28/11

Godmorgon sötkorvar! Har ni sovit gott? De har jag gjort. Vaknade halv sju imorse av att mamma kom in och sa att klockan var halv sju fast jag skulle upp vid sju, men jag hade vaknat innan också av att jag hade så jäkla ont i halsen! Sen när jag kom upp kände jag mig helt död, ont i huvudet och halsen. Så de fick bli en alvedon, samma sak för mammsen. Kanske nåt virus som är på väg? Usch .. jag orkar inte bli sjuk igen! Förra året åkte jag på en influensa och låg hemma i tre veckor. Då hade jag feber och ingen röst. Gick ner i så mycket i vikt så de inte är sant! Och jag som behöver gå upp i vikt egentligen :O. 

Igår kväll hände de igen, vi var tvunga att ringa polisen. Nu har vi till och med ett privat nr till polisen ifall nåt skulle hända för att de tog sån tid innan dom kommer. Man får ju vänta runt 20 minuter! De tycker jag inte är bra någonstans, sen är dom så dumma och kommer med en polisbil ist för en civilbil. Smart grabbar! 
Men iaf, jag fick ont i magen precis som i förrgår när vi också ringde polisen. Jag orkar inte gå runt och oroa mig över att folk ska stå utanför porten med slagträ. Jag får ju bara mer ont i magen när jag tänker på de .. usch. Får sluta oroa mig så mycket även fast de är svårt så måste jag göra de. Annars mår jag bara dåligt. 
Mamma den stackarn blev ju jätte rädd. Hon ringde till varenda granne typ så att alla skulle ha koll, eller ja - hon ringde till Gudrun och Olle. Sen smsa jag med Emil och sen prata jag lite med Olle på andra sidan. Emil bara "Lina, polisen invarderar din port!" Och jag svarar "Jo jag vet, de var vi som ringde."
Men helt seriöst, ska man behöva ringa polisen varje kväll nu för tiden?! Fyfasen, skulle inte förvåna mig om vi behöver ringa polisen ikväll med. Vi kommer ju bli kända hos dom snart .. 
Men nu ska jag borsta tänderna och nörda mig lite till framför datan, behöver inte gå fören tio i nio. Skriver mera när jag kommer hem om jag orkar, puss!
NYHETER-16s06-polis_378444w.jpg

27/11

Godkväll, har blivit väldigt lite skrivande på senaste två dagarna, varför vet jag inte men jag har inte haft ork. Idag har jag bara legat i soffan hela dagen med Malin och kollat på sex and the city. Var i skolan två/tre lektioner. Ville bara få engelska provet gjort så jag slapp ha de hängade efter mig, nu har jag bara musik provet kvar och sen är jag klar. Eller iallafall med omproven, fast de var bara musik jag hade omprov i. Men de ska nog gå bra, tänkte försöka göra de nästa vecka på onsdag på omprovtiden. Så de gäller bara plugga gärnet dom sista veckorna, sen är de lov i två veckor. Dom två veckorna ska jag tillbringa med Hanin antar jag :). Min härliga ängel.

Imorgon är de fredag och jag tycker de är hur skönt som helst. Jag var ju hemma idag men imorgon blir de skola, vi har ju prov då så jag gör provet och försöker palla av hela dagen. Jag ska ju vara med min underbara Hanin hela helgen så de då är de klart att jag klarar av en liten skoldag ;). Och imorgon kommer en liten hemlighet som jag inte tänker berätta just nu, men gör de antagligen imorgon eller senare under helgen :). Jag tycker de är hur spännande som helst! Är alldeles uppspelt, men vi får hoppas att allt går bra! :)

Sedan inatt .. herregud vilken läskig natt ska jag tala om för er. Jag tänker inte dra upp de här i bloggen för de är för privat men kan bara säga att de var poliser i hela lägenheten. Usch .. Man vet aldrig när faran lurar runt hörnet. Hemskt, men allt gick bra. Eller bra kanske jag inte ska säga men alla mådde bra.
Men nu ska jag lyssna lite på musik och kanske spela Buzz med Malin och Dino. Satt och spela de med Jocke och Dino igår och jag vann ;). Haha, men andra omgången gick mindre bra. Skriver mera imorgon eller kanske ikväll, puss!

25/11

Ja, de är skulle jag vilja ha i min garderob! Me want helt enkelt, fruktansvärt mycket ska jag tala om för er! 

mhlkfd_22192426.gif


25/11

Godkväll sötkorvar. Kom precis in, har haft snöbolls krig med Malin och Dino. Eller de var Dino och jag som hade mest krig, hamnade i snön mist 37 gånger! Haha, sprang som en galning för att inte bli mulad och jag lyckades faktiskt slippa :).

Hann inte skriva imorse pga att jag försov mig en timma, så de var bara att hoppa ur sängen, tvätta ansiktet och sen på med lite smink och bege sig ut i snön. Men jag kom faktiskt i tid :). Sen efter skolan smsa jag lite med Natha och vi sa att vi skulle mötas i farsta, sagt och gjort :). Sprang runt som en galning för att hitta skor, jag var tvungen att hitta ett par för jag orkar inte frysa mer om fötterna! Men de blev ett par uggs på dinsko. Varma och mysiga, och självklart typ 2 strl förstora! Men vad gör de, nu kan man ju ha raggsockor i så blir de extra varmt! Haha. Malin har ett par likadana fast bruna, jag körde på svarta. Så vi kan ju bytlåna lite, eller Malin? (a) Tänk på hur söt jag är, haha! :)

Imorgon har jag sovmorgon till tio, hur skönt som helst! Tre lektioner på hela dagen, fast för mig blir de bara två eftersom på morgonen ska jag till kuratorn och snacka så jag hinner bara med två lektioner. Första lektionen är idrott, alltså den lektionen jag inte hinner med. Men men, vad ska man göra? ;)
Nej men har inte så mycket att skriva mer, ska nörda mig lite mer på pa. Men skriver kanske mer ikväll eller imorgon, puss!

24/11

Detta är inte sant! Thomas ringde mig nyss, och han tvingar ut mig i snövädret för att jag ska möta honom vill bussen. Hur ska detta gå? Mitt hår är fortfarnade halv blött och egentligen så måste jag gå nu. Alltså nu på direkten men jag går snart, ska bara skriva klart (a).
Har inte så mycket att skriva egentligen, har sprungit runt och sjungit hela morgonen, haha. Men mina vänner, jag måste rusa ut i snövädret och möta Thomas, vi hörs, puusspuss!

24/11

De har blivit väldigt mycket skrivande nu på morgonen men jag har inget annat för mig så jag passar ju på! Ni vet ju hur dålig jag är på att skriva blogg ibland så nu skriver jag ju extra mycket så ni har nåt att läsa!
Men iaf, de som jag skulle skriva var att jag funderar på att klippa lugg. Jag är riktigt taggad på de faktiskt! Som liten hade jag lugg hela tiden, mamma klippte alltid de på mig. Sen tröttnade jag på den och lät de blev en sne lugg ist. Men nu är jag jäklar vill jag ha en lugg! Tycker de är så otroligt snyggt. Sen vill jag ha den i en sån längd att jag kan lägga den åt sidan om jag vill de.
Jag vill klippa mig som på bilden nedan. Tycker verkligen de skulle vara skit snyggt! Tror att jag ska åka och klippa mig i veckan faktiskt, men vi får se hur de blir.

Vad tycker ni, skulle jag passa i lugg mån tro?
Reeses bang


24/11

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=120436 Regestrera dig här med! De funkar och jag är fortfarnade lika förvånad :O.

24/11

Hej igen! Känner mig så jäkla rastlös ska ni veta. Ligger fortfarnade i sängen och vet ni vad? Jag har fått grymt ont i mitt finger, vet inte riktigt varför men de är på ringfingret på vänster hand och fy vad ont de gör! Provade att knäcka fingret men de gjorde ju bara saker värre -.- Bara sånt här som jag lyckas med, göra illa mitt finger, haha. Berättade jag var som hände förra veckan eller veckan innan de? Jag klev precis av tunnelbanan, går och lyssnar på min mp3 som vanligt och sen skulle jag skicka ett sms till mor min samtidigt som jag går ner i trapporna och så vips, jag ramlar ner och vrikar foten, haha. Hur klumpig får man vara? Sen för några dagar sen, jag vaknade upp och hade skit ont i handleden, kunde knappt röra den. Vet ni hur jag fick ont? Jag låg på nåt konstigt sätt, haha. Men vad ska man göra? De var ju en olycka ;)

Har ännu inte fått ork att gå ner och äta nåt, jag håller mig till sängen ett tag till tror jag. Ska smsa T och se vad han har för sig.
Juste, igår så spelade vi ju wii och jag vann i tennis och bowlingen, haha! Måste erkänna att jag är väldigt bra på att bowla, men Thomas vann en gång av tre matcher, haha :) Han kommer bli galen om han ser att jag skrivit de här (a). Men jag måste ju skriva att jag är grym på wii. Funderar på att köpa de själv, haha. Stå hemma i mitt rum och vifta som en galning, skulle vara ganska kul ;)


24/11

Vinna en dator eller kanske en kamra? Länka dig bara in på http://se.limbino.com/c01/link/t0h0apu9wi och registrera dig där, de står vad man ska göra så de är inga svårigheter. Lycka till med tävlandet!

Jo men godmorgon, ligger här i Thomas säng och funderar på att gå upp och ta någonting att äta, är så otroligt hungrig men jag orkar verkligen inte gå upp, de är så kallt där nere. Så juste nu håller jag mig här uppe i värmen, eller värmen .. de är rätt kallt här uppe också, men här har jag ju täcke och alla miljoner kuddar! :)

Fy vilken snöstorm de är! Vaknade flera gånger inatt av att jag hörde stolen ute på ballkongen  flyga runt, och helt ärligt så blev jag lite små rädd så jag la mig extra nära T :').  Bussarna här ute går typ inte för de snöar så mycket så just nu vet jag inte hur jag ska komma hem. Men jag kommer väl hem på ett eller annat sätt. Usch vad jag är trött! Funderar på att sätta på en film och mysa ner mig bland alla kuddar och kanske somna om? Klockan är ju bara kvart i nio, men jag kunde inte somna om när T åkte.
Men de var väl allt från mig denna morgon, skriver nog mera under dagen. Ciao!


23/11

Godmorgon allesammans! Sovit gott? Jag har väl sovit bra, legat och kramast med Thomas hela natten ;D. Just nu är han och Micke ute och kör croos, jag orkade inte följa med ut för de är så otroligt kallt ute! Funderar på att hoppa in i duschen och kanske göra mig iordning.
Men de får nog vänta för när Thomas kommer in ska vi spela wii, haha. Ska utklassa Thomas i tennis (a). Eller ja, jag hoppas på de iaf. Men de ska nog gå bra, jag slog pappa i de iaf, fast de var bara ren tur :').
Och juste, ikväll ska Thomas och jag vara duktiga, vi ska ut och springa :) Kan ni tänka er? Thomas och jag, herregud! Vi är verkligen tjocka när vi är med varandra, ligger bara och kollar på film och äter. Riktiga tjockisar ;D
Men nu ska jag lyssna på lite musik och prata med lite folk på msn, måste få tag på Hanin och mamma också. Men vi hörs, puss!


22/11

Hejsan hejsan! Kom hem för ett tag sen och jag har hunnit duschat och ska gå i mig nåt i magen strax också. Just nu håller jag på att sminka mig lite smått, Hanin har precis gått till tunnelbanan. Hon skulle möta Klara så jag blir själv här ett tag, får göra ordning mig i lugn och ro, haha! :) Men jag kommer sakna min pulla!

Jag har faktiskt ingenaning när jag ska åka idag, måste kolla buss om ett tag iaf så jag vet! Och juste, idag är de lördag och jag var i skolan. Hade väl ganska kul, David och Jakke stoppa snö i min tröja så jag stod och skrek som en liten flicka som hade skrapat upp knät eller nåt, haha! Jag hatar snö, men de kanske ni redan vet? Snö är de värsta jag vet, fast de kan ju vara mysigt ibland :). 
Men iaf, sista lektionen hade vi NO och vi exprementerade lite smått. Angel, jag, Sanne och Elin var ju hur grymma som helst! De sa pang och bom och jag vet inte vad, haha! Sen Angel sparkade mig på benet idag så jag fick ett skrapsår :(:(:(:(:(. HAHAHA! Men nej, nu måste jag göra mitt, kanske skriver ett litet inlägg innan jag beger mig ut i snön igen! Ciao!
Håkan Hellström - Den fulaste flickan i världen

21/11

Godmorgon mina sötkorvar! Hur mår ni idag? Själv mår jag alldeles utmärkt! Jag mår så himla bra idag, men de gör jag väl eftersom de är fredag! Dagens planer är att vara med Hanin, hon sover här som vanligt men vi måste upp tidigt imorgon eftersom jag måste till skolan, det är öppet hus så jag måste. Men jag är bara där ett tag och sedan åker jag hem till Thomas och sover där från lördag till söndag. 

Igår, jag vet inte vad som hände med mig men jag hoppade runt som en galning och sen kom jag fram till att jag ska ha magrutor till i sommar! Hahaha! Alla mina vänner blir säkert hur förvånade som helst eftersom jag inte tränar något eller någonting. Men nu är de ändring på de! Jag och Hanin ska börja simma en gång i veckan, och sedan kör jag en rullgrej hemma som är grymt jobbig att göra! Det känns verkligen i magen när man kämpar och de är ju bra! Nej men magrutor ska de väl bli. Men inte värsta sexpacket direkt, men iaf så att de syns lite :)
Det blir inget långt inlägg nu eftersom jag bara sitter i handduk och behöver göra mig iordning för att hinna, ni vet föna håret och allt de där! Men jag skriver mera ikväll kanske, om jag inte har för mycket för mig :).
PUSS!
Morgonens härligaste låt med Håkan Hellström!
Jag älskar dig Hanin, min bästa vän!

20/11

Jag är verkligen dålig på att uppdatera! Skäms på mig. Men iaf, jag kom nyss hem. Har varit i gubbängen hela eftermiddagen med tjejerna och snackat lite skit. Hur mysigt som helst. Drack varm oboy med grädde och mackor. Riktigt gott! Och jag drack mer än ett glas, haha. Men de gick inte att motstå, de var så gott.  
Idag i skolan har de inte hänt så mycket, har bara varit en vanlig torsdag. Vi hade ett prov som gick sådär, lång lunch och sist hade vi elevensval och jag har hemkunskap med Yodit och vi bakade morotsmuffins. De var väl lite halv gott, inget som jag kommer baka igen tror jag. Men de funkade! 
Och snart är de den 25 och då ska Hanin och jag köpa uggs! Jag är helt förälskad i uggs, de är bara uggs uggs uggs. I LOVE IT! Och sedan blir de en parfym på sidan om också, och ett linne och tjocktröja tror jag. Haha, måste spara lite pengar också eftersom de snart är julafton! Tiden har gått så fort. Men de gör den ju när man har roligt!

Imorgon är de fredag och jag ska träffa Hanin! Sen på lördag ska jag till skolan en snabbis, de är öppet hur och går man inte dit så fort man skolk. Men jag blir ju ledig på måndagen så de är skönt! På lördag ska jag hem till Thomas och de blir väl att jag sover där om de inte blir ändrade planer. Men de märker vi ju :)
Men nu ska jag försöka få tag på mami, vi hörs. Puss!

16/11

Jag ryser i hela kroppen när jag hör den här låten ..

16/11

Godkväll allihoppa! Fy vad jag har blivit dålig på att skriva! Men nu har jag iaf saker att skriva om och jag har tid, så varför inte skriva? ;)
Jag har varit med Hanin hela helgen. Vi har inte gjort så mycket men kul har vi haft! I fredags kom Haninballen hem till mig runt sju tiden kanske, sen gjorde vi inte så mycket faktiskt satt hemma och snacka mest. I lördags, haha! Vilken härlig kväll. Dagen började med att vi åkte in till stan, kolla lite på skor och sen delade vi på en kebab. Vid halv fem tiden började vi röra oss hemåt, kom hem och åt med mina föräldrar. De blev libanesisk mat, hur gott som helst! Jocke har ju varit kock så han kan ju de där :)
Lite senare kom grabbarna hem, Charlie hade varit och jobbat och Vincent hade varit med sina vänner. Hanin och jag drog ut på en promenad och gick över två timmar! Åkte till gubbängen med Skruttan och mötte upp Micke och prata lite med honom. Sen tog vi tåget tillbaka till hökarängen och gick raka vägen hem och sedan börja vi ringa runt till folk och drev lite ;) Haha verkligen no life, men fy vad jag skratta ska jag tala om för er! De var länge sen jag skratta så mycket, sedan ringde vi och drev med en gubbe som stöna :S Haha! Fy ...
Sen inatt, eller inatt och inatt, i morse rättare sagt. Jag vaknar vid halv sex av att mamma kommer in och säger att Thomas är försvunnen? Jag förstår ingenting, hon säger att hans bror är i telefonen så jag tar telefonen men de var var inte hans bror inte .. någon annan unge som började fråga massa saker. Men vem ringer folk halv sex på morgonen på en söndag?! Blev lite irriterad .. Sen kunde jag inte somna om! Låg vaken i en halv timma mist och bara tänkte. Men sen somnar jag äntligen och vaknar vid tolv igen och då gick jag bara upp och prata lite med mamma och Jocke om vad som hänt och dom förstod som vanligt. 
Senare den morgonen gick Hanin och jag upp och åt en underbar frukost! De blev rostade macka med mosad avokado på och lite aromat! Hanins och min favorit :). Haha, kanske låter äckligt men vet ni hur gott de är?! Man är i himlen när man äter de, tro mig! :)
Oj .. klockan är redan kvart i nio. Jag kanske ska börja städa upp lite i mitt rum. Ser för taskigt ut ..
Men nu ska jag blibättre på att skriva blogg, eller iallafall försöka! Önska mig lycka till!
Puss och gull!


14/11

Tjena mors! Sitter här i skolan och väntar på att vi ska sluta.
Idag var Sanne och jag mattanter så vi har stått i köket hela dagen, haha! Vi ska stå där på måndag också, alla tycker de är jätte tråkigt att stå där men vi har hur kul som helst! Sanne var jätte blöt när vi gick därifrån! HAHAH! Sprutade lite mycket vatten (a)
Fick just reda på att jag slutar tio över tre ist för halv fyra, hur skönt är inte de? Tjugo minuter tidigare :)
Men jaja, nu ska jag vara duktig. Vi hörs, puss!


14/11

Godmorgon, de har inte blivit så mycket skrivande på sista tiden men jag har varit väldigt upptagen med annat. De känns som om min handled är död -.- Jag har så ont! Har fått bandage som stödjer handleden lite grann. Igår kändes de mycket bättre när jag satt på bussen men denna morgon var de värre! Gör så otroligt ont! :(
Men iaf, jag är så glad! Vet ni de? Riktigt happy! Kanske inte ska avslöja hemligheten än meeeeen nu lär får veta senare :) HIHIHIHI! 
Idag börjar jag 9.20 så jag ska börja röra mig runt 8.50 hem till Sanne. 
Och juste! Idag är de ju fredag! Denna vecka har gått så otroligt fort. Tycker inte ni? Tyckte de var måndag nyss men de är härligt med fredagar! Mina planer i helgen är att vara med Hanin och kanske plugga .. Måste ta hem musik papperet och plugga på de, och sen har vi ju NO. Men de ska nog gå bra om jag bara sätter mig och pluggar i tid. So provet gick de ju bra på iaf, var inte långt ifrån VG så jag blev lite små sur men ändå glad över att jag fixade de!
Men nu känner jag att handleden börjar dö ut så ska inte skriva så mycket mer. Kanske skriver mera senare, puss!

kyss2.jpg


11/11

Gick hemifrån skolan, kände att jag inte orkade vara kvar. Hänt allt för mycket idag och alla krafter har gått åt de. Har sparat lite krafter till att gå till tunnelbanan bara. 

Vet ni vad jag känner för? Göra nåt så jag glömmer bort allt för ett tag, eller iaf för några timmar .. bara koppla bort allt. Glömma allt för en stund. Men hur? Några tips? Dricka mig riktigt full kanske? Haha nej de ska jag nog låta bli iaf. 

Ska försöka få i nåt i magen och försöka tänka på annat än sjukdom ..

 

 

aoth_21093900.jpg

 


11/11 - Dagens önske outfit

outfiit_21062751.jpg


11/11

Godmorgon godmorgon! Sovit gott? De har därimot jag gjort! Känner mig så otroligt utvilad, men jag gick ju och la mig strax efter åtta också och somnade runt halv nio.
Idag är de tisdag, jag har idrott och jag ska vara med igen! Woho, poäng till mig! Sen har vi hemkunskapsprov, men de är nog ganska lätt! Sen på torsdag matte prov, och de håller jag på att plugga till. Så de ska nog gå bra de med. 
Har inga speciella planer idag, bara massa plugg. Ska nog slå mig ner direkt efter skolan och bara plugga på så jag får mera tid under kvällen att göra annat ist för att bara sitta och plugga hela dagen! För plugga är inget jag gör frivilligt, jag får tvinga mig själv till de, haha. Men sån är jag. 
Men nu ska jag fundera på om jag ska sätta på mig nåt lite varma för just nu har jag bara strumpbyxor. Men jag tror att jag går i de här idag, får slänga på mig mina mjukisar om de blir för kallt, ciao!

10/11

Godmorgon! Alltså igår, jag hade verkligen ingen lusta att skriva. Jag vet inte vad de var med mig men jag känner att jag har de lite svårt just nu .. jag vill helst inte gå in på de men ja, ni lär ju får veta senare antar jag. Igår kväll så tog jag mig ett varm och skönt bad och sen smsa Fredrik mig och fråga om vi skulle träffas och prata, så de gjorde vi. Han kom med Sanna och Albin så vi satt och prata en stund, och sen gick vi ner till Sanna och Albin och tog de lugnt med dom. Kom in vid åtta, låg i sängen tjugo i nio, somnade runt tolv .. Jäklar asså .. Jag som skulle somna tidigt för att vara pigg idag men nej, jag är skit trött! Men idag ska jag gå och lägga mig tidigt minsann. Måste plugga också, har matte prov på torsdag men de ska nog gå bra! 
Men nu måste jag faktiskt börja röra på mig, skriver mera när jag kommer hem. Puss!
Dagens outfit:
Mjukisbyxor
Tröja med hög krage 
Vitt Ginatrekvart linne. 

9/11

Har verkligen ingen lust att skriva just nu, skriver mera senare..

9/11

Att vakna varje morgon
med det på hjärnan,
är så fruktansvärt knivhuggande
och gnagande
att jag önskar att jag kunde sova
flera dygn till.
kanske en vecka,
kanske ett år,
bara jag slipper den där känslan
som kryper i hela kroppen
och tränger fram tårar som jag inte orkar hålla inne.
Hur lätt jag än verkar ta det,
så är det raka jävla motsatsen.

9/11

Godkväll, har inte skrivit på några dagar nu men jag har inte haft ork eller lust. Just nu sitter Hanin och jag ensamma hemma hos pappa och chillar, Malin kommer väl hem om några timmar :). Pappa är i uppsala med Thea så vi tar hans säng inatt så de ska bli skönt. Imorgon kanske jag ska träffa Fredrik och kanske Wille, vi får se :). Jag ska iaf vara med Hanin.
Idag har vi ätit köttbullar utan ketchup, bara med senap, haha! Vi hade ingen ketchup hemma så de var inte lika gott (a).
De har varit en riktigt händelserik dag idag, bråkat och haft roligt och jag vet inte vad :). Lite halva tårar kanske, Hanins maskara på min tröja, haha sötnos! Får tvätta lite någon dag i veckan :)
Men nu ska jag prata lite med Wille och om en stund ringa Snixten, de får jag inte glömma! :)
Puss!

6/11

Tjohejsan! Sitter hemma hos pappa och tar de hur lugnt som helst. Väntar bara på att pappa ska bli klar med städandet sedan ska vi röra oss in mot stan. Lite mysigt sådär, vi bestämde ju att vi skulle äta middag tillsammans så de blir inne i stan.
Imorgon är de ju fredag och jag ska träffa både Hanin och Fredrik. Eftersom Hanin kommer lite senare så ska jag vara med Fredrik så länge. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nåt skoj blir de väl. Kanske titta på 2 and a half men som vi alltid gör? ;) Haha!
Men nu tänkte jag fixa till mig lite grann så jag inte ser allt för trött ut när vi åker och äter. Kanske skriver mer ikväll, ciao!

6/11

Hejsan hejsan. Sitter här i skolan och ska egentligen skriva en berättelse om jag vet inte vad. Hon sa att dom som var klara med att skriva skulle skriva fritt. Men jag kommer inte på nåt att skriva så jag skriver här ist. Min dag hittills har varit helt okej. Pratat lite med Daniel och alla underbara. Ätit lite grann med Teo, Lydia och några till. De blev fisk och potatis, inte alls gott om du frågar mig. Men jag åt. Har ändå bara en lektion kvar sen har jag hemkunskap med Yodit så ja .. jag behöver inte vara hungrig länge till. Sen efter skolan blir de att åka hem till pappa och plugga och äta middag där med honom. Igår när jag var där åkte han till Alexandra så jag sket i att sova där plus att jag inte hade nån laddare med mig och jag orkade inte åka hem och sen bara vända bara för att ladda telefonen så pappa skjusade hem mig.
Men nu ska jag läsa runt i andras bloggar, ciao!

6/11

Godmorgon godmorgon! Sovit gott? Själv sov jag som en gud! Jag vaknade ganska pigg, även fast jag inte ville kliva upp ur min varma och sköna säng. Och sen när jag väl kom upp så var de iskallt inne i mitt rum och fönstret var pyttelite öppet och ändå så kallt! Hm .. Får väl börja sova med helt stängt fönster och vrida upp värmen på elementet. Jag hatar att frysa! Och jag gör ju de större delen av dagen. Så helt ärligt suger de! Och nu är de ju typ vinter och de gör ju inte saken bättre, haha! Så ni kanske förstår att jag fryser nu? Jajemen, om händer och fötter, armar och ben. Skit samma, jag får väl springa runt lite så jag blir varm! :)
Idag är de torsdag, en jobbig dag till sen är de fredag! Hur härligt låter inte de? Fredag, lyssna på ordet ;). Haha!
Imorgon kanske jag ska träffa Fredrik en stund innan jag träffa min pärla Hanin. Vet ni vad? Jag är så glad att jag har Hanin! Hon är min sockerpulla i nöd och lust. Hon får mig alltid på bra humör och allt! Man vill bara krama henne hela tiden! Hoppas du läser de här sunshine! I LOVE YOU, STJÄRTHÅR! 
Klockan börjar ticka .. måste börja röra på mig strax. Skriver kanske mer hemma hos pappa när jag kommer hem till honom. Puss!
Dagens outfit:
Bagie jeans. 
Ett långt linne.
En vit långärmad
En vit halsduk.

5/11

Tjenis penis! 
Som ni märker är de en del förändring här i bloggen, jag och syster satt och höll på med min blogg ett tag och den blev ju hur fin som helst tycker jag fast vi är inte riktigt klara än. Men vi får väl sätta oss nån dag och köra på igen. 
Idag var jag ju hemma hos pappa och tanken var att jag skulle dit för att hämta min stickade tröja men så glömmer jag den! Kommer på att de var den jag skulle ha med mig när vi sitter i bilen och är nästan hemma. Men nu så ska jag dit imorgon igen och vi har bestämt att vi ska äta middag ihop och bara ha de mysigt. Idag satt jag ju i soffan med datan i knät och pluggade lite med Hanin i telefonen. Hon pluggade fysik och jag so. Jag har ju so prov imorgon men de ska nog gå bra, de är ju lätt! 
De blev ju inget långt inlägg nu. Men just, vad har ni för planer inför helgen? Själv ska jag vara med min bästa vän Hanin! På fredag ska vi bara ha en liten tjej kväll, stå och dansa loss ni vet ;). Haha, sånt som vi är bra på. Och på lördag blir de stan, ut och spana lite :). Söndag blir väl som en vanlig söndag, mjukisar, ruffsig i håret, inget smink och bara helt naturell. Kanske en promenad på morgonkvisen? Vi får se hur de blir. Men nu ska jag iaf bli förhörd på so sen blir de duschen och sedan bängen. Puss!

5/11

Hejsan svejsan! Kom hem till pappa idag men har inte riktigt hunnit pluggat än, har bara suttit och proppat i mig massa bullar, haha! Men jag är fortfarnade hungrig så jag funderar på att ställa mig att laga nåt innan jag slår mig ner för att plugga på so. Jag måste plugga idag eftersom provet är imorgon men jag kan redan en del så de ska nog gå bra. De kommer nog in i huvudet ganska snabbt ska ni se :).
Min onsdag har väl varit en helt vanlig onsdag, klockan ringde vid sex men steg upp runt halv sju. Kände mig som en död människa innan jag tvättade mitt ansikte så jag vaknade till. Sen blev de ett glad oboy till frukost. Jag var inte speciellt hungrig imorse så de fick räcka. Var med på idrotten både idag och igår, och alla blev lika förvånade. Haha, att jag var med! Nej men de är ju som sagt dags för förbättringar annars skiter sig allting ska jag tala om för er.
Nu ska jag nog gå och laga mig nånting, magen kurrar!

Jag förstår inte varför jag fortfarnade sitter och tänker på dig.
Jag förstår inte varför jag fortfarnade saknar dig.
Jag saknar din närhet, din doft, dina ögon, sätter hur du tog på mig.
Kommer jag få vara med om de igen?
Kommer jag få sova på din arm igen? Saknar du mig?
Jag vet ingeting längre, bara att jag saknar dig så mycket att de gör ont ..


5/11

Godmorgon godmorgon. Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera i bloggen dom två senaste veckorna, jag vet inte riktigt varför men så har de blivit. De är ganska mycket i skolan just nu också så jag försöker koncentrera mig på de. Och just nu så går de rätt bra faktiskt. Jag gör framsteg, och de gör så att jag mår mycket bättre. Eftersom att man slipper den där klumpen i magen. Men nu känner jag att jag är med i matchen igen! 
Any way, de blir inte ett spec långt inlägg just nu eftersom jag ska alldeles strax börja röra mig mot plugget och köra på. Dagens planer är att åka hem till pappa och plugga ist för hem till Fredrik, haha. Ska hämta en tröja hos pappa också så då kan jag lika gärna passa på att plugga. Men de ska nog inte bli några problem. 
Men nu ska jag iaf börja tänka på refrängen och börja gå. Kanske skriver mera ikväll, ha en trevlig dag, puss!

3/11

Godmorgon allesammans. Väldigt dålig uppdatering jag vet men de har ju varit lov och jag har varit upptagen hela lovet ska jag tala om för er. Jag har haft de hur mysigt som helst hela lovet - har varit med Hanin, Micke och Fredrik i stort sätt varje dag. Eller jag har iaf varit med Fredrik varje dag typ, haha :). Men vi har väl haft de mysigt tycker jag. Med vårat lite halvt förhållande, haha. Neä men vi får se vart de leder :). 
Men man kan väl säga att jag är kär. 
Och juste, i oktober skrev jag ju att Thomas och jag skulle försöka på nytt och de funkade tyvärr inte men då träffade jag Fredrik och så blev jag lite intresserad. Mohaha. Ska träffa han idag också, han kommer till mig så vi får se vad vi hittar på. Ifall jag har plugg får han väl hjälpa mig ;). Satt och plugga hos han i veckan, men de slutade med att jag låg och tittade på lejonkungen och busade med Emelie (nån liten unge som vad där). Haha, hon var så söt! Inte alls blyg och de kändes ju toppen bra eftersom jag älskar barn så jag busade bara på. Men sen skulle jag och Fredrik åka och möta Hanin och de slutade med att alla satt hemma hos mig, och när jag säger alla menar jag: Hanin, jag, Micke, Fredrik och Simon. Vi satt och tittade på en film som var på tv, väldigt bra fast jag höll ju på att dö för den var så läskig, tss. Alla kom väl ifrån mig runt ett tiden. Dagen därpå berättade Fredrik för mig att han blev väckt av Emelie och de första hon gjorde var att fråga efter mig, haha. En riktig sötunge de där! 

Vad har ni haft för er på lovet? Kanske rest någonstans? Min resa har varit mellan Tyresö och Farsta strand, och typ allt där imellan. Juste, jag träffade kusin en dag också. Vi plockade kottar, haha kan slänga in en kott-bild på mig där jag sitter och ser söt ut. Mamma tyckte iaf att bilden var fin så hon skrev ut den så nu ska hon ha den på jobbet och visa upp sin dotter som skogsmulle. WOHO, haha bra första intryck. Catrins barn gillar skog - *noooooot* Hahahaha!
Men äsch, snart ska jag börja röra på mig, ska smsa och väcka Fredrik också, hihi känner för att vara lite elak *fniss*



2/11

GOOOOODMOOORGON! 
Lite dålig uppdatering eftersom jag har haft väldigt mycket annat för mig. Jag har varit med min vän Hanin heeeeeeeeeeeeeeela lovet :). Vi har varit med Micke och Fredrik, sen har vi umgåts lite med Simon. En härlig människa, kommer hem till mig och har de lite skoj med min papperskorg ;). Usch .. Bacon -.- ... iack .........................
Skriver mer ikväll ist eftersom att Hanin sitter här bredvid och gör så jag inte kan skriva för att hon kollar ;). Haha. 
Ciao!

RSS 2.0