Jag är trött på att frysa, ge mig värmen nu!


Bilden är tagen på landet i Katrineholm.

"Back to the 80's and hey there mr.T"

Nu har jag iallafall fått i mig lite mat. Kanon gott var det! Åt kött med potatisgratäng, sås och en god sallad på det! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, iallafall tvätta mitt hår! Haha ser inte alls mysigt ut om jag ska vara ärlig! Men vafaaaan, det är helt okey ibland. Jag är ju duktig på att tvätta mitt hår.

Känner mig på kram humör! Även fast jag har fått kramats hela helgen så vill jag kramas ännu mer. Det är ju hur mysigt som helst ju.. 


Back to the 80´s

Grattis Charlie som fyller 18 år idag!

Hej på er alla.. Kom inte in på blogg.se igår, något som inte riktigt stämmer med hemsidan. Men idag kom jag in iallafall så tänkte skriva lite. Känner mig riktig sliten faktiskt, men inte så konstigt. Vakna 8.15 av att T var vaken, sen blev det att vi låg och myste lite och prata. Men ändå rätt skönt att vakna såpass tidigt och ligga kvar i sängen. Kom inte upp fören vid 13.00, då jag var tvungen att göra mig iordning och börja röra mig hemåt. Som tur var så körde T mig hem, kände inte alls för att åka buss i den här kylan!

Igår kväll så blev det en kalas lugn kväll, var hemma hos en kompis och kolla på film bara. Åkte där ifrån vid halv elva tiden. Då blev det raka vägen till Högdalen till T. Lyckades hoppa av vid fel station, tänkte helt fel kan man ju säga! Men tillslut så kom jag rätt och T mötte mig vid tunnelbanan, då blev det hemgång och sängen direkt.
I fredags var vi hemma hos Tompa - jag, Sanne och T. Spelade lite wii och hade det jätte mysigt! Blev en tidig kväll för oss då också eftersom vi både T och jag var så trötta. Jag lyckades somna i soffan, sen kom T och la sig bredvid mig och somna såklart. Jag själv råka slumra till men vakna rätt snabbt och väckte T, då blev det hemgång. Och när vi står i Centrum och ska köpa mat så är det två tjejer runt 30 års åldern som börja slåss! Dom låg på marken och sparka och slog varandra.. Haha, förstår mig inte på att vuxna människor håller på så. Lugna Gatan var tvunga att rycka in, men det var lika bra det!

Nu är det iallafall lugnt, jag är trött som en sengångare och känner att jag bara vill gå och lägga mig. Men så blir det inte på några timmar. Ska få i mig riktig mat för en gångs skull, sedan tänkte jag duscha och sen blir det väl att lägga sig och kolla på tv skulle jag gissa på! Ska inte göra något ikväll iallafall, skönt!

Nu mina vänner, angående rubriken Back to the 80´s, minns ni Aqua? Jag har nämligen en stört skön låt som dom har gjort som har spelats i mitt huvud sen igår så jag tänkte faktiskt dela med mig av den ;-) T tyckte iallafall inte om den! Haha, vad tycker ni...?

Tröttmössa!

Har länge funderat på om jag ska ta mig en liten powernap eller om jag ska hoppa in i duschen. Haha, har verkligen inte kommit på vad jag ska göra ännu, men det lutar mot en powernap... eller kanske inte?

Jag har iallafall varit duktig och städat upp lite i rummet och bytt sängkläder. Nu har jag mitt you and me täcke igen, haha kalas mysigt!


Bild


Är nog inte personen som ska klippa mig

Även fast man måste klippa sig någongång ibland så nej, bara topparna isf. Idag var jag nämligen och klippte mig och jag känner att jag ångrar det, just nu iallafall. Blev alldeles för kort och luggen blev inte som jag ville. Det fick bli en kortare sne lugg så att säga. Men men, tur att det växer ut igen :-) Skönt att få bort det slitna, men ska börja klippa topparna oftare iallafall!

Annars idag har jag varit så otroligt seg. Var jätte trött igår kväll när jag kom hem, då åt jag bara lite och sedan blev det sängen direkt. Lyckades somna på SO när vi kolla på film, även fast filmen var jätte intressant så kunde jag inte hålla ögonen öppna. Grymt jobbigt ska jag tala om för er! Men efter min lilla powernap så piggnade jag till.
Himmel och pannkaka, nu orkar jag inte skriva längre. Tänkte bara slänga in en bild på skorna jag köpte tidigare i veckan, inte bästa bilderna men va fan :-) Kör ba kör! Pöss

Mackbomb!

Jajemen! Sitter och trycker i mig mackor, det blir antagligen min middag ikväll. Ska nämligen iväg om några timmar och kolla på Greas som går på teater. Sanna följer självklart med! :) Fast hon är hemma hos sin boyfriend just nu, så vi ska mötas upp ca kvart i sju. Eller då går tunnelbanan!
Äh men vafan, ska gå och äta lite mera mackor och sedan hoppa in i duschen och få upp värmen. Fryser som en tok! Puuuusss.
(Kanske kan ta bild på skorna jag köpte här om dagen lite senare!)

Mycket den här veckan

.. Ja det kan man ju säga att det är. Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt, var på UM och fixa ett recept som jag måste ha. Sedan sprang Sanna och jag runt och sökte sommarjobb, hitta faktiskt några ställen som kändes riktigt bra! Och på vissa behövde dom folk som jobba på helgerna, så att jobba någon helg i månan skulle ju inte göra någonting. Det är ju pengar.
När vi ändå var i Farsta idag så köpte jag mig två örhängen. Har så jäkla svårt att hålla händerna i styr när jag vet att jag har pengar på kontot! Haha, men ibland så är det helt okej.. Ett par skor och två örhängen.

Himmel och pannkaka! Glömde nästan bort badet.. Ska lägga mig i ett varmt och skönt bad med olivolja, försöka koppla av lite grann! Men vi hörs antingen imorgon eller senare under kvällen!

25/1

För min del är det nog att tänka på ref. så jag är pigg som en lärka imorgon bitti! Ska försöka ta mig upp i tid och komma in i duschen, men vafaaan - kör ba kör!
Hallå där kött och blåbär! Imorgon är det tisdag, har nämligen en liten sovmorgon då. Riktigt skönt faktiskt! Annars så har jag inte en blekaste om vad som händer imorgon, men det märker vi misann!
Neä nu orkar jag inte längre, ögonen går åt olika håll.


Jag älskar skor!

Jag och Sanna var i farsta idag, två skogalna tjejer springer in på dinsko och ska pröva alla skor som finns. Och det sluta med att vi köpte likadana skor, lite problem uppstod men det löste sig :-)
Känner faktiskt inte för att blogga just nu, ska pröva mina nya fina skor haha. Vi hörs! Puss

Jag tänker inte förvänta mig för mycket

-Nej det tänker jag inte göra, jag har gjort det så många gånger och sedan blir allt bara pannkaka utav det.

God morgon förresten! Kom precis ut ur duschen, har inte tid att sitta här som vanligt men vad ska man göra? Morgon trött så det bara skriker om det och jag vill bara krypa ner i  sängen igen och somna om. Tur att jag ska gå tidigare ifrån skolan idag för att fixa passet. Får bara inte glömma lappen! Men det ska nog inte bli några problem.
Nej ni, nu ska jag banne mig ta mig i kragen och göra mig iordning. Jag skulle gissa på att vi hörs senare under dagen! Puss

Jag kan inte sätta ord på det

Så mycket jag egentligen vill ha sagt men jag kan inte riktigt sätta ord på det. Känslan är helt magisk, var länge sen jag var så här glad för ingenting. Bara vakna på morgonen och känna på sig att dagen kommer bli bra för att det finns en person som gör en så glad för ingenting. Man kan inte sluta le, vad är detta? Men som jag sa, jag kan inte sätta ord på det. Men det är okej att det blir så ibland, iallafall i det här läget.
Du är söt när du andas.


Förstår inte hur jag lyckas

Jag måste nog vara den mest klumpigaste människan i hela vida världen. Jag har nämligen såna där halk socker på mig, och gissa vad jag gör? Jo jag halkar iallafall.. Haha! Sånt där funkar liksom inte på mig, haha.

Jaja, jag kom iallafall precis hem från T. Svin kallt ute! Fast jag frös nog ännu mer igår. Träffa en barndomsvän i Trångsund och vi hade hur trevligt som helst! Sedan åkte vi till Farsta Strand, och tanken var att vi skulle till Huddinge för att jag skulle möta upp T. Men vi hade precis missat sista bussen så Sofia börja röra sig hemåt och jag ringde Sanna, och jag fick skjus till Högdalen istället för Huddinge. Så dit kom T och vi rörde oss hemåt, åt lite och kolla på film. Somna vid två tiden, och sen vakna jag halv sju imorse av att T vakna och då låg jag vaken i kanske en timma men tillslut somna jag om som tur är! :) Sen vakna vi vid tolv igen, låg och halv sov framför tvn men sedan så gick vi ner till C och köpte oss lite mat och kladdkaka.
Och nu sitter jag är, kom hem för en liten stund sen. Trött som en jag vet inte vad, blir nog en tidig kväll för mig! Men ser inte fram emot att gå och lägga mig själv, men sånt man får leva med antar jag.
Nog med detta, ska alldeles strax ta mig en dusch och fräsha till mig.

Imorgon ska jag åka och fixa pass. Resan är beställt och nu är det bara pass kvar. Åker i till Tyskland den 9 April och kommer hem den 12, så blir bara borta över en helg. Kommer hem på en måndag :) Behöver bara en väska att packa i sen är jag redo! Haha. Nu ska jag inte skriva så mycket mer, vet inte om jag skriver mer ikväll eller ifall det blir imorgon. Vi hörs senare iallafall! Puss!

Kalas gammal bild på mig när jag sitter och.. mediterar? hmm.. friskt!

Nu lägger jag mig i badet

Oja, det ska jag göra. Och fundera på vad jag ska göra ikväll. Tjejerna ska åka och bowla med Daniel och Timmy har jag för mig, men jag har inte en spänn på mig så får hitta på något annat istället. Vi får se helt enkelt, tänkte iaf göra mig mysig och fräsh! Så vi hörs väl senare elller imorgon skulle jag gissa på.

Ja jag är långsam!

Jag har inte tid att sitta framför datorn nu, ska åka alldeles strax och jag sitter fortfarande i handduk så jag får helt enkelt tacka för mig just nu och vi hörs när jag återkommer! .. det luktar citron? Kände att jag bara ville dela med mig av den informationen. Hörs om några timmar skulle jag gissa på! Puss

Fredags mys var det ja

Kom hem för ca timma sen, känner mig helt slut körd! Men inte så konstigt, kom hem till T redan vid halv tre. Sen har vi bara legat och kollat film i stort sett hela dagen. Ska försöka behålla den här tröttheten och alldeles strax krypa ner i sängen, ska upp relativt tidigt imorgon. Ska nämligen åka och kolla gymnasie med Jocke och Vincent. Blir nog första gången jag får se Jocke åka tunnelbana! Haha, spännande spännande.. ;-)
Kanske ska ta och tvätta bort sminket redan nu och krypa ner i sängen, tar en dusch imorgonbitti istället. Sover antagligen hemma hos T imorgon så skulle gissa på att det blir dålig uppdatering, men jag återkommer så fort jag bara kan :-)

Lat som jag är orkade jag itne vända på bilden, haha!

God morgon

Kom precis ut ur duschen, trött som en jag vet inte vad. Men hoppas på att piggna till under dagen :)
Idag är det fredag, och det är så grymt skönt. Har nästan ingenting planerat idag, vet bara att jag ska hem till T när jag slutat. Sedan får vi se vad vi hittar på!
På lördag ska jag åka och kolla på gymnasie i både nacka och odenplan.
Jaja, här har jag inte tid att sitta! Måste ju klä på mig och sånt, annars hinner jag inte. Vi hörs senare under dagen/kvällen!

21/1

En bra start på detta inlägg kommer det nog inte bli, haha. Känns som jag glömt bort hur man skriver blogg, men det gör ingenting - för att jag är glad :)
Middagen idag gick bättre än förväntat, vet inte varför men förväntar mig alltid det värsta, haha. Men det gick bra, hade det trevligt och prata om allt möjligt! T åkte hem för en liten stund sen, han var rätt trött och det förstår jag! Så mycket han har jobbat den här veckan och sovit så lite, så det är okej att vara trött :)

ÅH! Jag har inte så mycket mer att säga, det blev bråk i skolan idag. Men såg inte någonting, var nere och hämta tablett hos skolsyster för min jävla mensvärk som jag haft hela dagen! Men imorgon är det fredag, och det räddar hela min dag ska jag tala om för er.
Ska nog ta mig i kragen och tvätta bort sminket och sedan krypa ner i sängen så jag får lite sömn jag med. Vi hörs imorgon bitti efter min dusch :) Puss!


Oh nä!

Jag är både trött och arg. Vill bara gå och dö, så känner jag just nu! Jävla skit då.
Sitter och lyssnar på lite Joseph Arthur för att tänka på annat, men det går inte så bra just nu, men det är värt ett försök.
Ska inte tråka ut er med min negativitet, utan jag ska gå och lägga mig.

Iskall.

Pocket Full Of Sunshine

Blir ett snabbt inlägg nu eftersom jag snart ska möta upp tjejerna och vi ska åka och träna. Sprang hem för att hämta kläder och handduk. Vi tänkte basta lite när vi är klara :-)
Mer än så hinner jag inte att skriva, ska bara slänga in en låt!


Frukost

God morgon! Var uppe nästan i tid idag! Låg ju såklart kvar en liten stund, svarade på några sms jag fått under natten/morgonen och sedan var det bara att kliva upp.
Just nu sitter jag och äter frukost, en bra start på dagen! Äter två hårda mackor och sen lite ananas på det, haha! Jag älskar ananas ;-)

Nu första lektionen har jag idrott så jag sitter här påklädd i mjukisbyxor och allt, hoppas på att vi ska köra volleyboll!

Omysigt

En bra dag som jag talade om blev det inte ska jag tala om för er. Men imorgon är det tisdag, nya tag alltså!
Fast.. det har varit en lite bra dag, jag träffa ju T! Vi tittade på någon obegalig film med gigantiska flugor, eller som han sa att det var - myggor. Rätt så äcklig var den iallafall, men låg i T´s knä med min rosa kudde och kolla :-)

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan krypa ner i min omysiga kalla ensamma säng. Fy bubblan!
Nu ska jag släppa datorn och hoppa in i duschen. PUSS

God morgon

God morgon.. Det första jag känner denna morgon är hat. Jävla måndagar. Ush, ska försöka göra dagen bättre när jag väl träffat alla. Har drömt mardrömmar inatt också om hela min familj och om min lillasyster Thea, inte okej! Tycker sånt är jobbigt att drömma om, speciellt om Thea.

Åååh.. Ska gå om tjugo minuter, ser inte fram emot det. Vill krypa ner i T´s säng och somna på min rosa kudde och i hans aramar :-) Haha.. 

Kanske ska skriva veckan planer också när jag är igång?
Plugg, kanske träffa T(?), gymma, ringa um, fixa pass(?). Så mycket frågetecken.. hm.. Jaja, nu ska jag borsta tänderna och sen ut i kylan. Adiós!

Söndagsmys!

Hej alla glada! :-)

Idag har jag haft en kanon mysig dag, åkte hem till T runt ett tiden. Han skicka ett sms till mig vid halv tolv och jag vakna utav det, förstår inte varför, jag som aldrig brukar vakna när jag får sms. Men men, kom iallafall iväg vid ett tiden. Mötte Katty vid bussen så vi satt och prata lite grann.
Mycket mer än det har inte hänt idag, bara varit hemma hos T och haft det mysigt. Tog en dusch och bara hade det mysigt :-)

Ska alldeles strax krypa ner i sängen tänkte jag, ska upp relativt tidigt imorgon.. Börjar halv nio. Så jag antar att jag skriver ett inlägg imorgon bitti om jag hinner. Puss!


Borta bra men hemma bäst!

Kom hem för en stund sen, har hunnit duschat och ska alldeles strax smörja in mig och sedan tänkte jag städa upp lite här i rummet. Ser förjävligt ut om jag ska vara ärlig! Bädda sängen och packa upp min väska, slänga alla kläder i tvätten och ta ut disken!
Fy fy! Nej men jag ska väl ta och komma igång med allt.. Måste hinna åka och köpa pluskort också så jag kommer någonstans! Slängde iväg ett sms till Sanne för att kolla om hon ville följa med, Sanna är ju och spelar brännboll med hennes familj och Daniel :-) Lite skojigt!

Snart åker jag

Väntar bara på att Marie ska ringa mig så ska jag börja röra mig utåt. Just nu har jag absolut ingen lust att åka iväg känner jag, vill bara gå och lägga mig, ta en liten powernap och sen ikväll göra något skoj! Men icke, ska iväg till skogen. Men jag har tur som kommer hem imorgon, så är inte alls borta länge :-)
Mihihi. Nej nu ska jag väl släppa datorn och slå mig ner framför tvn, hörs imorgon!

Bad boys

Rubriken har ingenting med inlägget att göra, sitter bara och sjunger på låten Bad boys av Alexandra Burke. Har fasnat för den låten, och fick den just i huvudet så why not :-)
Bara för det tänker jag slänga in den låten också!

Imorgon far jag iväg, kommer hem på lördag eftermiddag skulle jag gissa på. Sista gången jag åker bort, sedan blir det bara möten. Skönt att slippa att åka bort tycker jag eftersom vi åker på en fredag också.
Och juste! Satt inne hos Inger idag och prata om gymnasieval, kolla intagningspoäng och det visade sig att jag hade dom poängen för att komma in på den linjen jag vill gå, så det känns kanon! Men ska ändå köra på nu sista året! Önska mig lycka till!


God natt!

Idag har Sanna och jag varit duktiga, vi drog och gymma efter skolan. Vi hade riktigt kul måste jag säga, mycket skratt blev det :) Det blev lite bilder också, haha! Lite bildbevis tänkte vi.. ;-)
Senare när jag kom hem så skulle mammsen och jag fixa internet, och jag kan ju tala om för er att vi är inte familjen som är teknisk.. Och det sluta med att jag somna, men det är okej att göra det ibland! Hehe.
Och precis när jag hade vaknat så kom T och hämta mig, var hos han en liten stund och bara prata lite. Sen körde han hem mig och det sluta med att jag och Malin satt och gap skratta åt en video på youtube ;-)

Nej ni, jag har inte tid att sitta här längre. Måste soooooovaaa! Annars kommer fröken inte upp imorgon.

Jag har en glad syster!

Hello! Kom hem för en stund sen, och hemma väntade en glad syster på mig som ville visa mig massvis med saker hon fått av Gudrun och Olle :) Så jag har suttit och kollat vad hon har fått och samtidigt ätit lite, kände att jag behövde något i magen! Var så jäkla hungrig, och har inte ätit så bra hittills.

Funderar på att ta och lägga mig i soffan en liten stund, kanske en liten powernap? Åh så skönt! Sen får vi se hur det blir med sömnen ikväll.. Har ju sovit jätte dåligt dom senaste nätterna. Vakna inatt också men jag somna om fort som tur var! Förstår mig inte på mig själv ibland. Men jag håller tummarna på att det ska bli bättre med tiden :)

Hur som havet, igår så skrev Della till mig och fråga om jag ville modella för en dag och jag tacka självklart ja! Prata lite med henne som skulle sminka mig osv, och tanken var att det redan skulle bli nästa vecka men kunde inte då. Har ju så mycket i skolan just nu och jag har en aning svårt att hänga med där ibland. Men sen kom jag på att jag är ledig den 8 Februari, så ska slå henne en pling då och se hur det blir :) Jag ser fram emot det iallafall!


Nu väntar sängen och en bra bok!

Oyes! Ska lägga mig i min sköna säng med mina 5 kuddar och läsa hade jag tänk som jag tjatat om hela dagen, hehe. Men jag ville liksom bara säga god natt ;-) HÖRS IMORGON!

The way you make me feel

Klockan är bara halv åtta, funderar på att hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och läsa lite. Låter kanon mysigt enligt mig!
Imorgon är det tisdag också.. Vill att det ska vara fredag! Fast har inte en blekaste om vad som händer i helgen, men som sagt så är det bara tisdag. Ska börja kolla runt lite om en dag eller två om vad som händer!
Synd att jag inte har några pengar tills i helgen så man kunde hitta på något roligt! Känns lite gay om jag ska vara ärlig.

Hur som haver så sitter jag och lyssnar på lite avslappnad musik, har precis mailat lite bilder till min mor som hon ville ha så hon kunde skriva ut och ha på jobbet :) Vi får se vilken/vilka bilder hon väljer, är lite nyfiken!

May It Be

Fullt påklädd och kall som en jag vet inte vad, ett par vantar nu skulle sitta fin fint! Hur som haver så kom jag hem för en stund sen, gjorde mig två mackor och slog mig ner här. Ska göra allt i min väg för att hålla mig vaken hela kvällen så jag sover en hel natt för en gångs skull!
Vakna inatt som vanligt vid ett tiden. Har tänk på att jag endast vaknar när jag sover ensam, inte okej eftersom den större delen av tiden så sover jag ensam. Så idag tänkte jag vara riktigt trött när jag går och lägger mig så jag sover en hel natt! Ska upp tidigt imorgon också, börjar klockan åtta med idrott, så vi får hoppas på att jag inte försover mig.

Annars idag så har jag inga planer, blir inte till att träna idag. Sanna mådde dåligt idag och gick hem, får hoppas att hon blir bättre så fort som möjligt så vi kommer iväg :) Men jag tänkte träna lite ikväll här hemma och kanske ligga lite på spikmattan? Vi får se!


Då var det dax igen!

Har varit uppe sen kl 7, tanken var att jag skulle kliva upp runt halv sju men jag hade verkligen inte orken att kliva upp! Nu har jag iallafall kommit upp, druckit upp min oboy och ska gå och borsta tänderna och sedan möta upp Sanne.

Sanna och jag tänkte träna idag om jag får mitt jävla busskort ifrån skolan någongång! Det har aldrig vari något krångel med att jag ska få busskort tills nu, blir så förbannad när det ska bli sådana problem. Men mamma har mailat Charris (Charlotta) och sagt att jag också ska ha busskort, så vi får hoppas på att jag får det idag! *Håller tummarna!*
Annars idag så har jag inga planer, bara gymma lite. Känns skönt att vi tar tag i det nu, för jag behöver verkligen bygga upp lite mer muskler om jag säger så.

Men här har jag inte tid att sitta, ska gå och borsta tänderna och sedan slänga på mig ytterkläder och börja röra mig :) Adiós!

Myshelg!

Har haft en rätt så lugn helg faktiskt. I fredags så gjorde jag ju absolut ingenting, satt bara hemma och åt pizza med Jocke. I lördags så var jag hemma hos systrarna Svedberg, åt middag där och sov där. Sanne och jag åkte hem till Tompa och spelade wii med han och T, det sluta med att vi satt framför tvn hela kvällen.
Vet inte exakt vilken tid vi kom hem men vi gick och la oss vid fem tiden iallafall, vakna vid sju av att min telefon ringde. Svara men la på lika snabbt. Vid halv tio så ringde T mig eftersom han hade precis slutat jobba, och det sluta med att han kom och hämta mig kvart i tio imorse, och så seg jag var alltså så trodde jag att jag skulle somna direkt när vi kom hem men icke! Det tog oss vädligt länge att somna eftersom att vi båda var över trött och låg och skratta åt allt.. Sen låg vi och snacka om målning och massvis med annat! Men tillslut så somna vi och vakna vid två, riktigt skönt! Sen har vi bara legat i sängen hela dagen, kanon mysigt! Kom hem runt halv sju och åt middag med nästan hela familjen och nu sitter jag här och äter kakor. Jag bara älskar kakor!

Ska försöka slita mig ifrån datorn och ge internet till Vincent, han väntar tydligen på att jag ska bli klar.


Raslös så jag spricker

Jag är så rastlös att jag spricker snart. Funderar på att gå och lägga mig snart så jag vaknar rätt så tidigt imorgon, känner inte alls för att sova bort hela dagen. Men helt ärligt så tror jag inte att jag kommer somna, jag sov ju i två timmar idag när jag kom hem också.

Har suttit och lyssnar på några låtar som min kompis har gjort och jag måste säga att jag är imponerad. Tänkte slänga in en låt så ska ni få ett litet smakprov :)

Elvis Presley - Are you lonesome tonight


Jag bara älskar när han skrattar, man blir så jäkla glad själv!
Anledningen till att jag slänger in en Elvis låt är för att han fyller år idag om jag inte minns fel, och för att jag och Jocke har suttit och kollat han hela kvällen, och Jocke börja grina för att han är så stort fan av honom ;-) Haha. Men så vi har suttit och sjungit för fullt. Åt onyttig middag också, blev en flottig pizza med cola. Satan vad det var gott måste jag säga! Sen har vi bara kollat på tv hela kvällen, men nu är han och hämtar mammsen från hennes girls night haha :-) Vincent är inne i stan med sina kompisar, vet inte när han kommer hem. Men jag har ju Boris som sällskap iallafall. Men nu ska jag inte sitta och skriva massa trams, utan jag ska leta lite musik! Vi hörs, puss!

God morgon!

Klockan är strax innan två och jag har varit vaken i nästan en timma. Det är nog första gången jag är uppe så tidigt ;) Haha.
Iallafall, det var ett tag sen jag skrev. Senaste inlägget är från nyår, känns så där! Men jag är ju rätt så duktig på att "glömma bort" att blogga, rättare sagt så har jag inte brytt mig ett skit haha.
Juste nu för tillfället orkar jag inte berätta vad jag gjorde på nyår, det får komma någon annan dag helt enkelt.

Nu sitter jag i köket med Sanna och har precis ätit upp våran frukost, nu dricker vi båda te och värmer upp lite, haha. För vad vet jag inte, men något händer väl senare :)
Tänkte slänga upp en/flera bilder på mig och Sanna som vi tog för någon dag sedan, riktigt fina bilder faktiskt!

RSS 2.0