19 Maj / Mitt mode.

Hejsan hejsan !
Kom hem för en liten liten stund sen, då la jag mig i soffan och pratade lite med mami och Jocke och så läste jag en Ellos tidning och jag hittade faktist fina kläder som jag skulle vilja beställa, men vi får se hur de blir med den saken.
Jag tänkte slänga upp lite bilder på några plagg som jag tycker är fin, Mitt mode lyder ju rubriken. Så jag tänkte visa lite bilder på mig och på mitt mode. Enjoy !

Där fick ni några plagg, va tycks ?

Kommentarer
Postat av: Anonym

mode ? snälla lilla rara gumman kalla det inte det ''mode'' du förstör bara ordet. Dina kläder ser helt förskräckliga, hur kan du ens bära dessa plagg ? usch herregud...
innan du kallar det ditt mode så plugga mode först innan du ens kan tänka dig använda ordet!

2008-05-20 @ 08:55:11
Postat av: S.S'

Lina, jag älskar dina kläder. Men du är ju bäst att inet ta någon skit, Så lyssna inet på vad menniskan som komenterade. Skit it! jag älskar dina kläder och du får ha på dig vad du vill. :)

2008-05-20 @ 13:00:29
URL: http://www.sannasvedberg.blogg.se
Postat av: Lina

Du som inte ens skrev vad du heter, rubriken heter Mitt mode, jag snackar om min egna mode och inte vad som är inne och ute.

2008-05-20 @ 14:27:21
URL: http://flachsbinderl.blogg.se
Postat av: fatima

ahaha tjejen som skrev denna komentaren,om jag får reda på vem du e! & plus det e linas mode inte väärldens fuucking mode!

2008-05-21 @ 17:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0