Tell me everything today

Jag är nog ingen riktigt bloggare jag, haha! Har aldrig tid att sitta framför datorn eller något. Men kanske beror på att jag inte är hemma så mycket nu för tiden. Imorgon drar vi iaf till landet, kommer hem igen på söndag men åker igen på måndag till Jämtland. Ser fram emot det riktigt mycket faktist! Kan det bero på mitt sällskap? Ja mycket möjligt ;)

Kom hem för ca halv timma sen, ska faktiskt sova ensam inatt! Eller ensam, jag sover nog med Boris som ligger och myser i min säng just nu :) Konstigt hur man kan vänja sig så fort vid att ha någon bredvid sig när man somnar och vaknar? Fast kanske får sällskap till frukosten imorgon iaf, så det är okey! Då blir det nog mysfrukost! Yey!

Ignoerara mitt ansikte och mitt jätte lockiga hår är ni snälla! Men vad tycker ni om klänningen? Tänkte ha den på midsommar om det är fint väder :) Jag har gjort den själv faktiskt!

Hemma igen

Nu är jag hemma! Har inte varit det dom senaste dagarna, men det gör ingenting :) Hehe, tänkte bara skriva att jag svarar på kommentarerna så fort jag kan.. bara att jag inte har tid nu. Ska iväg om en stund och jag sitter bara i handduk! Så vi hörs antingen ikväll eller någon annan dag :) PUSS

Fredag hela veckan

Ja jag undrar vad som händer idag.. Har inga spikade planer direkt! Får ta det som det kommer helt enkelt :) Vädret idag är ju inte det roligaste heller. Men som sagt, vi får se vad som händer senare idag. Kanske följer med Malin på en lång promenad och sen ner till Gubbängen för att se lill kusinen spela eken cup :)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen.. Adios!

Tonight, you arrested my mind.

Det är så mycket jag vill säga men jag hittar inte orden.
Tonight, you arrested my mind. When you came to my defense. With a knife, in the shape of your mouth, in the form of your body, with the wrath of a god ♥

17 Juni och jag har inte badat ännu

Förra året så bada jag hur mycket som helst, eller det tog en stund att komma i vattnet men jag kom i tillslut! Och vi hoppa från bryggan och fick panik när vi nudda botten haha. Men idag, jag vet inte hur varmt det är ute men jag känner för att bada, haha men vi får se hur det blir med den saken ;)

God morgon förresten! Nu ska jag kolla om vi fått sol på ballkongen ännu, och om vi fått det så ska jag slå mig ner där och sola, vi hörs! PUSS

Jää

Har haft en mycket mysig kväll! Men nu går jag och lägger mig :) PUSS!

Adios

Nu drar jag och gör staden osäker :) Hörs inatt eller imorgon, adios!

Haha

Anonym om Internet har varit dött:
asså det är så jävla kul att kolla in din blogg i bland för den är så jääääävla dålig, som om någon bryr sig om du inte kan sova eller är sugen på pizza haha plus att både du och dina kompisar ser ut som missfoster jag har aldrih sett så plattfaceade människor förut hahahahah usch
IP: 80.217.26.97

Svar: Haha, varför läser du då min blogg om du tycker den är så jääääävla dålig och att jag och mina kompisar ser ut som plattfaceade människor? Du gjorde bannemig min dag, vet du om det? :) Puss på dig gullet!

In mot staden

Drar och möter upp kusinen i gullmarsplan nu, eller strax :) måste bara bestämma mig vilka skor jag ska ha sen är jag redo! Vi hörs senare eller imorgon! (Det blåser som fan ute!)

Jag och kusinen sist vi sågs

Internet har varit dött

Det är alltså anledningen till att jag inte har skrivit idag. Men det är tydligen någon som har haxat sig in på vårat internet och bytt lösenord och surfat på vårat nät. INTE OKEY. Men vad gör man, dumma människor finns ju överallt. Jag för övrigt har haft en trevlig dag/kväll. Dagen började lugn, sov alldeles för länge, åt frukost och la mig i sängen igen och kolla på Dear John och tårarna bara spruta! Värd att se iallafall, och han i filmen är snygg ;) Men sen släpa jag mig själv in i duschen och fixa till mig lite grann. Drog ut och mötte upp Janette, Petra och Jonas. Sen mötte jag upp en kompis senare och tog en promenad, mycket mysigt men kallt!
Och nu, ja vad ska jag göra nu. Jag är hungrig, sugen på pizza och mcdonalds. Men vad gör man? Ska upp och kolla om det finns något gott att äta. Imrgon ska jag träffa min kusin också, hoppas på fint väder så kan vi nog åka in till stan och ta oss en latte och slå oss ner i solen :) MEN NU, MAT!

Piggelin

Klockan närmar sig två, och tror ni jag är så trött att jag kan sova? NEJ, klart iiiiinte. Sitter och lyssnar musik, känns som kl är jtte tidigt på morgonen, som om det är dags att piggna till liksom. Men jag ska egentligen lägga mig i sängen och sova :) YEP, jag gör ett försök! Vi hörs imorgon. PUSS

Hahaha!

För jag är lycklig!

Ett glädjeskutt vill jag göra! Och det ska jag göra idag, förr eller senare :) Det lovar jag! Jag har egentligen ingenting att skriva, jag är bara så jävla lycklig. Det bubblar i hela kroppen. Haha nu kanske ska jag ta mig en dusch! För man vet ju aldrig vad som händer senare ikväll ;) Puss på er!

Springer och möter upp Sanne

Puss!

Bilder

Jag har faktist ingenting att skriva nu, bara att jag ska göra mig iordning och sen dra. Så ist för att skriva ett jätte långt inlägg så lägger jag in några bilder :) Hoppas ni får en bra dag! Kram på er

Bilderna är från igår när jag och Charlina satt i solen och drack en latte :) Härliga bilder va?

Ett gott skratt förlänger livet!

Jag har haft en underbar dag. Charlina och jag börja med tacobar som lunch, sen satt vi bara och snacka massa skit. Tog en liten promenad, tog ut pengar och köpte oss en varsin latte sen satte vi oss i solen där vi satt i flera timmar! Tog massa fina bilder också :) Men nu ska jag faktist göra mig iordning sen ska jag börja gå till bussen, puss!

Ett gott skratt förlänger livet! .. och bygger upp magmuskler! ;)

Snart drar jag!

Har precis hittat vad jag ska ha på mig.. Att det alltid ska vara såna problem med kläder! Tänkte kolla hur mycket pengar jag har på mig sedan ska jag börja röra mig mot tunnelbanan. Jag lär skriva mera när jag kommer hem så vi hörs! PUSS

Man gled ju in med stil på balen ;)

Jordgubbar till frukost

God morgon! Känns riktigt skönt att ha sommarlov nu, får sova hur länge man vill och bara lata sig! Fast idag har jag faktist lite planer, ska in till stan med kusinen min och fika lite :) Haha fast det är ju vi ganska bra på att göra, bara sitta och snacka skit.

Igår blev det en lyckad kväll, kom ju hur mycket folk som helst där vi var. Alla nior var där och bara umgicks, fast jag drog ganska tidigt. Blev hämtad utav en kompis eftersom det regna och hur mycket mygg det var där ska vi inte ens tala om! Har myggbett över hela kroppen... Men jag kom iaf hem strax innan ett inatt och somna vid halv två skulle jag gissa på, vakna vid tio tiden av att jag fick sms och vid halv elva gick jag upp och åt frukost - jordgubbar ;) haha! Riktigt gott!
Men nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag och göra mig iordning, är det varmt ute? Någon som vet? :) PUSS

Fixa och äta

Ska börja göra mig iordning och fixa lite! Ska nämligen träffa hela gänget ikväll, och innan jag ska dra måste jag äta. Har ätit jätte dåligt idag... inte okey! Men jag sover nog hemma om jag inte hamnar någon annanstans :) Vi hörs senare eller imorgon, puss!

Visst var vi fina igår? :) Åkte ju mustang och grejer!

Bilder från balen


Bal fix!

Sanna här!

Just nu har jag och Lina fixat vårat håret och sminket. Det blev jätte fint! I skolan i dag har vi haft cabare. Jag och Lina var med såklart! haha. Just nu väntar vi på att Linas Mr.X ska komma och hämta oss så ska vi åka på möte och jag måste tydligen följa med enligt Lina. menmen jag får vara hennes moralisk stöd. Snart borde han vara här så ska sätta på mig en tröja och sen ska vi gå ut och möta han.


Petra, Jag och Lina

Sista dagen i skolan/ Bal

Det är det som händer idag! Har lite bråttom, måste hinna sminka mig och jag ska gå om tio minuter. PUSS
Enkelt.

Olagligt trött

Så trött som jag är nu borde vara olagligt. Jag somna i soffan, och vakna till för ca halv timma sen och nu har jag ont i huvudet. Vill bara gå lägga mig igen.. Men tänkte ta en dusch innan och sen typ lägga mig i sängen och bara dö. Imorgon är det cabare i skolan också, ska sjunga sjunga och sjunga. Sen har jag möte halv fyra, och innan dess måste jag vara klar med hår och sminkning, för kl 6 ska vi vara i skolan igen, för då är det bal som gäller :) Sanna och jag gör oss iordning tillsammans, så det blir kanon. Hoppas bara på fint väder! Men så som det ser ut nu så ser det ju inte ut att bli fint väder inte! TRÅKIGT. Någon som vet hur vädret ser ut imorgon? Någon? :)

Det sjuka är hur mycket man kan sakna en människa som man egentligen borde hata. Men jag saknar just den personen, dumt faktiskt. Vad hände med allt vett i huvudet? Jag vill kunna styra mina känslor, men inte fan går det.
-------------------------------------------------

Du är det finaste jag har

Nu tackar jag för mig..

.. och säger god natt! Hörs imorgon

Söndag

Lite dåligt upptatering idag, men har bara liksom tagit det lugnt. Klev upp vid tio tiden, var på sjukhuset vid elva, åkte och handla, sen hem till x och kolla film, laga mat, x's pappa kom och åt med oss och sedan kolla vi på bring it on på tvn. Mer än det har nog inte hänt idag. Och jag har inte orkat skriva blogg helt enkelt, har varit så trött. Sov otroligt dåligt inatt, det var varmt och jag låg och hosta som en galning. Vettefan varför.

Men men, ska strax ta mig en dusch, vi hörs senare eller imorgon! PÖSS

Sen ska jag nog krypa ner i sängen

Kalas

Idag har jag varit på kalas hela dagen, det är därför jag inte har skrivit. Sandra fyllde ju 22 år för några dagar sedan, så vi fira henne idag istället. Dom ska ut på krogen senare, och det är just såna här tillfällen då jag bara önskar att jag fyllt 18 så jag kunde följa med! FAN. Men det är bara hålla ut, inte så långt kvar nu :)

Ska på bio ikväll, bara ta det lugnt liksom :) Tänkte faktist vara fjantig och lägga in en bild så ni får se vad jag har på mig idag, eller ni kanske gillar när jag väl gör det? Svara gärna på det! :) Vad tycker ni jag ska skriva om eller ska jag fortsätta skriva så som jag gör? :) KRAAAAM


Haha vad hände med mina läppar på dom två sista bilderna? SCHNYGGT ;)

<3

Och känner du dig ensam är du aldrig till besvär, för när du behöver mig kommer jag redan vara där
En bra vän som fanns där ifrån början, du förlät mina fel och tog bort den onda slöjan
För när alla andra svek var det du som stod kvar, berättade för mig hur värdefull jag var
Du är stjärnan som föll ifrån himlen ner till jorden, utan dig är jag bara en av miljonen


Du förstår nog inte hur mycket du egentligen betyder för mig.

Tuff dag

Det har varit en tuff dag, mycket tårar. Blev förvånad över hur starkt jag reagerade, antagligen för att en människa jag tycker om såpass mycket var ledsen. Men efter att ha få lättat på hjärtat så känns det lite bättre, det är inte bra, men det är lite bättre. Vi får se vad som händer ikväll, ska iaf hem till X så fort det bara går. Vi hörs senare eller imorgon. Puss

God morgon!

Det är fredag och det är sol ute! Perfekt när man ska vandra igenom staden med klassen, haha! Slutar ändå tidigt och då blir det väl hem och fixa lite annat. Ska på bio ikväll också, vi ska se Späck. Hoppas att det är lika bra som på reklamen bara ;) haha.

Men hoppas ni får en kanon fredag och jag hoppas på att det är varmt ute :) Ska möta upp Elin vid nio tiden så ska vi åka tillsammans till Slussen och möta upp alla andra. Nu ska jag fortsätta föna håret, tog bara en liten paus! Haha. Puss!

Färga hår

Hej allesammans! Sitter och pratar med Malin just nu och ska alldeles strax färga håret på henne. 
Idag har inte hänt så mycket, fixat lite i skolan tills på tisdag och lite annat. har egentligen inte tid att skriva just nu, ska färga håret på Malin. Kanske skriver senare, är så otroligt trött. Puss på er finingar!

Träningsvärk!

Att man kan ha så ont! Låter som jag aldrig haft träningsvärk (jag har det, tro det eller ej!) men helvete vad ont jag har! Tror jag ska lägga mig i ett bad eller ta mig en dusch och tvätta mitt hår och sen lägga mig i sängen och bara njuta utav livet.

I helgen blir det en mys helg igen! På fredag ska vi på bio och på lördag ska vi fira min storasyster som fyller 22 år :) Hon fyller redan år imorgon men eftersom alla jobbar så firar vi henne på lördag! Då blir det god mat och sedan på kvällen får vi se vad som händer, ska iaf träffa X :)
Vet ni vad? Jag säger redan god natt nu! Skriver mer imorgon, lovar. Puss!

Sol!

Idag blir det stek på ballkongen! Har redan suttit där ute en stund men nu väntar jag på att Malin  ska äta klart så jag får sällskap in the sun :) Har absolut inga planer idag, bara sola. Kanske plugga lite, men kom på att pappret ligger i skåpet. Det var just det jag inte skulle glömma! BRA LINA. Jaja, vi får hoppas på att det går bra iaf!

Nu ska jag bara ladda klart lite bilder på facebook and then im done here :) Sun, here i come!

Underbara bilder!


Jag och Tobbe :)

Strike a pose!

Diggar Tobbe på denna bild

Hahaha

Myself

Mys!

Haha Tobbe och jag spela fotboll :)

Dom bilderna bjuder jag på idag :) Tar sån jäkla tid att ladda upp bilder, förstår inte varför!
Och juste, någon som vet varför det är så mycket poliser ute och polishelikopter?

1 Juni

Var så trött igår att jag inte orkade sätta på datorn och skriva ett inlägg här. Men nu är jag igång iallafall, jag lite brådis eftersom jag sitter i underkläder och handduken på huvudet och jag måste vara klar om en timma typ. Fast ska bara sätta på mig kläder och torka håret typ :)

Matcherna idag var riktigt roliga. Första matchen gick inte alls bra haha, vi förlorade iaf. Andra matchen blev det lika och mer spel i det hela :) Elin gjorde målet, och jag höll på att göra ett till mål sen!
Och klassresan igår var riktigt rolig, fast har inte tiden att berätta nu. Bilder kommer upp här och på facebook sen :) PUSS

RSS 2.0