29/4

Godmorgon!
Jag var ju lite rolig imorse, jag stängde av väckarklockan i sömnen så att jag försov mig och min älskade mamma är sjuk så hon är inte upp samtidigt som mig på morgonen så ingen väckte mig. Men vid sju så vakna mamma av att det var för tyst eller något, haha. Så då kom on inte och väckte mig som tur var :) Jag kom iväg i tid också, så ett poäng till mig! ;)

Annars då, jo jag är lite små seg. Skulle egentligen platta håret idag men eftersom jag är så jävla smart och försov mig så hann jag aldrig det. Så det fick bli en toffs mitt på huvudet som vanligt, höhö. Men det gör inget, slutar ändå ganska tidigt idag. Redan vid halv två eftersom att vi ska på teater kl 12, och den slutar vid halv två sen får vi sluta.
Men nu ska jag prata lite med folket här sen tänkte jag smsa W :) PUSSS!

28/4

Jag orkar faktiskt inte skriva just nu, snoret bara rinner och ögonen kliar. Jäkla allergi skit! 

27/4

Jösses vilken dag det har varit.. Så fruktansvärd hemsk. Jag kan ju lika gärna berätta det här för det kommer väl hamna i tidningarna imorgon eller något. En tjej i min klass hoppa framför tåget idag, men hon klara sig som tur var. Det var ingen som jag brukade umgås med men vi brukar prata ibland och så. Sen idag fick jag reda på att hon hade hoppat.. Så fruktansvärt jobbigt. Men jag hoppas att allt kommer bli bra med henne och att hon kommer tillbaka så fort som möjligt, för hon förkännar inte att må så dåligt! 

Dagen annars idag har varit helt okej, har varit lite skakig sedan jag fick reda på allt detta. 
Men alla gick tidigare ifrån skolan för att ingen kunde koncentrera sig eller någonting. 

Nu ska jag iallafall vänta på maten, jag är hungrig! Puss

26/4

Det kommer inte bli så mycket skrivade idag, jag och alla mina syskon ska med pappa till uppsala för att fira ppas tjejs syster som fyller år :)
Men nu ska jag alldeles strax äta, puss


25/4

Jag är helt slut i hela kroppen och jag mår illa. Varför vet jag inte men jag mår inte bra, men en rolig sak jag gör är att jag tittar på Kenny Starfighter. Dom gamla avsnitten som gick när jag var liten, haha. han är så otroligt rolig! Måste se den nya filmen utav honom :).

Morgonens planer är nog att träffa Charlina, vi kanske åker in till slussen och sätter oss där sen kanske jag ska träffa W :) Men han kanske han komma till slussen och sitta där med oss och mysa, det tycker jag att han ska. Sen imorgon ska jag kolla på skor också, vet precis vilka jag vill ha. Jag är helt förälskad, jag kan nog leta efter en bild som jag kan sätta in i bloggen så ni kan se dom.

Fast jag är inte riktigt säker på om jag vill ha den modellen, det finns olika. Tex :



Vilken av alla skor tycker ni? :)
PUUSSS!


25/4

Har inte skrivit blogg på hela dagen och jag har en anledning till det, jag har umgåts med pappa hela dagen :) Jag var uppe i god tid imorse och åt frukost med pappa och Thea, sen vid elva tiden skulle vi in till stan och jag fick faktsikt med mig ett par chinos, jag har alltid tvekat på att köpa dom men jag har fått höra att dom sitter snyggt på mig och så men har varit lite osäker och då har det slutat med att jag skiter i att köpa dom för det är lite onödigt om dom ska hamna längst in i garderoben. Men idag köpte jag dom och jag är riktigt nöjd :) Och dom är så himla sköna!

Men iallafall, dagens planer är att gå till Malins jobb och äta där med pappa, Alexandra, Thea och Paloma. Sen har jag inga planer, men  vi får väl se om det händer något :)

Idag har jag suttit i solen hela dagen och varit inne i stan, det har verkligen varit toppen väder idag! Hoppas det är lika bra väder imorgon och hela veckan :) Skulle varit hur skönt som helst.
Men men, nu ska jag peppa folket lite här hemma så att vi kommer iväg någongång, höhö. Kanske skriver mera ikväll, puuuuuusss!
By the way, jag älskar dig pappa!

24/4

Hemma igen, och vi förlora med ett poäng.. Om vi bara hade satt det där lilla skit poänget så skulle vi vunnit! Jävla skit alltså! Dom vi spela mot var så otroligt jobbiga, dom störde en hela tiden men jag försökte verkligen koppla bort det dom sa om mig/oss men det gick inte så bra. Gash vad arg jag är.. Men nästa år ska vi vinna iallafall! Måste se framåt :)
Och jag har även funderat på om jag ska börja spela volleyboll, det är riktigt roligt. Eller kanske snacka ihop oss tjejer och starta ett eget lag.
Men nu har jag lite bråttom, pappa kommer och hämtar mig strax och jag måste duscha och skit, pusss!

24/4

Godmorgon! Nu sitter jag är redo för att spela vollyboll. Ska alldeles strax börja röra mig emot Sanne som också ska spela dag :) Hon är våran otroligt duktig survare! Helt seriöst, hon är grym!
Men så att ni vet så blir det antagligen inte så mycket bloggande idag eftersom att jag kommer hem ikväll någongång och sen måste jag åka med pappa och handla laktos grejer till mig eftersom jag inte har så mycket mjölkfria saker hemma hos pappa för att jag inte är där så mycket. Men i helgen ska jag iallafall dit, och på lördag ska jag nog träffa W :) Haha, jag har sagt det varje dag den här veckan men det har inte blivit av. Vad mesigt.. Men i helgen ska jag nog träffa han :)
Och i mitt förra inlägg innan jag skulle gå och lägga mig så skrev jag ju att jag skulle drömma om han ist (skrolla ner och läs). Vad tror ni att jag gjorde? Jo jag drömde om honom, haha! ;) Fast jag drömde om min lillebror och Sanne och lite annat folk också. Jag och Sanne flög iallafall luftballong, hahaha! Jösses vad roligt det var ;) Kom in på någons tomt där dom hade fest och det visade sig att jag kände dom som var där, lite komiskt. Mohahah :)
Gott sov jag iallafall, lite trött när klockan ringde kvart över 6. Men jag var duktig som kom upp tjugo över! Det måste vara rekord för mig :O Jag kommer alltid upp strax innan sju, men inte idag. Idag blev det tjugo över 6, som jag egentligen inte behövde gå upp. Jag ska alltid beräkna tiden fel, haha! Men det är skönt att ha tid på sig :) Nu måste jag iallafall sätta på mig mina kläder och sen ska jag till plutten :) Önska mig lycka till idag! Pusss!

23/4

Godkväll mina käraste. Nu sitter jag här bara i handduk och ska alldeles strax mysa ner i min nya bäddade säng. Låter inte det mysigt? :) Men först tänkte jag få mitt hår lite mer torrt innan jag lägger mitt huvud på kudden, håret är ju alldeles blött nu!
Och imorgon får jag verkligen inte försova mig, jag får inte! Måste upp senast halv sju! Helst kvart över 6 när väckar klockan ringer bara för att jag är så himla långsam. Och imorgon måste jag äta något på morgonen så det får bli att stiga upp kvart över 6, därför är det en bra ide att krypa till sängs nu så jag får en ordentlig nattsömn.
MEN JAG VILL INTE SOVA SJÄLV! JAG VILL SOVA MED W :'(.
Men icke, nu ska jag krypa ner i sängen utan W :/ Jaja, jag får väl drömma om honom istället! :) Godnatt!

Snacka om att man kan vara charmig på bild när man ska sova, haha!

23/4

Hur trött får man vara egentligen..? Nu har jag iallafall städat och ringt praktiken, eller mamma gjorde det åt mig för jag var så jäkla nervös! Hahaha, jag vet att det inte är något att vara nervös över men jag blev bara det. Nu väntar vi bara på att han ska ringa till mig, mamma eller Jocke så får vi reda på lite mer saker.
Och jag skulle träffa W nu ikväll också men det värsta är att jag inte har någon ork alls! Men jag vill så gärna, men vill inte gå ut.. Jag vill bara duscha och krypa ner i sängen, låter inte det toppen mysigt?! Fast det skulle vara bättre om W var här (a) hehe.

Ja ni.. Vad mer kan jag skriva. Nej jag ska inte skriva mera, utan jag ska prata med Grädde :) Mohaha, det är min grabb det där. Puss!

23/4

Jag har varit så hungrig hela dagen, jag skojar inte! Jag har inte ätit något på hela dagen fören nu, och nu äter jag nudlar. Ni förstår inte hur gott det är. När man har gått omkring hungrig i skolan hela dagen och sen så är det äckligaste maten i skolan och jag tål inte såsen eller fisken och den fisken jag tål ser ju så äcklig ut så jag beslöt mig för att vara hungrig idag.

Dagens planer är allafall att ringa praktiken som jag inte har gjort än.. Jag är fan mästare på att skjuta upp saker och ting! Men idag måste jag ringa! Sen kanske jag ska träffa W efter jag har ätit :)
Sen imorgon är det DM som gäller! Är fortfarande hur taggad som helst och det ska bli så jäkla kul :) Önska mig lycka till! ;D
Nu ska jag iallafall äta upp mina nudlar, pusss!

23/4

Godmorgon!
Vet ni vad det värsta är när man har sovmorgon? Det är när man alltid ska ligga och dra sig för länge för att man tror att man har all tid i världen, haha. Jag körde på den idag, jag ställde klockan på kvart över sex eftersom att jag vet att jag vill ligga och dra mig en stund. Så jag snosade lite för länge och somnade om men tur att jag har min underbara mamma som väckte mig vid sju. Annars skulle jag nog vakna nu, haha! Nej men det är bra, men det dumma var att jag tänkte inte på att jag bara hade en timma på mig att göra mig iordning så jag var ju hur långsam som helst och nu hann jag bara föna håret och slänga upp det i en knut och snart måste jag börja röra på mig för att inte komma försent.

En annan sak som jag vill att ni ska veta är att jag ska spela dm i vollyboll på fredag! Det ska bli så jäkla kul alltså. Är hur taggad som helst. Och det roligaste är att vi ska åka till nynäs (mina gamla hemmatrakter;)) och spela mot någon skola där, jag har ingenaning vilken skola det är emot men det ska bli kul! Lite roligt om det var mot min gamla skola men det tror jag inte ;) Hahah..
Jösses vad tiden rusar iväg! Nu måste jag sätta på mig kläderna och börja gå, jag skriver mera senare under dagen. Hoppas ni får en toppen bra dag! Pusssss!

22/4

Jag tänkte skriva god morgon, haha.. Men det skulle bli lite fel ;)
Hej iallafall! Kom precis hem, har varit på middag hos kusinerna. Det blev god mat, även fast jag inte kunde äta så mycket av alla såser så var det gott.
Och jag är så himla trött, det är helt insane! Tur att vi får lite sovmorgon imorgon, en halvtimma är inte så mycket men iallafall. Det är så skönt! Slippa stressa, bara ta det lugnt :) Välja vad man ska ha på sig i lugn och ro, mohaha.
Ja ni.. vad ska man skriva egentligen. Det går bra i skolan, jag älskar min mamma.
Haha mamma skrämde livet ur mig nyss, hon kom inspringandes i rummet och ba: HAR DU NÅGON TVÄTT? FOOORT! Haha, jösses, höll på att dö där ;)
Men men, nu ska jag tala vidare med mina vänner och ladda ner lite musik på mp3n, puss!

22/4

Godmorgon, jag hann aldrig skriva ett inlägg imorse. Jag var så trött i hela kroppen plus att jag gav mig själv lite sovmorgon ;) Eller ja, i ca en halv timma låg jag kvar i sängen, sen tvingade jag mig upp. Men men, jag kom i tid iallafall. Nej nu ljög jag, jag kom 5 minuter försent, haha. Men det var Sanne som var så långsam plus att vi hade matte med Uffe och han kommer alltid så sent så då kom vi 5 över åtta. Inte värsta grejen :)

Idag är det en ny dag iallafall, ska hem till kusinerna och fira Charlina som fyller 16 år, grattis raring! :)
Så jag möter mamma tjugo över fyra i gullmarsplan så åker vi tillsammans hem till kusinerna, det blir middag där :)
Nu vet ni att jag lever iallafall och nu ska jag vara duktig och fortsätta att skriva på! Puss.

21/4

Jag har inte skrivit på hela dagen, jag vet. Men imorse hade jag inte tid, jag var så himla långsam eftersom att jag var så jäkla trött.
Och idag så slutade jag halv tre, fast satt i kvar i skolan för att jag skulle till W direkt efter plugget men han skulle iväg lite snabbt, fast det blev inte alls snabbt. Han smsa mig för några minuter sedan och sa att han snart var hemma, haha. Han inte är snabb inte, men riktigt söt :)
Men jag ska väl till han om en stund antar jag, tänkte ringa praktiken innan om jag hinner. Jag kan inte skjuta upp det längre! Vill bara få det gjort men jag är nervös för att ringa dit, haha. Men först ska jag ju ringa min halv farbror som jag ska jobba hos och sen ska jag ringa Putte som jag har känt sen jag var liten. Det är han jag ska praktisera med tror jag, så jag ska kolla lite tider och sånt stuff. Sen tänkte jag ta en sväng dit innan jag börjar praktisera där eftersom jag inte riktigt vet hur jag tar mig dit än, haha. Men jag får väl dra med mig mamma eller någon annan rolig :)

Varför är allt folk så tråkigt för? KOMMENTERA LITE! :) Det är så mycket roligare att ha blogg då! Jag älskar att klicka in på bloggen och se att jag har kommentarer som jag kan svara på, jag vill veta vilka det är som läser min blogg. Kommentera gullisar!

Nu ska jag iallafall få någon mat i magen sen ska jag väcka Jocke och fråga efter nr till Niklas, jag skriver mera ikväll. Ciao mi amigos!

Jag börjar sakna mina bagie, MALIN WETTERGREN! ;)

20/4

Vad tycker ni om min nya header? Jag har gjort den alldeles själv! =) Haha, ni förstår inte hur stolt jag är. Fast jag är inte riktigt klar än, den är lite för stor tycker jag, så om någon där ute kan hjälpa mig att göra headern lite mindre och lite mer i mitten så skriv en rad eller två! Skulle verkligen vara tacksam över det =)

Mamma satt bredvid mig och bedömde den och hon tyckte iallafall att den var fin, vad tycker ni? Mamma verkade iallafall helt förälskad i den, haha. Det är min mamma det, jag älskar dig mami!

Jösses vad klockan går fort när man sitter vid datorn, då lever man verkligen i nuet. Man glömmer bort tiden helt och vips så är klockan tjugo i nio, haha.
Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen men innan ska jag äta något, är så grymt sugen på något. Puss!

Dagens humör

Dagen humör: På topp!
Dagen borde: Ringa praktiken och städa
Dagen frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Maskara
Dagens klädsel: Strumpbyxor, vitt linne och en lång randig långärmad
Dagens materiella vill ha: Bärbar dator
Dagens köp: Inget
Dagens längtan: Sommar och värme!
Dagens fundering: Grekland i sommar?
Dagens tråkigaste: Allt plugg
Dagen bästa: Mamma
Dagens händelse: Inget speciellt
Dagens bilder:

20/4

Ändrade planer, jag ska inte träffa W :( Kom på att jag måste ringa praktiken och kolla upp lite grejer. Ska kolla med mamma också när vi ska på mig diet skit. Jag har ju precis fått reda på att jag är laktosintollerant så att vi ska på någon diet sak och prata lite.
Så dagens planer är att ringa praktiken och städa. Mitt rum ser ut som ett kaos -.- inte okej.
Sen är jag ju så dum att jag glömmer mina engelska böcker och jag ska kunna över 100 verb tills måndag nästa vecka, men jag kan ju en del så det är bara att repetera så det ska nog gå bra :)

I skolan gick det bra också, kom igång med en del som dom andra redan har börjat med och jag ligger inte så mycket efter faktiskt. På bilden började jag med någon ståltrådgubbe, haha.
Och på svenskan började vi med någon deckare, jag skrev om drog/drickar missbruk. Jag vet inte varför men jag tycker det är väldigt intressant att få höra folk som har varit med om sådant. Inte för att jag tycker det är bra att supa sig full varje dag och ta droger och skit, jag tycker bara det är intressant att höra på hur det är.
Men men, nu ska jag ta tag i grejerna här hemma, puss :)


20/4

Godmorgon sunshines! Idag skiner solen och jag är på strålande humör, varför vet jag inte men kanske för att jag ska träffa W idag :) Det var ett tag sen vi sågs också, vi har bara sett varandra lite snabbt och sagt hej och sedan rusat iväg.

Any way, måste borsta tänder alldeles strax också för snart ska jag börja gå till Sanne. Och det känns som att det var evigheter sen jag var i skolan, jag har ju varit ledig i två veckor nu. Nu är det bara två veckor kvar sen är det praktik också, sen efter det går vi två veckor igen tror jag och sedan är det skolavslutning. Tiden har gått så jäkla fort!
Men nu rusar bara tiden iväg, ska borsta tänderna så fort Jocke kommer ut från toaletten.
Jag skriver antagligen mer ikväll, pusspusspuss!

19/4

Så där ja, det blev en liten promenad till vivo med Jocke och Skruttan. Såg lite folk som jag inte ville se just nu, men men. Jag gick ju med Jocke så att det var lugnt :)

Snart ska pappa och Sandra komma också, och då ska jag be papi fixa mitt ljud på datorn, haha :) 
Just nu finns det inte så mycket att skriva, jag hade en härlig men kall kväll igår. Spela fotboll med alla grabbar, fast det kanske jag skrev i förra inlägget? Mitt minne alltås, haha.. 
Nu ska jag iallafall prata vidare med min vän, skriver mera senare. Puss! :)

19/4

Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem igår kväll men direkt när vi kom hem så hoppa jag in i duschen och gjorde mig iordning sen gick jag hem till Sanne. 
Och det sluta med en härlig kväll med alla grabbar och Sanne och Sanna :). Fast Sanna gick med Sofie och Albin när dom kom, och Sanne och jag stanna kvar där med alla grabbar och spela fotboll. Erik var den sämsta målvakten, haha! Fast det är ju inte så konstigt ;) Men jag hade det trevligt, bara att det var så kallt! Och jag som bara hade skinnjacka på mig, tur att jag satte på mig en extra tjocktröja! 

Men nu ska jag gå med Jocke till vivo och köpa sås, jag fortsätter inlägget snart. Puss! :)

14/4

Idag är det inte vilken dag som helst, utan min mammas födelsedag! Så jag vill bara skriva grattis till mamma och säga att jag älskar dig!

Idag skippa jag slalom backen eftersom jag har så ont i hela kroppen. Så istället så körde jag längdskidor med Jocke. Det blev 4 km så det är lagom. Sedan åkte vi och handla och sen hem :) Ska väl upp snart och kolla om Jocke behöver hjälp med att laga maten, hela familjen kommer ju snart och vill ha lunch. Efter vi har ätit så ska jag nog hoppa in i duschen. 
En lite suprise väntar på mamma sen när vi ska på after skii :) 

DET GÅR FORTFARANDE INTE ATT LADDA UPP BILDER, JAG FÖRSÖKER FIXA SÅ ATT DET SKA GÅ. PUSS!

13/4


Haha kolla första bilden, ser gravid ut! ;) Mohahahah. Får tyvärr inte in mer bilder, men jag fixar när jag kommer hem i helgen, puss! 
PS, har inte brutit några ben än! Hahaha, men jag har därimot nästan kört över en liten unge! Hahaha, man ser dom ju inte där ute i backarna! ;)

10/4

Jo men det är väl dags för mig att börja tänka på sängen, ska upp runt 5 tiden imorgon.. Great, verkligen! Love it -.- not.. 
Men men, det är bara att sova vidare i bilen, om jag nu lyckas somna! Men det ska nog inte bli några problem. Bara att jag verkligen inte ser fram emot att stiga upp så tidigt. Men jag ska väl upp runt halv 6, ligga och dra mig i en kvart och sedan upp och sätta på mig kläder, borta tänderna och sen är det bara ut i bilen och somna om igen. 
Jag kommer hem igen den 18/4, är alltså borta i en vecka. Så att.. Ja, det här kan bli mitt sista inlägg på hela veckan. Fast vi kanske skulle ta med oss datan, så vi hoppas på det bästa. Nu måste jag iallafall packa, jag har inte gjort det än! Jag ska alltid göra allt i sista sekund.. Inte okej! 
Jag kommer ha mobilen med mig iallafall, så att ni vet! Det är bara att smsa eller ringa om det är något :) Puss! Ha det bra i solskenet medans jag och min underbara familj ska åka skidor och jag ska bryta några ben! Haha nej jag skoja bara ;) Önska mig lycka till! Pusssss! 

10/4

Godmorgon raring! Har du sovit gott? Det har jag gjort :) Vakna av att Bersi ringde och väckte mig, haha. Det är alltså min ingifta morbror, en riktig klippa! Men han ville iallafall få tag på mami och Jocke, fast dom är ju på landet. Sen när vi lagt på lyckades jag somna om, men sen ringer Malin också (Storesyster) och ville att jag skulle komma hem till mami, fast jag låg fortfarnade i sängen och sov. Haha, då var klockan runt ett. Men hon sa att jag skulle ringa Dino (hennes pojkvän) och kolla om han kunde hämta mig när han skulle hem, han slutar ändå jobba kl 3 och han jobbar nära pappa. Så det blir bra! Snart ska jag iallafall hoppa in i duschen och göra mig iordning lite grann, tänkte ha mitt lockiga hår idag. Eller ja, så som jag hade det igår. Fast det såg ju inte ni, höhö. Men fint var det!

Idag skiner solen och det gör så att man blir på mycket bättre humör! Tycker inte ni det? Jag blir alltid så himla lycklig när solen tittar fram, jag mår så bra då!

Ja men igår när jag inte ville gå och lägga mig själv, det sluta med att jag fick göra det iallafall. Fast jag gick inte och la mig fören vid halv fem tiden, haha. Låg och snacka lite med Milla :) Jösses vad jag skratta, vi snacka på msn lite smått och jag skicka ett videoklipp från tele2 reklamen, den där duvan som räknar bussar och skit, haha. Jag skratta så mycket att jag fick ont i magen! Sen skicka jag ett klipp från filmen bilar när Mc Queen och Began ska skrämma traktorerna som ska föreställa kossor, haha! Jag älskar verkligen den delen av den filmen, hahahahah! Satt och titta på det klippet minst 10 gånger och skratta lika mycket varje gång! :)
Men nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och göra mig iordning, jag skriver ett inlägg lite senare! Pussssssss!


10/4

Godkväll. Jag sitter här och funderar på om jag ska sitta uppe en stund till eller om jag ska krypa ner i sängen och få en ordentlig nattsömn. Pappa ligger bakom mig i soffan och snarkar, och man blir lite frästad. Det ser ju så skönt ut att sova, men jag är inte riktigt trött än. Och jag vill inte sova själv :( Jag vill ha någon bredvid mig som håller om mig så jag somnar i en trygg famn. Det var ett tag sen jag gjorde det nu, och jag saknar känslan.
Har ni känt så här ibland? Att ni verkligen inte vill gå och lägga er ensam. Utan krypa ner hos någon varm mysig som håller om en. Gosh vad jag saknar att vara kär ibland. Jag saknar verkligen den där pirriga känslan, eller när man får ett sms från den personen och det står jag är så glad att jag har dig gör hela din dag till den bästa. Jag saknar att få fjärillar i magen när man träffar en person.
Visst, jag har det hur bra som helst med mitt singel liv. Jag har mer tid för mig själv, men jag tycker också om att ha ett förhållande. Jag vet inte varför, kanske är det för att jag känner mig så bekväm? Men jag ska vänta på att jag ska hitta en bra och lång grabb! Haha, ja jag föredrar långa killar eftersom jag är lång själv. Jag är 174 cm och vill ha en grabb på 180 cm minst. Men hittar jag någon som är kortare och som jag verkligen tycker om så gör det ju ingeting.

Jaja.. Nog snackat med det. Jag tänkte skriva en annan grej också, det är så att på lördag morgon kl 6 åker jag till fjällen en vecka. Det kommer antagligen inte bli mycket skrivande men vi har datorn med oss om jag inte minns fel. Men så att ni vet varför :) Så imorgon åker jag hem till min älskade mami som jag har varit ifrån i snart två nätter! Jag klarar mig verkligen inte utan min mami så här länge! Gud vad jag ska krama henne imorgon :)
Min mamma..
<3

Nu ska jag iallafall prata vidare med en vän :) Skriver kanske ett inlägg senare eller imorgon, puss!
Måste bara säga att pappa ser jätte söt ut när han sover i soffan, han ligger och kramar en kudde, haha! :)

9/4

Detta inlägget in till min älskade polack Daniel :) Han tipsa mig om hur jag skulle göra min blogg bättre. Vet ni vad han sa? Att jag skulle skriva om honom - så jag gör ett försök!  Haha, han är nog den snällaste människan på jorden, jag skojar inte. Ni ska se när vi sitter bredvid varandra på spanskan, haha. Hur många gånger han har fått flyttat ifrån mig för att vi inte kan vara tysta. Vi ringer folk och driver, men vad fan. Vi är ju polacker och som du säger - man lever bara en gång! Och vet du vad polack? Jag har börjat tänka så, jag lever bara en gång så därför kör jag mitt race.
När jag väl tänker efter så är det du som alltid lyssnat på mig när jag har problem, du vet alla mina kärleksproblem och allt. Det är alltid du som kommer med ett leende på läpparna och säger: Vad fan Lina, du är värd någon bättre. Eller: Du lever ju bara en gång, så skit i det!
Du är så jäkla härlig, Daniel.
Tack för att du alltid finns för mig, polacko :) Jag älskar dig, pluttunge!
Jag är evigt tacksam över allt du gjort mot mig.

9/4


9/4

Nu är det så här att jag älskar att lukta gott, alltså håret, parfym, inpakning för håret, tvål, allt!
Jag älskar även Natusan. Deras babyolja, haha den lukta så otroligt gott.


Det är inte riktigt den jag andvänder men den ser i stort sätt likadan ut!
Luktar alldeles himelskt och du blir mjuk och len.


Ett schampoo som jag tycker om att anväda är Sunsilk. Deras shcmpoo doftar underbart och för mitt hår funkar det alldeles utmärkt!

Bilden är lånad från google.

Sunsilk är iallafall det schampoot jag föredrar bäst!

Sen har vi en parfym som jag också älskar så himla mycket, jag tycker den luktar så himla gott! Det är Ralph Lurens parfym, det är en favorit hos mig!

Har en annan favorit som jag inte vet vad den heter men gott luktar den. Fast man ska inte ta så många sprut, det räcker med ett eller två för den luktar så starkt och lukten sitter kvar så länge.


Nu vet ni lite om vad jag tycker om, om ni har några andra tips om parfymer eller något så skriv en rad eller två! Puss!

9/4

Jösses, jag önskar att jag kände den här känslan hela tiden, varje dag! Jag känner mig så otroligt fräsch och jag känner mig helt bloggtagad! Om det ändå var såhär hela tiden, då skulle jag vara en helt annan människa :) Haha.
Men jag kanske mår så här bara för att jag älskar mitt liv?! Hahaha, frågan är bara vad jag ska göra idag. Kanske ringer Hanin och ber henne komma hit, men vad ska vi göra då? Det finns ju inte någonting att göra när det är sånt här väder, vart är solen någonstans?! Give me sunshine!
Jag kom på vad man kan göra en sån här regnig dag - man kan gå på bio! Jag ska ringa Hanin och fråga om vi ska på bio, mohaha. Vi har alltid så jäkla kul på bio, när ingenannan skrattar så sitter vi och rå garvar! Hahaha :)
Men jag ska kolla vad det går på bio sen tänkte jag tipsa om lite schampoo och lite annat! :) Puss!


9/4

Jag slänger in en litet natt inlägg helt enkelt. Jag är så jäkla rastlös, sitter här uppe ensam. Pappa och Alexandra har gått och lagt sig och jag sitter fortfarnade uppe, inte okej.
Men Wille gör mig sällskap på msn så att jag inte blir allt för rastlös! :)

Men jag kan ju sysselsätta mig med att berätta vad min dag har bestått av. Jag vaknade ganska tidigt hemma hos Sanna, runt tjugo i elva. Sov ju med smink och kläder inatt, haha ingen av oss orka gå upp och tvätta bort sminket plus att det var så grymt kallt i Sannas rum så båda sov med leggins och linne, sen skeda vi hela natten. Hahaha :)
Men när vi väl hade vaknat gick vi en runda upp och käka frukost, riktigt gott! Sen satt Sanna vid datan och jag råka slumra till en stund, eller tills vi skulle gå. Sanna hade tid hos frissan så att vi gick tjugo i två :) Jag gick hem och gjorde mig iordning, det första jag gjorde var att duscha! Jag stank ju korv i hela håret sen vi grilla, haha! Men jösses vilken lyckad kväll, massvis med skratt och prat. Fick komma in i värmen lite senare, haha.
Sanna och jag kom iallafall strax efter tolv.
Men jag skulle ju berätta om min dag idag, haha. Jag åt påskmiddag hemma hos far min med alla mina systrar och farmor, Alexandra och Dino. Alla var där :) Men det var härligt, är fortfarnade mätt!
Men nu orkar jag inte skriva mera, puss!

"En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. Men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum, vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm."

8/4

Jag känner inte för att blogga idag, kanske blir ett inlägg senare. Är så jäkla hungrig nu, puss! 

8/4

Godkväll, sitter här och läser veckorevyn med Sanna om hur folk onanerar, haha. Det är ganska roligt att läsa, just nu läser hon om en tjej som "rider" sin kudde, hahahahaha! Det är så jäkla kul att läsa om sånt tycker jag, man får sig ju ett skratt då och då.

Men men, back to the verkligheten, haha. Ikväll har vi ju grillat, mitt hår stinker rök! Men det blev en lyckad kväll iaf :) Vi tjejer satt och grilla, sedan kom Pontus och gjorde oss sällskap. Han drog även med oss hem till honom, så det slutade med att vi satt hemma hos honom. Sen började vi röra oss mot hans vän istället eftersom att vi inte kunde vara kvar där för en del saker hände.
Men det var trevligt att vara där, tills precis innan vi skulle gå. Jösses vilket liv det blev, så vi gick lite tidigare än vad vi behövde.
Och just nu är jag grymt trött och det gör ont när jag andas.. inte okej. Så vi ska väl tänka på att gå och lägga sig, båda två ligger och gäspar nu, haha. Jag skriver mera imorgon :) Puss!

7/4

Känner att jag håller på att tappa suget på att skriva blogg, men det ska inte hända igen! Jag ska börja skriva mycket blogg, nu när jag har så mycket tid eftersom jag är singel. Haha, jag har ingen pojkvän att tänka på, jag har bara skolan att tänka på och mig själv, och sen alla vänner såklart! :) Ibland älskar jag verkligen mitt liv, haha.

Iallafall, idag har jag varit i slussen igen med min kusin. Sedan ringde vi Turken och bad han komma så han kom och gjorde oss sällskap, fat inte alls länge eftersom det blev så jäkla kallt när han kom så vi började röra oss hemåt när han kom. Haha, jag fick sällskap hem iallafall :) det är ett plus i kanten, sen på tunnelbanan blev det mycket skratt eftersom att det var en kille som satt och prata med sin bandspelare och trodde det var en hund.. Haha, man ska egentligen inte skratta åt sådant men det gick verkligen inte att hålla sig för skratt! Så vi var tvunga att byta platser, haha.

Jaja, kvällens planer är att vi ska grilla eftersom att blonddinbella (Sanna menar jag då, hon har färgat håret blont så då blir det blondinbella, haha) och Isabell fyller år :) Eller Sanna fyller år idag och Isabell den 12 om jag inte minns fel :)
Så vi ska till Stallmyra eller vad det nu heter och grilla lite, men jag måste vänta tills min älskade mami kommer hem, hon tog ut pengar till mig så jag kan köpa lite saker som jag kan äta :) (Måste göra det eftersom det inte är säkert att jag kan äta korvbrödet osv)
Men nu måste jag göra mig iordning, sitter bara i handduk så länge, haha! PUSS!

Där har vi en riktigt charmig bild på mig och alla tjejer :) Hahaha, jag bjuder på den!

6/4

Godkväll, det har inte alls blivit mycket bloggande idag. Men jag har inte haft tid, dagen började vid halv elva hemma hos Sanne. Jag sov ju hos henne igår, men vid halv elva så gick vi upp. Åt lite vindruvor och snacka lite skit, strax innan elva började jag gå hemåt för att göra mig iordning. Jag skulle ju träffa min kusin och Becci i gullmarsplan tjugo över ett, sagt och gjort. Vi drog oss in mot slussen för att sitta där och ta det lugnt och bara snacka lite, titta på folket osv. Fick träffa Bacon (Simon) som spydde ner min papperskog förr också. Great. Nej men det var trevligt, så det sluta med att när vi skulle till tunnelbanan så ringer han Becci och det visade sig att han också var i slussen så vi gick tillbaka och satt med Bacon och hans vän. Började röra oss hemåt runt 5 tiden, prata lite med Sanne om att vi skulle grilla men vi fick inte riktigt ihop folket eftersom att alla banga ur och så hade vi inte allt stuff. Så det sluta med att jag, Sanne och Sofie satt hemma hos Sanne och titta på CIS och åt lite gottis. Sen blev jag hur hungrig som helst så jag gick och tog mig några mackor, haha.
Lite senare så ringde Sanna mig och fråga om vi skulle ses, alltså jag, Sofie och Sanne, sen Sannas pojkvän och hans vänner. Så vi bestämde att vi skulle mötas i sköndal, men vi var inte alls där länge eftersom att Sofie skulle till bussen och jag skulle hem.
När jag kom hem så smsa jag och Malin lite grann (Min systra mi). Så jag gick in till henne och Dino och satt och åt lite chips med dom och Malin börja skratta för hon har en bild på någon Daja så hon ringer upp Sandra och det slutar med att dom sitter och skrattar i en kvart eller något, haha.
Och nu sitter jag här, redo för att hoppa ner i sängen! Hahaha :)
Ska titta runt lite här på datorn och sedan hoppa ner i bängen :) Skriver mera imorgon, puss!

Morgonens planer är att grilla och träffa kusinen, bara så att ni vet. Hahaha :) God natt!

6/4

Tyvärr hinner jag inte köra ett långt inlägg just nu, ska möta kusin och Becci om någon timma och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. 
Jag hinner inte ens berätta om vad jag hittade på igår men jag var iallafall med Sanna, Sanne, Sofie, Benjam och Albin :) 
Men nu måste jag sminka mig och så, skriver mera när jag kommer hem för snart ska jag ut i solen! Sen ikväll får vi se vad jag hittar på, jag känner för att grilla! :) 
Puss! 

5/4

Jag har fortfarande inte duschat! Ska nog ta mig i kragen och hoppa in i duschen och göra mig iordning och hitta på något. Här kan jag ju inte sitta hela dagen. Jag kanske åker hem till pappa och kör en liten suprise :) Haha, fast då måste jag ju ta med mig min egna mjölk och lite bröd och smör så jag kan äta när jag är där, haha. Inte smart att åka dit och sedan inte ha någonting att äta till lilla mig. 

Jag vill bara tacka alla grabbar och tjejer som får mig på bättre humör och som får mig att se framåt! Tack till alla pluttungar! 

Men nu ska jag ta mig i kragen och hoppa in i duschen, ringa runt lite och se vad som händer här i staden, haha. Puss! 

5/4

Godmorgon mina gullungar. 
Jag vakna kl sju imorse av att min telefon ringde, någon ringde med dolt nr och jag har fortfarande ingenaning om vem det var? Jag svarade och kände igen rösten och kom på vem det lät som men tror inte att det var han. Den som håller på att ringa mig med dolt nr kl 7 på morgonen, lägg ner! Jag hatar när folk ringer med dolt. 
Det finns en person som ringer med dolt och det vet jag att han gör och då brukar jag tro att det är han men den här gången så lät det inte alls som han (?). 

Iallafall, dagens planer var ju att åka in till slussen och sitta där och sola. Men titta på vädret.. Inte okej! Vart tog solen vägen? Jag menar, igår var det ju hur varmt och skönt som helst! Jag kunde inte ens ha skinnjacka på mig för att det blev för varmt. Hade en tunn långärmad, men nu.. Nu är det typ på med vinterjackan igen, haha. 

Jag provade min laktosfria mjölk idag, usch vad äcklig den var. Haha, smaka ganska tjock eller hur man nu ska säga. Ni som inte tål mjölk precis som jag, tycker ni om mjölken? Om ni nu gör det, hur lärde ni er att dricka den eller tyckte ni om den från hela början? Jag gillar iallafall att blanda ut oboy med den för det smakar pucko, haha! :) 
Yougurten är iallafall som vanlig :) Om inte godare! :)
Men nu ska jag prata lite med mami om vad vi ska göra idag, puss! 

5/4

Godkväll! Kom nyss innanför dörren :) Har haft en trevlig kväll med Sanna och Albin, mycket bra och skratt. Kände att jag behövde det! 
Det var mycket mat och mycket trevligt. 
Nu när jag skulle hem var mamma så söt! Hon ville inte att jag skulle gå hem själv så hon mötte mig, och hon ringer mig när hon är vid tunnelbanan och jag var inte riktigt framme och så säger hon "Lina, vet du vad? Jag springer nu!" Haha, min mami är så söt :)

Morgonens planer är att åka till slussen med kusin och kanske Becci och sitta där och ta det lugnt om det är fint väder. 
Det blir inte alls ett långt inlägg nu, för jag ska alldeles strax hoppa in i sängen och sova. 
Jag skriver mera imorgonbitti :) PUSS! 

4/4

Nu har jag varit i farsta och köpt lite mjölk, yougurt och smör till mig. Så nu har vi baserna hemma iallafall. Jag har hunnit göra mig iordning för kvällen också, så nu är jag klar. Funderar bara på om jag ska ta väska med mig eller inte, men vi får se. Kör antagligen utan, bara att det blir lite fullt i mina fickor då, men vi får se hur jag gör :) Snart ska jag iallafall börja röra mig mot Sanna pyttipanna. Tänkte slå henne en pling innan så att hon vet att jag är påväg. 
Jag trodde inte att jag skulle hinna bli klar i tid eftersom det tar så lång tid att fixa mitt hår, sen ringer telefonen och jag får massvis med sms. Det är inte lätt när det är svårt. 
Men jag blev klar iallafall :) 
Jag tar nog med kameran och knäpper några kort och slänger in i bloggen imorgonbitti tror jag. 
Nu ska jag börja tänka på refrängen, skriver när jag kommer hem om det inte blir försent! 
By the way, gå ut! Det är hur skönt väder ute som helst :)
Ciao! 

4/4


4/4

Godmorgon.. Har ni sovit gott? Det har jag därimot gjort, bara att jag sov på höger sida. Alltså den sidan jag har ont på så nu har jag lite ont vid revbenen och det gör lite smått ont när jag andas, men det går nog över under dagen :) 

Vet ni vad? Jag har ju precis fått reda på att jag inte tål mjölk, och jag känner lite smått ångest på något sätt. Nu måste alla anpassa sig till mig, och det gillar jag inte. Som idag tex, jag ska på middag och jag är orolig över vad vi ska äta eftersom att det kanske blir något som jag inte tål och vad gör jag då? Trycker i mig det iallafall och sen får piss ont i magen? Eller ska jag säga 'tyvärr men jag kan inte äta det här, det innehåller mjölk.' Vad ska jag göra egentligen? Visst, Sanna som jag ska på middag hos vet ju om att jag inte tål mjölk men iallafall. Jag vill inte vara till för mycket med besvär.. 
Men men, nu tänkte jag gå och sätta på kaffe åt mig och mamma och hoppas på att allt går bra idag. 

Solen lyser ju så ska nog sätta mig ute på ballkongen med en kopp kaffe, puss! 

4/4

Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre, så jag ska krypa ner i min sköna säng och försöka sova lite. Det är ju en dag imorgon också, och jag ska hem till Sanna och äta lite och umgås med henne! Godnatt!

3/4

Hemma igen.

Jag som har varit lite dum, ni vet att jag har haft ont i magen på senare tid? I måndags var vi på vårdcentralen och tog lite tester och vi har fått tillbaka provsvaren nu. Jag tål inte mjölk, jag är helt enkelt laktosintollerand. Och det är så mycket grejer som jag älskar som jag måste avstå nu! Tex idag, vi var på middag hemma hos min kusiner och självklart skulle vi äta potatisgratäng som jag älskar, men jag kunde ju inte äta det. Jag fick äta en vanlig potatis istället, utan sås och allting. Hahaha, jag blir så himla less ibland. Jag som älskar brunsås med massvis med grädde i och allt! Men nu ska jag avstå från alla mjölkprodukter ett tag, sedan ska jag få börja lite smått och se om jag kan äta saker med mjölk i, alltså att jag ska låta bli att dricka mjölk.
Det är så jäkla jobbigt eftersom att nu måste man tänka om helt när man stoppar grejer i munnen. Man måste läsa på förpackningen och om det är mjölksocker eller mjölk i så får jag avstå. Det jobbiga är att jag är så van att bara stoppa grejer i munnen och inte behöva tänka på vad det innehåller, men nu måste jag ju tänka på vad jag stoppar i mig! Jag får inte ens ha smör på macka, vi måste köpa speciellt smör till mig, speciell mjölk. Det mesta i vårat kylskåp kommer att vara utan mjölkprodukter i eller hur man nu ska säga det.
Jag ska helt enkelt sluta äta/dricka mjölk på ett tag nu.

Annars då, jo jag lever. Lite små sugen på att dra ut lite och umgås med tjejerna fast jag vet inte. Mamma fråga vad vi skulle göra om jag skulle ut och jag vet ju faktsikt inte, antingen skulle vi bara suttit ute och frysit arslet av oss eller så skulle vi gå hem till någon. Min mamma är sån att hon gillar inte när vi bara är ute och inte gör något, men hon tycker det är helt okej om vi är hemma hos någon eller är på bio eller vad som helst. Bara vi inte är ute.
Nu orkar jag iallafall inte skriva, tänkte slänga in lite bilder jag har suttit och fixar lite med på min dator eftersom att Sanna lärde mig hur man gjorde med den programet som jag också har :) Höhö

Titta sista bilden på mig och mami :)

3/4

Dagen började hur bra som helst och nu är den helt upp och ned. Ryggen gör ont, min plattång har gått sönder så jag måste köpa en ny. Men jag hade ändå planer på att göra det eftersom den höll på att gå sönder, så idag fick min plattång sönder. Great! Nu måste jag gå med mitt lockiga hår -.-
Sen är det ju en sak till. En liten människa som får mig att må så jäkla illa! ÅÅÅÅH! Jag kommer börja grina för att ingeting går som jag vill! Jävla skit.. Jag är så arg alltså -.-

Jag vet mer än vad du tror..

NU SKA JAG GÅ, HEJ!

3/4

Godmorgon skönheter!
Jösses, det var ett bra tag sen jag skrev blogg på morgonen, men nu när jag ändå har sovmorgon så why not? :)
Igår blev det en lyckad kväll, var som sagt med Sanna. Sen åkte vi vidare till sköndal och träffa Sanne, Ronja, Martin, Simon och Danne. Men vi gjorde inte speciellt mycket, stod mest och snacka lite skit :)
Skulle egentligen ta 32an hem men den missa jag så det blev 52an ist, tjugo minuter hit och dit gör ju inget. När vi väl skulle till bussen så var Sanna tvungen att springa och hälsa på sin pöjk också, haha. Så det sluta med att jag satt på en bänk och prata med Grädde :)
Tillslut så kom vi till bussen och åkte hem, fast självklart var Sanna så törstig så hon råna mig på två kr och köpte en dricka, haha.
Men nu hinner jag verkligen inte skriva mera, jag måste ju hinna göra mig iordning också! Sitter ju bara i handduk, haha.
Skriver mera när jag kommer hem, eller ifall jag kommer hem efter skolan eller kväll för jag ska till mina kusiner och äta middag ikväll. Men vi får se hur det blir, vi märker ju det :) PUSS!

2/4

Jösses vilken härlig dag det har varit idag! Fast dagen började lite segt, hade så jäkla ont i ryggen. Samma sak med gårdagen, tårarna bara rann och rann för att det gjorde så jäkla ont. Gick en tablett av mami så att det skulle bli bättre och så att jag skulle kunna somna utan att det gjorde så jäkla ont. Jag höll först på att somna i soffan men sen pallade jag mig upp och la mig i sängen, orkade inte ens ta en dusch så det får bli att jag duschar ikväll istället :)

Nu sitter jag iallafall hemma hos Sanna, hon har suttit och lallat med min telefon så om ni får något skumt sms från mig så är det Sanna som skickar! Hahahaha, bara så ni vet.
Hon fick nyss ett dampanfall inne i badrummet och jag höll på att skita på mig för jag trodde hon hade tappat allt hår.. Jösses, kvinna! Du får inte skrämma mig sådär, haha :) Jag håller på att färga hennes hår och hon försöker få det blond och nu när jag kommer med mina magiska händer så fungerar ju allt, eller ja, det mesta. Hahaha.
Iallafall, hon skrek för att det hade blivit så blond som hon ville ha det, fast vi måste färga lite mer eftersom vi inte fick bort all utväxt. Men det ska nog gå bra den här gången :)
Nu ska jag slänga in en bild som jag har gjort, eller jag satt och trixa lite vid Sannas dator för hon lärde mig hur man skulle fixa bilder och skit, så ni ska få se fyra bilder på mig och Sanna, hahah. Inte dom finaste men ni ska få se iallafall :)

1/4

Hur jävla korkad får man vara?! Att jag ens älskar honom.. jag själv kan inte acceptera det! Så han har behandlat mig och så som han håller på, det funkar inte! Nej jag har inte haft en bra dag, inte alls.. Tårarna har bara sprutat ut, jag orkar inte längre. Jag orkar inte med det här, inte en gång till. Allt är så jävla tufft nu..
Jag har bara en fråga - varför. Varför håller du på så som du gör? Förstår du inte att jag också har känslor? Jag har faktsikt det, hur stark jag än verkar och att jag kan ta emot hur mycket skit som helst utan att visa en min. Vet du vad? Bara för att jag är stark och så betyder det inte att jag inte har känslor, jag blir också sårad. Precis som du.
Jag orkar inte längre helt enkelt, jag säger upp mig själv nu.

RSS 2.0