31 Augusti / -

Godmorgon ! Eller godmorgon, de är väl inte så mycket morgon nu ?
Men iaf, nu har jag duschat och ska alldeles strax bestämma vad jag ska sätta på mig :). Som sagt ska vi till mina kusiner idag och äta middag där och ha de lite små mysigt.
Men jag sätter nog inte på mig nåt märkvärdigt. Bara nåt vanligt :)
De blir nog inte ett så långt inlägg just nu eftersom jag inte har så mycket att skriva om än, men jag kanske skriver lite senare under dagen eller ikväll.
Ciao.

30 Augusti / Godkväll

Godkväll blogg.
Allt bra ? Med mig är de inte spec bra. Känner mig lite små trött och jag har ont i magen.
Funderar på om jag ska gå och lägga mig eller sitta kvar uppe, jag har ingeaning faktist.
Och de där med med 'väntan' på att Thomas skulle komma va ju bara önsketänkande. Haha, men iaf jag tänkte bara skriva godnatt för ikväll för jag tänkte inte skriva mer blogg efter de här inlägget idag.
Imorgon ska jag hem till kusinerna och fira min ingifta morbror och min kusin :).
Ska ringa T alldeles strax också, ciao.

30 Augusti / ..

Jag går bara runt och väntar & väntar. Men på vad ? Att Thomas ska komma hit ? Jag vet ju att han ska vara med sina vänner.
Nej jag har ingeaning vad jag väntar på faktist.

Jag satt och tänkte på en grej också ; dålig andedräkt.
Min vän har nämligen de, jag nämner inga namn. Men jag satt och prata med min vän i veckan och då satt min vän väldigt nära mig och pratade och då kände jag värstavindpusten av dålig andedräkt. Vad gör man ientligen ?
Man kan ju inte bara ; by the way , va sägs som att borsta tänderna en extra gång ?
Haha, skulle vara lite roligt faktist, fast pinsamt såklart !
Nej men nu ska jag fortsätta med mitt så kallade "väntande."
Hoppas ni får en trevligt kväll ! bye bye !

30 Augusti / 'love'


30 Augusti / Komentarer

Godkväll allesammans.
Nån mer än jag som bara ska sitta inne idag ? Som sagt så skulle jag träffa Thomas så blev de inte, så de var bara att planera nåt annat. Så de blev att mamma och jag åt gott och vi skulle ientligen hyra film men jag känner att jag inte orkar gå ner till centrum nu och göra de så jag låter faktist bli.
Men iaf, meningen med de här inlägget var att jag skulle prata om komentarer. Jag blir bara så glad jag får komentarer ! Spelar ingen roll om jag får 1 komentar eller 100 st, jag blir lika glad ! Så jag ber er, fortsätta komentara så som ni har gjort på dom senaste inläggen. Jag blir fruktansvärt glad :).
Och en sak till, jag är lärt mig att sätta in videosar här i bloggen som ni kanske märkt. De va en sjukt snäll tjej som hjälpte mig, jag är mycket tacksam :).
Men nu ska jag nog slänga in en video till här i bloggen om jag orkar och hittar nån ;).
Ciao !

30 Augusti / Så fin !

object width="425" height="344">

30 Augusti / Försäljning

Nu har jag rensat lite i mitt rum och jag hittade en del saker som jag inte ville ha som jag tänkte sälja här billigt :) ;


Helt oandvända skor i storlek 39. Dom kostade 200 kr, mitt pris är 50 kr.
Hör av dig om du är intresserad, [email protected]



Helt oandvända nike skor i storlek 39-40. Dom kosta 700 kr, mitt pris är 300 kr.
Hör av dig om du är intresserad, [email protected]



En jacka/kappa i storlek 36. Vet inte vad den kostade men mitt pris är 50 kr.
Hör av dig om du är intresserad, [email protected]



Klänning bara andvänd en gång i storlek S. Mitt pris är 75 kr.
Hör av dig om du är intresserad, [email protected]

             
Hur mycket örgängen som helst, de är bara att välja. Mitt pris är 10 kr för ett par.
Hör av dig om du är intresserad, [email protected]

30 Augusti / Lördag

Helö bloggen !
Idag började dagen med frukost på sängen av mor min :). Passade på att sova bredvid henne i natt för att Jocke inte är hemma och ska jag vara ärlig så var jag lite små rädd efter bion igår. De blev inte sex and the city som vi hade tänk, utan de blev en spanska skräckis. Barnhemmet hette den, den va riktigt bra fast lite för läskig för mig kände jag. Jag är inte sån som brukar ligga och tänk på sånt när jag ska sova men den filmen satte sig verkligen i huvudet !
Men när jag kom hem så var ingen hemma iaf, och jag blev självklart livrädd. Men min bebis var hemma, (Skruttan :)). Så jag satte igång att ringa mamma men hon svarade inte, jag visste att hon va hos grannen och jag ringde när jag tog utanför deras port också men ack, mamma svarade inte och porten var låst. Men jag ringde och ringde och tillslut så svarade hon och kom ner och öppnade, så satt vi inne hos grannarna en stund. Mamma drack lite och jag satt och halvsov i soffan, haha.
Men vid elva så tog vi en kvällspromenad med Skruttan och sen gick vi hem och la oss :)
Och dagens planer ser ut att jag ska åka hem till Thomas, jag sover där i natt så de blir nog inte så mycket mer bloggade idag kanske. Vi får se ifall jag orkar och har lust och ifall älskingen tillåter de ;).

Jag hade en fästing idag också ! Riktigt äckligt, och så upptäckte jag en konstig prick ... ? Så jag visade den för mamma och ifall den inte försvinner till nästa veckan så blir de att vi åker och kollar upp den. Jag är lite små nervös faktist.
Men nu måste jag fortsätta att göra mig iordning och städa rummet och allt vad jag måste göra innan jag kan börja röra mig mot älsklingen.
Ciao !


29 Augusti / Fredag

Nu ska jag börja röra mig mot skolan, men idag går jag inte förbi Sanne eftersom hon är sjuk.
Så jag får gå själv idag, inte så kul men iaf. Får hoppas att de är nån rolig i skolan när jag kommer :)Får inte glömma att ringa kusin på lunchen så vi kan bestämma när vi ska mötas.
Nu måste jag faktist gå innan de börjar regna igen ! Men jag tar med mig mitt fina paraply :)
Ciao !

29 Augusti / Morr´n

Godmorgon blogg :)
Entligen fredag ! Jag och kusin ska som sagt på bio idag och äta inne i stan och ha lite mys :).
Men de tråkiga är att jag slutar inte fören halv fyra, men jag tror vi ska mötas halv fem om inte tidigare, jag kan ju bara gå till tunnelbanan direkt.
Idag börjar jag 9.20, så de är skönt. Men vi har dubbel NO men Berit .. Alla älskar ju henne *hooooooooooost*. Haha, nej men NO ska nog gå bra :). Matte sista lektionen med Ove, tror att vi kommer sitta i datasalen eller nåt annat för han vet hur våran klass är när vi slutar sen, + att de är fredag så då blir de extra jobbigt, men jag känner att jag måste jobba i helgen ! Kanske tar med matten till Thomas på lördag. Jo jag vet, vi skulle ientligen vara här men han skulle på nån bilmässa så jag åker till han ist. Så jag är hos han runt fem tiden, då får jag sova lite också minsann :) haha.
Men iaf, vad ska ni göra denna fredag ? Gå på bio som jag kanske ? Se SATC ? Jag lovar dig, ser du den filmen kommer vi vilja se den 100 gånger om ! Jag har sett den en gång på bio med Malin(Storasyster) & Dino (Malins pojkvän). Man ryser spec mycket i en del av filmen,nästan så de kommer en liten tår.
Jag ska sätta in en bild på mig så ni får se vad jag har på mig denna inte så roliga dag. Men de ska vi ändra på :).
Ciao !


28 Augusti / Godkväll

Hur sätter man in filmer i bloggen ?
Någon go och gla' människa som kan hjälpa mig ? :)


28 Augusti / GIVE MEEEEE !


Närsta ; Ett par rosa skor.
Lilla Lina, rosa kanske är din grej iaf ? :)

28 Augusti / Egoist javisst !

Nu har jag unnat mig själv en stund i badkaren och fräschat till mig ist för att gå runt i mitt täcke hela dagen ! Nu har jag iaf fått på mig min rosa mjukisdress som jag älskar :). Obsarvera att den är rosa, rosa brukar jag aldrig ha på mig ! Men nu blev de rosa minsann :). Kan slänga upp en bild på den alldeles strax.
Och imorgon är de biotime med kusin, ska ringa henne ikväll eller imorgon. Eller så pratar vi helt enkelt på msn eller playahead.
Klockan är redan 18.20, kanske ska laga nåt och äta till ig och mamma ?
Mamma har ju somnat eftersom hon inte sov så bra inatt sa hon. Själv somnade man innan åtta och sov som en ängel. Nu har jag verkligen fått min sömn och jag känner mig laddad inför imorgon !
Nu ska jag planera nåt att äta, Jocke är ju inte hemma så idag är de jag som lagar mat ! :)
Ciao !

Min rosa mjukisdress :P


28 Augusti / Imorgon är de fredag !

Hejsan gott folk !
Känner verkligen att jag måste få igång bloggenigen ! Både för att jag tycker de är kul och skönt att skriva av mig och för att jag har fått höra att vissa av er tycker om att läsa min blogg. Inte för att jag har mycket läsa direkt men ni kan ju alltid tipsa om min blogg till vänner och släktingar och allt som finns ! ;)

Imorgon är de fredag som dom flesta vet. Jag och kusin har lite planer, vi ska in till stan och äta där, sen ska vi på bio. Vi ska se Sex and the city, den har jag redan sätt men den är så otroligt bra att jag kan se den igen ! Ingen tvekan om saken. Sen ska Thomas komma till mig också, fast de blir senare under kvällen. Vi kanske möts upp nånstans och åker hem tillsammans. De blir nog lättast så.

Idag har jag inte hunnit med så mycket, fast de ska man nog inte göra når man är sjuk. Eller sjuk och sjuk, jag har ju inte feber, jag är bara förkyld. Men en sak har jag hunnit med, och de är att göra kladdkaka och ätit melon ! Haha. Mer har jag tyvärr inte ätit, har bara legat i sängen och slöat hela dagen.
Mamma ska komma hem snart också, hon sa att hon skulle gå senast tre ifrån jobbet så ja, hon ska väl komma om en stund :).
Funderar på om jag ska ta en promenad ner till bankomaten och ta ut lite pengar till imorgon. Jag slutar ju halv fyra imorgon om allt går som de ska så de är ju lika bra att förbereda sig. För vi planerade att vi ska mötas inne i stan halv fem så jag måste åka strax efter fyra. Men jag gör mig iordning på morgonen, alltsvad jag ska ha på mig osv.
Men nu ska jag inte skriva så mycket mer, men ni får ha en trevlig fotsatt dag ! Och glöm inte att tipsa om min blogg till några vänner ! Puss puss !

28 Augusti / Blondinbella / Sjuk

Godmorgn allesammas.
Satt nyss och kollade på the voice och såg att blondinbella var med där, hon berättade bla om hur man fick mer läsare och vad som hände hänt på hennes resa. Hon satt också och pratade om att man blir påverkad av de man läser och de är riktigt sant. Men iaf, på hennes resa hade hon blivit överfallen som dom flesta vet och hon sa att hon tänkte på ifall de var hennes fel. Men de är de ju självklart inte, de är ju inte hennes fel att några perversa gubbar är där när en blondin kommer med en kort kjol och ett linne, de är väl inget fel att gå runt så ? Hon var vid fel plats vid fel tillfälle. Och de är absolut inte hennes fel. Så jag tänkte bara skriva att jag tycker de är starkt av henne att säga ut i radion att de inte är hennes fel att hon blev överfallen.
Hon sa nånting om att på hennes skolavsluting skulle hon och hennes vänner någonstans (minns inte vart) och då var de tjejer som tänkte eller gjorde, vad vet jag "attakerade" hennes. Jag menar, tjejer vad är de med er ? Tänk in erhur de skulle vara om ni satt i samma läge som hon gör. Tänk att ni vaknar en morgon och får hem en tidning så ser ni er själva på första sidan och så står de tex "Lisa blev överfallen på sin resa, men hon överdriver väldigt mycket om sin berättelse." Nu vad de ett väldigt dålig exempel men ni förstår vad jag menar. Men så slår ni upp tidningen och läser artikeln och dom skriver helt galet, och tänk att de står om er ! Hur i hela friden skulle ni må då ?
Jag säger bara en sak: Tjejer, ni som har nånting emot Blondinbella, varför lägger ni ens energi på henne ? Låt henne leva sitt liv. Jag är fortfarade lika förvånad över att hon pallar trycket ! Jag hejar på dig Bella !

-----------------------------------------------------------
Jo men föresten, godmorgon.
Idag blir jag hemma eftersom jag är så förkyld ! Har varit de hela veckan nu. Men igår var jag faktist i skolan, men vi slutade så tidigt så de var bara att kämpa på. Idag kände jag att jag inte hade ork och jag känner mig hängig. Vakna av att Jocke kom in och sa att jag inte skulle somna om, men så var jag tvungen att gå upp och ringa mami så hon kunde sjukanmäla mig.
Och juste, igår kväll när jag hade gått med Thomas till tåget, när jag kommer hem, först och främst ser jag två brandbilar huset bredvid Sarah och Madde. Så jag stanna och kolla ifall de brann, men jag såg ingeting så jag fortsatte hemåt. Sen när jag kom hem var klockan kanske halv åtta. Så då gick jag och tvätta bort mitt smink sen la jag mig i sängen och en kvart senare sov jag ! Sen vaknade jag vid sju imorse och slängde på tvn.
Sen igår vaknade jag att telefonen ringde, de va Thomas. Han trodde inte att jag skulle sova, så man kan säga att han blev grymt förvånad över att jag hade somnat vid åtta. Haha, men de gjorde jag faktist.
Men nu ska jag försöka få i mig nåt sen senare under dagen kanske jag tar en promenad. Vi får se ifall jag orkar.
Ha en bra dag och kämpa på Blondinbella !

24 Augusti / -

Jag vill börja mitt inlägg med att gratta Micke som fyller 24 år idag :)
Hoppas du hade trevligt igår kväll. De hade jag iaf, även fast jag inte va hemma med dina vänner utan va med din lillebror som jag älskar mest på denna jord !

Idag är de som sagt söndag, jag är lite små seg men de funkar !
Idag så ringde jag mamma en snabbis när jag vakna, vi bestämde att vi skulle mötas inne i stan och äta lite och bara umgås :). Vi hamnade i en tacobar i Hötorget, hur gott som helst var de. Sen gick vi runt och kollade lite i olika affärer, jag hittade ett linne på Gina. De va bara ett billigt skit linne som funkar till allt ientligen :). Men mamma var så snäll att hon betalade. Sen köpte hon lite smycken och strumpor till mig.
Lite senare tog vi tunnelbanan från tc till Hökarängen och handla lite där. Sen blev de raka vägen hem.

Imorgon blir de nog lite shopping. Pengarna kommer ju då. Såg en fin tunika på Gina som jag tänkte köpa imorgon. Och i fredags brann min tjocktröja upp så den kastade vi. Eller den brann inte upp, utan de var så här ; Thomas hämtade mig med moppen, jag hade väska med mig och en extra tjocktröja med mig så jag slängde över den på moppen och jag tänkte ju inte på avgasröret, så hela tröjan försvann och vi märkte inte de fören på kvällen när jag skulle sätta på mig den, haha. Tokigt de kan bli. Men jag hittade en tröja på H&M idag som jag ska köpa imorgon, tror att den kosta runt 200 kr, 300 kanske ? Jag vet inte riktigt, men den får de faktist bli om jag inte hittar nån annan. Jag ska köpa ett par vita skor också :). Slutar ju ganska tidigt imorgon så de blir ju perfekt !
Sen i helgen ska jag kanske träffa kusin, men jag ska iaf träffa Thomas :). De är säkert.
Men nu mina damer och herrar ska jag hoppa in i duschen tror jag och sedan ska jag ringa upp min älskling och få han på lite bättre humör :).
Ciao !


21 Augusti / Sämsta bloggare i stan

Hejsan hoppsan ! Här kommer sämsta bloggaren i stan och skriver i sin blogg !
Jag har verkligen tappat lusten att skriva i min blogg så mycket som jag gjorde förut. Men iaf, idag fyller pappa år, så jag går direkt till tunnelbanan efter skolan och tar bussen från gullmars. Slutar ganska sent idag de är därför jag åker direkt efter skolan, de är bara onödigt att springa hem och sen tillbaka. Mycket närmare till tunnelbanan från skolan också :).
Och imorgon ska jag hem till min älskling, blir väl att jag sover där hela helgen. Micke (Thomas bror) ville att jag skulle sova där på lördag också för han fyller år och ska jag grillfest så ja, de är klart jag stannar där över helgen ! :) Låter hur mysigt som helst faktist. Och jag måste bara säga att jag saknar min älskling otroligt mycket ! Har inte träffat han sen i tisdags ! :( De är verkligen jobbigt att vara ifrån varandra så länge nu när jag har vant mig att vara med han varje dag i sommar. Men på nåt sätt är de skönt att sakna han, för jag vet att när vi träffas kommer allt kännas härligt att vara med varnadra igen ! :)
Men iaf, igår var mamma och jag ute och gick en liten runda med lillen. Hon har börjat löpa också .. Så i mitt rum va de värsta blodfläckarna över golvet ! Lite mindre mysigt kanske.
Men när vi va ute pratade vi om hur de var i skolan och annat sånt. "Mor och dotter prat" alltså.

Idag ska jag få kläder och lite annat av Sandra också :). Har fått två jackor också, ena är en grön vinter jacka som jag älskar, den är stor och mysig ! Och sen när de väl tröjor, ljus mm.
Men nu ska jag leta reda på min fema så jag kan äta lite frukost i skolan, ciao !

19 August / Godmorgon

God morgon godnmorgon !
Känner mig ovanligt pigg denna morgon, och jag mådde inte illa som jag brukar göra påmorgonen.
Jag har hur mycket tid som helst kvar, behöver inte gå fören vid halv tio ! :O Förstår inte varför jag är uppe nu. Men de är skönt att ha mycket tid på sig så man slipper stressa tycker jag iaf.
Och idag kommer min älskling hit, om de blir som planerat :).
Och igår började skolan, Matilda hade bytt klass, vi hade fått en ny tjej och sen har Chris kommit tillbaka.
Schemat är hur skönt som helst. Inte alls jobbigt faktist. Förra året hade vi jobbiga tider. Slutade fyra var och varannan dag. Nu slutar vi halv fyra två gånger i veckan, och resten av dagarna slutar vi ganska tidigt. Så de är skönt iaf.
Har ni börjat skolan än ? Jag känner folk som börjar imorgon och på torsdag ! Vi slutade den 11 och började den 18 tror jag, vi fick kortarst sommarlov :O Men vi har tydligen mer studie dagar, (Vi har typ inga lediga dagar).
Nej men jag orkar faktit inte skriva mera, ska nog platta mitt hår lite till så att de håller för dagagen. Sen lite senare idag ska jag ringa ch väcka Thomas minsann :)
See u !

18 Augusti / Godmorgon.

Godmorgon allesammans !
Ni undrar säkert varför jag är uppe halv nio, men de är så att skolan börjar idag. Så jag ska alldeles strax börja röra mig mot Sanne som en vanlig skoldag :). Vi börjar halv tio, men jag har ingeaning när vi slutar. Men de kan inte ta så lång tid de där, vi får väl antagligen bara nytt schema, sen ska lärarna prata lite precis som vanligt.
Jag längtar till imorgon !!! Då får jag träffa Thomas ! Han kunde inte komma dag för hans jacka skulle komma så han var tvungen att ta emot den. Och i helgen ska vi ha lite mys :).

Nu kommer jag antagligen skriva lite oftare än vad jag har gjort i sommar. Men liksom, vem sitter framför datan på sommaren ? Visst nångång ibland, men inte så mycket iaf. Och jag har ju varit med min älskling hela sommaren så de är inte så att jag sätter mig framför datan när jag är med han ! De funkar ju inte. Jag vill ientligen spendera all min tid på dig, älskling.
Men nu mina vänner ska jag borsta tänderna och sen gå till min bästavän Sanne.
(JUSTE!, Isabell har bytt skola :'( Kommer sakna dig gumman !)
Pusspuss !

14 Augusti / De här sög ju.

De va ju evigheter sen jag tog min tid och satte mig vid datan och skrev i bloggen.
Men de är ju sommar och jag har ju annat för mig än att sitta vid datan hela dagarna. Men jag kom på ihåg när Malin sa att jag inte hade skrivit i min blogg på länge att jag kanske skulle ta och skriva några rader ?
De kommer nog bli mer skrivade nu när skolan börjar, jag börjar redan på måndag. Men dom jag känner börjar på onsdag ! Vi ska alltid börja tidigare än alla andra och sluta senare, haha. De är nåt jag verkligen stör mig på.
Men vi har antagligen fler studiedagar eller nåt sånt.
Nej men vad har ni haft för er i sommar ?
Jag har ju skrivit lite om vad jag har gjort och varit och så, de är bara att kolla dom tidigare inläggen :).
Och igår satt vi och mecka moppe, eller inte jag, de va Patrik och Thomas. Sen kom en annan Thomas och hans tjej, så satt alla och mecka. Inte de roligare, vi kom inte hem fören vid tolv tiden. Men sen blev de att vi kollade på vänner, fast Thomas somna så jag låg och kolla själv ist. Och i morse va han hos tandläkaren medans jag låg och sov, sen vid halv tolv kom han hem och väckte mig. Och sen dess har vi bara legat och kollat på tv. Har haft en lugn dag rättare sagt.
Men nu ska jag vara lite social och kanske börja göra mig iordning, skriver mera senare när jag kommer hem. Puss !

5 Augusti / !

Regn, regn och ännu mera regn. Man blir ju depremerad ! Man hör hur de piskar mot fönsret, lite mysigt faktist, men de skulle vara mycket bättre med sol.
Men iaf, jag kom hem för ett tag sen och ska alldeles strax slå mig ner för att äta med familjen. Lite senare under kvällen kommer Thomas hem hit och ska sova här med mig.
Igår när vi skulle sova så regnade de gryyymt mycket ! Och de blåste som tusan ! Och jag låg inne i sängen och lyssnade på vinden, regnet och falskorna ute på ballkongen som låg och stötte till varadra. Så ja, man kan säga att jag var livrädd. Sen smsade Micke Thomas så då skulle Thomas lämna mig i stormen hemma, och jag blev ju intemindre rädd när han åkte, då lät de som de gick upp nån i trappan och de lät allt för mycket ! Haha, men jag höll på att somna men sen hörde jag moppen komma så då höll jag mig vaken tills dom kom in till mig.
Men vet ni vad ? Jag orkar faktit inte skriva mera, skriver kanske mera senare. Puss oc kram.

RSS 2.0