29/1

Godmorgon! Tänkte slänga upp ett inlägg innan jag ska ut i snön och kämpa mig iväg till skolan. Idag fick vi minsann lite sovmorgon, och hur skönt är inte det? Klockan ringde halv sju fast jag gick självklart inte upp då! Utan jag låg kvar i sängen och titta på the voice, myste lite med Boris (hunden), sedan vid sju tiden började jag röra mig uppåt. Tvätta håret, sminka mig lite snabbt, föna håret, platta håret. Fast det kommer ju aldrig hålla nu när det snöar! Men jag får köra luva idag, men det är bara skönt. Brukar faktiskt gå med luva på morgonen, varmt :P

Idag måste jag ringa farbror Niclas också angående min praoplats, måste snacka tider och så. Och det roliga är att jag ska få jobba med Putte, haha. Han har jag känt sen jag var liten, jag nöp han med en tång ;) Men dom flesta som jobbar där känner jag, jag har ju varit med Jocke där hur många gånger som helst när han jobba där. Och nu jobbar Sandra (syster) och farbror Niclas där. Min mamma har jobbat där också, sen jag, Charlie och Vincent brukade jobba där när vi var mindre. Vi brukade få plocka varor osv. 
Imorgon är det fredag också, och jag ska självklart träffa Andrea :) Hon kommer antagligen till min skola så åker vi till stenhamra tillsammans. 
Men nu mina vänner måste jag tyvärr gå! Slänger upp en inlägg senare idag om jag orkar :) Nu har ni iaf fått höra att jag lever. Åhoj! :) Morgonens låt: 
                  Munga - earthquake

Kommentarer
Postat av: em

åååh, men det låter ju super bra! :D snart snart snart!

2009-01-29 @ 08:35:26
URL: http://hwleh.blogg.se/
Postat av: em

jo, trött i början av dagen men annars har det rullat på, du? :)

2009-01-29 @ 14:40:28
URL: http://hwleh.blogg.se/
Postat av: em

åh, va bra att du mår bättre idag! :D

2009-01-29 @ 16:43:20
URL: http://hwleh.blogg.se/
Postat av: em

så vad ska du göra ikväll då? :)

2009-01-29 @ 17:08:15
URL: http://hwleh.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv: tack så mycket :)

2009-01-29 @ 17:09:31
URL: http://llisabs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0