30 Maj / Sista inlägget.

Sista inlägget innan jag far till Katrineholm med syster, bröder och Dino :). Blir alldeles strax hämad av syster och Dino.
Anyway, idag hade jag bara två lektioner. Först hade vi NO omprov, men de gick bra sa Roger. Sen hade vi en timma lunch och vi satt i solen och åt glass, hur gott låter inte de ? Men iaf, efter lunchen då hade vi slöjd, men jag behövde inte gå på den för att jag inte hade nåt att göra där. Hon sa att dom sa va klara fick gå eller sitta kvar och göra nåt litet. Vi valde att sitta kvar och prata, bara vi tjejer :). Sen vid ett började vi röra oss hemåt, jag, Bella, Sanne och Lydia gick och pratade om allt&inget. Riktigt skönt att få ur sig saker som man inte fått förr. Men vi satte oss vid tuben och satt där i en timma och pratade. Men nu ska jag leta efter ett spel och äta lite. Skirver mer på söndag kväll eller på måndag ! Puss och kram, ha en trevlig helgt och sola mycket ! :)

30 Maj / Frukost

Hejsan hejsan !
Jag sitter här och äter två mackor och lite yogurt :). Hur gott som helst. Sanne och jag ska börja gå runt halv tio.
Och idag åker jag till katrineholm, så jag kan tyvärr inte skriva blogg på hela helgen. Sry, men vi har inget internet där och ingen mottagning. Eller lite kanske ?
Jaja, jag tänker inte skriva värsta boken nu eller nåt, bara äta upp min frukost i lugnt och ro :).
Skriver mera när jag kommer hem, P&K.

29 Maj / Godnatt gott folk.

Jag har slutat skriva lika mycket som jag gjorde förut ? - Jo jag vet, men nu är de sista veckorna i skolan och dom sista proven och jag har så mycket att göra ! Plugg, pojkvän, vänner, städa. Så ser min prioretering ut just nu dom här veckorna.
Jag känner mig lite små förkyld också, täpt i nästan och låter som en höna entliget Isabell :).
Jag har fått en soffa i mitt rum, en vit en :). Och Sanne ska inviga den inatt, haha. Jag som trodde att de var jag som gick göra de.
Imorgon åker vi till katrineholm också, och jag hoppas på fint väder så jag får inviga min bikini ! Inte den jag beställde för inte så länge sen, utan den svarta.
Idag var de ju hur varmt som helst ! Jag åt tre glassar, haha. Men de va gott. Sen träffade jag Thomas, och vi städade lite och fixade i rummet. Men de slutade med att vi satt och lyssnade på musik och bara pratade om allt&inget. Riktigt härligt faktist.
Jag har inte så mykcet att skriva, imorgon börjar jag kl tio. Får lite sovmorgon misann. Hur skönt som helst. Jag ska upp halv åtta och duscha. Men nu ska jag springa och hämta ett täcke till Sanne sen ska vi väl slå på tvn och sen ska jag slå en sista pling till älsklingen och kolla hur de går för honom att komma hem, de var ju tydligen stopp. Skumt .. Men han skulle ringa när han var hemma som tur är :). Hoppas hans mor hämtar han så jag slipper oroa mig .. Jag låter som en gammal tant som oroar sig för sina barnbarn, haha. Jag vet, men nu är de så att jag verkligen inte vill att nåt ska hända min älskling !
Men n måste jag hämta ett täcke, skriver mer imorgon, puss !

29 Maj / Skolan

Hejhej, jag sitter här i skolan och jobbar lite matte. Uffe kommer bli galen om han ser mig sitter och skriver blogg men jag får försöka skriva ett inlägg lite snabbt, jag skrev ju inte ett imorse.
Idag ska jag träffa Thomas, och jag tror vi ska rensa lite i mitt rum eftersom att jag har så mycket saker som jag inte ens behöver. Och nu har dom tagit kistan som ska stå i mitt rum så allting ligger på golvet ! :O
Jag blir galen.
Anyway, snart slutar jag iaf :). Så skönt. Komma hem, men jag måste plugga lite ikväll också. Ska be Thomas om hjälp. Imorgon börjar jag vid tio, lite sovmorgon. Lite smått skönt tycker jag. Vi har bara två lektioner, NO och slöjd. Jag har prov i NO. Men jag ska sätta mig och plugga lite ikväll så de ska nog gå bra.
Nej men nu ska jag fortsätta jobba med mitt. Morsing !

28 Maj / Åhfy.

Nej jag känner mig helt död faktist. De skulle vara lite smått skönt att gå hem och lägga sig, men nej de ska jag inte göra. Jag slutar änåd tidigt idag så de spelar ingen roll. Efter denna lektion har jag idrott och jag ska vara med. Jag har inget lust med de, men jag måste. Gud vad mycket jag gnäller som Hanin säger. Men idag är de en gnäll dag, de är ingen bra dag. Jag har ont i halsen och känner mig seg. Jag har inte lust att vara här just nu.
Men de är bara att köra på. Dagen är snart slut .. om några timmar.
Jag har verkligen ingen ork idag.

Efter skolan ska jag hem till Sanne och plugga lite, sen ska jag klippa mig vid fyra och min kära vän Sanne ska följa med :). Tack gullan.
Snart kommer min bikini som jag har beställt också, den skulle komma i början på juni så de kommer väl snart :). Jag längtar .. Jag vill verkligen se den i verkligheten för i tidningen var den ju skit snygg ! Hoppas bara den är lika snygg i verkligheten.

28 Maj / Klippning.

Godmorgon godmorgon !
Idag klipper jag mig på mor&dotter klockan fyra ! :) Sen ska mami klippa sig vid fem, lite roligt tycker jag.
Hoppas alla blir nöjda och glada !
Anyway, idag slutar jag tidigt och jag har idrott, jag har redan lagt ner idrottskläderna i väskan så jag är redo att köra gärnet ! Haha, nej inte ge allt kanske eftersom jag har ont i halsen men jag ska verkligen försöka idag ! Känner att jag måste bygga upp lite muskler i kroppen. Min lillesyster som är nio år yngre är nästan starkare än mig, haha och de är lite jobbigt ska jag tala om för dig ! Eller rättare sagt, de är hemskt om hon blir starkare än mig. Då kommer jag ju idrotta varje dag och allting.
Men jag tycker Thea är duktig, hon har börjat på fotboll och hon säger att de är kul :).
 Jag får ta och åka och kolla på hennes träning nångång så jag får se. De skulle vara lite roligt, jag får väl ta med mig Thomas så får vi kolla :). Han tycker ju också om att spela fotboll.
Nej nu orkar jag faktist inte skriva, skriver mer när jag kommer hem och då ska jag ta bild och sätta in sen blir de plugg för mig hela dagen/kvällen ! Jag fick reda på igår att jag skulle göra massa prov som jag har missat på torsdag, så de är bara att köra ! Plugga plugga plugga !

image122
Hejdå håret !








27 Maj / En kopp te.

Hej bloggen. Jag kom hem för ungefär tio minuter sen, jag gick med Thomas till bussen och sen fasnade jag med Strutsi och Perwin :).
Och just nu sitter jag med en kopp vanligt te, de är gott och skönt för halsen ! Sanna sa att hon tyckte att jag skulle gå till doktorn eftersom jag drack ur samma flaska som henne och hon har halsfluss, så vi får se hur de blir med den saken. De kanske blir en runda till farbror doktorn.
Imorgon ska jag klippa mig, spännande spännande :). Jag är lite nervös själv för jag vet inte om de blir bra, men i västa fall växer ju håret ut igen som tur är ! Men de ska bli lite roligt och prova nåting nytt, inte bara vara kvar och se ut som man alltid gör, utan nåt nytt. De ska bli kul.

Jag och Thomas låg och kollade på andra sidan häcken idag, jag är inte förvånad, vi båda tycker ju om barnfilmer, haha de är de bästa :). Men jag kollade inte så mycket utan jag somnade. Sen när jag vaknade så vaknade jag inte i en varm famn, nej icke. Thomas låg på andra sidan sängen :O.
Lina - Varför ligger du så långt bort för ? :O
Thomas - Men du är ju så varm !
Lina - Nej de är jag inte, jag är ju skit kall !
Haha kall ? Nej du, jag va varm. Men de skulle ju ändå vara lite smått mys att vakna i en varm famn, spec nu när man är lite små krasslig (Stavning?) :). Eller vad tycker ni, skulle inte ni tycka de var mysigt att vakna upp i en varm famn när man har ont i halsen ?
Äsch, kärlek får jag i vilket fall :).
Men nu mina vänner ska jag dricka upp mitt te sen ska jag duscha en snabbis, puss och kram !

28 Maj / Omogona snoris.

Vem är den omogna snorisen som skriver komentarerna i min blogg ?
Har du inget bättre för dig än att sitta och skriva dom ? Jag börjar faktist tappa tålamodet för dig. Och jag måste antaligen veta vem du är för att jag tror inte de kommer en människa från ingenstanns och börjar skriva såna komentarer till en som dom inte ens känner ?
Stackars lilla dig, har du inget bättre för dig än att sitta och skriva såna komentarer till folk ? HAHAHA ! Jag tycker faktist synd om dig :).

28 Maj / Underbar dag

Godmorgon morgon bloggar ! :)
De är verkligen härligt väder ute idag ! Jag va precis ute med lillen och gick en liten runda med henne, och vet ni vad hon gör ? Hon sätter sig i solen och vägrar gå, och står och drar i kopplet men hon vägrar, hon skulle sitta kvar där. Men tillslut så gav hon upp och gick med minimatte :).

Jag börjar få lite ont i halsen, jag tror jag sa de igår i nåt inlägg. Men iaf, de har blivit värre :O. Men jag pratade med mami och vi kom fram till att om jag inte hade feber så skulle jag inte vara hemma :). De tycker jag va bra iaf.

Idag ska jag träffa Thomas också, han skulle ientligen rint mig nu på morgonen men icke. Inget litet gulligt morgon samtal här inte, haha. Men han hör väl av sig sen eller så har han försovit sig eller så missade han nästan bussen ;). De skulle faktist inte förvåna mig (a).
Men nu orkar jag inte skriva mera, vi hörs senare. Puss och kram !

Bilden ovan är våran tårta som vann :).

27 Maj / Jo men godnatt då.

Tänkte bara skriva godnatt för jag tänkte lägga mig i sängen och slå på tvn.
Jag känner att jag har lite små ont i halsen, tack Sanna ;). Haha, nej men de är faktist mitt fel, jag drack ur samma flaska som henne, men inte trodde jag att jag skulle bli smittad, men jag hade visst fel :O. För nu sitter jag här med ont i halsen, men de ska inte hindra mig att gå till skolan imorgon :). Jag ska ju träffa Thomas imorgon ? Så nej, då kan jag bara inte vara hemma :).
Haha, jag hade galet roligt idag när vi var på morris, vi hade tårt tävling och min tårta vann, haha. Melissa, jag och Janette hade gjort den :). Kan nog sätta in en bild på den så ni ska få se vårat mästervärk.

Snart är de skolavsluting också ! Och då ska Hanin och jag på grönan och ha de skoj ! Hahaha. De är sjukt hur mycket jag älskar dig, göllan.
Men nu ska jag lägga mig i sängen, puss puss !

... De gick inte att ladda upp bilder just nu, konstigt .. ?
Men jag gör ett försök imorgon ! :)
Hejåhå !

27 Maj / Hejåhå!

Nu gott folk tänkte jag bara säga att jag slutar vid fyra och nu ska jag springa på engelska tror jag att de var ? Lite smått tråkigt men jag får göra de bästa av sitvationen (Stavning?).
Jaja, nu ska jag springa, pussochkram.

27 Maj / En intervju med Sanne.

Hejsan hejsan !
Nu sitter jag här i datasalen igen med Sanne och vi intervjuar varandra.
Jag satt och skrek på Anno nyss för hon förstörde allt jag höll på med ! :O
Hon skulle börja hålla på att fixa med massa skit på min data för jag gjorde trydligen fel, men då gjorde hon så att mellanslaget käkade upp allt när man tryckte på den, jag blev verkligen galen !
Sen tar nån Sannes mobil och jag lackar ännu mer, men nu är jag lugnt.
Idag blir de nog morris, vi ska ha tårttävling ! Hahah, skit kul ! :)
Och jag ska lät vinna (a). Hahah, jag kan inte ens baka ;).
Men jag har kamran med mig så jag ska be Marie ta lite bilder :)
Men nu ska jag fortsätta med att prata lite med Sanne, puss !

27 Maj / Två veckor kvar !!!!!

DE ÄR TVÅ VECKOR KVAR TILL SOMMARLOV !! Kan ni tänka er ? Året har bara rusat iväg :). Galet skönt när de blir sommarlov, bara umgås med vänner och bada, sena kvällar och allt ! :)
Jag kan knappt vänta, jag har inget tålamod.
Och imorgon är de fem månader för mig och min älskling. Tiden går så fort :).

Anyway, just nu sitter jag i skolan och pratar med mina vänner och kollar på lite Thailand-bilder. De är ett land jag ska åka till innan mitt liv här på jorden tar slut. Den saken är klar. Dom flesta har ju redan varit där men jag har faktist aldrig varit där och jag vill åka dit. Bara åka dit och ta de lugnt och umgås. Låter inte de härligt ?

27 Maj / Godmorgon !

Godmorgon bloggisar.
Jag tycker jag har varit lite smått dåligt på att skriva i bloggen i helgen faktist, de har bara blivit några få inlägg om dagen, men jag har haft planer hela helgen. Men nu är jag igång igen :). Fast planer hela veckan har jag, och då menar jag hela veckan, idag ska jag antingen åka och köpa jeans eller vara med på tjejgruppen, jag vet inte än för jag har inte pratat med papi, på tisdag ska jag träffa Thomas :). På onsdag klipper jag mig. På torsdag ska jag träffa Thomas, och på fredag åker jag till katrineholm med mami, Charlie, Vincent, Jocke, och kanske Malin och Dino. Vi ska måla där nere i våran lilla sjöstuga :).
Sen nästa helg ska jag försöka smita iväg hem till Thomas :).

Nu sitter jag här med tre flätor i håret, alltså, ena sidan av håret är flätat och andra inte. Men ena sidan blev konstig, den blev inte lika lockig och fin som den andra. Så jag gjorde tre flätor igen :). Hahah.
Jag känner att jag har lite ont i handleden :O. Men de kanske är från när Thomas och jag ramlade ? Jag har ju värsta blåmärket sen vi gjorde de, haha. Och Thomas kunde inte låta bli att trycka på de igår så jag låg och skrek, haha. De var hemskt.
Men vad har ni gjort i helgen ? :). Har ni haft de trevligt ?
Min helg har varit toppen, om man bortser från en sak som jag inte vill ta upp eftersom allt är bra nu :).  Jag har varit inne i stan med Hanin och shoppat lite :).
Och igår (söndag) var de morsdag, köpte ni nåt till henne ?
Jag köpte tyvärr ingeting, men jag hängde upp en lapp på dörren där de stod " Världens bästa mami, jag älskar dig." Och sen en bild på mami och mig som är super gammal ! Hon blev glad iaf :). Men jag kanske får ta och köpa en ros eller två till henne som en liten försenad morsdagpresent.
Men nu måste jag fortsätta med de jag slutade med, alltså håret. För annars blir jag aldrig klar !
Pusshej !
image120
(Bilden ovan visar bara en liten del av tunikan jag köpte i lörsdags.)

25 Maj / Sannas bror :).

Jag läste nyss i Sannas blogg sannasvedberg.blogg.se , att hennes bror fyller 17 år :).
Så jag tänkte bara säga grattis !
Hoppas du får en underbar födelsedag, grabben :).

25 Maj / Godmorgon.

Godmorgon bloggen !
Allt bra med er ? - Med mig är de toppen, känner mig lite trött men de är bara för jag klev nyss upp ur sängen :).
Jag ska ta bussen 13.20 till gullmars och möta Thomas där.
Jag ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig så jag blir klar nångång.
Vad mer finns de att skriva ? De är ju bara morgon och de har inte hänt så mycket.
Igår gick jag och la mg vid halv ett, sen låg jag och kollade lite på mobilen och finulade lite med den, sen däckade jag som ett litet barn. Jag sov i papis säng och den är ju gudomlig att sova i, de är galet. Man sover grymt bra i den, haha. Den ska jag sno :).
Men nu ska jag hoppa in i duschen, skriver mera senare. Pusshej !

24 Maj / Shopping.

Hejsan hejsan ! Jag kom hem för sisådär 20 minuter sen, jag har varit i stan hela dagen med Hanin :).
Jag hittade ett par skor, ett par örhängen, en rouge (Stavning?) och en tunika.
Kan sätta in lite bilder imorgon eller nåt :).
Nu kanske jag går hem till Elise eller så går jag till Malins jobb och tar de lugnt där. Kanske kollar vad Dino gör ? Men han jobbar antagligen. Äsch, vi får se vad jag gör, just nu sitter jag ju här.
Hahaha, när vi satt och väntade på tåget i tc så satt Hanin och gjorde den fulaste minen jag någonsin sätt ! HAHAH ! Jag har bild på de så den sätter vi in imorgon, sry Hanin men jag måste :). Jag skickar en ful bild på mig så kan du sätta in den i din blogg, haha.
Nu kanske jag ska klämma i mig någonting att äta, känner mig lite små hungrig. Jag och Hanin har bara ätit korv idag, haha mumsit.
Imorgon ska jag träffa Thomas, ska försöka dra med han in till stan och kolla på morsdag present, lite sent ute kanske eftersom de är morsdag idag tror jag ? Men vi får se vad jag hittar, nåt förslag kanske ? :)
Jaja, nu orkar jag faktist inte skriva mer, känner mig slut i hela kroppen. PUSS PUSS !

24 Maj / Stan

Godagens. Nu har jag duschat och jag ska alldeles strax göra mig iordning så jag kommer iväg till stan nångång :). Kg ska kolla på ett par skor och ett par tröjor. Sen på måndag tror jag att jag ska kolla på jeans med papi, han skulle kolla på ett par iaf så de blir väl så att jag står och testar lite också :).

Brandalarmet gick nyss också, eller Dino sa att den hade slut på batterier. Så han stod och tog ner den och to ut batteriet.
Nej men nu ska jag faktist göra mig iordning och tänka lite för mig själv.
Hej !

23 Maj / Ta åt dig av de jag säger för jag menar de !

Hejsan bloggen !
Jag känner mig helt död faktist, jag saknar Thomas så de gör ont och jag är rastlös.
Funderar på ifall jag ska gå och lägga mig snart. De skulle vara lite små skönt att få sova ut, och jag vill att dagarna ska gå fort så de blir söndag så jag får träffa mitt hjärta !
Alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att du ska förstå att jag verkligen älskar dig, Thomas.
Snart har vi varit tillsammans i fem månader. Fem hela månader med en sån underbar människa som dig. Jag trodde aldrig att jag skulle få vara med om de här. En sekund utan dig känns som en evighet ..
Förlåt att jag kan göra som jag gör ibland och att jag beter mig som jag gör, men ibland vet jag inte vad jag ska göra. Men en sak vet jag, och de är att jag älskar dig på tok för mycket. Mitt hjärta, min andra halva, min älskling, jag älskar dig verkligen !

23 Maj / Skolan

Tjena mitt bena ! Jag sitter här i skolan och tar de lugnt, vi är bara åtta pers i klassen idag om man räknar med mig. Alla andra är på basket match.
På luchen sprang typ Sanne och jag hem och hämtade min cykel och cyklade tillbaka till skolan, haha - de måste ha sätt lite roligt ut när två blondiner kom på en cykel och kunde knappt hålla balansen. Jag ska nog filma nångång när vi cyklar så ska ni få se,  men jag vet tyvärr inte hur man sätter in filmer i bloggen. Hjälp ?

Som sagt var så ska jag vara med Sanne idag och imorgon ska jag in till stan med Hanin. De är inte säkert att jag ska träffa Thomas på söndag .. tråk tråk. Jag som saknar honom ! Men han kanske ska åka till Göteborg till en vän, hoppas de går bra mitt hjärta. Du får hälsa så gott till han :).
Men fyfasen vad jag kommer sakna dig ! Hur kommer detta gå ? Frågan finns i huvudet hela tiden. Men de gäller väl antagligen att vara stark och kanske vara sysselsatt i stort sätt hela tiden så kanske tiden går fortare. Och på tisdag nästa vecka är de fem månader för mig och Thomas. Jag älskar dig.
Jag slutar snart också, tjugo över ett är min dag slut. Tjugo i tolv är denna lektion slut. Sista har vi bara slöjd med Gertrud (Barbro). Jag ska väl antagligen sticka då som vanligt, eller så springer Sanne och jag in i omklädningsrummet och står där inne och spanar ut över slöjdsalen, haha värsta kungariket ;).
Jag kan sätta ut bilden på tröjan & bikinin som jag beställde i typ tisdags.



Bikinin har jag beställt & tröjan med, fast tröjan ska vara svart ientligen :).
Va tycker ni ? Själv älskar jag dom.

23 Maj / Frukost.

Hejsan svejsan !
Jag sitter här med min "god morgon snygging" - mugg och två mackor. Hur gott som helst !
Iaf, idag är de fredag och jag ska vara med Sanne :). Sen ikväll nångång tar jag bussen hem till papi.
Idag slapp jag gå ut med lillen, mami gjorde de ist, de va lite härligt, för då kunde jag ligga och dra mig i sängen en stund och ta de lugnt när jag väl kommit upp. Nu är klockan runt sju och jag är redan klar, förut va jag ju hur långsam som helst på morgonen ! Hahah,  men nu sätter jag ju bara upp mitt hår så vad spelar de för roll ? :)
Juste, i förrgår beställde jag en ny bikini och en tröja, jag la in bilderna i bloggen för inte så länge sen. Jag är hur nöjd som helst ! Dom kommer i början på juni, de är bra iaf.
Men nu ska jag äta upp frukosten och sen borsta tänderna, hej hej !

22 Maj / Godnatt.

Jag tänkte bara säga godnatt och sen krypa ner i sängen så jag får min nattsömn, natti natti ! :)

22 Maj/ Fyfasen vad jag älskar dig.

Hej bloggen ! Vet ni hur otroligt bra jag mår ? Jag har en underbar pojkvän, underbara vänner, och en underbar familj. Kan de bli bättre tro ? Nej jag tror nog inte de :). Jag älskar verkligen mitt liv.
Jag var med homas idag, eller nyss typ & jag saknar han redan. Fyfasen vad jag älskar dig.
Haha, vill ni veta en lite skojig grej som hände föe en sund sen ? Klart ni vill :) - Haha, Thomas och jag är påväg till bussen, så går jag en bit bakom honom så säger jag ; " Jag hoppar upp på din rygg nu!" Och så börjar jag springa och jag kommer upp på hans rygg men jag känner att jag håller på att ramla av så jag ber han hoppa upp mig, så han böjer sig framåt och jag klotar över och ramlar ner på backen, hahaha ! Men jag feceplantade iaf inte, jag tog emot med händerna och hamnade på min höft så nu har jag lite smått ont i den. Men men, kul var de iallafall :).
Imorgon är de fredag också & jag har ingeaning vad jag ska göra, jag kanske är med Sanne eller nåt, på lördag ska jag iaf in till stan med Hanin :). Och på söndag ska jag träffa min underbara pojkvän.

Imorse hade Matilda och jag lite kul kan man säga, hon spelade upp en grej på sin mobil när man hörde mig asgarva, och då kunde ja inte hålla mig för skratt så jag satt och asgarvade åt mitt skratt och ni tror inte att hon spelar in de med ? - Jo minsann, två inspelningar fick jag höra & jag skrttade lite mycket varje gång :).
Sen blev ett fönster krossat idag i klassrummet, ojsan ojsan. Äsch, de går att laga.
Sen på idrotten spelade vi fotboll och jag hade lite smått ont i foten men jag var med iaf. Och mitt lag låg självklart under med typ 20 poäng men sen blev jag arg och sket i mig fot, gav mina örhängen otill David och började springa som en dåre. Hahaha. Lina var på hugget ;). Nej men jag kände att laget behövde lite hjälp men vi förlorade iaf, men de va bra kämpat tycker jag ! :)
Men nu ska jag städa upp lite i rummet och få nåt i magen,  morsningkorssning !

22 Maj / Godmorgon godmorgon !

Godmorgon godmorgon ! Allt bra med er ? - Med mig är de toppen, jag sitter och äter frukost och så har jag varit ute med lillen. Vi tog våran lilla morgon runda. De är inte så kallt ute, men de är inte riktigt ett sommarväder än.
Ja ni, jag har inte så mycket att skriva denna morgon. Jo, igår kväll mådde jag verkligen skit illa ! Jag trodde jag skulle spy. Alltså, de va hemsk ! Men sen somnade jag och när jag vaknade va allt mycket bättre :).
Men nu ska jag trycka i mig frukosten, skriver antagligen mer ikväll för jag har planer idag :).
Morsning.

21 Maj / Oherregud

Oherregud vad trött jag är. Jag vaknade av att mobilen ringde. Och de är sjukt vad jag drömmer nu för tiden ! Nu när jag sov drömde jag om Thomas och Patrik, och min pappa och mina syskon och min farfar och allt möjligt.  Jag har väl en sån där drömperiod. Förut hade jag de fast jag drömde mardrömmar :O. Usch, de va hemskt.
Anyway, nu står Jocke och lagar mat och jag bara väntar på att den ska bli klar, jag är hur hungrig som helst !
Han gör pizza, hur gott låter inte de ? :)
Och jag saknar mami ! Jag träffade henne bara en snabbis imorse, och nu känner jag att jag saknar henne. Men vi får hoppas att hon kommer hem snart.
Nej nu ska jag springa till köket och säga att han ska skynda för jag ärhungig, haha, puss ! :)

21 Maj / Jag ska bada

Hejsan hejsan ! Jag kom hem för ca en halv timma sen, nu har jag ätit och håller på att fylla badkaret med vatten. Jätte härligt tycker jag. Vi var ju i kyrkan och Natha var där också ! :) Jag blev jätte glad, och sen skulle vi delas in i olka grupper och vi hamnade i samma grupp ! Man kan säga att vi hade sjuk kul :). Hahaha, vi bestämde att vi skulle träffas nåndag och bara umgås och ta igen den tiden vi missat, eller vad tycker du Natha ? :)
Men nu min vänner ska jag gå och kolla till badet. Puss !

21 Maj / Godmorgon !

Godmorgon bloggen. Jag känner mig lite små seg & hungrig, jag har bara en lektion idag sen slutar jag, men först ska jag till kyrkan och kolla på nåt. Jag vet inte riktigt va de va vi skulle kolla på men de va väl nån sorts av teater om jag inte missuppfattade min lärare. Men iaf, jag är hemma runt 11.30, fast de är inte säkert att jag är de, jag kanske gör nåt med Sanne eller nån rolig människa :). Men om jag kommer hem sen så ska jag slå mig ner och plugga engelska och kanske läsa på lite no, de är ju inte riktigt mig grej de där med no men vad ska man göra ? Man kan ju inte skita i de, nej minsann, här pluggar vi in de :).
Nej men nu ska jag få nånting i magen, tjingpling !

20 Maj / Godnatt.

GOD NATT & SOV GOTT !

20 Maj / Dagens bilder.



Bild 1. Mitt superkrull.
Bild 2. Teo och Sannes han och de ser ut som Sanne ska ta på Teos privatdelar ;), haha.
Bild 3. Man ser hur vi nästan vinner loppet, men Jakub gjorde så vi förlorade, perkele !
Bild 4. Angel, Sanne och lite av Matildas huvud ser man :). Härlig dag de där !

20 Maj / ?!

Den som skrev som otroligt korkade komentarerna, lägg ner med den omogna skiten ! & lägg ner att skriva omogna komentarer i mina vänners bloggar !

20 Maj / Skor.

Hej bloggen !
Jag sitter här och funderar på vart minafavorit skor är men jag kommer faktist inte på vart dom är ! De är hopplöst, jag har letat överallt men jag hittar dom inte. Konstigt .. Jag undrar vart dom kan vara.
Imorgon slutar jag 11.10, vi ska till kyrkan och kolla på nåt sen ska vi tillbaka till skolan och ha idrott sen slutar jag :). Riktigt skönt, sen får vi se ifall jag knatar tillbaka till skolan för att se när mina kära vänner har nån konsert :). De skulle vara lite små kul att få se den, men vi får se ifall jag har ork, jag måste också plugga. De är ju inte mycket kvar av skolan, snart är de sommarlov !!! W O H O !
Idag pratade vi om att nästa vecka skulle vi redan börja packa ihop skåpen eller nåt, jag blev sjukt förvånad att tiden har gått så otroligt fort ! Men som man säger, tiden går fort om man har roligt :). Och jag och mina kära vänner har ju haft otroligt roligt detta år !
Nej men nu mina vänner ska jag gå och leta efter mina skor, morsning !

20 Maj/ Patetisk komentar.

Hejsan bloggen ! Sitter här i skolan och jag läste två komentarer jag fått av nån tjej eller kille, hon/han skrev inte vad hon hette. Jag vill bara säga att jag tycker de är så otroligt omoget och skriva ett min klädstil suger hästkuk, vad är de för liv ? Att sitta och skriva att ett par kläder suger hästkuk ? Hahaha, stackare som inte har nåt bättre för sig så hon/han sitter och skriver sånt. De är så otroligt patetiskt och omoget.
Du som skrev den komentarer de här är till dig ; De kanske är bäst att växa upp. Lägg ner med att komma med onödigt skit som bara kan skapa massa onödiga problem. Du måste väl ändå ha lite mer vett i huvudet. För tillochmed min lillesyster som är fem år vet att man inte ska gå runt och säga så.
Ha en trevlig dag !

20 Maj / Ingen rubrik.

Godmorgon allihoppa, ganska härlig dag idag faktist. Jag har precis varit ute med lillen och gått våran mogonrunda :). De var inte så kallt ute, eller jag trodde att de skulle vara kallare faktist.
Jag börjar halv tio och slutar kvart över tre, så de blir en kort idag, riktigt skönt. Sen ska jag träffa Thomas och vi ska väl antagligen bara ta de lugnt och umgås :).

Va tyckte ni om bilderna jag slängde upp i förra inlägget eller hur va de ? Jag tror de var förra inlägget, anyway, var dom fina ?

Nu ska jag faktist ta och bädda sängen lite snabbt och kanske få i min nåt att äta.
Morsning !

19 Maj / Mitt mode.

Hejsan hejsan !
Kom hem för en liten liten stund sen, då la jag mig i soffan och pratade lite med mami och Jocke och så läste jag en Ellos tidning och jag hittade faktist fina kläder som jag skulle vilja beställa, men vi får se hur de blir med den saken.
Jag tänkte slänga upp lite bilder på några plagg som jag tycker är fin, Mitt mode lyder ju rubriken. Så jag tänkte visa lite bilder på mig och på mitt mode. Enjoy !

Där fick ni några plagg, va tycks ?

19 Maj / Home sweet home.

Sha sha ! :)
Sitter här med Sanne och Isabell, ska snart hoppa in i duschen och göra mig lite iordning sen ska vi röra oss mot morris och kolla på film där och bara ta de lugnt :).
Jag som är så duktigt sprang 1500 meter på 9 minuter, haha stolt :).
Sen kastade vi en liten boll och stöte kula, men mest satt jag i solen och solade lite grann. Pratade lite med Isabell och Sanna och lite annat folk.
Men nu gott folk ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, pusshej !

19 Maj / Idrottsdag.

Godmorgon godmorgon !
Idag har vi som sagt idrottsdag och Sanne ska komma till mig idag så ska vi cykla till Farsta ip, haha, jag bara älskar och cykla :).
Jag kan nog ta med min kamran så ska jag be Sanna ta lite kort eftersom inte hon skulle vara med tror jag.
Nu ska Sanna börja cykla mot mig och nu väntar vi bara på att Sanne ska komma & på att Thomas ska ringa :).
Vet ni vad jag vaknade av imorse ? - En gnällande hund. Jo så de va bara för mig att resa mig upp och öppna dörren. Hon ville inte ligga inne hos mig längre bara för att mami va uppe, haha. Men hon sov hos mig hela natten som hon brukar göra :). Lite halv mysigt tycker jag faktist. De blir iaf varmt ! :P
Mohaha, nej men nu ska jag borsta tänderna, slänger upp lite bilder ifall jag får några lite senare under dagen. Puss !

18 Maj / Sallad är godast !

Hej hopp gummi snopp ! Hahaha, allt bra med er ? Med mig är de underbart ! Jag ska snart hoppa in i duschen och föna mitt hår innan de är för sent ! Jag har varit så duktig att jag har gjort min sallad till imorgon, jag har ju idrottsdag imorogon så de blir sallad till lunch ! De är godast så tycker jag. Spec om den har avokado i som min har, muuuums :).
Jag har varit med min älskling idag också, vi har mest myst framför tvn hela dagen, ätit lite och krigat, haha. Men de är ju inte spec ovanligt för våran del :).
Ja ni .. de hra inte hänt så mycket idag. Jag pratade lite med Hanin i telefonen om en tjej som verkar vara helt misslyckad i huvudet. Ursäkta mitt ordspråk men, va fan är de för fel på människan ? Jag blir så arg på henne ! Hon verkar inte ha spec mycket vett i huvudet den tjejen. Diss på henne.

Nog pratat om henne, man blir bara arg när man tänker på henne.
Som sagt, imorgon har jag idrottsdag och jag ska kämpa .. tror jag ! :) Hahaha. Nej men jag ska göra mitt bästa, men jag är ju ingen idrottsmänniska direkt men jag ska försöka och göra mitt bästa, måste tänka posetivt !
Men nu mina kära ska jag hoppa in i duschen, skriver kanske ett litet godnatt inlägg innan jag kryper ner i sängen och läser lite.
Lina Fanny F. /
Morsning !


18 Maj / Osminkad är vacker.

TJOHO !
Sitter här i mina mjukiskläder och är osminkad, har bara lite make up på mig och ltie rouge (Stavning?).
 De är toppen skönt ! Jag blev väckt tidigt imorse också, de var Jocke som kom in i Charlinas rum där jag och kusinen sov och vi skulle tydligen åka hem sådär tidigt. Men nu är jag iaf vaken och ska snart gå och möta Thomas ! W O H O !
Min kväll igår var lugn omen rolig, vi fick inte gå ut för dom ville inte de. Men de var inget att tjafsa om, man kan ju faktist ha kul inne också och nu när alla kusiner va där så var de extra roligt :).
Vi låg och kollade på en skräckfilm, och jag är inte sån som älskar skräckisar så jag låg i Josses knä och hon kramade om mig och så blev de av reflexs att jag skrek till, haha.
Har inte så mycket mer att skriv, eller rättare sagt, jag orkar inte skriva mera. Ska ändå gå och möta min älsling snart, puss och kram !

17 Maj/ Hos kusinerna :)

Hejsan hejsan, sitter här med Charlina på övervåningen och lyssnar på musik och skriver lite blogg :).
Vi har kollat på en jättre bra film, Switch  heter den. Den var riktigt bra faktist. De handlade om en kille som åkte skateboard och sen flyttade han till Voss och skulle börja åka snowboard men de gick ju åt pipsvängen med de. Men tillslut så lyckades han faktist :). Blev lite smått imponerad att han aldrig gav upp. Riktigt starkt av han tycker jag.
Ja ni .. jag, min kära bror och Josse hoppade lite studsmatta för några timmar sen, haha. Och jag brukar vara sån som hoppar som en galning men jag tror faktist jag har blivit lite fjollig, haha. Jag ville inte hoppa högt, jag hittade en perfekt höjd som jag ville fortsätta hoppa men icke, dom skulle göra så jag hoppade verkligen skit högt, haha. Skitungar ;).
Nej men nu ska jag vara lite social. Puss och kram.

17 Maj/ Nu far vi !

Jahaja, ännu ett litet inlägg innan vi far. Alla sitter i vardagsrummet framför tvn och kluttar på nåt program som jag dock inte fasnade för. Mamma står där och ser fin ut, hon och Jocke ska på släktträff och vi ungdomar fick minsann inte följa med. Tråk tråk, men de ska bli härligt att träffa mina trogna kusiner :).
Jag ska slå en pling till Sanne och Isabell sen och höra hur de är med dom och kolla så att dom lever.
Men nu ska jag gå !
Morsning !


17 Maj/ Snart åker vi.

Snart ska jag gå och sätta på mig minaytterkläder och gå och sätta mig i bilen och åka till kusinerna en sväng :). Ska bli riktigt härlig att få träffa dom igen. Jag tar med min kamran så kan jag fånga några bilder på dom, haha.
Jag nyser som en galning just nu också, de är skit jobbigt ! Sen kliar de i snoken också, uschusch.

Jag kanske ska ta och bädda sängen innan vi börjar dra iväg oss ? Jo jag gör nog de. Skriver antagligen mera ikväll hemma hos kusinerna, puss och kräm.

17 Maj / Godmorgon

Hallojsan !
Sovit gott ? Själv har jag sovit alldeles utmärkt ! :)
Idag blir de nog en bra dag, jag känner de i magen.
Iddag ska jag nog ha leggins och lockigt hår. De låter väl lite små fint ?
De är ingen hemma heller, bara jag och Charlie, vart är alla ? Jag vet att mami är och jobbar. Men Jocke och Virre ? Jag har ingeaning vart dom är faktist. Men de märker vi sen antar jag :).

Vädret idag ser lite små lurigt ut, ska de regna tro ? De är så jävulskt tråkigt när de ska regna ! Jag vill ha sol sol sol !

16 Maj/ Jag glömde att berätta !

Haha, jag glömde att berätta en sak, eller jag tror iaf att jag glömde.
När Sanne och Janette kom hit så var Daniel(Janettes pojkvän) utanför så Janette och vi gick ut. Sen gick Sanne och jag in och vi kunde inte låta bli att flytta datan till fönsret och sätta på fjortisdunk ochsätta på så den blev extra sakta, hahaha ! Sen hade vi på högsta volym och folk som gick förbi trodde vi var värsta idioterna ;).
Äsch, de är smällar man får ta ! Hahaha.

16 Maj / Otrolig dag.

Sha sha !
Kom hem för ett tag sen, har varit ute med Sanne och Janette. Vi skulle cykla tre pers på en cykel och vi hade dock ingen pakethållare, men de hindrade inte oss från att cykla minsann. De va bara att sätta sig två pers på sadeln och en på styret. - Jo vi ramlade några gånger, men vi ställde oss upp igen och började cykla igen.
Thomas var här och åt med oss också, lite små mysigt sådär. Alla syskon hade sin snubbar med sig ;). Haha, Malin hade Dino, Sandra hade Sickan och jag hade Thomas :) Fast Charlie och Vincent hade inga tjejer med sig :O. Haha, ifall dom skaffar tjejer så blir vi tolv stycken i vårat lilla kök :). Men tro mig, de funkar. Vi är en enorm familj som kan allt tillsammans :). Och jag älskar alla lika mycket, riktiga syskon och låssas syskon, styvfar och papi, min älskade mamma och Dino som är som min storebror fast han är Malins pojkvän :). Äsch, i love all them. Stora som små, tjocka som smala, jag älskar rt alla ! :)
Jag ska snart krypa ner i sängen och slå på tvn och sappa lite. Känner mig riktigt trött, de har varit skola idag och i skolan är jag inte en av dom piggaste, men jag var ovanligt pigg faktist.

Jag blir bara väldigt irriterad på min lärare Anno. De är en väldigt liten sak jag irriterar mig på men hon ska alltid komma med så onödiga komentarer och är så stressad och jag tycker att de går ut över oss elever. För hon ställer sig och skriker åt ingeting och är bara almänt jobbig.
Men idag gick en viss person till rektorn, jag nämner inga namn för jag vet att hon/han vill inte de. Anyway, den personen gick till rektorn för att snacka om att byta klass och att snacka om Anno. Så fick Anno veta att personen hade varit hos rektorn så ställer hon sig i matsalen och skriker att hon har gått bakom ryggen på henne för att personen har varit hos rektorn och pratat ? Kallar hon de att gå bakom ryggen ? JAG tror att rektorn inte kan koll på alla lärare på en skola, visst hon har väldigt mycket kontroll över allt och så, men va tusan, en elvev måste väl ändå få kunna gå til lsin egna rektor och prata om lärare ? Eller har jag fel ?
Och sen på lektionen kunde jag inte låta bli att vara lite extra irriterad mot henne, haha. Elin jag och Sanne satt och gjorde papperflygplan med papper hon gav oss och hon lackade lite smått (a).
Men jag är ju en riktigt ond människa så jag kunde inte låta bli att fortsätta ! HAHAH !
Förlåt mig, men jag kunde verkligen inte låta bli. Att vara elak är en av mina dåliga sidor, men de är extra roligt när de gäller Anno :).

Fråga ; Tycker ni att de är att "gå bakom ryggen" på en lärare för att eleven pratar med sin rektor om sin lärare och att byta klass ?


16 Maj / Hemma

Hejsan hejsan, jag sitter här och äter mina otroligt goda kakor som är nyttiga ! Jätte goda enligt mg :).
Nu väntar jag på att Thomas ska ringa så jag vet hur de blir idag. Sen ska jag ringa Sanne och fixa mig ltie så jag ser ut som en människa. Haha, jag gick med mina bagie jeans idag och en tröja, lite skön stil sådär. Hade inte ens borstat håret imorse, haha. Så ist för att borsta håret satte jag upp de i en knut så slapp jag de idag.

Sista lektionen hade vi slöjd, haha. Sannes och min favortit lektion med Barbara (Barbro). Vi gick in i de lilla omklädningsrumet i slöjdsalen och låste och ställde oss på stolarna och dog av skratt, haha. Jag vet att man ska vara snäll på lektionerna och mot lärarna, men när vi har trkigt så måste nånting hända ! :)
Barbro ba ; Om ni inte kommer ut därifrån hämtar jag fullgubbarna på hökarängsplan efter som har ätit bruna bönor så kastar jag ner dom till er där ! Hahahhaa, tanten är galen ;).
Nej men nu ska jag göra makkisar och köttgärsås på burk !
PUSS PUSS !!

16 Maj/ Hur ska detta gå ?

Hur ska detta gå ? Jag har prov nu på morgonen och jag är inte spec taggad ! Hoppas de går bra ! Jag har ju inte lagt ner all tid i världen på de är provet. Men jag har pluggat två timmar iaf, och sen lite i skolan, så jag kan en del,
Men nu måste jag rusa ut i regnet ! Skriver mera när jag kommer hem. Ha en underbar dag i regnet ! Pusspuss !

16 Maj / Fredag.

Godmorgon alla som är vakna ! :)
Vädret idag är ju lite tråkigt .. De regnar. Hoppas de slutar lite senare mot dagen när vi ska ut.
Idag blir de att jag, Sanne, kanske Isabell och kanske Janette, vi har inte pratat med Janette än, anyway, vi ska träffa T och hans vänner, vi ska spela fotboll men vi får se ifall vi tjejer blir med ;). Skulle vara lite roligt faktist.
Men när man ska spela fotoll ute är de sol som gäller ! Inget regn inte, usch usch.
Men vi får ju hoppas på att de ska bli bättre ! :)
Nån som vet ifall de ska bli finare väder fram mot dagen ?
Nej men nu ska jag springa och byta byxor. Puss och kram syns i stan ! :)

15 Maj / Plugga, äta, sova.

Tjoho !
Kom nyss hem, följde Thomas och hans vän till bussen och då gick jag samtidigt ut med lillen.
Just nu står jag och lagar mat, makkisar med köttfärsås på burk, låter kanske lite små äckligt men vet ni hur gott de är ?! :) Hahah.
Jag ska sätta mig och plugga efter jag har fått i mig lite mat och sen in i duschen och sova.
Men nu måste jag springa och kolla till makkisarna ! Puss !

15 Maj / Skolan

Hejsan hejsan !
Jag sitter här i skolan och vi ska göra en skvaller tidning om skolan men jag tog en liten paus och började skriva här ist :).
Efter den här lektionen har vi idrott tror jag, och jag ska vara med !  Herregud, jag blev förvånad själv när jag bestämde mig för att jag ska vara med. Men ibland måste man ju röra på fläsket ? ;) Hahah, även fast jag inte väger så mycket så behöver jag bygga upp mina muskler. Jag har ju verkligen inga muskler alls, haha. De är nästan lite pinsamt. Men de är bara att börja träna :).
Jag funderar ju på att börja cykla på kvällarna, ska försöka dra med mami också, hon behöver också lite muskler tycker jag, haha ;).

De är bara jag, Sanne, Lissi och Will som sitter i den här datansalen, alla andra sitter i den dåliga som inte har nåt ljud. Hatar att sitta här inne verkligen, men som tur var fick jag min älsklings plats i datasalen :). Sitter alltid på samma plats och får jag inte den platsen lacka jag (a). Mohaha.
Nej men nu måste jag tyvärr återgå till mitt arbete. Pusshej !

15 Maj / Godmorgon.

Godmorgon godmorgon !
Härlig dag i dag förutom att de ser ut som de kommer börja regna närsomhelst. Lite tråkigt tycker jag, för jag är ju sån som tycker om när de är soligt så man kan ligga ute och sola hela dagen !
Anyway, jag har varit ute med lillen på en morgon promenix och de var lite smått härligt tycker jag. Jag har till och med hunnit bäddat min säng ! W O H O ! Och de är fortfarade städat i hela lägenheten (: .
Jag känner mig lite små stolt eftersom jag städade hela lägeneheten igår och jag ute med lillen och allt.
Jo men de blev inte mycket sagt den här morgonen, men äsch, dagen har precis börjat och jag slutar fyra idag så de lär ju hända lite mer.
Tudelululu.

14 Maj / Läggdags.

Klockan börjar närma sig tio och jag ska lägga mig i sängen och kolla lite på tv. Jag låg och kollade på Grey's, och då insåg jag att klockan var över nio och ingen av mina föräldrar var hemma. Mami sa att hon skulle komma lite senare, men då trodde jag att hon pratade någon timma ? Nej minsann, då var de flera timmar ;). Haha, jag visste inte ens att Jocke stack, men de insåg jag när han inte svarade när jag ropade på han, hihi.
Imorgon ska jag träffa T och hans vän, sen ska jag plugga som en galning.
Men nu ska jag krypa ner i sängen och slå på tvn och läsa min skvaller blaska :).
Hej å hå !


Fotograf; Jag
I min blogg är sommaren igång för fullt ! :)


14 Maj / Jo men ja.

Hejsan hejsan !
Jag känner mig faktist lite smått hungrig, jag vill ha pizza, haha. Tänkte flörta lite med Jocke om att han skulle åka och köpa pizza till mig men han var inte hemma, suck .. Men när han kommer hem då ska jag flörta som aldrig förr, haha ;). Lite snäll kan väl min käraste pappa vara ? Men de märker vi när han kommer hem :).
Mami kommer hem lite senare också eftersom hon skulle träna, och jag funderar faktist på om jag ska hänga på och träna nångång. Skulle bli lite skönt att börja träna faktist. Jag har inte gjort de på flera år ;). Hahah.
image107

14 Maj / Me want it.

 
Bild 1. Tröja från h&m för 49 kr.
Bild 2. Cardigan från h&m för 174 kr.
Bild 3. Bikini från h&m 98 kr / del.
Bild 4. BH/trosa ? kr
Fasnade för allt de här, och allt är ju ganska billigt :).
Den första bilden är jag helt kär i ! Och den andra också, dom tvä är ett måste !
Ska flörta lite med mami idag, jag har ju varit så duktig idag och städat hela huset, höhö.


14 Maj / Puh ..

Puh .. äntligen är jag klar. De gick visst fortare än vad jag trodde.
Nu har jag skurat golvet, torkat fönstren, dammsugit, dammat och varit ute med lillen. Helt underbart att jag är klar. Nu får jag sätta mig ner i fem minuter sen ska jag gå och göra mig lite mat, sen lite senare blir de väl en runda till med lillen. Gud vad jag känner mig duktigt nu :).
Jag kanske ska ner en runda till lekit där Sanna&Janette är, eller så skulle dom komma hit när do m har lunch och luncha med mig :).
Jag känner mig helt andfod (Stavning?) för att jag har sprungit runt så mycket och fram och tillbaka. Men de känns ändå som att jag inte är riktigt klar än. Men jag vet inte riktigt vad jag inte är nöjd med, jag har ju torkat golv och allting, men de är nåt som inte är bra. Äsch, jag kommer väl på de snart. Men nu ska jag gå och kolla vad vi har i frysen så jag vet vad jag ska servera dom där två galningarna, haha :).
So long !!
image106







14 Maj/ Städa Städa

Hejsan hejsan !
Nu hr min dag börjat och jag har varit ute på en lång promis med lillen så hon fick kissa. Nu är jag hemma igen och jag ska börja med att städa hela lägenheten, byta sängkläder osv.
När lillen och jag var ute mötta vi Sanna och Janette, dom skulle gå och jobba på "lekit" tror jag att de heter :).
Nej men de är väl bäst att jag sätter igång med att städa så jag blir klar med skiten.
skriver mera när jag är klar om några timmar.
Pusshej. Och önska mig lycka till :).

image105 Stora ögon ? Äsch, sommar sommar.

13 Maj / Sommarkänsla.

image104
Sommarkänslan är på god väg.

13Maj / Toppen toppen !

God kvällsan alltihoppa ! :)
Jag ska snart krypa ner i sängen och ställa klockan på nio, då ska jag upp och ut med lillen så honfår komma ut på sin morgon promenix. Men de blir härligt för med mig att komma ut en runda på morgonen så jag vaknar till liv :).
Vi var ju på en tingsrätt (Stavning?) idag. Vädligt intressant var de faktist. De handlade om en kille som hade misshandlat en annan kille och blablabla. Orkar int eberätta just nu, är inte direkt på humör. Så därför ska jag krypa ner i sängen och sova. Pusshej !

13 Maj / Jaha ni.

Hejsan hejsan. Är allt bra med er ? - Själv är jag lite små seg.
Vet ni vad ? Jag funderar på att lägga ner med bloggen, eller lägga ner att skriva ett tag. För jag orkar inte, och jag har så mycket i skolan just nu. Visst de kan vara skönt att slappna av och sätta sig vid bloggen, men hur många är de som läser min blogg ientligen ? De är bara några stycken om dagen. - Nej jag skriver inte blogg för andras skull, utan för min egna. Men de skulle ju vara lite roligare om fler läste min blogg och så. Men de är vad jag tycker.
Hej å hå.
Ska gå och möta T snart, hejhej !

13 Maj/ Godmorgon.

Godmorgon godmorgon.
Sitter här och borstar tänderna just nu, ska börja dra mig mot bussen snart och in mot stan (?).
Jag har sovit otroligt bra i natt ! Lillen sov hos mig inatt och värmde mig :). Jag låg ju och frös som en galning faktist. Riktigt jobbigt faktist. Så de var lite små mysigt när hon låg och värmde mg. Sen vaknade vi vid sex imorse av att mami öppnade min dörr och hämtade hårfönen. Så de var de bara att gå upp och köra igång. De blir en liten mys stil idag eftersom de är så otroligt skönt ibland.
Imorgon är jag ledig också, eller ja, jag ska städa hela huset och så och få 100 kr som hela skolan ska skicka till Bolivia tror jag att de var.

Ja ni, jag har inte så mycket mer att skriva. Har inte hänt så mycket denna morgon förutom att jag gjorde illa min fot. Fast de var ifrån helgen men ont har jag ! Kan inte lägga foten på golvet utan att jag dör av smärta.
Nej men idag blir de en lugnt dag, har matteprov sen typ slutar vi eller nåt ? Jag har nog bara halvdag idag för att vi ska på rättegång.´
Anyway, i helgen ska jag nog sova hos kusinerna. Myspys. Dom skulle tydligen vara ensamma hemma och mami och Jocke skulle också bort så de blir väl så att jag åker dit och sover där och har de mysigt med dom :).
De var allt från mig denna morgon ! Pusshej !

12 Maj / Me want.

DS_233786_A.tif
Inte den bästa bilden men den duger ! Dom finns på DinSko för 249 kr. Funderar på att slå till ett köp.
Godnatt och sov gott !

12 Maj / I have blue eyes.

image103

12 Maj/ Home sweet home.

Äntligen är jag hemma ! Känner mig helt slut. De har varit en lång dag, men väldigt mysig faktist. Dom första lektionerna var jag sjukt seg, visste inte vart jag skulle ta vägen. Men sen på slutet flöt de på, Sanne och jag skrattade som galningar, haha :).
Sen när vi slutade gled vi in till morris jag och alla brudar. Vi satt och pratade om sex och varför man har de och med vem osv. De va faktist ganska intressant och höra vad andra tyckte och tänkte och man själv började tänkte om lite.
Haha på vägen dit blåste vi upp en kondom och jag som inte kunde låta bli sprang och trök upp den i foks arlse, sen när vi såg ett par småbarn så skulle vi trycka under den under min tröja men då sprack den, haha ! Sanna och jag höll på att skita ner oss för att de var så roligt !
Just nu funderar jag på ifall jag är hungrig och vill äta lite kycklingsallad. Men vi får se hur de blir med den saken senare. Just nu sitter jag ju och skriver blogg.
Imorgon ska vi till nån rättegång, spännande spännande. Vi skulle ientligen börja halv tio som vanligt på en tisdag, men ist får vi börja åtta för att vi ska dit. Oh herregud.
Jag har på något vis ställt in kroppen på att jag får lite smått sovmorgon på en tisdag, men nu .. ? - hur ska jag orka ? Får be mami sätta på värsta dunken så jag vaknar till liv, haha :).

En timma senare ..  Jag gick och tittade på Dr.Phil. Och denna gång handlade de om barn. Mami och jag var ute och cyklade också, de var hur härligt som helst ! Kanske de är något att börja att göra på kvällarna ist för att sitta hemma framför datan och skriva blogg hela dagarna ? - Haha. Men de känns helt underbart att komma iväg och känna vinden mot ansiktet och bara köra. Helt underbart.

Dr.Phil
De handlade om tonåringar som skulle bli mammor. Han sa någonting om att ifall tonåringen blev gravid, blev hela familjen de. Och de ligger någonting i de han säger, för som ung mamma behöver man mycket hjälp. Och när man inte har något jobb blir de ännu tyngre, vem ska försörja barnet ? - Antagligen den blivande mammas föräldrar. Alltså gubben på tv 4+ har rätt.
Jag blir så farsenerad av att han alltid har en lösning på allt. Killen kan allt, eller allt&allt, han kan lösa allt rättare sagt. Jag är imponerad. Kanske de är något program man ska börja kolla på ?
Brukar du kolla på Dr.Phil ?

Alldeles strax ska jag väl antagligen hoppa in i duschen och frächa till mig lite.
Imorgon har jag matteprov också och jag känner att jag kan de !
Riktigt härligt faktist.
De var allt från mig denna gång.
Ha en trevlig fortsatt kväll ! :)

12 Maj / Klockan tickar framåt.

Som rubriken säger, Klockan tickar framåt med full fart ! Jag som nyss tyckte klockan var innan sju, och nu är den över, de var som tusan.
Idag är de måndag igen och jag är lite små trött. Men de är bara bita ihop och köra. Kliar i ögonen så de blir jobbigt, näsan är täpt och jag känner mig seg. De skulle vara lite små skönt att få krypa ner i sängen igen och somna om. Men nu är de bara skola i två dagar sen är jag ledig på onsdag, eller ledig&ledig, vi ska samla in 100 kronor till ett fattigt land och skicka de till dom(100 kronor var), och sen kör vi igen på torsdag. Idag slutar jag fyra, sen efter skolan ska jag till morris med alla tjejer. Så jag är hemma runt sju tror jag.
Nej men jag ska börja röra på mig alldeles strax, skriver mera ikväll.
Puss puss !

11 Maj/ Segdeg.

Hejsan hejsan allihoppa !
Hoppas ni har haft en trevlig dag ute i solskenet, jag har legat ute på ballkongen med T och stekt idag. Fick nog lite färg på mig iaf, sen har vi grillat ! De var jätte gott. Sen gungade Thea och jag och kastade boll & allt :). Efter maten blev jag lite små seg. Så T och jag gick och la oss i sängen, men inte ostört, nej icke sa nicke, Thea skulle vara med oss hela tiden, men de var lite mysigt de med. Vi låg och busade och de blev självklart böghög och jag hamnade underst. Jaja, smällar man får ta verkar de som ;). Men sen när Thea och papi åkte hem så låg T och jag och pratade :). Och sen skulle han kittla mig så jag låg ju och skrek som en galning & ingen hjälp fick man inte. Haha, äsch. Kul hade vi iaf :)
Nu känner jag mig helt slut, funderar på att hoppa in i duschen en snabbis och krypa ner i sängen så jag får ordentlig sömn en natt iallafall.
Jag är sugen på grillade champinoner (stavning?), fast jag åt de idag :).
Riktigt gott faktist ! Men dom tog väl antagligen slut, hah.
Kanske finns nåt annat gott ?
Ska nog ta och leta efter nåt gott, i think.

Jag satt och tänkte lite och kom fram till en sak.
De finns en tjej, nämner inga namn, men just den tjejen var jag väldigt bra vän med för inte så länge sen.
Men på senaste tiden har hon blivit .. äcklig ?
Förlåt men de är min åsikt, och hon har skrivit sina texter om folk jag känner,
och dom texterna har inte varit dom vackraste.
Skyllt ifrån sig kanske man ska säga ?
Men iaf,
hon är blivit så äcklig och omogen och har förlorat min respekt helt !
Förut, jag accepterade henne, eftersom hon var min vän. Inget konstigt med de.
Men nu, bilderna på henne förklarar allt.
Jag umgås inte med henne längre, jag skriver inte till henne längre,
jag vill inte ha nånting med henne att göra längre.
Hon är inte den samma goa glada som jag lärde känna.
Hon har gått och blivit äcklig och billig.
Stackare säger jag bara ..

11 Maj/ Hemma hos papi.

Hallo !
De är riktigt härligt väder ute idag ! Har suttit ute på antanen (stavning?) hemma hos Dino.
Min dag igår var riktigt mysig ! Hanin och jag träffades i gullmarsplan sen tog vi tåget till medis, de var meningen att vi skulle fika men de blev att vi gick runt och pratade lite smått. Sen hamnade vi i slussen och vi gick och köpte glass och en dricka och gick och satte oss där. Och där tillbringade vi nästan hela våran dag. Vi satt där i några timmar, sen så började vi gå igen, och både blev riktigt sugna på kebab. Men alla kebab kioskar var stängda så de blev donken i tc ist. Sen satte vi oss på bänkarna vid fontänen och njöt av donkenfood. Sen blev de tåget till gullmars och bussen hem. Jag var hemma runt halv tio, och då var ingen hemma. Så jag ringde upp en gammal vän och bad han komma förbi, och de gjorde han :). Men sen visade de sig att papi inte skulle komma hem och han ville inte att jag skulle sova själv så Dino kom och hämtade mig och vi åkte och hämtade mami och Jocke. Vi var hemma runt halv ett sen satt jag, Dino och Malin och pratade. Sen blev de att atakera sängen och jag somnade nästan direkt. Jag var riktigt slut.
Och nu är jag hemma igen och jag har duschat och jag ska träffa T idag. Papi ska skjusa hem mig runt halv två, så kan jag byta om och lite sånt. De är ju så otroligt varm idag ! Och de är riktigt härligt.
Men imorgon skulle de tydligen bara bli 12 grader ute hörde jag. Inte kul, inte kul .. Men de blir nog varmt snart igen !
Ingen sol på ballkongen här inte. Var är solen ? Jag tror de kikar fram på våran ballkong alldels strax faktist.
Men nu ska jag fixa mig iordning och lyssna på min raggae och njuta av den ;).
Tudelululu ! (:

9 maj / happy happy.

Sha sha ! :)
Nu är jag klar, ändrade lite med mitt hår. De blev en hästsvans ist (ovanligt .. inte). Men den blev rätt fin :) .
Jag ska börja röra mig mot Malins jobb alldeles strax. Tror jag ska börja gå fem i. Då hinner jag köpa pengar till luren också. Prima ballerina.
Haha, Thea är så gullig, hon är en riktigt pärla :) .
Jag står ute på ballkongen och spanar och så ser jag henne gå där med hennes färg glada klänning och hennes otroligt fula keps, haha. Hon är en riktigt blomma :). Riktigt smart för att bara vara fem år faktist. Ni ska höra henne när hon ska förklara massa saker, hon uttrycker sig så bra ! Jag är riktigt stolt över henne. Min pärla de de där. Hon och papi somnade i soffan igår, de var de gulligaste jag sett !
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva. Vi hörs senare !
Ha en underbar dag i de här sommar vädret !


10 Maj / Oj

Dagarna bara rusar iväg ! Jag tyckte nyss att de var den 1 maj och så plötsligt är de den 10 maj :) .
Vädret är strålande ! Kan bara gå i linne idag. Men jag som ska till stan tar med mig en tröja och en tunn jacka. Ska till medis och fika lite med Hanin och bara umgås, vi har en del att prata om också :) .
Idag har jag på mig ett par jeans och ett långt grått linne, håret har jag i en fläta. Sandra som har åkt till Spanien tog ju självklart med dig hårfönen, så jag har sprungit runt och rockat med håret för att få de tort, men nu är de tort som tur är.
Snart ska jag rusa ner till Malins jobb i centrum sen ska jag gå till bussen och åka in till gullmars och möta Hanin.
Skriver antagligen mera när jag kommer hem ! För nu måste jag gå och göra klart de sista. Puss och kram syns på stan ? ;)


9 Maj / Thea&jag

Hejsan hoppsan ! :)
Jag har precis badat Thea och borstat ut hennes hår, och de tog ju en evighet att göra de. Men tillslut blev vi klarar, hon satt och skrev aj ganska mycket, men hon var duktig och stod ut. Hon fick två flätor så de hennes hår inte  blir lika tovigt imorgon. Nyss satt hon och mumsade på glass och nu sitter och med papi i sackosäcken och kollar på talang - 08. Dom som är med där är så otroligt duktiga !
Just nu väntar jag bara på bättre tider. Har inget bätter för mig.
Imorgon ska jag nog in till stan och fika lite med Hanin :). Ska bli härlig att komma iväg och göra nåt, men de är inte säkert eftersom papi kanske  drar med mig på nåt. Men jag ska kämpa med att åka och fika :).
Nej men snart blir de antagligen jag som får läsa en bok och natta Thea om inte pappa gör de.
Skriver kanse mera senare, puss !

9 Maj/ Önskelista. &var är papi ?

Var är papi ? - Han har inte ringt eller hört av sig, och jag har inte pengar på mobilen. Så vart är han ? Han hör väl av sig snart antagligen. Jag mår lite illa känner jag, kanske ska ta nåt att äta ? Jag är sugen på tacos och pasta med pastasås ! MATGALEN ! Haha. Jag måste städa upp i mitt rum idag Igen. Jag förstår inte att de kan bli så stökigt snabbt ! Fast så stökigt är de inte. Bara vid sängen ... typ.
Juste ! Jag fyller år om nästan en och en halv månad ! Kanske ska skriva en önskelista ? (: - Ja de gör jag !

 Smycken.
 Parfym.
 Tavlor.
 Nät över sängen så de blir en prinsess-säng.
 Ny mobil.
 Bärbar data kan man ju drömma om.
 Kläder.
 Doft ljus.
 Och presentkort på Gina eller nån roligt affär.

9 Maj / Hemma

Godmorgon !
De blev ingen skola för mig idag heller, när jag vaknade hade jag så otroligt ont vid revbenen. Så de blev för mig att somna om, sen vaknar jag igen av att mobilen ringer och de är T. Men sen somnade jag om och vaknade nu. Funderar på att gå ut med lillen en runda, men hon hade tydligen redan varit de så de får bli lite senare isåfall. Idag ska jag till papi, han ska komma och hämta mig tror jag, vi har inte snackat än men han ringer väl upp mig.
Jag är så sugen på pasta&pastasås ! Ska flöra lite med pappa om att vi ska äta de ;)
Snart blir de väl för mig att hoppa in i duschen så jag ser någolunda bra ut.
De blev ett väldans kort inlägg denna morgon ! Men de har inte hänt så mycket än, dagen har precis börjat :)

8 Maj / sista inlägget & jag är stolt.

Jo men hejsan hejsan, trogna läsare :)
Kom precis ut ur duschen, så nu luktar jag jordgubb eftersom vårat balsam gör de. Luktar himelskt.
Imorgon blir de skolan igen, jag får gå själv eftersom Sanne inte ska dit för hon har tydligen ont i magen. Inte bra, inte bra.
Imorgon ska jag träffa Thomas också, vi kanske skulle träffa Duvan :)

Vet ni ? Jag har suttit och pluggat i två timmar, jag är riktigt stolt faktist.
Men nu ska jag prata lite med min älskling sen ska jag krypna ner i sängen och sova. Blir en lång dag imorgon, puss och kram syns på stan :)

8 Maj

Nu har jag lite ordning i rummet och jag har bäddat sängen & dammsugat, nu känner jag mig välbekänt att slå med ner en stund :) . Satt och läste min fasters blogg också & såg en bild på farfar Åke, tänk att de är fem år sen han gick bort. Jag kom på mig själv för en stund sen att jag satt i min egna värld och tänkte på han och mormor och min andra farfar som har gått bort. De är lite jobbigt att sitta och tänkte på dom, även fast de va flera år sen dom gick bort så känns de som tårarna fortfarande vill rinna. Vila i Frid säger jag bara !
Vill ni veta en läskig sak ? Klart ni vill ! - En dag för ganska länge sen när jag satt vid datan, jag var ensam hemma och satt och lyssnade på musik efter skolan, då känner jag mormors lukt bakom mig ! Ni kan ju förstå att jag blev lite skitnödig där. Höll ju på att ramla av stolen ! Men på nåt vis var de härligt att känna den lukten, för jag har saknat den. Den luktar rök blandat med parfym eller nåt, lite svårt att förklara, men de är en doft jag aldrig glömmer.

Glöm inte att läsa min systers blogg, eftersom jag har mer besökare än henne så vill hon att jag sätter in hennes blogg i mina inlägg Varje Gång jag skriver blogg, haha nejdu Malin. Inte varje gång, men denna gång får du vara med :) . www.murriis.blogg.se 


8 Maj / T <3

Du har förändrat mitt liv med storm älskling, det är som Drömmen om ett ljus, ett ljus så starkt, att man kan känna oro, ett ljus av vindar, ett ljua av kärlek, kärleken som finns innom oss,
kärleken som vill ut, ut och testa sina nyfödda vingar, som för oss in dit, in till värmen, till slutet,

Förevigt, jag älskar dig thomas

8 Maj/ Fixar&trixar

Hejdär !
Min kära syster har nu hjälp mig med bloggen, men jag är inte riktigt färdig än. Hon ska hjälpa mig lite till :)
Våra bloggar ser nu i stort sätt likadana ut ; www.murriis.blogg.se , nästan iallafall.
Jag är lite sugen på kladdkaka. Men vi har inga ägg hemma så de blev ingen kladdkaka för mig del. Jag får väl kolla ifall vi har nåt annat gott hemme :) .
Anyway, imorgon blir de skolan för min del. De är fredag och jag ska nog vara med T. Vi får se vad vi hittar på, kanske kan släpa ut han på en promenix eller så kan vi bara slöa som vanligt ? ;) Eller varför inte umgås med folket ? De är ju inte så roligt att sitta inne en fredag, men iblandkan de vara lite småskönt att bara slöa.
Men nu ska jag gå och få något i magen, sen ska jag sätta mig och slappa framför datan som jag har gjort hela dagen, eller så sätter jag mig ute på ballkongen och njuter av solskenet. Have a nice day !

dagens bild

image1035

8 Maj / PANIK !

Okej, nu är de såhär : Jag behöver verkligen hjälp på att designa min blogg ! Den ser så tråkigt ut !
Den som kan hjälpa mig, eller göra de åt mig :O , skriv ! Nu blir jag galen, jag har försökt och försökt, men de går inte ! HJÄLP ?!

8 Maj / Torsdag

Som ni märker är jag hemma idag med. Men jag mår mycket bättre än igår, har inte lika ont i magen och jag kan faktist gå rakt med ryggen. Jag har lyckast gå ut en runda med lillen (hunden=skruttan) också. Härligt väder de är ! Solen lycker och de är varmt ! De är runt 17 grader. Nu känner man verkligen att sommaren är på väg, pollen också. Känner hur de kliar i både ögon och näsa. Men jag har ju mina tabletter och jag har fått i mig en tablett idag, så snart ska de sluta klia lite grann.
Snart är de 5 månader för mig och T, den 27/5. Underbart, älskling.
T ringde och väckte mig imorse runt åtta, och då var jag helt död ! Sen efter de kunde jag inte somna om, jag hade somnat med tvn på igår kväll. Hoppsan .. men man kan ju säga att jag var rätt trött så jag somnade.
Imorse läste jag ut min bok också, Blåögd. Den slutade inte riktigt så som jag tänkte. Men den var bra i vilket fall !

De är ingen som är på jobbet/skolan idag. Malin och Dino är här, och ingen av dom är i skolan, och Dino jobbar inte. Jocke är också hemma, men han ska väl på möte lite senare antar jag. Och sen är mami hemma, men de har hon varit hela veckan. Så man kan säga att hela familjen är samlad. Nästan .. de fattas bara pappa, Sandra, Charlie, Vincent &Thea, sen är alla här :) .

Idag är de Efterlyst, de ska jag kolla på ! På trean klockan nio ! Då är min säng inte ledig för då ligger jag där ner mysad bland alla mina kuddar och mitt täcke som sprutar fjädrar. Men jag älskar de iallafall ! Mitt älskade duntäcke, har de även på sommaren :) . Lite varm men de gör inget ! Jag älskar de ! Kan ju alltid byta med Vincent, han skulle ändå inte märka nåt, haha. Funderar på att göra de, de är bara att byta sängkläder så är de klart.

Jag har lyckats komma in i duschen också ! Och nu sitter jag i mina otroligt sköna bagiejeans och en vit tröja. Uuunderbart :) . Imorgon blir de skolan iallafall. Ska till pappa då också tror jag, vi får se ifall jag tar bussen eller ifall jag ber papi hämta mig :)
Jag tror att jag ska städa lite i mitt rum, dammsuga och kanske byta sängkläder ? Rensa lite stuff maybe ?
ÅÅÅÅH, jag vet vad jag ska göra ! Jag ska gå in på ikea och kolla på en ny säng, 1,60 säng vill jag ha tror jag. Eller 1,80, de skulle ju vara rikigt härligt ! Och jag är sån som älskar stora sängar även fast jag bara ligger inne i mitt lilla hörn ihoptryckt och täcket upp till huvudet, haha. Jag tar ingen plats alls när jag sover, men min 1,20 säng tycker jag är för liten ! Jag har bara haft den i nåt år, men jag vill ha ny ! Men då får jag väl betala den själv, men då blir de ibland. De gäller att spara :)
De var allt från mig denna gång, skriver mer ikväll !
Ha en trevlig dag, och ta hand om era nära och kära. Puss på er !

Tips: Gå ut och gå i detta härliga väder ! De är underbart ute !

7 Maj / Tänkte bara säga godnatt

Tänkte bara säga godnatt innan jag kryper ner i sängen och slår på tvn och kanske läser några rader i min bok som jag dock inte hann läsa i förut för jag slumrade till.
Jo men .. godnatt då gott folk och hoppas ni har haft en härlig dag ! Min dag har varit seg .. men de är inget att bry sig om ! De kommer bättre dagar !
Men ni får ha de så trevligt denna kväll. Puss på er

7 Maj /Kväll

Godkväll på er. Känner mig lite smått död just nu, vill bara lägga mig i sängen och somna ! Men vet ni hur länge jag har försökt att sova för att få bort smärtan ett tag iaf ? Jag har försökt i evigheter ! Jag somnar inte !
Men nu har jag iallafall tagit mig ur sängen och satt mig vid datan för att skriva lite blogg för att ni ska få nåt kul att läsa :) Eller kul&kul, nåt att läsa iaf.
Jag är sugen på glass, en twister skulle vara gott. Eller många twister ! Mohaha :) . Glassmonstret är här ! Jag älskar glass om ni inte visste de. Isglass är de godaste ! Piggelin&twister är favoriter. Haha, skulle lätt kunna leva på de!
Imorgon tror jag att jag ska gå och köpa mig en twister eller en piggelin, om jag orkar :) .
Jag har ätit två bullar idag också om jag ska vara ärlig, riktigt gott var de ! Sen till middag blev de korv med potatismos, jätte gott de med. Gamla vanliga hedliga korv och potatismos.

Anyway, nu så kommer de där jobbigt snacket om mobiler, men jag behöver verkligen en ny mobil ! Jag har en panasonic om ni har hört talas som de, skit ful är den. Haha, men den är gullig. Men den suger verkligen ! Batterierna dör direkt och jag är en sån som smsar mycket och pratar mycket i telefon, så de är väl ganskaviktigt att ha en telefon där batterierna håller iaf ! Så jag skulle va jätte tacksam om du har en telefon som du inte vill ha längre som jag kan köpa billigt ! Helst med kamra, för jag tycker de är kul att ta kort. Skulle vara guldvärt om du/ni hade en telefon och bara skrev en rad eller två så kan vi ju prata lite mer om de. Tack i förhand !

7 Maj/ Jag har ont..

Hejsan gott folk ! Hoppas allt är bra med er, för med mig är de inte riktigt toppen. Jag kan inte stäcka på ryggen när jag går för då får jag riktigt ont i magen. Vi pratar inte vanlig mensvärk, utan här är de så man smäller av. Men annars mår jag väl skapligt, lite trött. Var med på en lektion idag sen gick jag hem och sov från tio tror jag och vaknade runt ett av att Sanna ringde mig. Sen dess har jag bara legat i sängen och slöat. Kollat på tv och smöjt in mig, ska nog gå och värma på värmekudden och lägga på magen så kanske de känns lite bättre.
Mami är också hemma, hon har varit de hela veckan.
Anyway, jag måste nog plugga lite idag också, har musikprov imorgon tror jag, och på fredag har jag svenskaprov och nåt mer prov om jag inte minns fel. Vi skulle ha engelska verb idag, men dom kan jag faktist. Mamma satt och pluggade med mig igår och förhörde mig och de kändes bra att jag kunde dom !
Nästa vecka har jag prov i NO på fredag, och NO är inte riktigt min grej så de är nåt jag måste sätta mig med och plugga på. Om jag minst får G på alla prov och de går bra på alla förhör får jag hela barnbedraget ! Så de är ganska självklart att jag kämpar mer än vanligt. Hoppas de går bra !
Jag håller på med en jätte bra bok också, Blåögd heter den, jag älskar att läsa den !
Funderar på att lägga mig och läsa lite kanske. Eller gå och prata lite med mamma och be henne massera mig lite, jag har lite ont i nacken.
Igår kväll, jag vet att jag skulle ha skrivit men jag var så otroligt trött. Jag duschade och sen la jag mig i sängen, och precis när jag höll på att somna så ringer T mig, haha. Nej men de var ju roligt att han ringde mig :) . Saknar ju han redan.
Men nu ska jag faktist gå, skriver kanske mer ikväll ifall jag orkar. Ha en bra fortsatt dag ! Puss.

6 Maj/ Godmorgon

Idag är de tisdag och jag är redan klar och jag börjar halv tio. Jag kunde lika gärna somnat om till åtta :) Men jag trodde att jag var lite långsam nu på morgonen, men jag har bara varit uppe i 45 minuter och jag är klar, jag kan vara riktigt snabb ibland fakist :) .T ska ringa mig alldeles strax, han ska till busse. Sen ska han åka till mig idag ! :) Jag har fått massa söta sms denna morgon ! Fast de är typ en kedjebrev men de är super gulligt !
Jag kanske hinner äta nu ? Snart, jag orkar inte just nu.
Jag har faktist utsläppt idag ! Första gången på länge jag går med utsläppt till skolan, haha. Men de åker nog upp sen iaf. Men de gör inget ! :)
Nej nu ska jag hitta nåt och äta och slå på tvn eller nåt :)
Skriver antaligen mer ikväll, puss på er trogna läsare !

5 maj/ godnatt

Klockan är bara runt nio, jag hade tänk att skriva ett litet godnatt inlägg innan jag kryper ner i sängen och slår på tvn och väntar på att T ska ringa :) .Han ska ringa mig vid tio så jag får hålla mig vaken ! Vi har faktist inte pratat så mycket idag, bara nu ikväll. Han ringde mig när jag satt på lektion idag, råkade svara men jag la på efter si så där 3 sekunder. Han hörde antagligen hela min klass som skrek, haha.
Mami har möblerat om i mitt rum, men inte spec mycket. Hon har flyttat på kistan och byron, och lite på data/tvn.
De blev ju inte mycket skrivande denna kväll.
Är de lite knas för er ockå när ni ska sätta in bilder ? Jag kan bara sätta in en bild sen vill inte datan mera. Jag som vill sätta in jätte fina bilder när vi va i sjöstugan, jag tog massor av fina bilder på vattnet och på Thea :) . Hon är bara fem år och älskar att stå framför kamran. De är härligt tycker jag, hon är ju duktig också ! Hon vet vad hon ska göra minsann :) .
Men nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag krypa ner i min sköna säng och kolla lite på tv & tänka lite.
Puss och godnatt !

5 Maj / hemkommen.

Nu är de bestämt, jag ska klippa mig den 28 maj. Jag och Sanne var och beställde tid idag hos mina favoriter, Mor&dotter, dom är så otroligt duktiga på att klippa och färga ! De ligger i Hökaränges centrum. Kanske låter lite konstigt att de ligger vid ett pundar centrum, men dom är riktigt bra på att klippa ! Jag har klippt mig där några gånger och jag har alltid blivit lika nöjd varje gång :) . Men då har de varit Annika som har klippt mig, eller så heter hon Anna. Jag har ingeaning, dom heter ju likadant där, haha :) . Jag klipper mig klockan fyra, och jag ska nog inte klippa av mig håret. Jag ska försöka förklara hur jag vill ha de ; Jag vill klippa upp överhåret eller hur de nu kallas, och så vill jag att underhåret ska vara längre, sen ska jag nog klippa en liten gullig lugg hade jag tänk om jag vågar :) . Fast inte ens lugg som hänger ner i ansiktet, även fast de är jätte fint så vill jag faktist inte ha de, jag vill ha en sne lugg på nåt sätt, inte en vanlig som man har bakom örat, utan en annan sort. Vet inte riktigt hur jag ska förklara den, men jag får väl leta i nån tidning :) . Och om jag inte bli nöjd så växer de ju alltid ut.

Jag var lite smått grinig idag faktist. Däckade på två lektioner, men vi kollade bara på film på den första om hur man gjorde reklam, och på den andra satt vi och läste/snackade. Vi var bara nio st i klassen idag, alla andra skulle på basket men den var inställd så som flesta drog hem. Så de har varit en ganska lugn dag faktist. Skönt, inte så mycket stress, men jag har en del att göra. Har spanska och engelska, sen skulle jag ha matteprov nåndag. Och No. Men de är dom sista proven innan vi tar sommarlov ! Halelulia ! :)
De ska bli så skönt att få sommarlov ! Bara ta de lugnt och umgås med alla vänner ! Men jag ska nog vara borta i tre veckor i Katrineholm. Malin och Dino åker till Kroatsien i Juni, jag tror iallafall att de var Kroatsien.
Ett ställe jag vill besöka under mina år på jorden är Thailand, jag har aldrig varit där ! Och till Frankrike vill jag åka :) . Låter så mysigt !
Eller vad säger ni ? Verkar de inte lite små mysigt att bara åka utomlands ? Bara dra iväg nån vinter ? Låter helt utmärkt tycker jag.
Men de var faktist allt från mig denna gång ! Ha en trevlig fortsatt dag !

5 Maj / Måndag

Då var de måndag igen och veckan har börjat. Nu gäller de bara att kämpa på tills veckans slut igen, precis som förra och förrförra. Men de ska nog gå bra ! Bara jag pluggar och inte ger upp så är jag på god väg.
Förresten, godmorgon. Hur är de med er denna morgon ? - Seg ? För mig del är de ganska bra, jag mår rätt illa och jag har ingeaning varför. De var när jag skulle föna mitt hår som huvudet började snurra lite, men nu har de mesta gått över, lite luft gjorde susen :).
Måndag .. vad ska jag göra idag ? De är ingen tjejgrupp idag eftersom att Marie är sjuk. Jag ville verkligen dit idag ! Vi har alltid så roligt där ! Men de blir väl att jag pluggar lite smått idag så jag kommer igång med de jag ska ha prov i och så.
Thomas är så smart att han glömde sitt busskort här igår, haha. Smart hjärtat. Men du får faktist de imorgon :).
Klockan börjar närma sig halv åtta och jag ska väl ta på mig skorna och börja gå mot Sanne som väntar på mig, haha.
Jag slutar vid fyra idag så jag här hemma ca halv fem - fem. Skriver kanske mer ikväll eller imorgon !
Ha en trevlig fortsatt dag !

4 Maj / kväll

God kväll bloggisar ! Sitter och pratar med min kära kusin om vad som hände igår. Blev bråk i tyresö tydligen .. Lite onödigt men vad ska man göra ? Grabbar är som dom är. Finns inte så mycket att göra åt.
Iaf, min dag idag har varit ganska lugn, har varit ute i solen och grillat och haft de mysigt med familjen och Thomas ! Vi spelade fotboll och bara umgicks, riktigt mys faktist.
Sanna var här hela dagen också :) . Vi vaknade av att Thomas ringde och väckte oss vid tio eller nåt. Jag var helt död ! Men tillslut kom vi upp och gick ut på baksidan till mami som satt och läste. Vi satt med henne i solen kanske i en timma. Sen när vi kommer in ringer T och säger att han är i gullmars, och vi hade inte ens hunnit duschat ! Haha, men vad ska man göra ? - På med mjukisarna och gå och möta min underbaraste. Hans fot ser ut att ha blivit bättre. Han ramlade på en jordhög eller nåt när Pontus jagade han och så poff pang, så var hans fot trasig. Men nu har den blivit lite bättre, han kan gå på den iallafall, de är huvudsaken.
Igår var Sanna och jag och solade solarium och ni tror inte att jag har blivit bränd på skinkorna ? - Jojomensan, de har jag. Och i ansiktet också, glömde stänga av förstärkaren, haha, men de är smällar man får ta ibland !
Men nu hade jag tänk att hoppa in i duschen och sen ficxa lite i mitt rum och få tag på T.
Puss.
image100
Jag älskar dig, Thomas.

4 maj/ natt

God kväll alla natt bloggare !
Sitter här med Sannapannapyttipanna och är hungrig, en kebab skulle sitta fint ! :) Våran dag har vari ganska mys, Sanna kom hem till mig runt fem, och när vi kom hem till mig bytta jag bara tröja och så drog vi in till Farsta och åt lite donken food. De var ett par ungar där som aldrig kunde vara tysta, dom satt verkligen och skrek. Jag blev galen, men vad ska man göra ? Alla förstår ju inte att man inte ska skrika på en *host* restaurange *host*. Men ientligen så spelar de ingen roll om man är på donken eller en skit fin restaurange, man ska bete sig som folk och inte sitta och skrika.
Anyway, efter vi hade ätit gick vi och solade en stund :) . Riktigt skönt faktist, fick nog lite färg på mig. Lite red in the face i think, smällar man får ta.
När vi kom hem så började vi fixa oss inför kvällen (Vi hade inget spec panerat, men man kan aldrig veta vad som kommer hända, så de är lika bra att göra sig iordning.)
Vi blev på jätte bra humör oc h började dunka musik så de bara dånade om de, haha ! Och jag, som aldrig kan stå stilla när musiken är igång ställer mig upp och kör värsta dansen och Sanna gör likadant ! :) Hahaha. !
Men efter allt dansade och fixade kom vi tillslut ut, Turken ringde upp mig och vi skulle träffa dom men så blev de inte, dom skulle till tyresö och träffa min kusin. Och allt slutade med att dom skulle bli nerslagna, och Sanna och jag gick bara runt i hökarängen och .. njöt av att vara här ? - Nejdu, hökarängen är inte nåt man njuter av. Man är bara här om man måste, haha.
Vi var överallt i hökarängen, sen när vi skulle hem så gick vi pundarväge. Men precis innan vi svängde in på pundarvägen så gick de tre killar bakom oss och två tjejer, inget mer med de. Dom var lite smått onyktr, men vi fortsatte gå, svängde in på pundarvägen och så hör vi hur dom skriker, "Bruuudar!" Usch, dom följde aldrig efter oss typ hela vägen hem och nu håller Sanna på att däcka, vi ska gå och äta och njuta av maten !
Imorgon kommer Thomas, och vi ska täffa Duvan :) .
Men jag skriver väl antalgen mer imorgon ! Puss

3 Maj

Sha alla glada !
Sitter hemma hos Sanne och jag varit här sen i torsdags. Vi har faktist tagit de ganska lugnt :).
Idag ska Sanne till Isabell i sköndal och jag ska vara med Sanna. Vi är ensamma hemma hela dagen, alla andra är i katrineholm och kollar på en sommarstuga där. Jätte mysig ska den tydligen vara.
Lite skönt att ha en egen sommarstuga.
Men nu ska Sanne och jag gå och ta ut lite pengar sen ska jag börja röra mig hemåt och duscha.
Puss


2 maj

God morgon !
Hur är de med er ? Med mig är de bra, ligger i sängen bredvid Sanne och kollar på tv :)
Våran kväll igår blev lugn, vi gick ut runt nio och träffade Turken, Adde och några småbarn. De va ganska skönt att bara ta de lugnt. Sen när vi kom hem kollade vi lite på tv och sen somnade vi ganska tidigt faktist.
Idag, vad ska vi göra då ? Jag har faktist ingenaning, mina bröder kommer väl antagligen till mami. Och jag vet inte om jag får vara hemma. Men om jag inte får de sover jag väl hos Sanne tills jag får komma hem.
Har börjat prata med Thomas homie också, Larsson (: . Sköning de där.
Skriver kanske mer ikväll eller nåt. Puss

1 maj

Hejsan hoppsan lillebror !
Jag blev precis klar, nu väntar jag bara på att papi, Alexandra och Thea ska komma hem så pappa kan skjusa mig till Sanne.
De blev mina bagiejeans iaf, de kändes bättre med dom än dom andra faktist.
Ingen hairspray har inte heller, och de behöver ju jag. Men jag får klara mig utan de idag.
Vet ni vad jag funderar på ? - Att klippa av mig håret. Så de bara är till axlarna menar jag. Men jag vet inte om jag vågar de, haha.
Menmen, nu ska jag vänta på att min far ska komma hem. Hörs sen, puss

1 Maj

En härlig morgon utan regn ! :)
Vaknade på helt rätt sida och jag är på strålade humör ! Ska sova hos Sanne idag ! WOHOO ! Undra vad vi ska göra ? :) , Kanske går ut och njuter av Hökarängen ? HAHAH ! Finns inte så mycket att njuta av där men iaf :)
Hur mår ni idag ?
Jag måste börja göra mig iordning snart, sen ¨drar jag väl antagligen till Sanne.
Inget långt inlägg just nu.
Men igår kom Niklas, Anna och Niklas bror hem till oss :) . Precis när jag skulle gå och lägga mig, så de var bara att sätta på sig mjukisar och sätta på sig lite smink igen så jag såg något bra ut.
Men nu ska jag leta kläder, bagiejeans eller vanliga som sitter tagiht ?
Idag blir de nog inte bagie. Känner inte för de just idag.
Men nu ska jag fixa mig lite ! Skriver ikväll eller nåt !
Puss

RSS 2.0