24/11

Hej igen! Känner mig så jäkla rastlös ska ni veta. Ligger fortfarnade i sängen och vet ni vad? Jag har fått grymt ont i mitt finger, vet inte riktigt varför men de är på ringfingret på vänster hand och fy vad ont de gör! Provade att knäcka fingret men de gjorde ju bara saker värre -.- Bara sånt här som jag lyckas med, göra illa mitt finger, haha. Berättade jag var som hände förra veckan eller veckan innan de? Jag klev precis av tunnelbanan, går och lyssnar på min mp3 som vanligt och sen skulle jag skicka ett sms till mor min samtidigt som jag går ner i trapporna och så vips, jag ramlar ner och vrikar foten, haha. Hur klumpig får man vara? Sen för några dagar sen, jag vaknade upp och hade skit ont i handleden, kunde knappt röra den. Vet ni hur jag fick ont? Jag låg på nåt konstigt sätt, haha. Men vad ska man göra? De var ju en olycka ;)

Har ännu inte fått ork att gå ner och äta nåt, jag håller mig till sängen ett tag till tror jag. Ska smsa T och se vad han har för sig.
Juste, igår så spelade vi ju wii och jag vann i tennis och bowlingen, haha! Måste erkänna att jag är väldigt bra på att bowla, men Thomas vann en gång av tre matcher, haha :) Han kommer bli galen om han ser att jag skrivit de här (a). Men jag måste ju skriva att jag är grym på wii. Funderar på att köpa de själv, haha. Stå hemma i mitt rum och vifta som en galning, skulle vara ganska kul ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0