Jag känner mig inte okej

Jag vet inte om det är för att jag är trött eller ifall det är något annat men det är något som inte är okej med mig. Jag känner mig så fruktansvärt dålig på något vis, fan! Jag hatar att ha såna dagar som idag.. Har varit uppe sen halv sex imorse, har varit utan *hemlig* allt för länge och nu sover han. Mitt lilla hjärta var trött, precis som jag. Förstår inte varför jag inte åker till honom och bara ger han en liten puss på pannan, bara titta på honom. Se hans underbara leende skulle göra så att alla problem var ur världen. Det är så jag känner, så fort jag ser på han och han ler så försvinner alla problem ur världen. Du är en underbar människa, det vet du!

Imorgon ska jag upp halv sex.. fyfan vad jag inte ser fram emot det. Men får helt enkelt tänka på *hemlig* så att dagen går en aning fortare!

im back in town!

Tillbaka i stockholm efter en lyckad kryssning med mycket dans och onda fötter, haha! Men det är sånt man får stå ut med. Kul hade jag iallafall! Men jag har lite bråttom nu, mina nudlar kokar och jag ska duscha och sen åka till min kärlek! Pusss!

Kryssning!

Har egentligen inte tid att sitta framför datorn men var tvungen att skriva ett litet blogg inlägg eftersom jag inte har gjort det i helgen! 
Tänkte bara skriva att jag ska iväg på kryssning idag och kommer hem imorgon, oooooch att jag måste göra mig iordning nu nu nu! Haha, är gaaanska stressad! Vi hörs imorgon eller innan jag åker! Puss!

Kryssning!

Har egentligen inte tid att sitta framför datorn men var tvungen att skriva ett litet blogg inlägg eftersom jag inte har gjort det i helgen! 
Tänkte bara skriva att jag ska iväg på kryssning idag och kommer hem imorgon, oooooch att jag måste göra mig iordning nu nu nu! Haha, är gaaanska stressad! Vi hörs imorgon eller innan jag åker! Puss!

23/10

Goddagens! 
Sitter här framför datorn och funderar på om jag ska hoppa in i duschen en snabbis? Vad som händer ikväll har jag absolut ingenaning om, kanske en lugn hemma kväll med *hemlig*? Vi fååår se. Jag ska iallafall sussa hemma hos Sanna. 
Men nu har jag dragit ut på att jag ska hoppa in i duschen allt för länge.. Så nu blir det är dusch! Puss

091022

Hej mina käraste vänner! Oh jag vet att jag har varit helt kass på att blogga, men vet ni vad? Jag har typ gått och blivit förälskad! Men tyvärr så tänker jag inte avslöja någonting =) Hehe. *Hornen i pannan* 
Och vet ni vad jag ska göra snart? Jo, jag ska hem till min förälskelse och göra han lite sällskap och ha det mysigt! 
Ska bara äta innan jag blir hämtad =)
Vad ska ni göra i helgen då? Jag själv har absolut inga planer, bara imorgon. Eller jag tror iallafall att jag och min käraste ska till nacka och shoppa lite grann! Har inte pratat om det speciellt mycket men vi märker hur vi gör! På lördag har jag inte heller någon aning om vad jag ska hitta på? Sanna står iallafall med i planerna, det är allt jag vet! Sen på söndag blir det kryssning med min älskade gullunge Sanna! Åh gud så kul vi ska ha, vi ska ta massvis med bilder, visst Sannaaaaaa? =) Du är min allra bästa vän, tänkte bara påminna dig om det! Jag älskar dig gullunge!
Nästa vecka, eller inte på måndag men på tisdag så börjar jag jobba. Fast det blir bara nästa vecka jag jobbar så det blir skönt! Får hoppas att *hemlig* och Sanna kommer och hälsar på mig, haha! =) 
Hoppas ni har haft en kanon vecka mina vänner, och vi hörs så snart som möjligt! Puss!

"I love you forever"

I love you forever

Höst

Fotograf: Malin Flachsbinder
Bild: Jag

Tears in heaven


Farmville!

Jag har nu suttit och sagt till Sanna ett tag att jag aldrig ska börja spela farmville. Haha, men jag hade så fel! Igår när jag satt hemma på en lördagskväll när jag egentligen kunde dra ut och träffa alla så satt jag i köket med datan i knät och kom på att jag måste spela något för att hålla mig sysselsatt, haha! Så först spelade jag något galet taxi spel, sen blev det något annat skit och jag avsluta det hela med farmville för att jag inte hitta spelet jag egentligen ville spela! Haha, jag ska hitta det där jävla fisk spelet!

Dagens planer är att först och främst få tag i Sanna, den lilla skitungen! Sen ska jag till *hemlig*, hehe =)
Men nu, eller nu, om en stund rättare sagt ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning så jag piggnar till lite grann!
Nu finns det inte så mycket mer att skriva om så att.. Hörs!

Faller pladask

Riktigt lördags mys idag! Träffa *hemlig* och han fick mig så charmad! Satt och spela gitarr och det finns ju inget mysigare än det! Så jag satt och små log för mig själv och bara kolla, jösses.. Börjar Flachsen falla på riktigt nu?


Nyponbuskar!

Nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nybonbuskar! Ser jag när jag blundar... lallala! 
Haha, den där låten alltså! Tror vi har gått och sjungit på den i stort sätt hela veckan, man kan säga att våran handledare börjar tröttna.. haha! 
Nog snackat om nyponbuskar! Idag har jag inte gjort någonting, absolut ingeting! Eller jo, jag har suttit och gjort naglar tills imorgon. Mamma köpte med sig lösnaglar till mig som jag bad henne, så det är väl det ända jag har gjort idag. Åt en billys pizza med cream fresh, det är ta mig fan det godaste jag har ätit! Malin tipsade mig om det så klart jag var tvungen att pröva =) 
Lite senare under kvällen så måste jag packa ihop väskan inför hela helgen också.. suck.. Jaja, får prioritera rätt så bra nu då! Ska laga min dator nu i helgen också tror jag, försökte fixa den idag men det gick åt pipsvängen! Fan vad förbannad jag blir när den aldrig ska fungera! Men men.. kan väl lika gärna slänga skiten och köpa ny! Eller försöka laga den? Haha.. 
Jaja nu ska jag prata lite med *hemlig* ;) Hörs!

 


091008

Klockan är lite över tolv och jag ska alldeles strax springa och möta upp Sanna. Eller springa, jag ska gå! 
Har sovit lite dåligt inatt så är lite små trött och känner mig inte på topp, men jag biter ihop och kör på nu! Imorgon är det ju fredag och jag ska på maskerad hemma hos Sanna, sen förflyttar vi oss till Sanne. Hehe! Men det ska bli kul! Får hoppas att jag mår någorlunda bättre imorgon! Får sova med halsduk i natt igen helt enkelt. Sov nästan fullt påklädd i natt, sov med socker och halsduk, tröja och shorts och självklart täcke, fast jag tog överkastet också så det skulle bli en aning varmare! 
Hehe. 
Jaja, ni kanske vill ha en liten tjuv titt om hur jag kommer se ut på fredag? 
Haha ja vad ska man säga?.. Där har ni kläderna jag ska på mig iallafall! Sen får vi se vad jag hittar på för sminkning och vad jag gör med mitt hår. Men nu måste jag gå och göra det sista och sedan börja röra mig och möta Sanna. Vi hörs! Puss
(Bilden borttagen av olika skäl!)

091006

Godmorgon allesammans! Har sovit så jäkla dåligt inatt och mår inte så bra just nu, men jag ska försöka att hålla ut hela dagen så kan jag vila när jag kommer hem!

Bloggpaus

Tyvärr allihoppa! Jag har varken tid eller ork att slå mig ner att skriva, jag tänker bara slänga in en låt!

RSS 2.0