28/2

Jag är hemma igen och jag har sovit bort hela dagen! Vaknade vid halv fyra idag, men det är Sannes fel, haha! Jag vakna först vid halv två och var hur trött som helst men jag kunde inte somna om. Så jag låg och tittade på Sanne och det såg så otroligt skönt ut att sova så jag lyckades somna om till halv fyra. Åt frukost runt fem, och sen runt sex tiden började jag röra mig hemåt.
När jag kom hem så var Della och lilla Alexian här! Det är första gången jag träffar hennes lillplutt! Hur söt som helst, man vill bara pussa på honom!

Dagens planer är att träffa M om jag orkar. Men jag känner att jag inte kan sitta hemma ensam på en lördag, men vi får se.
Vad har ni för planer idag?

Jösses.. jag kanske ska hoppa in i duschen och börja göra mig iordning, haha. Sitter fortfarnade i mjukisar och har inte duschat än!
Men men.. nu ska jag gå och titta när maten är klar! PUSS.
Jag bjuder på bilder från kryssningen senare eller imorgon!


27/2

Hemma igen efter en härlig kryssning med Sanna! Kan ju börja med att tacka för alla danser, haha.
Kom i säng runt 6 tiden imorse, uppe vid 9 igen. Så tre timmars nattsömn och nu är jag igång igen! Kvällens planer är att träffa Sanne, vi ska till sköndal och ha det trevligt med Danne och några till :)
Skriver mera imorgon! PUSS.
Slänger in lite bilder från kryssningen imorgon i think!

26/2

Nu har jag lockat mitt hår, sminkat mig och satt på mig rätt kläder. Det ända som fattas nu är lite parfym ochsen ska jag borsta tänderna, sen är jag klar! :)
Kanske slänger in en bild innan jag åker, fast då tar jag med min vanliga kamra. Mobilen vill ju inte alltid sätta in bilderna på datorn osv. Men det ska nog gå att ordna! Jag ska alldeles strax ta och ringa Sanna också så hon får möta mig :)

Funderar på att locka mitt hår lite mer, vill verkligen inte att dom ska fösvinna under kvällen! Men jag får locka lite till på båten sen :) .
Nu ska jag ta en bild och slänga in den här i bloggen, puss!

Dagens outfit:
Ljusa jeans (syns knappt) från Gina-
2. Tröja med baljetter från Gina.
3. Vitt linne under från Cubus.

25/2


Bjuder på en liten bild på mig och Natha som är tagen idag.
Där ser ni en liten del av min nya tröja som jag fick med mig hem idag från Gina för 249 kr.
Fick även med mig två par skor, ett par från dinsko och ett par från h&m. Dom från dinsko var en finare variant, och dom från h&m var bara vanliga tygskor, men det har jag ju gott om. Hahaha.
Men nu ska jag vänta på att Micha ska ringa upp mig och göra mig mindre rastlös, haha :)
PUSS.

25/2


Haha vilka härliga grabbar!

25/2

Det blev jätte dålig uppdatering igår, men jag hade ingen lust att skriva blogg faktsikt.
Dagens planer är att åka till farsta med Natha, ska börja röra på mig alldeles strax men just nu försöker jag få in en bild på datorn från min telefon men det verkar inte gå som jag vill!

.. Datan vill verkligen inte som jag vill just nu och jag har inte tillräckligt med tid för att försöka fixa det här, nu måste jag börja röra mig mot tunnelbanan.
PUSS.


24/2



It's amazing what you can hide
Just by putting on a smile

24/2

Godnatt sötbollar!

Ge mig sommar! Här är en huuuuuuur gammal bild som helst på mig, men kolla brännan! Jag menar liksom, vem saknar inte sommaren?!


23/2

Im home! Saknat mig? Höhö.. Hej iallafall! Vad har ni haft för er idag? Min dag har varit helt otrolig!
Den började hur lugn och skön som helst, jag var ensam hemma hos Thomas. Jag gjorde mig lite iordning, sminka mig lite och satte på mig jeans som jag inte haft på mig en enda gång när jag var där, haha. Sen kom Patrik och Thomas hem efter deras biltur och självklart ville dom ha med mig.. Haha dom vi alltid ha med mig på sina dumheter, men jag följde med och kul hade vi :). Åkte ut med bilen på isen och jag måste erkänna att i början blev jag lite små rädd, men tillslut så släppte det.
Vi kom hem runt ett - två tiden kanske. Tittade på Vänner och bara tog det allmänt lugnt. Jag somnade i soffan som vanligt, men jag var så himla trött. Vi gick och la oss rätt sent igår, och jag vaknade redan vid nio tiden för att Thomas var uppe. Så då gick jag också upp, men det är härligt att vara uppe så tidigt för då har man hela dagen framför sig.
Och juste, var beredd på en chock... Vi var ute och sprang här om dagen! Haha, kan ni tänka er? Klockan tio på morgonen var vi vakna och var ute och sprang, fast vi sprang inte så långt. Vi gick en bit också, haha. Gick ner till isen och gick lite där sedan hem igen och åt frukost. En bra start på våran dag kan man säga!
Och imorgon blir det en morgonpromenad med Natha.
Mamma och Jocke blev helt förvånade när dom fick höra det. Jocke fråga om jag hade ramlat och slagit i huvudet eller något, haha. Och det ända jag fick ur mig var: Ja.. Jag tror nog det!
Men det är bara bra att gå ut och gå och röra på fläsket! :)
Idag när jag, Thomas och Patrik stod och snacka så börja dom gemföra mig med hur smal jag var gemfört med dom. Haha, dom kom fram till att jag var lika smal som Patriks smalben.. Känns ju sådär!
Men men, tack för en härlig dag grabbar :)

Vad har ni haft för er i helgen? Nu har ni ju fått höra lite av mig helg så berätta lite utav din! :) Skulle vara härligt att höra vad ni andra har haft för er. Kanske ni också har åkt bil på isen som jag och tänkt och börja gräva din grav innan du satte dig i bilen? Hahaha, den tanken hade jag dom första 10 minutrarna! Men det gick bra iallafall och det är jag glad över :).

I lördags när jag skulle åka hem till T så blev det stopp i tunnelbanan. Det tog mig tre timmar att komma till han! Tre hela timmar! Plus att jag missa min buss så T och M fick hämta mig i färentuna. Men jag är tacksam över det för jag hade stått och frysit i tre timmar! Inte alls kul, jäkla tunnelbana. Kan ju bara säga att jag blev enormt galen så jag bad Natha ringa upp mig så vi stod och diskutera om tunnelbanan osv.
För det är ju så att det finns en Farsta strand/ Skarpnäck/Hagsätra sida och en Hässelby strand/ Åkeshov/ Alvik sida. Och Hagsätra tåget åkte på Hässelby strand tågets räls. Jag blev helt förvirrad, jag stod och kollade om jag verkligen stod på rätt sida och på andra sidan stod det Farsta strand 3 minuter. Och på den sidan jag stod så stod det Hagsätra 4 minuter, och dom går ju åt samma håll. Så jag blev tokig.. Inget tåg gick åt det hållet jag ville, men tillslut så kom mitt tåg! Efter tjugo minuter ute i det kalla vädret så fick jag komma in i en kall tunnelbana, härligt va?
Kom till T runt fem tiden, då blev det middag och det var gott, det kan jag lova er!

Nu ska Jocke alldeles strax ha internet så ja.. Jag får väl ta och skriva senare om något nytt händer, höhö!
PUSS.

Bjuder på en bild som är tagen sommaren 08.

23/2

Godmorgon!
Nej, jag skrev ingenting igår. Och vet ni varför? För det ingen blev halv nio buss för mig i förrgår. Jag sov kvar helt enkelt. Men det var så att det tog mig tre timmar att åka hit! Det var fel i tunnelbanan och jag missa min buss och jag vet inte vad, men jag blev iallafall hämtad. Jag höll på att bli tokig när tunnelbanan vägrade gå ifrån fridhemsplan, vi stod där i kanske en tio minuter - en kvart. Sedan åkte vi vidare men bara till kristineberg och jag ville ju komma till brommaplan, så man fick antingen stå i under jorden och vänta på nästa tunnelbana eller åka med till kristineberg och stå där och vänta i solskenet. Jag åkte till kristineberg, kände att jag inte hade någon lust att stå i underjorden. Fast det kanske skulle varit lite varmare där, jag frös så fruktansvärt mycket! Men men, jag kom iallafall fram klockan fem..
Sedan blev det god middag och sen glass, love it.
Senare under kvällen blev det mest snack och lite senare blev det film. Somna redan vid tio då faktsikt! Fråga mig inte varför men båda var helt slut så vi gick och la oss rätt tidigt.

Igår spelade jag cs! Hahaha, jag kan inte direkt säga att jag är kung på det. Jag dog hela tiden, så jag satt och sa rätt fula saker. Höhö, men jag blev tokig. Men jag är nybörjare! Har inte fått in rätta knycket än, haha!
Men nu håller jag på att somna.. är så jäkla trött. Vi somna ganska sent igår.
Åker hem idag iallafall, så jag skriver mera ikväll.
PUSS.

21/2

Jag skriver ett litet inlägg innan jag börjar dra mig mot tunnelbanan. Ska börja gå om en kvart, tunnelbanan går kl 2. Eller ja, någon minut över. Jag har faktsikt ingenaning om när jag kommer hem, men det blir väl ikväll någongång. Men det märker vi ju!
Jag äter där borta iallafall, så jag kanske tar halv nio bussen (?). Vad vet jag.

Idag har jag lockat mitt hår igen, haha. Kör mina ljusa jeans och en stickad tröja från Gina. En skön stil idag faktsikt.
Men nu måste jag springa och göra det sista innan jag rusar ut i snön. Skriver antaglingen ikväll, puss!

Hur snygg är inte han om jag får fråga? Kommer inte riktigt på vad han heter.. Men snygg är han!

21/2

Godmorgon sötkorvar.
Nu har jag duschat och sitter här i mina tofflor och handduk, haha. Hur mysigt som helst! Ska alldeles strax börja leta efter något att ha på mig, jag har faktsikt ingenaning om vad jag ska sätta på mig idag! Kanske blir strumpbyxor, men vi får se.

Vet ni vad? Jag blir så jäkla trött på folk just nu! Att inte alla bara kan acceptera hur jag känner och låta det vara så. Jag tycker det är jätte snällt att alla bryr sig om mig, men fan inte så här mycket! Kan folk bara inte låta mig göra som jag vill och bara acceptera hur jag känner?
Allt detta handlar om en person som jag tycker om, jag har skrivit om han väldigt mycket här i min blogg. Vi hade ett förhållande i nio månader. Nu vet alla vem det är! Ja vi haft det väldigt bråkigt på senaste tiden, sagt saker till varandra som vi inte menar. Men allt det är mellan oss. Och ja, det var dumt gjort av oss båda. Jag lägger inte bara skulden på honom, jag har också gjort fel som stått och sagt massvis av saker jag inte menar.
Nu skriver jag här rakt ut, även fast alla kanske tycker jag är helt körd i huvudet men JAG ÄR FORTFARNADE KÄR. Är alla nöjda?! Jag är kär. Thats it!
Fick något dampryck.. men det är bara så att jag har blivit så trött om att folk alltid ska dömma folk när dom inte ens känner människan. Varför gör man något sådant? Alla mina vänner som har dömt honom, ingen känner honom! Dom vet bara allt jag har suttit och sagt, och det jag har sagt är vad han har sagt till mig. Men vafan.. alla har en dålig sida. Ni tycker säkert jag är helt bantad, men det här är mellan oss och ingen annan.

Nu ska jag göra mig iordning och försöka göra det här till en bra dag.. Ni får ha en toppen lördag. PUSS.

20/2

Godkväll allesammans. Hur har ni haft det ikväll? Jag har haft det bra, träffade Hanin och vi var som sagt på bio. Det blev Bröllopsduellen, en helt okej film. Inte riktigt i min smak, men den var bra. Den får 3 av 5.

Iallafall, jag har funderat och funderat på vad jag verkligen vill ska hända mellan oss två, men jag kommer inte fram till någonting alls. Jag vill ha det som förr men jag vet inte, jag tvekar lite. Jag är rädd att det ska sluta som det gjort som alla andra gånger.. Jaja, vi får se hur detta slut ser ut.

Morgonens planer är iallafall att hämta mina grejer, tror jag! Har inte riktigt sagt att det är säkert att jag kommer men vad fan, jag får väl överaska lite. Haha, det blir ändå bara en snabbis, ska hämta mina grejer och sedan gå igen. Thats it.. tror jag.
Nu börjar jag bli trött iallafall, tänkte gå och tvätta bort mitt smink osv. Fundera på vad jag ska ha på mig imorgon, har faktsikt ingeaning än! Men jag hittar väl på något kul :) Natha ska iallafall ringa och väcka mig så jag inte sover bort hela dagen, men det ska jag nog inte göra. Hon kommer till mig när hon är klar så går vi till tunnelbanan tillsammans :).
Hon är så snäll att hon gör mig sällskap imorgon.

Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen, eller om en stund iallafall. Jag är hur trött som helst!

En liten godnatt puss från mig! Sov gott gullungar!

20/1

Jag har börjat skriva skit lite på senare tid! Jag vet faktsikt inte varför men jag verkar ha perioder då jag inte vill blogga, haha.
Iallafall, dagens planer är att gå på bio med Hanin istället för att göra det på söndag. Hon smsa mig under dagen och fråga och så blev det att vi gick idag för ingen av oss hade några planer.

Var i skolan idag, hade det hur roligt som helst med Sanne. Hon får mig alltid på topp humör! Vi gjorde ingeting speciellt, utan bara hade allmänt kul! Vi fick sluta två timmar tidigare :) Berit var borta så no lektionera i morse var inställda, så vi hade so istället, sen hade vi extra lång lunch för vi slapp engelskan. Skulle bara göra en stencil. Men det gick snabbt och bra! Sen hade vi matte och slöjd sen sluta vi. Jag gick hem och locka håret lite grann sådär! Satte på mig min höga kjol och en vit långärmad, lite små snyggt sådär. Nu väntar jag bara på Hanin som är så jäkla långsam som vanligt, haha! :)
Men hon ska få busskort av sin mor och så där, sen börjar vi dra oss in mot stan.

Morgonens planer är att träffa Natha, vi ska åka och hämta mina saker som jag glömt. Tänker inte säga vart men jag ska hämta mina grejer iallafall.
Sen får vi se vad som händer..
Nu ska jag skynda på Hanin lite smått, haha! Kyss!

Haha snygging va? ;)


19/2

Tänkte skriva ett inlägg innan jag kryper ner i sängen.
Jag har inte gjort så mycket sen sist jag skrev inlägget neranför. Tittat lite på tv med mami och Jocke, suttit här, ätit lite och sånt stuff. Oj jag fick sms! Hela benen vibrera, haha!
Jag är så rastlös.. Ni förstår inte. Jag är så rastlös. Raaaaaaaaaaaaaastlös. Gosh..
Jag kanske ska gå och lägga mig iallafall.. Men jag har så mycket energi! Jag skojar inte. Höhö..

Nu går alla andra och lägger sig här hemma, till och med hundarna..
Nu ska bara Jocke ha internet för att kolla sina mötet, vi ses! Ciao!

19/2

Nu sitter jag här igen och lyssnar på musik, har precis tvättat bort mig sminket och ska alldeles strax smörja in mig.
Var på sjukhuset idag också, det gick hyffsat bra. Fick ett recept på nya p-piller och några andra tabletter så nu ska allt vara bra säger dom, men vi får se. Ska tillbaka om ett halv år. Så vi får se hur det går då.

Just nu sitter jag och funderar lite, vad vill han komma fram till egetnligen? Jag förstår ingenting längre. Och jag förstår inte på mig själv, varför har jag fortfanrade känslor kvar?! Det funkar inte så här.. Det blir så svårt för oss båda.
Åååååh, jag blir tokig! Jag vet inte vad jag ska göra faktsikt, jag vill bara börja om mitt liv från hela början och bara köra på igen. Om jag fick göra det skulle jag göra bätre ifrån mig än vad jag har gjort under mina 15 år här på jorden.
Gosh..

Imorgon är det fredag, sista dagen på denna skolvecka! Och så är det lov, jösses vad skönt. Jag ska verkligen njuta det här lovet! I need it. Jag ska vara med min flammor och bara umgås med folk jag inte träffat på ett tag osv! Ta tag i massvis av saker, fundera på allt mellan himel och jord!
Det kommer bli ett bra lov, jag känner det på mig :).
Jag har sovmorgon imorgon också, hur skönt är inte det? Börjar tjugo över nio. Helt underbart. Jag ska upp vid sju tiden för att duscha och sedan gör mig iordning.

Haha, vet ni vad min söta mamma gjorde till mig? Hon har börjat att virka och jag äter ju p-piller som ni vet, och jag har ingen liten ficka som jag kan stoppa dom istället för att dra med mig hela förpackningen. Så hon virkade en liten ficka till mig, haha! Den är urgullig! Kan ta en bild imorgon eller lite senare och sätta in en bild :) Fast den blev lite stor men vad gör det? Den är söt!

Hur ser helgens planer ut då? Jag har faktsikt ingenaning om vad jag ska göra imorgon, vi får se vad som bjuds. På söndag blir det iallafall bio med Hanin. Men annars får vi se vad som bjuds i helgen :).
Jag tänker iallafall inte sitta hemma! Hahaha. Nu ska jag sätta på mig mjukisbyxor, kyss!


19/2

Godmorgon! Idag är jag som sagt ledig, fast ni undrar säkert vad jag gör uppe så här tidigt. Det är så att jag egentligen skulle upp vid elva men jag vaknar av att min älskade bästa vän Eric ringde och väckte mig. Han trodde jag hade en tidigt tid på akuten fast jag ska ju dit vid två!
Iallafall, han ringde och väckte mig tio i tio tror jag, och sen kände jag bara hur magen kurrade så jag gick upp - hoppa in i duschen och sen gjorde jag mig två mackor med ett glas oboy. Hur gott som helst!

Jag känner mig så jäkla trött.. Tror jag ska föna mitt hår och ställa klockan på ett och somna om en stund. Det skulle inte vara helt fel faktsikt.
Sen är det så kallt också! Jag fryser så otroligt mycket och jag sitter i mina mjukisar och en tjocktröja, tänk då när jag ska ut i det kalla vädret! Hur ska detta gå? Hahaha. Kommer springa in i bilen och sätta på högsta värmen och på med rumpvärmaren och så är allt perfekt! Hahaha.

Igår firade vi Thea, kom till pappa runt fyra tiden. Och då kände jag mig också sådär trött. Det är helt sjukt, jag har såna dagar att jag bara vill ligga i sängen hela dagen och titta på tv eller läsa en bra bok. Hur mysigt låter inte det?
Nu hade jag iallafall tänkt att föna mitt hår och vakna till liv. Skriver mera senare, puss!

18/2

Godkväll mina göllungar. Jag har verkligen uppdaterat skit dåligt på senare tid, har inte suttit så mycket vid datorn och inte tänk på det. Har lagt de mesta av min tid på min familj och vänner. Men det har varit skönt att vara datafri ett tag, fått tänka lite smått. Reda ut små saker osv osv.

Imorgon är jag ledig iallafall, och jag har sån itur att jag ska till sjukhuset just då! Just på min lediga dag, haha. Har tid klockan två och jag har ingenaning om hur långt tid det tar, men det märker vi.
Idag har jag varit hemma hos pappa och firat Thea, läsa för några dagar sedan ett inlägg som jag skrev för ett år sen när Thea fyllde år, haha! Ett år sen min lill skolla fyllde 5 år, och nu är hon redan 6! Tiden går så fort.
Iallafall, det blev tårta fast jag stod över det, åt annat gott.

Blev inte alls ett långt inlägg nu, har ingen lust alls att skriva faktsikt. Skriver mera imorgon tror jag, kyss!

17/2

Det första jag ska göra när jag skriver detta inlägg är att jag ska be om ursäkt över att jag inte skrev blogg igår. Men jag var slut i hela kroppen, jag ville bara gå och lägga mig direkt! Sagt och gjort.

Men iallfall, hej! Har ni haft en bra dag? Jag har varit på toppen humör hela dagen, och det blev bättre när mamma kom hem. Det är nämligen så att jag ska på kryssning med min underbara vän Sanna! På torsdag nästa vecka så drar vi iväg.
Sen denna torsdag är vi lediga och då ska jag till sjukhuset igen. Önska mig lycka till!
Så imorgon är det alltså näst sista dagen för mig i skolan denna vecka och jag tror jag ska vara med Sanne, Sanna och Ronja :) Vet inte riktigt om Sofie också skulle hänga på men det märker vi.
Sen på fredag har jag inte heller en aning om vad som händer. Men något roligt hittar jag nog på! Den här fredagen tänker jag iallafall inte sitta hemma! Jag ska ha roligt, den saken är klar!
Ska nog kolla vad mina brudar ska göra, kanske hittar på något skoj med dom? Eller kanske slår Andrea en signal och kollar vad hon ska göra? Det märker vi iallafall.
På söndag ska jag iallafall på bio med Hanin, vi ska nog se i taket lyser stjärnorna ifall vi inte hittar något bättre. Men det märker vi ju med.
Vad ska ni göra i helgen?

Vilken dag det har varit idag. Blev lite små irriterad på Berit med Sanne gjorde mig på bra humör snabbt igen! :) Min lilla pruttunge det där.
Och vi tog så otrolig roliga bilder idag på mig, Ronja, Sanne, Jonas och Sanna. Haha! Sanne gjorde så jag fick ett riktigt gott skratt som alla andra dagar.

I söndags eller måndags kväll var jag på bio med pappa och Thea också. Det blev Bolt, fast det kanske jag skrev i mitt tidigare inlägg eller något sådant?
Iallafall, jag har ett minne av att jag skrev det. Fast jag kan ju minnas fel också.. Mitt minne är ju inte på topp, haha! Fråga bara mina brudar.

Nu tänkte jag slänga in en låt av Carola som jag har min barndomsvän Paulina sjöng när vi var små! Haha, vilka otroligt härliga tider det var då när jag bodde i Ösmo. Och jag glömmer aldrig när vi sjöng till den här på sikta mot vansta, hahaha. Ni känner nog igen låten för det är en gammal godning ska ni veta :) Kysskysskysskyss!

15/2

Godmorgon darlings! Vakna denna morgon av att jag fick ett sms av Hanin, haha. Men det var ett härligt sätt att vakna på.
 Nu sitter jag helt ingosad i mitt täcke och fryser lite, inga planer på att hoppa in i duschen eller någonting. Bara sitta här ett tag till och lata mig, det låter bra tycker jag. Jag har iallafall fått i mig frukost, det är ett plus!
Sen inatt.. jag har ingenaning om vad jag drömde om men jag minns att det var mysigt. Haha, kommer inte avslöja om vem jag drömde om.

Nu är det bara den här veckan kvar sen är det lov! Jösses vad skönt. Jag ska umgås med mina vänner varje dag.
Sedan vecka 15 så är det påsklov för min del, och jag måste ta ledigt en vecka efter lovet för jag ska iväg med mina kusin och min familj och åka skidor! Fast det kommer väl sluta på sjukhuset med ett brytet ben och en bruten arm för min del, haha. Jag kan inte åka skidor! Men jag ska göra mitt bästa för att försöka. Hela min familj kan åka förutom jag! Så vi får se hur det slutar. Jag ska iallafall ta bilder så ni får se hur jag ser ut när jag åker. Men vi får se hur det slutar iallafall.
Just nu kom mamma in från sin promenad, jag kände att jag inte hade någon ork att gå ut och gå idag. Inte när man vaknar med ont i halsen och knappt kan svälja, det suger helt ärligt!
Ska dricka mycket te och hoppas på att det ska gå över :) Wish me good luck!

Min planer idag ser väl enkla ut, slappa och plugga.. om jag orkar. Men nu är planerna ändrade, jag ska på bio!
Ska kolla om någon vill följa med mig för jag vill se den där hitler filmen, vet inte riktigt vad den heter men ni vet nog vilken jag menar. Men jag vill också se i taket lyser stjärnorna, men vi får se om jag får tag på någon som vill gå på bio med mig. Pappa och Thea skulle se bolt men jag har ingen lust att se den idag.
Men nu ska jag få tag på mina vänner, ciao!

15/2

HAHAHAHAHA NI MÅSTE TITTA!

14/2

Kom precis hem, har bara hunnit tvätta bort mitt smink. Fast planer på att gå och lägga mig har jag verkligen inte, sängen får vänta ett tag till. Jag är inte riktigt så trött än, men det kommer väl snart antar jag.
Min kväll har varit hur lugn som helst, åt hemma hos pappa sen titta jag lite på tv. Halv somna kan jag väl säga, haha. Sen satt jag och fixa lite musik till min mp3, så nu har jag ny härlig musik att lyssna på! Men jag är inte riktigt klar än, ska fortsätta lite här hemma och be folk skicka lite musik till mig :)

Imorgon har jag ingenaning om vad som händer och jag orkar inte tänka ut något att göra. Men det blir väl antagligen att plugga, men så säger jag alltid. Mycket snack och lite verkstad om vi säger så. Men det är spanska och jag verkligen hatar det! Fy..

Juste, jag har funderat på köpa ny jacka ett tag nu och jag känner att iallafall till nästa år så måste jag har en jacka som är varm! Så jag funderar på att köpa en fjällräven för dom är så sköna och dom är varma! Dom är så jäkla dyra också, men dom är värda pengarna. Karanterat. Fast det värsta är att man blir så lätt fjortisstämplad ifall man har dom, och det vill jag verkligen inte bli. Jag vill inte ha en sån jacka för att vara grym, utan för att den är varm och skön och jag är en sån människa som fryser hela tiden! Så en sån jacka funkar väl?
Jaja, nu tänkte jag slänga in en låt som är till min underbara syster som betyder allt för mig. Jag älskar dig Malin,


Minns du när jag spelade den här låten för dig och dom börja sjunga ditt namn och du blev helt paff? :) Haha.

14/2

Alla hjärtans dag.. Vad har ni gjort idag? Jag träffade kusin, jag missförstod mamma förut. Jag fick inte sova borta, det var bara det. Men så kusin och jag åkte till globen, käka lite frukost på mc. Haha, ni förstår inte hur gott det var. Och när vi satt där så kom det fram en man till oss och gav oss en var sin ros, haha. Jag blev iallafall glad eftersom jag inte hade fått någon ros alls idag eller någonting. Så man kan säga att jag blev överlycklig, hehe. Fick kusins ros också så då blev jag ännu gladare :). Men det är härligt. Sen fick jag ett par goda nyheter som jag inte tänker avslöja, men glad är jag och det gjorde mig på mycket bättre humör, nu när det är alla hjärtans dag och grejer. Haha, innan satt jag och sa till pappa att jag hatade att det var alla hjärtans dag eftersom jag inte har någon pojkvän att dela den med. Men det var så att Charlina fick vara min pojkvän för dagen, haha ;).
Efter våran frukost på donken så gick vi runt och titta lite i olika affärer sedan drog vi oss till bussen. Hon tog bussen hem och jag tog bussen till pappa.
Så nu har vi ätit lite gott och så fast jag åt inte alls mycket, var inte alls hungrig men lite mat fick jag i mig minsann.
Men nu orkar jag inte skriva, ber om ursäkt över att jag inte skrivit blogg på hela dagen men jag hade bara tillfälle nu :) Skriver mera är jag kommer hem, pösspöss.

13/2

Har nåt fått någon otur idag? Jag kan inte säga att jag har fått någon riktig otur.. än. Klockan är ju bara halv elva än så länge, hehe. Men vi får hoppas att inget häner under min kväll!
Just nu är jag så otroligt rastlös, sitter och pratar med massvis av folk men det blir verkligen inte bättre! Jag har varit såhär hela kvällen. Helt otroligt! Jag har bara legat i soffan och tittar på film, försökt att värma mig lite smått men det har inte gått så bra, pillat lite på min piercing som jag inte ska göra men jag kan inte låta låt, fy på mig!
Hahah men när jag inte ska röra någonting så gör jag det iallafall, det är riktigt mig det. Hahah.
Men nu måste jag faktsikt prata lite med min älskade bästa vän, ciao!

13/2

Hemma igen efter en lång dag. Jag känner mig så jäkla trött, och så har jag ont i nacken. Fast äsch, det går nog över.
Idag har jag haft en mycket trevlig dag med Sanne, mycket skratt. Jag fick något dampanfall och sprang runt i korridoren och lölja mig, haha. Fast det är ganska normalt för oss i skolan, hahaha. Men man måste ju göra skoldagen till något roligt! Inte bara massa plugg hela tiden, man måste hinna med att ha roligt också och det hade jag. Glömde jackan på lektionen och sen kommer Billy springades med den och lämnar den, haha.

Dagen mysiga planer är att laga mat till mig och mamma och sen kanske titta på let's dance. Det är ganska roligt faktsikt :).
Sedan får vi se vad som mer bjuds ikväll. Vem vet? Det kanske händer något oväntat? Alltid lite kul med överaskningar, eller vad tycker ni?
Nej men nu slutar jag bara skriva -.-' Jag skriver lite mera senare istället! Puss puss!


13/2

Sanne bad mig att jag skulle lägga in en bild bomb på oss när vi var små, haha så jag gör det nu när jag ändå har tid över :)

Det var denna morgonens bild bomb, jag fortsätter senare under dagen/kvällen!
Det här är bara del två, haha! :) Ha en bra dag.

13/2

Godmorgon darlings! Entligen är det fredag! Fast min fredag ska vara lugn och skön, eller hela min helg blir lugn och skön. Idag blir det nog let's dance och tacos, jag längtar redan..
Sen på lördag är det alla hjärtans dag och jag blir ensam då med mor min. Jag som ville ha nån på alla hjärtans dag.. Äsch, det kommer flera..

Som jag sa igår så har jag lockat håret, det blev hur tjusigt som helst! Kanske kan ta en bild med webbkamran så ni kan se, fast då blir det inte en så bra bild. Men jag kan slänga in en annan bild när jag har lockigt hår också.
Igår kväll kunde jag inte sova heller, även fast jag var hur trött som helst. Jag kunde verkligen inte somna! Helt otroligt. Men tillslut så somna jag, inte så jäkla sent heller. Senast halv tolv, fast ska man upp halv sju nästa morgon så är det rätt så sent tycker jag.
Jag har inte så mycket mer att skriva, skriver antagligen mera när jag kommer hem ifall Jocke inte tar med sig internet till landet. Men det ska han nog inte göra, vi hörs! Puss

Bild 1. Min bästavän sedan en lång tid tillbaka.
Bild 2. Jag i lockigt hår, inte bästa bilden. (Mobil bild)

12/2

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag kryper tills sängs. Jag fryser så jäkla mycket alltså! Det är helt sjuk vad kall jag är..
Men men, imorgon blir det skola iallafall sedan blir det en mysig hemma kväll med mami. Jag tänkte laga lite mat till oss, så det ska nog bli mysigt. Det blir tacos, hur gott låter inte det?! Eller jag tror iallafall att det blir det :)
*Gäsp* Nu är jag trött igen. Frågan är bara hur jag kan vara det när jag har sovit bort hela dagen?
Nu ska jag iallafall krypa till sängs, ska upp vid halv sju imorgon även fast jag har sovmorgon, men jag ska locka mitt hår! :)
Skriver mera imorgon, kiss!

12/2

Jag vet, jag har inte skrivit på hela dagen. Men nu är det första gången jag kommer ur sängen på hela dagen. Jag har legat och tittat på tv och sovit. Ända gången jag gått upp är när jag behöver gå på toaletten eller när magen kurrar. Men nu kände jag att jag ville skriva lite blogg så jag drog mig ur sängen och satte på datan..
I helgen blir det en hemma helg, var tvungen att ställa in att planer för att mamma vill att jag ska vara hemma i helgen för att jag är hemma nu och är dålig. Men det är skönt med en lugn helg med mor min, eller det kanske blir med min far? Det vet jag inte än. Jag måste iallafall ringa Hanin och säga att det inte funkar att vi träffas i helgen. Förlåt gumman, vi får ta det nästa helg istället.

Jag drömde sjukaste grejen för ett tag sen! Vet inte riktigt om jag ska dra upp det här men jag drömde om mitt ex som jag hade ett förhållande med i nio månader. Helsjukt, sen när jag vakna så grät jag? Varför i hela friden grät jag för? Jag drömde ju inget sorligt?! Äsch, jag får väl erkänna att jag saknar han ibland. Nog pratat om det..
Vad ska ni göra idag? Jag ska fortsätta med mitt, äta sova titta på tv. Tänkte titta lite på spanskan också, det är nog dags att göra det innan det är försent.

Fast jag inte sätt dig på så länge, tänker jag på dig ibland.
Det var någonting som fasna på mig.. Nåt som aldrig helt försvann
Fan fan fan, det skulle vart du..
Fan fan fan, det skulle vart du..

Fotograf: Jag

11/2

Veckan har bara rusat iväg! Nu är det redan onsdag, snart är veckan slut och det är helg igen! Hur skönt låter inte det?
Min dag/kväll ska antagligen bestå av plugg. Ska försöka fixa det där jäkla spanska provet! Även fast det inte alls är kul så ska jag försöka.
Min dag i övrigt har väl varit helt okej, gått runt och funderat en del på vad jag verkligen vill här i livet men kom tyvärr inte fram till något vettigt än så länge. Vi får se vad jag kommer fram till, ska ta mig en funderare igen.

Jag var hos skolsyster idag och skulle kolla  hur mycket jag vägde och hur lång jag var osv. Och hon frågade om jag fortfarnade var tillsammas med min pojkvän, det vill säga Thomas. Fast det är ju slut mellan oss och det sa jag och hon tyckte tydligen att det var bra eftersom enligt henne så "var jag för ung för att ha en förhållande." Jag förstår inte riktigt vad hon mena med det. Men när hon sa att det var bra att det tog slut mellan oss blev jag lite paff, hur kan hon säga något sådant? Hon vet ju ingenting, hon vet inte hur lycklig jag var med honom. Och sen säger hon att det var bra. Jo men jaha, där ser man.. Sen börja hon fråga vad min mamma tyckte om att jag var tillsammans med honom så länge. Ja men vad ska hon tycka egetnligen? Hon borde ju varit glad för mig skull att jag hade hittat en grabb jag var glad och lycklig med. När jag sa det till skolsyster fick jag en väldigt konstig blick.. Hon är lite speciell faktsikt. Det lät som hon trodde att vi hade ett dåligt förhållande? Visst vi hade våra upp och ner dagar men så är det väl i alla förhållande? Hon fick det att låta som att det var dåligt att jag hade hittat någon som jag älskade.
Men men, hon kan inte säga nåt. Hon vet inte hur vi hade det i vårat förhållande.
Jag har verkligen irriterat mig på det sen jag gick därifrån! Jävla kärring som säger något sådant!

Nog snackat om henne, hon gör mig bara mer irriterad.
Vad ska ni göra i helgen? Jag ska vara med Hanin och vi kanske ska på bio, mysigt! Sedan ska vi nog göra staden osäker, haha. På fredag har jag faktsikt ingenaning om vad jag ska göra än, mamma ville åka och simma med mig så vi får se. Kanske träffar en vän en stund :).
Men nu ska jag ta mig i kragen och försöka plugga! (Om jag nu kommer lyckas..)
Skriver mera senare, pöss!

Sommar kom nu!
Fotograf: Malinshemliga.blogg.se

10/2

GLÖMDE MIN PARTY LÅT! :)

10/2

Hahahahahahahaha, jag kan ju börja med detta inlägg med att Jocke sprack brallorna när han skulle böja sig ner och ge Skruttan en godis, hahaha!

Hej iallafall! Jösses vad jag skratta när jag hörde att dom sprack..
Any way.. Hehe, hans byxor sprack.. HAHAHAHA! JAG KAN INTE SLÄPPA DET, URSÄKTA MIG! HAHAHAHAHAHHAH!!
Så.. Nu har jag skrattat klart :)
Jag har hittat ännu en låt som jag bara älskar! Thåström är det som gäller nu, haha. Men den låten är så jäkla bra! Jag ska sätta in den alldeles strax så ska ni få höra. Den är helt underbar.

Snart drunknar jag i halstablettpapper, så mycket som jag äter! Fast Malin har också ätit lite, hehe.
Men nu tänkte jag slänga upp min underbara låt, kyss!
Haft en bra dag? :)


10/2

Tiden bara rusar iväg! Det är redan den 10, om nio dagar blir det sjukhuset igen.. Önska mig lycka till!
Idag har dagen gått rätt fort, även fast inte Sanne var i skolan så hade jag en helt okej dag. Hade hemkunskapsprov, det gick väl helt okej. Gjorde klart mitt so prov, vi får se hur det gick. Sedan fick jag även tillbaka mitt no prov -sexualkunskap-
och jag fick VG minus. Men jag är rätt nöjd :). Huvudsaken är att jag fixa provet iallafall.
Dagen fortsatte och jag hade idrott, fy fasen vad det var trist! Och jag hade så jäkla ont i magen och sen hade vi stafett och jag skada min fot! Det var inte alls roligt, men jag kämpade på och jag var med! 

Angel och jag var klar med so provet samtidigt, så vi gick ner till stora hallen samtidigt. Och det var så att han hade någon läskig grej på sin telefon, så man skulle sätta på sig hörlurar och sedan skulle man sitta och bluda och bara lyssna och det lät så verkligt när han "klippte" en! Jösses vad rädd jag var, och man flyttar ju på huvudet. Sedan säger han att han ska sätta på en platspåse på huvudet, så gör han det och det kändes verkligen som en plastpåse eftersom man sitter och pludar. Det är så jäkla läskigt! Lydia satt och gjorde det och hon börja gråta, haha sötnos! :) Cleisi satt och skrek och jag satt och flytta på mitt huvud hela tiden och skrek till någongång, hahaha. Men kul var det!

Dagens planer - plugg plugg & plugg. Jag orkar verkligen inte! Måste plugga till spanskan, har prov på måndag och jag kan ingenting! Jag hatar verkligen spanska, det är inte mig grej! Men men.. Vad ska man göra egetnligen? Nu tänkte jag sätta in en låt som jag sitter och lyssnar på, skriver mera senare :) Kyss..

9/2

Tänkte slänga upp liten "bild stund" nu här i bloggen :) Hoppas ni får se ett par härliga bilder! Det blir både gamla och nya.

Ni får nöja er med dom bilderna än så länge! :) Hahaha, ganska härliga minnen..


9/2 - Rädda gunnar!

Det är så att en liten kanin som heter Gunnar behövs räddas. Om ni känner att ni vill ha en liten söt kanin så kan ni läsa mer om han i min systers blogg eller bara klicka här: http://malinshemliga.blogg.se/2009/february/gunnar-soker-hem.html#comment
Hör av er till min syster (Malin) om ni vill ha en urgullig kanin som är hur gosig som helst! Det skulle verkligen kännas bra om han fick ett bra hem!

9/2

Godmorgon! Eller godmorgon, klockan är ju halv ett. Men för mig är det godmorgon! :)
Som jag sa så blev det en hemma dag idag eftersom att skolan ska vara gratis osv osv.
Dagens planer ser ut att.... vara hemma för tillfället. Kanske gå ut en promenad i detta underbara väder (om jag orkar). Mamma pratade om att hon skulle gå tidigare från jobbet (om jag inte har drömt det, jag drömmer ju så jäkla mycket nu för tiden..). Men jag tror att hon sa det igår kväll :). Men vi får se vad vi hittar på.
Jag känner mig lite snoring också, hoppas inte att en förkyldning är påväg! Det visade ju sig att Sanne är jätte förkyld, hon ringde mig imorse och berättade det. Eller jag hörde det. Stackare, hoppas du blir bättre!

Det finns inte så mycket att skriva denna morgon, tänkte bara skriva godmorgon så ni vet att jag lever. Hur har eran dag varit? :)

Bjuder på lite bilder som togs igår :) Ha en toppen dag!

8/2

Jag blir tokig på min skola! Ni vet att man säger att skolan ska vara gratis? Tror ni att den är gratis? Nej här måste man betala hit och dit. Jag blir tokig! Usch, men iallafall. Imorgon tar jag en ledig dag då..

Jag tänkte sätta in bilden på min navel så får ni se :)

Där har ni den, visst blev den fin? :)

8/2

Godmorgon.. Jag sitter här i mina mjukis kläder och äter nudlar med oboy, hur nyttigt frukost är det egentligen? Haha, men jag var så sugen på nudlar så jag lagade det.
Jag tänkte berätta om min kväll igår, jag hade det trevligt hemma hos Fredrik men jag kom därifrån ganska tidigt eftersom jag var trött och jag kände ingen där förutom Fredrik. Visst det var jätte kul att träffa nytt folk, men jag kände att jag inte hade någon ork alls att sitta och prata eller försöka lära känna dom. Det var tyvärr inte en sån dag igår.
När jag kom hem så sms jag mamma och fråga vart hon var och det visade sig att hon var uppe hos grannen så jag gick upp dit, titta när hennes barn plus min mamma spela gitarr hero, haha. Jag kan ju säga att mamma inte var så grym på det ;) Hehe.
Efter en stund gick vi ner till våran lägenhet och vi fick låna med oss en film - The Grudge. Så mammas och min kväll avslutades med en skräckfilm, och jag satt och skrek hela tiden samtidigt som jag åt nudlar och proppade i mig halstabletter, höhö. Sen efter den filmen vågade jag inte lämna mamma någonstans, jag var helt enkelt livrädd! Även fast jag har sätt filmen innan så blev jag lika rädd nu som då.
Vi kom i säng runt halv två, jag somna direkt men mamma verkade ha lite svårt för att somna sa hon.

Dagens planer är väl att vara med Natha om jag orkar. Jag känner mig så himla trött idag! Och jag har ont runt min navel, fast det är ju inte så konstigt, hehe. Och juste, jag har inte fått ordning på min telefon än så jag kan tyvärr inte sätta in bilden på min navel än men det kommer någon dag!
Nu tänkte jag äta upp mina nudlar innan dom kallnar och sedan hoppa in i duschen och göra mig iordning.. om jag orkar. Kyss!

7/2

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt över att jag inte har skrivit blogg på hela dagen, men jag har inte haft tid eller lust. Fick höra en del saker som jag helst inte ville höra, men det var väl lika bra att få höra skiten.

Idag har jag inga jätte planer, tänkte bara åka hem till Fredrik och ta det lugn lite och umgås med hans kompisar. Tänkte kolla om Sanne ville följa med också men hon svarar ju inte så vi får se om jag åker dit. Vi får se hur jag gör :)
Idag har iallafall mamma och jag varit hemma hela dagen, vi åt lite och så. Prata lite skit, ni vet tjejsnack :) Gick ner i källaren och lämna lite saker och snacka lite mer. Men det är skönt att prata lite med sin mor ibland, eller vad tycker ni? :)
Det blir inte alls ett långt inlägg nu eftersom jag inte har någonting att skriva om, hari nte hänt så mycket idag.
Eller imorse kl halv 6 vaknar jag av att min telefon ringer, men jag la bara på, haha. Jag orkar inte svara och det var nog inget viktigt, hoppas jag! ;)
Men nu mina vänner ska jag prata lite med Sanne, vi hörs senare! Kyss..

7/2

Tänkte skriva ett inlägg innan jag kryper till sängs.. Jag är så otroligt trött, somna till och med i soffan och vaknar upp när Dino (Malins pojkvän) bär in mig till min säng, hehe. Men jag hade smink och allt på mig så jag var ändå tvungen att gå upp för att träffa bort det. Och vet ni vad? Jag är super nöjd med peircingen i naveln, men jag vet tyvärr inte vad det är med min telefon så jag kan inte få in bilden på datan, än! Jag ska försöka fixa det imorgon, eller så tar jag med min digitalkamra men det är så att min mobil har bättre kamra än min vanliga kamra, haha. Men jag får försöka finula ut vad problemet är. För jag vill verkligen att ni ska få se bilden! Jag är hur nöjd som helst. Nu är det bara tungan kvar då, haha! Ni tycker säkert att jag är galen, men det är också nåt jag verkligen vill göra och det är något jag ska göra, även om jag måste tjata hur mycket som helst på mamma. Får jag för mamma får jag för pappa, det är det bästa :) Jag prata lite med pappa om att ta hål i tungan och han vill nog inte att jag ska göra det eftersom att det finns en risk att man kan börja läspa och få talfel. Men det går väl att träna bort? Jag känner iallafall att jag vill ta hål i min tunga. Men jag väntar nog lite med det, hahaha. Om jag nu ska ta hål i tungan så blir det på samma ställe som idag, i gamla stan! 

Jag fick ett väldigt oväntat sms idag också. Att man aldrig kan bestämma sig säger jag bara.. Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta, men jag lät bli att svara för att inte förvärra saken och göra den större än vad den redan är. Det var väl klokt av mig? Men det är så att jag inte orkar längre, jag orkar inte med att folk aldrig kan bestämma sig. Visst att det kan bli så någon gång ibland. Men inte så ofta som det har blivit nu, det funkar liksom inte. Och jag tänker inte säga vem smset var ifrån eller vad de stod, men om ni tänker efter så kan ni nog lista ut det..

Efter jag tagit hål i naveln idag så träffade jag Natha, vi hade det jätte trevligt på en mysig pizzeria i farsta. Fast lite problem uppstod men det löste sig efter ett tag, haha. Jag tänker faktsikt inte dra upp vad som hände för det som hände var så otroligt pinsamt! Eller vad säger du Natha ditt ljushuvud? ;)
Men trevligt hade vi iallafall! Och kvällen fortsatte och vi träffade Grädde, sedan skulle Natha dra sig vidare och träffa nån grabb så jag ringde upp Sanna och kolla om hon ville hitta på nåt med mig och Grädde. Och det slutade med att vi alla stod och frös arslet av oss och jag kunde inte vara tyst och inte heller stå stilla. Hahaha, jag vet faktsikt inte vad det var med mig men jag kunde inte sitta stilla på hela kvällen!
När jag kom hem runt tio så blev jag stoppad i dörröppningen och jag fick inte ta av mig skorna eller någonting, haha men det var så att jag och Dino skulle åka och hyra film och köpa lite gott. Så vi åkte till macken i haninge där Dinos vän jobbar. Och när vi skulle betala så sa han: Vilken snäll pojkvän du har. Dino svara: Det här är inte min flickvän, det är min flickväns lillesyster, haha. Jösses vad jag skratta i bilen!
Men vad ska man göra egentligen? ;)
Och juste, när jag skulle åka och möta Natha i farsta idag så sitter jag och väntar på tunnelbanan och det stod att den skulle komma om ca 6 minuter, så jag slår mig ner inomhus och sätter in båda mp3 lurarna och sen märker jag att någon sitter och petar på min arm så jag tar ut mp3 lurn och frågar vad det är. Och det var tydligen en grabb som hette Johan och han undra om jag hade cigg till han vilket jag inte hade, och han undra hur gammal jag var och vart jag skulle och jag vet inte vad. Hahaha, en riktig skön grabb. Han var full också, det bara stank sprit om hela honom! Men han var inte otrevlig iallafall, och det är jag glad över för jag hatar fulla och otrevliga människor, det är det värsta jag vet.
Men nu tänkte jag slänga upp en av mina favorit låtar, lyssna och njut! Kyss!

6/2

Nu är det gjort, jag har hål i naveln. Han som gjorde det var hur trevlig som helst, jag går gärna dit igen! Fick till och med puss på kiden, hahaha. Och jag tyckte faktiskt att det gjorde rätt ont, men det gick ju så snabbt så vad spelar det för roll! Ska man vara fin får man lida pin! Så enkelt är det bara :).
Min dag i övrigt har gått snabbt, tiden går fort när man har roligt och jag har haft hur roligt som helst idag. På slöjden var mina fötter så blöta så jag tog av mig skorna och satte dom på elementet så att dom skulle bli torra, och fötterna hamna också på elementet, och Sanne var så rastlös att hon börja slå mig med stickpinnarna? Hahaha, du är för söt :)
Det blir inget långt inlägg nu heller för jag tänkte ringa Natha och kolla vad hon har för sig ikväll, kanske ska träffa henne och umgås lite, jag är sugen på pizza så det kanske blir en pizza till middag? :)
Skriver mera senare, kyss!
PS, jag slänger in en bild senare ikväll på min navel!

6/2

Godmorgon! Det blir inte alls ett långt inlägg nu eftersom jag inte är riktigt klar med håret och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än.. Eller jo, det blir antagligen jeans och ett linne och till det en tjocktröja, lite tråktigt faktsikt! Jag hade tänkt att låna ett spets linne av Malin men jag låter bli det, hade ingen bra kofta att ha till ifall jag skulle ha den. Så det får bli en bekväm stil idag.
Och idag ska jag ta hål i naveln, ska be pappa ringa upp mig under dagen och kolla om han ville hämta mig efter skolan så åker vi in till stan direkt. Vi får se hur vi gör.
Nu måste jag faktsikt göra det sista innan jag ska bege mig ut i.. regnar det ute? Jag som har plattat håret! Skit samma.. Jag får väl slänga upp det idag igen då, tråkigt!
Men men, hoppas ni får en bättre dag än vad jag har fått hittills!
Vad ska ni göra i helgen?

Här har ni mig igen, satt och tog lite kort alldeles nyss, har ingenaning varför men jag kände för det! :)
Kommer med bättre bilder senare, kyss!

5/1

Jag ljög för er.. Jag sa att jag skulle sätta mig och plugga och få något i magen, jag fick något i magen men jag plugga inte! Fy på mig, att ljuga sådär! Men om en stund måste jag faktiskt plugga, det ska nog gå bra den här gången, eller det måste det göra.
Och imorgon smäller det, jag ska ta hål i naveln! Min älskade pappa är så snäll att han följer med mig så jag har någon att hålla i handen, haha. Jag är en riktig fegis måste jag erkänna, en riktig fegis. Hehe, men det är så att jag gillar inte smärta! Men Sanne min älskade vän har sagt att jag ska lugna ner mig och att det inte alls gör ont, och det är jag tacksam över att hon säger! Hahaha, jag som inte tycker om smärta, hur ska jag kunna ta hål i tungan när jag vill göra det? Gör det ont..? Fyfyfyfyfyfy, jag får sluta oroa mig! Det kommer gå hur bra och bli hur fint som helst och jag lovar att jag ska sätta in en bild när jag har tagit hålet! :) Ni mina älskade bloggare måste ju också få se minsann.
Nu hade jag faktiskt tänkt att hoppa in i duschen och sen sätta mig i sängen och kolla igenom engelskan och kolla om det är så svårt, men det ska det nog inte vara :)
Önska mig lycka till inför imorgon! Kyss!

5/2

Idag har det blivit lite dåligt med uppdateringar, det blev bara ett snabbt inlägg imorse när jag försov mig. Inte värsta grejen, jag kom ju i tid iallafall. Det är ju faktiskt huvudsaken, och hur jag såg ut... ja det är en annan visa ;) Jag kan ju avslöja att det var inte den bästa hårdagen, haha! Jag slängde bara upp en toffs mitt på huvudet, helt perfekt! Hahaha.

Imorgon är det fredag och då ska jag ta hål i naveln! Måste erkänna att jag är lite små nervös, haha. Men det är väl inget att vara nervös eller? Måste bara kolla.. Så jag är säker, hehe.
Det är nog bara jag som löjlar mig! Kom på att jag måste titta vart studion ligger också. Det ska nog inte bli några problem :)
Vad ska ni göra i helgen då? Kanske en lugn och skön helg? Jag har faktiskt fortfarnade ingenaning om vad jag ska göra, och nu är det ännu mer folk som vill träffa mig! Haha, men det är bara trevligt att höra att folket vill träffa mig :) Jag blir så glad då! Kanske träffar Eric? Det var ju ett tag sen nu, eller ja.. några veckor sedan. Eric är min bästavän sedan en lång tid tillbaka. Eller ja, iallafall 4 år tillbaka. Men han är min bästa vän ska ni veta. Får mig alltid på glatt humör, får mig alltid ett gott skratt med dig, sunshine. Jag älskar dig!

Men nu mina vänner ska jag vara duktig, tänkte göra mig något och äta sedan slå mig ner och plugga in engelskan. Men det ska nog gå bra! Det är ju rätt så lätt.

Hej älskling, jag börjar med att
säga tack. Du är mitt ljus över dagen
du är mitt lugn varje natt. Du är min
livsglädje du är min medicin.
Du är min och jag är din,
du är hela mitt fucking liv.
Du är en ängel, ena halvan av min kropp
du är den bästa tjejen/killen som jag någonsin
kunnat fått
du är den jag alltid önskat att jag har haft
du är min styrka att överleva, du ger
mig innre kraft.
att jag någonsin skulle få dig på fall,
det var nåt jag inte trodde
hoppas att du känner som jag,
att vara vänner är bra men tillsammans är underbart.
om du bara är en dröm så låt mig sova då
för jag tror det är det bästa för oss båda två
om jag skulle dö är du rosen på min kista
skulle hålla den vid liv, skulle aldrig låta den visna
Du är det bästa jag har, lämna mig inte
snälla stanna kvar, du finns när jag behöver dig
älskling kom och lägg dig här intill bredvid mig
Jag är jävligt glad för du är tryggheten jag bär på
och att jag aldrig lämnar dig det är någonting
jag svär på, man ska aldrig säga aldrig
men jag kommer stanna med dig
och om du skulle falla så lovar jag att jag bär dig
jag skulle aldrig någonsin släppa taget för
skulle bära dig tills den dagen kommer
tills den dan jag dör
även om jag bryter fötterna så bär jag dig fram
för om man tänker efter så är kärleken kall
jag ber om ursäkt om du tycker att jag hackar
på dig ibland, men jag lovar i mitt hjärta
står det massor lågor i brand
och det är lågorna som brinner för det du ger
du tror du vet vad jag känner men jag känner
så mycket mer
du kanske tror jag bara svarar men jag lovar
det är sant, utan dig bredvid mig baby så
tappar jag min balans
du är glöden som brinner du är allt
som jag ber om, om våra barn
ska bli till sanning jag längtar
tills jag får se dom.
du är det bästa jag har, lämna mig inte
snälla stanna kvar, du finns när jag behöver dig
älskling kom och lägg dig här intill bredvid mig
du är det bästa jag har, lämna mig inte
snälla stanna kvar, du finns när jag behöver dig
älskling kom och lägg dig här intill bredvid mig

5/2

Ååååh, jag har försovit mig! Jag skulle upp egentligen halv sju men jag vakna sju, fast nu är jag klar iallafall! Stressade på mig kläder och det blev en snabb sminkning. Kör utan maskara idag. Rätt så skönt. 
Och idag är det en lång dag, slutar inte fören klockan fyra. Inte alls kul! Men vad ska man göra? Det är bara att köra igenom den här skoldagen och se fram emot morgondagen. Det är ju fredag, vem ser inte fram emot det? :) 
Jag har faktiskt inte bestämt vad jag ska göra i helgen än. Micha ringde mig och han ville att jag skulle följa med han in till stan, sen är det lite annat folk som vill träffa mig. Men vi får se hur jag gör :). Minsann..
Men nu kan jag tyvärr inte skriva så mycket mer, jag måste ta nåt och äta! Magen kurrar.. Jag svarar på alla komentarer när jag kommer hem! Vad ska ni göra i helgen? :) Puss!

4/2

Dåligt uppdatering idag, jag vet! Men det är så att jag har varit med min vän Natha hela dagen. Vi har bakat kladdkaka, eller som Grädde säger: Kläddkaka, haha det började med att jag skrev fel när jag skulle skicka ett sms till honom, så blev det kläddkaka, hehe.

Senaste nytt: Idioten som jag har skrivit om innan (ni som inte läst det, skrolla ner några inlägg så finns det att läsa) han har inte slutat än! Hahaha, börjar bli ganska tokig nu fast det är ändå rätt roande. Har fått mig några rejäla skratt på senaste tiden. Fast ändå förstår jag inte varför han inte ger upp. Vad vinner han på det? Ingeting. Och jag vill så gärna avslöja mer saker men jag är inte så dum att jag tänker skriva det i min blogg så att hela sverige ser det. Och jag vet faktiskt inte om hans föräldrar läser min blogg så nej, jag tänker inte avslöja för mycket, även om jag kanske borde så nej.

Jag har varit duktig igen! Fick VG på mitt so prov, jag känner mig så stolt över mig själv! Istället för att vara en G barn så är jag VG barn! Good for me! :)
Hahaha, det märks att jag är stolt va? Men det är så att förra året då sket jag fullständigt i skolan, hade vi prov sket jag i det. Men nu är jag igång, pluggar till varje prov! Eller nästan iallafall.
Nu hörrni tänkte jag vara lite social mot mina vänner på msn, haha! Skriver kanske en rad eller två senare :)
Jag ställer frågan om och om igen, vill någon gullunge designa min blogg? :) Puss!


Hahaha, satt och löjlade mig med webbkaran nyss! :D

3/2

Jag vet faktiskt inte vad det är som händer med min blogg men jag kan inte svara på era komentarer men jag gör det så fort jag kan! Fortsätt att komentera bara! :)

Anledningen till att jag inte har skrivit på några timmar är att jag har legat i soffan och tittat på sex and the city, malin har boxen så jag låna den och kika igenom nästan alla filmer. Har legat och kollat från klockan ett tills nu, hehe. Det märks att jag älskar sex and the city va?
Jaja, imorgon är det skola för mig och jag tänkte ha mitt lockiga hår faktiskt. Så jag tänkte tvätta mitt hår imorgonbitti och sedan bara föna det och taa-daa, mitt lockiga är framme. Fast det kanske blir en knut en stund i håret också så får jag extra lockar, underbart!
Sen nu när jag har fått tillbaka min dator så tänkte jag ta lite nya kort, då menar jag dagens outfit osv. Bilder på vad jag har köpt och så, lite kort på mig bara (egoist varning.. hehe). Men vet ni vad? Jag känner att jag borde unna mig själv med massvis av saker, jag vet inte varför men jag känner att jag förkännar det. Jag är ju en stark tjej, (jag syftar på det som har hänt, skrolla ner några inlägg så kan ni läsa vad som hänt). Så jag förkännar lite smått och gott. På torsdag smäller det iaf, jag ska ta hål i naveln. Tänkte ringa pappa imorgon och kolla så det är säkert att han kan!

Nej mina vänner, jag tänkte hoppa in i duschen och raka mina ben! Känns som det är värsta djungeln, haha! Skriver kanske en godnatt rad senare eller så hörs vi imorgonbitti eller imorgon när jag kommer hemifrån skolan, puss och kram!
PS, jag lovar att svara på era komentarer så fort som möjligt! Och jag ställer samma fråga igen - har någon lust att designa min blogg så den ser lite roligare ut? Kyss!

3/2

Någon som vill fixa min design? Så skriv en rad eller två!

3/2

Godmorgon babys!
Jag vill börja detta inlägg med att säga att jag har fått tillbaka min dator från pappa och den är till och med snabbare så nu slipper jag den så kallade "tjugo minuters datan", W O H O !

Idag blir det en hemma dag igen, jag har så jäkla ont i min mage. Vad är det för fel  på mig om jag får fråga? Jag vill inte ha ont i magen längre! Usch usch usch! Men men, jag får göra det bästa av situvationen helt enkelt, tänka positivt eller sluta tänka på det i huvudtaget. Det ska nog gå bra, för nu orkar jag inte längre. Imorgon är det en ny dag, alltså nya tag. Men jag går inte i skolan så länge heller, det är skönt. Sen får vi se om jag ska träffa Natha imorgon. På torsdag ska jag iallafall träffa pappa och ta hål i naveln. Gör det ont att ta hål i naveln om jag får fråga? :O För jag börjar bli lite små nervös. hehe.
Jag har faktiskt inte så mycket att skriva just nu, har inte hänt så mycket än så länge. Men jag kan ju skriva grattis till Charlie (storebror) som har fyllt 17 år i lördags, så igår kom det lite folk hit så åt vi gott och firade han :)
Fick träffa kusinerna som jag inte träffat på hur länge sen som helst! Haha, Wilja hjälpte mig att bädda min säng osv, göllig man kan vara :)
Men nu tänkte jag slänga upp nån gammal bild för jag har ju fått tillabaka datan, woho! Hahaha :)

Ni får nöja er med dom bilderna än så länge :)
Titta vad blåa ögon jag har på första bilden!

2/2

Godmorgon.. Idag blev det en hemma dag, jag har så fruktansvärt ont i magen. Men jag ska nog gå en sväng till skolan och hämta min mattebok om jag orkar. Fast vi får se hur det blir med den saken.
Tänkte bara tacka alla för dom otroligt söta komentarerna i mitt förra inlägg. Det värmer att ni svarar och håller med mig om vad jag skriver. Tack så mycket babys! 
Idag är det måndag och min lilla Boris kommer hit! Han ska få sova med mig inatt som vanligt, jag frös så himla mycket inatt alltså. Det är inte roligt att frysa så mycket som jag gör. Jag är nog aldrig varm, bara någon gång ibland. Och det är inte ofta! 

En liten undring bara, äter ni p-piller? Om ni nu gör det, drömmer ni mycket av dom? Jag har ätit p-piller i nästan en och en halv månad och jag har drömt varje natt sen jag började äta dom. Och det är inte drömmar jag brukar drömma, utan liksom.. konstiga drömmar? Jag tänker verkligen inte berätta vad jag drömde när jag sov hemma hos Andrea! Hahaha, det är så jäkla pinsamt. Jag berätta det för Andrea och jösses, jag blev nästan ledsen över det. Den var hemsk.. Eller iallafall enligt mig. Men varför drömmer jag så mycket? Är det för jag äter p-piller eller är jag bara inne i någon slags drömperiod? Jag har faktiskt ingen aning vad det är, haha. Men innan jag går och lägger mig tänker jag alltid "undra vad jag drömmer inatt då." Det är lite roligt faktiskt. Visst man drömmer varje natt men det är inte alltid man kommer ihåg vad man drömmer men jag kommer ihåg varje natt. Hahaha, vad är det med mig? ;)

Jag tänkte slänga in en liten charmig bild på min bonus pappa, höhö. Jag skojar inte, det är nog den charmigaste bilden på Jocke! Hahaha :) Kanske slänger in fler bilder också. Det märker vi ju :)
Tack iallafall för alla söta komentarer, dom värmer verkligen! Och nu... bilder :)

Det blev bara två bilder, första bilden är den charmige Jocke och andra bilden är på mig när jag busar med Boris på landet :)

1/2

Godmorgon allesammans. Idag är det söndag, och jag ser inte framemot morgondagen. Och jag har ont i mitt huvud.. Fy vad jag klagar! Men det är söndag och jag är trött även fast jag inte borde vara det, gick och la mig innan tolv igår och innan det satt jag bara på Malins jöbb och tog det lugnt. Åt lite där, snacka om att jag kunde sommarjobba där. Hur bra som helst ju. Tjäna mina egna pengar, det är precis det jag vill.

Jag tänkte berätta lite om mig helg.
Fredagen var väl helt okej, bara lite små saker som jag irriterar mig på. Bla att en idot står och skriker att jag är en äcklig fitta osv. Jag blir tokig.. Varför gör man något sådant? Det var han som dumpa mig men han håller på? Vänta.. Är det inte jag som borde stå och skrika att han är en fitta osv?  Visst, jag tycker och tänker massa saker om honom men dom sakerna håller jag mig för mig själv! Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra. Han står och skriker att jag ska ut ur hans land när jag är precis lika mycket svensk medborgare som han är? Jag är född i sverige men min pappa kommer från polen. Han säger att jag inte är välkommen dit han bor. Men det är lite svårt att låta bli när jag också har vänner där. Så frågan är vad jag ska göra. Ska jag låta bli att åka dit eller ska jag skita i mina vänner där och skaffa nya? Och dom som bor där betyder så fruktansvärt mycket för mig.
Ni som har något tips kanske kan skriva en rad eller två, det skulle vara hemsk snällt!

Min lördag blev lugn som tur var, satt med Malin och Anna på jobbet. Åt lite gott och bara umgicks, berätta allt dumt jag gjort, hehe. Förlåt Malin men du vet hur det var när du var lika ung som jag..
Men iaf, vi satt och prata om att jag kunde få sommarjobb där och allt möjligt. Så det är ju toppen. Dino hämta oss strax innan elva, sen när vi kom hem åt jag och sen blev det sängen direkt. Jag var slut i hela kroppen! Vakna vid två inatt av att min telefon ringde men jag låg bara och titta på nrt som jag inte kände igen och tänkte inte alls på att svara(?).
Men jag är lite små skum när jag vaknar av att telefonen ringer mitt i natten, jag förstår inte riktigt vad som händer, haha.

Dagens planer är att äta middag med farmor. Hon kom hem till oss nyss och hon fråga om jag och Sandra ville äta hos henne men Sandra kanske inte är hemma då, men jag vill gärna ha mat :) Haha, farmors mat är alltid lika god!
Och min dator är snart klar, pappa väntar bara på att han ska få hem en del. Sen är den som ny igen.. (not).. Haha! Men den funkar iallafall, bara att några bilder försvinner men det är smällar man får ta helt enkelt!
Men nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Var snälla att svara på vad jag ska göra med idioten som säger massa olämpliga saker till mig.. Puss och tack i förhand!


RSS 2.0