala om för henne hur jag känner. Men feg som jag är så är jag faktiskt rädd för hennes reaktion, jag vill inte att hon ska bli arg på mig. Jag älskar henne utav hela mitt hjärta och hon är den starkaste personen i min omgivning som har lärt mig massvis med saker. Det är ju hon som är min förebild, hon är så smart och så vacker. Men fortfarande, jag vill kunna tala om för dig mamma, hur jag känner, hur jag vill att det ska vara. Allt jag vill ha lite mer privat och lite mer mitt space för mig själv.

Och så är det den där jävla julen också, helst enda anledningen till att jag firar jul är för Theas skull. Min lillesyster. Annars så skulle jag suttit hemma med mamma, Jocke och hundarna. Låter så bra i mina öron. Så mysigt. Nu tänker jag sluta upp med det negativa och fokusera på det positiva. Även fast det är lättare att dra åt sig det negativa, så tänker jag göra det bästa utav den här situvationen.

Fjärde advent

Fjärde advent, vilket betyder att det är julafton på torsdag. Jag är klar med alla julklappar så det behöver inte jag tänka på längre, så det är skönt!

Igår så tittade jag ju på film med min syster och hennes kompis, kanon mysigt tills jag börja må illa? Jag åt väldigt dåligt igår men det tänkte jag inte på då så jag gick och la mig i ett varmt och skönt bad och tänkte att det kanske skulle gå över. Men icke. Jag låg i badet kanske i tio minuter, sen kunde jag inte ligga stilla längre. Så jag steg upp ur badet och allt bara snurra till och jag trodde helt ärligt att jag skulle svimma. Det var en riktig obehaglig känsla! Men jag tog alla mina kläder och gick in i rummet och jag spydde? Det var inte alls mycket som kom upp men ändå, att spy är det värsta jag vet! Men allt sluta bra, jag åt två mackor och några glas multivitamin och sen gick jag och la mig och nu mår jag mycket bättre. Sitter och äter frukost och funderar på vad jag ska göra idag, det snöar ju en hel del.. Tycker helt ärlig att det är nog med snö nu! Man blir bara blöt om fötterna och fryser. Jag längtar till sommaren då det är oerhört varmt och man bara kan gå i en tunn tröja på kvällarna, jösses vad jag längtar!

Men nu ska jag äta upp min frukost och sedan ta reda på vad jag ska hitt på idag, jag ska iallafall städa! Vi hörs senare under dagen antar jag. Adjöken!

Jag i min super röda jacka som verkligen inte går att missa ;)

Filmkväll!

Jag och bloggadet, herrejösses.. Mer behöver jag nog inte säga om det!
Idag har jag iallafall haft en mysdag, vakna runt tio tiden och läste sms jag fått under morgonen och svara på dom och det sluta med att jag blev hämtat av en vän vid tolv tiden sen var jag med honom hela dagen. Kanon mysigt! Kom hem vid åtta tiden och strax efter kom Sanna hem till mig, sen fick jag ett samtal från Sanne som sa att vi skulle träffa henne och dra iväg med fältarna som skulle ha en myskväll! Så vi satt och käka massa gott, men vid elva tiden börja vi röra oss hemåt och nu ska jag kolla på film med min syster och Kim hennes kompis. Så det har varit en riktigt myshelg helt enkelt!

Imorgon åker Sanne och Sanna till Hassela för att åka skidor, så vi får se vad jag hittar på imorgon! Men nu sätter dom på filmen så ska springa och kolla! Vi hörs senare :) Pusss!

Snöstorm!

Nu är det verkligen snöstorm här! Sitter och tittar ut igenom fönstret och äter frukost, jätte mysigt när man väl sitter inne. Men att gå ut, nej det ser jag inte fram emot! Får hoppas att det lugnar ner sig lite grann iallafall.

Idag är det ju julspel i kyrkan kl 19 för allmänheten så alla är så välkomna till söderledskrykan för att se mig och Sanna sjunga, haha :)
Men nu måste jag packa ihop alla saker, har så mycket att tänka på just nu så får hoppas att jag inte glömmer något.
Kommer inte komma hem fören ikväll runt åtta halv nio, så vi får se om jag bloggar senare eller inte alls! För imorgon ska jag vara i krykan 07.30.. Hur nu det ska gå! Men ska nog gå bra, har blivit rätt så duktig på att kliva upp på morgonen :) Hehe!
Men nu måste jag göra mig iordning, vi hörs imorgon eller ikväll!




Nu blir det soffan!

Hemma igen, seg som bara den så tänkte gå och lägga mig i soffan en stund och glo på tv. Det är jag värd tycker jag så vi hörs om några timmar!

God morgon!

Och så är det onsdag, fan vad veckan har gått fort! Imorgon är det första visningen i kyrkan klockan 19.00 för dom som vill komma. Vi kommer befinna oss i söderledskrykan så det är bara att komma om ni känner för det :)

Känner inte alls för att gå ut i snön, men jag får sätta på mig mina varma uggs och bara gå antar jag! Äh vafan, är snart ändå inne i skolan då ska jag inte gå ut heller :) Ho ho ho ho..
Nu måste jag tyvärr gå, ska borsta tänderna och sen gå och möte upp Sanne och Sanna :) CIAO!

ho ho ho ho..

Ho ho ho ho.. Ja det suger ju faktiskt att jag inte skrivit på någon dag. Men vad fan, jag lever iallafall! Snö har vi fått också, lite för mycket kanske? Min röda jacka blir ju vit så fort jag går utanför dörren, haha. Antar att det är sånt i livet, men det är lite mysigt när man sitter inne och tittar ut medans man dricker te. MÖMS.

Idag har jag körat hela dagen, från klockan tio till klockan tre. Men har haft ruskigt roligt, gick lite segt i slutet av dagen men jag överlevde! När jag var påväg hem så mötte jag upp Malin som skulle till läkaren och hon ville verkligen inte gå själv för hon trodde att hon skulle få peddo läkaren så jag följde med, som tur är! För hon fick honom. Men hon ska tillbaka imorgonbitti och då kan jag ju inte följa med. Men tror hon klarar sig galant ;)

Tog en liten powernap en stund men vakna med ett ryck och fick nästan ångest över att jag somna, haha. Men skönt var det. Nu är jag lite piggare, kanske inte för att det är så bra men jag ska nog ta mig en dusch om en stund och sen blir det sängen. MEN NU SKA NI FÅ HÖRA LITE DOGGE MUSIK, HO HO HO HO..

Snö och frukost!

God morgon! Ska alldeles strax börja gå till skolan, börjar vid nio istället för halv eftersom att vi ska repa tills på fredag. Det är ju julspelet där och jag ska vara ängel! Haha.
Tog lite tid att somna igår så idag är jag så grymt trött! Imorse när jag vakna ville jag bara somna om, det var så jäkla skönt att bara ligga i sängen!

I helgen hade jag hur trevligt som helst. I fredags så åkte jag ju med fältarna, vi hade jätte mysigt. Gjorde tvålar och baka pepparkakor med glasyr på som jag åt upp.. hehe..
I lördags så träffa vi lite folk, hade jätte trevligt jag och alla tjejer! Kom hem vid tolv tiden och då blev det att vi satt uppe och prata lite och åt naturgodis! Jätte gott om du frågar mig!
Men nu så har jag inte riktigt tid att skriva, ska spraya håret och sen sätta på mig mycket kläder! Det snöar ute ju.. kommer frysa som en tok!

Dåligt humör!

Varför vet jag inte, är bara på ruskigt dåligt humör. Får hoppas att det försvinner till imorgon iallafall..
Blir inte alls ett långt inlägg nu skulle jag gissa på. Ska alldeles strax tvätta bort sminket och sen krypa ner i sängen, jag känner att jag inte orkar vara uppe längre. Och imorgon ska vi repa tills på fredag så jag ska nog inte vara allt för trött, eller försöka. Ska nog sussa snart så jag inte försover mig imorgon, ska försöka komma upp i hyfsad tid så att jag hinner duscha också! :)
Men nu orkar jag inte skriva längre, hörs!

Hemma igen!

Sitter just nu och lyssnar på vinnar låten i idol! Jösses vad han Erik är duktig på att sjunga, men Calle är också ruskigt duktig måste jag säga.

Jaja, just nu väntar jag på att alla tjejer ska bli klara så ska vi mötas upp! Vi får se vad vi hittar på :) Lydia och jag ska iallafall sova hemma hos Sanna, så det ska bli kul! Har inte tid att skriva nu utan ska fixa mitt hår lite grann, puss!

Nu går jag - kommer hem imorgon

Nu ska jag alldeles strax gå, väntar bara på ett svar från Sanna! Hinner tyvärr inte sätta in en bild på hur jag ser ut.. nu kom svaret från Sanna också så vi hörs imorgon! Ciao

God morgon sunshines!

Kom precis ut ur duschen och jag är inte så trött som förväntat, så det är kanon skönt!
Idag är det lucia i skolan och jag börjar halv nio så jag måste egentligen sätta igång med att föna hår och sminka mig, men jag kanske skriver ett inlägg innan jag drar om jag hinner! Puss

Varför vet jag inte men jag bara tycker om den är bilden!

Nya naglar

Hej allesammans! Det har blivit riktigt kass upptatering som senaste dagarna men jag har knappt varit hemma! Nu kom jag precis hem, har varit med alla tjejer hela kvällen. Vi har ätit middag, fått massage och gjort naglar på varandra - så man kan säga att jag är som en ny människa haha! Imorgon är det fredag också, ska som sagt iväg med fältarna och på lörag ska jag vara med Sanna och Lydia! Kanon kul!

Jaja, en negativ grej har jag at berätta iallafall.. Jag har typ åkt på halsfluss så ska försöka komma iväg till läkaren så fort som möjligt så jag får medicin. Mammsen har ju också åkt på något skit, hon ligger med feber och har ont i halsen stackarn! Ska försöka hålla mig så friskt som möjligt, orkar inte bli sjuk igen!

Imorgon är det lucia också i skolan! Tyckre det ska bli jätte mysigt. Sanna vill att jag ska ha mina jötte höga klackskor men tror icke att det blir så, det beror på vad jag ska ha på mig! Men det får vi se imorgon. Kanske hinner ta bild och slänga in ifall jag inte försover mig men det får jag ju inte göra! Bad Sanna väcka mig imorgon men ska försöka komma upp själv runt halv sju tiden! Wish me luck!

Snart är det helg igen!

Hej alla små kottar! Kom in för en stund sen, var ute på en lång promenad med Sanna och det var riktigt skönt att komma in och ta sig en varm och skön dusch och sen slå sig ner här. Ska antagligen snart krypa ner i sängen, ska bara föna håret och smörja in mig sen är jag klar för sängen.

Sanna och jag har inte bara promenerat idag, vi har också pluggat. Vi gjorde det när vi kom hem, eller först så åt vi lite nudlar och kakor! Haha, Sanna fick en så suverän video på mig när jag satt och åt dom! Får se om hon får upp den i bloggen eller kanske på facebook? Haha!
Iallafall! Jag hjälpte Sanna med att plugga på musik historia, gick jätte bra! Sen kolla hon så jag kunde allt i engelskan och jag kunde i stort sätt allt som tur var!

Imorgon är det torsdag och jag funderar på om jag ska till morris med alla tjejer.. Det är ju middag där och sen lite annat skoj! Men vi får se om jag har energi till det, just nu känner jag att jag bara vill lägga mig ner i sängen och ha sovsällskap men så blir det icke! :( MYCKET BESVIKEN. Men det är väl bara att bita ihop..
I övermorgon är det fredag, då ska jag iväg igen med fältarna. Men kommer hem så fort som möjligt på lördag. Då ska jag bara göra mig iordning sen så drar jag och möter upp Sanna så får vi se vad som händer för skoj denna helg! Något äventyr borde det bli, haha.
Ska inte sitta här och babbla så mycket, tanken var att jag bara skulle skriva god natt så.. God natt!

Sannas och min tuffa sminkning för några helger sen!

8 dec

Oh jag är så trött! Lyckades försova mig på någon vänster även fast vi börja såpass sent? Herrejösses, hur lyckas jag. Vi får se hur det blir imorgon då när jag börjar klockan åtta, men bad faktiskt Sanna skicka ett litet god morgon sms till mig och se till så att jag inte försov mig, hehe! Tur att Sanna kommit hem nu :)

Har gjort 4 prov idag och har ett kvar som jag ska göra imorgon. Så ska alldeles strax avsluta här och sen plugga lite och sedan blir det sängen direkt! Ska försöka somna redan vid elva så ska slå mig ner och plugga i ca timma och sen sova så jag verkligen sover ut inatt och inte försover mig!

In da schooooool

Sitter just nu i datasalen och tar det lite lugnt, har inget speciellt att skriva om så att jag skriver här i stället.
Som jag sa igår så ska jag vara med Sanna idag, men måste även plugga lite musik. Gick ju skit idag på omprovet men får chansen att göra om det ännu en gång imorgon och går det bra så ändrar hon mitt betyg!
Tur det! Men nu ska jag försöka komma på något att skriva och sedan försöka få dagen att gå fortare!
Juste! Imorse när jag kom till skolan 9.50.. Jag försov mig även fast jag hade sov morgon! Iallafall, då hade jag sång prov. Elin och jag gick in tillsammans och vi båda fick VG och vif ick även förfrågan om vi ville vara med i julspelet, så det ska vi vara nu! Sanna ska också vara med :) Så det ska bli roligt! Hon tyckte att jag sjöng bara även fast jag var helt nyvaken och kudden fortfarande satt fast i ansiktet, haha!
Vi hörs senare under dagen! Puss

Nu har jag träffat min Stjärna!

Oyes! Jag sprang iväg i ca en timma och träffa Sanna som har kommit tillbaka till Svergie, welcome back to the cold Sweden! Fast hon åker ju igen den 20 :( Då ska hon åka skidor med sin far och Sanne och alla! Mysigt. Jag åkte ju skidor tidigare på året, mycket roligt. Även fast jag inte direkt kunde åka så var det kul! Lite jobbigt att du åker igen om två veckor :( Fy på dig! Tur att du är hemma till nyår iallafall!
Och vet ni vad hon hade köpt till mig? Hon hade köpt ett jätte gulligt rosa armband så vi har likadant, sen köpte hon och Rebecca en navelpercing till mig! Jätte söt! Ett hjärta som glittrar och som hänger lite :) Hur fint som helst! Har inte satt in den ännu men ska göra det senare :) Hehe!

Har inte alls någonting att skriva just nu, ska väl snart hopp i sängen. Har sov morgon imorgon till 9.50 eftersom att vi inte har någon idrott och då skippar vi klassrådet också, sen har jag musikprov. Och dom som redan har gjort musikprovet börjar typ halv evla eller något. FETT SKÖNT! Ska även göra ett musikprov muntligt.. Hmm.. Får se hur det går! Kan ju absolut ingenting. Men får skumma igenom pappret imorgon!

OJAAAA!

YES! SANNA ÄR I SVERIGE, JAG SMSAR MED HENNE HÄR OCH NU OCH HON SKA RINGA MIG NÄR HON KOMMER HEM! GISSA OM JAG ÄR GLAD?!!! HIHIHIH, GISSA VAD JAG SKA GÖRA IMORGON?? VARA MED SANNA!! ÅÅÅÅH SÅ GLAD JAR ÄR!

Hehe, jag är så satans glad som ni kanske märker! Men tänkte även berätta att nu har jag varit duktig, jag har städat rummet, dammsugat över allt, under sängen, under min soffa osv osv. Nu väntar jag bara på att Sanna ska komma hem så ska vi träffas! YEY!

En till


Lugg?

Ja ni.. Har länge funderat på om jag ska klippa lugg eller inte. Visst tror jag att jag skulle passa i det eftersom att båda mina storasystrar passar i det och vi ser i stort sätt likadana ut allihoppa, bara att jag vet inte om jag vågar! OM jag nu skulle klippa lugg så är jag lite orolig över min virvel, har ju en fet virvel i pannan typ (haha?). Vad tycker ni att jag ska göra? Köra på lugg eller inte? Oh jag vill så gärna men är så feg! Haha..

Nu har jag även laddat upp bilderna som jag tagit med systemkamran så dom kommer upp i den här inlägget eller i nästa.

Där har ni två utav alla bilder! Det kommer upp mer bilder senare! Puss

Hostattack!

Det var precis det jag fick medans jag skulle dricka, det liksom kittlades till i halsen och så börja jag hosta och all dricka bara flög i diskon!
Men men, jag överlevde hostattacken iallafall!

Jag har tagit lite bilder men inte satt in dom på datorn än, och jag tror inte att jag är klar riktigt än heller.. Vi får se hur jag gör!

Systemkamra

Nu är jag hemma igen! Denna dag gick riktigt fort och vi fick sluta ca en timma tidigare, skönt!

Jag ska alldeles strax ta lite bilder med Malins systemkamra, fick nämligen låna den utav henne om jag var försiktig och det är jag ju såklart! Ska försöka få upp bilderna på Jockes dator sen och sen tar jag ett USB minne och för över dom till min dator så ni också får se dom :) Vi hörs om en stund!

Dagens dåliga bilder


Jösses vad dåliga bilderna blev, haha! Där har ni iallafall vad jag har på mig idag :)


God morgon..

Oh jag är så satans trött.. Jag höll faktiskt på att försova mig, tur att Boris rörde på sig när min väckarklocka ringde annars skulle jag aldrig vakna! Hehe. Men nu är jag uppe iallafall, sitter fortfarande i mina raring shorts och min björn borg tröja, jätte mysigt! Men nu är det dags att göra sig iordning för att jag ska gå om ca en timma. Tror att jag drar till farsta idag om jag orkar det, vi får se hur jag gör! Men nu måste jag göra mig iordning. Vi hörs senare under dagen, jag slutar rätt så sent - tio i fyra. Så vi hörs runt 5-6 tiden! Puss


Oh snaaaaap!

Tiden bara rusar iväg! Men om man ser det från den ljusa sidan så har jag hunnit med en hel del idag, ibland så tjänar man på att ha en hemma söndag faktiskt!

Imorgon är det redan måndag, vilket betyder att Sanna kommer hem imorgon kväll! Och för att fördriva tiden lite så tror jag att jag ska till farsta och kolla om jag hittar en bh till mig själv, som en liten julklapp liksom! Hehe! Men det tycker jag att jag är värd iallafall!

Ska kolla på denna bh, inte riktigt den modellen jag vill ha men om den sitter bra så är det bara ett plus i kanten! Nu blir det alldeles strax sängen för min del. Vi hörs imorgon! Puss

Pust..

Nu så är jag klar.. Ska alldeles strax gå och borsta tänderna och sedan göra en ny fläta, sen blir det sängen för min del så jag inte försover mig imorgon! Hehe. Nu kom Malin in hit och fråga efter en salva, så vi får se om vi fixar garderoberna nu eller om det är lite försent. Haha hon fråga precis om vi skulle rensa min garderob så det är väl det vi ska göra nu :) Vi hörs! Puss

Jävla skit..

Märkte precis ett stav fel på designen! Haha.. skulle skriva it's men det blev att ' hamna i'ts så istället.. Ska ändra det så fort som möjligt!

All I want for christmas is you

I won't ask for much this Christmas
I don't even wish for snow
I'm just gonna keep on waiting
Underneath the mistletoe
I won't make a list and send it
To the North Pole for Saint Nick
I won't even stay awake to
Hear those magic reindeers click
'Cause I just want you here tonight
Holding on to me so tight
What more can I do
Baby all I want for Christmas is you

Jag är hur nöjd som helst!

Ja men se där! Jag fick upp den nya designen utan problem! Och jag som har snackat om att skaffa ny desgin jätte länge och verkligen försökt få ihop någon snygg utan någon bra resultat tills nu. Kan inte påstå att det är dom bästa bilderna på mig men vad fan, jag tycker den är snygg iallafall =) Ska fråga Malin om jag får låna hennes systemkamra någon dag och bara ta lite bilder på mig själv så jag får ihop några snygga bilder så byter vi ut lite bilder och får en ännu snyggare deisgn! Smart tänkt utav mig, hehe! Men vad tycker ni om min nya design?

Jaja, idag har jag bara varit hemma. Rätt så skönt faktiskt. Har umgåts med systra mi hela dagen! Vi har mest lyssnat lite på gammal musik, sen tog vi en sväng ner till glada tian för att köpa vitlök till maten. Vi åt nämligen faithas (stava jag rätt?) och det var hur gott som helst! Sedan baka vi en kladdis och nu är planen att vi skulle rensa garderoberna men så har det inte blivit ännu. Vi får se om vi fixar det ikväll eller imorgon :)
Snart flyttar ju Malin och Dino också! Får hoppas att Vincent (min bror) flyttar hit när Malin flyttar ut, haha! Så slipper jag vara det ensamma barnet här. Även fast det kan vara skönt ibland =) Men eftersom att vi är lika gamla så skulle det vara lite roligt att han flytta hit! Men Malin flyttar ju om ca ett år, så det är ju ett tag kvar. Lägenheten har dom redan köpt så det är säkert att dom flyttar. Så fort lägenheterna är klara och nyrenoverade så är flytten igång, tror faktiskt att jag kommer vara hemma hos Malin och Dino en hel del!

Nu ska ni få höra min nya favorit låt som går på min spotify hela tiden!

Design

Nu har jag gjort en ny desgin, ska alldeles strax bara få upp den här i bloggen. Vi får se om jag kommer ihåg hur man gör, var ju så länge sen jag fixa med desginen! Ni märker väl när den kommer upp :) Puss!

Ny duschad!

Hej hej! Nu har jag ätit frukost och duschat, men Malin och jag pratade om att beställa pizza men så blev det inte.
Har inte heller några planer inför idag, blä! Kanske bara blir en skön hemma söndag? Hela familjen ska iallafall äta middag tillsammans, så det ska bli skönt. Men bortsett från det så har jag absolut inga planer.. Ring om det är någon som vill hitt på något?

Imorgon kväll kommer Sanna hem också, yey! Funderar på att gå hem till henne idag en snabbis och lämna hennes minneskort, eller så fort hon det imorgon eller på tisdag! Hehe, vi får se hur jag gör. Hon kommer antagligen höra av sig när hon kommer hem :)

Sängen väntar!

Nu är jag så trött, men i själva verket så vill jag inte sova. Ensam. Jag antar att det är det jag får göra i natt igen :( Ooooh, vet inte vad jag ska göra!

Hemma igen

Nu så är jag hemma efter en härlig kväll med min bästa Eric! Vi laga lite mat, eller vi - han rättare sagt. Haha, jag stod mest och snacka om allt! Sen så skulle han lära mig att boxas?! Hahaha, och det gick ju så där. Skada mitt lillfinger så vi stoppa in det i frysen, haha! Snacka om otur..
Sen blev det mest snack! Det var ju så länge sen vi träffades så det blev bara massa babbel, haha. Men är inte det minsta förvånad!
Snart kommer Sanna hem också, YEEEEEES! Har saknat henne såååååå mycket! Hihi.
Egetnligen så vill jag gå och lägga mig, men jag vill inte sova själv! Usch och fy och blä.. Vill absolut inte sova ensam! :( Men det ser ut som att jag inte har något val just nu, fan!

Ska alldeles strax gå och lägga mig ensam i min lilla 1.20 säng helt alone! Haha stackars mig, faktiskt! Första helgen på länge som jag sover ensam och det känns inte bra!

Här har ni en jätte puss från mig! Ciao..

Hemma hos Eric.

Hej alla glada! Sitter just nu hemma hos Eric och tar det cool lugnt! Ska alldeles strax laga mat och kolla på scrubs, haha! Innan jag åkte hit mötte jag upp mina underbara vänner som mötte upp mig i farsta strand och gjorde mig sällskap till gubbängen sen var dom tvugna att vända och åka tillbaka medans jag fortsatte med alvik tåget till alvik där jag mötte upp Eric. Vi gick och handla lite och nu är vi hemma, han duschar just nu och jag sitter här vid datorn :)
Men men, jag hör av mig när jag kommer hem eller något! Puss

Äta?

Hello! Sitter ännu en gång i köket.. Funderar på om jag ska kolla när pendeln går så jag kommer iväg snart och så att jag kan möta upp Sanne och sedan börja röra mig mot Eric. Få se om jag äter här hemma eller om jag bara tar något snabbt och sedan börjar röra mig mot pendeln. Ska se när the food is klar, haha sedan ringa en pling till Sanne :) Puss och kram!

God morgon!

God morgon alla glada kottar!

Jag ligger i sängen med datorn i knät och bara tar det lugnt. Blev inte alls en sen kväll igår men var såpass sliten att jag sov ganska länge idag. Pappa och Alexandra kom hem runt 3 tiden inatt, men då sov jag! Telefonen ringde och folk ville att jag skulle komma överallt men jag låg ju och sov och satt barnvakt så jag kom ju absolut ingenstans, ville ju inte lämna små grisarna ensamma hemma!

Idag ska jag hem till Eric och bara ta det lugnt! Få se om jag äter där också.. Sanne ville träffa mig en snabbis idag också så tror att jag ska göra det också, men hon sover antagligen fortfarande men funderar på att slänga iväg ett sms till henne och se hur hon planerar! Vi hörs senare under dagen!

Blö blö blö..

Sitter fortfarande i köket framför datorn men nu sitter Flisan och gör mig sällskap så det är helt okej! Vi sitter och pratar lite, rent allmänt bara! Ska försöka få små kottarna i sängen snart så att det blir lugnt här uppe. Har försökt få dom i säng en stund nu men nu håller dom på att träna i vardagsrummet? Haha. Men nu ligger dom och kollar på film så dom sover väl imorgon 10 minuter :) Nu ska jag prata vidare med Flisan! Puss

Party its gonna be!

Oja, segt är det rätta ordet! Sitter i köket hemma hos pappa, ska snart lägga mig i soffan som står här och ta datorn i knät så mår jag prima. Ingen är hemma här förutom jag och små skitarna, jag sitter barnvakt.. Men det är helt okej, fast känns lite för lugnt. Jag som inte ville ha en lugn helg?! Jisses.. Nästa helg ska det bli mer fart på grejerna, det vill jag lova. Sanna kommer ju hem från Spanien då också och det måste vi ju fira med partyyy. Elleeer? OYES! PARTY ITS GONNA BE!

Snabbt inlägg

Har egentligen inte alls tid att skriva ett inlägg, måste vara klart snart! Ska kolla SL om en stund också så jag vet vilket tåg jag ska hinna med, ska nämligen hem till min pappa! Och för att bli hämtad vid tåget måste jag vara där vid fem tiden så jag måst egöra mig iordning nu! Vi hörs när jag är hemma hos pappa eller imorgon. Pussss

There you were

Nu ska jag laga lite nudlar och dricka ett glas julmust (även fast det inte är en favorit att dricka julmust så gör jag det bara för att vi inte har något annat), inte för att jag är hungrig. Jag är bara sugen på något och nudlar låter ju underbart? Hehe!

Hanging by a moment here with you


Jag har en duktig dag idag!

Yes i have! I skolan så gick det bra, "redovisade" min oklara bild på bildlektionen idag men det gick bra! Gjorde klart den på elevensval men kommer antagligen bara få ett G eftersom jag inte ens la ner tid på det, har inte heller riktigt tålamodet för att sitta och skissa och hålla på!
På idrotten så körde vi något boll spel som uppvärming, hade jätte roligt! Och jag som inte ens brukar vara med på idrotten för att jag är så otroligt lat? Men iallafall, efter uppvärmingen så hade vi biptestet. Det är så grymt kul! Förstår inte hur jag kan tycka det är så kul att springa från vägg till vägg och behöva öka takten hela tiden typ? Skit kul! Jag sprang med Angel, Tobbe och Clesi, peppa henne en hel del eftersom hon tänkte hoppa av redan vid nivå 3! Haha inte en chans att hon fick göra det, men hon hoppa av vid nivå 5 och det var ruskigt bra gjort! Jag hoppa av vid nivå 6,1 också riktigt bra gjort av mig eftersom att jag inte tränar eller någonting! Så jag är stolt.

Nu när jag kommit hem och jag också pluggat lite på SO, har nämligen prov imorgon. Men nu har jag gjort det! Jocke checka av så att jag kunde det mesta, och ska gå igenom det en gång till innan jag kryper till sängs sen.
Nu ska jag försöka fixa med min design! Har faktiskt kommit igång lite grann, hehe! Vi hörs senare! Puss

Kompisdejt

Hej mina söta kottar! Hehe..

Kom precis ut ur duschen och ska alldeles strax sätta på mig min morgonrock och mysa ner mig i sängen och kanske kolla på någon bra film eller bara sova? Vi får se!
Idag så har jag inte gjort så värst mycket, när jag kom hem hjälpte jag Malin lite i tvättis och sen prata vi bara massa skit, ni vet syskon snack? Sen var hon tvungen att låna mitt busskort som jag skrev innan och blev lite sur men sen så gav jag henne det och jag tog mammas busskort, haha! Dum jag kan vara ibland, mot min egna syster?! Men jag älskar henne, även fast jag kan vara lite dum av mig ibland och vara sur utan att mena det, hehe!

Oj vad ont i huvudet jag fick bara så där! Fyyfaaan. Måste prata med Sanna, har pratat med Eric men jag måste verkligen prata med Sanna! Åååh. Och vet ni vad? Jag ska träffa Eric i helgen, min bästa killkompis! Vi har varit bästa vänner i 5-6 år! Tänk vad tiden går. Synd bara att vi inte ses så ofta :( Men i helgen ska vi träffas! =) Som du sa "Vi ska ha en kompisdejt!" Haha! Så kan man också uttrycka sig :)
Men nu ska jag inte tråka ut er med mitt snack om ingenting, haha. Vi hörs imorgon!


Inbakad fläta

Så där ja. Nu är jag hemma igen efter en kort dag i skolan, har slängt på mig mjukisbyxorna och ska alldeles strax börja röra mig mot tunnelbanan. Ska träffa en gammal vän som jag inte träffat på länge! Så det ska bli roligt.

Vet ni om hur stolt jag är över mig själv? Jag har lärt mig att göra inbakade flätor! Jag satt helt ensam inne i mitt rum igår så började jag finula lite med håret och sen bestämnde jag mig för att jag skulle lära mig att göra en inbakad och helt hux flux så lärde jag mig att göra det på mig själv!
Och nu blev det lite knas också.. Malin måste ha mitt busskort men jag själv måste ha det. Jag vet inte varför jag blir arg, men jag blir bara det eftersom att då kommer inte jag någonstans. Eller så måste jag vänta på att mamma ska komma hem så tar jag hennes busskort men jag ska ju åka snart! Åååh.

Tog mig ett varmt skönt bad

Klev precis upp ur badet, ska alldeles strax ta på mig min sköna morgonrock. Men först ska jag smörja in mig! Har även tänt ljus, fråga mig inte varför men på någon vis så känner jag mig lugnare! Min musik är igång som vanligt också, haha. Så det är skönt. Rensa tankarna lite kan man säga! Och det ska jag tala om för er är riktigt skönt, bara få tänka för sig själv och bara vara. Ibland älskar jag att vara ensam, få göra precis vad jag vill göra!

Som jag sa i ett tidigare inlägg så mötte jag upp Natha. Vi stod mest och snacka, jag lätta lite på hjärtat och tala om för henne vad jag egetnligen kände och hon kom med så grymt bra råd! Tror nog att jag ska följa några utav dom!
Men nu ska jag slänga in en låt som jag sitter och lyssnar på just nu och som jag har totalt fastnat för!

Home sweet home!

Nu är jag hemma igen! Känns skönt och tryggt! Ska även möta upp Natha om en stund och prata lite med henne, kan inte riktigt hålla allt inne och som tur är så ställer hon upp! Som tur är går hon i skolam en minut från där jag bor så det är perfekt, haha :) Vet faktiskt inte vad vi ska hitta på, kanske tar en promenad eller något liknande? Vi får se helt enkelt! Har inget speciellt att skriva direkt. Satt och spela i skolan på Angels mobil i en och en halv timma, haha! Snacka om att det var ointressanta lektioner? Sista lektionen titta vi på film en hel timma och det sluta med att halva klassen låg på bänkarna och sov och jag satt och spela! Haha :)
Men nu ska jag inte tråka ut er av mitt boring snack, utan jag ska alldeles strax ta av mig min sköna siden morgonrock och sätta på mig min tjocktröja och möta Natha! Puss

Oj.. Hur gammal är inte den här bilden? Haha! Skulle gissa på 2-3 år?

Skolan

Sitter just nu i datasalen i skolan, hittills har dagen vart rutten. Höll på att försova mig om inte mamma skulle kommit in i rummet och väckt mig. Ögat gör ont sen igår, om jag inte berätta så fick jag en järn grej i ögat, eller jag tror att det var det. Så jag gick till syster idag med och hon tyckte att jag skulle till ögonakuten men det tyckte inte mamma. Så vi får se om jag blir blind eller inte, haha.

Men men, ska försöka göra dagen bättre än den varit. Det är lunch snart så då har jag någonting att se fram emot iallafall! Fast i själva verket är jag inte alls hungrig.. Det går inte alltid att äta när man mår piss! Men ska verkligen försöka. Vi hörs i nästa inlägg..

RSS 2.0