nybadad

Nybadad och fräsch.
Känner mig nästan som en ny människa. Innan kände jag mig trött och ont i huvudet hade jag. Så jag satte på ett varmt och skönt bad och låg när i en halv timma. Så nu luktar jag gått och har inte ont i huvet längre !¨
Vi får se vad jag slänger på mig sen, kanske mjukisar. Vi får se.
Tänkte slänga upp några plagg sen så får ni säga vad ni tycker om dom.
Min finska granne står utanför mitt fönster vid en bil och kollar in på mig !
Han är riktigt läskig. För ett tag sen så skulle jag till skolan som vanligt. Klockan var runt åtta, så står jag och drar på mig mina byxor och han går förbi två gånger och tittar som en galning ! Usch, sen ibland på morgonen så brukar vi gå samtidigt så då tittar han på mig lite skumt. Håller mig mist 10 meter bakom honom. Hahah, löjlig man är. Men är man rädd så är man ! Man går ju inte och tittar in i folks fönster när man står och sätter på sig ! De är ju patetiskt, men de finns ju folk som är lite sjuka. Så vad ska man göra ?
Hahah, jag tror att de var förra sommaren, min hund Skruttan satt i fönstret och tittade ut och de var öppet, så går han förbi och ska slänga soporna, så säger han med finsk brytning ; Honden will håppa ot. Hahaha, precis så sa han ! Så jag kunde inte göra så mycket mer att slänga mig ner i sängen och börja asgarva ! Hahahaha !
Det var lite kul tyckte jag ;)
Nu ska jag sätta på mig kläder och sen lite senare slänger jag upp lite bilder !
Pusspuss !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0