31/1

Tänkte skriva ett inlägg innan jag går och fönar mitt hår och sminkar mig, kanske berätta lite om min fredag. 
Jag ska vara helt ärlig, den här fredagen började skit bra men slutade som en katastrof. Att en liten människa kan få mig så arg och ledsen! Jag blir verkligen tokig.. Jaja, men fredagen började bra iaf. 
Jag gick till skolan som vanligt, men i slutet av dagen kom Andrea och Aksel och mötte mig. Jag skulle ju sova hos Andrea och hon slutade tidigare än mig så då var hon så söt och mötte mig och hon plocka upp Aksel på vägen, haha :).
Men vi åkte hem till Johanna och färga hennes hår, det blir hur fint som helst och hon har ju tok långt hår och jag är avundsjuk! Haha. 
Men vet ni vad, jag kan berätta senare ikväll, har inte så mycket tid. Måste hinna med tunnelbanan och matcha bussen.. Skriver mer senare och då berättar jag hela min fredag och lördag, jag lovar! Puss

29/1

Då var torsdagen avklarad och jag är trött.. Det är så jobbigt att behöva gå upp på morgonen och sluta så sent! När jag ska söka efter ett gymnasium kanske jag ska söka efter någon skola där man bara går halv dagar, och där det kanske inte är så mycket plugg? Jag har faktiskt ingenaning om vilken gymnasium jag ska välja än. Fast det är ju inte panik än..
Tänkte berätta lite om min dag, *gäsp*. De började med att klockan ringde halv sju och jag satte på tvn och tände min lilla lampa bredvid sängen för att jag skulle vakna till liv. Låg och mös lite med Boris en stund, sedan vid sju tiden var jag tvungen att gå upp och tvätta håret. Kom hemifrån halv nio, kom hem till Sanne tjugo i, sedan blev det raka vägen till skolan. Och när vi kom dit var det... tomt. Det var inte en jäkel i stora hallsen än några lärare och så, och vi trodde att vi hade kommit försent men nej, det hade vi inte som tur var. Första lektionen satt vi och prata om massa regler och annat skit, inte alls roligt ska ni veta. Sen var halva klassen borta också? Några kom till skolan runt tio tiden. Sen var det bara vi, halva klassen. Och vi hade svenska prov. Hoppas att det gick bra iaf. Gjorde ju så mycket jag kunde. 
Sen flöt bara dagen på. Sista lektionen var det elevensval, alltså hemkunskap. Vi gjorde pizza :). Gud vad gott det var ska ni veta! 
Jag glömde bort att jag skrev ett inlägg! Hahaha, men jag tänkte sitta och nörda mig en stund till här inne sedan tänkte jag ringa Niclas angående min praoplats. Ciao!

29/1

Godmorgon! Tänkte slänga upp ett inlägg innan jag ska ut i snön och kämpa mig iväg till skolan. Idag fick vi minsann lite sovmorgon, och hur skönt är inte det? Klockan ringde halv sju fast jag gick självklart inte upp då! Utan jag låg kvar i sängen och titta på the voice, myste lite med Boris (hunden), sedan vid sju tiden började jag röra mig uppåt. Tvätta håret, sminka mig lite snabbt, föna håret, platta håret. Fast det kommer ju aldrig hålla nu när det snöar! Men jag får köra luva idag, men det är bara skönt. Brukar faktiskt gå med luva på morgonen, varmt :P

Idag måste jag ringa farbror Niclas också angående min praoplats, måste snacka tider och så. Och det roliga är att jag ska få jobba med Putte, haha. Han har jag känt sen jag var liten, jag nöp han med en tång ;) Men dom flesta som jobbar där känner jag, jag har ju varit med Jocke där hur många gånger som helst när han jobba där. Och nu jobbar Sandra (syster) och farbror Niclas där. Min mamma har jobbat där också, sen jag, Charlie och Vincent brukade jobba där när vi var mindre. Vi brukade få plocka varor osv. 
Imorgon är det fredag också, och jag ska självklart träffa Andrea :) Hon kommer antagligen till min skola så åker vi till stenhamra tillsammans. 
Men nu mina vänner måste jag tyvärr gå! Slänger upp en inlägg senare idag om jag orkar :) Nu har ni iaf fått höra att jag lever. Åhoj! :) Morgonens låt: 
                  Munga - earthquake

28/1

Fy fasen vad det är härligt att ta sig ett varmt bad och läsa en bra bok såhär på kvällskvisten. Jag älskar det! 
Jag har börjat med en ny bok som heter 'PS Jag älskar dig!' och jösses vad bra den är! Började läsa den igår kväll tror jag och jag har fasnat! Jag fasna direkt, men det är bara härligt eftersom jag tycker om att läsa men brukar att ha svårt att komma in i böcker, men den här boken går inte att sluta läsa. Sen när jag har läst ut den här boken ska jag börja med en annan som heter 'Innan jag dör' eller något sådant. Känner mig som en riktigt boknörd nu, men jag tycker faktiskt det är kul att läsa, plus att det är nyttigt! 

Nog med boksnacket, hehe. Jag tänkte berätta lite vad som har hänt under min dag. Klockan ringde kvart över sex och jag ville verkligen inte gå upp! Inte när Boris och jag låg och myste i sängen. Det var så varmt så det inte är sant! Men jösses vad skönt det var. Jag frös iaf inte! Men iallafall, jag kom väl upp strax innan sju. Satte på mig kläder och packa ner idrottskläder, och ja ni vet allt man gör på morgonen. Vid halv åtta gick jag iallafall hem till Sanne som inte försov sig denna morgon! Haha bra där, Sanne :) Du gör mig stolt!  Vi kom iväg kvart i/tio i åtta. Perfekt tid. Kom till skolan, köpte mig en frukost och sedan gick vi upp på matten med Uffe och jag jobba faktiskt bra på matten och det brukar jag inte göra med idag var det något som hände, jag jobba hur mycket som helst! Men Sanna och jag samarbete en del också, men vad gör det? Det funka ju :). Dagen fortsatte, jag gjorde klart mitt so prov på so. Det gick väl hyfsat bra, hoppas på ett vg som förra so provet. Ni ser, jag har börjat sköta mig riktigt mycket nu. Idag har jag faktiskt pluggat och översatt engelskan som vi egentligen inte skulle skriva ner men det gjorde jag iaf! Duktigt duktigt. 
Men iallafall, jag skulle berätta om vad som hände på idrotten. Ingen hade läst på tvn i stora hallen att Jerry var sjuk (idrotts läraren) så alla gick och bytte om och så. Sen står vi där och väntar i idrottshallen, sen kommer en tant som jobbar i våran skola och säger att Jerry är sjuk och att vi inte har någon vikarie, då säger jag: Men då har vi ju ingen idrott. Sen gick jag och hämta min väska, sen går hon och kommer tillbaka och sedan säger hon att Teo och Chris ska dela upp lagen från ingestans? Och tror ni att det fungera? Svar nej. Sådant funkerar tyvärr inte i våran klass, haha. Bara ibland... Skit samma, efter den så kallade idrotten hade vi språk och jag blev så fruktansvärt arg på en grabb! Han kommer och sätter sig bredvid mig och håller om mig (?!). Jag nämner inga namn. Och jag tar bort hans arm och säger: Sätter du din arm runt mig igen så klappar jag till dig. Och dum som han är så gör han det, och inte nog med det, han trodde inte att jag var allvarlig när jag sa att jag skulle klappa till han. Men jag var helt ärlig, han la armen runt mig och han åkte på en smäll. Haha, ni kanske uppfattar mig som galen men jag blev fruktansvärt arg på han för han är sån som inte lyssnar på en när man säger till så någon måste ju sätta han på plats, och visst våld är inte det bästa sättet men han utmana ödet så det är ju hans eget fel, plus att jag hade förvarnat honom! Jag hoppas att han har lärt sig en läxa nu iallafall, hehe. 
Men efter skolan så sprang jag hem en snabbis för att lämna min väska och sedan skulle jag bege mig till gullmarsplan för att möta upp min kusin och hennes vän Lissi. Vi tog en sväng förbi hötorget, in på Gina och jag hitta ett par jeans och jösses vad jag känner mig lättad. Jag har alltid varit så kräsen när det gäller jeans, men nu vart det lätt. Hitta dom fort som bara den, eller till och med två men jag tog bara ett par. Prova dom plus en tröja och jag bestämde mig för dom ljusa jeansen. Dom var snyggast och satt bäst! Kan sätta in bild så snart jag får möjlighet :)
Nu mina vänner ska jag sätta in min nuvarande favorit låt, haha. Fast den tröttnar jag väl på snart eftersom jag har spelat sönder den nu, haha! Sen hade jag tänk att slå mig ner i soffan eller i sängen och fortsätta att läsa på min bok :) Hur har eran dag sett ut? :) Byebye!

26/1

Kom precis hem ifrån stan, har haft en trevlig dag med Andrea. Jag mötte upp henne i brommaplan så åkte vi in till stan och käka lite grann, drog vidare till hötorget och kika runt lite där. Andrea hitta ett par jeans, skit snygga om du frågar mig! Funderar på att köpa likadana :) Jag tycker dom satt skit snyggt, hoppas på att dom sitter lika snyggt på mig minsann, haha. Måste åka och köpa nu när det är rea och allt, haha. Fanns ju skit snygga tröjor också, och som sagt så måste man passa på! Andrea kanske kan följa med mig in till stan någon dag, höhö. Jag blir tokig! Jag behöver verkligen ett par nya jenas, och några tröjor. Så jag får åka in till stan nångång i veckan, ska kolla om pappa kanske vill följa med om han inte jobbar sent. Det skulle varit trevligt om pappa och jag åkte in till stan tillsammans. Fast det är roligt med Andrea också :).
Juste, vi snacka om ifall vi skulle gå på bio någon helg och se Bolt, haha! Vi båda är två fan av barnfilmer så varför ska vi inte gå tillsammas? :) hahah, jösses. Den där tjejen är helt amazing ska ni veta :) Man har alltid lika roligt med henne :).
Men vet ni vad? Det blir nog inte så långt inlägg nu för jag tänkte duscha lite grann för jag har ont i magisen. Sen tänkte jag smsa systra mi och kolla ifall hon kommer hem. Ciao! 

(Pappa håller fortfarande på att laga min dator och han sa att han beställt nya delar till den så den blir antagligen klar denna vecka och då kommer det fler bilder!)

26/1

Godmorgon.. Usch, det här är verkligen inte min dag. Magen bara värker att jag tror att jag ska dö när som helst, men försöker tänka på någonting annat för idag ska Andrea och jag åka in till stan och ha det lite mysigt. 
Jag kan inte skriva ett jätte långt inlägg just nu eftersom att jag ska börja röra mig mot skolan snart. Ut i det tråkiga vädret.. Fy det är verkligen inte min dag idag! Jag blir tokig!
Men men, nu tänkte jag sätta på mig skorna och gå ut i det kalla vädret. Jösses, nu är grannarna i porten också! Det hör man klart och tydligt, haha. Jordbävning! 
Skriver mera ikväll när jag kommer hem ifrån stan :) Puss!

25/1

Ja vi kan börja inlägget med att skälla ut mig med att jag inte har skrivit blogg på hela helgen, fy fy på mig! Men jag kan också säga att jag har haft en trevlig helg. Den började i fredags och Andrea och jag hade bestämt att vi skulle träffas, men jag kände att det skulle bli så sent eftersom vi skulle vara i stenhamra och sedan skulle jag hem. Men en vän erbjödsig att jag kunde sova hos honom så jag åkte till stenhamra iaf. Var med Andrea, Rikard och Jerry hela kvällen och jag hade mycket trevligt. Fast kvällen började lite små segt men vi kom igång lite senare och humöret var på topp :). Frös som tusan också! Det var ju så otroligt kallt och vi var ju ute hela kvällen. Andrea tog tjugo i elva bussen hem för hon frös så mycket, men det förstår jag eftersom hon bara hade leggins på sig. Men jag stannade iaf kvar med Rikard och Jerry, vi drog hem till Rikard en stund och påvägen dit såg vi två älgar och jag trodde helt ärligt att jag skulle skita på mig, haha! Jag blev livrädd, jag trodde det var två hästar eftersom dom stod i en hage. Så jag säger till Rikard: Kolla Rikard, det är två hästar. Han bara: Lina, det är två älgar. Och jag flög därifrån medans dom skulle ta kort och hålla på, haha.
Jag halka runt där på gatan, haha. Men trevligt hade jag det :) Skulle hoppa över ett staket och det gick ju sådär, haha. Och det värsta vara att jag blev så himla kissnödig! Så vad skulle jag göra? Vi var ute och hade ingen lust att gå in nånstans? Jo jag satte mig i en buske och Andrea börja asgarva åt mig, hahah! :)
Men klockan fortsatte ticka framåt och Andrea skulle börja röra sig mot bussen. Min buss gick en timma efter och det var då vi gick hem till Rikard och han bor ju så himla långt bort! Jag trodde jag skulle dö, helt ärligt. Haha. 

Men iaf, min buss kom och jag hade tur att Jerry klev på samma buss annars skulle jag helt ärligt dött. Så det tackar vi för, Jerry :) Haha, han blev den utvalde som fick höra på mitt såkallade "hatsnack". Men söt som han är så lyssna han :)
Men sen klev jag av och han fortsatte på bussen. 
I lördags så blev det bara att ligga i soffan och titta på tv hela dagen! Fast på morgonen var vi faktiskt och titta på motorcyklar. Men sen när vi kom hem så blev det rakt in i duschen sen låg vi i soffan där uppe, jag somna en stund. Sen åkte min väns föräldrar så vi gick ner och la oss i soffan och titta på hockey, jag somna då också. Hahaha. Men vad ska man göra? Jag var trött som bara den! Efter hockeyn laga vi lite mat - köttbullar och makaroner som vanligt, satt och titta på en film med Jim Carrey. Sen resten av kvällen låg vi bara i soffan och titta på tv, jag slumra till några gånger, höhö.
Sen idag (söndag) så vakna vi vid tolv av att telefonen ringde. Det blev ett riktigt liv! Jag sover ju alltid med min telefon på ljudlös och när jag stoppar i laddaren så vibrerar den inte ens så det tycker jag är skönt. Jag tog halv tre bussen hem, sen nu sitter jag är i morgonrock och mjukisar. Jag känner mig hur seg som helst. 
Nej ni, nu ska jag få i nåt i magen. Jag är jätte hungrig! Puss!

carrey.jpg


21/1

Hej där! Allt bra med er? Med mig är det inte så bra som jag vill att det ska vara, jag har lika ont i magen som jag hade förut - alltså "sjukhus ont" som jag kallar det, sedan har jag ont i ryggen. Det här är fruktansvärt jobbigt ska ni veta! Så idag har det vara en klag-dag! Alltså att jag bara klagar på att jag har ont ont ont! Hahaha, men en sån dag får man väl ha någongång? Idag är det min!

Idag har jag varit och klippt mig och jag kom fram till en sak - jag ska aldrig mer låta någon röra mig hår om man inte är proffs! Jag blev inte alls nöjd, haha. Men men, tur att mitt hår växer snabbt :). 
Mamma och jag möttes i farsta vid frissan, både mami och jag skulle klippas och mamma är så söt att hon hade tagit fel på dag, hon skulle klippas imorgon egentligen men hon fick klippas idag istället :). Vilken tur vi har!
Och snart måste vi ut med hundarna, Boris har inte varit ute på ett tag tror jag så snart är det kisspaus. 
Har inte så mycket att skriva just nu, känner mig lite små trött, så jag tänkte ta mig en sväng med hundarna och sedan hoppa in i duschen :)
Förlåt för dålig uppdatering! Ciao.

17/1

Godkväll mina vänner :) Hur har eran kväll varit? Min har varit jätte mysig, har varit hemma hos en vän och tittat på film, snacka lite och det blev mycket skratt för min del :) Jag kände att jag behövde komma iväg lite och få mig ett riktigt leende på läpparna, sagt och gjort.
Pappa är så snäll att han hämta mig vid tåget också, så jag slapp ta bussen.

Haha igår var det nog den lugnaste kvällen på länge. Jag kom hem till pappa runt nio tiden igår kväll, la mig i soffan med pappa och Thea och det slutade med att vi alla somna, haha. Jag vakna igen vid halv tolv och gick och la mig i sängen, vakna vid tio imorse, gick upp en snabbis men kom lika snabbt in i sängen. Kom upp runt elva tror jag, åkte och handla med pappa och Thea. När vi kom hem så spelade Thea och jag wii, jag ska vara ärlig - hon var grym på det och hon är bara 6 år! Hon vann i både boxning och tennis, sen gav jag upp och hoppa in i duschen ist.
Nu tänkte jag prata lite med min vän Wille och titta lite på tv, see you!

16/1

Fredagen avklarad, skönt. 
Dagen började med att vi hade NO, alltså sexualkunskap. Vi satt och tittade på en film om hur barn ser ut i magen innan dom föds osv. Själv tycker jag att det är intressant fast det kan vara lite små tråkigt ibland men oftast mycket intressant. 
Dagen fortsatte med att bjuda på en lektion SO och jag hade prov, det gick faktiskt jätte bra! Fast jag hade ju bestämt mig för att jag skulle klara det här provet! Jag måste iaf fått ett vg annars blir jag besviken på mig själv, så mycket hårt arbete jag la ner. Men det ska nog gå bra.
Sen flöt bara dagen på, Sanne och jag blev rastlösa och började slåss, haha. Det slutade med att vi låg på golvet och sparkade på varandra (självklart på skoj). Haha, och dagen slutade självklart med att brandalarmet går igång! Jag blir tokig på det där. Kan inte bara folk växa upp och sluta upp med att sätta igång brandalarmet? 
Nu sitter jag iallafall hemma, funderar på att laga lite nudlar så jag får nåt i magen. Juste, idag i skolan - alltså det blev skumaste maten men den var fruktansvärd god! Det var lasange med potatis i, haha. Jag gillar det!
.. Jag ska ska nog ringa pappa också och be han hämta mig så slipper jag ta bussen hem till honom. Plus att jag ska be han laga min dator, den vägrar ju att starta. Jag blir tokig på allt nu för tiden! 
Jag har tyvärr inga nya bilder att slänga in pga min dator. Men jag ska köpa ny, ska börja leta efter en laptop. Men vi får se :)
Nu ska jag prata lite med Ellepelle om en del skit, trevlig helg! :)


14/1

Hejsan hejsan!
Jag sitter fortfarnade i skolan och arbeter med klimat och skikter och massa annat. Jag förstår inte allt men jag gör mitt bästa för att klara provet på fredag. Men juste nu tänkte jag ta mig en lite paus och skriva lite blogg eftersom jag aldrig hann skriva imorse, eller rättare sagt - jag orkade inte skriva. Höhö, jag har blivit så otroligt lat på senare tid! Eller lat och lat, jag lägger tid på annat än att sitta vid datan och skriva blogg och sånt. Jag har ju börjat plugga mycket mer. Satt och plugga med min mamma igår, jag plugga inte så länge men jag fick massor gjort! Jag hann svara på några frågot och lite NO hann jag göra också. Jag skulle skriva vad kärlek är, men jag kom inte fram till något speciellt. Ska försöka fortsätta med det idag igen. Måste plugga på SO också eftersom jag har prov på fredag - jag kommer fixa provet!

Min dag idag har varit ganska lugn, jag vaknade halv sju av att jag hade så jäkla ont i halsen! Så till frukost blev det ett glas te. Mycket gott, jag ska göra mig ett glas te när jag kommer hem också.
Men nu tänkte jag jobba vidare, kanske skriver lite mera ikväll :) P&K


13/1

Godkväll allesammans.
Jag har gjort något som jag egentligen inte får göra, höhö. Jag lånade Malins bärbara dator, eller jag vet inte riktigt om jag får låna den men jag fick utav mamma!

Idag har mamma och jag haft det mysigt, det började med att vi satt och tittade på tv tillsammans och bara det kan få mig att må så bra. Det var bara mamma och jag hemma och vi pratade och tillslut så började mamma ta massa "modell bilder" på mig och vi började snacka om att vi skulle ta ganska många bilder och skicka in till massor av olika tidningar och sånt. Vi pratade mycket om det förr men det blev aldrig av men nu har vi båda kommit överens över att nu ska de ske på riktigt!
Så vi ska ta någon helg så snart som möjligt och be Malin ta lite kort och så där. Be Sandra fixa make up och hår. Så det ska nog bli bra :).

Jag tänkte berätta lite om hur min dag har sett ut. - Dagen började med att jag klev upp strax innan sju och man kan säga att jag var hur trött som helst! Jag ville bara gå och lägga mig i sängen igen och komma upp när jag kände för det ist för att gå till skolan. Men jag kämpade mig upp, tog på mig mina strumpbyxor och min (Malins) stickade tröja med hög krage och ett vitt linne under, det blev no make up too day. En helt naturlig dag helt enkelt och det var skönt, förutom att jag har så jäkla ont i halsen! Och tidigare idag hade jag ont i mitt ben och det vägrade ju att släppa fören näst sista lektionen :O.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Godnatt! :)

Jag börjar bli så trött på allt jävla trams med vänner och allt, jag känner hur jag bara tröttnar på allting.. Låt mig bara vara och låt mig köra mitt rejs för en gångs skull.

12/1

Hej .... Jag har faktiskt ingenaning om vad jag ska skriva om just nu. Det har inte hänt ett smack idag! Jag har bara varit trött och mått illa hela dagen, kämpat mig igenom skoldagen. Det gick helt okej. När jag kom hem åt jag tonfisksallad med Malin som är sjuk. Hon spydde dom attans igår och det var jag som satt där med henne och klappa henne på ryggen och hämta vatten :) Ibland måste lillesyster också hjälpa till (alltså jag är Malins lillesyster ;)). 
Sen kunde jag inte somna heller, men det var väl inte så jätte konstigt. Malin och jag låg i soffan och vi båda två somna ett ganska långt tag. 
Nu ska jag tänka ut vad jag ska säga och vad jag ska göra åt allt som händer.. Ciao.

11/1

Usch, jag har verkligen ingen ork med att skriva blogg just nu men jag har inte gjort det på hela helgen så jag tvingar mig själv till de helt enkelt.
Jag kan ju börja med att säga att jag vaknade nyss, haha. Nej men jag råkade slumra till i soffan och jag skulle egentligen enligt mig själv bara "vila ögonen." Men självklart så slutar de med att jag somnar några timmar, höhö :). 
Jag tänkte även berätta lite om vad som har hänt under min mysiga helg. 
I fredags, usch vilken knas de blev men ändå en lyckad dag. Fredagen började med att jag klev upp som vanligt och gjorde mig iordning och så bar jag iväg hem till Sanne och vi gick till skolan. Vi slutade halv fyra (sent, jag vet) men jag tror att vi fick sluta lite tidigare. Så gick jag och Sanne till tunnelbanan och väntade in min kära vän A, hon kom och vi sa hej då till Sanne och satte oss på tunnelbanan, och egentligen så skulle vi hoppa av i tcentralen för att köpa pluskort till mig men vi bestämde att vi skulle göra de i brommaplan ist för ingen av oss orkade riktigt kliva av, hehe. 
Så småningom kom vi till brommaplan och vi skulle köpa pluskort och det visade sig att jag inte hade tillräckligt med pengar så jag får ju panik och ringer min mamma! Så de blev ju lite knas där för innan jag hade betalat så hade han redan bytt ut mitt terminskort till ett pluskort, jag menar - ska man inte göra de efter man har betalat så det är säkert att man betalar? Men det blev ett väldans liv där inne och han sa att jag skulle gå och ta ut pengar ist så då gjorde jag det men jag fick bara ut 500 kr och så visste jag att jag hade 100 kr kvar på kontot så jag hade tydligen missat att jag behövde en till hundring så jag köpte en remsa ist, och inte nog med det. Jag var nära på att inte få tillbaka mitt andra busskort, han hade ju redan bytt ut det och jag stod och kämpade och kämpade för att få tillbaka de eller iallafall få ett bevis på att jag redan hade lämnat in kortet så jag bara behövde betala 770 kr. För jag ska inte betala en krona mer! Forget it! 
Tur som jag har så fick jag tillbaka ett annat terminskort som inte var mitt, men det var ju ett busskort så nu kan jag ju lämna in mitt busskort och byta ut det till ett pluskort utan att de ska bli knas och till alla som jobbar med sådant, vänta tills kunden har betalt innan ni byter ut busskortet! Annars blir det bara sånt knas som jag fick.
Plus att jag och A missade en buss som jag skulle med och den bussen går ju inte alls ofta. En gång i timman eller något, kanske inte ens det. Så vi tog bussen in till the hood och träffade lite utav hennes vänner. Träffade en trevlig tjej som hette Amanda. Riktig gullig och trevlig, vi satt och prata en del :)
Tillslut så kom min buss som jag skulle med hem till min "lilla vän" så jag hoppa på den och tjugo minuter senare var jag framme och söt som han var så mötte han mig vid bussen :). Vi tog genvägen igenom snön och jag höll på att ramla flera gånger, men lyckades stå kvar med båda fötterna ;).
Sen under den kvällen låg vi mest i soffan och tittade på film, mycket mysigt. Vi kom i säng runt 4 tiden tror jag. Vaknade igen på lördagen vid tolv tiden, kom upp runt halv ett antar jag. Vi gjorde verkligen ingeting i lördags! Låg i soffan hela dagen igen, haha. Jag somnade i soffan som vanligt, men jag var riktigt trött också. Sedan vaknar jag av min "lilla vän" pussar på mig och säger att jag ska gå in och lägga mig i sängen men jag vägrar, haha. Jag ville verkligen ligga kvar i soffan, sagt och gjort! Hahaha. 
Sedan blev det mat  tacos. Och jösses vad gott det var och mätt blev jag! Vi bestämde även att vi skulle ta halv nio bussen hem till mig och när vi klev på bussen var det så lugnt. Det var jag, "lilla vännen", och två till på bussen och det var lugnt tills några tjejer klev på bussen och fy vad dom lät mycket! Ingen respekt allt på bussen längre. Alla bara låter och låter? Fy..
Men vi blev räddade, för det ringde till min "lilla vän" och han erbjöd sig att hämta oss så vi klev av bussen och fick skjus hem till mig ist :)
Och dom bestämde att han som skjusa oss skulle även hämta min "lilla vän" halv tio i morse. Så vi ställde klockan på åtta så vi kunde gå upp och äta frukost, men.... han stängde av klockan och vi vaknade av att hans telefon ringde kvart över nio och han for upp ur sängen och klädde på sig. Gick här ifrån runt halv tio och lämnade mig ensam kvar i min säng, haha. Jag somnade om hur lätt som helst, men vaknade när jag fick sms vid 10-11 där det stod "Jag kommer och hämtar mina pengar imorgon :)" Så de visade sig att han glömt sina pengar i min jacka plus sin ipod som låg där, höhö. 
Men han får antagligen hans grejer nästa helg eller i veckan :)
Sen idag, jag vaknade strax efter elva av att mamma kom in och jag fick frukost på sängen plus mina vitaminer, haha. Vi bestämde även att vi skulle gå ut och gå, så vi gick hela vägen till gubbängen och sedan till farsta för att ta oss en fika och sedan gick vi hem ifrån farsta :)
När vi kom hem så satte jag mig i soffan och läste lite, hämtade mitt täcke för att jag frös och tänkte att jag ksulle "vila ögonen" men de sluta med att jag somna. Sen vakna jag av att jag var hur varm som helst! Så jag gick upp ist, åt lite och nu sitter jag här :)
Nu har ni fått höra hur min helg har varit, hur har din helt varit? :) Pusshej!

8/1

Första skoldagen är avklarad, det var väl inte så svårt. Bara att jag känner hur trött jag är, de blir alltså att gå och lägga sig tidigt idag så jag får min sömn och vaknar pigg och glad imorgon. Men jag har ju faktiskt sovmorgon till tjugo över nio så de är skönt! Men jag slutar halv fyra.. Usch. Men de ska nog inte bli några problem för jag har ju nåt att se fram emot. Jag ska nämligen till min "lilla vän" imorgon och jag sover antagligen där. vi får se vad vi hittar på. Nåt blir de väl :)
Jag blev så himla irriterad idag! Det är så att jag skulle fått terminskort idag  men sen visade det sig att ALLA klasser i skolan har fått sina busskort utan våran klass! Sedan säger dom att dom skulle komma vid två så efter språket går jag ner till expeditionen och tror ni att de finns några busskort där? Nej klart inte! Man fick biljetter istället! Min vän Angel fick två biljetter och hur hade dom tänk att han skulle komma hem på dem och till hans träning och sen hem igen?! Jag blir så fruktansvärt irriterad, men om dom inte har kommit tills imorgon blir jag rasande för då kommer jag ingenstans och då måste jag ändra på mina planer och de gör jag helst inte eftersom jag ser fram emot imorgon. 
Nog på klagande, vi får hoppas på det bästa så att busskorten kommer imorgon! *Håller tummarna!*

En liten tråkig nyhet - ni minns när jag berättade om våran tillskjut i familjen med lilla Boris? Jo de är så att dom som vi fick han av vill ha tillbaka honom.. Så de blir ingen liten Phille pille här hemma inte. Ingen liten griseknoa som snarkar när han sover utanför min dörr. Ingen glad liten groda som kommer hoppande på en när man kommer hem. De är ju lite tråkigt.. Kommer sakna han fruktansvärt mycket eftersom han var nåt speciellt. När jag hade de lite svårt här hemma så satt han alltid inne i mitt rum med mig. Han satt alltid vid min sida och åt knäckebröd med mig. 
Jaja, vad ska man göra? Jag hoppas på att vi får tillbaka våran lilla griseknoa :(..

Juste, det är ju så att min dator har sagt upp sig totalt! Den startar inte ens. Fy.. Men Malin sa att jag skulle dammsuga den för de samlas så mycket damm i fläkten och de gör så att datorn inte kan starta eller något. Jag förstod inte riktigt men jag ska följa min älskade systers råd och hoppas på att de går bra och att den startar igen för jag har ju så mycket bilder och skit på datan som jag så gärna vill ha kvar! Jag har ju bilder som jag tog för 2-3 år sedan. Och de är ju inte alls kul om dom bara försvinner. 
Men jag ska prata lite med pappa och så någon dag och kolla om han kan hjälpa mig med mitt lilla problem. Sen ifall han får igång datan ska jag lägga in ALLA mina saker som jag har på skrivbordet i hårddisken och sedan ska jag köpa en egen laptop som bara ska bara min eftersom de är jag som kommer betala den själv!
Och vad bra att jag sa de där om att jag ska köpa ny dator för jag tänkte gå in på blocket och titta på datorer. Kanske någon här som säljer en bärbar dator? Skriv gärna! Tack i förhand :).
Nu tänkte jag kolla lite på blocket och sedan titta vad jag ska ha på mig imorgon, jag ska kanske ha mina uggs, det är ju så jäkla kallt ute nu för tiden. Men mamma sa att de skulle bli lite mildare väder så jag hoppas på de för snö är inte riktigt min grej.
Vi hörs, puss!

7/1

Hejsan hejsan.
Idag är de onsdag och jag är hur trött som helst! Men de är väl inte så konstigt eftersom Sanne och jag gick och la oss väldigt sent igår och jag skulle upp tidigt eftersom jag sitter barnvakt till Thea. Just nu sitter vi och tittar på barnkanalen och tänkte snart gå och väcka Sanne för jag funderar på om vi skulle ut på en promenad så vi får lufta hjärnan och så skulle vi kunna äta när vi kommer in.
Jag var ju så elak imorse, pappa kom in till mig halv tio och sa att jag skulle gå upp till Thea och göra henne sällskap, eller iaf lägga mig i soffan. Så jag drog med mig täcke och kudde och la mig i soffan och somna om. Jag vaknade tio i tolv igen, haha. Snäll barnvakt jag är som bara somnar. Men nu har jag iaf duschat men jag är fortfarande lika trött! Jag kanske kan slänga på en film åt snäckan så hon är lite sysselsatt ett tag, fast nu skulle hon rita lite som hon gjorde när jag sov, haha.

Anledningen till att jag satte mig och skrev lite blogg är för att jag har fått bilderna från nyår alldeles nyss och tänkte ladda upp dom, de kanske inte blir alla bilder eftersom vissa är lite pinsamma.
Men whata hell? Man lever bara en gång så jag kan lika gärna slänga in alla på en gång, men jag varnar er, jag är inte vacker på alla bilder, haha! :)

7/1

Godkväll mina vänner, tänkte ta mig tid och slå ner mig här innan jag ska få upp Sanne ur soffan så vi kan ta något att
äta för jag är hungrig... igen!

Men innan de tänkte jag berätta hur min dag i både går och idag såg ut. Igår kväll kom jag hem till min så kallade "lilla vän" runt åtta tiden. Jag kan ju bara säga att jag kände inte mina fötter när jag gick ifrån bussen! Och dum som jag var hade jag bara skinnjacka på mig. Men som man säger, man gör sina egna val här i livet och mitt val var att ta skinnjackan, haha.
Men när jag väl kom fram så satt vi och titta på hockey, åt lite och senare under kvällen blev de film och en dusch :).
Satt i soffan i stort sätt hela kvällen men det var mycket mysigt, satt och prata lite och de blev mycket skratt. Och som sagt så tittade vi ju på film men de var inte fören två tiden mitt i natten tror jag. Vi såg The dark knight men jag var faktiskt inte så insatt, förstod inte vad som hände men de kanske inte är så konstigt eftersom jag satt och halv sov igenom hela filmen, haha. Vi kom väl till sängs vid fyra men somnade inte fören halv sex i morse!
Men så idag vakna jag vid ett men lyckades somna om lika snabbt, men jag vaknar ändå fyrtio minuter senare, alltså tjugo i två, inte för att vi gick upp då men vi låg och snacka en del :)
Tog halv fem bussen hem, mötte en vän på bussen som skulle in till stan så vi tog lite sällis eftersom vi ändå skulle åt samma håll :).
Men nu vakna Sanne och vi tänkte gå och lägga oss i sängen, skriver mer imorgon. Åhoj!

En rätt så gammal bild på mig och mina älskade syskon , jag älskar er.

5/1

Hola amigos.
Jag tänkte skriva ett inlägg innan jag börjar röra mig mot tunnelbanan, de är nämligen så att jag och Charlina ska fika inne i stan idag sedan när vi är klara så ska jag åka hem till en liten vän och sova där.
Jag blev helt tokig igår, jag kunde inte somna och jag hade ställt klockan på elva så att jag inte skulle sova bort hela dagen idag som jag har gjort den här veckan. Titta bara igår, jag vaknade tio i två. Men jösses vad skönt de var att få sova ut ska jag tala om för er. Sen inatt när jag inte kunde sova så började magen kurra så jag gick upp och tog mig en macka med grillkrydda på. Jag vet faktiskt inte när jag somnade men de var nog ganska sent.
Iaf, när klockan ringde vid elva idag så kände jag mig som en zoombie. Jag var helt borta, och sen drömde jag en skum dröm som jag inte tänker dra upp här! Jag har drömt ganska konstig drömmer på senaste tiden.
Nu innan jag går tänkte jag fylla i mina naglar, vi hörs!

De tio bästa:
1. Viljestark
2. Saklig
3. Medmänsklig
4. Ärlig
5. Öppenhjärtig
6. Intiaktivrik
7. Flexibel
8. Entusiastik
9. Humoristisk
10. Generös


4/1

Hejsan mina vänner! Jätte dåligt uppdatering, jag håller med er. Men nu är det nytt år alltså nya tag, även fast de inte är så lätt så ska jag försöka andas ut och börja om igen, inte när man har sån bra start på de nya året heller. Men jag ska göra mitt bästa.
Hur såg eran nyår ut? Själv var jag hos kusinerna och åt tre rätters, dansade och sjöng - mycket trevligt.
Vi åkte hem ganska tidigt, redan vid ett tiden. Och de tog ju år innan vi fick ut mamma, haha. Men de gör absolut ingenting, hon hade trevligt. Det är huvudsaken.
Jösses, att sitta och prata med folk och skriva blogg samtidigt är inte lätt, haha.
Jag vill ju så gärna slänga in bilderna från nyår men jag har inte fått dom från min kusin än så de får faktiskt vänta. Men jag lovar att sätta in dom när jag fått dom!

Undra vad som händer imorgon.. Idag har jag ju faktiskt inte gjort ett skit, haha. Bara legat i soffan och degat, suttit vid datan och ätit. Låter som en perfekt söndag om du frågar mig, haha. Eller iallafall när du inte orkar göra nåt. Jag och familjen satt och tittade på film också, Du, jag och Dupree. Jösses vad jag skratta, haha. Den där Dupree är ju en riktig gullunge! Jag menar, han ser ju inte alls bra ut. Men han är en riktig gentleman som ställer allt till rätta sen.
En riktig goding om du frågar mig.

På onsdag sitter jag barnvakt med Sanne också. Vi ska vara hemma hos pappa och de värsta är att skolan börjar på  torsdag och jag har verkligen ingen ork att börja igen. Fast jag var ju hemma en vecka extra eftersom allt de där med sjukhuset och massa saker.
Men vi får hoppas att den nya skolstarten går bra i år. Nu tänkte jag gå, pusshej!


RSS 2.0