Hallelujah


Kommer hem till Stockholm idag!

Hello! 

Ikväll så kommer jag hem till Stockholm, och då ska jag träffa Sanna! Har saknat henne så fruktansvärt mycket!
Har inte så mycket att skriva eftersom jag har bara varit uppe i någon timma.. höhö. Mamma och jag har iallafall varit nere vid sjön och badat, svin kallt var det i vattnet! Men det var ändå uppfriskande. 
Men nu ska jag fortsätta att prata med Sanna lite grann om imorgon, hörs!
Mami och Skruttan 

Pride

På lördag är det pride festivalen och tro det eller ej men jag ska gå med i paraden, haha! Vilka är det som ska dit och kolla lite eller kanske gå med i paraden? Puss!

flygande grisen, haha!

Hello. 

Imorse när Malin och jag var och bada Boris så fick Malin en sån klockren bild på honom precis när han hoppa från berget! 
Folk brukar ju säga "Ja men min hund den älskar att bada" så plaskar den runt lite i vattnet. Men Boris, han älskar verkligen att bada! Han hoppar från berget, han ska skvätta vatten på Skruttan (våran andra hund) och han sväljer hela sjön! Ni ska bara höra hans rapar.. 


rubrik fan

Ska alldeles strax in till the city och lämna Sandra och Siamak vid tåget, sedan ska vi hämta upp Jocke också. Sen pratade mamma om att vi skulle gå runt och kolla lite så bakomatkortet får följa med! Adios!


Malin och jag har fiskat!

Kom in för ca en timma sedan. Malin och jag var ute på sjön och fiska lite! Riktigt mysigt var det faktiskt, även fast jag bara satt och kolla på. Fiska är inte riktig min grej, men Malin har lärt mig hur jag ska kasta och så :) 
Vi var faktiskt ute i några timmar, fick upp två fiskar fast dom åkte ner i vattnet igen. Lika bra det tror jag ;) Ingen av oss vill ta i fisken, haha! Vi kan vara lite små mesiga ibland men jag menar, fiskar är inte riktigt min grej! 

Idag så kom Sandra och Siamak också, riktigt roligt faktiskt! Vi har badat och mamma tog massvis med bilder när vi hoppa, haha :) Sätter in dom imorgon eller senare ikväll. 

Har också pratat med min morbror och datorer och jag fick ett litet tips av honom, men jag ska fortsätta att tala med honom och se vad jag kommer fram till vilken dator jag ska ha! Men det ska nog inte bli några problem. 

Imorgon kommer Jocke tillbaka till landet också, wiho! Han har varit och jobbat hemma i Stockholm lite grann men imorgon kommer han tillbaka! Och imorgon ska även jag och Malin fiska lite till, haha :) Kanske badar också om det är fint väder. In till Katrineholm ska vi iallafall, måste lämna Sandra och Siamak vid tåget och hämta upp Jocke där. Mamma snacka om att vi skulle fika lite där inne också. Lite mysigt så där :) 
Nu tänkte jag borsta tänderna och prata lite med Malin, hörs! Pusssss!

uppe med tuppen

Godmorgon allesammans! Idag är jag uppe med tuppen, eller det känns som det iallafall. Är hur trött som helst! Men vi ska nämligen åka in till Katrineholm och hämta min syster och hennes pojkvän. Sen ska vi handla lite middag och sådant. Men det ska nog inte bli några problem. Men nu känner jag mig så fruktansvärt trött, ska gå ner och lägga mig i soffan och kanske sova en stund, hehe. Puss!

inget går som jag vill!

Nej inget går verkligen inte som jag vill! Nästan så att jag blir på lite dåligt humör, men tur att grannen smsar lite med mig så jag blir på bättre humör :) 
Annars då..? Jag skrev till min morbror på facebook angående datorn jag ska köpa och jag hoppas att jag får ett svar. Han är så grymt duktig på datorer det är därför jag bad honom om hjälp. Men det ska nog gå bra. 

Snart är det pride också, vilka ska dit? Haha det är nämligen så att jag ska gå med i paraden! Jag och några tjejkompisar ska gå med där :) Så det är bara skrika om du ser oss, haha! 
Ska försöka komma hem lite tidigare på fredag än planerat så att jag hinner åka in till stan eller iallafall farsta. Jag har hittat en så snygg jacka på gina så jag måste ha den! Fast än så länge har jag bara sett den på bild, så vi får se om jag slår till ett köp eller om jag låter bli. Sen måste jag köpa ett par leggins och en klänning! 
Blö blö blö. Känns som jag bara måste köpa massa grejer nu men jag inte har pengar till allt. 

Har funderat länge på om jag ska börja tjäna pengar via bloggen också, men har inte fattat hur jag ska göra för att kunna tjäna pengar? Kan någon snäll människa där ute förklara för mig hur jag gör det för jag förstår verkligen ingenting! Folk säger att man ska sätta in reklam i bloggen? Ja men var tusan får jag reklamen ifrån då? Jag har ju redan reklam i bloggen som kommer dit helt av sig självt? Jag blir så förvirrad.. Men men, jag är ju blondin. Haha ;) 

skulle behöva lite hjälp

Nu har jag suttit och kollar runt på bärbara datorer. Har även suttit och pratar lite med Faster Anna om att köpa en mini dator, men jag tvekar lite. Jag har hittat två bärbara datorer i "normal" storlek eller vad man nu ska kalla det. Båda kostar runt 5000. 

159087_22106.jpg

5929 :-

sea4009.jpg

 

5489 :-

 

160476_22783.jpg

Och där har vi mini plutten som kostar 4190 :-

 

 

HJÄLP?! Ska jag ha en liten bärbar plutt som man kan stoppa ner i väskan eller ska jag ha en vanlig bärbar dator? Hjälp mig!

 

 


Blåbär

Halloj! Kom precis upp till stugan, har varit ute och plockat blåbär i några timmar nu. Mamma och Malin sitter nere vid vattnet och fiskar, jag tycket att det blåste en aning för mycket så jag gick upp igen. Då kan jag ju lika gärna skriva blogg :) 
Ikväll, eller senare så ska vi baka blåbärspaj. Jag blev så sugen på det igår kväll men vi bestämde att vi gjorde det idag istället :) Men det funkar perfekt för mig! 

Imorse blev det att litet morgondopp också, skit kallt i vattnet! Så man kan säga att jag flög upp, haha. 
Men nu ska jag kolla lite på Facebook och prata lite med Sanna, puss!


En gammal goding


webbkamra = minus

Fick tyvärr inte igång webbkamran så idag blir det inga bilder heller! Men jag hitta en låt som ni ska få höra på :)


Hitta inget idag tyvärr

Tyvärr så är det så att jag inte hitta något roligt idag när vi skulle shoppa. Tråkigt om du frågar mig! Men vi får se, kanske åker in till fasta när jag kommer hem :) 

Just nu försöker jag få igång webbkamran som aldrig verkar fungera! Jag blir tokig när jag inte får igång någonting, för jag menar det skulle ju vara lite roligare om jag kunde ta lite bilder (?!). 
Men jag ska göra mitt bästa för att få igång den. Jag återkommer alldeles strax!

Imorgon blir det shopping!

Godkväll bloggen! 
Sitter just nu uppe på övervåningen med Sanne och datanördar lite. Haha nej men det var så att det var lite små kallt ute.

Satt precis och tänkte på när vi var på Gotland och alltid satt och sjöng på en låt med alla grabbar. Så den har en sorts betydelse nu eller vad man nu ska säga. Bra är den iallafall! :) 
Saknar faktiskt att vara där när vi var i visby om kvällarna och träffa allt nytt folk och hade det hur mysigt som helst vid strandpromenaden! 

Imorgon ska vi in till staden och in på en aoutlett. Hur kul som helst för jag behöver skor och kanske en klänning? Haha :) 


På landet

Kom till landet idag, känns faktiskt skönt att komma iväg. 
Ska alldeles strax ner till vattnet och låta Boris bada lite, ska bara vänta på att alla ska bli klara :) 
Jag orkar faktiskt inte skriva mera, jag gör det senare ikväll :) Puss!

Nu drar vi!

Nu drar Sanna och jag, puss!
By the way, vad tycker ni om min nya design? :)

chuklääd

Sitter hemma hos Sanna ännu en gång, haha. Inte alls ovanligt :) Sitter och lyssnar på lite musik och sjunger högt så att alla kan höra mig!
Har igentligen inget speciellt att skriva, ville bara säga hej! Haha..
Men nu ska jag dräää, pöss!

är hos pappa

Hej bloggen! Nu var det ett bra tag sen jag skrev blogg, men jag har tyvärr ingen dator hemma hos mamma.

Iallafall, dagens planer är att dra hem till Sanna lite senare. Tänkte kolla med pappsen om han vill skjusa mig till henne så slipper jag ta tåget, haha lat jag är ;)
Malin och jag hari allafall varit duktiga idag, vi har nämligen tvättat! Sedan gjorde vi oss iordning och pappsen kom och hämta oss och nu har pappa och jag suttit och käkat pizza, haha!
Men nu blir det att dunka musik, ciao!


Hemma igen!

Hej alla glada!
Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem igår morse sen försökte jag skriva blogg på Sannas dator men det gick inte men idag så gick det :)
Har haft det hur bra som helst på Gotland bara att jag inte har kunnat att skriva blogg på mobilen men det gick att gå in på facebook och det är jag glad över :)
Träffade massa trevligt folk där borta så vi fick det roligt. Var ute om kvällarna och satt vid strandpromenaden, hur mysigt som helst!

Dagens planer är att vara hemma med Malin och ha en liten tjejkväll. Vi ska äta gott och spela Buzz och bara glo på tv :)
Men nu tänkte jag alldeles strax hoppa in i duschen, kommer antagligen inte bli så mycket bloggande den här veckan eftersom vi inte har någon dator här hemma, mamma och Jocke tog med sig den på landet. Men som tur var så tog Sanna med sig sin dator hem hit till mig :)
Puss!

Packar

Igår när vi kom hem kände jag mig hur lättat som helst över att vi var hemma, sen idag så är det bara att packa om! Haha :) För inatt bär vi av till Gotland! Kommer vara där i elva dagar och jag kommer antagligen inte blogga under dem dagarna eftersom vi inte har någon dator med oss. Men det ska nog gå bra :)
Kan tyvärr inte sätta in några bilder just nu eftersom Sannas dator är jätte långsam på att göra det och hon ska bränna en skiva så vi har något att lyssna på när vi är där borta på ön :) OCH JUUUSTE, VI FÅR TRÄFFA ROBBAN!

Nu ska vi bara bränna skivan och sen ska vi röra oss utåt :) Puss!

YES!

Home sweet home.

Vi dunkar musik


en vecka kvar

Idag är det exakt en vecka kvar, exakt en vecka kvar tills jag fyller år, yeey! Fast är inte hemma då, är nämligen på Gotland med Sannas familj. Men det ska bli kul iallafall! 

Tänkte alldeles strax krypa ner i sängen så att man inte sover bort hela dagen imorgon. Vi ska ju åka hem imorgon med Malin och Dino, fast jag ska hem till Sanna. Kanske åker hem en snabbis och hämtar lite bättre kläder inför Gotland. 
Iallafall, idag så bada jag och Malin i regnet. Höhö, även lilla grisen gjorde det (Boris). Fast han älskar ju att bada, får ju hoppa i vattnet för att få upp honom ;) Haha. Det är så rolig att se honom hoppa i vattnet, han tvekar inte en sekund utan han springer och hoppar från berget, haha :) 


Kings of Leon


nattugla

Hejsan bloggen! Vet att det var ett bra tag sen jag skrev blogg men jag är nämligen på landet och datan kom hit idag. 

Sanna är med mig här på landet och igår så badade vi, haha :) Riktig roligt hade vi, kan sätta in bilder när vi kommer hem. 
Boris badar också som en tok, jag har nog aldrig sett en hund som älskar vatten så mycket som han. Han springer från berget och hoppar i, haha! 
Men nu tänkte jag vara social mot Sanna :) Vi hörs, puss!

hemma hos sanna

Hej allihoppa! :) Sitter just nu hemma hos Sanna med Cuse och P. Ska alldeles strax börja röra oss utåt, men först måste vi förbi mig en sväng eftersom jag inte har några kläder med mig.

Men jag tänkte bara skriva ett litet litet inlägg så att ni vet att jag lever, men nu tjatar Sanna på att jag ska föna håret så jag får väl göra det. Puss!

RSS 2.0