inte bra /

vet inte vart ja ska börja. allt går iaf skit i skolan. vet inte riktigt va som händer och jag hänger inte med. hör inte va människan säger elr skriver. hatar henne, men jag kan inte bara se allting som ett problem. måste se själva lösningen också , inte bara problem problem problem. ahvisst jag vet att jag gör de mesta till problem men jag försöker verkligen att förbättra mig med att sluta vara så negativ ! jag kämpar och är tacksam för allt stöd jag får även fast jag inte visar de så är jag verklignen de. tack till ; Mamma , Pappa , Jocke , Sanne , Malin och Sandra. tack för att ni inte bara låter göra allt själv även fast jag vill de. men jag vet att jg inte kan allt fast jag vill kunna de. asså shit, blir nästan tårögd. tack för att ni finns ! <3

hatar mina idiot lärare ! hon tror att hon äger mig. hon säger att jag är trög och efterbliven ? , va är de för lärare ? ska inte en lärare va elevens förebild ? nejnej , tydligen inte. ASSÅ ! DÖ NÅNGÅNG ! vill bara putta ner henne för trapporna och stampa på hennes äckliga annsikte ! , äckliga människa. gå och dö ! . sen så får jag inte den där hjälpen jag vill ha. men ska ha sånt där möta på torsdag och då ska mamma ta upp allting som jag har berättat.
tack mamma ! de betyder verkligen mycket för mig ! jag älskar dig. du betyder så otroligt mycket för mig ! du lär mig nya saker när jag känner mig knäckt. jag skulle ge hela världen till dig om jag fick. allt du gör betyder mycket för mig. asså jag vet att jag alltid blir arg så fort du gör nåt som inte jag vill att du ska göra men jag vet också att du gör de för mitt egna bästa och för att jag inte inse vad jag har gjort för fel. de är malin som har lärt mig att tänka så. hehe . ni kanske tror att jag inte tar åt mig av nåt ni säger men grejjen är den att jag lyssnar verkligen fast de inte mäkrs. ni får mig att förstå att jag har mer att ge än vad jag gjort ! att jag kan om jag vill. att jag inte är dum. att jag inte ska ta åt mig av allt som alla säger. att våld inte löser allt , även fast jag vill sticka en kniv i alla rygg ibland. men försöker att tänka på malin då. för hon får mig alltid att tänka uppåt , asså annars brukar de bara bli att jag sitter inne i rummet och surar.ja jag vet att jag gör de iaf , men asså då sitter jag bara och tänker igenom allting. jag blir inte direkt deppi och bara sover och inte äter. så blir jag inte , är arg i nåra timmar och tänker igenom allting bit för bit och tillslt kommer jag fram till att jag inte ska va arg längre. att va arg tar ju mer engergi än att va glad :) så jag är nog hellre glad än arg, men ibladn är de skönt att va arg och  bara skrika ut att man hatar massa folk.


/ Lina .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0