When you're gone


28/2

Jag har ingen lust att blogga. Har liksom tappat suget lite grann.. Men det är så mycket som försegår i mitt huvud också. Behöver tid för mig själv känner jag.
Sitter iallafall hemma hos pappa nu, har ätit lite och nu sitter vi och kollar på barnprogram med Thea.. Tänkte kolla på en rulle senare ikväll och bara ta det lugnt. Ska umgås med Thea imorgon tänkte jag så det ska bli mysigt, komma på lite bättre humör!

Jag återkommer imorgon med ett bätre humör och mer bilder! Puss

Ska snart gå!

Ska möta upp Sanna vid pressbyrån, vet inte om vi ska möta upp Sanne där också :)
Annars idag har det varit lugnt, har haft svin ont i tungan men har levt på glass. Ska smälla i mig en glass nu innan jag ska gå också, om jag hinner. Jag äter ju inte så fort nu, haha!
Vi hörs när jag kommer hem senare.. Puss

Godnatt från lilla mig!

Jag är så trött, har ju varit uppe sen klockan 6 imorse! Så jag tycker det är helt okey att lägga sig nu, eller jag ska iallafall titta på tv. Sen får vi se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna, men det är en annan visa ;-)

Tungan är svullen, alltså då menar jag 3 gånger större än vad den är normalt.. Det gör ont, men jag överlever! Var ju faktiskt jag som valde att göra det här och jag visste att jag skulle få känna på lite smärta. Kan sätta in bild imorgon eller någon annan dag. Nu väntar en ensam kall säng.. Puss!

Tungpiercing

Idag har det varit en helt okey dag. Dagen började ju så himla mysig! Sedan har jag bara glidit omkring, varit lite små nervös över att jag skulle till piercingstudion. Men det har jag ju inte skrivit något om i bloggen, utan jag satte bara in en bild på en tunga med hål i så ni kanske förstod iallafall :-)
Så var i Gamla stan idag och fixade piecingen, är kanon nöjd! Just nu har jag lite ont bara.. Svullanden är nog påväg skulle jag gissa på. Men sitter och suger på isbitar och dricker isvatten, men vafan kör ba!

Nyduschad!

Känns hur skönt som helst. Ska alldeles strax bestämma vad jag ska ha på mig och så tänkte jag slänga på mig lite smink och föna håret. Tänkte kolla om Malin ville fota mig lite innan jag drar :-) Åker till Högdalen lite senare.. Håller tummarna på att bli hämtad! ;-)

Mötte Malin vid tunnelbanan idag när jag slutade, hon slutade jobbet såpass tidigt och det var ju bara tur för då gick vi hem tillsammans. Sedan gick vi ut på en lång promenad med hundarna, stötte på en tant som vi stod och prata med lite för länge och hon sa lite dumma saker men som Malin och jag bara skoja bort när vi vände och gick igen :-) När vi kom hem åt jag lite mat och drack varm oboy och någon energidryck som Malin fått med sig från jobbet som faktiskt var riktigt god!
Nej men här har jag inte tid att sitta längre, men har jag någonsin det? Haha! Jag hör av mig senare skulle jag gissa på! Puss

Malin som fotade mig i höstas när vi var ute och gick på promenad! Vad tycker ni? Jag själv tycker bilden är fin!

Jag lägger mig nog i badet..

Behöver en stund för mig själv och rensa tankarna lite nu när dom bara blir fler och fler..

Måste hålla fingrarna i styr...

Jag vill så gärna slänga iväg ett sms, bara kolla vad du gör. Men jag låter bli, jag är så trött på att jag alltid ska höra av mig så därför låter jag bli. Jag försöker hålla mig sysselsatt så jag kan tänka på något annat, men fan, jag kan inte ens sitta stilla! Vet fan inte vad det är som händer med mig. Måste ta tag i det här. Jag kan inte hålla fingrarna i styr längre, nu far ett sms iväg..... Gud känner mig som en dålig människa bara för att jag gör det! MEN JAG BLIR GALEN.................................. eller kanske inte

Imorgon kör jag på igen!

Känner att jag mår såpass bra att jag orkar gå till skolan imorgon. Är så trött på att ligga hemma också, har gjort det i en vecka snart! Så imorgon kör jag på igen och det känns skönt att komma tillbaka faktiskt!

Just nu sitter jag och tittar på 16 and pregnant. Fast har redan sett det här avsnittet så därför passar jag på att skriva lite blogg, hehe! Ska springa och göra mig lite te också tänkte jag. Har hittat nytt favorit te, förut var det citron te men nu är det ett annat som jag inte kommer på namnet på just nu! Men jag kolla upp vad det heter så att ni också kan testa det! :-)

Idag åker jag nog hem till mamma också, har varken kläder eller smink med mig hit plus att pendeln krånglar så det skulle blivit lite svårt att ta sig till skolan här ifrån i vilket fall som helst. Men jag kommer komma tillbaka hit så snart som möjligt iallafall :)

God morgon

Två av mina inlägg har försvunnit nu när jag försökt skriva, så jag skriver bara god morgon och hoppas allt är bra med er!

Så här ser mitt hår ut på morgonen! Hahaha, sicket troll ;-)

Chipskväll!

Har ätit middag med pappa och Sandra, jätte mysigt. Och pappa var så go att han köpte med sig chips hem! Igår satt jag nämligen och tjata som en tok att jag var sugen på chips men ingen orkade köra till konsum... haha. Men idag kom han hem och sa, jag har köpt två chipspåsar!
Nu börja Hogan knows best också så ska väl springa och hämta en chips påse till och börja med! hahaha... Vi hörs senare ikväll!


Jag vill ha!


Känner mig som en ny människa!

Tänk vad en liten 10 minuters dusch kan göra! Jag känner mig hur fräsh som helst, bara att jag har ont i örat igen... Vettefan vad det är alltså, kanske en öroninflamation? Ska be pappa eller Sandra kolla när dom kommer hem i vilket fall som helst!
Två nya fräsha bilder blev det iaf!

Kolla enbart på håret! Så funderar jag på att permaneta mitt hår, ska söka lite på internet hur mycket det skulle kosta osv. Kanske någon av mina få men fina läsare vet på ett ungefär hur mycket det skulle gå på? Släng iväg en kommentar isf! Tror ni att jag skulle passa i det?

TADA! FRÄSH IGEN! WOHO!


Anledningen till att jag inte skrev igår;

Jag har nämligen legat med 39 grader feber, levt på att äta tabletter för att hålla febern nere. Så den större delen av tiden då jag inte har skrivit har jag sovit helt enkelt, men det är ju förståligt.
Igår var den en fruktansvärd dag.. Vaknade ganska tidigt av att jag inte kunde andas, och då märker jag att jag har så fruktansvärt ont i örat. Hörde ytterst lite på vänster öra. Mamma och Jocke var fortfarande på landet och Malin hade åkt och jobbat, så vad skulle lilla jag göra? Jag som satt och grina, ensam hemma haha.. Hatar att vara ensam hemma när jag har ont någonstans. Så jag ringde pappa, han var mycket medveten om hur sjuk jag var så han visste han jag kunde ringa lite hipp som happ. Han sa åt mig att packa en liten väska med kläder så skulle han komma och hämta mig så jag slapp vara ensam. Så jag kom till pappa igår och nu är jag fortfarande här, ensam hemma, men jag är på bättringsväg! Har inte sovit en hel natt i snart en vecka, men inatt som jag ändå hyfsat bra!

Ligger i soffan med pappas dator i knät och kollar på my super sweet 16, ska alldeles strax få igång spisen.. Haha jag låter så jävla oteknisk men jag får inte igång den! Ska ringa pappa och kolla hur man gör för jag ska koka ägg och göra mer te. Sedan ska jag väl slå mig ner här igen eller hoppa in i duschen, har inte duschat eller bytt kläder på jag vet inte hur länge... Men vet ni vad? Man får vara lat när man är sjuk! Jag har inte orkat att duscha, men idag när jag entligen mår lite bättre så ska jag passa på att duscha och tvätta håret! Tror jag blir hemma imorgon med eftersom jag fortfarande är förkyld, men febern är borta tror jag. Har inte tagit någon alvedon eller någonting idag och jag mår ändå rätt okey!
Tänkte bjuda på lite bilder som jag tog för en stund sedan, lekte lite med pappas webkamra! Hahaha!

Haha så här kul har jag haft det denna morgon... Ofräsh man kan vara, men i mitt läge så är det okey! ;-) Haha! Vi hörs under dagen med kanske nya lite fräshare bilder?

Börjar bli fly förbannad!

Gick och la mig rätt tidigt igår eftersom jag mådde som jag mådde, men det sluta med att Malin och jag låg och prata i stort sätt hela kvällen! Mamma och Jocke är ju på landet så Malin och jag sov i deras säng inatt.. haha. Jag hade hoppats på att få sällskap utav T men något svar fick man icke. Men det gör ingenting, för jag fick sova med min storesyster, haha! :-)

Anledningen till att jag är uppe nu är för att jag inte kan sova, jag vakna av att jag inte kan andas igen. Går upp och snyter mig men det hjälper inte, jag har lock i öronen så håller på att dö för jag hör ju knappt. Hoppas på att jag får sova bättre inatt och att denna fruktansvärda förkyldning försvinner så fort som möjligt...

Gammal bild på mig och Lydia :-)

Jag tänker bara vara hemma

Det är det enda som står på planerna eftersom jag mår som jag mår. Sov ju hemma hos T igår tills idag, vakna imorse och mådde verkligen skit dåligt. Så det enda jag har gjort idag är att legat hemma hos T och sovit och väntat på att han ska komma hem och göra mig sällskap, som tur var slutade han jobba tidigt. Mycket mer än det har jag inte gjort idag, höll på att tuppa av i duschen idag med T också. Så jävla obehaglig känsla, allting blev bara svart och det jag kommer ihåg var att jag stod och la hela min vikt på T för att benen vek sig. Men sen så blev allt bra igen, behövde bara dricka lite vatten.
Sov jätte dåligt inatt också, vakna av allt som lät. Då menar jag verkligen allt. Jag brukar inte vakna när jag får sms när jag väl har somnat, men inatt vakna jag så fort telefonen lät. Funderar fan på att stänga av den medans jag sover. Fast anledningen till att jag egentligen har vaknat är väl för att ´jag inte har kunnat andas, hoppas på mer sömn inatt!

Snart bär det av

Har precis fått i mig lite mat och nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och hoppas på att jag kan andas med näsan snart igen! *Håller tummarna!*
Ska försöka bli klar så fort som möjlig så jag kanbörja röra mig mot Högdalen till T. Känner mig så jävla seg så gör allt i min väg för att hålla mig pigg. Det har varit en tuff dag idag, har proppat i mig alvedon för att ska jag palla. Men det har faktiskt gått bra :)
Men nu ska jag ta mig i kragen och hoppa in i duschen så jag kommer iväg någongång! Puss


Bilden är tagen i Göteborg för några år sedan..


Förkyldare som aldrig förr

Varför ska alltid jag bli sjuk? Nu har jag åkt på en jävla förkyldning som tar kål på mig, jag är varm (vet inte om jag har feber), jag kan inte andas och jag mår piss. Men jag kör på iallafall. Går hem om jag mår sämre..

Inte min tur dag idag..

Jag har sovit dåligt, jag är täppt i näsan och jag har ont i halsen! Men jag ska alldeles strax föna håret och sen be mamma göra en inbakad på mig, jag orkar inte göra det själv ;-)
Hehe! Jag orkar fan inte skriva blogg just nu.. Jag återkommer imorgon tror jag. Puss!

Sannas och min dag!

När vi slutade idag så åkte Sanna och jag till apoteket och fixa lite grejer och sedan drog vi till Skarpnäck, köpte med oss en pizza och en sallad. Sen har vi suttit där hela kvällen, haft en riktig tjejkväll! Spelade gitarr hero, jag sjöng för full hals, spelade trummor och gitarr. Fast inte på en och samma gång såklart haha! Så nu har jag iallafall ont i halsen, men det är det ta mig fan värt det! Jag har haft en otroligt trevlig kväll med min bästa vän.

Annars idag har det inte hänt så mycket, mest glidigt omkring i skolan och tagit det lugnt.... Imorgon ska jag hem till pappa i VH och fira Thea som fyller 7 år. Tänk vad tiden går! Jag som tyckte hon nyss var 3... Men tiden går fort när man har rolig! Ska pussa på henne lite extra eftersom det var såpass länge sen vi träffades!

Men nuuuuu ska jag smörja in mig så jag luktar gott, hehe! Ajdöken :-)
Det går ju inte att inte bli glad utav den här låten?


Nej!

Jag tänker inte skriva blogg nu, jag är arg.


Dra åt helvete vad trött jag är

Sitter i mina mjukiskläder som jag tänker gå runt i hela dagen. Jag är så trött, vill helst bara dra för gradinerna och lägga mig i sängen och somna om, eller bara kolla på film eller något. Får ta och bita ihop och pina igenom den här dagen!
Har egentligen inte tid att skriva blogg, ska möta Sanne vid åtta. Fråga mig inte varför vi möts så tidigt när vi börjar halv nio.. Men det är lika bra att det blir så tidigt för vi är så långsamma, haha..

Jag var ju rolig igår, var hur sugen som helst på chips och dip så jag prata med min kära bror och kolla om han ville köra ner mig till centrum så jag bara kunde springa in och köpa det, och han sa att han kunde köra mig dit när han och Vincent skulle åka hem igen. Perfekt tänkte jag då, haha! Då lägger jag mig i soffan och kollar på tv, råkar stänga ögonen och sen var det kört! Såklart så skulle jag somna, missa chipsen helt och hållet! Men när jag vakna vid halv tio så sa jag bara god natt till mamma och Jocke och gick och la mig i sängen och somna på 5 minuter. Det var länge sen jag var så trött!
Men hoppsan vad tiden går fort, nu ska jag slänga på mig mina shoes och sen gååå..... låååååååångsaaaamt....

Det sluta med partaj och en tidig morgon

Jag kom precis ut ur duschen, känner mig hur fräsh som helst igen! ;-)
Ja ni, det blev en trevlig kväll igår iallafall. Träffa människor jag inte träffat på jag vet inte hur länge! Så det kändes kanon.
Sanne smsade nämligen mig igår och fråga om jag skulle sova hemma hos T, vilket vi inte hade pratat om ännu men jag slängde iväg ett sms till honom och det sluta med att vi drog hem till honom och partaja lite! Kom dit strax över tolv, lite sent kanske men vafan! Jag hade trevligt :-) Träffade en jätte trevlig tjej som jag satt och prata med en hel del. Sanne tappa bort sin telefon, vi letar fortfarande! Den ligger antagligen hemma hos T under alla kläder eller någonting skulle jag gissa på. Ska vara snäll och hjälpa T och städa i veckan tänkte jag, ser ut som en bomb har släppts eller något, haha.
Men iallafall! Vid 4 inatt så började folk röra sig hemåt, fast inte alla. Jag somna i soffan haha, men jag var lite sliten kan man säga! Vid 5 var alla borta förutom Jocke som hade däckat, men han fick sova i soffan ;-) T och jag somnade inte fören kl 6 imorse, sedan vakna vi vid 11. Så 4 timmars sömn har det blivit inatt, men det är helt okey. Tar igen dom timmarna inatt.

Men nu kom mina älskade bröder hem och vi ska äta alla hjärtansdag middag! Vi hörs!

Jag blir så trött!

Nästan så att jag blir förbannad, känns som jag inte har någon att prata med längre. Alla är upptagna med sitt skit och vad gör jag? Nej här sitter jag och är påväg att bli fly förbannad för små saker. Kan inte riktigt uttrycka mig med ord. Känns som jag är helt ensam, känns som jag vill grina.
Jag gör ta mig fan allt för att försöka hålla humöret uppe, och den lilla positiva energin jag har försöker jag lägga på människor jag tycker om. Men fan vad svårt det kan vara.
För i helvete, här sitter jag inne på en lördags kväll och klagar? Far och flyg med er allihoppa, jag klarar mig själv!

Invigning

Idag inviger jag nämligen mina fina klackskor som jag köpte för några veckor sedan :-) Hehe, kände att det var dags nu! Men tar även med mig ett par extra skor om jag får för ont i fötterna, men ska man vara fin så får man lida pin! Haha, ska alldeles strax springa och möta upp Sanna. Kommer inte skriva blogg förens imorgon eller på söndag. Puss!


Ensamt att vakna upp imorse!

Har blivit lite torrt med skrivandet, men har haft fullt upp - blivit sjuk, haft nationella osv. Igår var det dans i skolan, Daniel och jag bugga lite grann! Fast man hade inte alls mycket utrymme men det funka :) T kom och hämta mig och Sanna runt halv tio, då körde vi Sanna till Skarpnäck sen hem till T en snabbis och sedan tillbaka till mig. Kom i säng rätt sent eftersom att Malin höll oss vakna, men det är helt okey ;-) Vakna imorse av T´s väckarklocka, då blev det bara att vi låg och myste lite grann! :-) Han åkte här ifrån runt halv sju och jag somna om, fast det tog sin tid. Och nu när jag vaknar så var det jätte ensamt! Men men, får väl hoppas på att jag får sovsällskap i helgen så slipper jag somna ensam och vakna upp ensam, kanon ju!
Men nu, klockan tickar och det är dags för mig att sätta på mig lite kläder. Kan inte lova att det blir mycket skrivande i helgen men jag ska försöka. Puss!

Pallar jag hela dagen?

Hände 3 små olyckor igår. Det är anledningen till att jag inte skrev blogg igår, men jag spydde som en gris igår om jag ska vara ärlig. Men idag är jag uppe på benen igen, frågan är bara om jag pallar hela dagen. Jag vill verkligen gå till skolan idag eftersom att vi har dans, sen nu på morgonen så har vi nationella och jag känner inte för att ligga efter.. Men vi får helt enkelt se hur det går!
Hoppas ni får en bra dag! Puss

Neä dra mig baklänges..

Håller jag på att bli sjuk ännu en gång? Har åkt på hosta och ont i halsen, men inget mer än så länge som tur är! Ska försöka hålla mig frisk ett bra tag nu, känner inte alls för att åka på en förkyldning igen :-)

Hej förresten! Idag har det inte alls hänt så mycket, haft nationella men det gick väl helt okey. Har mest glidigt runt idag, inte haft så mycket att göra. Hoppas det blir så hela veckan! Känner mig lite extra lat, hehe. Fast hade sån jäkla energi idag så det inte är sant, kunde inte riktigt sitta stilla.. Haha! Jaja, ska in och kolla på lite olika hemsidor nu och vänta på att mamma ska komma ner från Gudrun och Olle. Vi hörs!

Hur tuff får man vara?!

a lot like love

God morgon! Tänkte slänga in en sweet bild som gör mig på lite bättre humör, inte för att jag är på dåligt humör utan bara för att :-)

blir man typ inte lycklig utav denna bilden? haha.

Tuff bild


Sanne Svedberg var min räddning igår kväll!

Hon kom nämligen hit och gjorde mig sällskap och sov med mig. Jag som hatar att sova ensam så det var bara bra att hon kom, slapp ju sova ensam! :-)
Anledningen till att vi är hemma idag är för att vi har studiedag, hur skönt som helst! Så vi satt uppe halva natten igår och snacka lite, sedan kolla vi på något spökprogram men vi båda somna till det. Nu ska jag försöka få upp fröken Sanne ur sängen så vi kan äta frukost, magen börjar kurra lite grann nu.. And it´s a true story!

Snart så..


Söndag


Jag är så trött, får hoppas att jag piggnar till under dagen. Gick ju och la mig rätt tidigt igår eftersom jag var så pass trött.
Sov ensam i natt också, kändes lite smått ensamt men det var inga problem. Kylan kanske var ett problem men jag klarade mig igenom hela natten ;-)

Annars har helgen varit alldeles för lugn, men får ta igen den här helgen nästa vecka ;-) I fredags var jag hemma hos pappa och åt lite, hyrde Baksmällan och hade det trevligt. Vid åtta ringde Sanne mig och fråga om jag skulle med till Vällingby för att träffa två klasskompisar och lite annat folk. Och Vällingby kändes lite långt bort, men jag följde med iallafall. Vi var inte alls där länge fören vi var tvunga att åka eftersom att Lydia var tvungen att åka hem så vi tog samma buss som henne och åkte hem till Sanne och åt. Jag vänta på att T skulle höra av sig så vi skulle åka hem och sova.
I lördags så hände det inte speciellt mycket. Vakna halv tolv hemma hos T av att telefonen ringde, det var min mor som skulle kolla så att jag kunde gå ut med hundarna lite senare under dagen. Jag drog med mig T hem för jag inte ville gå ut själv med dom och för att jag skulle laga mat till oss båda. Blev väldigt mycket åkande bara, fick inte ut bilen först så var hämta en större bil för att kunna dra ut volvon, en timma senare kom vi iväg. Skulle köra Tompa till Huddinge och sen hem till mig, fast det blev bara en runda med hundarna, ge dom mat och sedan åka till T´s mamma och lämna pengar. Haha, sen fick vi åka hem och äta. Det blev gräddpytt med gurka, jätte gott! Bara att man blev så jäkla mätt!
Vid sju tiden kom jag iväg till tunnelbanan, eller T körde mig dit. Då åkte jag till Alvik för att möta upp Eric, min bästa killkompis. Så vi satt hemma hos honom, åt mängder med glass och kolla på tv. Mamma mötte mig vid tunnelbanan vid tolv, kände inte för att gå själv. Sen när jag kom hem så kokade jag upp nudlar sen blev det sängen direkt!
Och nu är det söndag, har inte en blekaste om vad som händer idag. Är ju ledig imorgon också så något får jag väl hitt på!


FREDAG!

Somna runt nio tiden igår och vakna kvart över sju idag. Man kan ju säga att jag var riktigt trött igår!

Idag är det fredag.. Undra vad som händer senare under dagen! Har nog inga planer inför helgen i huvudtaget, kanske bara ska ta det lugnt för en gångs skull! Haha, eller kanske inte ;-)

Doesn't mean anything

Det var lättare att komma upp imorse än förväntat. Men T åkte ju till jobbet när jag fortfarande låg kvar i sängen, så det blev ju kallt och då var det lika bra att kliva upp innan det var försent. Bussen var försenad en halv timma också.. Kul att stå ute och frysa! Men Angel och Cecile skulle på samma buss så vi stod och klagade tillsammans, haha. Annars idag har det varit en rätt härlig dag, fast rätt onödig om vi tänker i skolan. Har varit på 2-3 lektioner idag, första lektionen var jag ju bara en liten stund på pga bussen, och dom andra två lektionerna kolla vi på film. Och vi skulle egentligen slutat 15.40 men jag skulle iväg på ett möte vid 15.00 så tog bussen från Hökarängen som gick 14.52. Satt på möte i två timmar, fika lite osv. Och nu är jag entligen hemma, ska värma på lite mat tänkte jag och sedan hopp in i duschen! Orka inte duscha hemma hos T igår eftersom vi kolla på film och då blev man ju lite extra seg.. Så jag gör det idag istället!

I helgen har jag ingenaning om vad jag ska hitta på, jag får ta det som det kommer helt enkelt :-) Nog skrivet, nu måste jag värma på lite mat innan min mage börjar äta upp sig själv!:-O

Åker om en stund

Åker hem till T och sover där inatt. Lite kämpigt att ta sig upp imorgonbitti men det är bara att köra :) T lovade att väcka mig för jag har talat om min lilla hemlighet om hur morgontrött jag är.. haha. Så skulle gissa på att vi hörs imorgon igen! Vet inte om T har fått igång internet så jag kan blogga därifrån men det är skit samma. Gör jag inte det så återkommer jag imorgon :) Sov gott!

Jag blöder!

NÄSBLOD! Andra dagen i rad det forsar ut blod ur snoken på mig! Igår börja jag blöda hemma hos Daniel och jag kasta mig på golvet och skrek att jag förblödde och då kommer Sanna in på toaletten och jag ligger där halvt panikslagen. Och nu sitter jag gär igen med papper i näsan som irriterar mig för att vart jag än tittar så ser jag papper! Hahaha..

Snöar som fan ute nu också. Blev ju en snögubbe i min röda jacka påvägen hem! Skönt är det att vara hemma iallafall. Känner mig lite små seg så funderar på om jag ska slänga på en film eller något och lägga mig och vila en stund, fast det känns lite farligt eftersom jag har den känsan att jag kommer sova alldeles för länge då;-)

Jag återkommer om en stund!

Bums i säng med lilla mig

Har ont i halsen och trött som en snigel, vi hörs imorgon!

Far och dotter dag!

OYes! Pappa kom nämligen och hämta mig idag i skolan, då åkte vi till Haninge Centrum och hämta ut mitt pass och kolla runt lite. Passade på att ta en fika också, latte och en sallad. Kanon gott! Sen satt vi och pratade i någon timma bara, kollade på alla människor och bara hade allmänt trevligt! Vi åkte till Farsta Centrum också och kolla in på Onoff. Jag stod enbart och kolla på bärbara datorer! Känner att jag verkligen vill ha en. Ska ta mig i kragen och sätta mig och skriva ett CV och söka lite jobb! JAG VILL HA PENGAR! Kan ju faktiskt jobba någon kväll i veckan och varannan helg eller något! Bara så jag får ihop lite pengar på egen hand.  

Ska ta och hoppa in i duschen alldeles strax, föna det och sedan platta det. Jag är så jävla lat, haha! Kommer aldrig orka göra det imorgon bitti så varför inte göra det ikväll?;-)

Den 25 smäller det! .. Tror jag! Haha;-)

När livet är piss och allting känns skit, så finns jag här för dig, Du är mitt solsken!

God morgon

Klockan ringde inte imorse, eller så var det jag som stängde av den i sömnen för jag har inget minne utav att den ringde. Försov mig iallafall inte, kom upp 06.55. Kör på mjukiskläder idag, kände att jag ville ha det direkt när jag klev upp så varför inte :) Det är en lång dag idag också.. Slutar 15.40 eller något liknande, och börjar 8.30.
Men jag ska väl trycka i mig min frukost och sedan slänga på mig ett par leggins under mjukisarna annars dör jag väl så fort jag går utanför dörren. Ha en toppen dag! Puss

Snacka om gammal bild! Tror att jag gick i sjuan där, och det var en kille som jaga mig för att han skulle få bild på mig bara för att jag hade en tomteluva på mig, haha :)

RSS 2.0